• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه‌نویی: نه لیست مازاد داده‌ام و نه لیست خرید

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از فارس،امیر قلعه‌نویی پس از شکست دو بر یک استقلال مقابل تیم دسته سومی نفتون خاطرنشان کرد: ابتدا از تیم نفتون تشکر می‌کنم که حاضر به این بازی دوستانه شدند. به هر حال طبیعی است ما روی بازیکنان فشار آوردیم و یک سری بازیکنان هم که در شرایط بازی آنها را ندیده بودیم مورد ارزیابی قرار دادیم.
وی در مورد اولین حضور برخی از بازیکنان از جمله حقی، باصفا، جودکی و نحوه عملکرد آنها خاطرنشان کرد: باصفا یک مصاحبه‌ای انجام داد که نباید این کار را می‌کرد. به هر حال زمانی که تیم می‌بازد عملکرد خوبی نداشته و این بازیکنان پشتیبان تیم هستند. باصفا یکی از آینده‌دار‌های استقلال می‌تواند باشد، اما این گونه نیست که باصفا ناگهان بیاید و بخواهد مشکلات استقلال را حل کند در آن حد نیست، اما او کم‌کم می‌تواند در شرایط بازی قرار بگیرد.
قلعه‌نویی در مورد دیداری که شنبه مقابل نفت‌تهران دارد و عدم حضور ملی‌پوشان و همچنین مصدومیت بازیکنانی از جمله جمشیدیان و قاضی تصریح کرد: ما به 4 قسمت تبدیل شده‌ایم یک قسمت مصدومین تیم هستند، قسمتی ملی‌پوشان، قسمتی بازیکنان امید و یک قسمت که مائی هستیم که امروز دیدید.
امیر در مورد اینکه گفته می‌شود استقلال در نیم‌فصل قصد دارد برخی بازیکنان را جذب کند و برخی بازیکنان در لیست مازاد این تیم قرار دارند، ‌تأکید کرد: خدا را گواه می‌گیرم که نه لیستی را داده‌ام که کسی از تیم جدا شود و نه لیستی داده‌ام که کسی را می‌خواهیم. ما دنبال یک هافبک بازی‌ساز خارجی هستیم و احیانا یک مدافع راست هم جذب کنیم.
وی در مورد اینکه علیپور اعلام کرده شکایت از قلعه‌نویی را پیگیری می‌کند، یادآور شد: آقایان رسیدگی کنند ما هم خیلی خوشحال می‌شویم. زمانی که آقایان در مورد آدم صحبت می‌کند نشان می‌دهد که هم سالم کار کرده‌ایم و هم راه درستی می‌رویم. از این بابت بسیار خوشحالم که این موضوع نشان می‌دهد هم پاک بوده‌ایم و هم سالم کار کرده‌ایم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
استقلال در آمریکا بازی دوستانه برگزار می‌کند

در اولین تعطیلات لیگ برتر مقدمات حضور استقلال در آمریکا و شرکت در تورنمنتی دوستانه فراهم شود.
قانون آنلاین- علی فتح الله زاده بعد از اینکه دید محمد رویانیان با سفرای کشورهای خارجی در ایران دیدار می کند نخواست از قافله عقب بماند. فتح الله زاده طی روزهای اخیر با سفیران کشورهای سوئیس و برزیل دیدار کرده است. سفیر سوئیس دیروز به مدیرعامل استقلال پیشنهاد حضور در تورنمنتی در کشور آمریکا را داد. قرار است در اولین تعطیلات لیگ برتر مقدمات حضور استقلال در آمریکا و شرکت در تورنمنتی دوستانه فراهم شود. البته هنوز نام تیمها و زمان این تورنمنت مشخص نشده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عذرخواهی یک سایت از قلعه نویی، مظلومی و کریمی

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از سایت شفقنا ورزشی،سایتی که چندی پیش به نقل از مرتضی کریمی، داور بازنشسته فوتبال مصاحبه ای علیه قلعه نویی و مظلومی با مضمون افشاء گری منتشر کرده بود این خبر را تکذیب کرد. شفقنا در متن خبر خود آورده است:

توضیح و پوزش درباره خبری که موجب رنجش خاطر شد

طی دو روز گذشته مطلبی با عنوان کمک داور جنجالی فوتبال ... منتشر شد. این رسانه در این خصوص موارد زیر را به اطلاع می رساند:

1- متاسفانه در خبر مذکور اتهاماتی به برخی افراد زده شده است و خبرنگار هنگام ارسال خبر از دقت لازم برخور دار نبوده و منابع خبر مورد تردید است . لذا این رسانه با خبرنگار خاطی برخورد جدی انجام داده است و با توجه به خدشه پذیر بودن منبع خبر و اینکه اصل بر برائت افراد است این خبر از خروجی این رسانه خارج شده است.

2- از این طریق از کلیه نام بردگانی که در این خبر از آنها اسم برده شده است از جمله آقایان پرویز مظلومی، مرتضی کریمی،امیر قلعه نویی، منصور عظیمی و باشگاه استقلال به شکل رسمی و صادقانه عذر خواهی می شود.

3- این رسانه آمادگی خود را جهت انعکاس نقطه نظر تمامی نامبردگان در خبر مذکور اعلام می دارد.

فتح‌الله‌زاده: علیپور هر مدرک اثبات ‌شده‌ای از قلعه‌نویی دارد، افشا کند

علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌ و گو با خبرآنلاین به صحبت در خصوص آخرین اتفاقات فوتبال ایران پرداخت که در ادامه می‌خوانید:

* ابتدا در خصوص دیدار تیم‌ ملی مقابل تایلند صحبت کنید.

زمانی که ما با بوریرام بازی کردیم، خیلی‌ها گفتند چرا این ‌طور شد و آن ‌طور شد و 6 تا به تیم تایلندی نزدید. بعد از آن بازی، تلویزیون 2 کارشناس آورد که با امیر قلعه‌نویی دشمن بوده و او را کوبیدند، در حالی که بوریرام از تیم ‌ملی تایلند هم قوی‌تر بود.

برای این حرفم دلیل دارم، دلیلم این است که بوریرام چندین بازیکن خارجی از کشورهای آرژانتین، کره، اسپانیا و... داشت اما در تیم ‌ملی تایلند، فقط بازیکنان این کشور حضور داشتند. ما آن تیم را بردیم اما حالا 2 کارشناس می‌آورند که از کروش فقط تعریف و تمجید کنند.

البته من هیچ انتقادی از کروش ندارم! ایشان یک مربی بزرگ، باتجربه و بین‌المللی است و کارنامه قابل احترامی دارد. حرف من این است که رفیق‌بازی‌ها، مشکل‌تراشی‌ها و چوب لای چرخ گذاشتن‌ها، مشکل این روزهای فوتبال ایران است.

* بیشتر توضیح می‌دهید تا منظورتان کامل منتقل شود؟

ببینید در تلویزیون برای 2 بازی با تیم‌های تایلندی که بوریرام و تیم‌ ملی این کشور است، 2 نوع گزارش کاملاً متفاوت داریم. یک ‌جا دفاع می‌کنیم و یک ‌جا هم می‌زنیم. مربی‌ای که با تیم سخت‌تر بازی کرده، کوبیده می‌شود و از مربی‌ای که با تیم راحت‌تر بازی کرده، تعریف و تمجید به عمل می‌آید.

این یعنی رفیق‌بازی. حتی اگر مدیرعامل یک باشگاه به ضرغامی توهین هم بکند، عوامل رئیس صدا و سیما و برنامه‌سازان، نباید برای دفاع از رئیس‌شان، آن مدیر را بکوبند. آنهایی که در تلویزیون هستند، باید صبور باشند و تحمل بیشتری داشته باشند.

ما انتظار داریم برنامه‌سازان صدا و سیما چنین ویژگی اخلاقی داشته باشند، در حالی که خود تلویزیون، عامل بسیاری از ناهنجاری‌های فوتبال ایران است. آنهایی که رفیق صدا و سیمایی‌ها باشند، مورد حمایت قرار می‌گیرند اما آنهایی که انتقاد می‌کنند را تا حد حذف پیش می‌برند و اذیت می‌کنند. من به آقای ضرغامی می‌گویم آن دنیایت را به این دنیایت نفروش. او مسئول صدا و سیماست و باید دقت بیشتری روی زیرمجموعه‌اش داشته باشد.

خود آقای ضرغامی یک برنامه گروهی با مدیران باشگاه‌ها بگذارد تا من حداقل 10 برنامه برای او نام ببرم که در آن حق‌کشی صورت گرفته. شاید ایشان به طور دقیق از همه برنامه‌ها خبر نداشته باشد اما وظیفه دارد بر زیرمجموعه‌اش نظارت کند. من در صحبت با ضرغامی، به ایشان با مدرک برنامه‌هایی را نشان می‌دهم تا خودش قضاوت کند که آیا ساختن چنین برنامه‌هایی حق است؟

باز هم می‌گویم در مورد کارلوس کروش حرفی ندارم! زیرا ایشان اثبات شده و مربی بزرگ و کاربلدی است اما عوامل دیگری هستند که کار را خراب کرده‌اند. یکی دیگر از کارهای بد تلویزیون این است که هر کس بخواهد جریانی را اصلاح کند که عوامل صدا و سیما مخالفش هستند، او را قربانی می‌کنند. آقای ضرغامی یک وقتی هم به ما بدهد، تا همه اینها را اثبات کنم و بگویم تلویزیون چه بلایی سر فوتبال می‌آورد.

* محمد رویانیان گفته هر کاری من می‌کنم، فتح‌ا...زاده هم انجام می‌دهد زیر اول من به ایتالیا رفتم، بعد فتح‌الله‌زاده با سفیر ایتالیا دیدار کرد و از بچگی هر کاری من می‌کردم، فتح‌ا...زاده هم انجام می‌داد.

شنونده باید عاقل باشد. ایشان چند ماه قبل به ایتالیا رفت. ضمن اینکه سفرش برای لی‌لی لالا و استراحت و تفریح بود اما من 12 سال قبل سامره را فرستادم لیگ ایتالیا. من به تیم ایتالیایی بازیکن می‌دهم، اما ایشان خودش می‌رود سفر ایتالیا.

ضمن اینکه رویانیان کجا سفیر ایتالیا را به دفترش آورده؟ سفیر ایتالیا می‌آید به دفتر من، اما رویانیان خودش بلند می‌شود می‌رود ایتالیا. ضمن اینکه من 6، 7 سال قبل سفیر برزیل را به دفترم آوردم. البته رویانیان حق دارد، او در فوتبال نبوده که بخواهد خاطرات فوتبالی داشته باشد.

خود شما ببینید حرف‌های من درست است یا نه. بررسی کنید و ببینید راست می‌گویم یا نه. سفیر قبلی برزیل را به دفترم آوردم و بعد هم ایشان مرا دعوت کرد که رفتم برزیل.

* اصلاً ‌چطور شد که شما با چند سفیر ملاقات پیاپی داشتید؟

من در راستای توسعه ورزش این کار را کردم. سفرایی که با من ملاقات کردند، سفرای درجه یک کشورهای اروپایی هستند. این اتفاقات، بسیار بزرگ است اما من نخواستم بیشتر از این بزرگش کنم. صحبت با سفیر سوئیس کار بزرگی است. در هفته‌‌های بعدی هم این کار را ادامه می‌دهم و به زودی و در یک بسته کامل، نتایج این ملاقات‌ها را ارائه می‌کنم.

* نمی‌خواهید آدرس دفتر رویانیان را هم به این سفرا بدهید؟

ایشان نمی‌خواهد سفرا به دفترش بیایند، می‌خواهد خودش به آن کشورها سفر کند (با خنده)، البته آقای رویانیان دوست و همکار خوب من است.

* علیپور هم گفته به اتهامات امیر‌ قلعه‌نویی رسیدگی می‌شود.

علیپور و قلعه‌نویی هر دو بزرگ هستند و ان‌شاء‌ا... هر دو برای سربلندی فوتبال تلاش می‌کنند. از علیپور هم می‌خواهم شرایط قلعه‌نویی را بیشتر درک کند.

* اما اینکه گفته به اتهامات قلعه‌نویی رسیدگی می‌شود، حرف کم‌اهمیتی نیست.

علیپور هر مدرک اثبات ‌شده‌ای از قلعه‌نویی دارد، علنی و افشا کند. ممکن است پشت ‌سر هر آدمی هزار و یک اتهام باشد اما از همه آنها تبرئه شود. اتهام زدن که کاری ندارد.

من از همه مسئولان می‌خواهم هر کس در فوتبال تبانی کرده و روح ورزش را خدشه‌دار کرده، در هر رده‌ای هم که هست، با او برخورد شود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه نوعی: با رفتار گرگ صفتانه به من حمله کردند/ من، کی روش را سرمربی تیم ملی کردم

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: مردم بدانند قلعه‌نویی که به استقلال بازگشت این تیم را قهرمان ایران کرد و به جمع 4 تیم آسیا برد.
به گزارش اوج، امیر قلعه‌نوعی در گفت و گو با برنامه ورزش و مردم اظهار داشت: از علی کفاشیان به دلیل زحماتی که می‌کشد، تشکر می‌کنم. در دوره ایشان تیم‌های ملی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان به جام جهانی صعود کردند.
وی دباره دیدار ایران و تایلند عنوان کرد: واقعیتش را بگویم به دلیل اینکه به جشن عروسی فرزندان مهدی تاج و اصغر حاجیلو دعوت شده بودم نتوانستم این دیدار را تماشا کنم.
قلعه‌نوعی با تمجید از عملکرد کفاشیان افزود: تلاش کفاشیان به تنهایی کافی نیست و از رئیس جمهور، وزارت ورزش و جوانان تا اهالی مطبوعات باید کمک کنند که کی‌روش برنامه‌های خود را پیاده کند تا با آمادگی مطلوب به جام جهانی برویم. نباید توقع داشته باشیم تیم ملی پس از 4 ماه تعطیلی شرایط ایده‌آلی داشته باشد. با این وجود شنیدم که از دقایق 55 تا 75 تیم ملی بازی سرعتی و خوبی را انجام داده است و توانسته 2 موقعیت گل ایجاد کند که این نشان می‌دهد تیم ملی کادر فنی و بازیکنان خوبی دارد.
وی ادامه داد: روزی که در کمیته فنی بودم کفاشیان من را نگه داشت و 3 نام به من داد و گفت برو روی این 3 نام تحقیق کن و نظرات خود را بده. من با 2 نفر از اهالی فن از جمله امیر حاج‌رضایی 48 ساعت وقت گذاشتیم و در نهایت اعلام کردم کی‌روش با توجه به سابقه‌ای که دارد می‌تواند به فوتبال ما کمک کند. من این مسئله را برای نخستین‌بار است که می گویم و امانتی بین و کفاشیان بود.
سرمربی استقلال درخصوص دیدار فردای استقلال با تیم نفت تهران خاطرنشان کرد: تیم ما به 4 قسمت تقسیم شده است. بعضی از بازیکنان مصدوم، برخی در تمرین تیم ملی بزرگسالان، برخی در تیم امیدها و بعضی از بازیکنانی که با ما تمرین کرده‌ بودند و از روز چهارشنبه همه بازیکنان جمع شدند. خسرو حیدری، احمد جمشیدیان و محمد قاضی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم اما ساموئل به ایران بازگشته است و شرایط بدی نداریم.
وی درباره حضور داود حقی در تمرینات استقلال گفت:‌ حقی پیش از این بازیکن من بوده و فعلاً در حال تست کردن او هستیم.
سرمربی استقلال درخصوص انتقادهایی که از او و استقلال شده، تصریح کرد: برخی رفتاری گرگ صفتانه به من حمله کردند. خوشحالم که پس از 3 سال که به استقلال بازگشتم با هزار مشکلات هم قهرمان ایران شدیم و هم به جمع 4 تیم برتر آسیا راه یافتیم. مردم بدانند قلعه‌نویی که به استقلال بازگشت این تیم را قهرمان ایران کرد و به جمع 4 تیم آسیا برد. این عنوان تنها برای من نیست و برای یک گروه از مدیرعامل محترم گرفته تا کادر فنی نقش داشته‌اند و من امیر قلعه‌نویی کمترین نقش را داشته‌ام. با این وجود خیلی‌ها در این چند وقت خواستند ذهن مردم را به هم بریزند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نویی: آقای واعظ یا عین ما هستی که خواستی با هم همکاری کنیم یا دروغ می گویی

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: آقای واعظ آشتیانی یا شما هم عین ما هستی که می‌خواستی با هم همکاری کنیم یا دروغ می گویی.

به گزارش خبرگزاری فارس امیر قلعه‌نویی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل نفت تهران ضمن عرض تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: یکی از بازی‌های سخت‌مان را در پیش داریم و شرایط خاصی در این مدت داشتیم. تیم ما به چهار قسمت تقسیم شده؛ یک قسمت در خدمت تیم ملی، یک قسمت در خدمت تیم ملی زیر 22 سال، یک قسمت مصدومان و یک قسمت تیمی بود که با ما تمرین می‌کرد. اکنون دو ـ سه روز است که جمع شده‌ایم و با توجه به خستگی ملی‌پوشان آنها ریکاوری کردند.

وی افزود: نفت تیم بسیار خوبی است که شاخص‌های یک باشگاه را دارد. چه تیم بیرونی و چه کادر فنی و بازیکنان نفت تهران مفهوم باشگاه را می‌توان از جمع آنها مشاهده کرد. بازی بسیار سختی است و باید از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم. به بچه‌ها گفتم باید آسیا را فراموش کنید و برای لیگ قهرمانان جدید آماده شوید. نمی‌گویم شرایطمان آرمانی است اما استقلال هستیم و خودمان را آماده ادامه مسابقات می‌کنیم تا امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.

سرمربی استقلال در مورد محرومان تیمش خاطرنشان کرد: تا دلتان بخواهد محروم داریم، از خود من بگیرید تا بازیکنان. خدمت اسماعیل حسن‌زاده سلام عرض می‌کنم. برای اولین بار بدون گزارش داور و ناظر بازی یک نفر محروم شد و این رکورد را می‌توانند در کتاب گینس با حرکتی که انجام دادند ثبت کنند. با تمام احترامی که برای حسن‌زاده قائلم نه ناظر بازی و نه داور گزارشی داده بود و می‌گویند از روی فیلم من را محکوم کردند و نمی‌دانیم که منظورشان کدام فیلم است. کریم بوستانی نیز محروم است. خسرو حیدری، محمد قاضی و احمد جمشیدیان امروز وضعیتش مشخص می‌شود و حنیف عمران‌زاده را به خاطر مصدومیت نداریم.

وی در مورد اینکه بازی در ورزشگاه تختی برگزار می‌شود یادآور شد: به هر حال نفت تهران حق میزبانی دارد اما اگر در هر تیمی باشم و بخواهم بین تختی و آزادی یک زمین را انتخاب کنم چون فوتبال را روی زمین بازی می‌کنم ترجیح می‌دهم مسابقه تیمم در آزادی باشد. به هر حال نباید خرده گرفت چرا که حق میزبانی برای نفت است و آنها دوست دارند بازی در ورزشگاه تختی باشد.

قلعه‌نویی در واکنش به صحبت‌های واعظی آشتیانی در مورد اینکه سومی استقلال با حضور او را پاک تر از برخی قهرمانی‌های استقلال دانسته و به قول خودش یک سری مباحث قدیمی را مطرح کرده است عنوان کرد: اولا اینکه این حرفها قدیمی است و اگر واعظ می‌گوید این حرفها قدیمی است چرا پس از چند سال که از استقلال رفته 20 – 30 بار آنها را بیان کرده و جواب خودش را می‌دهد.

وی افزود: دو اتفاق در فوتبال ایران افتاد یکی روزی بود که مصطفی آجرلو اعلام کرد روز پاک فوتبال بود و در آن تاریخ استقلال تهران با شکست مقابل استقلال اهواز قهرمانی را از دست داد. این موضوع را آجرلو بیان کرد. روز دیگر زمانی بود که کریم ملاحی با من تماس گرفت و به عنوان مدیر ابومسلم از طرف خودش هیئت مدیره و مردم خراسان از من تشکر کرد که کار پهلوانی انجام دادیم. حالا می‌پرسم در آن دو اتفاق مگر امیر قلعه‌نویی حضور نداشته است؟ می‌گویم روزی که با شکست مقابل استقلال اهواز قهرمانی را از دست دادیم و دو سال بعد کریم بوستانی را به عنوان همکار انتخاب کردیم اگر به جای شکست مقابل استقلال اهواز پیروز می‌شدیم و کریم بوستانی را از آن تیم به کادر خود می‌آوردیم آن وقت ناپاک می‌شدیم. می خواهم واعظ آشتیانی جواب این سوال من را بدهد.

سرمربی استقلال تاکید کرد: سوال دیگر من در ارتباط با روزی است که واعظ آشتیانی به مکه می‌رفت. او چند واسطه برای صحبت با من فرستاد و چرا پشت تلفن گفت سلام پهلوان. اگر می‌خواهی از حلالیت استفاده شرعی کنی که این درست نیست. نباید از حلالیت استفاده شرعی کرد. اگر کسی بدی کرده باشد حلالیت می‌طلبد اگر من بد کردم و آدم بدی هستم نباید لقب پهلوان را به من بدهید. برای این مسئله که دیگر شاهد داریم.

وی افزود: من آدم بدی هستم. چرا سه روز قبل از بازی آخر ما در لیگ برتر مقابل پیام خراسان با من صحبت کردی و گفتی تو بچه جنوب شهر و بامعرفتی هستی و می‌خواهم من هم با تو جنوب شهری صحبت کنم و سال بعد مربی تیم باشی و از من خواستی معرفتی جواب بدهم. آخرسر نفهمیدیم پهلوان و بامعرفت هستیم یا نه؟

وی افزود: یک ساعت بعد به اتاق من آمدی و من را به دلیل شلوغی اتاقم صدا کردی. برای این مسئله شاهد دارم که از من خواهش کردی تا لیست نفرات سال بعد استقلال را به شما بدهم. آقای واعظ یا عین ما هستی که خواستی سال بعد با هم کار کنیم یا دروغ می‌گویی. چهار پنج ماه پس از این اتفاقات حلالیت طلبیدی. آن موقع که به مسائل اشراف داشتی چرا زنگ زدی و لقب پهلوان دادی. دلیل این موضوع را ما متوجه نمی‌شویم.

قلعه‌نویی تاکید کرد: تا به حال جایی نگفته بودم اما دو اتفاق پاکی که در این اتفاق بوده امیر قلعه‌نویی در آنها حضور داشته است. اعتقاد دارم لیگ ما پاک است اما آدم‌هایی آمده‌اند فوتبال را از این شرایط خارج کنند. آنهایی که می خواستند جمعیت را از این فوتبال بیرون بکشند. صد هزار نفر را به ده هزار نفر رساندند و حالا می‌خواهند آن را دو هزار نفر کنند. به ما پهلوان و بچه جنوب شهر گفتی و سپس حلالیت طلبیدی بعد از اینکه با یکدیگر کاری نداشتیم. بعد از رفتن از استقلال گفتید دیگر در مورد استقلال صحبت نمی‌کنم اما این کار را انجام ندادید، مگر حبیب کاشانی و محمد غریب مصاحبه کرده‌اند تازه آنها نگفته‌اند که ما حرفی نمی‌زنیم.

قلعه‌نویی در مورد اینکه پیش از این گفته می‌شد امید طیری رابط باشگاه استقلال با ایرماتوف، داور ازبکستانی بوده یادآور شد: من هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم. آشتیانی که هم اکنون این موضوع را رد می‌کند اما اگر به مصاحبه‌های پیشین خود رجوع کنند متوجه می‌شوند که در آن زمان اسم طیری را آورده‌اند و به تناقض‌گویی‌های خودشان پی خواهند برد.

وی در مورد بازیکنان ملی‌پوش استقلال یادآور شد: در 2 روز گذشته ملی‌پوشانمان فقط ریکاوری کردند. من چون نرسیدم بازی تیم ملی مقابل تایلند را ببینم نمی‌دانم چه عملکردی در تیم ملی داشته‌اند. بازیکنان ملی‌پوش ریکاوری کردند و امروز تمرین سبکی انجام خواهند داد و باید ببینیم شرایط لازم را دارند یا خیر.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد صحبت‌های حجت ‌الاسلام علیرضا علیپور خاطرنشان کرد: درباره این موضوع وکیل گرفته‌ایم و مسائل حقوقی را پیگیری می‌کند. در یکی دو ماه آینده همه چیز برای مردم مشخص خواهد شد.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
استقلال با 18 بازیکن به اردو رفت

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم استقلال برای دیدار مقابل نفت تهران از ساعت 12 امروز به هتل اوین رفت تا اردوی خود برای این بازی را آغاز کند.آبی پوشان با 18 بازیکن به نامهای سیدمهدی رحمتی، جواد نکونام، فرهاد مجیدی، امیرحسین صادقی، واحدی نیکبخت، پژمان منتظری، اکبرپور، برهانی، نوری، نظری، ساموئل، لاوره، سیدحسین حسینی، جودکی، تیموریان، بیگ زاده، قاسمی و عابدینی به اردو رفتند.

پ ن:عجب خرید مزخرفی بود این جمشیدیان یه نیه بازی میکنه یه ماه مصدوم میشه

به جز تیموریان و تا حدی قاضی هر چی خریدیم مهره سوخته بوده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نویی: آقای واعظ، استاد مصاحبه! گاف دادی/ دیگر جواب او را نمی‌دهم

سرمربی تیم استقلال می‌گوید با "گاف" واعظی آشتیانی، واقعیت برای هواداران استقلال در موضوع جدایی‌اش از آبی‌های تهران در زمان مدیریت آشتیانی مشخص شد.

امیر قلعه‌‍نویی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در واکنش به صحبت‌های اخیر امیررضا واعظی آشتیانی اظهار کرد: آقای واعظ اشتیانی که خود را استاد ادبیات و مصاحبه می‌دانند در آخرین مصاحبه خود با یکی از خبرگزاری‌ها گاف بزرگی دادند و حالا صحت حرفهای من به هواداران ثابت شد. واعظ تا دیروز مدعی بود که خودش نخواسته من در استقلال بمانم اما حالا که من گفتم او قبل از بازی آخر پیشنهاد تمدید قرارداد داده بی دقتی کرده و گفته که دعوا را قلعه‌نویی شروع کرد. این حرف واعظ نشان می‌دهد در اظهاراتش در همه این سالها صادق نبوده است!

وی در پاسخ به این سوال که آشتیانی اعلام کرده که تنها به پیشنهاد یکی از خبرنگاران برای گرفتن حلالیت پیش از سفر به حج با شما تماس گرفته و کسب حلالیت تنها یک "رسم دینی" است، گفت: واعظ که ادعای دینداری و اصولگرایی دارد بهتر است به کتابهای زیر دیپلمش مراجعه کند و مفهوم حقیقی حلالیت طالبی و سفر حج را یاد بگیرد. انسان به سفر حج می‌رود تا دلش را صاف کند، از خدای بزرگ طلب بخشش کند و در بازگشت از سفر حج مومن‌تر باشد، نه اینکه همان انسان قبلی باشی. این همه تهمت و افترا راه و روش مسلمانی نیست!

قلعه‌نویی ادامه داد: حلالیت طلبی از نظر یک مسلمان یک رسم پیش پا افتاده نیست که طوطی‌وار انجام بدهیم. لااقل من این طور یاد گرفتم اما شاید اسلام واعظ اسلام دیگری است!

وی در پایان در پاسخ به این سوال که تا چه زمان این مجادله لفظی ادامه خواهد داشت، گفت: خدا را شکر که امیر قلعه نویی وجود دارد تا واعظ اشتیانی تیتر یک بشود. در ضمن دیگر پاسخ واعظ را نمی‌دهم. من فقط می‌خواستم مردم بدانند که من نخواستم با ایشان کار کنم نه اینکه ایشان نخواست. خدا را شکر که با گاف واعظ این موضوع برای مردم مشخص شد.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
من نمیدونم این واعظ چی میخواد از این فوتبال

حرف که نمیزنه چرت و پرت میگه

هنوز تعریف حلالیت طلبیدن رو نمیدن برا قلعه نویی شده استاد اخلاق

کلا تو آفسایده بنده خدا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
1382152849.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
گزارشگر دیدار نفت تهران و استقلال مشخص شد

دیدار نفت تهران و استقلال، امروز - شنبه - 27 مهر ماه ساعت 15 و 45 دقیقه به صورت زنده به روی آنتن شبکه سه می‌رود.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، این مسابقه از سری مسابقات لیگ برتر جام خلیج فارس است که در ورزشگاه جهان پهلوان تختی تهران برگزار خواهد شد.

گزارش این مسابقه را محمد سیانکی و اجرای برنامه را مزدک میرزایی بر عهده دارد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آندو: آن حرف‌ها ازخداداد بعید بود چون خودش بازیکن ملی بود

به عنوان برادر کوچکتر از ایشان انتظار دارم که به عنوان یک آدم فوتبالی باتجربه این حرف ها را نزند

ملت ایران: آندرانیک تیموریان کلا پسر آرامی است؛ زیاد رابطه ای با حواشی و مصاحبه و مسائل خارج مستطیل سبز ندارد. او معمولا تمرین می کند، به خانه می رود و روز بازی هم درزمین کارش را انجام می دهد اما آندو بعد از بازی ایران- تایلند، ناراحت به نظر می رسید و دلخوری اش را در مصاحبه بعد از بازی نشان داد.

او معتقد است که هواداران نباید احساسی عمل می کردند و علیه شجاعی شعار می دادند. ابران ورزشی، با آندو درباره این موضوع، واکنش خداداد عزیزی و سایر موضوعات گفت و گویی انجام داده است:

بعد از آنکه شما از مسعود شجاعی دفاع کردید، خداداد عزیزی در مصاحبه ای نسبت به حرف های شما واکنش نشان داد. حرف های خداداد را خوانده اید؟

بله… پیش از هر چیز به این مساله اشاره کنم که خداداد عزیزی بازیکن بزرگی بوده و شخصا او را دوست دارم و برایش احترام خاصی به خاطر روزهای خوبی که برای مردم ایران در تیم ملی درست کرده قایل هستم. من گل خداداد به استرالیا و بازی های خوبش در جام ملت های آسیا را فراموش نمی کنم اما به عنوان برادر کوچکتر از ایشان انتظار دارم که به عنوان یک آدم فوتبالی باتجربه این حرف ها را نزند.

آقای عزیزی پیراهن تیم ملی را به تن داشته و در جام جهانی، جام ملت ها و رویدادهای بزرگی بازی کرده است. پس با تجربه ای که ایشان دارند، بهتر از من می دانند که بازیکن در زمین تحت چه فشاری بازی می کند.

حالا در این شرایط اگر هواداران علیه او شعار بدهند، آیا تمرکز بازیکن از بین نمی رود؟ اگر هواداران به جای شعار، دست به تشویق بازیکن بزنند چقدر در روحیه اثر می گذارد و آدم احساس نمی کند که با حمایت آنها باید بازی بهتری ارائه کند یا وقتی شعار می دهند، تن و بدن آدم می لرزد که مبادا توپ را خراب کند تا ورزشگاه بر سرش خراب شود؟

از آقای عزیزی بعید بود که این حرف ها را بزند چون خودش در تیم ملی شرایط سخت و بازی های بزرگی را تجربه کرده است. اگر آدم های معمولی این صحبت ها را مطرح می کردند، مشکلی نبود ولی آقای عزیزی سرد و گرم فوتبال را چشیده و اگر خودش هم جای من بود به دفاع از شجاعی می پرداخت و اجازه نمی داد که هیچ کس به همبازی اش که در زمین دویده و عرق ریخته توهین کند.

اما خداداد معتقد است که شما با این حرف ها مقابل مردم قرار گرفتی؟

من هرگز مقابل مردم نیستم چون خودم را جزو مردم می دانم. من همان بازیکنی بودم که قبل از بازی با قطر و لبنان با دنده شکسته در تیم ملی تمرین کردم. شما دیدید که با دست شکسته ۷۰ دقیقه مقابل کره در اولسان دوام آوردم چون پیراهن تیم ملی به تنم بود.

آقای عزیزی هم در تیم ملی از خودگذشتگی کرده به خاطر مردم؛ یادمان نمی رود که علی دایی با دنده شکسته و طحال پاره برای تیم ملی بازی کرد. پس همه ما برای خوشحال کردن مردم این کار را کردیم و مردم کشورمان را دوست داریم.

در بازی با تایلند به نظرم هواداران احساسی علیه مسعود شجاعی شعار دادند چون مسعود معمولی بازی می کرد و بد هم نبود. از مردم و هواداران تیم ملی انتظار داشتم که قبل از شعار یک لحظه پیش خودشان فکر می کردند که علیه چه کسی قرار است شعار بدهند.

مگر همین مسعود شجاعی به کره جنوبی گل نزد؟ مگر مسعود شجاعی نبود که به عربستان گل زد؛ یادمان نرود که او در اوساسونا بازی می کرد و باعث افتخار همه ما بود؛ حتی خود من هم وقتی بازی های او را در لالیگا می دیدم، افتخار می کردم که یک ایرانی تا اینجا پیش رفته که جلوی رئال و بارسا بازی می کند.

قبل از اینکه شعار بدهیم، به گذشته توجه کنیم و همه جوانب را در نظر بگیریم. این درخواست من از هواداران بود.

شما به کنایه گفته بودید که هواداران به کروش زنگ بزنند و بگویند که چه کسی را بازی بدهد…

مسعود که مقصر بازی کردن در تیم ملی نیست. او به دعوت سرمربی به اردو آمده و حتما توانایی هایی داشته که سرمربی او را به زمین فرستاده است. ما باید به نظر سرمربی تیم احترام بگذاریم. کارلوس کروش هم تنها می تواند ۱۱ نفر را به زمین بفرستد. حتما برنامه و تاکتیکی داشته و سلیقه او ممکن است با هواداران فرق کند. به سلیقه کروش احترام بگذاریم. او با همین نفرات تیم ملی را به جام جهانی برده و در مقدماتی جام ملت ها هم ۳ امتیاز را می خواستیم که گرفتیم. حرف من همین بود.

اما خوب بازی نکردیم…

این بحث دیگری است… تیمی که بعد از ۴ ماه تعطیلی تشکیل شده و ۹ جلسه تمرین داشته و لژیونرهایش ۴۸ ساعت قبل از بازی رسیده اند، چطور باید هماهنگ شود؟

خداداد گفته بود که با این تیم در جام جهانی آبروریزی می شود؟
سطح تیم ملی بسیار بالاتر از بازی با تایلند است. قبل از جام جهانی حتما اردوی خوبی خواهیم داشت و به هماهنگی بالاتری می رسیم. آقای عزیزی که الان به عنوان یک مربی شاغل است، به این موضوع اشاره کند که تیم ملی بازی تدارکاتی خوب می خواهد.

ایشان چون فوتبالیست بوده و الان هم مربی است، حتما نقش بازی تدارکاتی را خوب درک می کند. خلاصه اینکه من برادر کوچک آقای عزیزی هستم، برایشان احترام قایل هستم و از ایشان می خواهم که به عنوان فوتبالیست بزرگ و باتجربه این مملکت به تیم ملی که تیم همه مردم است کمک کند.

در مورد وضعیت استقلال هم صحبت می کنید… اختلافاتی بین رحمتی، صادقی و اکبرپور پیش آمده.

در استقلال با امیر قلعه نویی هیچ مشکلی به وجود نمی آید چون مدیریت تیم را بلد است و کارش را خوب انجام می دهد. این موضوع به من ارتباطی ندارد اما به عنوان یک دوست حتما کمک می کنم سوءتفاهم ها برطرف شود.

مطمئن باشید سیاوش، سید مهدی و امیرحسین خیلی بیشتر از آنچه فکرش را می کنید با هم رفیق هستند و همدیگر را دوست دارند. به هر حال آنها سال ها کنار هم بازی کرده اند و مثل یک خانواده هستیم.

پس مساله خانوادگی توسط بزرگترهای خانواده که آقای قلعه نویی و فتح ا… زاده هستند حتما حل می شود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
استقلال با 18 بازیکن به اردو رفت

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم استقلال برای دیدار مقابل نفت تهران از ساعت 12 امروز به هتل اوین رفت تا اردوی خود برای این بازی را آغاز کند.آبی پوشان با 18 بازیکن به نامهای سیدمهدی رحمتی، جواد نکونام، فرهاد مجیدی، امیرحسین صادقی، واحدی نیکبخت، پژمان منتظری، اکبرپور، برهانی، نوری، نظری، ساموئل، لاوره، سیدحسین حسینی، جودکی، تیموریان، بیگ زاده، قاسمی و عابدینی به اردو رفتند.

پ ن:عجب خرید مزخرفی بود این جمشیدیان یه نیه بازی میکنه یه ماه مصدوم میشه

به جز تیموریان و تا حدی قاضی هر چی خریدیم مهره سوخته بوده

بنظرم خریدهای پرویز مظلومی بهتر بود تا قلعه نوعی..هر چند کفه خرید بازیکن با توجه به آندو و نکونام شاید به نفع امیرخان سنگینی کنه
ضمنا این جودکی کی هست؟

من نمیدونم این واعظ چی میخواد از این فوتبال

هیچی..جایگاه قبلیشو میخواد!
بنظرم امیرخان نباید با اینا خیلی دهن به دهن بشه..خصوصا علیپور و روشن و واعظ و ...

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ترکیب تیم استقلال مشخص شد
ترکیب تیم فوتبال استقلال برای بازی با نفت تهران مشخص شد.
13920712000290_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی برای بازی امروز مقابل نفت تهران ترکیب زیر را انتخاب کرده است:

مهدی رحمتی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، پژمان نوری، هاشم بیک زاده، جواد نکونام، آندو تیموریان، ساموئل، سیاوش اکبرپور، فرهاد مجیدی

نکته قابل توجه در ترکیب آبی پوشان بازگشت منتظری به قلب دفاع و حضور بیک زاده در دفاع راست است.
امروز آبی پوشان محمد قاضی، احمد جمشیدیان، خسرو حیدری و حنیف عمران زاده را در اختیار ندارند.
دیدار تیم های نفت تهران و استقلال ساعت ۱۵:۴۵ آغاز می‌شود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
من از استقلال برو نیستم

طی چند روز گذشته مباحث زیادی در مورد پیوستن آرش برهانی به مس کرمان و تراکتورسازی مطرح شده اما این بازیکن قصد جدایی از استقلال را ندارد.

برهانی که ابتدای فصل از تراکتورسازی پیشنهاد خوبی داشت به این تیم نرفت و حتی دو روز پیش این شایعه به وجود آمد که وی در فرحزاد با مسئولان مس کرمان مذاکره کرده اما نزدیکان وی تاکید کرده اند که هیچکدام از این خبرها صحت ندارد.

هر چند مسی ها به شدت از طریق مظلومی خواهان به خدمت گرفتن شماره ۹ استقلال هستند اما این بازیکن خودش اصلا تمایلی به جدایی از استقلال ندارد و این موضوع را به مسئولان این باشگاه هم اعلام کرده است.
باید منتظر نیم فصل ماند و دید آیا استقلالی‌ ها برهانی را می خواهند یا اینکه این بازیکن سرانجام بعد از سال ها از استقلال می رود؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
ترکیب تیم استقلال مشخص شد
ترکیب تیم فوتبال استقلال برای بازی با نفت تهران مشخص شد.
13920712000290_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی برای بازی امروز مقابل نفت تهران ترکیب زیر را انتخاب کرده است:

مهدی رحمتی، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، پژمان نوری، هاشم بیک زاده، جواد نکونام، آندو تیموریان، ساموئل، سیاوش اکبرپور، فرهاد مجیدی

نکته قابل توجه در ترکیب آبی پوشان بازگشت منتظری به قلب دفاع و حضور بیک زاده در دفاع راست است.
امروز آبی پوشان محمد قاضی، احمد جمشیدیان، خسرو حیدری و حنیف عمران زاده را در اختیار ندارند.
دیدار تیم های نفت تهران و استقلال ساعت ۱۵:۴۵ آغاز می‌شود.

یعنی استقلال 10 نفره میخواد وارد زمین بشه ؟ :D

محمد مهدی نظری رو جا انداختی...

ای کاش بجای نظری برهانی رو بازی میداد

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
چه اصراری داره قلعه نویی بر عدم استفاده از این لاوره نگون بخت.....
حتی اون نیکبخت بی خاصیتم 2 تا بازی بهش رسید ولی این کلا فکر کنم جمعا 1 دقیقه بازی کرده
باز هم با ترکیب آشنای 4 هافبک دفاعی بازی خواهیم کرد در نتیجه امید چندانی نمیشه داشت به این بازی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فرهاد قبلا همه این موقعیت ها رو گل میکرد :(

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
زمین خیلی بده!!

با این تاکتیک هم نمیشه گل زد!

مصدومیت حنیف کم بود صادقی هم اضافه شد!