• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوست عزیز مشکل تیم ما فعلا استفاده تمام قوا کنار هم هستش نیاز به تقویت نداریم یه بازی خسرو هستش یه بازی نکو یا اندو هستن همشون کنار هم نداریم تیم های قلعه هم کلا نیم فصل دوم راه میوفتن که با توجه به تقویم اسیا و از هم پاچیده شدن تیم های ایرانی و نم نم هماهنگ شدن بازیکنان این تیم ها قهرمان شدن خیلی سخت هستش تیم های عربی پول دارن تیم های شرق اسیا پول دارن + برنامه ریزی وتقویم دلخاهشون متاسفانه تیم های ایرانی هیچ کدوم از این ها رو ندارن قهرمانی اسیا کار خیلی سختی هستش!!

شما میگی تمی نیاز به تغییر نداره ولی همون فصل پیش اگه در نیم فصل اون تغییرات ایجاد نمیشد تیم قهرمان نمیشد...گل های حساسی که همون موسوی و مجیدی و حاتمی زدن در قهرمانی نقش اساسی داشت!

الان هم در نیم فصل مطمئنا شاهد تغییرات خواهیم بود!

دیروز یکی از دوستان پرسید به نظرن می ریم فینال...گفتم اگه روز ...روز ما باشه آره! ولی این طور نبود!

01585bd97ff96fc01.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اینقدر که بعضیا از نتیجه نگرفتن ما خوشحال میشن از بردهای خودشون نمیشن

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

بیخیال اصلا نباید اهمیت بدید که یک هوادار یک تیم دیگه راجع به ما چه فکری میکنه. مهم هست مگه؟

استقلال فقط برای هوادارای خودش مهمه...

در همه دنیا هم همینه.

مگه بایرن مونیخ برای هوادارای دورتموند مهم هست؟ اصلا چه اهمیتی داره که هوادار های بارسا از باخت رئال خوشحال میشن یا نمیشن؟

اگر میخواید آرامش روحی و روانی داشته باشید از رفتن به مکان هایی که هواداران تیم های رقیب صحبت میکنند پرهیز کنید

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از الان حریف ما تیم های لیگ برتری نیست

حریف های ما به ترتیب :
1- داوری و کمیته داوری

2- فدراسیون و سازمان لیگ

3- گزارشگر ها و فردوسی پور با 90 اش و روزنامه ها

ما این ها رو از پیش رو برداریم قهرمانیم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اینقدر که بعضیا از نتیجه نگرفتن ما خوشحال میشن از بردهای خودشون نمیشن

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

به امید خدا فصل بعد که آخرین فصل مجیدی خواهد بود ( بنظرم یک سال دیگه تمدید کنه ) جام قهرمانی در آسیا رو از الان بالای دستاش میبینم

خدا ممکنه کسی که حق باهاش هست رو مشکلات سر راهش بزاره اما زمینش نمیزنه

ما استقلال هستیم و همیشه قهرمان

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب باختیم که عوامل زیادی روش تاثیر داشت ولی خوش شانس هم نبودیم یک چیزی بگم دوستان حرص نخورید به هر شکل تیم ما اگر درست شکل بگیره برای فصل بعد هم میتونه نتیجه بگیره من به شخصه فکر میکنم که تیمهای غرب آسیا دارند از برنامه بد ای اف سی که با تیمهای شرق آسیا مچه ضربه میخورند این کره ای ها هم چیز خاصی نبودند ولی لیگ اونها تموم نشده که دچار افت و خیز بشن تیمها و خوب به روند خودشون ادامه دادند به هر شکل مشکل از کنفدراسیون فوتبال آسیاست و من فکر میکنم بهترین راه هماهنگ شدن با تقویم اونهاست................

Last edited by a moderator:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بیخیال اصلا نباید اهمیت بدید که یک هوادار یک تیم دیگه راجع به ما چه فکری میکنه. مهم هست مگه؟

استقلال فقط برای هوادارای خودش مهمه...

در همه دنیا هم همینه.

مگه بایرن مونیخ برای هوادارای دورتموند مهم هست؟ اصلا چه اهمیتی داره که هوادار های بارسا از باخت رئال خوشحال میشن یا نمیشن؟

اگر میخواید آرامش روحی و روانی داشته باشید از رفتن به مکان هایی که هواداران تیم های رقیب صحبت میکنند پرهیز کنید
احسنت ای گفتی
حرف درستو زدی دوست عزیز
نرید تو تایپیکهای تیم های دیگه
من که اینطوریم .چون میدونم اون تایپیک مثل تایپیک تیم خودمون حرف نمیزنند و ضد ما هستن
بهترین کار نرفتن اونجا هست

vayne solidor

Registered User
لایک‌ها
384
به نظرم تنها چیزی که باعث تفاوت قدرت بین این 2 تیم شده بود کیفیت بازیکنان خارجی تیم سئول بود واقعا 3 تا خارجی داشت پدرمون را در اوردند اما من اصلا ناراحت نیستم تا همین جا هم خوب اومده بودیم

Last edited by a moderator:

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
خب متاسفانه استقلال نتونست نتیجه ی لازم رو بگیره اما انصافا خیلی خوب بازی کرد و دیگه بضاعتمون همین بود. باید به همه ی بچه ها خسته نباشید بگیم و ازین به بعد به لیگ فکر کنیم و ایشالا با قدرت به صدر برمیگردیم...

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
قاضى رو بايد از اول ميذاشت.مجيدى هم اخر افسايد و تک روى هستش.حال کردم با گل قاضى
جمشيديان هم بدرد اين بازى نميخورد.کاش نکونام بود...
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
خب متاسفانه استقلال نتونست نتیجه ی لازم رو بگیره اما انصافا خیلی خوب بازی کرد و دیگه بضاعتمون همین بود. باید به همه ی بچه ها خسته نباشید بگیم و ازین به بعد به لیگ فکر کنیم و ایشالا با قدرت به صدر برمیگردیم...

خدایی خیلی خوب بازی کرد از طرفی هم حریفش حرفه ای بود

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
به نظر من الان استقلال بيمار ترين تيم ايرانه امروز هم براي معالجه اين بيمار ديره
بايد يه كارشناسي خوبي در مورد اين تيم بشه از همه لحاظ مديريتي مالي بازيكن ها برنامه ريزي با اين شرايطي كه من ديدم اگه توي ليگ جزو 9 تا اول باشه شاهكار كرده
به نظر من مشكل بزرگ و الان اين تيم مربي هستش چون داره مشكلات و دعوا ها و بي اعصابي هاي خودشو رو توي تيم تزريق ميكنه و اثر منفي خيلي زيادي گذشته
و اگر نه اكثر بازيكن ها جزور نه تنها ايران بلكه اسيا هستن
من طرفدار استقلال يا هيچ تيمي توي ايران نيستم ولي اميد وارم استقلال بتونه راهشو پيدا كنه

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
باخت و حذف شدن واسم قابل هضم بود و باهاش کنار اومدم اما این که خودی ها منتظر سقوط و ضعف ما هستن رو نمی تونم تاب بیارم

حرف دل منو زدی دمت گرم...:)

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
با یه یار گیری خوب و مفید میتونیم دوباره مدعی باشیم شک نکنید

بدجوری تو دفاع و هافبک مشکل داریم

دفاع دقیقا دو تا میخوایم

هافبک هم یه هجومی کاربلد

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863

اینکه میگه استقلال کی روش نداشت رو قبول ندارم و یه توهین به مربی مون میدونم
استقلال بهتر از کی روش، امیر قلعه نوعی رو داشت ولی عزم ملی برای قهرمانی رو نداشت..
آقای نبی دقیقا بعد از حذف استقلال مصاحبه میکنه میگه " قسمت نبود استقلال به فینال بره" رو من نمی فهمم یعنی چی!! اصلا کل فدراسیون خصوصا برادر تاج منتظر حذف استقلال بودن که جدول لیگ خراب نشه!
استقلال بهتر از کی روش، امیر قلعه نوعی رو داشت ولی عزم ملی برای قهرمانی رو نداشت.. ولی پول نداشت به بازیکناش پاداش بده...پاداش چیه؟ پول بلیط هواپیماشو نداشت
بهر حال حذف شدیم ولی با افتخار...اینکه تمشاچی بعد بازی سرمربی تیم رو تشویق کنه نشان از رضایت کامل از تیمه
اینو جدی میگم: به یه همچین تیمی افتخار میکنم....اونم سوم آسیا..

دفاع دقیقا دو تا میخوایم

هافبک هم یه هجومی کاربلد

اتفاقا بنظرم فکر خوبیه....منم داشتم به همین فکر میکردم..از جام باشگاه ها حذف شدیم ولی زندگی هنوز جریان داره و استقلال هنوز استقلاله..پرابهت و پرصلابت

خیلی نمیتونیم خرج کنیم و بازیکن درجه یک بیاریم چون پولشو نداریم...من نظرم اینه تیم یه جووون گرایی میخواد
من تو هافبک ها هنوز ذهنم پیش جانواریو هست...کاش دوباره برگرده به دنیای فوتبال/ اگر نشه بنظرم شاید یکی از بهترین گزینه ها ایمان مبعلی باشه
بنظرم دفاع سه تا میخوایم......پژمان منتظری داره میره چین.....شاید امیرخان حنیف رو هم بذاره دم در باشگاه برای فروش..البته بعید میدونم ....ولی خیلی بخاطر حنیف گل خوردیم...این غول بچه رو باید بفرستند جلو.....بالاخره پاش به یکی گیر میکنه پنالتی میده! ولی زحمت هم کم نکشید...چقدر توپ های هوایی رو دفع کرد...اگر بخواد بمونه باید خیلی زیرک تر کار کنه....نقطه ضعفاشو دیگه همه میدونن...حتی چادری(بازیکن کره!)
تو فورواردها هم هنوز من دنبال یرکویچ هستم...کاش بیاد
بقیه رو باید از جوونترهای لیگ بگیریم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

دفاع دقیقا دو تا میخوایم

هافبک هم یه هجومی کاربلد

ایشالله
تو نیم فصل باید چندتا دفاع و مهاجم خیلی خوب بگیریم ویه بازی ساز درستو درمون

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ایشالله
تو نیم فصل باید چندتا دفاع و مهاجم خیلی خوب بگیریم ویه بازی ساز درستو درمون

مشکل دفاع استقلال الان این هست که حمودی رفته و پژمان مجبوره دفاع راست بازی کنه

اگه پشت خسرو حیدری یکی بیارن و پژمان بره دفاع وسط و حنیف بره رو نیمکت مشکل تا حد بسیار زیادی حل میشه

نیازهای استقلال : دفاع راست -دفاع چپ - بازیساز
حمودی - جباری فابیو جانوآریو- اشجاری

یکی مثل اینا رو بیاره میره واسه قهرمانی آسیا

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اینکه میگه استقلال کی روش نداشت رو قبول ندارم و یه توهین به مربی مون میدونم
استقلال بهتر از کی روش، امیر قلعه نوعی رو داشت ولی عزم ملی برای قهرمانی رو نداشت..
آقای نبی دقیقا بعد از حذف استقلال مصاحبه میکنه میگه " قسمت نبود استقلال به فینال بره" رو من نمی فهمم یعنی چی!! اصلا کل فدراسیون خصوصا برادر تاج منتظر حذف استقلال بودن که جدول لیگ خراب نشه!
استقلال بهتر از کی روش، امیر قلعه نوعی رو داشت ولی عزم ملی برای قهرمانی رو نداشت.. ولی پول نداشت به بازیکناش پاداش بده...پاداش چیه؟ پول بلیط هواپیماشو نداشت
بهر حال حذف شدیم ولی با افتخار...اینکه تمشاچی بعد بازی سرمربی تیم رو تشویق کنه نشان از رضایت کامل از تیمه
اینو جدی میگم: به یه همچین تیمی افتخار میکنم....اونم سوم آسیا..

اتفاقا بنظرم فکر خوبیه....منم داشتم به همین فکر میکردم..از جام باشگاه ها حذف شدیم ولی زندگی هنوز جریان داره و استقلال هنوز استقلاله..پرابهت و پرصلابت

خیلی نمیتونیم خرج کنیم و بازیکن درجه یک بیاریم چون پولشو نداریم...من نظرم اینه تیم یه جووون گرایی میخواد
من تو هافبک ها هنوز ذهنم پیش جانواریو هست...کاش دوباره برگرده به دنیای فوتبال/ اگر نشه بنظرم شاید یکی از بهترین گزینه ها ایمان مبعلی باشه
بنظرم دفاع سه تا میخوایم......پژمان منتظری داره میره چین.....شاید امیرخان حنیف رو هم بذاره دم در باشگاه برای فروش..البته بعید میدونم ....ولی خیلی بخاطر حنیف گل خوردیم...این غول بچه رو باید بفرستند جلو.....بالاخره پاش به یکی گیر میکنه پنالتی میده! ولی زحمت هم کم نکشید...چقدر توپ های هوایی رو دفع کرد...اگر بخواد بمونه باید خیلی زیرک تر کار کنه....نقطه ضعفاشو دیگه همه میدونن...حتی چادری(بازیکن کره!)
تو فورواردها هم هنوز من دنبال یرکویچ هستم...کاش بیاد
بقیه رو باید از جوونترهای لیگ بگیریم

با این وضعیت بعید میدونم پژمان بره

وقتی داشت امضا میکرد گفت شاید نرم...

اتفاقا هرطور شده نیم فصل باید پول خرج کنن

چون تیم امسال اکه تقویت بشه میره واسه قهرمانی آسیا

این تیم دیگه اینطور نمیتونه جمع بشه این همه بازیکن داره عمر فوتبالیشون تموم میشه....

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
مشکل دفاع استقلال الان این هست که حمودی رفته و پژمان مجبوره دفاع راست بازی کنه

اگه پشت خسرو حیدری یکی بیارن و پژمان بره دفاع وسط و حنیف بره رو نیمکت مشکل تا حد بسیار زیادی حل میشه

نیازهای استقلال : دفاع راست -دفاع چپ - بازیساز
حمودی - جباری فابیو جانوآریو- اشجاری

یکی مثل اینا رو بیاره میره واسه قهرمانی آسیا

کلا امیرخان ادم اسراف کاری هست در بازیکن گرفتن
از زمان مظلومی، تو سه تا بازیکن رو چوب حراج زد بهشون: یکی میثم حسینی- یک هم یرکویچ
میثم واقعا آینده دار بود که الان تیم حریف داره ازش نهایت استفاده رو میبره...یرکویچ هم مهاجم خوبی بود.
بعد این وینسنته آزره و بعد اشجاری...نمیدونم چی تو کله اش میگذره ولی اصلا فکر روز مبادا نیست
الان این وینسنته آزره اگه تو تیم جا افتاده بود تو این فصل بدردمون میخورد...گوران لاوره هم مطمئن باشید به همین سرنوشت مبتلا میشه
فقط خدا رو شکر که ساموئل رو نگه داشت..باز جای شکرش باقیه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا