• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
به قلعه نوعی زمان بدید ... تنها مربی در ایران که میتونه از پس استقلال با حاشیه هاش بر بیاد امیر خان هست

بد ترکیب چیدن که ربطی به زماندادن نداره
باهات موافقم که بهترین مربی برای استقلال قلعه نوییه ولی هیج جوره درک نمیکنم ترکیب چینیاشو
اینقدر هافبک دفاعی داریم که دائما با هم قاطی میکنن نمیکنه حداقل به جای نوری این لاوره رو بذاره که به عنوان طراح گرفتیمش مطمئنا از نوری ضعیف تر بازی نمیکنه.
تاکتیکمون فقط شده بکش زیرش و بازی مستقیم چون اصلا هافبکامون نمیتونن دو تا پاس با ارزش بیشتر از 1 بدن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]صالح: کميت را بر کيفيت ترجيح مي‌دهيم[/h]
[h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت: کميت را بر کيفيت ترجيح مي‌دهيم و کيفيت به آن اندازه برايمان مهم نيست.[/h]
00942696.jpg

مجيد صالح در پايان ديدار استقلال مقابل نفت تهران که با تساوي يک بر يک به پايان رسيد، گفت: کلاس فوتبال دو تيم بالا بود و شايد اگر بازي در زمين ديگري برگزار مي‌شد نتيجه ديگري رقم مي‌خورد و حتي نفت ما را مي‌برد. فقط برگزاري مسابقه مهم نيست بلکه کيفيت بازي‌ها نيز مهم است. در نفت تهران بازيکناني حضور داشتند که مي‌توانستند تأثيرگذار باشند اما اين زمين شرايط بازي روي زمين را مي‌گرفت.

وي افزود: واقعا کيفيت زمين نامناسب بود و بازيکنان دو تيم نمي‌توانستند قابليت‌هاي خود را نشان دهند، توپي که مهدي نظري در 6 قدم خراب کرد فقط به خاطر شرايط زمين بود و اگر زمين هموارتر بود شايد آن توپ گل مي‌شد. ما هم دوست داريم تيم‌هاي تهراني در زمين خودشان بازي کنند اما نبايد فقط کميت را در نظر بگيريم، متأسفانه ما به اندازه کميت به کيفيت اهميت نمي‌دهيم.
-------------------------------
منم همینطور
کمیت رو به کیفیت ترجیح میدم با این زمین هااااا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ای خدااا بازی بد بیاد بازی کنه
آخه چرا بهش بازی نمیدن ؟؟
انصافا از نوری که بهتره///

[h=1]بازيکن استقلال پيراهنش را به زمين کوبيد[/h]
[h=2] هافبک صربستاني تيم استقلال که به نشانه اعتراض به بازي نکردنش پيراهنش را در پايان بازي با نفت به زمين کوبيد، گفت: کادرفني است که تصميم نهايي را در ارتباط با بازي کردن يا نکردن من مي‌گيرد.[/h]
00945386.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، پس از پايان ديدار تيم‌هاي نفت تهران و استقلال گوران لاوره هافبک صربستاني تيم استقلال به نشانه اعتراض با عصبانيت پيراهنش را به زمين کوبيد تا ناراحتي خود را به خاطر بازي نکردنش از اين طريق نشان دهد.

وي پس از پايان اين ديدار در ارتباط با اين حرکت خود گفت: من فقط به عنوان بازيکن در تمرينات شرکت مي‌کنم و با کادر فني نيز مشکلي ندارم و اين کادرفني است که تصميم نهايي را در ارتباط با بازي کردن من مي‌گيرد.

لاوره افزود: مشکل مالي ندارم و تنها دوست دارم تا بازي کنم.

-----------------------------------------------------------------------------------

[h=1]قلعه‌نويي: آقاي حسن‌زاده خدايي هم هست[/h]
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: من را بي‌گزارش محروم کردند، آقاي حسن‌زاده خدايي هم هست.[/h]
00944377.jpg

امير قلعه‌نويي در کنفرانس مطبوعاتي بعد از ديدار مقابل نفت تهران که با تساوي يک بر يک به پايان رسيد، گفت: با اين کيفيت زمين خوب بازي کردن بسيار سخت است. مسئولين تختي تلاش مي‌کنند اما باز هم وضعيت همينطور است. آنها که مي‌گويند ليگ ما ضعيف شده حرفشان را قبول دارم چرا که اين کيفيت زمين در کار تأثير مي‌گذارد. فوتبال بازي کردن در اين نوع زمين‌ها بسيار مشکل است به پاس سوم نمي‌رسيديم و بعد از آن مجبور بوديم توپ را بيرون بزنيم. يک گل استثنايي هم دريافت کرديم که آن هم از شانس بد ما بود.

وي افزود: به بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم. تمرکز خوبي داشتند يک توپ خوب به دست آورديم و اگر آن را خراب نمي‌کرديم بازي 2 بر صفر مي‌شد اما همان توپ برگشت و به دروازه ما رفت. با اين بازي به ليگ بازگشتيم و از جمعه استارت قهرماني مي‌زنيم.

قلعه‌نويي در مورد اينکه از شعار عليه علي دايي جلوگيري کرد، اظهار داشت: به هر حال هرکس وظيفه‌اي دارد مي‌خواهم امروز در خصوص محروميتم حرف بزنم نشستن روي سکو بسيار سخت بود تا الآن زياد محروم شدم اما اين محروميت بسيار سخت بود. حسن‌زاده و همکارانش آسوده‌خاطر باشند اين اتفاق هم مي‌گذرد حسن‌زاده و همکارانش نظاره‌گر بودند آنها بدون هيچ گزارشي من را محروم کردند. آقاي حسن‌زاده خدايي هم هست.

وي در مورد اينکه از دادن برخي شعارها جلوگيري مي‌کرد، خاطرنشان کرد: بالاخره رفتار مافيا اين است بايد اين کار را کنيم در کشور ما بداخلاقي حرف اول را مي‌زند کار آموزنده را نشان نمي‌دهيم وظيفه من بود که در جريان بازي از اين کار جلوگيري کنم در هر حال ساير مربيان همکار من هستند اميدوارم همانطور که با ما رفتار شد با همه هم رفتار شود. در حق من کم‌لطفي کردند و بي‌گزارش محروم شدم و رأي را به صورت قطعي دادم. مطمئنم حسن‌زاده اين کار را قانوني انجام داده و صد در صد عدالت را رعايت کرده است. من زياد محروم شدم و اين بدترين رأي بود. حتي يک بار شش ماه محروم شدم اما به اين اندازه سخت و عجيب نبود.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آرش برهانی نیمه دوم میاد تو زمین اونوقت نا نداره بدوئه

رو گلی که خوردیم اگه برهانی درگیر میشد نمیتونست بزنه

ولی راه رفت و نگاهش کرد !

حقشه بره رو نیمکت

تیم به شدت افتضاح بود فقط همین.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشكلات مالي تيم شديد شده . يكسري هم دارن يك كارهايي ميكنند بر عليه قلعه نوعي

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام
خــــــب ، همه گفتنی ها رو دوستای گلم گفتن
این تیم اول فصل تو یه سری نقاط بد بسته شد! بعدش هم یک سری تاکتیک محافظه کارانه از اول فصل تا حالا تیم رو به این روز انداخته.(بخاطر پیر شدن تفکرات امیر)
یه نکته تو این مدت برام جالب بود ، اونم بازیکنهایی که ازشون متنفر بودم و از بعضیاشونم که خیلی خوشم میومد جاشونو با هم عوض کردن! مثلا نکونام اول فصل خیلی افتضاح بود که هر چی زمان گذشت و بازی کرد خوب شد! اما بجاش ساموئل!!!!! واقعا هر چی زمان گذشت داغون شد! نمیدونم واقعا دلیلش چی میتونه باشه!
تیم الان یه تکون اساسی میخواد. بازیکنهایی که به نظر من اگه برن جای دیگه میتونن بیشتر موفق باشن تا توی استقلال : نوری - نیکبخت - نظری - برهانی - جمشیدیان
فقط امیدوارم پای بازیکنای فسیل بیشتر از این به این تیم باز نشه (که دیر یا زود باز این اتفاق میوفته)
به امید روزهای بهتر برای تیم محبوبمون

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یه کلمه خسرو حیدری نباشه تیم فلجه

حالا قاضی جمشیدیان هم اضافه کنید...

بازم میگم رحمتی یه مدتی باید بره رو نیمکت...

رفتن حمودی و جباری ترکیب استقلال رو بهم ریخت

اون روزی که یه عده اومدن گفتن تیم به یک مهره وابسته نیست چرت میگفتن

حمودی رو انقد حلوا حلوا کردن تا پرید حالا بحثای مدیر برنامه به کنار

جباری هم ستون اصلی تیم بود

تیم استقلال فقط الان خسرو حیدری میخواد +حمودی+جانواریو

پ.ن : نیم فصل هم نمیتونیم بازیکن خوب بگیریم هیچ بازیکن خوبی مخصوصا بازیساز نیست که با تیمی قرارداد نداشته باشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
جوک سال !

چمن تختي عالي است، فقط رنگ باخته

مدير مجموعه ورزشي تختي مدعي شد کيفيت زمين چمن ورزشگاه تختي هيچ‌گونه مشکلي ندارد و تنها به دليل گرمايش شديد تابستان رنگ آن رفته است.
چمن تختي عالي است، فقط رنگ باخته
حسين کلانتري‌زاده درباره اعتراضات نسبت به کيفيت بد زمين چمن ورزشگاه تختي تهران با بيان اينکه چمن اين ورزشگاه هيچ‌گونه مشکلي ندارد و تنها رنگ آن رفته است، گفت: سطح چمن کاملا خوب و هموار است و تنها به دليل گرماي شديد تابستان، رنگ آن رفته است و تا هفته بعد نيز رنگ آن درست مي‌شود. 2 هزار متر چمن را تعويض کرده‌ايم و مطمئنا در آينده کيفيت آن بهتر از اين خواهد شد.

به نقل از ايسنا، مدير مجموعه ورزشي تختي درباره خاموشي ناگهاني اسکوربورد از دقيقه 25 بازي گفت: سازمان ليگ دستور داده است به دليل نشان دادن صحنه‌هاي حساس و تشويش تماشاگران، استفاده از اسکوربورد ممنوع است و تنها بايد زمان بازي و نتيجه را نشان دهد.

وي استفاده از اين اسکوربورد را موقت دانست و گفت: اين اسکوربورد را از شرکت توسعه و تشخيص اجاره کرده‌ايم و براي هر بازي بابت آن مبلغ 10 ميليون تومان پول مي‌دهيم. اسکوربورد ورزشگاه تختي خريداري شده،‌اما به علت کمبود زمان نتوانستيم آن را براي اين بازي نصب کنيم و از هفته آينده اسکوربورد اصلي نصب خواهد شد. به دليل بازديد کارشناسان AFC اين اسکوربورد را به طور موقت در ورزشگاه تختي نصب کرديم.

پ.ن : غلطک بندازن تو زمین راه بره جلوبندیش میاد پائین از بس چاله داره !

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
.................

تیم استقلال فقط الان خسرو حیدری میخواد +حمودی+جانواریو

پ.ن : نیم فصل هم نمیتونیم بازیکن خوب بگیریم هیچ بازیکن خوبی مخصوصا بازیساز نیست که با تیمی قرارداد نداشته باشه

پس باید همین لاوره رو دودستی بچسبیم

واقعا بازیکن خوبی بنظر میاد//

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مشكلات مالي تيم شديد شده . يكسري هم دارن يك كارهايي ميكنند بر عليه قلعه نوعي

اینا هیچ ربطی به بازی ضعیف امثال نظری و برهانی نداره!

آقا دروازه خالی رو 60 متر زده بالا...مشکل مالی داره؟ ایشون فجر سپاسی هم از سرش زیاده!

پول میخوان ..بفرما..راه بازه جاده دراز! خوش اومدن!

استقلال پول نداره.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نویی: حسن‌زاده را به خدا واگذار می‌کنم/ این گدابازی‌ها را جمع کنید

ه گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل نفت تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌چرا سازمان لیگ چنین زمین‌هایی را برای مسابقات انتخاب می‌کند این مسائل برای فوتبال ایران و آسیا قشنگ نیست به فکر سلامتی بازیکنان نیستند چرا صورت مسئله را پاک می‌کنند. خدا شاهد است اگر تیمم می‌برد هم همین مسائل را عنوان می‌کردم.

وی ادامه داد: ‌ما از لحاظ سخت‌افزاری مشکل داریم. من سال 87 که به قطر رفته بودم پس از آن آنها امکاناتشان را فراهم کردند و در جام ملت‌ها و جام جهانی را میزبانی کردند. چرا ما در این زمین‌ها بازی می‌کنیم. با این زمین‌ها و زمین حافظیه می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم.

سرمربی استقلال یادآور شد: گداخانه شده‌ایم افراد با التماس ورزشگاه‌هایی را می‌گیرند این گدابازی‌ها را جمع کنید ملت ایران قدمت 9 هزار ساله دارد و از ثروتمندترین ملت‌ها بوده حالا چرا این حال و روز را برای این ملت به وجود آورده‌اید. چرا باید همه از فوتبال لذت ببرند اما ما تنها از چیزی که از این فوتبال نمی‌بریم لذت است.

قلعه‌نویی افزود: اگر حرف هم بزنیم هزار چیر می‌گویند و بعد معذرت خواهی و مسائل دیگر را مطرح می‌کنند. این موارد بماند ما پیگیری این مسائل هستیم من می‌گویم چرا کره جنوبی و ژاپن در هر دور به جام جهانی صعود می‌کنند اما ما مقطعی صعود می‌کنیم و تا این مسائل را برطرف کنیم صعود نمی‌کنیم.

وی در مورد اختلافاتی که بین علیپور و واعظ آشتیانی به وجود آمده تصریح کرد: آنها زمانی که در مورد قلعه‌نویی صحبت می‌کند تیتر اول روزنامه‌ها می‌شوند وگرنه اگر به خودشان باشد صحفه پنجم ششم هم نیستند. در مورد فوتبال پاک هم باید بگویم خدا را شکر در فوتبال ما دو بار این اتفاق افتاده که قلعه‌نویی و خانواده استقلال در آن حضور داشتند. ملاحی شاهد زنده این موضوع است. آن روزی که مدیرعامل ابومسلم بود با من تماس گرفت و ازطرف مردم خراسان به هیئت مدیره باشگاه از من تشکر کرد به خاطر حرکت جوانمردانه‌ای که کردیم تقدیر کرد. این اولین روز فوتبال پاک بود و در دیگر روز بحث این بود که در دو طرف استقلالی‌ها حضور داشند در یک طرف استقلال با برادران شفیعی زاده و در طرف دریگر استقلال تهران در آن زمان که جام را از دست می‌دهیم و می‌بازیم من خوب هستم و علیپور هم اظهار نظرهایی می‌کند حالا نمی‌دانم چه اتفاقاتی می‌افتد خوشحالم درهر دو بار خانواده استقلال و امیر قلعه‌نویی حضور داشته است.

سرمربی استقلال تصریح کرد: چرا باید برای AFC دست گدایی دراز کنیم باید 50 ورزشگاه خوب درست کنیم .حسن‌زاده را به خدا واگذار می‌کنم. من اگر حتی از فوتبال هم بروم حرف‌هایم را می‌زنم. خودش می‌داند که در جریان دیدار استقلال و ذوب‌آهن چه مسائلی به وجود آمد من را بدون گزارش محروم کردند باز همی می‌گویم او را به خدا واگذار می‌کنم.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
گل نفتو یه بار دیگه که میدیدم،درسته که ضربه استثنایی بود ولی با توجه به فاصله ،رحمتی خیلی ضعیف کرد.فاصله اینقدر بود که فرصت عکس العمل به موقع رو داشت ولی نتونست کاری بکنه
فکر می کنم این روزا رحمتی از ضعیف ترین گلرای لیگ باشه

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
گل نفتو یه بار دیگه که میدیدم،درسته که ضربه استثنایی بود ولی با توجه به فاصله ،رحمتی خیلی ضعیف کرد.فاصله اینقدر بود که فرصت عکس العمل به موقع رو داشت ولی نتونست کاری بکنه
فکر می کنم این روزا رحمتی از ضعیف ترین گلرای لیگ باشه

تایید
خیلی ضعیف شده

ارسال نشده توسط آیپد مینی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مفت 2 امتیاز پریده
مربی عزیز گرامی شما که میبینی وسط اتوبان شده چرا نمیای تعویض کنی یکی مثل لاوره بذاری هم وسطو کمی پر کنه هم اینکه دیگه ننشنه پیچهای نیمکت رو اچر کشی کنه که حرز شد;)
حیف شد 2 امتیاز پرید
استقلال یه خونه تکانی لازمه
دیگه خسته نشدید که حی اسمهای جانواریو و حیدری میارید؟؟
هر ساله هر وقت اینا میرند دوباره میگیم کاش فصل بعد بیاریمشون
استقلال باید به فکر مهره ها جون و تاثیر گذار باشه تا بدرد تیم بخورند
لامصب مهره های خوبی هم تو بازار نیست

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
خلاصه بازیو دیدم اعصابم آخر شبی ریخت به هم

پس باید همین لاوره رو دودستی بچسبیم

واقعا بازیکن خوبی بنظر میاد//

به این بنده خدا فرصت نمیدن ببینن چند مرده حلاجه
انتظار داری دو دستی بچسبن بهش ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خلاصه بازیو دیدم اعصابم آخر شبی ریخت به هم

به این بنده خدا فرصت نمیدن ببینن چند مرده حلاجه
انتظار داری دو دستی بچسبن بهش ؟

ممنظورم ما طرفدارا بود که با حمایتامون اونو بچسبیم:دی
دیگه شورشو چه عرض کنم بی شورشم در اوردن
بابا این نوری اون موقعی تو اوووج بود نیوومد تو اس اس میگفت فلان تیم پیشنهادش بیشتره الان که کسی نخاست اومد به تیم و گند زد به بازیمون//

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
ممنظورم ما طرفدارا بود که با حمایتامون اونو بچسبیم:دی
دیگه شورشو چه عرض کنم بی شورشم در اوردن
بابا این نوری اون موقعی تو اوووج بود نیوومد تو اس اس میگفت فلان تیم پیشنهادش بیشتره الان که کسی نخاست اومد به تیم و گند زد به بازیمون//

امیدوارم سکوها بتونن فرصت بازی لاوره رو محیا کنن

پ.ن: خوشم میاد با وجود این همه مشکلات طرفدار های بعضی تیم ها هنوز درگیر ما هستن
خودشونم قبول دارن استقلال پرچمش خیلی بالاس

saeed hh

Registered User
لایک‌ها
8,439
وضعیت تیم ما هم مثل بقیه چیزای کشورمون هستش الان سپاهان هم مثل ماست درسته ما و ضعیت خوبی نداریم ولی بقیه هم به جز فولاد که به نظر میادش اونم موقتی بودش انچنان مال نیستن کلا اینده مبهم و بیشتر نگران گنندست تا روشن بودن!!

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
نوروزی: حیدری قطعا به بازی با فولاد نمی رسد/ اکبرپور مشکلی ندارد

معاون پزشکی باشگاه استقلال گفت: مصدومیت اکبرپور حاد نیست و مشکلی برای همراهی تیم ندارد.

دکتر امین نوروزی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره وضعیت مصدومان استقلال اظهار داشت: حیدری صد درصد به بازی با فولاد خوزستان نمی رسد اما محمد قاضی، احمد جمشیدیان و حنیف عمران زاده باید تست شوند تا ببینیم شرایطشان برای بازی آینده چگونه است.

وی درباره مصدومیت سیاوش اکبرپور و امیرحسین صادقی دربازی با نفت تهران افزود: مصدومیت اکبرپور حاد نیست و مشکلی برای همراهی تیم ندارد اما باید از صادقی تست بگیریم تا ببینیم وضعیتش چطور است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اعصابم خورده....اصا دلم راضی نمیشه بیام پست بدم هر وقت میامئ پست ها رو میبینم که 2 امتیاز مفت پریده دوباره حالم گرفته میشه و صفحه رو میبندم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا