• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
دوستان این جمشیدیان جواهر هستش قدرش رو باید بدونیم اندازه ی جباری میرزه شایدم بهتر بازی میکردش بهتون قول میدم تاوان این باختو بدجوری تو لیگ میگیریم بغض استقلال میترکه و همه رو لتو پار میکنه!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اینقدر موقعیت خراب کردن و فحش دادیم که تارهای صوتی مون پاره شد :D
خدایی بد بازی نکردیم ولی ناجور موقعیت خراب کردیم .....
پژمان نوری ، فرهاد و سیاوش امروز به نظر من اصلا خوب کار نکردن
فقط موندم چرا خسرو رو کشید بیرون .... فکر کنم به خاطر مصدومیتش بوده

بعد از گل دومی که زدیم خیلی امیدوار شدیم و اگر فرهاد اون موقعیت بعدی رو هم گل میکرد دیگه کار خیلی ساده تر میشد ولی به دلیل فشار روی بازیکنان یه پنالتی مفت دادیم رفت که همون شاید عامل اصلی صعود نکردن ما بود :(

سیاوش خوب نبود :blink::eek:

سیاوش جور 2 3 تا بازیکن رو کشید

بهترین بازی عمرش رو انجام داد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
می دونید از چی میسوزم شدید

اگر تیم ما همون تیم نیم فصل دوم فصل پیش بود این تیم کره ای سوراخ میشد

قهرمانی آسیا براحتی بدست میومد... با قاطعیت میگم این رو

بازی های اون فصل رو بشینید ببینید ... چقدر تیم منسجم و اروپایی بازی می کرد

تقریبا همه در اوج بودن ... تیم در گروه مرگ براحتی در صدر قرار گرفت بدون هیچ مشکلی تیم های حریف رو له میکرد

دلم تنگ شده برای اون تیم

یکی از دلایل مهمش نظم بیشتر ساختار دفاعی در فصل پیش + بودن جباری + آماده تر بودن رحمتی بود

البته خیلی از گل هایی که رحمتی خورد به مشکل دفاع بر میگرده..مثل گل اول در کره...که وظیفه دفاع بود که در ریباند توپ رو دفع کنه.

ما ابزار کافی رو برای گذشتن از سد این تیم کره ای نداشتیم.

شاید بعضیا بهشون بر بخوره ولی اگر پرسپولیس یا فولاد یا سپاهان این فصل بود به احتمال زیاد این بازی رو بهتر نتیجه میگرفت..چون دارای یک توازن در خطوط خودش هست در این فصل...توازنی که در استقلال دیده نمیشه.

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
یکی از دلایل مهمش نظم بیشتر ساختار دفاعی در فصل پیش + بودن جباری + آماده تر بودن رحمتی بود

البته خیلی از گل هایی که رحمتی خورد به مشکل دفاع بر میگرده..مثل گل اول در کره...که وظیفه دفاع بود که در ریباند توپ رو دفع کنه.

شاید بعضیا بهشون بر بخوره ولی اگر پرسپولیس یا فولاد یا سپاهان این فصل بود به احتمال زیاد این بازی رو بهتر نتیجه میگرفت..چون دارای یک توازن در خطوط خودش هست در این فصل...توازنی که در استقلال دیده نمیشه.

نخیر داداش ما بهترین تیم ایران هستیم فقط چند وقت زمان نیاز داریم در ضم صادقی چند وقته بسیار بد بازی میکنه با اضافه شدن نکو اندو کنار جمشیدیان امدن خسرو و قاضی تیممون بهترین تیم غرب اسیا میشه ولی اخرش بازم حریف شرق اسیا نمیتونیم بشیم این بازی رو هم میبردیم جلوی تیم لیپی شانسی نداشتیم!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

پرسپولیس ؟!

فجر سپاسی رو شیراز 4 5 زدیم بهشون اینا به زور 1-0 زدن تو ازادی

گسترش فولاد باید 2 3تا میزد بهشون

اگه اینا بودن از همون بوریرام 3 4 تا میخوردن خیلی راحت !

حالا العین الریان الهلال و صعود از گروه مرگ پیشکش !

بهترین تیم ایران همین استقلال بود

فراموش نکنیم امروز آندو و نکونام هم نبودن

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
از نظر من بهترین بازیکنان تیم سیاوش اکبرپور ، قاضی و ساموئل بودن معدود بازی بود که دیدم سیاوش توپ لو نداد

صادقی و مجیدی هم بازی ضعیفی رو انجام دادن

هاشم هم به مراتب خوب چندتا سانتر خوب کرد و ندیدم توپ لو بده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
با اینکه حذف شدیم و نرفتیم فینال
ولی دمشون گرم عالی بازی کردن
اگر کمی شانس داشتیم و دقت میکردن بازیکنان راحت 5 تا میزدیم
فوتبال دیگه همه توپها گل نمیشه
اکبرپور عالی بود .اگر تو بازی در کره اونو داشتیم اون نتیجه رو نمیگرفتیم .امروز بیشتر از قبل با انرژی بود
امیر قلعه نوعی بهترین ترکیب ممکن رو فرستاد زمین از اول .ولی یه اشتباه داشت اونم بازی دادن حیدری بود ااصلا مصدوم بود و دوستان هم دیدن اصلا" بازی نمیکرد وفقط قدم میزد
جمشیدیان هم نسبتا" خوب بود و مطمئنا" رفته رفته بهتر میشه یا به قول خودش دلپیرو ایران میشه:D
دفاع دفاع خوبی انجام نداد
در کل دم تک تک بازیکنان و افراد رو نیمکت تیم گرم که واقعا" کم نذاشتن .در کل دمشون گرم
و دم تماشاگرانی که رفته بودن ورزشگاه گرم حال کردم باهاشون وقتی تشویق کردن تیمو بااین نتیجه دلخواهشون نگرفت .
باید بچسبیم به لیگ و جام حذفی بریم بترکونیم
در کل خوشحال باشید که طرفدار استقلال هستید
ببخشید زیاد شد
موفق باشید ابی دلان عزیز

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشكل سمت چپ هنوز ادامه داره... نيكبخت و لاوره رو اگر بشه هماهنگ كرد براي سمت چپ عالي ميشه . جمشيديان هم ميتونه بازي ساز خوبي باشه اگر آماده تر بشه .

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
بچه ها همین الآن خسته و کوفته رسیدم

این شکست استقلال رو به : فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ ، فردوسی پور ، خیابانی ، مزدک میرزایی و همه لنگیایی که از حذف شدن تیم کشورشون از جام آسیا خوشحال شدن تبریک میگم . به آرزوشون رسیدن

Last edited by a moderator:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نخیر داداش ما بهترین تیم ایران هستیم فقط چند وقت زمان نیاز داریم در ضم صادقی چند وقته بسیار بد بازی میکنه با اضافه شدن نکو اندو کنار جمشیدیان امدن خسرو و قاضی تیممون بهترین تیم غرب اسیا میشه ولی اخرش بازم حریف شرق اسیا نمیتونیم بشیم این بازی رو هم میبردیم جلوی تیم لیپی شانسی نداشتیم!!

من از زمان حال صحبت کردم...در حال حاضر!

بله تیم میتونه در نیم فصل تقویت بشه ولی در حال حاظر ضعف زیاد داریم.....من از آسیا صحبت کردم....با این تیم 2 بار دیگه هم با اف سئول بازی کنیم رفت و برگشت نمیتونیم صعود کنیم

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام دوستان

تا همین جا هم با این مشکلات واقعا عالی بودیم
شاید اگه یه هافبک طراح داشتیم صعود میکردیم
ولی دم همه گرم دم تماشاگرا هم گرم
ودر اخر
فورتزا استقلال:happy:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
در ضمن واقعا متاسفم واسه فدراسیون ،جمعی از گزارشگرا،برنامه شر و ور 90 و...
استقلال اگه حمایت میشد مطمئنن فینال میرفت
ولی خب چه کنیم مدیر عاملمون لابی بازی بلد نیست مدیر عاملون مث بعضیا پاچه خواری بقیه رو نمیکنه واسه پول
خیلی حرفا هست ولی جاش اینجا نیست

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این بازی تمام شد ... دیگه نباید بهش فکر کرد

در لیگ یکم عقب افتادیم که اصلا خوب نیست باید تمرکزمون روی بازی های بعدی باشه

امیدوارم هوادار و کل تیم این رو درک کنه که از الان قهرمانی در لیگ مهمه نه چیز دیگه

به امید خدا با کسب تجربه بیشتر سال دیگه جبران میکنیم

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
من از زمان حال صحبت کردم...در حال حاضر!

بله تیم میتونه در نیم فصل تقویت بشه ولی در حال حاظر ضعف زیاد داریم.....من از آسیا صحبت کردم....با این تیم 2 بار دیگه هم با اف سئول بازی کنیم رفت و برگشت نمیتونیم صعود کنیم

دوست عزیز مشکل تیم ما فعلا استفاده تمام قوا کنار هم هستش نیاز به تقویت نداریم یه بازی خسرو هستش یه بازی نکو یا اندو هستن همشون کنار هم نداریم تیم های قلعه هم کلا نیم فصل دوم راه میوفتن که با توجه به تقویم اسیا و از هم پاچیده شدن تیم های ایرانی و نم نم هماهنگ شدن بازیکنان این تیم ها قهرمان شدن خیلی سخت هستش تیم های عربی پول دارن تیم های شرق اسیا پول دارن + برنامه ریزی وتقویم دلخاهشون متاسفانه تیم های ایرانی هیچ کدوم از این ها رو ندارن قهرمانی اسیا کار خیلی سختی هستش!!

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
این بازی تمام شد ... دیگه نباید بهش فکر کرد

در لیگ یکم عقب افتادیم که اصلا خوب نیست باید تمرکزمون روی بازی های بعدی باشه

امیدوارم هوادار و کل تیم این رو درک کنه که از الان قهرمانی در لیگ مهمه نه چیز دیگه

به امید خدا با کسب تجربه بیشتر سال دیگه جبران میکنیم

درسته بازی بدی کی هستش با کدوم تیم بازی داریم!!؟؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
با تشکر از امیر قلعه نویی عادل مزدک جواد خیابانی تاج علیپور کفاشیان عزت ضرغامی حنیف عمران زاده علی فتح اله زاده خویی و سایر عواملی که ما رو در تهیه این مجموعه طنز یاری کردن...

واقعا چه انتظاری داشتی؟؟
ظرفیت فوتبال ما بیشتر از این نیست.اینو خود تماشاگرا هم قبول کرده بودن
آخر بازی همه بازیکنا + قلعه نوعی رو تشویق کردن

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
همیشه وقتی فوتبال رو دنبال میکنی این یه حرف آشنا رو از زبون یه سری مربی یا بازیکن تو تموم دنیا میشنوی که : "فوتبال روی بدش رو به ما نشون داد" و واقعا امشب من هوادار این قصه رو درک کردم .

تنها چیزی که میشه در مورد این دو بازی گفت همین بود که فوتبال روی بدش رو به ما نشون داد . چه تو بازی رفت و چه تو بازی برگشت از لحاظ برنامه و تاکتیک از حریف سرتر بودیم اما فقط و فقط سر چند حادثه از رسیدن به فینال باز موندیم .

درسته قصه امسال ما تو آسیا امشب بسته شد اما یادمون نره تو این قصه خیلی چیزها واسه من و توی هوادار استقلال روشن شد . خیلی کسا رو تو این مدت اون روی چهرشون رو شناختیم . کسانی تو این مدت تا ثانیه آخر هم دست از تلاششون برای گرفتن انگیزه و توان ما دست نکشیدن اما یه چیزی رو یادمون نره ..

یادمون نره که هوادار چه تیم ریشه دار و با شخصیتی هستیم , یادمون نره هوادار تیمی هستیم که هوادار بودنش لیاقت میخواد و بس . چیزی که اکثریت تو این مدت نشون دادن که چرا استقلالی نیستن و نمیتونن باشن !

امشب به عنوان یه هوادار که عاشق این تیمه درسته که دلم خیلی گرفت , اما آخر بازی ایستادم و تیم رو تشویق کردم . دست تک تک بچه های تیم هم میبوسم واسه خاطر تلاشی که تا اینجا کردن .

حرف آخرمم هم با امیر خانه . ژنرال میدونیم که چه کردی و قدرت رو میدونیم . اینو هم خوب میدونیم تو این مسیر تنها بودی اما باید اینو بدونی از همین امشب باید واسه سال بعد آماده بشیم . این ماموریت نا تموم مارو تو آسیا , من میدونم که امیر خان خود خودش انجامش میده ...

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان این جمشیدیان جواهر هستش قدرش رو باید بدونیم اندازه ی جباری میرزه شایدم بهتر بازی میکردش بهتون قول میدم تاوان این باختو بدجوری تو لیگ میگیریم بغض استقلال میترکه و همه رو لتو پار میکنه!!

به بازیکن باید فرصت داده بشه
بنده خدا بعد کلی مصدومیت تو سخترین بازی این چند سال استقلال بازی کرده.انتظار معجزه نداشته باشیم
مهاجم نیست که همه موقعیتا رو گل کنه
این بازی با این که جواد و نکو نبودن، از بازی قبلی خیلی موقعیت گل بیشتری داشتیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا