murderer
Registered User
- نوشتهها
- 202
- لایکها
- 0
خوب يه سوال اگه تو جای پسره بودی چی کار ميکردی؟؟؟
سوال سختیه ....
اگه من بودم اصلا نمی رفتم دیدنش چون بیخودی هم اونو عذاب می دادم ... هم خودمو هم Mitsuki رو .... اگرم هم رفتم یه همچین رفتار بدی با hayase نمی کردم چون کسی که در حقیقت نیاز به این پسره داشت hayase بود ...haruka بالاخره خودش می فهمید البته نباید از این بگزریم که ضربه ی خیلی بدی می خورد ..که اخرم خورد ولی کنار اومد باهاش
من هیچ وقت نمی تونم جای این پسر باشم:weird: چون اون از اون دسته ادمایی بود که نسبت به این که دیگران دوستش دارن احساس مسئولیت می کرد اول کارتونم دیدیم که اولش علاقه ای به هاروکا نداشت بعدا که علاقه ی هاروکا به خودش رو دید خودش رو مسئول دونست و به نظر من از همون اول هم mitsuki رو دوست داشت !
من اگه بودم همونجا می گفتم نه ...همون اولش ....البته این مساله هم هزینه ی سنگینی داشت چون باعث به هم خوردن دوستی هاروکا و هایاسه می شد :exclamati
بالاخره احساساته دروغین یا ساختگی هم چیزی نبود که هاروکا می خواست ....و همچنین برای بدست اوردن هر چیزی ادم باید چیزی رو از دست بده
در هر صورت من طرفداره بی چون و چرای hayase mitsuki:medieval: هستم چون خیلی از خود گزشتگی کرد هم برای هاروکا هم تاکایوکی اما اخرش با اون رفتار بد مواجه شد .
کلا من خیلی از این چیزا سر در نمیارم
پای استدلالین چوبین بود / پای چوبین سخت بی تمکین بود
اف تاپیک شد که ای بابا ..... خواهر شما اگه جایه هایاسه بودی چیکار می کردی ؟
------
آواتر اول و دومی که از kimi ... گزاشتی رو دارم ميگم
هه هه :lol: :blush:
الام جاش خوبه ؟
اگه تونستی blood: the last vampire رو هم به دوستم بده ممنون ميشم، trinity blood رو هم من نفرستادم چون تو داشتی ديگه ! اگه اگه اگه وقت کردی tsukihime رو هم بده که اگه بچه ها خواستن داشته باشه
چشم
اونوقت اين يعنی چی؟ yes or no ؟
یعنی با احتیاط وارد شوید : :thumbsup: D