• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
این همکاریااااا چی شد پس؟؟

ایشالله با این تیمهااا همکاری کنیم قدرتمون چند برابر بشه

600_Esteghlal-1392-07-18.jpg
600_Navad-1392-07-18.jpg

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
امیدوارم شایعه باشه......... :(

کاپیتان استقلال تصمیم آخرش را گرفت /خداحافظی قطعی فرهاد مجیدی در نیم‌فصل

چندی پیش بر اساس شنیده‌هایی از یکی از نزدیکان فرهاد مجیدی خبر داده بودیم که کاپیتان استقلال که گمان می‌کرد با این تیم جام قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را بالای سر می‌برد، نیم فصل لیگ امسال را به عنوان تارخ خداحافظی‌اش از فوتبال در نظر گرفته بود که البته به نظر می‌رسید او بعد از ناکامی استقلال در این جام فعلا از تصمیمش صرف‌تظر کرده است. اما دیشب سایت بانک ورزش خبر داد که خداحافظی او قطعی است. این سایت نوشت در شرایطی که هنوز یک نیم‌فصل از قرارداد فرهاد مجیدی با استقلال باقی مانده، به نظر می‌رسد این بازیکن تصمیم قطعی‌اش را برای خداحافظی با میادین گرفته است. گفته می‍‌‌شود مجیدی برای اجرا کردن این تصمیم، پایان نیم‌فصل اول را انتخاب کرده است. یکی از مسوولان باشگاه استقلال ضمن تایید این خبر می‌گوید: «مجیدی جزو بازیکنان بسیار خوب ماست که برای نیم‌فصل دوم حساب ویژه‌ای روی او باز کرده بودیم، اما ظاهرا او تصمیمش را برای خداحافظی گرفت و این تصمیم غیر قابل بازگشت است.» کاپیتان استقلال با هدف قهرمانی آسیا به این باشگاه برگشته بود و طی این مدت ناچار شد با کسانی کار کند که علاقه چندانی به آنها نداشت. باید دید تلاش مدیریت باشگاه برای منصرف کردن فرهاد به نتیجه می‌رسد یا او ظرف سه هفته آینده وداعش را علنی خواهد کرد؟

درباره برنامه بعدی ستاره محبوب آبی‌ها گفته می‌شود که او در نظر دارد کلاس‌های مربیگری را ادامه بدهد و خیلی زود به نیمکت استقلال برسد. در این صورت او تنها کسی خواهد بود که در صورت جدایی قلعه‌نویی از استقلال می‌تواند سکوها را هم با خود همراه کند، طوری که دیگر کسی به یاد قلعه‌نویی نیفتد

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
جباری: آبی‌پوشان در حد نام استقلال هستند

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: تیم می‌تواند قدرت از دست رفته‌اش را مجددا به دست بیاورد. خوشبختانه بازیکنان آبی‌پوش در حد نام استقلال هستند.

علی جباری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران درخصوص وضعیت تیم فوتبال استقلال گفت: در این فاصله‌ای که بین بازی‌ها پیش آمد استقلال می‌تواند بیشتر مشکلاتش را تحلیل کند و باید برنامه ها و اتفاقات گذشته‌اش را فراموش کند تا بتواند عملکرد موفق‌تری در لیگ برتر سیزدهم داشته باشد.

به هر حال اتفاقاتی در ورزش فوتبال ما پیش می‌آید که نمی‌شود با 2 یا سه باخت یک تیم، بازی‌های بعدی آن را پیش‌بینی کرد.
خوشبختانه بازیکنان آبی‌پوش ما در حد نام استقلال هستند و من اطمینان دارم که می‌توانند باخت‌های قبلی را جبران کرده و در جدول لیگ برتر به رده‌های بالاتری صعود کنند.

وی همچنین در ادامه گفت: از نظر من تیم باید انسجام بیشتری داشته باشد و تمرینات بیشتری را در برنامه‌های خود قرار دهند.
همچنین بازیکنان و کادر فنی تیم بیشتر روی مشکلاتشان و ضعف‌هایشان کار کنند تا تیم مجددا قدرت نسبتا از دست رفته اش را به دست بیاورد.

جباری درخصوص نظر بوستانی مبنی بر اینکه حمایت هواداران برای استقلالی‌ها کافی است تصریح کرد:

من حرف کریم بولستانی را قبول ندارم و مسلما تنها حمایت هواداران کافی نیست. هواداران تا وقتی که حمایت می‌کنند از تیمشان انتظار هم دارند.

ما نباید توقع داشته باشیم که طرفداران تیم فقط بیایند و تیم را تشویق کنند. ما باید به این تشویق‌ها توجه کنیم و به هواداران احترام بگذاریم و حتی با پیشرفتمان به مسئولین و بزرگان و پیشکسوتان تیم که واقعا برای استقلال زحمت کشیده‌اند احترام بگذاریم.

جباری همچنین درخصوص تبانی‌ها و حکم‌های اخیری که در فوتبال به وجود آمد چنین گفت: باید حتما در جریان اتفاقاتی که رخ داده است باشیم تا بتوانیم در این خصوص نظر بدهیم تا منجر به تهمت و دل‌شکستگی نشود تا از لحاظ روحی حتی روی بقیه‌ی داوران و مسئولین تیم‌ها تاثیر منفی نگذارد.

کاش مدعیان قبل از تصمیم‌گیری در عصبانیت کمی به دلیل و مدرک هم فکر کنند.

کاش با مستند و مدرک جلو بیایند و ای کاش طوری برخورد شود تا در روحیه‌ی داوران تاثیر منفی نگذارد و اگر هم این اتفاق افتاد جلو این‌گونه مسائل گرفته شود.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
گزارش تمرین استقلال: قلعه نوعی با تاخیر آمد/ باز هم خبری از ساموئل نشد

تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال با غیبت ساموئل و قاضی برگزار شد.

به گزارش اوج، تمرین عصر امروز تیم استقلال از ساعت 16 در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز شد.

*بازیکنان در حالی تمرین را آغاز کردند که هنوز کار چمن زنی تمرین تمام نشده بود.

*نیکبخت و عمران زاده اولین بازیکنانی بودند که در کمپ حاضر شدند.

*قبل از شروع تمرین، رحمتی، نیکبخت، حقیقی، نظری، برهانی و اکبرپور تنیس فوتبال بازی کردند.

*امیر قلعه نوعی بعد از شروع تمرین رسید. در حالی که مجید صالح تمرین را آغاز کرده بود.

*کارهای استقامتی و دوی کوتاه و بلند شروع کننده تمرین استقلال بود.

*ساموئل، قاضی و جمشیدیان در تمرین غایب بودند.

*دروازه بانان هم باحمید بابازاده تمرین کردند.

*پسر زرینچه هم در تمرین حاضر بود.

*فرهاد مجیدی در حالی که بازیکنان آقاوسط بازی می کردند همراه حاج قاسم دور زمین می دوید.

*سیاوش اکبرپور امروز در بخشی از تمرین دچار مصدومیت شد و برای دقایقی با پزشکان صحبت کرد البته مشکل او جدی نبود و به تمرین ادامه داد.

*مهدی رحمتی و پژمان نوری فرزندان خود را نیز همراه خود به کمپ ناصر حجازی آورده بودند که در دقایقی از تمرین پسران آنها به رحمتی پنالتی زدند.

* سیروس دین محمدی نیز در کمپ استقلال حاضر شده بود.

* بازیکنان ابتدا با دویدن دور زمین پرداختند. در ادامه دو به دو به کار با توپ پرداختند. فوتبال تحت فشار در قالبت دو تیم نیز در دستور کار آبی پوشان قرار گرفتند.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
صادقي قسم خورد منظورش رحمتي نبود

90: اين روزها اختلاف زيادي ميان بازيکنان استقلال به وجود آمده است و برخي از آبي‌پوشان عليه هم تيمي خود مصاحبه‌ مي‌کنند.

هاشم بيگ‌زاده يکي ملي‌پوشان استقلال است که در صعود به جام‌جهاني جزو نفرات تاثير گذار بود. او در مورد حرف و حديث‌هاي ايجاد شده صحبت‌هايي کرد که در زير مي‌خوانيد:

90: چرا بازيکنان استقلال عليه يکديگر مصاحبه مي‌کنند؟

باور کنيد براي آنها سوء تفاهم ايجاد شده و بهتر است قبل از اينکه صحبت‌ها را رسانه‌اي کنند با يکديگر در مورد اختلافات گفتگو کنند.

90: به نظرت صادقي بايد آنطور جبهه مي‌گرفت؟

به نظرم حرف اميرحسين بد منعکس شده است. صادقي قسم خورد که منظورش با رحمتي نبوده. او بازيکني نيست که بخواهد عليه هم تيمي‌اش صحبت کند و آنقدر تجربه دارد که اينطور مسائل را متوجه شود.

90: حالا به نظرت تيم‌ملي با خوش شانسي به جام جهاني رفت؟

براي صعود به جام جهاني بايد فاکتورهاي زيادي را کنار هم جمع مي‌کرديم که يکي از اين فاکتورها، عامل شانس بود.

ما در ليگ قهرمانان تيم شايسته‌اي بوديم که به خوبي تا نيمه نهايي پيش رفتيم ولي اگر خوش شانس بوديم و موقعيت‌هاي ما به گل تبديل مي‌شد، فيناليست مي‌شديم. اما بايد بگويم که در صعود تيم‌ملي به جام جهاني شانس تنها عامل نبود.

90: به نظرت کدام عامل تاثير بيشتري داشت؟

ما دفاع خوب و منطقي در سه بازي آخر انجام داديم و همين که از حريف گل نخورديم، مسير موفقيت ما هموار شد. البته بايد بگويم که قلعه‌نوعي هم در صعود تيم‌ملي به جام جهاني نقش داشت زيرا شاکله اصلي دفاع تيم‌ملي از تيمي تشکيل شد که زيرنظر قلعه‌نوعي کار مي‌کرد و قهرمان ليگ برتر شد.

کي‌روش هم با دانش خود به خوبي از هماهنگي‌ها در فاز دفاعي استفاده کرد و به اين شکل با يک کار گروهي و مشترک به جام جهاني رفتيم و اين موفقيت متعلق به شخص خاصي نيست و به يک ملت اختصاص دارد.

90: حالا به نظرت عمران‌زاده و اکبرپور کار درستي کردند که آنطور جواب صادقي را دارند؟

من در مورد اين مسائل حرفي نمي‌زنم و بهتر است از خود آنها سئوال کنيد.

90:‌ جشن تولد نکونام چطور بود؟

در فضايي خوب و آرام براي کاپيتان تيم‌ملي جشن تولد گرفتيم. خوشحالم که چنين جوي در تيم‌ملي حاکم است و همه مي‌خواهيم به يکديگر کمک کنيم تا تيم خوب و قدرتمندي راهي جام جهاني شود.

90: مصدوميتت به طور کامل برطرف شد؟

بله، مشکل خاصي ندارم و اگر کي‌روش صلاح بداند مي‌توانم در خدمت تيم‌ملي باشم.

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
افشین می خواهد فیکس باشد اما خوب تمرین نمی کند. کم روحیه و مضطرب دنبال جلب اعتماد کرانچار برای بازگشت به ترکیب است

سایت گل- رسانه ها از احتمال پیوستن آرش افشین به استقلال تهران در نقل و انتقالات نیم فصل خبر می دهند.
از آن دست خبرهایی که نمی دانیم باید باور کرد یا نه. چه هر ساله در این مقطع، بازار خبرهای اینچنینی داغ می شود. افشین نه به دلیل درخشش در سپاهان، که به خاطر انتقال نافرجام به اصفهان در کانون اخبار قرار گرفته است. انتقالی که آرش گمان می کرد سکوی پرتاب وی به باشگاه های اروپایی می شود و به همین خاطر اصرار داشت که در متن قراردادش، تبصره ای برای موافقت سپاهان با ترانسفر گنجانده شود.
شماره 10 سپاهان حالا خسته و عاصی از نیمکت نشینی، دنبال راه چاره است. راهکاری که او را به ترکیب اصلی سپاهان برساند. افشین می خواهد فیکس باشد اما خوب تمرین نمی کند. کم روحیه و مضطرب دنبال جلب اعتماد کرانچار برای بازگشت به ترکیب اصلی است. درست مثل دوران حضورش در فولاد. همان روزهایی که فکر می کرد اعتراض به حسین فرکی باعث می شود سرمربی فولاد او را در اوایل نیمه دوم تعویض نکند، اما نتیجه اعتراض هایش نیمکت نشینی در چند بازی متوالی بود.
انتقال به یک باشگاه دیگر، تنها راه باقی مانده برای افشین در صورت تدوام نیمکت نشینی تا پایان نیم فصل است. استقلال شاید این باشگاه باشد. تیمی که همواره بحث حضور افشین در آن مطرح بود. این مهاجم 25 ساله همیشه بهترین بازی هایش را مقابل استقلال انجام داده است. افشین از ابتدای حضورش در لیگ برتر 20 گل با پیراهن فولاد و سپاهان به تیم های مقابل زده که پانزده درصد این گل ها به تور دروازه استقلال نشسته است. شاید همین باعث شده تا چشمان استقلالی ها بیش از هر تیم دیگری افشین را ببیند.
انتقال احتمالی آرش افشین به استقلال، اگر هم به واقعیت بپیوندد، نمی تواند پایان روزهای تلخ افشین را تضمین کند. او به تیمی می رود که فشار و حواشی جانبی آن به مراتب بیشتر از سپاهان است. به عنوان بازیکن پشت خط مانده ای که در ابتدای فصل قرارداد سپاهان را به استقلال ترجیح داد و حالا اعتقاد فنی قلعه نویی، شاید تنها دلگرمی این مهاجم خوزستانی برای اسباب کشی به پایتخت باشد.
پیش از آرش، بازیکنان دیگری هم با دلگرمی به اعتقاد فنی قلعه نویی، به استقلال پیوستند اما خیلی زود به سمت درهای خروجی باشگاه هدایت شدند. امین منوچهری، فرزاد حاتمی، عباس محمدرضایی و ایمان موسوی آخرین نمونه های این دسته از بازیکنان هستند.
آرش افشین پدیده لیگ نهم که با تکنیک ناب و گلزنی در روزهای ابتدایی ورودش به لیگ برتر همه را امیدوار کرده بود، در تمام این سال ها نتوانسته تبدیل به یک ستاره شود و اکنون در مرز 25 سالگی، درگیر حضور در ترکیب ثابت تیم باشگاهی اش است.

پ . ن : به شخصه دوس ندارم بیاد خیلی اذیتمون کرد اول فصل . . .

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
افشین می خواهد فیکس باشد اما خوب تمرین نمی کند. کم روحیه و مضطرب دنبال جلب اعتماد کرانچار برای بازگشت به ترکیب است

سایت گل- رسانه ها از احتمال پیوستن آرش افشین به استقلال تهران در نقل و انتقالات نیم فصل خبر می دهند.
از آن دست خبرهایی که نمی دانیم باید باور کرد یا نه. چه هر ساله در این مقطع، بازار خبرهای اینچنینی داغ می شود. افشین نه به دلیل درخشش در سپاهان، که به خاطر انتقال نافرجام به اصفهان در کانون اخبار قرار گرفته است. انتقالی که آرش گمان می کرد سکوی پرتاب وی به باشگاه های اروپایی می شود و به همین خاطر اصرار داشت که در متن قراردادش، تبصره ای برای موافقت سپاهان با ترانسفر گنجانده شود.
شماره 10 سپاهان حالا خسته و عاصی از نیمکت نشینی، دنبال راه چاره است. راهکاری که او را به ترکیب اصلی سپاهان برساند. افشین می خواهد فیکس باشد اما خوب تمرین نمی کند. کم روحیه و مضطرب دنبال جلب اعتماد کرانچار برای بازگشت به ترکیب اصلی است. درست مثل دوران حضورش در فولاد. همان روزهایی که فکر می کرد اعتراض به حسین فرکی باعث می شود سرمربی فولاد او را در اوایل نیمه دوم تعویض نکند، اما نتیجه اعتراض هایش نیمکت نشینی در چند بازی متوالی بود.
انتقال به یک باشگاه دیگر، تنها راه باقی مانده برای افشین در صورت تدوام نیمکت نشینی تا پایان نیم فصل است. استقلال شاید این باشگاه باشد. تیمی که همواره بحث حضور افشین در آن مطرح بود. این مهاجم 25 ساله همیشه بهترین بازی هایش را مقابل استقلال انجام داده است. افشین از ابتدای حضورش در لیگ برتر 20 گل با پیراهن فولاد و سپاهان به تیم های مقابل زده که پانزده درصد این گل ها به تور دروازه استقلال نشسته است. شاید همین باعث شده تا چشمان استقلالی ها بیش از هر تیم دیگری افشین را ببیند.
انتقال احتمالی آرش افشین به استقلال، اگر هم به واقعیت بپیوندد، نمی تواند پایان روزهای تلخ افشین را تضمین کند. او به تیمی می رود که فشار و حواشی جانبی آن به مراتب بیشتر از سپاهان است. به عنوان بازیکن پشت خط مانده ای که در ابتدای فصل قرارداد سپاهان را به استقلال ترجیح داد و حالا اعتقاد فنی قلعه نویی، شاید تنها دلگرمی این مهاجم خوزستانی برای اسباب کشی به پایتخت باشد.
پیش از آرش، بازیکنان دیگری هم با دلگرمی به اعتقاد فنی قلعه نویی، به استقلال پیوستند اما خیلی زود به سمت درهای خروجی باشگاه هدایت شدند. امین منوچهری، فرزاد حاتمی، عباس محمدرضایی و ایمان موسوی آخرین نمونه های این دسته از بازیکنان هستند.
آرش افشین پدیده لیگ نهم که با تکنیک ناب و گلزنی در روزهای ابتدایی ورودش به لیگ برتر همه را امیدوار کرده بود، در تمام این سال ها نتوانسته تبدیل به یک ستاره شود و اکنون در مرز 25 سالگی، درگیر حضور در ترکیب ثابت تیم باشگاهی اش است.

پ . ن : به شخصه دوس ندارم بیاد خیلی اذیتمون کرد اول فصل . . .
به جز حمودی هر کس میخواست بیاد استقلال و نیومد و هر کس رفت ضرر کرد.... جباری، همین افشین و ....
.........................................
فقط خدا کنه خداحافظی آقا فرهاد شایعه باشه چون واقعا این که دوباره ببینم استقلال میاد تو زمین و شماره هفت نباشه سخت و کشندس....... :(

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
به جز حمودی هر کس میخواست بیاد استقلال و نیومد و هر کس رفت ضرر کرد.... جباری، همین افشین و ....
.........................................
فقط خدا کنه خداحافظی آقا فرهاد شایعه باشه چون واقعا این که دوباره ببینم استقلال میاد تو زمین و شماره هفت نباشه سخت و کشندس....... :(

بین خودمون بمونه فرهاد میخواد حتما با جام خداحافظی کنه و متاسفانه با این شرایط دیده این فصل از جام خبری نیست !!! گفته بره در اوج بهتره

به هر حال هر جا هست موفق باشه ... ما برای قلعه نوعی یک جانشین در دنیای مربی گری نیاز داشتیم ... خدا رو شکر فرهاد می تونه همون فرد باشه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]از پيشکسوتان استقلال عذرخواهي مي‎کنم[/h]
[h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت: هيچ بي‎احترامي به پيشکسوتان نکردم و اگر سوء‎تفاهمي پيش آمده از همين جا از پيشکسوتان باشگاه عذرخواهي مي‎کنم.[/h]
00942538.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، کريم بوستاني، در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال اظهار داشت: تمرينات‎مان را بدون حضور ملي‌پوشان دنبال مي‎کنيم با اين حال بچه‎ها به لحاظ بدني و تاکتيکي تمرينات خوبي را سپري مي‎کنند که اين نکته مهمي براي ادامه ديدارهاي ليگ خواهد بود.

بوستاني تصريح کرد: فقط محمد قاضي و احمد جمشيديان مصدوم هستند که هنوز نتوانسته‎اند به طور کامل در کنار تيم باشند و هر روز زير نظر کادرپزشکي فيزيوتراپي مي‎کنند.

مربي تيم استقلال در خصوص سوءتفاهم‎هايي که از برخي صحبت‎هاي او در رسانه‎ها براي برخي پيشکسوتان پيش آمده بود، اضافه کرد: بعد از بازي با نماينده کره من در مصاحبه‎اي گفتم، همين که هواداران در پايان بازي تيم را تشويق کردند نشان از رضايت آنها داشت ضمن اينکه حضور در جمع چهار تيم نهايي آسيا، نتيجه بدي نبود. من هيچ بي‎احترامي به پيشکسوتان نکردم چون خودم را از خانواده استقلال مي‌دانم و حتي اگر سوء‎تفاهمي پيش آمده از همين جا از پيشکسوتان باشگاه عذرخواهي مي‎کنم. من فقط گفتم که هواداران از بازي استقلال رضايت داشتند که با اين امکانات تا جمع چهار تيم نهايي آسيا بالا آمد و قصد بي‎احترامي يا... را نداشتم.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]مکاني: اميدوارم رحمتي هم به تيم ملي برگردد[/h]
[h=2] سوشا مکاني دروازبان ملي پوش نفت تهران که بازي هاي خوبي را هم از خودش به نمايش گذاشته است پس از اتفاقاتي که برايش در نفت افتاد چند بازي را روي نيمکت بود و شايد همين موضوع باعث شد به تيم ملي دعوت نشود.[/h]
00942466.jpg

مصاحبه سايت گل با سوشا مکاني را بخوانيد :

اوضاع و احوال تيم چطور است؟

يک جلسه صبح و يک جلسه بعدازظهر تمرين مي‌کنيم. صبح‌ها اختصاصي تمرين مي‌کنم تا بتوانم آماده تر بشوم و بهترين نمايش را از خودم به اجرا بگذارم.

مشکلت با آقا يحيي چه بود؟

از اولش هم مشکلي نبود فقط سوءتفاهم بود،راستش من حرفم را رک مي‌زنم و دنبال حاشيه رفتن نيستم.واقعيت اين است که هر بازيکني درهر شرايطي و درهر سطحي دوست دارد بازي کند آن هم بازيکن که در سطح ملي است. من در آن شرايط سوالي پرسيدم از آقايحيي و آنجا اختلاف نظر پيش آمد که بعد ازآن حل شد.

ناراحت نيستي که در ليست تيم ملي حضور نداري؟

من از روزي که بازي نکردم تيم در بدترين حالت و بدبينانه‌ترين حالت چهارم يا پنجم بود اما شرايط يک طوري رقم خورد که آن اتفاقات افتاد.البته من به شخصه در 7-8 هفته ابتدايي ليگ از عملکردم خيلي راضي نبودم اما نتايجي هم که گرفتيم بد نبود. اما خب براي من که در ليست تيم ملي نبودم خيلي شرايط حساس است ؛جام جهاني شوخي نيست بالاترين نبرد در فوتبال در آنجا رقم مي‌خورد. خيلي از بازيکنان دوست دارند در جام جهاني بازي کنند و تلاش زيادي هم مي کنند اما در نهايت اين آرزو را به گور مي برند.براي همين خيلي سخت و پر از اما و اگر هست، تيم ما رفته جام جهاني و من و امثال من جز آن ليست 25 نفره بودند و تلاش کرديم به جام جهاني صعود کنيم. دوست دارم در جام جهاني هم باشم...نه تنها من بلکه تمام کساني که حقشان است به تيم ملي برسند و در جام جهاني باشند.

حتي مهدي رحمتي؟

بله من دوست دارم مهدي رحمتي هم دعوت شود و هرکسي که حقش است به تيم ملي برسد و مايه خوشحالي خانواده اش بشود.

شرايط نفت درتعطيلات چطور پيش مي رود؟

نفت هميشه شرايطش خوب و هيچ وقت شرايط بدي ندارد با مديريت خوب نفت در بدترين شرايط هم آرامش درون تيمي نفت به هم نمي‌ريزد. چه من باشم چه من نباشم. در اين 3 ساله با کمترين فراز و نشيب نشان داديم قدرت تيمي بالايي داريم.

با يحيي بعد از محروميت صحبت نکردي؟

چرا صحبت کرديم يکي از دلايل که ماندم آقاي گل محمدي بوده و يکي از دلايل تاثيرگذار ايشان بودند چرا که شخصيت خوبي دارد ما با هم واقعا مشکلي نداريم من هيچ وقت شانه خالي نمي‌کنم در رقابت من سخت‌ترين آدمي هستم که مي تواند وجود داشته باشد.من در زمين مسابقه حرف مي‌زنم و آدمي نيستم که دنبال مسائل بيرون زمين باشم.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
مکاني: اميدوارم رحمتي هم به تيم ملي برگردد

سوشا مکاني دروازبان ملي پوش نفت تهران که بازي هاي خوبي را هم از خودش به نمايش گذاشته است پس از اتفاقاتي که برايش در نفت افتاد چند بازي را روي نيمکت بود و شايد همين موضوع باعث شد به تيم ملي دعوت نشود.
00942466.jpg

خدايا کار فوتبال اين مملکت به کجا کشيده ديگه سوشا مکاني دعوت شده تيم ملي تازه اظهار نظر هم ميفرمايند..همون عابدزاده
کار درست رو کرد رفت امريکا...حجازي تا لحظه ي مرگ فراموشت نميکنم

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
خداحافظی ستاره محبوب استقلال در نیم فصل؟

ajidi138142927857.jpg

شماره 7 محبوب آبی ها برای اجرا کردن تصمیمش مبنی بر خداحافظی با پیراهن استقلال، پایان نیم‌فصل اول را انتخاب کرده است.

در شرایطی که هنوز یک نیم‌فصل از قرارداد فرهاد مجیدی با استقلال باقی مانده، به نظر می‌رسد این بازیکن تصمیم قطعی‌اش را برای خداحافظی با میادین گرفته است. گفته می ‍‌‌شود مجیدی برای اجرا کردن این تصمیم، پایان نیم‌فصل اول را انتخاب کرده است.
یکی از مسئولان باشگاه استقلال ضمن تایید این خبر می‌گوید: «مجیدی جزو بازیکنان بسیار خوب ماست که برای نیم‌فصل دوم حساب ویژه‌ای روی او باز کرده بودیم، اما ظاهرا او تصمیمش را برای خداحافظی گرفت و این تصمیم غیر قابل بازگشت است.»
کاپیتان استقلال با هدف قهرمانی آسیا به این باشگاه برگشته بود و طی این مدت ناچار شد با کسانی کار کند که علاقه چندانی به آنها نداشت. باید دید تلاش مدیریت باشگاه برای منصرف کردن فرهاد به نتیجه می‌رسد یا او ظرف سه هفته آینده وداعش را علنی خواهد کرد؟

[h=2]ابهام در بازگشت هافبک استقلال؛ وسوسه پيشنهاد اف سی سئول يا بدقولي باشگاه؟[/h]تاریخ ارسال : پنج شنبه 1392/07/18 23:16:04
amuel138143436436.jpg
«ساموئل هفته آينده در تمرين‌هاي استقلال حاضر مي شود.» اين اولين خبري بود كه بعد از تعطيلات استقلال در مورد ساموئل منتشر شد، اما خيلي طول نكشيد كه با برگزاري جلسات تمريني استقلال و غيبت‌هاي مكرر ساموئل خبر ديگري در مورد اين بازيكن به گوش رسيد.

وقتي خبرنگاران در سومين روز غيبت ساموئل علت شركت نكردن او را در تمرين از ميرشاد ماجدي پرسيدند پاسخ داد: «بايد يكشنبه خودش را به كادر فني معرفي مي‌كرد، نمي‌دانم چرا هنوز نيامده است.»
اين پاسخ سرپرست استقلال ابهام جديدي را در مورد حضور نيافتن ساموئل در تمرين‌ها به وجود مي‌آورد. وقتي مسئولان استقلال از علت غيبت‌هاي اين بازيكن ابراز بي‌اطلاعي مي‌كنند مي‌توان حدس زد كه ساموئل قهر كرده و تعطيلي بعد از بازي با اف‌سي سئول و سفر به كشورش بهانه خوبي بود تا استقلالي‌ها را تهديد كند كه اگر پولم را ندهيد ديگر برنمي‌گردم.
استقلالي‌ها همچنان با مشكل بي‌پولي مواجه هستند و بازيكنان هم پول زيادي از باشگاه طلب دارند. در اين ميان بازيكنان خارجي هم نمي‌توانند منتظر وعده وعيدهاي باشگاه بمانند به همين خاطر در صورت عملي نشدن تعهدات باشگاه حاضر نيستند در تمرين‌ها حاضر شوند و براي تيم بازي كنند.
نمونه بارز آن هم شرايطي بود كه براي گوران لاوره پيش آمد و بنا به ادعاي قلعه‌نويي اگر دوست صميمي‌اش حاضر به پرداخت حق و حقوق لاوره نمي‌شد آبروي فوتبال ايران مي‌رفت!
مسئولان باشگاه اف‌سي سئول خواهان جذب ساموئل شدند و اين بازيكن مورد توجه كره‌اي‌ها قرار گرفته نه محمد قاضي.
اين بار هم نوبت به ساموئل رسيده كه در كارنامه ورزشي خود افتخار حضور در تيم‌هاي بزرگ را دارد و يكي از بهترين بازيكنان خارجي ليگ محسوب مي‌شود، اين بازيكن پولش را مي‌خواهد و با بدقولي‌هاي باشگاه به نظر مي‌رسد كه قصد بازگشت به ايران را ندارد.
با توجه به قراردادهاي جديدي هم كه در فصل جاري منعقد شده و بازيكن در صورت اجرا نشدن تعهدات مالي باشگاه مي‌تواند فسخ قرارداد كرده و از تيم جدا شود شايد ساموئل هم شرايط فسخ قرارداد با استقلالي‌ها را داشته باشد و بتواند از اين تيم جدا شود.
نكته قابل تأمل كه مي‌تواند حدس و گمان‌هاي قبلي را تكميل كرده و پاسخ دقيق‌تري براي حضور نيافتن ساموئل در تمرين‌هاي استقلال باشد، پيشنهاد وسوسه‌انگيز اف‌سي سئول كره است.
پيش از اين گفته شد محمد قاضي مورد توجه اين تيم كره‌اي قرار گرفته و قرار است با مسئولان اين تيم وارد مذاكره شود،‌ اما شنيده‌هاي جديد گوياي مطلب ديگري است. مسئولان باشگاه اف‌سي سئول خواهان جذب ساموئل شدند و اين بازيكن مورد توجه كره‌اي‌ها قرار گرفته نه محمد قاضي.
ساموئل در بازي برگشت استقلال و اف‌سي سئول عملكرد قابل قبولي داشت و يك گل هم به حريف كره‌اي زد كه همين مسأله باعث شد تا اف‌سي سئول خواهان جذب ساموئل شود.
اگر غيبت‌هاي اين بازيكن به منزله قهر از استقلال باشد و در قرارداد اين بازيكن قيد شده باشد در صورت اجرا نشدن تعهدات مالي باشگاه مجوز فسخ قرارداد را دارد، همه شرايط مهيا است تا ساموئل ديگر به تهران بازنگشته و عازم كره جنوبي شود.
به هر حال ابهام در بازگشت ساموئل وجود دارد و همه چيز ظرف روزهاي آينده در مورد بازيكن ناراضي استقلال كه مسوولان اين تيم هم از او خبري ندارند،‌ مشخص خواهد شد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امروز مقدماتی جام جهانی برزیل انگلیس و مونته نگرو بازی داشتن کع انگلیس 4-1 برد!

جالب اینجاس که تک گل مونته نگرو رو کی زد؟

دامانوویچ بازیکن اف سی سئول.

171b0e06c92c95861.jpg

بله! ما با همچین تیمی بازی کردیم!

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
600_Esteghlal-1392-07-20.jpg

ماجدی: 17 آبان با تراکتورسازی بازی داریم، نه کاسپین قزوین

میرشاد ماجدی، سرپرست تیم استقلال در گفت و گو با سایت باشگاه در خصوص آخرین شرایط تیم استقلال اظهار داشت: خداراشکر تیم تمرینات خوبی را سپری می‎کند
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، میرشاد ماجدی، سرپرست تیم استقلال در گفت و گو با سایت باشگاه در خصوص آخرین شرایط تیم استقلال اظهار داشت: خداراشکر تیم تمرینات خوبی را سپری می‎کند. طبق اعلام کادر، از فردا هم به مدت دو روز تمرینات تیم در دو نوبت برگزار می شود.
ماجدی در ادامه در خصوص اینکه پیش از این اعلام شده بود استقلال در تاریخ 17 آبان باید در لیگ به مصاف تراکتورسازی برود اما در برنامه جدید لیگ، دیدار با کاسپین قزوین در جام حذفی، در این تاریخ برگزار می شود، گفت: طبق اعلام سازمان لیگ به باشگاه استقلال، ما در تاریخ 17 آبان باید به مصاف تراکتورسازی برویم.
سرپرست استقلال در پایان در خصوص زمان حضور جی لوید ساموئل در تمرینات گفت: طبق صحبتی که با مدیربرنامه این بازیکن داشتم، وی اعلام کرد ساموئل تا یکی دو روز آتی به تمرینات ملحق می‎شود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
:blink::blink:

فوتبال ایران ۳ ضلع شوم دارد [h=1]واعظ آشتیانی: مجلس برخی افراد مورددار را برای مبارزه با فساد دعوت کرد/ مدعیان فوتبال پاک، حالا پرچم مبارزه با ناپاکی در دست دارند [/h]
139109190001173.jpg
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال معتقد است آنهایی که در حال حاضر پرچم مبارزه با ناپاکی در فوتبال را در دست گرفته‌اند تا چند سال پیش معتقد بودند که این فوتبال پاک است.

امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص اتفاقات اخیر فوتبال ایران که سروصدای زیادی به پا کرده است گفت: زمانی که در استقلال مسئولیت داشتم بارها در مصاحبه‌های متعدد به وجود فساد در فوتبال و ورزش اشاره کردم ولی متاسفانه رفتارهایی دیده شد که نشان می‌داد برخی علاقمند هستند مافیای فوتبال فعالیت خود را ادامه دهند و این شکل نامطلوب در فوتبال ایران وجود داشته باشد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال افزود: کسانی که امروز سرمدار مبارزه با ناپاکی‌های فوتبال هستند و پرچم آن را در دست گرفته‌اند چند سال قبل باعث ظهور چنین آدم‌هایی شدند؛ نه اینکه این افراد دستی بر آب و آتش داشته باشند ولی آنها کوتاهی کردند. متاسفانه بعضی افراد بادمجان دور قاب چین در فدراسیون فوتبال، آن زمان که در مورد فساد در فوتبال حرف زدم گفتند این فوتبال پاک است و حالا پرچم مبارزه با ناپاکی دست همان افراد است.

واعظ آشتیانی خاطرنشان کرد: این افراد در آن زمان ساز مخالف می‌زدند و حتی برخی از آنها مدعی بودند که این حرف‌ها توهم است. حتی آنهایی که به وجود فساد در فوتبال یقین داشتند به خودشان می‌گفتند نکند این آقایان راست می‌گویند و ما خبر نداریم. نکته مهم دیگر سوءمدیریت در فدراسیون و باشگاه‌ها است و این موضوع در هر سازمان یا تشکیلاتی ناپاکی به وجود می‌آورد. به یک نکته مهم دیگر هم باید اشاره کنم که وجود 3 ضلع فساد در فوتبال ایران است که شامل مدیران عامل، مربیان و دلال‌ها می‌شود.
قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی گفت: برخی مدیران و مربیان در این فوتبال صادقانه کار می‌کنند و آنها از این دایره جدا هستند. مشکل اساسی فعالیت مدیران، مربیان و دلالانی است که رو به رفتارهای ناپسند می‌آورند و دلالی در فوتبال رقابت ناسالمی را میان مربیان و مدیران به وجود می‌آورد.

آشتیانی معتقد است که در فوتبال ایران راه درستی برای مبارزه با این مشکلات در نظر گرفته نمی‌شود. او در این خصوص به تسنیم گفت: هنوز یاد نگرفتیم در زمان برخورد با مشکلات دنبال علت‌ها بگردیم و معمولا دنبال مقصر بودیم. باید به دنبال علت فساد باشیم و عدم آگاهی به این مسائل باعث شد ناپاکی در فوتبال رشد کند.

وی در قسمت دیگری از حرف‌هایش در مورد دعوت مجلس شورای اسلامی از برخی فوتبالی‌ها عنوان کرد: نکته جالب و تعجب‌آور این است که مجلس برخی افرادی را دعوت کرد که اتفاقا خود این‌ها مورددار هستند. می‌توان مثال زد که ما گوشتی را در دهان گربه می‌گذاریم و حالا می‌خواهیم آن را بیرون بکشیم. دعوت از این افراد مورددار نشان می‌دهد که حتی مجلس هم با ناپاکی‌ها، جریان فساد و مافیای فوتبال که در 10 سال اخیر فعالیت گسترده‌ای دارند آشنا نیست. آنها حتی در مورد این فضا نمی‌توانند حدس یا گمانه‌زنی کنند. جالب اینجاست که افرادی که مجلس رفتند دم از سلامت می‌زنند.

مدیرعامل پیشین استقلال یادآور شد: کلیدواژه این آلودگی‌های فوتبال سوءمدیریت و تخلفات مختلف حاصل همین موضوع است. وقتی افراد موجهی برای اداره فوتبال وجود ندارند و نظارت عالی دیده نمی‌شود باید شاهد همین حوادث باشیم. الان روزهای خوب این فوتبال است و مطمئن باشید اتفاقاتی افتاده که هنوز به صورت پنهان باقی مانده است، ضمن اینکه خیلی‌ها جسارت ندارند بیایند و حرف‌هایشان را بزنند.

آشتیانی در پاسخ به این سوال که از بین بردن ناپاکی در فدراسیون فوتبال ایران برعهده چه کسی است به تسنیم گفت: من معتقدم مجمع عمومی فدراسیون فوتبال می‌تواند یک نوسازی ایجاد کند. این مجمع در انتخابات 2 سال پیش به این نتیجه رسید که فدراسیون مستقل باشد و این یک تصمیم درست بود ولی مجمع نباید بگذارد که از تشکیل جلسات یک سال بگذارد و هیچ‌کس نگران مشکلات نباشد.

او خاطرنشان کرد: اعضای مجمع می‌توانند با کنار هم قرار دادن بسیاری از مسائل، بررسی‌های مختلفی انجام و هر فردی که در فدراسیون تخلف می‌کند را مورد بازخواست قرار دهند. متاسفانه به غیر از آن تصمیمی که مجمع دو سال پیش گرفت و به آن اشاره کردم دیگر اتفاق خوبی نیفتاد. اهالی فوتبال باید 3 ضلع شوم فوتبال ایران که شامل مربیان، مدیران و دلال‌ها می‌شود را به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر قبول داشته باشند.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
خدايا کار فوتبال اين مملکت به کجا کشيده ديگه سوشا مکاني دعوت شده تيم ملي تازه اظهار نظر هم ميفرمايند..همون عابدزاده
کار درست رو کرد رفت امريکا...حجازي تا لحظه ي مرگ فراموشت نميکنم

واقعا جای تاسف داره...
به شخصه بازی مکانی رو قبول دارم

سطح بازیش از رحمتی خیلی خیلی پایین تره...

البته باید گفت که رحمتی افت داشه)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

[h=1]غيبت رحمتي، عمران‌زاده و ساموئل در تمرين صبح[/h]
[h=2] 3 بازيکن تيم استقلال در تمرين نوبت صبح اين تيم حضور نداشتند.[/h]
00945589.jpg

اعضاي تيم فوتبال استقلال بعد از 2 روز استراحت صبح امروز در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب به کارهاي هوازي پرداختند.

به گزارش فارس، سيد مهدي رحمتي و حنيف عمران زاده دو بازيکني بودند که در مشهد به سر مي‌برند و ساموئل نيز مثل هفته گذشته در تمرين صبح غايب بود. رحمتي و عمران زاده در تمرين بعد از ظهر آبي پوشان حاضر مي شوند.

امير قلعه نويي در تمرين صبح آبي پوشان حضور داشت و نظاره گر برنامه‌هاي تيمش شد.

تمرين نوبت عصر استقلال از ساعت 16 برگزار خواهد شد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]استقلال و
پرسپوليس
بايد خصوصي شوند
[/h]
[h=2] سرپرست وزارت ورزش و جوانان گفت: مشاوراني انتخاب کرديم که بتوانيم با برنامه آنها به قانون گرايي برسيم .[/h]
00945495.jpg

رضا صالحي اميري در جمع خبرنگاران اظهارداشت: واجب است رويکردهاي ما گسترش اخلاقي داشته باشد. استقرار برنامه ريزي در دستگاه دوران ما نبايد سليقه اي باشد. بايد از ظرفيت هاي لازم استفاده شود. مشاوراني انتخاب کرديم که بتوانيم با برنامه آنها به قانون گرايي برسيم. به همين دليل از تنش‌ها بايد کاسته شود چون بايد آينده نگر باشيم و براي تداوم ورزش نگاه جدي به آينده کنيم. چون مديران گذشته با کارهايشان ما را به مشکل انداختند.

به گزارش اوج، وي ادامه داد: بايد در دستگاه ورزش و **** ورزش قوي ترين اشخاص حضور پيدا کنند چون 23 ميليون جوان داريم و بزرگترين سرمايه ما همين نيروها هستند. بايد با خرد جمعي کار کنيم. من به دنبال اين هستم که با مديريت مشارکتي ورزش را به سر و سامان برسانم چون با خرد جمعي براي مسايل ملي تصميم ميگيريم.

صالحي اميري افزود: بايد به سمت **** برنامه ريزي برويم. **** دستگاه ورزش را به نهاد هاي عمومي واگذار مي کنم و به کارهاي اصلي خودم مي رسم. در قدم اول بايد بخش خصوصي را فعال کنيم تا استقلال و پرسپوليس واگذار شوند.

وي خاطرنشان کرد: ما بايد براي سالم سازي سيستم از اخلاق مدارها استفاده کنيم و سيستم هاي نظارتي باشند تا اتهامات زده نشود و رفتار برخي رسانه ها را در تخريب شخصيت ها نمي پسندم. قصد داريم از مکانيزم قانوني استفاده کنيم.

صالحي در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

خبرنگاري پرسيد چه برنامه اي براي گرفتن حقوق ورزش در بازيهاي آسيايي داريد که صالحي پاسخ داد: براي گرفتن بودجه در بدترين شرايط هستيم. با بحران کمبود منابع مالي روبرو هستيم. عملکرد ناصحيح در دولت گذشته ما را با کمبود بودجه مواجه کرده است. ما موظف هستيم با تلاشها و برنامه ريزي ها مشکلات را به حداقل برسانيم.

سوال ديگر اين بود که آيا براي انتخاب معاونين به خرد جمعي رسيده ايد؟ وي پاسخ داد: با ديدگاهي که داشتم و مشاوره ها و بررسي ها با سياست گذاري در تمام حوزه ها دوست نداشتيم عده اي را حذف کنيم و نگاه ما نگاه سياسي نبوده است. قصد داريم در عرصه ورزش باشيم و کاري به مسايل سياسي نداريم. ما براي پروژه هاي نيمه کاره تعهدات 60 هزار ميليارد توماني داريم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا