• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
خوب يه سوال اگه تو جای پسره بودی چی کار ميکردی؟؟؟

سوال سختیه ....
اگه من بودم اصلا نمی رفتم دیدنش چون بیخودی هم اونو عذاب می دادم ... هم خودمو هم Mitsuki رو .... اگرم هم رفتم یه همچین رفتار بدی با hayase نمی کردم چون کسی که در حقیقت نیاز به این پسره داشت hayase بود ...haruka بالاخره خودش می فهمید البته نباید از این بگزریم که ضربه ی خیلی بدی می خورد ..که اخرم خورد ولی کنار اومد باهاش

من هیچ وقت نمی تونم جای این پسر باشم:weird: چون اون از اون دسته ادمایی بود که نسبت به این که دیگران دوستش دارن احساس مسئولیت می کرد اول کارتونم دیدیم که اولش علاقه ای به هاروکا نداشت بعدا که علاقه ی هاروکا به خودش رو دید خودش رو مسئول دونست و به نظر من از همون اول هم mitsuki رو دوست داشت !

من اگه بودم همونجا می گفتم نه ...همون اولش ....البته این مساله هم هزینه ی سنگینی داشت چون باعث به هم خوردن دوستی هاروکا و هایاسه می شد :exclamati

بالاخره احساساته دروغین یا ساختگی هم چیزی نبود که هاروکا می خواست ....و همچنین برای بدست اوردن هر چیزی ادم باید چیزی رو از دست بده

در هر صورت من طرفداره بی چون و چرای hayase mitsuki:medieval: هستم چون خیلی از خود گزشتگی کرد هم برای هاروکا هم تاکایوکی اما اخرش با اون رفتار بد مواجه شد .

کلا من خیلی از این چیزا سر در نمیارم:whistle: ... من بیشتر با منطق و استدلال سرو کار دارم و دوست دارم مسائل رو از اون طریق حل کنم اما متاسفانه برای مسائل احساسی جواب نمی ده یه شعری هم از مولانا هست در این زمینه :

پای استدلالین چوبین بود / پای چوبین سخت بی تمکین بود

اف تاپیک شد که ای بابا ..... خواهر شما اگه جایه هایاسه بودی چیکار می کردی ؟;)

------

آواتر اول و دومی که از kimi ... گزاشتی رو دارم ميگم

هه هه :lol: :blush:

الام جاش خوبه ؟ :D

اگه تونستی blood: the last vampire رو هم به دوستم بده ممنون ميشم، trinity blood رو هم من نفرستادم چون تو داشتی ديگه ! اگه اگه اگه وقت کردی tsukihime رو هم بده که اگه بچه ها خواستن داشته باشه

چشم

اونوقت اين يعنی چی؟ yes or no ؟

یعنی با احتیاط وارد شوید : :thumbsup: D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين فيلمها به دستم رسيده ، خواهر لينخو جان ، ميتوني دربارشون اطلاعاتي بهم بدي كه كدوم به درد ديدن ميخوره ؟

1- Princess Mononoke
2- A Chinese Ghost Story - The Tsui Hark Animation
3- Kiki's Delivery Service
4- Castle in the Sky
5- The Last Unicorn
6- Millennium Actress
7- Steam Boy
8- Howl's Moving Castle

ممنون ميشم از راهنماييت :)
سلام برادر
خوبی؟ راستش همه اين فيلم هايی که گرفتی خوبن! من يه توضيح کوچولو ميدم:

Princess Mononoke, Castle in the Sky, Howl's Moving Castle, Kiki's Delivery Service

اين 4 تا از کارای آقای ميآزاکی معروف هست که تو صفحه قبل در موردش حرف زديم، حتماً حتماً ببينيد.

mononoke%2002.jpg

671590_l.jpg

mc01.jpg

Kiki_1.jpg

The Last Unicorn

خواهر پرشيانا هدود 15 صفحه پيش مفصل در موردش حرف زده و ميتونين بخونين ولی اگه يادتون باشه بچه که بوديم TV نشنش داد و خيلی هم دوسش داشتيم ، کانال 2 صبح يه روز عيد بود.

dernierelicorne_sc.jpg

A Chinese Ghost Story - The Tsui Hark Animation

من اينو نديدم نميتونم نظری بدم ، فقط ساخت چين هست و ميتونی تو اين لينک در موردش بخونی.

http://www.animenewsnetwork.com/reviews/display.php?id=148

B000021Y81.01.LZZZZZZZ.jpg

ه بگين الان چی پيدا کردم :blink::eek:؟ دنبال اين کارتون بودم که اين کليپ رو ديدم ، کسای که you tube دارن ببينن. زير نويس اينگيليسی هم داره، ما که اين سريال رو تا الان دانلود نکرديم، کرديم؟ داريمش يا نه؟ اگه نه بگرديم دنبال تورنت، به نظر جالب ميرسه!

http://www.youtube.com/watch?v=ZxxEapXB0n4

Millennium Actress

اين کارتون رو بعضی ها ميگن masterpiece هست من خودم هنوز نديدمش ولی از چيزی که تو rating اش هم ميشه ديد، معلومه که بايد خيلی خوب باشه! :happy:

Seen in part or in whole by 892 users, rank: #207
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.7159 (Excellent-.28), std. dev.: 1.514, rank: #72
Weighted mean: 8.6829 (Excellent-.31), rank: #64
Bayesian estimate: 8.65354 (Excellent-.34), rank: #20

contest95-1.jpg

post-2-1104663678.jpg

Steam Boy

من اين رو هم نديدم ولی از رو rating اش به نظر ميرسه که ok باشه ولی کارتون تاپی هم نيست! :eek:

251864260aee28ed42-steamboy.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر شما اگه جایه هایاسه بودی چیکار می کردی ؟;)
در مورد اول شايد همون کاری که هاياسه کرد رو ميکردم و اختيار رو ميسپردم دسته پسره که خودش انتخاب کنه!
ولی بعد ماجرای تسادف و وقتی که با هم زندگی ميکردن، مهال بود که يه همچين رفتاری رو تحمل کنم، يه موقعی آدم فکر ميکنه قرور هم خوب چيزيه!:hmm:
به نظر من پسره خيلی تو اهساساتش گم شده بود و نميتونست درست فکر کنه که بايد چی کار کنه و هاياسه هم با موندن پيشش و تحمل هر چيزی ماجرا رو بد تر ميکرد! بايد کاری رو که آخر سريال کرد رو همون اول ميکرد!
ولی من يه جاهايی خيلی هرسم در ميومد!
36_1_29.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگه يادتون باشه چند روز پيش گفتم که دارم يه کارتون به اسمه zero no tsukaima رو دانلود ميکنم.
خيلی ماجرای بامزه اي داره و کلاً ميتونين از ديدنش لذت ببرين و بخندين.
تو يه کره ديگه يه مدرسه جادوگری هست که شاگرداش بايد آخر سال يه موجودی شبيه اونی که تو عکسا هست رو احضار کنن که اين موجود تا آخره عمرش بايد خدمتگزار اون شخص باشه، حالا يکی از اين دخترا به اشتباه يه پسر عادی از زمين رو احضار ميکنه :blink: و هيچ راه برگشتی هم نيست! :eek:
اگه ميخواين بخندين اينو دانلود کنين.:p

فایل های ضمیمه

• Zero no Tsukaima - 01 - Large 12.jpg
    Zero no Tsukaima - 01 - Large 12.jpg
    53.2 KB · نمایش ها: 10
  • Zero no Tsukaima - 01 - Large 18.jpg
    Zero no Tsukaima - 01 - Large 18.jpg
    26 KB · نمایش ها: 12
  • Zero no Tsukaima - 01 - Large 21.jpg
    Zero no Tsukaima - 01 - Large 21.jpg
    49.8 KB · نمایش ها: 10
  • Zero no Tsukaima - 02 - Large 27.jpg
    Zero no Tsukaima - 02 - Large 27.jpg
    55.4 KB · نمایش ها: 13
  • Zero no Tsukaima - 02 - Large 31.jpg
    Zero no Tsukaima - 02 - Large 31.jpg
    25.7 KB · نمایش ها: 15

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اول شايد همون کاری که هاياسه کرد رو ميکردم و اختيار رو ميسپردم دسته پسره که خودش انتخاب کنه!
ولی بعد ماجرای تسادف و وقتی که با هم زندگی ميکردن، مهال بود که يه همچين رفتاری رو تحمل کنم، يه موقعی آدم فکر ميکنه قرور هم خوب چيزيه!
به نظر من پسره خيلی تو اهساساتش گم شده بود و نميتونست درست فکر کنه که بايد چی کار کنه و هاياسه هم با موندن پيشش و تحمل هر چيزی ماجرا رو بد تر ميکرد! بايد کاری رو که آخر سريال کرد رو همون اول ميکرد!

پسره تو اهساساتش گم نشده بود اتفاقا به نظر من کاملا در مورد احساساتش صادق بود اما هر حرکتی که می کرد باعث اتفاقات زیاد و دردناکی بود و اونم راه ادمای ترسو یعنی هیچ کاری نکردن رو انخاب کرد ...همین باعث شد که هایاسه دیگه نتونه این قضیه رو تحمل کنه
احساسات هایاسه تو این سریال هم خیلی جالب بود اون نسبت تمام کارایی که می کرد مسئول نشون می داد و عواقبشو می پذیرفت ... اون پذیرفته بود که به هاروکا خیانت کرده و اینو حتی به خودشم گفت این توانایی بود که پسره نداشت و همش باعث بدتر کردن اوضاع می شد
ولی راست می گی هایاسه غرورشو خیلی زیر پا گزاشت شاید به خاطر همون اتفاق بود که خودشو مسئول می دونست
یکی از قشنگترین قسمتای سریال اونجا بود که دوست تاکایوکی شروع می کنه با اون دعوا کردن و می گه

we all suffered because you are like that

ݘ� �ی��� ���� �� �� ����ی� �ی���

مفهوم نیست :D

آرمان.خ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها خداروشکر پی تی از ف ی ل ت ر درومد
به همه تبریک میگم

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برادر ويلی من نميتونم بخونم چی نوشتی؟ :eek:همش خط ميخی يه!!!! :blink:
میخواستم خبر از الک در اومدن پی تی رو بدم نمیدونم چرا اینطوری شد؟:blink:
به هر حال خداروشکر:happy:
راستی خواهر میشه عکسارو به صورت اتچمنت بذارید نفس کامپیوتر من برید تا صفحه بالا اومد;)
اما عجب دانشگاه قشنگی دارید:cool:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام عرض شد
همگی خوبین؟
ویلی جون فقط کامپیوتر تو نبود که سکته زد مال من که سکته ناقص زده
33.gif
الان دیگه نفسش در نمیاد
302.gif

راستی خواهر فریدا میگم شما چطور شد که رفتین اونور منظورم اینه که از اول رفتین اونور دانشگاه ثبت نام کردین یا از طریق دانشگاههای ایران اقدام کردین؟رشتتون مکانیک هست؟
خوب خیلی آف تاپیک شد شرمنده
205.gif

چطوره یه تاپیک تو گفتگو آزاد بزنم
283.gif
که از تجربیات خواهر فریدا و بقیه بچه های مقیم اونور استفاده کنیم
295.gif

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اگر گفتین این مال کدوم انیمه هست
302.gif

چقدر من این تیکش خندیدم از خنده روده بر شده بودم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر گفتین این مال کدوم انیمه هست
302.gif

چقدر من این تیکش خندیدم از خنده روده بر شده بودم
سوالای سخت بپرس، اين که داد ميزنه " من Love Hina هستم!" :lol:
ویلی جون فقط کامپیوتر تو نبود که سکته زد مال من که سکته ناقص زده
33.gif
الان دیگه نفسش در نمیاد
302.gif
ببخشيد بچه ها، من اصلاً هواسم نبود که اينترنت شما ها نفتی يه! :p راستش يه مقدارم تنبليم اومد برم آپلودش کنم thumbnail بزارم :blush: ! شرمنده سعی ميکنم از اين به بعد بچه خوبی باشم و رعايت حال شماها رو هم بکنم ;)
راستی خواهر فریدا میگم شما چطور شد که رفتین اونور منظورم اینه که از اول رفتین اونور دانشگاه ثبت نام کردین یا از طریق دانشگاههای ایران اقدام کردین؟رشتتون مکانیک هست؟
هيچ کدوم ، من مهاجر هستم، بعد که اينجا رسيدم رفتم دانشگاه ثبت نام کردم (البته پدرم در اومد تا تونستم برم تو!):(:f34r:
من اينجا تو ايران فوق مهندسی شيمی گرفتم و اينجا تغيير رشته دادم و الان دارم مهندسی مکانيک گرايش بيومکانيک ميخونم، روی دريچه های مسنوعی قلب کار ميکنم ولی خوب اشتباه کردم پول و کار توی نفت و گاز و پتروشيمی هست و من نبايد رشتم رو تغيير ميدادم ولی خوب زياد هم بد نشد، بازم کسی که از هر 2 تا رشته سر رشته داشته باشه رو بهتر ميگيرن، البته اگه من اصلاً بتونم کار پيدا کنم چون همه بچه هايی که دکترا ميگيرن ، بهشون ميگن over qualify !!! :blink::eek:
به هر هال هر کسی کمکی ميخواد من اطلاعاتم بد نيست ميتونم راهنمايتون کنم :happy:
خوب خیلی آف تاپیک شد شرمنده
205.gif
چطوره یه تاپیک تو گفتگو آزاد بزنم
283.gif
که از تجربیات خواهر فریدا و بقیه بچه های مقیم اونور استفاده کنید
بچه ها ببخشيد ميدونم که منم off topic زياد پيقام ميدم ، ولی تو رو خدا هی تاپيک جداگانه نزنين، من واقعاً حوصله چک کردن 1000 تا تاپيک مختلف رو ندارم ، همين 2-3 تا تاپيکی هم که هستم، زياديمه (البته از تاپيک های کارتون و انيميشين استقبال ميکنم ولی بازم اگه همه يه جا تمرکز پيدا کنن باز به نظر من بهتره تا اينکه نسفيا اين تاپيک باشن و نسفيا يه ور ديگه!)
. با اجازتون من همين جا off topic ميزنم بالاشم از اين به بعد ميگم off هست که اگه ناراهت ميشين اون پيقام رو نخونين. بازم شرمنده! :blush:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینم اولین آف تاپیک به افتخار خواهر فریدا
من فعلا برم تا سرو کله ادمین پیدا نشده:D
داشتم دنبال اسمایلی میگشتم که به این برخوردم
download.aspx
download.aspx
download.aspx
download.aspx
download.aspx

خدا چی بهشون میگفتن؟مادرشونم یه درخت بود
فک کنم اینام روح درختین
297.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم اولین آف تاپیک به افتخار خواهر فریدا
من فعلا برم تا سرو کله ادمین پیدا نشده:D
داشتم دنبال اسمایلی میگشتم که به این برخوردم
download.aspx
download.aspx
download.aspx
download.aspx
download.aspx

خدا چی بهشون میگفتن؟مادرشونم یه درخت بود
فک کنم اینام روح درختین
297.gif
اسمشون Kodama بود.:happy: راستی به qsmile هم میشه اسمایلی جدید اضافه کرد یا نه؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پسره تو اهساساتش گم نشده بود اتفاقا به نظر من کاملا در مورد احساساتش صادق بود اما هر حرکتی که می کرد باعث اتفاقات زیاد و دردناکی بود و اونم راه ادمای ترسو یعنی هیچ کاری نکردن رو انخاب کرد ...همین باعث شد که هایاسه دیگه نتونه این قضیه رو تحمل کنه
احساسات هایاسه تو این سریال هم خیلی جالب بود اون نسبت تمام کارایی که می کرد مسئول نشون می داد و عواقبشو می پذیرفت ... اون پذیرفته بود که به هاروکا خیانت کرده و اینو حتی به خودشم گفت این توانایی بود که پسره نداشت و همش باعث بدتر کردن اوضاع می شد
ولی راست می گی هایاسه غرورشو خیلی زیر پا گزاشت شاید به خاطر همون اتفاق بود که خودشو مسئول می دونست. یکی از قشنگترین قسمتای سریال اونجا بود که دوست تاکایوکی شروع می کنه با اون دعوا کردن و می گه
we all suffered because you are like that
راست ميگی، کاملن موافقم،
اگه پسره از اول اين کارو نميکرد هيچ کدوم اينقدر ضربه نميخوردن، حالا مثلاً ميخواست مسئوليت قبول کنه؟چه فايده اي داشت؟ مثلاً ميخواست چی کار کنه؟ چی دروست ميشد؟ آب رفته که به جوب بر نميگرده!
بايد از اول درست به اين ماجرا فکر ميکرد و بعد قدم ميزاشت جلو، با خودش و با اهساساتش رو راست نبود! نتيجه گيری ميکنيم که تو اين موارد آدم نبايد به هوای اينکه دلم براش سوخت و آی نکنه دلش بشکنه قدم جلو بزاره!!!
ميگم خوبه تو تجربياتت زياد ميشه! :D

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

فایل های ضمیمه

• capture1.JPG
    capture1.JPG
    10.8 KB · نمایش ها: 11
  • capture.JPG
    capture.JPG
    7.8 KB · نمایش ها: 7

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب جزو موارد فراموش شده که من يادم رفت بگم قبلاً فرستادم ايران، کارتون Rune Soldier هست که اگه خواستين بلند بلند بخندين حتماً اينو از دوستم بگيرين و ببينين:

Ru3.jpg

راستی آواتر ديروزم مال کارتون Fullmetal Alchemist بود:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب امروز داشتم دنبال تورنت های جديد ميگشتم با کمال تعجب به قسمت 52 سريال condor heroes برخورد کردم، حالا هی دارم فکر ميکنم که پارسال که من قسمت 47 رو گرفتم نوشت final episode ، حالا ماجرا چيه؟ البته اون موقع هم من فکر ميکردم که خيلی رو هوا تموم شد ولی امروز کاشف به عمل اومد که سريال 52 قسمتس و گروه fansub بعد کلی تاخير رضايت داده بودن که بقيه اش رو هم بدن بيرون!
من الان دارم باقی 5 قسمت آخر رو هم دانلود ميکنم ولی با اين هساب نسخه اي که دست دوستم هست 5 قسمت کم داره که خودتون بايد زحمتشو بکشين!

11451.jpg

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
راست ميگی، کاملن موافقم،
اگه پسره از اول اين کارو نميکرد هيچ کدوم اينقدر ضربه نميخوردن، حالا مثلاً ميخواست مسئوليت قبول کنه؟چه فايده اي داشت؟ مثلاً ميخواست چی کار کنه؟ چی دروست ميشد؟ آب رفته که به جوب بر نميگرده!
بايد از اول درست به اين ماجرا فکر ميکرد و بعد قدم ميزاشت جلو، با خودش و با اهساساتش رو راست نبود! نتيجه گيری ميکنيم که تو اين موارد آدم نبايد به هوای اينکه دلم براش سوخت و آی نکنه دلش بشکنه قدم جلو بزاره!!!

خوبه ما به یه نتیجه رسیدیم :D
جالبه تو چند تا فروم خوندم که اکثرا خیلی از هایاسه بدشون می اومد و حق رو می دادن به هاروکا ...البته نسبت به فرهنگو نوع برداشت هر کشوری از این جور مسائل نتیجه گیری ها هم فرق می کنه !:hmm:
ولی باز به نظر من در هر فرهنگ و ملیتی هایاسه از بقیه خیلی بهتر بود :D

حالا ما این همه حرف زدیم راجب به این سریال اما اصلا دختری مثل هایاسه یا حتی شبیه اون پیدا می شه ؟ حالا نه به این شدت اما یه چیزی با این شخصیت .....من که نه دیدم و نه حدث می زنم که باشه !:confused:

ميگم خوبه تو تجربياتت زياد ميشه!

:blink: :blush: :blush:

----
در کل برام جالب بود دیدن همچین کارتونی .... خواهر لینخو حسابی پای مارو با این کارتونا بند کردیا من تا حالا 2 دفعه خدافظی کردم اخرش نشد :D تعداد پستای منو تو سایت خودمون ببینید با اینجا مقایسه کنید خیلی بامزس :cool:

خواهر کارتون تو این مایع ها سراغ نداری ؟ :D

----

من الان دارم باقی 5 قسمت آخر رو هم دانلود ميکنم ولی با اين هساب نسخه اي که دست دوستم هست 5 قسمت کم داره که خودتون بايد زحمتشو بکشين!

تورنت رو لطف کن بی زحمت

من نمی دونم چرا حال نکردم این رو ببینم ...

----

راستی اشاره کردی که از تو سبک Vampire زدیم بیرون البته تقصیر خودم بود Berserk رو گرفتم جو ومپایر پرید اما سعی می کنم تپستت بعدی Trinity Blood رو یه معرفی بکنم

abel1.jpg

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اسمشون Kodama بود.:happy: راستی به qsmile هم میشه اسمایلی جدید اضافه کرد یا نه؟

اگر منظورتون qsmile هست که آقای عاصف زحمتشو کشیدن خیر نمیشه بهش اضافه کرد ولی getsmile قابلیت اضافه کردن اسمایلی داره
اینم چند تا سایت اسمایلی
;)
http://kolobok.wrg.ru/modules.php?name=Gif&file=index&type=standart
http://www.smileyarena.com

بالا