• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام

دوستان خسته نباشید اینکه میگید خمیر سیلیکون تمیز کنید یعنی چی ؟

منظورتون چیه ؟

باید خمیر رو از کجا گیر اورد و قیمتش چنده بعد باید با خمیر دقیقا چی کار کرد ؟

سلام . منظور این هست که خمیر سیلیکون قبلی و کهنه رو از روی سی پی یو یا جی پی یو یا هر قطعه مد نظر دیگه با دستمال پاک کن و خمیر تازه و جدید رو روش بمال
خمیر سیلیکون رو می تونی از خدمات کامپیوتری ها که امور سخت افزاری انجام میدن تهیه کنی و سعی بر این باشه که خمیری که تهیه می کنی بیشتر متمایل به رنگ طوسی باشه تا سفید چون رنگ طوسی دارای درصد بیشتری از سیلیکون هستش
قیمتش هم بستگی به مرغوبیتش 500 - 1500 - 5000 - 10000 و 20000 تومن هستش

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
منظورتون سی پی یو هست؟اگه منظورتون سی پی یو هست که بهش خمیر TX4 زدم.ولی به محض اینکه وارد بازی میشم بعد از 2دقیقه خاموش میکنه.

سلام دوست من . ببین برای اینکه بتونی سلامت پاور رو صد در صد تضمین کنی باید تقریبا 70 نوع تست مختلف روش انجام بشه و اگر همه رو پاس کرد اونوقت میتونی با اطمینان بگی که پاور من سالم هست . دستگاه های تست بار منبع تغذیه کامپیوتر گرون قیمت هست و هرجایی نداره اما نمایندگی گرین (آینده سیما) داره با این حال باز هم تو خیلی موارد خود نمایندگی گرین با این تستر قوی هم سوتی داده و نتونسته عیب یابی درست انجام بده و بارها اقدام کردم برای اثبات حرفم با دلیل و مدرک اما زیر بار نرفتن.
با احتساب اینکه می فرمایید همه قطعات سالمه و با اکتفا به حرف شما من فقط به پاور شما مشکوک می مونم چون با توجه به حرفایی که بالا گفتم و عیب سیستم تون احتمالات رم و سی پی یو و گرافیک و مادربرد رو کنار بذاریم میریم سراغ پاور تون.
شما یه نرم افزار تست پایداری سیستم مثل EVEREST یا Prime95 نصب کنید و سیستم رو زیر بار بذارید و همزمان که سیستم زیر بار هست با یک مولتی متر (ولت متر) ولتاژهای 12 ولت سیم زرد رنگ سوکت چهار پین CPU و ولتاژ 5 ولت سیم سبز رنگ توی سوکت 20 یا 24 پین ATX رو اندازه بگیرید . بعلاوه ولتاژ 5 ولت سیم قرمز و 3.3 سیم نارنجی رنگ که این دو مورد آخر زیاد ضروری نیست . اگر ولتاژ 12 به زیر 11.5 میاد و یا اینکه ولتاژ سیم سبز چه در زمان اعمال بار و چه در زمان بی باری به بالای 5.4 ولت یا به زیر 4.5 ولت اومد مطمئن بشید که مشکل از پاور هست و قابل تعمیر هم هست.
زیاد سخت نیست . انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست من . ببین برای اینکه بتونی سلامت پاور رو صد در صد تضمین کنی باید تقریبا 70 نوع تست مختلف روش انجام بشه و اگر همه رو پاس کرد اونوقت میتونی با اطمینان بگی که پاور من سالم هست . دستگاه های تست بار منبع تغذیه کامپیوتر گرون قیمت هست و هرجایی نداره اما نمایندگی گرین (آینده سیما) داره با این حال باز هم تو خیلی موارد خود نمایندگی گرین با این تستر قوی هم سوتی داده و نتونسته عیب یابی درست انجام بده و بارها اقدام کردم برای اثبات حرفم با دلیل و مدرک اما زیر بار نرفتن.
با احتساب اینکه می فرمایید همه قطعات سالمه و با اکتفا به حرف شما من فقط به پاور شما مشکوک می مونم چون با توجه به حرفایی که بالا گفتم و عیب سیستم تون احتمالات رم و سی پی یو و گرافیک و مادربرد رو کنار بذاریم میریم سراغ پاور تون.
شما یه نرم افزار تست پایداری سیستم مثل EVEREST یا Prime95 نصب کنید و سیستم رو زیر بار بذارید و همزمان که سیستم زیر بار هست با یک مولتی متر (ولت متر) ولتاژهای 12 ولت سیم زرد رنگ سوکت چهار پین CPU و ولتاژ 5 ولت سیم سبز رنگ توی سوکت 20 یا 24 پین ATX رو اندازه بگیرید . بعلاوه ولتاژ 5 ولت سیم قرمز و 3.3 سیم نارنجی رنگ که این دو مورد آخر زیاد ضروری نیست . اگر ولتاژ 12 به زیر 11.5 میاد و یا اینکه ولتاژ سیم سبز چه در زمان اعمال بار و چه در زمان بی باری به بالای 5.4 ولت یا به زیر 4.5 ولت اومد مطمئن بشید که مشکل از پاور هست و قابل تعمیر هم هست.
سلام.نرم افزار speccy رو نصب کردم و اینو بگم که دمای همه چیز عالی بود به غیر از سی پی یو که دماش از به 78 میرسه و خاموش میکنه.

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده با یک پاور گرین قوی امتحان کردم بازم خاموش میکرد.اضافه میکنم که در برنامه دمای سی پی یو به بالای 75 میره و کامپیوتر خاموش میکنه.بعد یه چیز دیگه اینکه پاور من سیم سبز نداره و رنگ های مشکی-زرد-نارنجی-قرمز و یه کابل کلفت سیاه داره.

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام.نرم افزار speccy رو نصب کردم و اینو بگم که دمای همه چیز عالی بود به غیر از سی پی یو که دماش از به 78 میرسه و خاموش میکنه.
خب عزيز مشكل شما داغ شدن بيش از حد سي پي يوه.78درجه خيلي زياده.تو بايوس يه گزينه اي هست كه اگه به دماي 80درجه برسه خود به خود سيستم خاموش ميشه.فن رو يه نگا بندازيد ببينيد درست جا افتاده

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب عزيز مشكل شما داغ شدن بيش از حد سي پي يوه.78درجه خيلي زياده.تو بايوس يه گزينه اي هست كه اگه به دماي 80درجه برسه خود به خود سيستم خاموش ميشه.فن رو يه نگا بندازيد ببينيد درست جا افتاده

بله فن جا افتاده

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام . منظور این هست که خمیر سیلیکون قبلی و کهنه رو از روی سی پی یو یا جی پی یو یا هر قطعه مد نظر دیگه با دستمال پاک کن و خمیر تازه و جدید رو روش بمال
خمیر سیلیکون رو می تونی از خدمات کامپیوتری ها که امور سخت افزاری انجام میدن تهیه کنی و سعی بر این باشه که خمیری که تهیه می کنی بیشتر متمایل به رنگ طوسی باشه تا سفید چون رنگ طوسی دارای درصد بیشتری از سیلیکون هستش
قیمتش هم بستگی به مرغوبیتش 500 - 1500 - 5000 - 10000 و 20000 تومن هستش

ممنون این کار یعنی خمیر زده در چه مواقعی کاربرد داره ؟

و باید دقیقا به کجا بزنیم ؟

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

داداش شما هیت سینک و فن رو در میاری و روی سی پی یوت میزنی نه خیلی زیاد خمیر باید بزنی و نه خیلی کم.و درضمن بهتره خمیرت TX4 باشه

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

کاربردش اینه که اکه روی سطح سی پی یو یا هیت سینک خش بیوفته این خمیر اونو جبران میکنه و کار دیگه اش انتقال گرما از سی پی یو به هیت سینک هست.

california37

Registered User
لایک‌ها
331
این نرم افزار رو نصب کن ببین دمای سی پیوت بعد از چند ساعت چقدره .
s1.mihandownload.com/2012/Mehran/Softmd/1390/09/CPU-Z%201.59%20Final%5BMihanDownload.Com%5D.zip
در کل برای سی پی یو های اینتل حد اکثر دمای قابل تحمل 100 و ای ام دی 70 اخرین حده . در کل در حالت عادی دما باید حدود40 و در حالت پردازش بالا 65-70 باشه طبیعیه.
که در غیر اینصورت دمای سی پی یو بالاست و باید:
1-با تهیه و نصب فن روی بدنه کیس باد داغ رو از محیط کیس خارج کنید
2-خمیر سیلیکون سی پی یو رو عوض کنید تا انتقال گرما بهتر صورت بگیره .من خودم از فن کولر gamax300 استفاده میکنم ولی با اینحال خمیری که به سی پیوم میزنم از همین 500 تومنیا هست که خیلی خوب جواب کارمو میده . در کل از بهترین خمیر هم که استفاده بشه دما رو 3تا4 درجه بیشتر پایین نمیاره که زیاد چشمگیر نیست . پس نوع خمیر اهمیت زیادی نداره.
3-گرد گیری سیستم

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
الان من دقیقا متوجه نشدم کجارو باید بزنم !!

در چه مواقعی باید این کار انجام بشه..؟

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان حالا یه سوال دیگه چرا بعضی وقا من دیدم بعصی از افراد رم رو سمباده میکشن چرا ؟

farzin-st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این نرم افزار رو نصب کن ببین دمای سی پیوت بعد از چند ساعت چقدره .
s1.mihandownload.com/2012/Mehran/Softmd/1390/09/CPU-Z%201.59%20Final%5BMihanDownload.Com%5D.zip
در کل برای سی پی یو های اینتل حد اکثر دمای قابل تحمل 100 و ای ام دی 70 اخرین حده . در کل در حالت عادی دما باید حدود40 و در حالت پردازش بالا 65-70 باشه طبیعیه.
که در غیر اینصورت دمای سی پی یو بالاست و باید:
1-با تهیه و نصب فن روی بدنه کیس باد داغ رو از محیط کیس خارج کنید
2-خمیر سیلیکون سی پی یو رو عوض کنید تا انتقال گرما بهتر صورت بگیره .من خودم از فن کولر gamax300 استفاده میکنم ولی با اینحال خمیری که به سی پیوم میزنم از همین 500 تومنیا هست که خیلی خوب جواب کارمو میده . در کل از بهترین خمیر هم که استفاده بشه دما رو 3تا4 درجه بیشتر پایین نمیاره که زیاد چشمگیر نیست . پس نوع خمیر اهمیت زیادی نداره.
3-گرد گیری سیستم
داداش با این روش جواب نمیده.یه بار بیرون درستش کردن و گفتن مشکل از خمیر سی پی یو بوده.ولی الان سی پی یو خیلی حساس شده و سریع داغ میکنه.

california37

Registered User
لایک‌ها
331
داداش با این روش جواب نمیده.یه بار بیرون درستش کردن و گفتن مشکل از خمیر سی پی یو بوده.ولی الان سی پی یو خیلی حساس شده و سریع داغ میکنه.

اگر هت سینک خیلی داغ میشه دو حالت داره : یا فن سی پیو مشکل داره و دور فن پایین اومده یا اگر فن صدا می دهد یا خوب نمی چرخد باید روغن كاری یا در صورت لزوم تعویض شود حالت دوم اینه که اون هت سینک و فن جوابگوی این سیپیو نیست.
و اگر بدون داغ شدن هت سینک کامپیوتر ریست میشه پس احتمالا مشکل از ناقل گرماست. البته مجدد چک کنید اگر فن سی پی یو از نظر اتصال دچار مشکل است و درست جا نیفتاده آنرا محکم کنید.
نرم افزاری رو که خدمتتون معرفی کردم نصب کنید با ابن نکته که دمای بالای 60 درجه برای هر CPUیی غیر عادی است دما رو اندازه بگیرید.
شاید اون طرفی که شوما پیشش رفتی میخواسته خفتتون کنه .همون طور که بالاخدمتتون گفتم بهترین خمیر هم که شما بزنید چند درجه بیشتر دما رو پایی نمیاره.نظر شخصی من اینه که همون خمیرهای 500 تومنی از همشون بهتره اگر دوست دارید هزینه ی زیادی کنید میتونید خمیر گرون تر بخرید که به نطر من تاثیر زیای نداره .

بالا