reza.parvin
Registered User
آقا دلم خونه از این خط انداختنا،۴تاشم نصیب ماشین من شد،ماشین مشکیم خط که میندازن روش آدم گریش درمیاد !
رفته بودیم شهرستان،۳ تا ماشین پلاک تهران بپدیم هر ۳تام مشکی !
رفتیم تو باغ و چند ساعتی نشستیم،برگشتیم دیدیم هر ۳تا ماشینو مورد عنایت قرار دادن،ماشین منه بیچاره رو با کلید جدول xo کشیده بودن روش،ماشین خاله اینامو امضا ،اون یکیشم یه خط خیلی طولانی
ینی عزادار شدما،پدرم درومد تا اون خط رو پر کردم،گرچه مثه اول نشد
به خاطر همینم که ماشین مشکیه و همیشه هم تمیز نگهش میدارم تو چشه،دیگه هرجا بخوام برمو ماشین رو تنعا بزارم از قبل چک میکنم ببینم پارکینگ داره یا نه،اگه نداشته باشه نمیبرم واقعا !
تو دانشگاهم میزاشتم تو پارکینگ،یه سریم تو پارکینگ دانشگاه یه دونه موتوری انگار اومده بود رد شه،رکابش گیر کرده بود هم خط انداخته بود هم یکم قر کرده بود :-!
خط ها رو درست کردم اما قر شدنه هنوز روش هست،خلاصه که ...
دلم خونه،خیلی وقته حتی یه ربع هم ماشینو خارج از پارکینگ نزاشتم،حتی دم در،فقط تو پارکینگ خیالم راحته
خودم خیلی دلم میخواست ببینم چه حسی داره خط انداختن :-D یه سری یدونه فولکس اوراقی که برعکسشم کرده بودن و نصفش رنگش رفته بود رو پیدا کردم با کلید روش کشید،دیدم واقعا حسش تخلیه روانیه ! اما این ماشین کجا و ماشینای دسته گل کنار خیابون کجا
اینایی که خط میندازن اکثرا از اقشار ندار جامعه هستن،خیلیاشون حسرت میخورن که چرا یه همسن و سالشون باید ماشین سوار شه،تفریح بکنه اما اینا نه،البته نداری دلیل نمیشه آدم اموال بقیه رو تخریب کنه.ولی چه میشه کرد
خدا باعث و بانی این نداری ها رو لعنت کنه ...
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
داداش ماشین منم مشکیه اتفاقا یه خط اساسیم انداختن روش. با چی میشه پر کرد؟ این قلم هایی که تازه در اومده جواب میده؟