• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرهنگ رانندگی

reza.parvin

Registered User
لایک‌ها
15
آقا دلم خونه از این خط انداختنا،۴تاشم نصیب ماشین من شد،ماشین مشکیم خط که میندازن روش آدم گریش درمیاد !

رفته بودیم شهرستان،۳ تا ماشین پلاک تهران بپدیم هر ۳تام مشکی !
رفتیم تو باغ و چند ساعتی نشستیم،برگشتیم دیدیم هر ۳تا ماشینو مورد عنایت قرار دادن،ماشین منه بیچاره رو با کلید جدول xo کشیده بودن روش،ماشین خاله اینامو امضا ،اون یکیشم یه خط خیلی طولانی
ینی عزادار شدما،پدرم درومد تا اون خط رو پر کردم،گرچه مثه اول نشد
به خاطر همینم که ماشین مشکیه و همیشه هم تمیز نگهش میدارم تو چشه،دیگه هرجا بخوام برمو ماشین رو تنعا بزارم از قبل چک میکنم ببینم پارکینگ داره یا نه،اگه نداشته باشه نمیبرم واقعا !
تو دانشگاهم میزاشتم تو پارکینگ،یه سریم تو پارکینگ دانشگاه یه دونه موتوری انگار اومده بود رد شه،رکابش گیر کرده بود هم خط انداخته بود هم یکم قر کرده بود :-!
خط ها رو درست کردم اما قر شدنه هنوز روش هست،خلاصه که ...
دلم خونه،خیلی وقته حتی یه ربع هم ماشینو خارج از پارکینگ نزاشتم،حتی دم در،فقط تو پارکینگ خیالم راحته
خودم خیلی دلم میخواست ببینم چه حسی داره خط انداختن :-D یه سری یدونه فولکس اوراقی که برعکسشم کرده بودن و نصفش رنگش رفته بود رو پیدا کردم با کلید روش کشید،دیدم واقعا حسش تخلیه روانیه ! اما این ماشین کجا و ماشینای دسته گل کنار خیابون کجا

اینایی که خط میندازن اکثرا از اقشار ندار جامعه هستن،خیلیاشون حسرت میخورن که چرا یه همسن و سالشون باید ماشین سوار شه،تفریح بکنه اما اینا نه،البته نداری دلیل نمیشه آدم اموال بقیه رو تخریب کنه.ولی چه میشه کرد
خدا باعث و بانی این نداری ها رو لعنت کنه ...
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

داداش ماشین منم مشکیه اتفاقا یه خط اساسیم انداختن روش. با چی میشه پر کرد؟ این قلم هایی که تازه در اومده جواب میده؟

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
والا دوستان از خاطراتشون گفتن... من به شخصه رو يک مورد بسيار
حساسم اونم پارک درب پارکينگ.. فکر کن صاحبخونه مريضم داشته باشه...مطمين باشين اونجوري که بنده در اين شرايط از خجالت صاحب ماشين دراومدم هيچ کدومتون ....؟

Last edited:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خیلی ها که خودشون این کارها رو میکنند هم تو این تاپیک خودشون رو نشون دادن .. واقعا کار درستی نیست عزیز .. بعضی چیزها شوخی بردار نیست .. الان یکی تو اصفهان 12 تا ماشین رو اسید ریخته .. پلیس گفته اگر تایید بشه که اسید بوده حبس ابد براش میبرن .. طرف هم تو دوربین خونه‌های اطراف شناسایی شده .. بیچارس ..

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
خیلی ها که خودشون این کارها رو میکنند هم تو این تاپیک خودشون رو نشون دادن .. واقعا کار درستی نیست عزیز .. بعضی چیزها شوخی بردار نیست .. الان یکی تو اصفهان 12 تا ماشین رو اسید ریخته .. پلیس گفته اگر تایید بشه که اسید بوده حبس ابد براش میبرن .. طرف هم تو دوربین خونه‌های اطراف شناسایی شده .. بیچارس ..

حبس ابد؟؟
مطمئنید؟

حکم کمی نیستا !

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255

البته نه به اين خفني..راستي لينک اين خبر رو بده ببينم کجا بوده؟
اما خودت فکر کن يکي که واسه پياده رو مردم ارزش قايله در نتيجه
براي ماشينش پارکينگ ساخته... نه مثل بقيه ادم هاي بي فرهنگي
که دو تا ماشين تازه از مدلاي خارجي طويل و عريض داره ميره خونه
ميخره بدون پارکينگ بعد مياد در خونه ي ادم با فرهنگ اول پارک ميکنه که پولشو داده يه خونه ي بزرگتر با پارکينگ خريده اتومبيلي رو که با زحمت خريده داره يکسال پول بيمه اش رو ميده فقط براي اينکه روز مبادا يا خريد واجبي ازون استفاده کنه بعد روز مبادا ......
تمام ايرادات ما از ضعف قوانين که واقعن خطاکار اصلي هيچ وقت متنبه نميشه...

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
حبس ابد؟؟
مطمئنید؟

حکم کمی نیستا !

برای اینکه اسید داشته ... از بس اسید پاشی زیاد شده پلیس سخت میگیره چون ممکنه روی آدم پاشیده بشه .. اون جریان هم دیشب تو شیخ صدوق اصفهان بوده که ماشین مدل بالا هدف طرف بوده کلی شاکی رفته کلانتری .. تو دوربین ساختمانها دیدن طرفو شناسایی شده .. گیرش بیارن دهنش سرویسه ..

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
برای اینکه اسید داشته ... از بس اسید پاشی زیاد شده پلیس سخت میگیره چون ممکنه روی آدم پاشیده بشه .. اون جریان هم دیشب تو شیخ صدوق اصفهان بوده که ماشین مدل بالا هدف طرف بوده کلی شاکی رفته کلانتری .. تو دوربین ساختمانها دیدن طرفو شناسایی شده .. گیرش بیارن دهنش سرویسه ..

نه بابا يعني يکدفعه رو ۱۲ به ... داده؟؟
حاجي تو خودت اصفهاني هستي؟ اين امارا رو از کجا داري؟

Last edited:

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
هه عین من - یه بار لوگو کادیلاک بالای کاپوت رو کندم چون برام جالب بود ولی 22 ساله تو کف اون مجسمه ماکم هنوز دستم بهش نرسیده

کسی نداره یدونه اضافه؟

اوه اوه گفتی کادیلاک یاد صاحابش افتادم :D کنده میشد لوگوش مگه لامپ مَسَگ..کادیلاک هم نه کَدیلاک! اینو تو 15سالگی صاحابش به من آموخت به جای اینکه تجاوز کنه بهم :D آخرسرم نتونستم از یه کادیلاک فلیت وود چیزی بزنم!

اون ماک ها کنده میشد مَگَ؟ یه سگ رو نوک جلوپنجره بود یه سگ هم سمت راست زیر کاپوت که هیچکدوم کنده نمیشد شایدم ما ضعیف عمل کرده بودیم .اون موقع تازه اون موقع کفتری نمیزدیم که.الان با این وضعیت فک نکنم حتی بتونم خم بشم و تمرکز کنم :D

پونتیاک تو چقدر شبیه منی
blinksmiley.gif
منم کوچیک بودم میرفتم لوگوی ماشینا رو میکندم البته با دو تا پسردایی هام میرفتیم بهترین مارکی که شکار کردیم لوگوی تریلی ماک (MACK) بود همون سگه
laughingsmiley.gif

هیچ وقت هم گیر نیوفتادم بعدا که کمی بزرگتر شدم فهمیدم چه اشتباهی میکردم

یعنی شوما هم کژخوییی :D ماک رو اگه موفق به کندنش شدی بسی خوش ب حالت

ولی تک و توک هاردتراک(کامیون ) های آمریکایی بود که از ماک خفن تر..NASH بود KENWORTH بود CAT بود و چند تادیگه...از همه فخن تَر NASH ها بود که رو این باک گازوویلش یه نخل بود و یه بنده خدایی بهش تیکه داده بود :D جنسش هم استیل بود ..یعنی دقت میکردی به اون لوگو میدیی زیرش ده ها ناخن انسان شکسته گیر کرده

فک کنم اسم دقیق کامیون Nash Diamond بود یا Flatbed

کولن ماشین های غیر آمریکایی نه تنوع داشتن نه کیفیت همه تکراری از دَم

جان سخت ترین لوگو ها از نظر من : (اونایی که خودم از نزدیک باهاشون دست و پنجه نرم کردم)

یکی لوگوی کناری ایمپریال
( درمورد ایمپریال کولن گولاخ بازی در آورد اون زمان کَدیلاک و عقب جلو لوگو نداشت و فقط یون ـه سمت راست داشت)

x0k6gcjtfynml5zrijk7.jpg

یکی این نوشته هک شده شورولت کامارو روی کاپوت کامارو RS

t4nkh5nv0gs0bwc8s12.jpg

یکی این دوتا لوگوی کناری TrailBlazer ها

y7qmg8jhigns0ef9a8ws.jpg

یکی این عقاب پونتیاک

gm8jewuh0moh5o6vmyll.jpg

یکی این لوگوی کاپریس نسل اول

wdagf3yc8isaa0kym682.jpg

یکی این لوگوی مَک وان

efsm9yavad0lpoibpx7l.jpg

یکی این پرچمهای رو کاپوت کوورت 87

la7jyqurru2169gqfw9.jpg

یکی این که منظورم لوگوی عقبش هست که عکس عقبشو ندارم از جولوش میذارم :D

vgjjk4u83pgbw40p5y5i.jpg

یکی سوپریور تامپا ها

tiudnzfo55k18pwjcbup.jpg

یکی این کَدیلاک فیلیت ووود

bb3okucxx282lbukbxkm.jpg

یکی پونتیاک گرند پریکس

x0qvonzothdajnu01tm.jpg

یکی این بیوک رگال ها

ryq2smy6brjqtpojfdzg.jpg

یکی این گرَند ای ام ها

r0ti774ptwbsh53hidy.jpg
wxjrqkr424u4iexcsi7l.jpg

یکی این لوگوهای رو چراغ سوویل ها

ufnh9bcx1woo2gaka5.jpg

عکاس هم خوده Noob م :shades2:

هشدار: براساس قوانین مولفین و موصفین و بروکی فین هر گونه کپی برداری از مطالب و تصاویر اینجانب پیگرد شخمی دارد!

Last edited:

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
فردی که درک و شخصیت نداره ، تصحیح بشو نیست. لوگوی ماشین رو کندن، خط انداختن ، پنجر کردن، همه نشانه های تربیت ناسالم خانوادگی. اون دسته از دوستانی هم که با افتخار کارشون رو توجیه می کنن، که به عنوان مثال چون در خونه ی ما پارک کرده بود مجبور به انجام چنین کاری شدیم ، دست کمی از لحاظ بی شعوری نسبت به اون فردی که روی ۱۲ تا خودرو اسید پاشیده ندارن . شما بهتر نیست با صاحب ماشین در میون می ذاشتید ، یا با نوشته کوچیک جلوی شیشیه ، صاحب ماشین رو متوجه کار زشتش می کردید؟ پنچر کردن و خط انداختن روی ماشین باعث تسریع کارتون شد ؟
واقعا جای تاسف داره، دزدی به این کار شرف داره، حداقل با دزدی ، داری مالی رو به دست می یاری ولی با خط انداختن و اسید پاشیدن روی ماشین کسی واقعا چی به دست می یاره طرف ، این جور آدم ها مریض ان

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
دوست دوتا شبرنگ ۴۰ در ۴۰ پارک ممنوع زدم هيچ اثري رو شعور
طرف نميذاره... شما يک راهکار پيشنهاد بدين نکنه ماشينم تو پارکينگ حال کنه؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
منم یک مورد برام پیش اومده یک بیشرف نشسته رو کاپوت و فرو رفتگی ایجاد شده بود میگرفتمش با تیک اف از روش رد می شدم.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
دوست دوتا شبرنگ ۴۰ در ۴۰ پارک ممنوع زدم هيچ اثري رو شعور
طرف نميذاره... شما يک راهکار پيشنهاد بدين نکنه ماشينم تو پارکينگ حال کنه؟
من به صورت کلی گفتم ! ولی کار شما به هیچ وجه قابل توجیه نیست ، ۲ تا که سهل ۲۰۰ تا تابلو هم یه کار غیر اخلاقی رو توجیه نمی کنه ! طرف بی شعور ، شما باشعور باش. شما به فرد خاطی متذکر می شدید یا همین طور که گفتم با یه نوشته کوچیک فرد رو متوجه کار زشتش می کردید ، به خاطر محل زندگیم برای من بارها این اتفاق افتاده ! که طرف اومده جلوی در پارک کرده تا جایی که چندین بار مجبور شدم با تاکسی از خونه بیرون برم ولی تا حال ماشین کسی رو خط ننداختم نهایت کاری که انجام دادم این بوده که یک متن خیلی کوچیک درباره ی کار ناپسند اون طرف نوشتم و جلوی شیشه ماشین گذاشتم ، تا به امروز هم یک نفر دو بار این کار رو نکرده ! به جای بحث کردن با من و توجیه کارتون ، خودتون یه مقدار به عملتون فکر کنید متوجه غیر قابل توجیه بودنش می شید

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
اوه اوه گفتی کادیلاک یاد صاحابش افتادم :D کنده میشد لوگوش مگه لامپ مَسَگ..کادیلاک هم نه کَدیلاک! اینو تو 15سالگی صاحابش به من آموخت به جای اینکه تجاوز کنه بهم :D

تا حالا چند نفر بهت تجاوز کردن؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این اسید پاسی تازگی مد شده برای ماشین؟ عجبا مملکت به وضعی افتاده آغا کوجایی

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
من به صورت کلی گفتم ! ولی کار شما به هیچ وجه قابل توجیه نیست ، ۲ تا که سهل ۲۰۰ تا تابلو هم یه کار غیر اخلاقی رو توجیه نمی کنه ! طرف بی شعور ، شما باشعور باش. شما به فرد خاطی متذکر می شدید یا همین طور که گفتم با یه نوشته کوچیک فرد رو متوجه کار زشتش می کردید ، به خاطر محل زندگیم برای من بارها این اتفاق افتاده ! که طرف اومده جلوی در پارک کرده تا جایی که چندین بار مجبور شدم با تاکسی از خونه بیرون برم ولی تا حال ماشین کسی رو خط ننداختم نهایت کاری که انجام دادم این بوده که یک متن خیلی کوچیک درباره ی کار ناپسند اون طرف نوشتم و جلوی شیشه ماشین گذاشتم ، تا به امروز هم یک نفر دو بار این کار رو نکرده ! به جای بحث کردن با من و توجیه کارتون ، خودتون یه مقدار به عملتون فکر کنید متوجه غیر قابل توجیه بودنش می شید

دوست عزيز حالا اين که کار هر روزه ي بنده نيست ولي متاسفانه
سالهاست با اين مساله روبرو هستم بله بنده هم بارها مثل شما رفتار کرده ام..سالها پيش وقتي پدرم مريض بود يکبار چنين کردم
با کمک ضربه اي در کونگ فو شيشه ي راننده را شکستم ماشين
را از دنده خارج و به جلو هل دادم کاملن موثر...اخر شب که به خونه
برگشتم ماشين طرف تا سر خيابون هل داده شده بود..گويا تک تک
همسايه ها در هل دادن اتومبيل همدلي کرده بودند همين و بس
که البته هرگز از انجام اينکار پشيمان نيستم....
چون اگر با مطالعه ودانش به يقين رسيدي حق با شماست حقت را بگير..متاسفانه شما ارزشهايت اشتباه دروني شده...حق هم گرفتنيست هم دادني
همه ادم هاي به قول فرهنگ شما انارشيست هم محکوم نيستند خيلي هاشون سيستم هاي اجتماعي بهتري تاسيس کرده اند....حتي در دين اسلام هم پيامبر فرمودند ان الحيات عقيدت والجهاد..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نه بابا يعني يکدفعه رو ۱۲ به ... داده؟؟
حاجي تو خودت اصفهاني هستي؟ اين امارا رو از کجا داري؟

آره عزیزم .. متاسفانه ماشین یکی از دوستام یکی از اون 12 بوده :( .. اسید و تینر میکس بوده ریخته همه ماشینها رو به فنا داده .. :(

پیشنهادی که به همه دارم اینه که ماشین رو بیمه بدنه کنن .. اینجوری حداقل خرج درست کردنش که خیلی زیاد هست و افت قیمت اش هم درمیاد :(

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
دوست عزيز حالا اين که کار هر روزه ي بنده نيست ولي متاسفانه
سالهاست با اين مساله روبرو هستم بله بنده هم بارها مثل شما رفتار کرده ام..سالها پيش وقتي پدرم مريض بود يکبار چنين کردم
با کمک ضربه اي در کونگ فو شيشه ي راننده را شکستم ماشين
را از دنده خارج و به جلو هل دادم کاملن موثر...اخر شب که به خونه
برگشتم ماشين طرف تا سر خيابون هل داده شده بود..گويا تک تک
همسايه ها در هل دادن اتومبيل همدلي کرده بودند همين و بس
که البته هرگز از انجام اينکار پشيمان نيستم....
چون اگر با مطالعه ودانش به يقين رسيدي حق با شماست حقت را بگير..متاسفانه شما ارزشهايت اشتباه دروني شده...حق هم گرفتنيست هم دادني
همه ادم هاي به قول فرهنگ شما انارشيست هم محکوم نيستند خيلي هاشون سيستم هاي اجتماعي بهتري تاسيس کرده اند....حتي در دين اسلام هم پيامبر فرمودند ان الحيات عقيدت والجهاد..
همون طور اول عرض کردم ،اکثر افرادی که این کار رو می کنن مریض ان و متاسفانه این نوع بیماری لا علاج هست ! اون شخصی هم که دزدی می کنه حتما ایده های مارکسیستی داره و داره احیای حق می کنه !!! یا اونی که ماشین مردم اسید می پاشه با کپیتالیسم موافق نیست و این جوری داره حرفش رو می زنه ! نه عزیز من نه آنارشیستم نه سلطلنت طلبم نه دموکراتم و نه پیرو هیچ مکتب دیگه ای فقط کاری که به نظرم صحیح هست. رو انجام میدم !!. شما هم برو کاری که پیامبر بت شخصا گفته رو انجام بده ، خرد کن ، بشکن ، خط بکش ، حرکات کنگفو بزن ،کاراته بزن
کلا راحت باش چون کسی که اشتباهش رو نمی بینه قابل اصلاح نیست که نیست که نیست

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
همون طور اول عرض کردم ،اکثر افرادی که این کار رو می کنن مریض ان و متاسفانه این نوع بیماری لا علاج هست ! اون شخصی هم که دزدی می کنه حتما ایده های مارکسیستی داره و داره احیای حق می کنه !!! یا اونی که ماشین مردم اسید می پاشه با کپیتالیسم موافق نیست و این جوری داره حرفش رو می زنه ! نه عزیز من نه آنارشیستم نه سلطلنت طلبم نه دموکراتم و نه پیرو هیچ مکتب دیگه ای فقط کاری که به نظرم صحیح هست. رو انجام میدم !!. شما هم برو کاری که پیامبر بت شخصا گفته رو انجام بده ، خرد کن ، بشکن ، خط بکش ، حرکات کنگفو بزن ،کاراته بزن
کلا راحت باش چون کسی که اشتباهش رو نمی بینه قابل اصلاح نیست که نیست که نیست
شما متاسفانه داری اون روانی که از عفده میاد همچین کاری رو میکنه با کسی که از روی عصبانیت (اون هم بخاطر بی شعوری کسی دیگر) این کار رو انجام میده یکی میکنی

actros 1843

Registered User
لایک‌ها
136

هه عین من - یه بار لوگو کادیلاک بالای کاپوت رو کندم چون برام جالب بود ولی 22 ساله تو کف اون مجسمه ماکم هنوز دستم بهش نرسیده

کسی نداره یدونه اضافه؟

داداش ارزونه!
محل تعمیر و فروش لوازم یدکی کامیون بری پیدا میکنی!

بالا