• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

amiratab

Registered User
لایک‌ها
30
باسلام خدمت اساتید محترم
چند سوال از حضورتون داشتم.
اولا اگر کسی از کشور کانادا به ایران بیاد با خودش چنتا گوشی میتونه بیاره؟ چندتا باز شده و چنتا بسته بندی؟ تبلت هم جزو گوشی حساب میکنن یا خیر؟ تو کیف دستیش بزاره یا چمدون؟
دوم اینکه هزینه پست و همینطور گمرکی که به گوشی میزنن چقدره؟ اگر دونه دونه به اسامی مختلف بفرسته با اینکه همشو تو یه بسته به یک نفر بفرسته متفاوته؟ قیمتش چقدره؟ چقدر طول میکشه؟ اگر بعنوان مثال قیمتش 100 دلار باشه ولی اینجا قیمتش 500 تومن باشه کدوم ملاک عمل قرار میگیره؟ برای گوشی آیفون گمرک چه رفتاری داره؟
ممنون

farshad_sab59

Registered User
لایک‌ها
22
سلام.من عسلویه هستم. اگه بخوام از اینجا یا دوبی‌ جنسی‌ وارد کنم کسی‌ شرایطشو می‌دونه ؟

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
کسی میدونه چرا فقط کاغذ میشه تو پاکت گذاشت و بقیه جنس ها رو حتما باید تو جعبه گذاشت و پست کرد؟؟ با اینکه توی پاکت جا میشن!!

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
کسی میدونه چرا فقط کاغذ میشه تو پاکت گذاشت و بقیه جنس ها رو حتما باید تو جعبه گذاشت و پست کرد؟؟ با اینکه توی پاکت جا میشن!!

برای اینکه جعبه حتما چک میشه تو اداره پست ولی پاکت نه ، فقط برای نظارت . ولی خودشون میگن واسه نشکستن و ....

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
برای اینکه جعبه حتما چک میشه تو اداره پست ولی پاکت نه ، فقط برای نظارت . ولی خودشون میگن واسه نشکستن و ....

اصلا قبلش باید کالا رو نشونشون بدی بعدم تو پاکت که اسیب نمیبینه!! من سوال کردم گفتن جنس سنگین نباید بذاری اما یکی از بچه ها 100 تا سکه تو پاکت برام گذاشته بود و فرستاده بود!!

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
گمرک ابزار یراق چقدره ؟(اره مویی برقی )
18 کیلو هست .از کجا بگیرم که بصرفه باشه و هزینه پستش کم باشه و مطمئن باشه

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
من ویزا کارت دارم.
آیا می تونم از خارج کشور خرید های جزیی مثل هدفون داشته باشم؟
از سایت مورد نظر سوال کردم و گفتند به همه نقاط دنیا ارسال داریم.
آیا وقتی آدرس ایران رو میدم، ویزا کارتم رو بلوکه نمی کنند؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من ویزا کارت دارم.
آیا می تونم از خارج کشور خرید های جزیی مثل هدفون داشته باشم؟
از سایت مورد نظر سوال کردم و گفتند به همه نقاط دنیا ارسال داریم.
آیا وقتی آدرس ایران رو میدم، ویزا کارتم رو بلوکه نمی کنند؟

بله میتونید
خیر بلوک نمیشه فقط یادتون باشه با هویت غیر ایرانی و آی پی غیر ایرانی خرید کنید محض احتیاط

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
میخواستم اینجا موردی که برام پیش اومد رو بگم
چند وقت پیش از یه سایت چینی کاور گرفتم که از چین برام ارسال شد. موقع تحویل توسط پست برای بسته که ارززشش کمتر از 20 دلار بود مامور پست 25 ت هزینه حق توزیع و هزینه جهت ترخیص(ارائه به گمرک و برگردوندن ) کالا گرفت
با پیگیری از بازرسی پست تهران امروز از بازرسی تبریز بهم زنگ زدم و رفتم اونجا بهم بخشنامه نشون داد که پست جهت ارائه بسته به گمرک و برگشت از گمرک بر اساس هزینه های واقعی تا 18300 برای بسته های کوچک و برای توطیع اون تا درب خونه 3600 میگیره و سوای حق گمرک هستش. نوشته کنوانسیون بینالمللی هستش و ... و سازمان تنظیم مقررات تایید کرده و ...
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا اراده کنه تا یکم شفافسازی بشه.
بهشون گفتم که بخشنامه گفته پست میتونه هزینه ارائه و ترخیص از گمرک رو زمانی که بنیابت از مشتری انجام میده بر اساس هزینه واقعی اخذ کنه حالا این بسته گمرکش صفر هستش چرا 19 ت گرفتین میگه هزینه ها تو جدول ارائه شده و بر حسب اشل قیمت میخوره و کاری نمیشه گرد . ضمنا این بخشنامه از اول سال 92 هستش.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
میخواستم اینجا موردی که برام پیش اومد رو بگم
چند وقت پیش از یه سایت چینی کاور گرفتم که از چین برام ارسال شد. موقع تحویل توسط پست برای بسته که ارززشش کمتر از 20 دلار بود مامور پست 25 ت هزینه حق توزیع و هزینه جهت ترخیص(ارائه به گمرک و برگردوندن ) کالا گرفت
با پیگیری از بازرسی پست تهران امروز از بازرسی تبریز بهم زنگ زدم و رفتم اونجا بهم بخشنامه نشون داد که پست جهت ارائه بسته به گمرک و برگشت از گمرک بر اساس هزینه های واقعی تا 18300 برای بسته های کوچک و برای توطیع اون تا درب خونه 3600 میگیره و سوای حق گمرک هستش. نوشته کنوانسیون بینالمللی هستش و ... و سازمان تنظیم مقررات تایید کرده و ...
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا اراده کنه تا یکم شفافسازی بشه.
بهشون گفتم که بخشنامه گفته پست میتونه هزینه ارائه و ترخیص از گمرک رو زمانی که بنیابت از مشتری انجام میده بر اساس هزینه واقعی اخذ کنه حالا این بسته گمرکش صفر هستش چرا 19 ت گرفتین میگه هزینه ها تو جدول ارائه شده و بر حسب اشل قیمت میخوره و کاری نمیشه گرد . ضمنا این بخشنامه از اول سال 92 هستش.

بله متاسفانه منم برام این مساله پیش آمده...حتی نامه شکایت افراد رو هم تو پست بهم نشون دادن و جوابیه رو همچنین...زوره اما قانونیه مثل بقیه چیزها تو این مملکت.

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
بله متاسفانه منم برام این مساله پیش آمده...حتی نامه شکایت افراد رو هم تو پست بهم نشون دادن و جوابیه رو همچنین...زوره اما قانونیه مثل بقیه چیزها تو این مملکت.

یعنی الان من یک کاور 10 دلاری سفارش بدم باید 25 تومن هم برای گمرک بدم؟!

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
یعنی الان من یک کاور 10 دلاری سفارش بدم باید 25 تومن هم برای گمرک بدم؟!
بسته شما ارزشش یک دلار هم باشه پست همون هزینه رو میگیره .گمرک برا بسته های زیر 50 دلار پولی نمیگیره
اگه گمرک براورد کنه که ارزش بسته شما بیشتر از 50 دلار هست اونوقت به مبلغ قبلی هزینه گمرک هم اضافه میشه

Essence STX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با درود به سروران گرامی

دوستان من شدیدا نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم. این مساله برام خیلی مهم هست و هر طور شده می خوام مشکلم حل بشه

من می خوام یک AUDIO CD یعنی فقط یک سی دی صوتی (آیا Cover یا Lable دارد را نمیدانم) از یک خواننده خارجی رو برام از آلمان یا آمریکا بفرستند.
آیا بسته یک سی دی صوتی موسیقی در گمرک(بازم تاکید می کنم که صوت خالی هست- دی وی دی فیلم یا شو نیست) که حجم بسیار کم دارد،باز میشود و آیا از نظر آنها مشکلی دارد؟

حال به نظر شما مطمئن ترین راهی که سی دی حتما به دستم برسد چیست؟

1- ارسال از طریق پست معمولی یا خصوصی مثل DHL-TNT و غیره( اگر این روش تظمینی هست لطفا قید فرمایید که کدامیک؟)
2- ارسال از طریق یک مسافر عازم به ایران (من این مورد را از دوستم پرسیدم ولی ایشان روی این موضوع اطلاع کافی ندارند و شک دارند که ممکن است داخل فرودگاه دردسر ساز شود)
آیا واقعا چنین است؟ یعنی به یک سی دی کوچک در فرودگاه از بین این همه اسباب و لباس داخل چمدان گیر می دهند؟ یعنی بازرسین فرودگاه اینقدر حساسیت به خرج می دهند؟!
در صورت پیشنهاد شماره 2 برای آیا برای محکم کاری نیاز هست که cd را داخل وسیله ای در چمدان جاساز کرد یا مثلا آنرا با کاغذ کادو پیچید؟
3- ارسال بسته پستی به یک کشور دیگر مثل dubai و سپس وارد کردن آن از طریق شرکت های واسطه ای که در ایران خرید های اینترنتی خارجی انجام می دهند.

بیزحمت اگه به غیر از موارد بالا پیشنهاد خاصی دارید معرفی کنید
خلاصه دوستان من می خوام که هر جوری هست این cd به دستم برسه و کمتر از 24 ساعت برای تصمیم گیری وقت دارم :(
پیشاپیش بسیار سپاسگذارم...:heart:

walter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
سلام

من تا به حال از تی پاکس استفاده نکرده ام ؛ قیمتش از پست پیشتاز( و یا سفارشی) بیشتر است یا کمتر؟ من

یک بسته چهار کیلویی را می خواهم بفرستم ، حدودا هزینه اش چقدر می شود؟

آیا خودشان بسته بندی می کنند ؟

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
دوتا سوال داشتم
امکان ارسال نمونه آزمایشگاهی به امریکا از ایران هست ؟ اگه میشه حدود قیمت و مدت زمانش رو میشه بگید؟
اگر هم نمیشه بهترین کشوری که بشه این بستهارو ارسال کرد و ارزونتر از بقیه جاها باشه کجاست؟
سوال دومم هم امکان ارسال از روسیه هست ؟ میشه راحت ترخیسش کرد ؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام
دوتا سوال داشتم
امکان ارسال نمونه آزمایشگاهی به امریکا از ایران هست ؟ اگه میشه حدود قیمت و مدت زمانش رو میشه بگید؟
اگر هم نمیشه بهترین کشوری که بشه این بستهارو ارسال کرد و ارزونتر از بقیه جاها باشه کجاست؟
سوال دومم هم امکان ارسال از روسیه هست ؟ میشه راحت ترخیسش کرد ؟

چجور نمونه ای ؟ بافت ...لام ... نمونه ادرار ؟:D

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با درود به سروران گرامی

دوستان من شدیدا نیاز به راهنمایی شما عزیزان دارم. این مساله برام خیلی مهم هست و هر طور شده می خوام مشکلم حل بشه

من می خوام یک AUDIO CD یعنی فقط یک سی دی صوتی (آیا Cover یا Lable دارد را نمیدانم) از یک خواننده خارجی رو برام از آلمان یا آمریکا بفرستند.
آیا بسته یک سی دی صوتی موسیقی در گمرک(بازم تاکید می کنم که صوت خالی هست- دی وی دی فیلم یا شو نیست) که حجم بسیار کم دارد،باز میشود و آیا از نظر آنها مشکلی دارد؟

حال به نظر شما مطمئن ترین راهی که سی دی حتما به دستم برسد چیست؟

1- ارسال از طریق پست معمولی یا خصوصی مثل DHL-TNT و غیره( اگر این روش تظمینی هست لطفا قید فرمایید که کدامیک؟)
2- ارسال از طریق یک مسافر عازم به ایران (من این مورد را از دوستم پرسیدم ولی ایشان روی این موضوع اطلاع کافی ندارند و شک دارند که ممکن است داخل فرودگاه دردسر ساز شود)
آیا واقعا چنین است؟ یعنی به یک سی دی کوچک در فرودگاه از بین این همه اسباب و لباس داخل چمدان گیر می دهند؟ یعنی بازرسین فرودگاه اینقدر حساسیت به خرج می دهند؟!
در صورت پیشنهاد شماره 2 برای آیا برای محکم کاری نیاز هست که cd را داخل وسیله ای در چمدان جاساز کرد یا مثلا آنرا با کاغذ کادو پیچید؟
3- ارسال بسته پستی به یک کشور دیگر مثل dubai و سپس وارد کردن آن از طریق شرکت های واسطه ای که در ایران خرید های اینترنتی خارجی انجام می دهند.

بیزحمت اگه به غیر از موارد بالا پیشنهاد خاصی دارید معرفی کنید
خلاصه دوستان من می خوام که هر جوری هست این cd به دستم برسه و کمتر از 24 ساعت برای تصمیم گیری وقت دارم :(
پیشاپیش بسیار سپاسگذارم...:heart:

احتمالش 50 / 50 هست که مشکل پیش بیاد . امکان داره اصلا بسته باز هم نشه
ولی راه سومامن تره

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
چجور نمونه ای ؟ بافت ...لام ... نمونه ادرار ؟:D
نمونه بزاق دهان یا همون تف خودمون :D
برای استخراج DNA
حجمی ندارن، اگه ویال های ازمایشگاهی رو دیده باشید
هر ویال حدود 5 سانت ارتفاع داره با قطر 2 سانت
یعنی 100 تا نمونه کنار هم یه کارتن کوچیک میشه که وزنش زیر 1 کیلو هست
نیازی هم به یخچال نداره

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
نمونه بزاق دهان یا همون تف خودمون :D
برای استخراج DNA
حجمی ندارن، اگه ویال های ازمایشگاهی رو دیده باشید
هر ویال حدود 5 سانت ارتفاع داره با قطر 2 سانت
یعنی 100 تا نمونه کنار هم یه کارتن کوچیک میشه که وزنش زیر 1 کیلو هست
نیازی هم به یخچال نداره

باید یه مدرک کاملا معتبر از آزمایشگاه معتبر یا دانشگاه های علوم پزشکی که مورد تایید وزارت بهداشت باشه بگیری ترجمش هم بکنی که اولا گمرک ایران بهت گیر نده دوما اونور مشکلی پیش نیاد . البته شاید اینم نخواد ولی اینکارو بکنی 100 درصده . حتما هم ذکر کنی که اینها نمونه آزمایشی و علمیه و استفاده تجاری نداره ، بعد کافیه بدی به تی ان تی یا دی اچ ال . یا میتونی زنگ بزنی دفتر کاراپست تو تهارن ازشون مشاوره بگیری برای فرستادنش

بالا