• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
مروری بر سوتی های صادقی و رحمتی تا ببینیم کدامیک مقصراند

آنالیز همه سوتی‌های رحمتی و صادقی در این فصل کمک می کند تا بفهمیم حق با مدافع است یا دروازه‌بان؟
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ تا پیش از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، داستان اختلافات مهدی رحمتی و امیر حسین صادقی در حد شایعه بود اما حالا چند روزی می شود که جنگ آنها با یکدیگر علنی شده و دیگر کمتر کسی است که از آن اطلاعی نداشته باشد. در این میان شنیده شده این دو بازیکن در رختکن هم حسابی از خجالت هم درآمده اند و یکدیگر را عامل افت استقلال دانسته اند. همین مساله بهانه ای شد تا مروری بر گل هایی که استقلال در این فصل دریافت کرده داشته باشیم تا مشخص شود کدام بازیکن در این مدت اشتباهات بیشتری نسبت به دیگری داشته است. به هر حال بررسی های انجام شده نشان می دهد، این دو بازیکن بیشترین نقش را روی گل های دریافتی استقلال داشته اند و شاید اختلافات آنها دلیل اصلی این ماجرا بوده است.

١- رحمتی
اولین اشتباه فصل استقلال را مهدی رحمتی به نام خود ثبت کرد. او در هفته اول و در جریان بازی با گسترش، روی جایگیری اشتباهش از 4٠ متری گل خورد تا استقلال از حریف خود عقب بیفتد. هر چند رحمتی باد را دلیل اصلی گل گسترشی ها معرفی کرد اما از اشتباه او نمی توان گذشت.

٢- صادقی
در هفته دوم نوبت به صادقی رسید تا خودی نشان دهد. او در آغاز نیمه دوم بازی با سپاهان، توپ را درون محوطه جریمه با دست لمس کرد تا داور اعلام ضربه پنالتی کند. با این اشتباه صادقی، سپاهان به گل دوم رسید تا عملا شاگردان قلعه نویی فرصت برگشت به بازی را از دست بدهند.

٣- رحمتی
درست یک هفته بعد رحمتی خودی نشان داد تا از صادقی عقب نماند! او در جریان بازی با فجر در هفته سوم گل لایی خورد تا حسابی مورد لطف منتقدانش قرار بگیرد. البته این اشتباه همانند اشتباه هفته اول، برای استقلالی ها گران تمام نشد و آنها برنده از زمین خارج شدند.

4- صادقی
بعد از اینکه صادقی و رحمتی در هفته چهارم کوچکترین اشتباهی نداشتند، صادقی در هفته پنجم بازم خودی نشان داد و پایه گذار گل داماش شد. در صحنه ای که متوسل زاده، مهاجم داماش در زمین استقلال تنها بود، صادقی در یارگیری اشتباه کرد تا توپ از روی سرش بگذرد و متوسل زاده در موقعیتی تک به تک توپ را به تور دروازه بچسباند.

5-صادقی
صادقی در بازی با راه آهن برایردقایقی به دفاع چپ رفت و همین کافی بود تا با اشتباهش زمینه ساز تک گل بهادر عبدی شود. صادقی اینبار هم در یارگیری اشتباه داشت تا بهادر با رحمتی تک به تک شود و توپ را گل کند. در بازی با داماش و راه آهن، با توجه به برد استقلال، اشتباهات صادقی زیاد به چشم نیامد.

6- صادقی
دیگر اشتباهات صادقی جزیی از بازی استقلال شده بود. او در جریان بازی با استقلال خوزستان قصد داشت توپ را از محوطه جریمه دور کند که توپ را به عمران زاده کوبید تا کلاه کج روی این اشتباه تک به تک شود و توپ را به درون دروازه بفرستد.

٧- صادقی
این تنها اشتباه صادقی در جریان بازی با استقلال خوزستان نبود. او روی گل دوم هم در آفسایدگیری اشتباه کرد تا رحمتی یک گل دیگر بخورد. اشتباهات صادقی در این بازی زمینه ساز شکست استقلال شد تا قلعه نویی بعد از بازی از خجالت او در بیاید و اشتباهات او را بچه گانه خواند.

٨- صادقی/ رحمتی
در بازی با ذوب آهن استقلال روی اشتباه مشترک رحمتی و صادقی گل خورد. صادقی ملی پوش در صحنه گل نتوانست روی سر رجب زاده سر بزند تا همین مساله زمینه ساز اشتباه رحمتی شود. ضربه سر رجب زاده در این صحنه از بین پاهای رحمتی رد شد تا او دومین لایی فصلش را خورده باشد.

9-صادقی
صادقی که در رقابت های داخلی برای استقلال سنگ تمام گذاشته بود، تصمیم گرفت در آسیا هم خودی نشان دهد. او در بازی بوریرام نتوانست یار مستقیمش را مهار کند تا او با یک ضربه سر دروازه استقلال را باز کند.

10- رحمتی
در پایان به اشتباهی می رسیم که صادقی معتقد است زمینه ساز حذف استقلال شده است. رحمتی در جریان بازی با تیم کره ای در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، با توجه به اشتباهش در جایگیری روی یک شوت ناگهانی گل خورد تا استقلال فرصت فینالیست شدن را عملا از دست بدهد.

به هر حال با مروری بر این گل ها مشخص می شود صادقی نسبت به رحمتی، اشتباهات بیشتری داشته و بی دلیل نیست که قلعه نویی تصمیم به کنار گذاشتن او گرفته است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
ملاقات سفیر ایتالیا با فتح‌الله‌زاده

سفیر ایتالیا در ایران صبح امروز با علی فتح‌الله‌زاده دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
به گزارش عصر امروز به نقل از سایت باشگاه استقلال، لوکا جیانسانتی سفیر کشور ایتالیا در تهران برای دیدار و مذاکره با مدیر عامل باشگاه استقلال وارد دفتر فتح الله زاده شد

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
استقلال با هشت بازیکن تمرین کرد/ خبری از ساموئل نشد!
تیم فوتبال استقلال تمرین صبح روز چهارشنبه خود را با حضور سرمربی و هشت بازیکن در مجموعه ورزشی انتقلاب برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این تمرین پیش از ظهر امروز چهارشنبه در زمین گلف مجموعه‌ ورزشی انقلاب برگزار شد. در این تمرین که با حضور امیر قلعه‌نویی،‌ سرمربی تیم استقلال و کادرفنی برگزار شد، سیدمهدی رحمتی، آرش برهانی، علیرضا واحدی‌نیکبخت، پژمان نوری، سیاوش اکبرپور، مهدی نظری، داود حقی و حنیف عمران‌زاده حضور داشتند و به کارهای هوازی پرداختند.گوران لاوره که در تمرین روز گذشته دچار آسیب‌دیدگی شده بود امروز پس از حضور در تمرین و صحبت با مربیان محل تمرین را ترک کرد اما از جی لوید ساموئل همچنان خبری نشد و او غایب بزرگ تمرینات این روزهای استقلالی‌ها به حساب می‌آید.استقلال تمرین تاکتیکی خود را در غیاب بازیکنان ملی‌پوش ساعت 16 امروز در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار می‌کند.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
میشه شوما بگید کجاشو اشتباه نوشته
چه حب بغضی راه انداختین
شوما شاید حافضه تاریخی قوی نداشته باشید ولی من خوب یادمه ناصر خان سال 76 با یه تعداد جوون مثل اکبر پور و علی چینی و برومند ها دومی اسیا رو اورد زمانی بود که باشگاه پول نداشت حاج فتل کم مونده بود تدارکات تیم رو هم ترانسفر کنه
اصلا نمیشه ناصر خان حجازی رو با قلعه نویی مقایسه کرد
بیخیال شید و بحث رو کش ندید ;)

:rolleyes:
درود
دوست عزیز سالی که این بنده خدا و شما دارید ازش حرف میزنید بنده تو اون تیم بازی میکردم ( تیم جوانان استقلال و مدت زیادی رو هم با تیم بزرگسالان تمرین میکردم به همراه تعدادی دیگه از بازیکنای جوانان استقلال)
حالا من باید به خط اول شما پاسخ بدم یا به دستورتون در خط آخر که کش ندم قضیه رو؟
ضمن اینکه سالی که استقلال نایب قهرمان آسیا شد بازیکنایی مثل موسوی - مجیدی - اکبرپور - بختیاری زاده - برومند - فکری - زرینچه رو داشت که همه اینها بازیکنایی بودند که تو 6 ماه قبل و بعد از نایب قهرمانی استقلال در تیم ملی حضور داشتند که میتونید به اینها محمد مومنی که به عنوان آقای گل لیگ به استقلال اومده بود رو هم اضافه کنید و و و
اینها رو اون بنده خدا اشتباه ننوشته که فقط یک بازیکن ملیپوش داشتیم بلکه به دروغ سعی در بزرگنمایی و کوچک کردن دو واقعه داشتن
جدای از این داستان سال 76 استقلال به ذوب آهن و فولاد بازی رو واگذار کرد و روزی که استقلال به ذوب آهن بازی رو واگذار کرد هنوز تکلیف قهرمانی مشخص نبود و پاس هنوز شانس قهرمانی داشت
بازی فینال و نیمه نهایی در تهران و به صورت تک بازی برگزار شد و شما فکر میکنید نگارنده نمیدونه این به چه معنیست ؟ با بازی که یک سرش تو زمین حریف باشه؟( باز هم میگم دلیلی نداره بیایم مقایسه کنیم و این فقط یک مثال شبیه مثالهای نگارنده اون مطلب هست)

اگر نیاز بود باز هم با این به قول شما حافظه تاریخی ضعیف اشتباهات متن مورد نظر رو براتون مرور کنم؟

در اینکه سال 76 از سالهای بسیار خوب استقلال بود و رکوردی کم نظیر از نظر نداشتن باخت برای ما بود شکی نیست
در اینکه دومی استقلال با ناصر خان خدا بیامرز آخرین مقام درست و حسابی ما بود شکی نیست
در اینکه ناصر خان تجول بزرگی دزاستقلال ایجاد کرد شکی نیست
در اینکه ناصر خان با خیلیهای دیگر فرق داشت و با امیر قابل مقایسه نیست هم شکی نیست و البته بنده مقایسه نکردم و مطلب شما به مقایسه این دو پرداخته بود
ولی این مطالب رو میشه خیلی راحت عنوان کرد نه اینکه بگیم تیم 76 فقط یه باخت داشت اونم وقتی ناصر خان تیمو داد امیر برد اصفهان - یا بیایم بگیم امیر با شاکله تیم ملی ایران نتونست کره رو ببره ولی ناصر خان با یک ملی پوش این کار رو انجام داد(که البته با ما با دالیان چین و جوبیلو ژاپن بازی کردیم)
بنده چیزی غیر از حب و بغض در اون مطلب نمیبینم این نظر شخصی بنده هست و استدلال بالا رو هم براش دارم - در ضمن همون فتح ا.. زاده اگر میخواست یک بازیکن رو بدون نظر ناصر خان ترانسفر کنه مطمئن باشی حجازی کسی نبود که ساکت بشینه و چیزی و نگه ضمن اینکه بازیکن مثل هاشم حیدری رو هم به تیم اضافه کرد تو نیم فصل

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
درود
دوست عزیز سالی که این بنده خدا و شما دارید ازش حرف میزنید بنده تو اون تیم بازی میکردم ( تیم جوانان استقلال و مدت زیادی رو هم با تیم بزرگسالان تمرین میکردم به همراه تعدادی دیگه از بازیکنای جوانان استقلال)
حالا من باید به خط اول شما پاسخ بدم یا به دستورتون در خط آخر که کش ندم قضیه رو؟
ضمن اینکه سالی که استقلال نایب قهرمان آسیا شد بازیکنایی مثل موسوی - مجیدی - اکبرپور - بختیاری زاده - برومند - فکری - زرینچه رو داشت که همه اینها بازیکنایی بودند که تو 6 ماه قبل و بعد از نایب قهرمانی استقلال در تیم ملی حضور داشتند که میتونید به اینها محمد مومنی که به عنوان آقای گل لیگ به استقلال اومده بود رو هم اضافه کنید و و و
اینها رو اون بنده خدا اشتباه ننوشته که فقط یک بازیکن ملیپوش داشتیم بلکه به دروغ سعی در بزرگنمایی و کوچک کردن دو واقعه داشتن
جدای از این داستان سال 76 استقلال به ذوب آهن و فولاد بازی رو واگذار کرد و روزی که استقلال به ذوب آهن بازی رو واگذار کرد هنوز تکلیف قهرمانی مشخص نبود و پاس هنوز شانس قهرمانی داشت
بازی فینال و نیمه نهایی در تهران و به صورت تک بازی برگزار شد و شما فکر میکنید نگارنده نمیدونه این به چه معنیست ؟ با بازی که یک سرش تو زمین حریف باشه؟( باز هم میگم دلیلی نداره بیایم مقایسه کنیم و این فقط یک مثال شبیه مثالهای نگارنده اون مطلب هست)

اگر نیاز بود باز هم با این به قول شما حافظه تاریخی ضعیف اشتباهات متن مورد نظر رو براتون مرور کنم؟

در اون مطلب که من قرار دادم هم بزرگنمایی خاصی نشده و حب بغض مورد نظر شوما راه نیفتاده در این شکی نیست نسبت به حضور روی نیمکت سرمربی گری باشه ناصر خان پر افتخار ترین مربی استقلاله حالا کاری نداریم شوما شیفته اخلاق و مربیگری قلعه نویی هستین و شاید این مطلبو قبول نداشته باشید

در اینکه سال 76 از سالهای بسیار خوب استقلال بود و رکوردی کم نظیر از نظر نداشتن باخت برای ما بود شکی نیست
در اینکه دومی استقلال با ناصر خان خدا بیامرز آخرین مقام درست و حسابی ما بود شکی نیست
در اینکه ناصر خان با خیلیهای دیگر فرق داشت و با امیر قابل مقایسه نیست هم شکی نیست و البته بنده مقایسه نکردم و مطلب شما به مقایسه این دو پرداخته بود
ولی این مطالب رو میشه خیلی راحت عنوان کرد نه اینکه بگیم تیم 76 فقط یه باخت داشت اونم وقتی ناصر خان تیمو داد امیر برد اصفهان - یا بیایم بگیم امیر با شاکله تیم ملی ایران نتونست کره رو ببره ولی ناصر خان با یک ملی پوش این کار رو انجام داد(که البته با ما با دالیان چین و جوبیلو ژاپن بازی کردیم)
بنده چیزی غیر از حب و بغض در اون مطلب نمیبینم این نظر شخصی بنده هست و استدلال بالا رو هم براش دارم - در ضمن همون فتح ا.. زاده اگر میخواست یک بازیکن رو بدون نظر ناصر خان ترانسفر کنه مطمئن باشی حجازی کسی نبود که ساکت بشینه و چیزی و نگه ضمن اینکه بازیکن مثل هاشم حیدری رو هم به تیم اضافه کرد تو نیم فصل

فوتبالیست بودن شما چه ربطی به موضوع داره نفهمیدیم ؟ ( یاداوری کردین که فوتبالیست بودین ؟ این اینترنت عجب جایی :blink: )
خودتون هم اشاره کردین موسوی - مجیدی - برومند زرینچه و فکری رو اگه جزو با تجربه ها بدونیم بقه جوانان جویای نامی بودن که ارزش کار بزرگ ناصر خانو نشون میده ( به جمع شوما من علی چینی - یحیوی - مهرانپور - اکبرپور - سیروس دین محمدی - ووو دیگران رو هم اضافه میکنم )
در مورد قهرمانی سال 76 گفتین فکر کنم یکی از قهرمانی های سرمربی محبوب شوما هم همین جوری بدست اومد یاداوری کنم یا یادتون میاد بازی ذوب اهن با فولاد خوزستان و جمله تاریخی مجید جلالی خیلی مرد ;) پس فکر نکنین خیلی با اقتدار بوده
ضمنا یاداوری میکنم که قبل بازیهای تهران استقلال العین امارات - الهلال عربستان رو هم برده بود تا تونسته بود تو تهران بازیهای بقول شوما تک به تک انجام بده

در مورد مطلب اخرتون بله حجازی کسی نبود که اجازه بده کسی بهش دستور بده ولی شرایط باشگاه رو هم میدید و چاره ای نداشت که ستاره هاش برای تامین مخارج باشگاه ترانسفر بشن

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
اقا یکی به ما بگه توی نیم فصل چند تا بازیکن می تونیم بگیریم

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
اصلاً کلا بعد از حذف شدن همه ی علاقه ــم به فوتبال از بین رفته :(
یه جورایی دیگه باورم شده بود ستاره میگیرم
اولین پستمه بعد از حذف شدن تو تاپیک :(
اصلا لیگ هیچ جذابیتی نداره
حالا هم که این صادقی و رحمتی افتادن به جون هم
یه وقتایی واقعا به این فکر میکنم که این فوتبال اصلا ارزش فکر کردن نداره چه برسه تماشا :(
ولی با اینحال عشقه دیگه کاریش نمیشه کرد
به امید قهرمانی در لیگ و جام حذفی بلکم تسکینی باشه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فوتبالیست بودن شما چه ربطی به موضوع داره نفهمیدیم ؟ ( یاداوری کردین که فوتبالیست بودین ؟ این اینترنت عجب جایی :blink: )
خودتون هم اشاره کردین موسوی - مجیدی - برومند زرینچه و فکری رو اگه جزو با تجربه ها بدونیم بقه جوانان جویای نامی بودن که ارزش کار بزرگ ناصر خانو نشون میده ( به جمع شوما من علی چینی - یحیوی - مهرانپور - اکبرپور - سیروس دین محمدی - ووو دیگران رو هم اضافه میکنم )
در مورد قهرمانی سال 76 گفتین فکر کنم یکی از قهرمانی های سرمربی محبوب شوما هم همین جوری بدست اومد یاداوری کنم یا یادتون میاد بازی ذوب اهن با فولاد خوزستان و جمله تاریخی مجید جلالی خیلی مرد ;) پس فکر نکنین خیلی با اقتدار بوده
ضمنا یاداوری میکنم که قبل بازیهای تهران استقلال العین امارات - الهلال عربستان رو هم برده بود تا تونسته بود تو تهران بازیهای بقول شوما تک به تک انجام بده

در مورد مطلب اخرتون بله حجازی کسی نبود که اجازه بده کسی بهش دستور بده ولی شرایط باشگاه رو هم میدید و چاره ای نداشت که ستاره هاش برای تامین مخارج باشگاه ترانسفر بشن

فکر میکنم حداقل یکبار کامل خوندن پست قبلی بنده باعث میشد 90 درصد پاسخهاتون رو بگیرید

میشه شوما بگید کجاشو اشتباه نوشته
چه حب بغضی راه انداختین
شوما شاید حافضه تاریخی قوی نداشته باشید ولی من خوب یادمه ناصر خان سال 76 با یه تعداد جوون مثل اکبر پور و علی چینی و برومند ها دومی اسیا رو اورد

درود

بنده به فارسی روان عرض کردم اون سالی که شما و نگارنده مطلبتون ازش صحبت میکنید و کنایه میزنید که بنده حافظه تاریخی قوی ندارم و در موردش دچار اشتباه هستم از سالهایی بوده که بنده تو اون تیم حضور داشتم - بدین معنی که اگر شما از دور اتفاقات رو دیدید , بنده از نزدیک مسائل رو دیدم

در موردباقی صحبتهاتون

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]موضع باشگاه استقلال درباره حقيقي[/h]
[h=2] معاون ارتباطات باشگاه استقلال درباره شايعات نقل و انتقال بازيکنان در نيم فصل توضيحاتي را ارائه داد.[/h]
00945187.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال،‌ محمد نوري‌فر درباره پيوستن رضا حقيقي و يا ديگر بازيکنان مطرح شده به تيم استقلال گفت: اخلاق حرفه اي و قوانين فيفا حکم مي کند که کليه مذاکرات درباره جذب بازيکن جديد و يا اخباري در اين موارد در مهلت نقل و انتقالات نيم فصل از سوي باشگاههاي مختلف صورت بگيرد. باشگاه استقلال هم تاکنون مذاکره اي با هيچ بازيکني را انجام نداده است. همان طور که آقاي قلعه نويي امروز گفتند، تا زمان نيم فصل فرصت هست و کادر فني بايد بنشيند و نقاط ضعف و قوت را بررسي کند و پس از آن بر اساس نظر سرمربي تصميم گيري شود.

وي ادامه داد: بنابراين کادر فني تا اين لحظه هيچ گونه اظهار نظري درباره جذب يا عدم جذب بازيکني نداشته و کليه اخبار مربوط به اين حوزه در صورت تاييد نهايي و در موعد مقرر از طريق مديرعامل، سرمربي و يا سايت رسمي باشگاه استقلال اعلام مي شود.

اين در حالي است که علي اميري، معاون باشگاه استقلال طي روزهاي گذشته گفته بود باشگاه استقلال قصد جذب رضا حقيقي را ندارد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برنامه يک شانزدهم جام حذفي اعلام شد

سازمان ليگ برنامه مرحله يک شانزدهم جام حذفي را اعلام کرد اما زمان ديدار استقلال مقابل حريفش کاسپين قزوين نامشخص است.
00023821.jpg

سازمان ليگ برنامه مرحله يک شانزدهم جام حذفي گراميداشت دهه ولايت و تکريم عيد سعيد غديرخم اکمال دين و اتمام نعمت حضرت امير المومنين عليه السلام را به شرح زير اعلام کرد:

چهارشنبه 1/8/92:

فولادنوين اهواز – فجر شهيد سپاسي ساعت 15 ورزشگاه تختي اهواز

راه‌آهن- تالار وحدت همدان ساعت 15 ورزشگاه اکباتان تهران

سايپا- نفت مسجد سليمان ساعت 15 ورزشگاه انقلاب کرج

الوند همدان- استقلال خوزستان ساعت 15 ورزشگاه قدس همدان

پرسپوليس – پديده مشهد ساعت 45/16 ورزشگاه آزادي تهران

سه‌شنبه 7 آبان:

داماش گيلان- يزد لوله ساعت 15 ورزشگاه عضدي رشت

نفت تهران – پارسه تهران ساعت 15 ورزشگاه دستگردي تهران

گسترش فولاد – ميناب طيور هرمزگان ساعت 15 ورزشگاه گسترش فولاد تبريز

صنعت نفت آبادان- سپاهان ساعت 15 ورزشگاه تختي آبادان

صباي قم – نفت اميديه ساعت 15 ورزشگاه يادگار امام قم

ملوان – مس رفسنجان ساعت 15 ورزشگاه تختي انزلي

فولاد خوزستان- نام حريف بعدا اعلام مي‌شود ساعت 15 ورزشگاه تختي اهواز

پيام صنعت آمل -ذوب آهن ساعت 15 ورزشگاه متعاقبا اعلام مي‌شود.

يکشنبه 12 آبان:

ماشين‌سازي تبريز- تراکتور‌سازي تبريز ساعت 15 ورزشگاه يادگار امام تهران

جمعه 17 آبان‌ماه:

شهرداري دزفول _ مس کرمان ساعت 15 ورزشگاه تختي اهواز

استقلال تهران – کاسپين قزوين

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واریز اشتباهی ۱۲۰ میلیون تومان به حساب مربی استقلال/ بوستانی: فردا پول را پس می‌دهم

مربی تیم فوتبال استقلال از واریز ۱۲۰ میلیون تومان به حسابش خبر داد؛ در حالی که خبری از شخص واریزکننده ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، کریم بوستانی یکی از مربیان تیم استقلال ظهر امروز پس از مراجعه به یکی از دستگاه‌های خودپرداز اقدام به دریافت مبلغی پول کرد اما بعد از گذشت دقایقی متوجه شد مبلغ 120 میلیون تومان به حساب وی واریز شده است. این در حالی است که بوستانی از شخص انتقال‌دهنده این پول خبری ندارد و نمی‌داند که این مبلغ از کجا به حساب وی واریز شده است. جالب اینجاست که مربی استقلال از باشگاه‌های سپاهان و تراکتورسازی طلب دارد و معتقد است اگر هر دو باشگاه به یک‌باره مطالبات او را داده باشند رقم طلبش به 120 میلیون تومان نمی‌رسد ضمن آنکه باشگاه استقلال نیز چنین رقمی را به بوستانی پرداخت نکرده است.

مربی تیم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت: تصمیم دارم صبح فردا به بانک بروم و ببینم جریان چیست؟ می‌خواهم مبلغ مذکور را به صاحب آن بازگردانم تا اگر اشتباهی رخ داده است خدای ‌ناکرده برای آن شخص دردسری ایجاد نشود.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
یک سوال کمیته انضباطی دایی و مایلی کهن رو فقط تذکر داده و جریمه نقدی کرده !! با اینکه بهم حمله کرده بودند !!
قلعه نویی تو بازی ذوب آهن مگه چکار کرده بود که محروم کردن ؟(من بازی رو ندیدم .)

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
برنامه يک شانزدهم جام حذفي اعلام شد

سازمان ليگ برنامه مرحله يک شانزدهم جام حذفي را اعلام کرد اما زمان ديدار استقلال مقابل حريفش کاسپين قزوين نامشخص است.
00023821.jpg

سازمان ليگ برنامه مرحله يک شانزدهم جام حذفي گراميداشت دهه ولايت و تکريم عيد سعيد غديرخم اکمال دين و اتمام نعمت حضرت امير المومنين عليه السلام را به شرح زير اعلام کرد:

چهارشنبه 1/8/92:

فولادنوين اهواز – فجر شهيد سپاسي ساعت 15 ورزشگاه تختي اهواز

راه‌آهن- تالار وحدت همدان ساعت 15 ورزشگاه اکباتان تهران

سايپا- نفت مسجد سليمان ساعت 15 ورزشگاه انقلاب کرج

الوند همدان- استقلال خوزستان ساعت 15 ورزشگاه قدس همدان

پرسپوليس – پديده مشهد ساعت 45/16 ورزشگاه آزادي تهران

سه‌شنبه 7 آبان:

داماش گيلان- يزد لوله ساعت 15 ورزشگاه عضدي رشت

نفت تهران – پارسه تهران ساعت 15 ورزشگاه دستگردي تهران

گسترش فولاد – ميناب طيور هرمزگان ساعت 15 ورزشگاه گسترش فولاد تبريز

صنعت نفت آبادان- سپاهان ساعت 15 ورزشگاه تختي آبادان

صباي قم – نفت اميديه ساعت 15 ورزشگاه يادگار امام قم

ملوان – مس رفسنجان ساعت 15 ورزشگاه تختي انزلي

فولاد خوزستان- نام حريف بعدا اعلام مي‌شود ساعت 15 ورزشگاه تختي اهواز

پيام صنعت آمل ذوب آهن ساعت 15 ورزشگاه متعاقبا اعلام مي‌شود.

يکشنبه 12 آبان:

ماشين‌سازي تبريز- تراکتور‌سازي تبريز ساعت 15 ورزشگاه يادگار امام تهران

جمعه 17 آبان‌ماه:

شهرداري دزفول _ مس کرمان ساعت 15 ورزشگاه تختي اهواز

استقلال تهران – کاسپين قزوين
جانم استقلال
جانم نفت مسجدسلیمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
يعني چي مثلا اين ... چيه؟ امير گفته شما از مربي هاي اجنبي بيش از حد حمايت ميكنين. نگفته چرا شورت خارجي ميپوشين!!! كمي دقت كن. اگر هم طرفدار اون يكي تيم هستي لطفا اينورا پيدات نشه!

دوست عزیز
نه تیتر برای منه نه عکس
من این عکس رو از این سایت برداشتم گذاشتم اینجا تا برای دوستانی که زمان بازیگری امیر قلعه نوعی فوتبال می دیدن یه نوع تجدید خاطره بشه نه برای شما که....!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یک سوال کمیته انضباطی دایی و مایلی کهن رو فقط تذکر داده و جریمه نقدی کرده !! با اینکه بهم حمله کرده بودند !!
قلعه نویی تو بازی ذوب آهن مگه چکار کرده بود که محروم کردن ؟(من بازی رو ندیدم .)

دادا بخوای به این چیزا فکر کنی پیر میشی :دی

از اینکه جایزه اخلاق رو به ساموئل بدن ممانعت کرده بود در اعتراض به داوری. میگفت جایزه رو باید بدن به داور

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
متلک قلعه‌نویی به نمایندگان مجلس و پاسخ آن‌ها

حضور سرمربی تیم استقلال در مجلس شورای اسلامی حاشیه‌هایی را به همراه داشت.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، امیر قلعه‌نویی روز گذشته به همراه سیاوش اکبرپور و مهدی رحمتی در جلسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی شرکت کرد اما حضور سرمربی استقلال در این جلسه حاشیه‌هایی را به همراه داشت.

هنگامی که نمایندگان مجلس در خصوص مشکلات از سرمربی استقلال سؤالاتی را پرسیدند وی چندین بار پیاپی با کنایه به نمایندگان مجلس گفت که بهتر است شما امور اداره مملکت را برعهده بگیرید و در فوتبال و ورزش ورود نکنید.

این صحبت‌ها چندین بار تکرار شد و جالب اینجاست که نمایندگان مجلس واکنش تندی به این موضوع داشتند.

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خطاب به سرمربی استقلال گفت: «چطور هنگامی که ما حرف از فوتبال و ورزش می‌زنیم تخصصی نیستیم و نباید این کار را انجام دهیم اما شما حق دارید در مورد همه چیز مملکت صحبت کنید و مدام به افراد سیاسی متلک می‌اندازید، اگر کار ما اشتباه است شما هم اشتباه می‌کنید و بهتر است هر کس حد و حدود خود را بداند.»

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
برنامه جام حذفی فوتبال ایران + نمودار

برنامه جام حذفی و دیدارهای معوقه تیم استقلال از سوی سازمان لیگ برتر اعلام شد.

[h=1][/h]​
سایت فدراسیون فوتبال، برنامه جام حذفی و دیدارهای معوقه هفته دهم و یازدهم تیم استقلال از سوی سازمان لیگ برتر به شرح زیر اعلام شد:
برای دیدن نمودار در سایز بزرگتر روی آن کلیک کنید

چهارشنبه اول آبان-مرحله یک شانزدهم-ساعت ۱۵

فولاد نوین اهواز-فجر شهید سپاسی شیراز-تختی-اهواز

راه آهن-تالار وحدت همدان-اکباتان-تهران

سایپا-نفت مسجد سلیمان-انقلاب-کرج

الوند همدان-استقلال خوزستان-قدس-همدان

پرسپولیس - پدیده مشهد؛ آزادی تهران - ساعت ۱۶:۴۵

سه شنبه ۷ آبان-مرحله یک شانزدهم-ساعت ۱۵

داماش گیلان-یزد لوله-عضدی-رشت

نفت تهران-داماش ایرانیان-دستگردی-تهران

گسترش فولاد –میناب طیور هرمزگان-گسترش فولاد-تبریز

صنعت نفت آبادان-فولاد مبارکه سپاهان-تختی-آبادان

صبا قم-نفت امیدیه-یادگار امام(ره)-قم

ملوان-مس رفسنجان-تختی-انزلی

فولاد خوزستان-X-تختی-اهواز

پیام صنعت آمل-ذوب آهن-متعاقبا اعلام می شود.

جمعه۱۷آّبان-مرحله یک شانزدهم-ساعت ۱۵

شهرداری دزفول-مس کرمان-تختی-اهواز

یکشنبه ۱۲ آبان-مرحله یک شانزدهم-ساعت ۱۵

ماشین سازی تبریز-تراکتور سازی-یادگار امام(ره)-تبریز

*استقلال تهران در مرحله یک شانزدهم با کاسپین قزوین به رقابت می پردازد که زمان و مکان این دیدار متعاقبا اعلام می شود.

سه شنبه ۷ آبان-ساعت ۱۵:۳۰-معوقه هفته دهم

استقلال-مس کرمان-آزادی-تهران

یکشنبه ۱۲ آبان-ساعت ۱۵-معوقه هفته یازدهم

سایپا- استقلال-انقلاب-کرج

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ایمان باصفا که قلعه نویی یه بار برگشت گفت استعداد آینده فوتبال ایرانه و اگر فلان میشد در دربی بازی میکرد....کو پس؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا