• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
سییییییییییلام

یحتمل هافبک...
بازیسازه طرف و قراره جای جباری رو بگیره(اگه اشتب نکنم)
دوست عزیز، بنظرم دیگه بعیده کسی بتونه جای مجتبی جباری رو پر کنه حتی خود مجتبی جباری!!!
تکرار جتبی جباری خیلی زمان میخواد...هم خودشم دیگه برای ما مجتبی جباری بشو نمیشه و هم دیگه اون مجتبای سابق نمیشه
از این بازیکنای جوونو تازه وارد هم آبی گرم نمیشه خصوصا اونایی که میان استقلال.نهایتایه نیم فصل میان و چون همه هم هوادار و هم سرمبی عجله دارن به کارتیم نمیان!
نمونه اش: امین منوچهری، ایمان موسوی، محمد مهدی نظری و شاید هم ایمان باصفا....
چه میدونم...بقول یه ترانه رپ ظاهرا که میگفت: نمیدونم چرا هیشکی سرجاش نیست!!!! (بیشتر بازیکنا مدنظرم هست)

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
دوست عزیز، بنظرم دیگه بعیده کسی بتونه جای مجتبی جباری رو پر کنه حتی خود مجتبی جباری!!!
تکرار جتبی جباری خیلی زمان میخواد...هم خودشم دیگه برای ما مجتبی جباری بشو نمیشه و هم دیگه اون مجتبای سابق نمیشه
از این بازیکنای جوونو تازه وارد هم آبی گرم نمیشه خصوصا اونایی که میان استقلال.نهایتایه نیم فصل میان و چون همه هم هوادار و هم سرمبی عجله دارن به کارتیم نمیان!
نمونه اش: امین منوچهری، ایمان موسوی، محمد مهدی نظری و شاید هم ایمان باصفا....
چه میدونم...بقول یه ترانه رپ ظاهرا که میگفت: نمیدونم چرا هیشکی سرجاش نیست!!!! (بیشتر بازیکنا مدنظرم هست)

تمامی حرف هات قبول دارم چشم بسته...
ولی اینای که گفتم نقل قول بود از مصاحبه خودش....
حالا خدا کنه بیاد و یه کاری بکنه واسه تیم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مدافع صبای قم نیم فصل دوم در استقلال؟

استقلالی ها بعد از جدایی علی حمودی و مصدومیت های خسرو حیدری خواستار به خدمت گرفتن یک مدافع راست هستند و از همین رو قصد دارند با چند بازیکن مذاکره کنند.

یکی از این بازیکنان محسن بیات مدافع راست صبای قم است که البته با قمی ها قرارداد دارد ولی این بازیکن هوایی شده و خواهان جدایی از صبا شده است.

این بازیکن هنوز در کشمکش جدایی از صبا است و قصد دارد به هر شکل ممکن نیم فصل استقلالی شود ولی باید دید می تواند رضایت نامه اش را بگیرد یا اینکه در تیم قمی باقی خواهد ماند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مدافع صبای قم نیم فصل دوم در استقلال؟

استقلالی ها بعد از جدایی علی حمودی و مصدومیت های خسرو حیدری خواستار به خدمت گرفتن یک مدافع راست هستند و از همین رو قصد دارند با چند بازیکن مذاکره کنند.

یکی از این بازیکنان محسن بیات مدافع راست صبای قم است که البته با قمی ها قرارداد دارد ولی این بازیکن هوایی شده و خواهان جدایی از صبا شده است.

این بازیکن هنوز در کشمکش جدایی از صبا است و قصد دارد به هر شکل ممکن نیم فصل استقلالی شود ولی باید دید می تواند رضایت نامه اش را بگیرد یا اینکه در تیم قمی باقی خواهد ماند.

:wacko: بیات 29 ساله!!!!!! گندشو دراوردن دیگه!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
واکنش پرويز مظلومي به شايعات اخير

انتشار شايعات مبني بر مسئله‌دار بودن مرتضي کريمي در داربي استقلال و پرسپوليس در 3 فصل پيش پرويز مظلومي را برآشفته است. اگر چه اشتباه کمک داور در آن مسابقه غيرقابل انکار است اما نسبت دادن پرداخت رشوه آن هم به صورت غير نقدي(ال سي دي) به کمک داور از آن شايعاتي است که فقط در رسانه‌هاي ايراني منتشر مي‌شود.

اعتراض پرويز مظلومي به اين است که چرا او به وسط دعوايي کشيده‌اند که کوچکترين ارتباطي به وي ندارد.

در همين رابطه پرويز مظلومي به خبرنگار سايت گل گفت:« حرف‌هايي که زده شده است چيز ساده‌اي نيست اين حرف‌ها يک عمر شرافت و زندگي فوتبالي هر شخصي را به چالش مي‌کشاند و آبروي آدم را به بازي مي‌گيرد. چرا جامعه فوتبال به اين سمت حرکت کرده است و چرا به اين سادگي سنگين‌ترين اتهامات به آدم‌هايي وارد مي‌شود که روحشان از اين چيزها خبر ندارد. اصلا چرا در دعواي ديگري و تيم‌هاي ديگر پاي کساني را وسط مي‌کشند که اصلا روحشان خبر نداشته و ما واقعا کجاي اين قضيه هستيم؟ کجاي اين دعواي آزاردهنده قرار داريم؟ کي شده سرنوشت ما به اين چيزها گره بخورد. مگر نه اينکه پارسال خود ما بوديم که به شهادت همين برنامه 90 و مطبوعات اشتباهات داوري از دلايل سقوط تيم آلومينيوم به دسته پايين‌تر بوده است. اين چه اخلاقي است، اين چه فوتبالي است. چطور شده که ما به خودمان اجازه مي‌دهيم اينطور بي‌محابا به ديگران تهمت بزنيم. فدراسيون فوتبال کجاست، چرا وزارت ارشاد ورود نمي‌کند براي جلوگيري از انتشار اين شايعات که حيثيت يک مسلمان را به بازي مي‌گيرد. چرا جامعه فوتبال واکنشي نشان نمي‌دهد؟»

پرويز مظلومي که خيلي عصباني و ناراحت بود در ادامه گفت:« دوستاني که امروز روي اين آتش بنزين مي‌ريزند يادشان نرود شايد شعله به خانه آنها هم برسد. من واقعا ناراحت هستم آن هم در روزهايي که من بايد روي کارم متمرکز باشم و دينم را به مردم کرمان ادعا کنم، اين تهمت‌ها را به آدم مي‌زنند.اين آدمها شرافت ندارند.»

سرمربي سابق استقلال و کنوني مس کرمان در پايان گفت:« واقعا نمي‌دانم پشت اين بازي‌هاي کثيف چيست قرار است مظلومي را بزنند اما چرا هدفشان دشمني با مردم مس کرمان است شايد آن نماد 4 تاريخي استقلال در دوره ما آقايان را آزار مي‌دهد هر چه که هست فقط بايد اين‌ها را به خدا واگذار کرد. ما که پول و قدرتش را نداريم براي مقابله با چيزهايي که مي‌گويند پس از ته دل مي‌گويم که آنها را به خدا واگذار مي‌کنم. يادمان نرود اين دنيا دار مکافات است.»

بهتاش فریبا: حرفهای کریمی صحت ندارد / مظلومی اهل تبانی نیست

مربی سابق تیم فوتبال استقلال گفت: ادعای مرتضی کریمی صحت ندارد.
بهتاش فریبا در گفتگو با اوج درباره صحبتهای کمک داور سابق فوتبال مبنی بر اینکه از یکی از دوستان نزدیک پرویز مظلومی در خیابان **** آباد مبلغ 16 میلیون تومان به علاوه یک دستگاه تلویزیون ال سی دی 50 اینچ گرفته تا کاری کند در دربی فصل 89 سرخپوشان بازنده شوند( کریمی در آن بازی گل محمد نوری را آفساید اعلام کرد) اظهار داشت: واقعا شوکه شدم. پاهایم سست شده است. مدتها از آن بازی گذشته و هیچ وقت بحثی درباره آن دیدار مطرح نشده بود.
فریبا ادامه داد: ادعای کریمی صحت ندارد. یکی از دلایل همکاری من با پرویز مظلومی سالم بودن اوست و اگر درصدی شک داشتم که او اهل این کارهاست، امکان نداشت با او همکاری کنم. هر کس در این فوتبال گذشته ای دارد و پرونده پرویز مظلومی کاملا مشخص است.
فریبا درباره اینکه ممکن است بدون اطلاع پرویز مظلومی چنین اتفاقی صورت گرفته باشد، تصریح کرد: نمی دانم چه بگویم اما یک عمر دلمان را به این خوش کرده ایم که سالم زندگی کرده ایم. باز هم می گویم که این بحثها صحت ندارد.

مرتضی کریمی : شکایت میکنم / من آن مصاحبه را نکردم

کمک داور سابق فوتبال ایران گفت: این جنگی است که پس از برنامه 90 آقایانی که قبلا دوستم بودند و امروز دشمنم شده‌‌اند علیه من راه انداخته و هدفشان خراب کردن وجهه من و برخی افراد است.

مرتضی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص صحبت‌هایی که در چند روز اخیر به نقل از وی در سایت‌های خبری مبنی بر اینکه قبل از دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس از دوستان پرویز مظلومی پول دریافت کرده است تا دربی را به سود آبی‌ها دربیاورد، گفت:

در شهرستان هستم و متأسفانه من هم چنین صحبت‌هایی را شنیده‌ام و فهمیده‌ام که این مصاحبه در سایت‌هایی که معتبر نیستند درج شده است و این در حالی است که چنین مصاحبه‌ای را نه در گذشته و نه حتی در این یکی دو روز اخیر انجام داده‌ام.

وی ادامه داد: چنین حرف‌‌هایی را نزده‌ام و تمام آن را تکذیب می‌کنم. نه به شوخی و نه جدی و نه به طور رسمی این صحبت‌ها را مطرح نکرده‌ام و چون در تهران نیستم تا به امروز از متن این مطالب خبر نداشتم.

کریمی تأکید کرد: به محض بازگشت به تهران از سایتی که ابتدا این خبر را درج کرده شکایت کرده و تا آخر پای شکایتم خواهم ایستاد چرا که این مطالب صد در صد کذب است.

کمک داور سابق فوتبال ایران گفت: این جنگی است که پس از برنامه 90 آقایانی که قبلا دوست من بودند و امروز دشمنم شده‌‌اند برعلیه من راه انداخته و هدفشان خراب کردن وجهه من و برخی افراد است.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا همیشه نام وی در این قضایا به میان می‌آید، گفت:

چون آشکارا صحبت می‌کنم و شفاف‌سازی می‌کنم. من حقایق را مطرح می‌کنم و الان این حقایق دامنگیر من شده است ضمن اینکه چون رشته‌ام خبرنگاری است می‌دانستم اگر چنین صحبت‌هایی را بکنم برخی افراد درصدد خراب کردن من برخواهند آمد.

وی یادآور شد: چرا خبرگزاری‌های معتبر چنین مصاحبه‌ای را از من منتشر نکرده و تنها یک سایت از قول من این را نوشته است. آنها فکر می‌کنند چون تعهدی ندارند می‌توانند هر حرفی را که دلشان می‌خواهد بنویسند.

کریمی در خصوص دریافت 16 میلیون و یک تلویزیونی LCD قبل از دربی 69 گفت: مگر طرفم دیوانه است که به جای پول به من LCD بدهد. این حرفها کذب است و از آنها تعجب می‌کنم. جالب اینکه این روزها وسایل خانه هم جزو ابزار تبانی اضافه شده است.

کریمی گفت: کسانی که سواد رسانه‌ای داشته باشند با خواندن متن مصاحبه می‌فهمند که این مطالب می‌خواهد من و محسن قهرمانی را خراب کند. این سایت باید صدای من را داشته باشد و در غیر این صورت به طور حتم تا پایان شکایتم خواهم رفت.

وی در پایان گفت: اگر بخواهم حرف بزنم این کار را با خبرگزاری‌های معتبر و مطرح انجام می‌دهم و باز هم تأکید می‌کنم که برخی درصدد کوبیدن و خراب کردن من و قهرمانی هستند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تیم امسال ما به مراتب بهتر از پارسال است
قلعه‌نویی: از بزرگترها می‌خواهم به بقیه بازیکنان استقلال کمک کنند/ از امروز در فضای لیگ قرار می‌گیریم
سرمربی تیم فوتبال استقلال خطاب به بازیکنان تیمش گفت: از شما می‌خواهم یکدل و روراست باشید و از بزرگترها می‌خواهم به بقیه بازیکنان کمک کنند.

13920724000027_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال در فاصله 3 روز به دیدار مقابل نفت تهران از ساعت 15:30 امروز تمرین تاکتیکی خود را در حضور ملی‌پوشانش برگزار می‌کند.
در ابتدای تمرین امروز سرمربی استقلال که تمامی بازیکنان را دور هم می‌دید آنها را به گوشه‌ای فراخواند و با بازیکنان گفت‌وگو کرد.

قلعه‌نویی خطاب به بازیکنان گفت: از شما تشکر می‌کنم که در لیگ قهرمانان زحمت خود را کشیدید ولی از این به بعد باید از فکر جام باشگاه‌های آسیا بیرون بیایید و به فکر لیگ باشید.
وی افزود: هنوز هم اعتقاد دارم حق ما بیشتر از اینها بود و شاید می‌توانستیم بهتر نتیجه بگیریم و حتی فینالیست آسیا باشیم ولی این اتفاق نیفتاد. تنها نکته‌ای که برای من اهمیت دارد این است که همه بازیکنان با هم همدل و صادق باشید و از امروز برای لیگ بجنگید و مطمئن هستم اگر شما بخواهید هم می‌توانیم در لیگ برتر موفق باشیم و هم در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی مدعی هستیم.

سرمربی تیم استقلال به بازیکنان تأکید کرد: جوانان تیم باید از خیلی‌ها الگوبرداری کنند مثلا حسین پاپی که در سپاهان تلاش می‌کند می‌تواند الگو باشد یا بازیکنانی که چند روز پیش مقابل استقلال بازی کردند هراسی نداشتند و تمام توان خود را به کار بستند، خواهش می‌کنم فکر پول و اینجور مسائل نباشید، من به ساموئل هم همین حرف را زده‌ام که پرداخت پول‌ها در استقلال دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد. تیم ما به مراتب بهتر از سال گذشته است و فقط خط هافبک ما خوب فورواردها را تغذیه نمی‌کند که این مسئله هم باید با همت همه بچه‌ها و به خصوص کمک بزرگترها حل شود. امیدوارم بزرگترهای تیم کمک کنند تا همه با هم صمیمی و دوست باشند و در نهایت بتوانیم به آن چیزی که استحقاقش را داریم برسیم.

وی در پایان صحبت‌هایش به تعریف و تمجید از خسرو حیدری پرداخت و گفت: حیدری با آن شرایطی که داشت مقابل نماینده کره بازی کرد و شاید اگر هر بازیکنی کوچکترین مشکلی داشت قبول نمی‌کرد که بازی کند ولی خسرو این کار را انجام داد و نشان داد که تیم برایش مهم است و من هم از او تشکر می‌کنم. از شما هم می‌خواهم از حالا تمام تمرکزتان به بازی روز شنبه باشد و از حال و هوای جام باشگاه‌ها خارج شوید.
به گزارش خبرگزاری فارس، امید نمازی نیز به نمایندگی از کادر فنی تیم ملی در تمرین امروز استقلالی‌ها حاضر شده است.

گزارش تمرین آبی‌پوشان
برخورد سرد صادقی، رحمتی و اکبرپور/منتظری در لباس آرسنال، شجاعی سوژه استقلالی‌ها

تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که سه بازیکن این تیم برخورد سردی با یکدیگر داشتند.

13920415000204_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که تمامی بازیکنان ملی‌پوش این تیم به جز خسرو حیدری در کمپ زنده‌یاد حجازی حضور پیدا کرده بودند. در ابتدای تمرین امروز سرمربی تیم استقلال بازیکنان را دور هم جمع کرد و با آنها به گفت‌وگو پرداخت ضمن آنکه امید نمازی به نمایندگی از کادر فنی تیم ملی در تمرین حاضر شد و با قلعه‌نویی و دیگر اعضای کادر فنی استقلال به گفت‌وگو پرداخت.

*شعارهای تماشاگران دیدار ایران و تایلند علیه مسعود شجاعی باعث شد تا بازیکنان استقلال در این مورد با یکدیگر صحبت کنند، اکثر ملی‌پوشان و دیگر بازیکنان استقلال اعتقاد داشتند هواداران نباید علیه یک بازیکن اینگونه شعار بدهند.
*پژمان منتظری با پیراهنی در تمرین امروز حاضر شد که آرم آرسنال روی آن نقش بسته بود.
*داوود حقی به محض دیدن آندو تیموریان به سمت وی رفت و برخورد گرمی با وی داشت.
*نکته قابل توجه تمرین امروز اینجا بود که همه دوست داشتند رویارویی امیرحسین صادقی با مهدی رحمتی و سیاوش اکبرپور را ببینند. صادقی در بدو حضور در تمرین استقلال به سمت آرش برهانی رفت و با این بازیکن خوش و بش کرد اما برخورد سرد مدافع استقلال با رحمتی و اکبرپور کاملاً نمایان بود و این سه بازیکن اصلاً به سمت هم نرفتند.
*جواد نکونام و آندرانیک تیموریان قبل از شروع تمرین با مهدی رحمتی صحبت کردند اما ناراحتی در چهره دروازه‌بان استقلال کاملاً مشخص بود هرچند وی عکس‌العملی از خود نشان نمی‌داد و اصلاً با صادقی رودررو نشد.
*قبل از شروع تمرین مجید صالح برنامه‌های تاکتیکی را برای بازیکنان در نظر گرفت. درست در همین لحظات بود که قلعه‌نویی با امید نمازی صبحت می‌کرد. در هنگامی که بازیکنان بحث فوتبال درون‌تیمی را داشتند قلعه‌نویی خودش وارد زمین شد و به صورت جدی به بازیکنان تذکر می‌داد.
وی از بازیکنان می‌خواست که تحت فشار بازی کنند و بازی روی زمین را انجام دهند. او در چندین مورد این مسئله را از بازیکنان خواست و به آنها تذکر می‌داد.
*منصور پورحیدری، سیروس دین‌محمدی و میرشاد ماجدی در تمرین امروز استقلال حاضر بودند ضمن آنکه شاهرخ بیانی هم در کنار آنها حضور داشت.
*کارگران کمپ استقلال همچنان در حال ساخت و ساز سکوهای تماشاگران هستند و حتی صندلی‌هایی که روز اول برای آزمایش روی سکوها نصب شده بود جمع شده است.
*بازیکنان ملی‌پوش تیم استقلال امروز تنها به ریکاوری پرداختند و پس از 20 دقیقه دویدن دور زمین کمپ زنده‌یاد حجازی را ترک کردند.
*حدود 70 نفر از تماشاگران استقلال در تمرین امروز تیمشان حاضر بودند.
*بخش پایانی تمرین به ضربات ایستگاهی اختصاص داشت که البته قبل از این آیتم مهدی رحمتی از ناحیه مچ دچار آسیب‌دیدگی جزئی شد ولی بعد از چند دقیقه به تمرین ادامه داد.
تمرینات تیم استقلال فردا مجدداً پیگیری خواهد شد و این تیم روز شنبه در ورزشگاه تختی میهمان نفت تهران خواهد بود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فقط استقلال رو عشقه

خوب پ چرا عکس دیوید بکام تو منچسترو گذاشتی؟؟؟:)
یا عکس فوتبالی نذار یا فقط تاجی بزار

شوخی کردم دادا هرچی عشقت میکشه بزار:lol:

منم دیوید ر دوس دارم;)

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
برام جالبه قضیه کمک داور کریمی که پرسپولیسی ها علم یزید کردن در صورتی که داور خودش هم تکذیب کرده !!

یادشون هست که اون توپ گل شده و به ضررشون بوده ولی یادشون نیست که بادامکی باید دقیقه 30 اخراج میشد و 60 دقیقه 10 نفره باید بازی می کردند !! یادشون نیست که تو بازی با گهر دقیقا همین اتفاق برای خودشون افتاد و اون بازی رو بردند ! احتمالا اون جزء طبیعی از فوتبال بوده ولی در مورد بقیه صدق نمی کنه !

من از یک طرفی ناراحت میشم که چرا مسئولین استقلال در مورد داوری های که ضررش بیشتر از نفعش برای ما بوده صحبت نمی کنند ولی وقتی رفتار اینها رو می بینمم میگم شاید بهتر باشه همینطور حرف نزنند . من یادم نمیاد تیمی بیشتر از پرسپولیس اینقدر از داوری ها نالیده باشه .

البته مهم اینه که با همه اینها استقلال کارش رو می کنه و تا نیمه نهایی آسیا میاد بالا و این نشون میده به جای اینکه همیشه در حال نق زدن باشیم عمل کنیم خیلی بهتره و نشون دادیم که تو این سالها بدون نق زدن و حتی در بعضی مواقع با بازیکن های نه چندان تاپ باز هم استقلال بودیم و حداقل دل هواداراش رو خون نکرده و پشت سیاه نمایی های خودش رو قائم نکرده و این رو مدیون پیشکسوتهای مثل ناصر خان حجازی ، قلعه نویی و مظلومی و از همه مهمتر منصور پورحیدری و .... هستیم :)

زنده باد استقلال :)

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آخه وصله رو دارن به کی هم میچسبونن ! پرویز مظلومی یکی از پاک ترین مربیان لیگ

پرویز مظلومی اگه فاسد بود میومد سکوها رو میخرید که علیهش شعار ندن....

بدون شک میگم پرویز مظلومی یک انسان واقعیه

اون موقع ها که دقیقه 80 تا 90 همین آقای خسروی مفتی مفتی براشون پنالتی میگرفت رو ما یادمون نرفته...

همین قهرمانی تو این 10 سال انواع و اقسام عقده ای بازی ها رو سر استقلال در آورد یادمون نمیره علی سامره رو چطوری تو اصفهان اخراج کرد...
همینطور فغانی و افشاریان !

بازی اول لیگ امسال براشون یه پنالتی مفت گرفتن اون موقع داوری پاک بود و صحبتی از آخه کجای دنیا نبود.... :cool:

در هر صورت 4 معروف همیشه ماندگار خواهد ماند...

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
جالب تر اینجاست که همون کریمی همه چیزو تکذیب کرده بانشر اکاذیب می خواند دنیا رو فتح کنند

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]گزارش تمرين آبي‌پوشان[/h]
[h=2] تمرين تيم فوتبال استقلال در حالي برگزار شد که سه بازيکن اين تيم برخورد سردي با يکديگر داشتند.[/h]
00945135.jpg

تمرين امروز تيم فوتبال استقلال در شرايطي برگزار شد که تمامي بازيکنان ملي‌پوش اين تيم به جز خسرو حيدري در کمپ زنده‌ياد حجازي حضور پيدا کرده بودند. در ابتداي تمرين امروز سرمربي تيم استقلال بازيکنان را دور هم جمع کرد و با آنها به گفت‌وگو پرداخت ضمن آنکه اميد نمازي به نمايندگي از کادر فني تيم ملي در تمرين حاضر شد و با قلعه‌نويي و ديگر اعضاي کادر فني استقلال به گفت‌وگو پرداخت.

به گزارش فارس،شعارهاي تماشاگران ديدار ايران و تايلند عليه مسعود شجاعي باعث شد تا بازيکنان استقلال در اين مورد با يکديگر صحبت کنند، اکثر ملي‌پوشان و ديگر بازيکنان استقلال اعتقاد داشتند هواداران نبايد عليه يک بازيکن اينگونه شعار بدهند.

*پژمان منتظري با پيراهني در تمرين امروز حاضر شد که آرم آرسنال روي آن نقش بسته بود.

*داوود حقي به محض ديدن آندو تيموريان به سمت وي رفت و برخورد گرمي با وي داشت.

*نکته قابل توجه تمرين امروز اينجا بود که همه دوست داشتند رويارويي اميرحسين صالحي با مهدي رحمتي و سياوش اکبرپور را ببينند. صادقي در بدو حضور در تمرين استقلال به سمت آرش برهاني رفت و با اين بازيکن خوش و بش کرد اما برخورد سرد مدافع استقلال با رحمتي و اکبرپور کاملاً نمايان بود و اين سه بازيکن اصلاً به سمت هم نرفتند.

*جواد نکونام و آندرانيک تيموريان قبل از شروع تمرين با مهدي رحمتي صحبت کردند اما ناراحتي در چهره دروازه‌بان استقلال کاملاً مشخص بود هرچند وي عکس‌العملي از خود نشان نمي‌داد و اصلاً با صادقي رودررو نشد.

*قبل از شروع تمرين مجيد صالح برنامه‌هاي تاکتيکي را براي بازيکنان در نظر گرفت. درست در همين لحظات بود که قلعه‌نويي با اميد نمازي صبحت مي‌کرد. در هنگامي که بازيکنان بحث فوتبال درون‌تيمي را داشتند قلعه‌نويي خودش وارد زمين شد و به صورت جدي به بازيکنان تذکر مي‌داد.

وي از بازيکنان مي‌خواست که تحت فشار بازي کنند و بازي روي زمين را انجام دهند. او در چندين مورد اين مسئله را از بازيکنان خواست و به آنها تذکر مي‌داد.

*منصور پورحيدري، سيروس دين‌محمدي و ميرشاد ماجدي در تمرين امروز استقلال حاضر بودند ضمن آنکه شاهرخ بياني هم در کنار آنها حضور داشت.

*کارگران کمپ استقلال همچنان در حال ساخت و ساز سکوهاي تماشاگران هستند و حتي صندلي‌هايي که روز اول براي آزمايش روي سکوها نصب شده بود جمع شده است.

*بازيکنان ملي‌پوش تيم استقلال امروز تنها به ريکاوري پرداختند و پس از 20 دقيقه دويدن دور زمين کمپ زنده‌ياد حجازي را ترک کردند.

*حدود 70 نفر از تماشاگران استقلال در تمرين امروز تيمشان حاضر بودند.

*بخش پاياني تمرين به ضربات ايستگاهي اختصاص داشت که البته قبل از اين آيتم مهدي رحمتي از ناحيه مچ دچار آسيب‌ديدگي جزئي شد ولي بعد از چند دقيقه به تمرين ادامه داد.

تمرينات تيم استقلال فردا مجدداً پيگيري خواهد شد و اين تيم روز شنبه در ورزشگاه تختي ميهمان نفت تهران خواهد بود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برام جالبه قضیه کمک داور کریمی که پرسپولیسی ها علم یزید کردن در صورتی که داور خودش هم تکذیب کرده !!

یادشون هست که اون توپ گل شده و به ضررشون بوده ولی یادشون نیست که بادامکی باید دقیقه 30 اخراج میشد و 60 دقیقه 10 نفره باید بازی می کردند !! یادشون نیست که تو بازی با گهر دقیقا همین اتفاق برای خودشون افتاد و اون بازی رو بردند ! احتمالا اون جزء طبیعی از فوتبال بوده ولی در مورد بقیه صدق نمی کنه !

من از یک طرفی ناراحت میشم که چرا مسئولین استقلال در مورد داوری های که ضررش بیشتر از نفعش برای ما بوده صحبت نمی کنند ولی وقتی رفتار اینها رو می بینمم میگم شاید بهتر باشه همینطور حرف نزنند . من یادم نمیاد تیمی بیشتر از پرسپولیس اینقدر از داوری ها نالیده باشه .

البته مهم اینه که با همه اینها استقلال کارش رو می کنه و تا نیمه نهایی آسیا میاد بالا و این نشون میده به جای اینکه همیشه در حال نق زدن باشیم عمل کنیم خیلی بهتره و نشون دادیم که تو این سالها بدون نق زدن و حتی در بعضی مواقع با بازیکن های نه چندان تاپ باز هم استقلال بودیم و حداقل دل هواداراش رو خون نکرده و پشت سیاه نمایی های خودش رو قائم نکرده و این رو مدیون پیشکسوتهای مثل ناصر خان حجازی ، قلعه نویی و مظلومی و از همه مهمتر منصور پورحیدری و .... هستیم :)

زنده باد استقلال :)

دقیقا سکوت بهترین پاسخ هست.حرف بزنی میگن حتما یه چیزی هست که به خودشون گرفتن...

البته خیلی حرف ها میشه زد...تهمت زدنش راحت هست...درودگر هم دیروز گفته که قهرمانی های پشت سر هم فلان تیم در جام حذفی با تبانی بوده.

می بینید که تهمت رو راحت میشه زد! درودگر هم که استقلالی نیست! و نبوده! مهم اینه که تهمت رو اثباتش کنن !! حرف زدن آسونه...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوئل علیپور و قلعه نویی با اسلحه افشاگری؛ انحلال ستاد منشور اخلاقی یا سقوط ژنرال

علیپور پیش از بازی رفت استقلال مقابل بوریرام تایاند در اظهار نظری جنجالی تاکید کرد در آینده صحبت هایی می کند که سیل آقایان را ببرد. منظور دبیر ستاد منشور اخلاقی مستقیما امیر قلعه نویی بود و او در آن مقطع تاکید کرد برای اینکه آرامش استقلال که نماینده ایران است به هم نریزد فعلا حرفی نمی زند. قلعه نویی هم علیپور را بدون پاسخ نگذاشت و تاکید کرد سیل به فوتبال آمده که امثال علیپور وارد آن شده اند. البته بازی با بوریرام و بعد از آن اف سی سئول به اتمام رسید و علیپور هنوز علیه سرمربی استقلال افشاگری نکرده است.
به گزارش شبکه ایران، راند دوم دوئل علیپور و قلعه نویی با حضور ژنرال در کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی کلید خورد. سرمربی استقلال در آن جلسه علیپور را یکی از عوامل وجود فساد در فوتبال دانست و تاکید کرد بهتر است او به طلبگی اش بپردازد. این جملات قلعه نویی به گوش علیپور رسید و دبیر ستاد منشور اخلاقی هم در مصاحبه ای به اعضای کمیسیون اصل 90 توصیه کرد افراد مورددار را به جلسات خود دعوت نکنند.
امیر قلعه نویی که عنوان موفق ترین مربی ادوار لیگ برتر را یدک می کشد حالا در حساس ترین مسابقه زندگی اش قرار گرفته است؛ مصافی تن به تن با دبیر ستاد منشور اخلاقی. علیپور پیش از این با منشوری دانستن منصور عظیمی از نزدیکان قلعه نویی و مشکوک دانستن انتقال احمد جمشیدیان و نظری به استقلال، ثابت کرده که شمشیر را برای ژنرال از رو بسته است. در واقع این مسابقه بیشتر به دوئل شباهت دارد چرا که برای هر دو طرف حیاتی و حیثیتی است و احتمالا طرف بازنده اگر برای همیشه از این فوتبال محو نشود، حداقل تا مدت ها از او در فوتبال خبری نخواهد بود.
منصور عظیمی و احمد جمشیدیان به ستاد منشور اخلاقی احضار می شوند. یکی از حضور در تمرینات استقلال و رویت در اطراف ژنرال منع می شود و دیگری برای از دست دادن پنالتی در بازی سپاهان و استقلال مورد سئوال و جواب قرار می گیرد. با شناختی که از ژنرال داریم قابل پیش بینی بود که او مقابله به مثل کند. برای همین قلعه نویی بلافاصله پروژه "آل اشپورت" و حمله به قرارداد های مورد دار این کمپانی آلمانی را کلید زد. در واقع موشک در برابر موشک... قلعه نویی هم به واسطه آل اشپورت و توپ های بی کیفیت اش ضربه ای به علیپور زد.
... جدال ادامه دارد. این بار علیپور سعی کرد ابتکار عمل را در دست بگیرد و ابهامات حضور بازیکنانی چون رامین محرم نژاد، میثم بائو و احمد جمشیدیان در تیم های قلعه نویی را پیش کشد و البته اینکه اصلا ژنرال چطوری این همه قهرمانی به دست آورده؟ آیا تمام آنها فنی بوده و بر اساس توانایی هایش؟ مگر می شود؟!
در مقابل قلعه نویی هم که اصلا دوست ندارد در این دوئل بازنده شود ماجرای جام جهانی 2006 و حرف و حدیث هایی که پیرامون دبیر ستاد منشور اخلاقی وجود دارد را پیش کشید. گفته می شود طرح این ابهامات به گونه ای بوده که کمیسیون اصل 90 مجاب شده موضوع را پیگیری کند. با این وجود قلعه نویی منتظر واکنش علیپور نماند و ابهام دیگری را علنی کرد. اینکه چطور پسر علیپور در تیم های لیگ یکی فوتبال بازی می کند و مربی فصل قبل شهرداری یاسوج چرا محروم شد و این محرومیت ربطی به خط خوردن "پسر علیپور" از جمع بازیکنان این تیم در آغاز فصل دارد یا نه؟
در هر حال این دوئل همچنان ادامه دارد و سکوت چند روز اخیر طرفین تنها آتش زیر خاکستر است...

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پورحیدری : دلیلی ندارد مجیدی بخواهد خداحافظی کند/ قلعه‌نویی لیستی به باشگاه نداده است

خبرگزاری تسنیم: مدیرفنی تیم فوتبال استقلال گفت: امیر قلعه‌نویی هیچ لیستی به باشگاه نداده و به فکر بازی‌های عقب افتاده استقلال در لیگ است.

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره جلسه اخیر هیئت مدیره باشگاه استقلال که طی آن اعضاء حمایت خود را از کادر فنی و مدیریت باشگاه اعلام کرده بودند، اظهار داشت: فتح‌الله‌زاده با وجود مشکلاتی که در این فصل وجود دارد تلاش زیادی برای حل مشکلات می‌کند و توانسته بخشی از مطالبات مالی را پرداخت کند. امیر قلعه‌نویی هم جای بحث نگذاشته و خیلی خوب کار کرده است.
وی با بیان اینکه در جلسه هیئت مدیره درباره مسائل مالی هم صحبت شد تا بتوانند راه‌هایی برای درآمدزایی پیدا کنند، در مورد شایعه جایگزینی احمد شهریاری به جای فتح‌الله‌زاده تصریح کرد:

چنین چیزی صحت ندارد. متاسفانه این صحبت‌ها در برخی از رسانه‌ها مطرح می‌شود و علاوه بر این موضوع می‌شنویم برخی از بازیکنان را هم در لیست مازاد قرار داده‌اند، در حالی که هنوز نیم فصل مسابقات لیگ به پایان نرسیده است.

پورحیدری اضافه کرد: احمد شهریاری قرار است مدیریت مجموعه مرغوبکار را برعهده بگیرد تا به وضعیت آنجا سروسامان دهد. قلعه‌نویی هم هیچ لیستی به باشگاه نداده و به فکر بازی‌های عقب افتاده استقلال در لیگ است.

وی در خصوص اقدامات باشگاه استقلال برای بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی گفت: رحمتی یکی از دروازه‌بانان خوب ما است و حضور او خیلی می‌تواند به تیم ملی کمک کند. در مقطعی رحمتی از تیم ملی جدا شد و طبیعی است باشگاه استقلال برای بازگشت بازیکن خود به تیم ملی تلاش کند اما تصمیم‌گیرنده اصلی در این زمینه کارلوس کی‌روش است و او باید نظر نهایی را بدهد.

مدیر فنی استقلال درباره شایعه خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال عنوان کرد: این مسئله صحت ندارد. مجیدی تصمیمی برای خداحافظی ندارد. او به لحاظ بدنی آماده است و می‌تواند به استقلال به لحاظ فنی و تجربه کمک کند. دلیلی ندارد مجیدی بخواهد خداحافظی کند.

پورحیدری در واکنش به برخی انتقادات مبنی بر حضور بازیکنان دورگه و اروپایی در تیم ملی ایران گفت: نمی‌توانیم بگوییم تنها یک یا 2 بازیکن تیم ملی را به جام جهانی برده‌اند، چون همه بازیکنان در رفتن تیم ملی به جام جهانی نقش داشته‌اند.

از طرفی اگر این بازیکنان می‌توانند به تیم ملی کمک کنند دلیلی ندارد به دعوت آنها اعتراض کنیم. حضور این بازیکنان به تیم ملی کمک می کند به شرطی که بهتر از بازیکنان لیگ برتری باشند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بازگشت استقلال به لیگ برتر پس از 37 روز

ورزش لیگ برتر - تیم استقلال تهران روز شنبه در حالی مقابل نفت تهران قرار می گیرد که از آخرین بازی این تیم در لیگ برتر 37 روز سپری شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آبی پوشان پس از اینکه در هفته نهم مقابل ذوب آهن 2- صفر شکست خوردند، دیگر در لیگ برتر آفتابی نشده اند.
این بازی روز 21 شهریور برگزار شد و پس از آن استقلال در 3 بازی آسیایی به میدان رفت که یک باخت، یک تساوی و یک برد بدست آورد.

3 بازی این تیم مقابل مس کرمان، سایپا و ملوان به تعویق افتاد و آبی پوشان پایتخت پس از 3 هفته غیبت در لیگ برتر در بازگشت مجدد به مصاف نفت تهران خواهند رفت.

Red.Devils

Registered User
لایک‌ها
52
خوب پ چرا عکس دیوید بکام تو منچسترو گذاشتی؟؟؟:)
یا عکس فوتبالی نذار یا فقط تاجی بزار

شوخی کردم دادا هرچی عشقت میکشه بزار:lol:

منم دیوید ر دوس دارم;)

داداش گلم.
من تو ایران عاشق استقلالم
و تو خارج خراب منچستر یونایتد:D

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه نوعی به بازیکنان پر سر و صدا اخطار داد: تنها من تصمیم میگیرم، بازیکن چه زمانی بازی کند

امیر قلعه نوعی، سرمربی تیم فوتبال استقلال در خصوص بازی کردن بازيکنان در ترکیب آبی ها اخطار لازم را به معترضان تیم ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران در نیم فصل اول بازی ها و دیدارهای آسیایی استقلال با حواشی بسیار زیادی رو به رو شد اما وی صراحتاً اعلام کرده است که به هیچ یک از این مسائل و حرف و حدیث ها و حتی اعتراضات مربوط به این تیم اهمیت نمی دهد زیرا برای وی مهمتر از همه چیز موفقیت و شرایط ایده آل استقلال و نتایجی است که تیم به دست می آورد.

سرمربی استقلال تیم را برای حضور در فینال مسابقات آسیایی آماده کرد بود اما استقلال در مرحله نیمه نهایی حذف شد و این موضوع شرایط را برای وی تغییر داد.

شایان ذکر است، آبی ها در این خصوص مدعی شدند که مشکلات مالی عامل اصلی حذف تیم است اما سرمربی استقلال تصمیم دارد در ادامه بازی های استقلال برنامه ای خاص را لحاظ کند و به این جهت وی اعلام کرده است، در خصوص مسائل مربوط به تیم و بازی کردن نفرات و دقایق حضور آنها در ترکیب تیم تصمیم گیری با اوست و سرمربی تیم اجازۀ دخالت به هیچ کس را نمی دهد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عمران‌زاده بازی با نفت‌تهران را از دست داد

به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران زاده در تمرین روز گذشته استقلال از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و امروز هم در کلینیک دکتر نوروزی حضور پیدا کرد.

این بازیکن که در تمرین امروز آبی پوشان غایب است بازی استقلال مقابل نفت تهران را از دست داده است.

این بازی روز شنبه در ورزشگاه تختی تهران برگزار می شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا