• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
چقدر اینجا سوت و کور شده :rolleyes:
حوصلمون سر رفت یه بازی تدارکاتی بذارن خو

دقیقا منم همینو میخواستم بگم
اصلا مثل اوضاع تیم انگار اینجا خاک مرده پاشیدن! انگار همه با هم قهرن
هنوزم جواب سوالامو نگرفتم..بقیه مثل آقا فرزاد آقا مصطفی و.. کجان؟ نکنه بن شدن؟؟!! :blink:
یه خوبی که این تالار داره قوانین خوبی داره و منظم تر از جاهای دیگه است ولی کاربرای پایه شو زود از دست میده..البته اینو کلی میگم منظور علی وایز و سایرین هستن
در مورد تیم هم باید بگم زمانی که مظلومی سرمربی تیم بود همه میگفتن اگر قلعه نوعی بیاد ال میشه بل میشه جیمبل میشه..هم از زاویه مثبت و هم از زاویه منفی
اونایی که منتقد بودن خیلی سیاه نمایی کردن ...اونایی هم که موافق بودن به صورت غلو آمیزی می گفتن که با بودن فرهاد ستاره سوم حتما رو شاخشه
ولی بنظرم قبل از همه اینا باید ساختار تیم درست بشه...ردیف بودجه باشگاه درست بشه...بدون اینا هوادارا اذیت میشن..هی امیدوار میشن و در اوج امیدواری ناامید میشن!! مثل بازی برگشت با اف سی سئول
مسکّن های حاجی هم هر چند قابل تقدیره و واقعا حاجی با هیچی خیلی کار کرد ولی باز جواب نمیده
به شخصه نظرم اینه که دوران مظلومی رو بیشتر می پسندم..کاری به مربی گری اش ندارم...دربی هایی که بردیم بمن خیلی فاز داد خصوصا اون نیم فصلی که فرهاد بود

راستی....
دمش گرم مظلومی...بنظرم غیر مستقیم و به صورت تمام قد از سید مهدی رحمتی دفاع کرده

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920722000273

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
نه مثل اینکه زندگی هنوز جریان داره!

9861_orig.jpg

9863_orig.jpg

9864_orig.jpg

9865_orig.jpg

9866_orig.jpg

9852_orig.jpg

9855_orig.jpg

9856_orig.jpg

9857_orig.jpg

9858_orig.jpg

9859_orig.jpg

9860_orig.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نیکبخت: بازیکنان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیونی هم نیمکت‌نشین هستند/ شایعه خداحافظی مجیدی صحت ندارد

علیرضا نیکبخت واحدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت استقلال، شایعه قرار گرفتنش در لیست مازاد این تیم و ... صحبت‌های زیر را انجام داد.

* تسنیم: حذف استقلال از آسیا باعث کم شدن انگیزه بازیکنان برای ادامه بازی‌های لیگ برتر و جام حذفی نمی‌شود؟

ما تنها یک جام را از دست داده‌ایم و مطمئن باشید انگیزه‌مان بیشتر شده است. به تمرینات این روزهای استقلال نگاه نکنید که کیفیت گذشته را ندارد. 6 بازیکن ما در اردوی تیم ملی حضور دارند و چند بازیکن هم مصدوم هستند. شرایط بعد از حذف از لیگ قهرمانان آسیا سخت است و در حالی که می‌توانستیم فینالیست باشیم، حذف شدیم. داغ این جام روی دل ما می‌ماند ولی نمی‌توانیم به گذشته فکر کنیم. امیدوارم هر چه زودتر ریکاوری ذهنی انجام دهیم تا خودمان را برای بازی‌های لیگ، جام حذفی و دوره بعدی لیگ قهرمانان آسیا آماده کنیم.

* تسنیم: از وضعیت خودت صحبت کن.

مشکل خاصی ندارم. در بازی با اف‌سی سئول مصدومیت کوچکی داشتم که نمی‌توانستم بازی کنم. در حال حاضر شرایط خوبی دارم و همین که امیر قلعه‌نویی به من اعتماد کرد که به استقلال برگردم جای خوشحالی دارد. در یک فصل 40 بازی انجام می‌دهیم و قرار نیست در همه بازی‌ها روی نیمکت بنشینم یا فیکس بازی کنم.

* تسنیم: یعنی از شرایط خود در استقلال راضی هستی؟

بله، همین‌که بعد از چند سال دوری از فوتبال امیر قلعه‌نویی من را به استقلال برگرداند خیلی خوشحالم چون هیچکس این کار را انجام نمی‌داد. دوست ندارم به گذشته برگردم، چون هر بازیکنی اشتباه می‌کند. در ترکیب تیم هم دخالتی ندارم و تمریناتم را انجام می‌دهم و این کادر فنی است که در تمرینات من را می‌بیند.

* تسنیم: در تمرینات خیلی با انگیزه هستی و در فوتبال درون‌ تیمی با بازیکنان جوان صحبت می‌کنی...

از زمانی که قلعه‌نویی در استقلال سرمربی‌ام شد همین رفتار و انگیزه را داشتم. شاید چند سال پیش که جوان بودم در مسائلی که به من ربط نداشت دخالت می‌کردم ولی الان کار خودم را می‌‌کنم. یادم هست در پرسپولیس بازیکن جوان ما با تدارکات تیم در مجموعه درفشی‌فر می‌خوابید. بابت این مسئله هم دعوا می‌کردم، در صورتی که به من ربط نداشت و نباید دخالت می‌کردم. در گذشته هیچکس‌ پشتم نبود. رودرروی من می‌گفتند پشتت هستیم ولی تا نوبت به عمل کردن می‌شد «جا» می‌زدند.

* تسنیم: به خاطر همین نسبت به گذشته تغییر کرده‌ای؟

یاد گرفته‌ام که فوتبال یعنی فقط تمرین کردن. در این فصل یک‌ جلسه هم در تمرینات غیبت نداشته‌ام ولی در گذشته حتی امیر قلعه‌نویی هم می‌دانست که بعد از هر بازی هیچ‌وقت در تمرینات شرکت نمی‌کردم. من هنوز هم انگیزه دارم. زمانی که تیم ملی ستاره‌های زیادی داشت با 17، 18 سال سن به تیم ملی دعوت شدم و فیکس بازی کردم.

* تسنیم: وقتی در بازی‌ها روی نیمکت هستی به این فکر نمی‌کنی که الان باید در استقلال به عنوان بازیکن ثابت بازی می‌کردی؟

من دیگر به گذشته فکر نمی‌کنم. خیلی از بازیکنان بزرگ با قراردادهای یک میلیارد و 600 میلیونی در تیم‌های خود روی نیمکت نشسته‌اند پس من باید خوشحال باشم که با وجود چند سال دور بودن از سطح اول فوتبال مربی تیمم به من اعتماد کرده و مرا به استقلال بازگردانده است. خیلی از بازیکنان بزرگ در همین لیگ برتر خودمان روی نیمکت می‌نشینند.

* تسنیم: این روزها صحبت از قرار گرفتن نامت در لیست مازاد استقلال در نیم‌فصل شنیده می‌شود.

از این صحبت‌ها همیشه در نیم‌فصل انجام می‌شود. قانون نقل‌وانتقالات را نمی‌دانم ولی مگر چند بازیکن می‌توانند جابه‌جا شوند که هر روز چند نفر را در لیست مازاد قرار می‌دهند؟ هر زمان که از زبان سرمربی تیم شنیدید که فلان بازیکن را نمی‌خواهد صحبت از لیست مازاد کنید.

* تسنیم: تو یکی از دوستان نزدیک فرهاد مجیدی هستی. چقدر شایعه خداحافظی او از فوتبال صحت دارد؟

این موضوع شایعه است. مجیدی بهتر از همیشه تمرین می‌کند و به چه دلیلی باید خداحافظی کند؟ اگر از زبان خودش شنیدید که تصمیم به خداحافظی دارد آن وقت باور کنید.

* تسنیم: گفته بودی رفاقت‌ها نسبت به گذشته در فوتبال ایران کمتر شده است. منظورت رفاقت بین بازیکنان استقلال در این فصل بود؟

نه اما نسبت به گذشته رفاقت‌ها بد شده و بین بازیکنان دودستگی وجود دارد. یادم هست در استقلال با رضا عنایتی، سیاوش اکبرپور و فرزاد مجیدی هم‌بازی بودم. اگر یک نفر از ما در بازی‌ لایی می‌خورد من چنان به بازیکنی که لایی زده است لایی می‌زدم که حرکت بازیکن حریف را جبران می‌کردم ولی الان اگر هم‌تیمی بازیکنی لایی بخورد به او می‌خندند! منظور من رفاقت در استقلال نیست، بلکه در همه تیم‌ها است.

* تسنیم: در پایان صحبتی داری؟

بعضی از فوتبالیست‌ها حق‌شان است که 10 میلیارد بگیرند چون زحمت می‌کشند. فوتبالیست‌ها پای خود را در این فوتبال می‌دهند. اگر بازیکنی مثل امیدرضا روانخواه نتواند بازی کند، هیچ‌کس دیگر به او نگاه نمی‌کند. یک هنرپیشه هر زمان که بخواهد، اگر ساعت 11 شب باشد هم کار می‌کند ولی فوتبالیست‌ها باید هر روز در تمرینات حضور داشته باشند.

یک بازیکن فوتبال تا سن 37 سالگی می‌تواند بازی کند ولی یک بازیگر تا 60 سالگی هم بازی می‌کند! بازیکنان فوتبال هم سختی‌های خود را دارند. من چند سال پیش با تیمی قهرمان شدم ولی نه تنها پاداش قهرمانی را ندادند بلکه گفتند چون می‌خواهی از تیم جدا شوی باید 20 درصد قراردادت را هم بدهی.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نه مثل اینکه زندگی هنوز جریان داره!

9861_orig.jpg

قیافشوووووو

171.gif

ای خدا
ههههههههههههههههههههههههه+
loudlaff.gif

funny.gif

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

_______________ سلاطین___________________________

9855_orig.jpg

9856_orig.jpg

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
مطمئنم آرش رو نیم فصل ردش میکنه که بره..کاش جای نیکبخت آرش رو احیا میکرد

حاشیه دیدار دوستانه استقلال و نفتون
برهانی پنالتی خراب کرد/ انتقاد قلعه‌نویی از عملکرد شاگردانش
آرش برهانی که در اواخر نیمه اول دیدار دوستانه مقابل نفتون صاحب موقعیت پنالتی شد این ضربه را از دست داد.

13920712000294_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 15و 30 دقیقه در دیداری دوستانه به مصاف نفتون رفت که این دیدار در پایان نیمه اول با تساوی یک بر یک به پایان رسید. تک گل استقلال مهدی نظری به ثمر رساند و گل نفتون را در دقیقه 5 فرید همرنگ وارد دروازه‌ آبی‌پوشان کرد.

* استقبال کمی از این دیدار شده و حدود 200 هوادار این بازی را از نزدیک تماشا می‌کنند.

* دکتر نوروزی و مهدی فنونی‌زاده این دیدار را از نزدیک تماشا می‌کنند.

* فرهاد مجیدی و جی‌لوئید ساموئل پس از 40 دقیقه به صورت اختصاصی دور زمیندویدند و زودتر کمپ را ترک کردند.

* در دقیقه 43 استقلال صاحب یک موقعیت پنالتی شد که آرش برهانی این توپ را از دست داد.

* حنیف عمران‌زاده از ناحیه زانو دچار آسیب‌دیدگی جزئی شد، او به همراه احسان پیرهادی در پایان نیمه اول جای خود را به ایمان باصفا و قاسم داوندی دادند.

* در بین دو نیمه امیر قلعه‌نویی نسبت به عملکرد بازیکنانش معترض بود و به آنها انتقاد کرد که چرا عملکرد ضعیفی را به نمایش گذاشته‌اند و به حریف موقعیت داده‌اند. سرمربی استقلال تأکید می‌کرد که بازیکنانش باید جمع‌تر بازی کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:wacko:

شکست استقلال برابر نفتون تهران بدون هافبک های ملی پوش و مجیدی و ساموئل

دیدار تدارکاتی استقلال برابر نفتون با برتری 2 بر یک نفتونی‌ها به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نخستین گل این دیدار را بازیکنان نفتون در دقیقه 14 توسط فرید همرنگ به ثمر رساند. در ادامه دقیقه 17 نظری گل تساوی‌بخش را برای آبی‌ها به ثمر رساند اما در دقیقه 49 مسعود بهرام‌پور برای نفتونی‌ها به ثمر رساند. ضمن اینکه آبی‌های تهران در دقیقه 43 این دیدار یک ضربه پنالتی را به دست آوردند که این پنالتی را آرش برهانی از دست داد.

در نیمه نخست این دیدار رحمتی، عمران‌زاده، جودکی، نیکبخت‌واحدی، پیرهادی، اکبرپور، نوری، نظری، مهران قاسمی، آرش برهانی و گوران لاوره به میدان رفتند که در نیمه دوم قاسم رامندی به جای عمران‌زاده، ایمان باصفا به جای پیرهادی و داوود حقی به جای لاوره به میدان آمد.

از این دیدار چیزی حدود 200 نفر دیدن کردند

قلعه نویی : لیست خرید و مازاد ندارم / یک هافبک خارجی میخواهم و یک مدافع راست / ایمان باصفا نباید اینطور مصاحبه میکرد

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: من خدا را گواه می گیرم که نه لیست خرید دارم و نه لیست مازاد.

به گزارش اوج، امیر قلعه نوعی پس از شکست تیمش در دیدار دوستانه مقابل نفتون اظهار داشت: من تشکر می کنم از تیم نفتون که آمدند و این بازی را انجام دادند. به هر حال فشاری روی یچه های ما قرار دارد. یکسری از بازیکنان را نیز باید می دیدیم که در این دیدار این اتفاق افتاد.

وی درباره استفاده از ایمان باصفا تاکید کرد: او یک مصاحبه کرده که نباید انجام می داده است. به هر حال تیم می بازد هیچ کس خوب نبوده اما این نفرات باید بیایند و پشتیبان تیم اصلی باشند. باصفا می تواند یکی از آینده های استقلال باشد، همینطور فی البداهه که نمی تواند بیاید و در ترکیب استقلال قرار بگیرد. او باید آرام آرام بیاید و توانایی هایش را نشان دهد.

سرمربی استقلال همچنین گفت: تیم ما در حال حاضر 4 قسمت شده است. یک قسمت مصدومان، یک قسمت ملی پوشان، یک قسمت امیدها و یک قسمت هم ما که داریم کار می کنیم. با این حال چاره ای نداریم و باید خود را آماده دیدارهای آینده کنیم. باید بگویم از بعضی بازیکنان راضی ام و برخی دیگر خیر.

قلعه نوعی درباره اینکه گفته می شود چند بازیکن در لیست مازاد قرار گرفته اند، تصریح کرد: من خدا را گواه می گیرم که نه لیست خرید دارم و نه لیست مازاد. من فقط یک هافبک بازیساز خارجی می خواهم و اگر بشود یک مدافع راست. نیم فصل را هم گذاشته اند برای جابه جایی. این که اشکالی ندارد.

وی درپایان درباره صحبت های علیپور مبنی بر اینکه صحبت های قلعه نوعی را پیگیری می کند، افزود: من خوشحال می شوم. وقتی این حرفها زده می شود نشان می دهد که هم سالم کار کرده ام و هم راهم را درست می روم. خوشحالم که این آدمها اینگونه حرف می زنند.

Last edited:

Si@m@k-48

Registered User
لایک‌ها
264
کاش قلعه نویی در تعطیلی لیگ از فرصت استفاده کرده و با برگزاری بازیهای تدارکاتی , ان بازیکنانی که کمتر در بازیهای رسمی بازی کرده اند به بازی می گرفت تا محک جدی می خوردند و ععیارشون مشخص می شد . بنظر میاد در نیم فصل یک خانه تکانی لازم است تا بازیکنان کم کار و تاریخ گدشته , نیاز خود را در تیم دیگر جستجو کنند و بازیکنان بهتری جایگزین کنند

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
کاش قلعه نویی در تعطیلی لیگ از فرصت استفاده کرده و با برگزاری بازیهای تدارکاتی , ان بازیکنانی که کمتر در بازیهای رسمی بازی کرده اند به بازی می گرفت تا محک جدی می خوردند و ععیارشون مشخص می شد . بنظر میاد در نیم فصل یک خانه تکانی لازم است تا بازیکنان کم کار و تاریخ گدشته , نیاز خود را در تیم دیگر جستجو کنند و بازیکنان بهتری جایگزین کنند

خب همین کار رو کرد امروز دیگه...فقط موندم چرا رحمتی رو گذاشته دروازه!!!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
[h=1]بيانيه باشگاه استقلال در حمايت از قلعه نويي[/h]
[h=2] پس از اظهارات دبيرستاد منشور اخلاقي عليه امير قلعه‌نويي، باشگاه استقلال به اين حرف‌ها واکنش نشان داد.[/h]
00944640.jpg
به گزارش ايسنا، در اين بيانيه آمده است: بدون ترديد دليل افزايش بدگويي‌ها و شايعه پراکني هاي اين گونه افراد، مسائل مطرح شده درباره عملکرد آقايان در جلسه اخير کميسيون اصل نود است.

پيرو اظهارات امروز حجت الاسلام عليپور در مصاحبه با يکي از رسانه‌ها ذکر چند نکته ضروري به نظر مي‌رسد:

1 - آقاي قلعه‌نويي، سرمربي تيم استقلال بدون شانتاژ رسانه‌اي و فرهنگ منسوخ شده بگم بگم‌هاي معروف، پيگير شکايت و ابهاماتي است که درباره آقاي عليپور وجود دارد و در صورت موافقت نهادهاي مرتبط، اطلاعات لازم در اختيار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

2 - بازي با کلمات و استفاده از اصطلاحاتي مانند سيل و تاريکخانه بيشتر شبيه جرياني در ورزش است که در سالهاي گذشته مدام مي‌خواست فاش کند و بازماندگانش همچنان اين عادت ناپسند را ادامه مي‌دهند.

زمانه اين ادعاها به پايان رسيده و به زودي مشخص مي‌شود که از جام جهاني 2006 تا به امروز چه کساني با نقاب دين، نه تنها بر زيبايي‌ها و فوتبال پاک نيفزودند بلکه بر زشتي‌ها، تهمتها و الودگي‌ها اضافه کردند.

3 - بدون ترديد دليل افزايش بدگويي‌ها و شايعه پراکني‌هاي اين گونه افراد، مسائل مطرح شده درباره عملکرد آقايان در جلسه اخير کميسيون اصل نود است.

به گزارش ايسنا، عليپور امروز گفته بود به بحث‌هايي که درباره امير قلعه‌نويي وجود دارد ورود خواهد کرد؛ صحبتي که با واکنش سرمربي استقلال روبه‌رو شد و گفت که حرف‌هاي عليپور نشان مي‌دهد او راهش را به "درستي" طي مي‌کند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
غيبت قطعي حيدري در ديدار برابر نفت

به نقل از سايت باشگاه استقلال، دکتر امين نوروزي، معاون پزشکي باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت احمد جمشيديان هافبک تيم استقلال گفت: اين بازيکن از فردا در تمرينات تيم حاضر خواهد شد.

وي همچنين در مورد خسرو حيدري تصريح کرد: حيدري از چهارشنبه زير نظر بنده، درمان خود را پي مي‌گيرد، ضمن اينکه به طور قطع او براي بازي مقابل نفت تهران غايب خواهد بود.اين بازيکن پس از ديدار با نفت هم مورد معاينات بعدي قرار مي گيرد.

ChuX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خب همین کار رو کرد امروز دیگه...فقط موندم چرا رحمتی رو گذاشته دروازه!!!

حسینی و عابدینی تو اردوی تیم ملی زیر 22سال بودن

تو این بازی ایمان باصفا و مهران قاسمی محک خوردن !
امیدوارم از جوون ها بیشتر استفاده بشه ، حداقل انگیزه بیشتری دارن !
حالا ک خسرو نمیرسه ، بهتره قاسمی یا لاوره راست وایستن !
توی نیم فصل اگه جوون هامونو از دست بدیم بازنده ایم ، فقط کاش نوری و نیکبخت هرجور شده برن :/

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
علوی: ‌هواداران استقلال به استادیوم بیایند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، سیدمهدی علوی، معاون فرهنگی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه درخصوص برنامه‌های فرهنگی تیم در بازی با نفت‌تهران اظهار داشت:امروز دوشنبه جلسه‌ای را در سازمان لیگ با مسئولان فرهنگی فدراسیون و سازمان لیگ داشتیم، در این نشست که آقای ملامحمد به عنوان رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال و آقای تهرانی به عنوان مسئول فرهنگی سازمان لیگ حضور داشته در خصوص بابی شنبه که مقابل نفت با میزبانی حریف انجام می‌گیرد صحبت شد. با توجه به اینکه بازی در روز تربیت بدنی برگزار می‌‌شود قرار بر این شد ما با شعار تهذیب، تحصیل و ورزش وارد میدان شویم ضمن اینکه روز عید قربان را با شعار عید قربان روز تجلی ایثار است گرامی داشته باشیم.
علوی در ادامه از هواداران استقلال خواست برای بازی با نفت حضوری پرشور در ورزشگاه تختی داشته باشند. او اعلام کرد استقلال می‌تواند با حمایت هوادارانش بازی بهتری را مقابل نفت ارائه دهد.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
فردا 23 مهر هست

يادتون نمياد ؟؟

سال 89 ؟؟

شيث بدو.... اي بدو

بازی پرسپولیس - استقلال سال 89 تو دربی 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو

خب حالا من چرا اين روز رو فراموش نمي كنم ؟؟ آخه 23 مهر تولدمه :) و اون 23 مهر بهترين خاطره واسم شد

تولدت مبارک....
داداش مارو هم خونه بابات دعوت میکنی بیایم مجلس؟؟؟؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فردا 23 مهر هست

يادتون نمياد ؟؟

سال 89 ؟؟

شيث بدو.... اي بدو

بازی پرسپولیس - استقلال سال 89 تو دربی 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو

خب حالا من چرا اين روز رو فراموش نمي كنم ؟؟ آخه 23 مهر تولدمه :) و اون 23 مهر بهترين خاطره واسم شد

خوب توهم
مارو بعد چن وقت خندوندی ای لطیفه :دی

تــــــــــــــولدت مبارکـــــــــــــــــ تاجـــــــــــــی

th

th

th

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
تولدت مبارک تاجی

خوب توهم
مارو بعد چن وقت خندوندی ای لطیفه :دی

تــــــــــــــولدت مبارکـــــــــــــــــ تاجـــــــــــــی

th

th

th

تولدت مبارک....
داداش مارو هم خونه بابات دعوت میکنی بیایم مجلس؟؟؟؟؟؟

ممنون

- قدم شما روي چشم

استارت اون 4 تا دربي هم از همين 23 مهر زده شد يادش بخير!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آخرين وضعيت مصدومان استقلال

امين نوروزي معاون پزشکي باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت احمد جمشيديان هافبک تيم استقلال گفت: اين بازيکن از فردا در تمرينات تيم حاضر خواهد شد.
00033322.jpg

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، دکتر امين نوروزي معاون پزشکي باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت احمد جمشيديان هافبک تيم استقلال گفت: اين بازيکن از فردا در تمرينات تيم حاضر خواهد شد.

وي همچنين در مورد خسرو حيدري تصريح کرد: حيدري از چهارشنبه زير نظر بنده، درمان خود را پي مي‌گيرد ضمن اينکه به طور قطع او براي بازي مقابل نفت تهران، غايب خواهد بود. اين بازيکن پس از ديدار با نفت هم مورد معاينات بعدي قرار مي‌گيرد.

[h=1]غيبت قطعي حيدري در ديدار برابر نفت[/h]
[h=2] دکتر امين نوروزي از غيبت قطعي خسرو حيدري در بازي برابر نفت خبر داد.[/h]
00038061.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، دکتر امين نوروزي، معاون پزشکي باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت احمد جمشيديان هافبک تيم استقلال گفت: اين بازيکن از فردا در تمرينات تيم حاضر خواهد شد.

وي همچنين در مورد خسرو حيدري تصريح کرد: حيدري از چهارشنبه زير نظر بنده، درمان خود را پي مي‌گيرد، ضمن اينکه به طور قطع او براي بازي مقابل نفت تهران غايب خواهد بود.اين بازيکن پس از ديدار با نفت هم مورد معاينات بعدي قرار مي گيرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا