شآمPoO
Registered User
برادر با جیلت بزن بیتره!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
من که نمیزنم برام میزنن
برادر با جیلت بزن بیتره!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
خیر هرگز چنین امکانی وجود ندارد در صورتی که مالی نداشته باشد خداوند او را از فضل خود بی نیاز کنداگر زن شوهر داری مالی از خود نداشته باشد باز هم امکان این نیست که برای دست یابی به ثواب به صیغه شخصی درآید؟در این خصوص بند و تبصره ای وجود ندارد؟
آری گناه کبیره است و باید سریعا توبه و استغفار کنداگر زن مجردی برای لذت با چندین مرد صیغه شود باز هم حرام است؟
به خاطر جلوگیری از اختلاط نسل و محکم ترشدن کانون خانواده چون زن موجودی احساستی هست و ممکن است به زودی شوهر و فرزندانش را ترک کند به این دلیل است که در اسلام و قانون حق طلاق با مرد است و در عوض زن میتواند از مهریه برخودار شودچرا چند همسری برای زن حرام است ولی برای مرد حرام نیست؟ (لطفا در خصوص این سوالات توضیحات قانع کننده ای بفرمایید با تشکر)
این اقوام ما شخصی بسیار عاقا معدب پول دار متشخص جنتلمن خوش تیپ و... میباشد شما لطف کنید عکس چند مورد را به همراه نام کاربری برای بنده پخ کنید تا به ایشان نشان دهم شاید بنده نیز ثوابی ببرم!
ایشان باید خویشتن داری کنند تا روزی که بتوانند ازدواج کنندخب امکان ازدواج برای ایشان فراهم نیست حکم چیست؟
Don't say koschips. .....
.....My Friend Of Misery
دوست پسرم کوجا بود باووووو سیراب گلدون
حالا یه عکسایی دارم که یکی مخ یکی رو میزنه میبره تو پونتیاک Trans Am ....!! یادم بندا برات پوخ ش کنم
همشونم به صورت خودجوش اومدن جولو دوربین
پوخ کن بینم![]()
?why the man in the picture below pointed to his friend's ass
?Do we have a bachebaz in this picture
![]()
بر ماشین افراد ضدانقلاب و نامسلمان و انسان های لاابالی و سست ایمان خط بکشید که بسیار ثواب دارد و حلال می باشد.
اگر از خانه همسایه صدای موسیقی غیرمجاز یا ماهواره شنیدید لاستیکهای ماشینش را بترکانید تا به سزای اعمالش برسد.
معمولا اینجور کارهارو اشناها انجام میدن و وقتی ماشین درب خونه پارک هست
من که برای درب خونه دوربین نصب کردم سر همین مچ یکیشون رو گرفتم که لاستیک ماشینم رو داشت پنچر میکرد نه یکی 4 تاشو.خدا میدونه کاری کردم باهاش که پدر مادرش اومدن التماس.ولی درس عبرتی برای بقیه شده.
یکی از دلایل اصلیش حسادت اطرافیانه.مردم چشم پیشرفت همدیگرو ندارن بجای کمک هم جلوی پای هم دیگه سنگ میندازن
بر ماشین افراد ضدانقلاب و نامسلمان و انسان های لاابالی و سست ایمان خط بکشید که بسیار ثواب دارد و حلال می باشد.
اگر از خانه همسایه صدای موسیقی غیرمجاز یا ماهواره شنیدید لاستیکهای ماشینش را بترکانید تا به سزای اعمالش برسد.
رییس جمهور سابق رو خوب اومدیداداش جواد خودتم رعایت میکنی یه مثل ریس جمهور سابق فقط شعار میدی..
برو ایشالا بزنی ب دیوار بترکیجواد واقعن احساساتم رو بر انگیختی ناراحت شدم برم یکم تو خیابان گاز بدم تخلیه بشم