منظورتون سی پی یو هست؟اگه منظورتون سی پی یو هست که بهش خمیر TX4 زدم.ولی به محض اینکه وارد بازی میشم بعد از 2دقیقه خاموش میکنه.
سلام دوست من . ببین برای اینکه بتونی سلامت پاور رو صد در صد تضمین کنی باید تقریبا 70 نوع تست مختلف روش انجام بشه و اگر همه رو پاس کرد اونوقت میتونی با اطمینان بگی که پاور من سالم هست . دستگاه های تست بار منبع تغذیه کامپیوتر گرون قیمت هست و هرجایی نداره اما نمایندگی گرین (آینده سیما) داره با این حال باز هم تو خیلی موارد خود نمایندگی گرین با این تستر قوی هم سوتی داده و نتونسته عیب یابی درست انجام بده و بارها اقدام کردم برای اثبات حرفم با دلیل و مدرک اما زیر بار نرفتن.
با احتساب اینکه می فرمایید همه قطعات سالمه و با اکتفا به حرف شما من فقط به پاور شما مشکوک می مونم چون با توجه به حرفایی که بالا گفتم و عیب سیستم تون احتمالات رم و سی پی یو و گرافیک و مادربرد رو کنار بذاریم میریم سراغ پاور تون.
شما یه نرم افزار تست پایداری سیستم مثل EVEREST یا Prime95 نصب کنید و سیستم رو زیر بار بذارید و همزمان که سیستم زیر بار هست با یک مولتی متر (ولت متر) ولتاژهای 12 ولت سیم زرد رنگ سوکت چهار پین CPU و ولتاژ 5 ولت سیم سبز رنگ توی سوکت 20 یا 24 پین ATX رو اندازه بگیرید . بعلاوه ولتاژ 5 ولت سیم قرمز و 3.3 سیم نارنجی رنگ که این دو مورد آخر زیاد ضروری نیست . اگر ولتاژ 12 به زیر 11.5 میاد و یا اینکه ولتاژ سیم سبز چه در زمان اعمال بار و چه در زمان بی باری به بالای 5.4 ولت یا به زیر 4.5 ولت اومد مطمئن بشید که مشکل از پاور هست و قابل تعمیر هم هست.
زیاد سخت نیست . انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید