• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
فتح‌الله‌زاده: سال آینده فینالیست می‌شویم

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت که استقلال سال آینده برای فینالیست شدن تلاش خواهد کرد.

به گزارش "ندای انقلاب"، علی فتح‌الله ‌زاده پس از تساوی استقلال برابر اف سی سئول کره جنوبی و حذف از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در گفت‌وگو با تسنیم، گفت: کار مشکل بود. بازیکنان ما باید ۴ گل می‌زدند و این واقعا کار را سخت کرده بود ولی آنها خوب بازی کردند. تماشاگران هم شعار می‌دهند و بازیکنان را تشویق می‌کنند.

وی افزود: همین‌که استقلال جزو ۴ تیم آمد خوب بود هر چند ما می‌خواستیم به فینال برسیم. انشاءالله دور بعدی این کار را انجام می دهیم.

مدیر عامل باشگاه استقلال که خودش ابتدا از لیدرها خواسته بود تماشاگران استقلال را تشویق کنند عنوان کرد: وقتی تیم می‌بازد و هواداران آن را تشویق می‌کنند این با ارزش است. آنها متوجه هستند.

فتح‌الله‌زاده گفت: ما نسبت به حریف‌مان امکاناتی هم نداشتیم. آنها هزینه زیادی کردند اگر در کره مساوی می‌کردیم می‌توانستیم امروز به جمع ۴ تیم صعود کنیم.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
بحث های متفرقه نکنید و پستهای نامربط رو پاسخ ندید... پاسخ شما هم در حکم برهم زدن نظم تاپیکها خواهد بود...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
استقلال باید به بازی سرعت میداد که نشد
اگر تو کره یه گل میخورد نتیجه بازی تو تهران خیلی فرق میکرد بازیکن ها عملا تو شروع بازی امید به زدن دو گل نداشتن امیدشون زمانی شروع شد که یه گل به تیم کره ای زدن اگر پنالتی نمیشد شاید تیم میتونست دو گل دیگه بزنه چون تازه فهمیده بودن به این تیم هم میشه گل زد
در کل بازی بدی نبود در کل دو بازی بهتر میشد نتیجه گرفت
البته نباید از بازیکنان خارجی تیم کره به این راحتی گذشت
اینم بگم تیم فصل قبل استقلال بهتر دفاع میکرد بهتر هم گل میزد شاید همین بازی رو فصل قبل انجام میداد شاید به راحتی میتونستن ببرن

parsa12

Registered User
لایک‌ها
55
نیسان آبی ما رو دیدی آزارای اونا رو چی؟ تو سربالایی گازش رو گرفت و....
عشق ما را رودیدی پول اونها رو چطور
فاصله حقیقت داره
ما بایدتکنولوژیمون رو به روز کنیم
یادتونه مغزمون نمی کشید اندو سامول نکونام ......
رانندمون هم جاه طلب
اما زورمون نرسید .. زور زدیم ،خیلی هم ،ازجون مایه گذاشتیم ،غیرتی
اما عشق من امروز یک دوره ورزشی تموم شد
اغاز دوره جدید

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام دوستان

شب بدی بود...برای همه...

ولی خب خوشحالم که تنها نماینده غرب آسیا در بین 4 تیم آسیا بودیم. یادمون نره که تیم ژاپنی که مثل ما حذف شد در مجموعه 8 گل خورد!

قسمت نبود یا توپ ها گل نشد یا بحث فنی بود یا هر چه...به فینال نرسیدیم

زندگی ادامه دارد.

شب خوش

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
از لحاظ سازمندهی دفاعی واقعا تو این فصل دچار مشکل شدیم.
این لیگ آسیا هم که فرسایشی شده و معلوم نیست کی شروع می شه و کی تموم می شه.
همه چیز به نفع شرقی هاس.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
خب بچه ها من رفتم با ماشین بیرون یه دوری زدم و اومدم یه چندتایی ز . . دیدم حال جا اومد :D
جدای از شوخی ، حالا که آروم شدم و دارم منطقی به قضیه نگاه میکنم میبینم با دم تک تکشون گرم که با این همه مشکل تا اینجا اومدن ، مرحله ای که خیلی تیم های بزرگ آسیا نتونستم بهش برسن تیم های عربی رو منظورمه با این همه خرج کردن و دک و پز...
دست همشون درد نکنه ، من از خدا ممنونم که یک اسقلالی هستم و واسه این قضیه به خودم میبالم...
اگه یوقت تووی این یکی دو ساعت پست نامربوط دادم که ممکنه در جهت مخالف حرفای بعضی از دوستان بوده باشه یا کسی رو ناراحت کرده من کوچیکه همتونم ..
تک تکتون رو دوس دارم که اینقدر با عشق و علاقه میاید اینجا حرص میخورید ...

عاشق استقلال و هواداراشم

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
مساوری گرفتن از این تیم هم کار خیلی سختی بود. ایشالا فصل بعد با تجربه بیشتری میایم و امید بیشتری به قهرمانی داریم

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دست تک تک بازیکنان و کادر فنی رو باید بوسید که تا اینجا اومدیم با این همه مشکلات

استقلال عالی بود امروز

با این امکانات واقعا عالی بودیم

سیاوش اکبرپور امروز یه فوق ستاره بود

دست همگیشون درد نکنه.خسته نباشن

بچه ها مچکریم !

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
ولی ذوستان همین بازی رو جلوی تیم های ایرانی بکنیم راحت به همشون 5 میزنیم خوب امشب فردوسی پور و شرکا راحت میخوابن خیلی دلم واسه کسایی که رفتن استادیوم سوختش!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مهدی رحمتی: برد تیم ملی برابر کره‌جنوبی هم اتفاقی بود!

دروازه‌بان تیم استقلال می‌گوید باخت به سئول کره‌جنوبی به دلیل تفاوت سطح فوتبال ایران و کره است و تیم ملی هم "اتفاقی" تیم ملی کره را شکست داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدمهدی رحمتی پس از ناکامی استقلال در رسیدن به فینال باشگاه‌های آسیا، گفت: در ابتد از تماشاگرانمان نهایت تشکر را دارم که حمایت خوبی از تیم داشتند اما واقعیت این است که فوتبال ما از آسیا فاصله دارد. البته استقلال امروز بازی خوبی به نمایش گذاشت و می‌توانستیم با 3 یا چهار گل پیروز میدان باشیم و همین امکان وجود داشت که اوت شویم ولی بچه‌ها همه زحمت خود را کشیدند و باید گفت که تمام توان استقلال همین است.

سنگربان استقلال خاطرنشان کرد: این تاوان اول فصل است که من هرچه داد می‌زدم، بازیکنان تمرینات آمادگی خود را دیر شروع کردند. روزی که قهرمان شدیم، یکی به داد تیم برسد و هر چه زودتر تمرینات آمادگی را شروع کنیم. ما از لحاظ آمادگی بدنی عقب بودیم چون اول فصل بدنسازی را به موقع شروع نکردیم.

رحمتی دلیل ناکامی استقلال را ناآمادگی و ناهماهنگی این تیم دانست و افزود: همان زمانی که تمام تیم‌ها در اردو بودند، استقلال با دو نفر تمرین می‌کرد چون بازیکنان قرارداد نداشتند. همان‌گونه که به دلیل این امر در هر بازی بازیکنان در بیست دقیقه آخر انرژی‌شان تحلیل می‌رفت و امادگی بدنی کافی نداشتند اما همین تیم اف سی سئول در شرایطی که ما تمرین را شروع نکرده بودیم با یک شرایط خوب در لیگ کره به میدان می‌رفت، اما ما در آن زمان اندر خم بستن قرارداد و جور کردن پول برای بازیکنان بودیم.

وی اظهار کرد: شما به آرشیو خود نگاه کنید ببینید که اولین روزی که استقلال با تمام بازیکنانش تمرین کرد کی بوده است. سطح فوتبال ایران از کره جنوبی بسیار عقب‌تر است و همان برد ایران در کره نیز به صورت اتفاقی به دست آمد و اتفاق نیز یک بار می‌افتد.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
مساوری گرفتن از این تیم هم کار خیلی سختی بود. ایشالا فصل بعد با تجربه بیشتری میایم و امید بیشتری به قهرمانی داریم

البته تا زمانی که لیگ آسیا به این شکل برگذار میشه تیمهای ایرانی تو مرحله حذفی قبل بازی 2 تا گل عقبن
استقلال که امسال با این شرایطی که داشت بازی نکرده 4 تا عقب بود

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
می دونید از چی میسوزم شدید

اگر تیم ما همون تیم نیم فصل دوم فصل پیش بود این تیم کره ای سوراخ میشد

قهرمانی آسیا براحتی بدست میومد... با قاطعیت میگم این رو

بازی های اون فصل رو بشینید ببینید ... چقدر تیم منسجم و اروپایی بازی می کرد

تقریبا همه در اوج بودن ... تیم در گروه مرگ براحتی در صدر قرار گرفت بدون هیچ مشکلی تیم های حریف رو له میکرد

دلم تنگ شده برای اون تیم

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
درست ترین حرف رو رحمتی داره میزنه اگر یاد داشته باشین لیگ گذشته قلعه نویی زودتر از بقیه شروع کرد به تمرین و نتیجش هم دیدیم اما امسال دیرترین زمان ممکن رو برای شروع تمرین انجام دادیم بازیکنهای مثل نکونام و منتظری و حیدری و آندرانیک هم که دو سه روز قبل شروع لیگ اومدن و معلوم هست وقتی تمرین نداری چه طوری می خوای بازی کنی..؟

همش هم به خاطر اون کسی بود که ناز می کرد و استعفا صوری میداد

رحمتي: از فوتبال آسيا فاصله داريم

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: اين يک واقعيت است که ما از فوتبال آسيا عقب‌تر هستيم و فاصله داريم.
رحمتي: از فوتبال آسيا فاصله داريم
مهدي رحمتي پس از عدم صعود استقلال به فينال ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: جا دارد از تماشاگران فهيم و خوب استقلال تشکر کنم. اما بايد يک واقعيت را بپذيريم ما از آسيا هنوز عقب هستيم ما بازي خوبي انجام داديم و هم مي‌توانستيم سه چهار گل بزنيم و هم مي‌توانستيم حذف شويم. به خدا قسم و به قرآن بازيکنان تمام تلاش خود را انجام دادند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد:‌ ما تاوان عدم برنامه‌ريزي در ابتداي فصل را مي‌خوريم در ابتدايي که همه تيم‌ها به دنبال آمادگي و بدنسازي بودند ما هنوز اندر خم يک کوچه بوديم که چه کسي با ما قرارداد مي‌بندد.هنوز بازيکنان آمادگي لازم را کسب نکرده‌اند آن زماني که ما داد مي‌زديم همه مسخره مي‌کردند که مگر وزير ورزش دفاع راست و يا چپ است. ما تاوان بي‌برنامه‌گي ابتداي فصل را مي‌دهيم.

دروازه‌بان استقلال در مورد علت افت عملکردش نسبت به سال گذشته با وجود اينکه همان مدافعان در استقلال حضور دارند، تاکيد کرد: فقط به علت ناآمادگي و ناهماهنگي است همان زماني که همه اردوي بدنسازي برگزار مي کردند ما به دو بازيکن سر تمرين حاضر مي‌شديم هنوز با ما قرارداد نبسته بودند من که نمي‌توانستم بدون بستن قرارداد در تمرينات حاضر شوم شما برويد ببينيد اولين تمرين استقلال که با تمام بازيکنان انجام شد چه زماني بود همين سئول با بازيکنانش بهترين اردوها را برگزار کرده بود. اما ما به دنبال دوزار بوديم که بدهند و کسي بيايد که با بازيکنان قرارداد ببندد.

وي تاکيد کرد: انصافاً ما با آسيا فاصله داريم نبايد خود را گول بزنيم حالا با يک اتفاق در يک بازي به برتري رسيديم مخلص همه هواداران هم هستم که 90 دقيقه ما را تحمل و تشويق کردند ما هم تمام تلاش خود را انجام داده‌ايم احتياج به برد داشتيم و اگر قبل از اينکه گل دريافت کنيم مي‌توانستيم به گل برسيم وضعيت‌مان متفاوت بود اما متاسفانه از آن استفاده نکرديم. دست تک‌تک هواداران را مي‌بوسم و شرمنده آنها شديم.

رحمتي در واکنش به اين انتقاد که اعلام مي شود ميانگين سني بازيکنان بالاست و مسائلي را در خصوص اينکه چرا مجتبي جباري از استقلال رفته و يا پژمان نوري عملکرد فصل گذشته را ندارد، گفت: تا زماني که اين اراجيف در فوتبال ما وجود داشته باشد مشخص است که همين‌‌گونه خواهد بود. زماني که همه تيم‌‌ها سر تمرين حاضر مي‌شدند ما هنوز خوابيده بوديم ما که نمي‌‌توانيم بدون قرارداد سر تمرين حاضر شويم تيم‌هايي چون سپاهان و پرسپوليس را ببينيد که در اول فصل چه اردوهايي برگزار کردند اما ما به دنبال اين بوديم که چه کسي چک مي‌دهد و چه کسي مديرعامل باشگاه است ما مشکل مديريتي داريم معلوم نيست اين باشگاه براي چه کسي است چوب بي‌برنامه‌گي را مي‌خوريم.

دروازه‌بان استقلال در مورد حضور قاليباف تصريح کرد: دست قاليباف درد نکند همين که آمد و گفت تيم براي تهران است دستش درد نکند او گفت که من شهردار تهران هستم و شما را حمايت مي‌کنم. باز هم متوجه شديم که اين تيم براي کجاست ما سال گذشته قهرمان شديم اما خبري از مسئولان وزارت ورزش نبود و کسي آنها را نديد. 10 بار ديگر نه 100 بار ديگر مي‌‌گويم يک روز مي‌بريم و يک روز مي‌بازيم اما اين مشکلات وجود دارد ما در ابتداي فصل به جاي بدنسازي دنبال اين بوديم که چه کسي مديرعامل است.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
اینقدر موقعیت خراب کردن و فحش دادیم که تارهای صوتی مون پاره شد :D
خدایی بد بازی نکردیم ولی ناجور موقعیت خراب کردیم .....
پژمان نوری ، فرهاد و سیاوش امروز به نظر من اصلا خوب کار نکردن
فقط موندم چرا خسرو رو کشید بیرون .... فکر کنم به خاطر مصدومیتش بوده

بعد از گل دومی که زدیم خیلی امیدوار شدیم و اگر فرهاد اون موقعیت بعدی رو هم گل میکرد دیگه کار خیلی ساده تر میشد ولی به دلیل فشار روی بازیکنان یه پنالتی مفت دادیم رفت که همون شاید عامل اصلی صعود نکردن ما بود :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا