اینقدر موقعیت خراب کردن و فحش دادیم که تارهای صوتی مون پاره شد
خدایی بد بازی نکردیم ولی ناجور موقعیت خراب کردیم .....
پژمان نوری ، فرهاد و سیاوش امروز به نظر من اصلا خوب کار نکردن
فقط موندم چرا خسرو رو کشید بیرون .... فکر کنم به خاطر مصدومیتش بوده
بعد از گل دومی که زدیم خیلی امیدوار شدیم و اگر فرهاد اون موقعیت بعدی رو هم گل میکرد دیگه کار خیلی ساده تر میشد ولی به دلیل فشار روی بازیکنان یه پنالتی مفت دادیم رفت که همون شاید عامل اصلی صعود نکردن ما بود![]()
می دونید از چی میسوزم شدید
اگر تیم ما همون تیم نیم فصل دوم فصل پیش بود این تیم کره ای سوراخ میشد
قهرمانی آسیا براحتی بدست میومد... با قاطعیت میگم این رو
بازی های اون فصل رو بشینید ببینید ... چقدر تیم منسجم و اروپایی بازی می کرد
تقریبا همه در اوج بودن ... تیم در گروه مرگ براحتی در صدر قرار گرفت بدون هیچ مشکلی تیم های حریف رو له میکرد
دلم تنگ شده برای اون تیم
یکی از دلایل مهمش نظم بیشتر ساختار دفاعی در فصل پیش + بودن جباری + آماده تر بودن رحمتی بود
البته خیلی از گل هایی که رحمتی خورد به مشکل دفاع بر میگرده..مثل گل اول در کره...که وظیفه دفاع بود که در ریباند توپ رو دفع کنه.
ما ابزار کافی رو برای گذشتن از سد این تیم کره ای نداشتیم.
شاید بعضیا بهشون بر بخوره ولی اگر پرسپولیس یا فولاد یا سپاهان این فصل بود به احتمال زیاد این بازی رو بهتر نتیجه میگرفت..چون دارای یک توازن در خطوط خودش هست در این فصل...توازنی که در استقلال دیده نمیشه.
یکی از دلایل مهمش نظم بیشتر ساختار دفاعی در فصل پیش + بودن جباری + آماده تر بودن رحمتی بود
البته خیلی از گل هایی که رحمتی خورد به مشکل دفاع بر میگرده..مثل گل اول در کره...که وظیفه دفاع بود که در ریباند توپ رو دفع کنه.
ما ابزار کافی رو برای گذشتن از سد این تیم کره ای نداشتیم.
شاید بعضیا بهشون بر بخوره ولی اگر پرسپولیس یا فولاد یا سپاهان این فصل بود به احتمال زیاد این بازی رو بهتر نتیجه میگرفت..چون دارای یک توازن در خطوط خودش هست در این فصل...توازنی که در استقلال دیده نمیشه.
نخیر داداش ما بهترین تیم ایران هستیم فقط چند وقت زمان نیاز داریم در ضم صادقی چند وقته بسیار بد بازی میکنه با اضافه شدن نکو اندو کنار جمشیدیان امدن خسرو و قاضی تیممون بهترین تیم غرب اسیا میشه ولی اخرش بازم حریف شرق اسیا نمیتونیم بشیم این بازی رو هم میبردیم جلوی تیم لیپی شانسی نداشتیم!!
من از زمان حال صحبت کردم...در حال حاضر!
بله تیم میتونه در نیم فصل تقویت بشه ولی در حال حاظر ضعف زیاد داریم.....من از آسیا صحبت کردم....با این تیم 2 بار دیگه هم با اف سئول بازی کنیم رفت و برگشت نمیتونیم صعود کنیم
5 بازی 2 امتیاز !!!!
لیگم بنظرم توش چیزی نشیم
این بازی تمام شد ... دیگه نباید بهش فکر کرد
در لیگ یکم عقب افتادیم که اصلا خوب نیست باید تمرکزمون روی بازی های بعدی باشه
امیدوارم هوادار و کل تیم این رو درک کنه که از الان قهرمانی در لیگ مهمه نه چیز دیگه
به امید خدا با کسب تجربه بیشتر سال دیگه جبران میکنیم
با تشکر از امیر قلعه نویی عادل مزدک جواد خیابانی تاج علیپور کفاشیان عزت ضرغامی حنیف عمران زاده علی فتح اله زاده خویی و سایر عواملی که ما رو در تهیه این مجموعه طنز یاری کردن...
دوستان این جمشیدیان جواهر هستش قدرش رو باید بدونیم اندازه ی جباری میرزه شایدم بهتر بازی میکردش بهتون قول میدم تاوان این باختو بدجوری تو لیگ میگیریم بغض استقلال میترکه و همه رو لتو پار میکنه!!