• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خدائیش هاشم بیک زاده خیلی زحمت میکشه و واقعا تیم ملی حقشه، ولی من فقط در عجبم که چرا گروه خون بعضی بازیکنا فقط به گروه خون امیرخان میخوره!
مثلا چرا امیرخان از هاشم بیک زاده معمولی، یه هاشم بیک زاده میسازه در حد تیم ملی،ولی از اشجاری و محمدرضایی نمیتونه
چرا قاضی رو طوری احیا میکنه که یکی دو بار هم به تیم ملی دعوت میشه، ولی از آرش برهانی و نظری نمیتونه
چرا سیاوش در هر صورت به کار تیم میاد ولی گوران لاوره به هیچ وجه به کار تیم نمیاد!!!
چرا هر اجنبی مثل گوران لاوره و وینسنته آرزه و گوران یرکویچ میان بدرد استقلال نمیخورن؟؟!!!
خدائیش دوست دارم یه روز امیرخان رو ببینم و این سوالات رو ازش بپرسم
دلیل مشخصه
خیلی از بازیکن ها به امیر خان قالب میشن یا سفارشی هستن
مثلا فلان دلال میگه آقا این بازیکن رو بگیر من بجاش این 2 تا رو هم برات استقلالی میکنم
یا این بازیکن رو بگیر من فلان اسپانسر رو برات جذب میکنم
یا مدیر عامل خودش 3 4 تا بازیکن خاص رو می خواد
بعضی از بازیکن ها هم فقط و فقط جهت محکم کردن جای پای سر مربی در تیم هستن تا از طرف سر مربی حرف ها رو به بازیکن ها منتقل کنن و مربی به طور مستقیم با کسی درگیر نشه

حالا اینا رو جمع بندی کنی میبینی چرا بعضی بازیکن ها رو مربی دوست داره و بازی میده و بعضی ها رو نه ... یا مثلا چرا وقتی مجیدی گل میزنه قلعه نوعی اخم میکنه انگار گل خورده

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]اميري:استقلال را در نيم فصل تقويت مي‌کنيم[/h]
[h=2] معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: هنوز هيچ صحبتي از سوي قلعه‌نويي مبني بر اينکه بازيکني در ليست مازاد باشد، نشده است.[/h]
00945514.jpg

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، ‌علي اميري در مورد بازي مقابل نفت‌تهران و آخرين شرايط اين تيم قبل از ديدار مقابل فولاد اظهار داشت: بازي خوبي مقابل نفت‌ انجام داديم ولي همان‌طور که مديرعامل و سرمربي تيم هم گفتند توقع از بازيکنان استقلال خيلي بيشتر از اين‌ها است.

وي افزود: زمين چمن ورزشگاه تختي کيفيت مناسبي نداشت و در روند بازي تاثيرگذار بود. ما براي اين ديدار چند مصدوم داشتيم که عدم حضور هر کدام از آنها به عنوان مهره‌ کليدي در کسب نتيجه مساوي نقش داشت. براي بازي‌هاي بعدي چشم به راه هواداران‌مان هستيم تا مثل هميشه در کنار ما باشند، ضمن اينکه استقلال اگر 3 بازي عقب‌افتاده خود را ببرد مي‌تواند به صدر جدول بازگردد.

اميري درمورد برنامه‌هاي استقلال در آستانه فصل نقل‌وانتقالات گفت: قطعا تيم را به گفته مديرعامل محترم و سرمربي تقويت خواهيم کرد، اما اين مهم با شروع فصل نقل‌وانتقالات انجام مي‌گيرد.

وي در مورد ليست مازاد استقلال تصريح کرد: تا اين لحظه که من با شما صحبت مي‌کنم هيچ صحبتي از سوي آقاي قلعه‌نويي مبني بر اينکه بازيکني در ليست مازاد باشد، نشده است.

معاون استقلال در پايان گفت: بازيکنان تمرينات را با جديت دنبال و خود را آماده ديدار حساس و مهم مقابل فولاد مي‌کنند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قرباني؛ دارم تاوان جدایی از استقلال را مي دهم

پیروز قربانی درباره محرومیتش از حضور در تمرین‌های تیم راه آهن سورینت توضیح داد: «خدا شاهد است خودم هم نمی‌دانم چرا اجازه نمی‌دهند به تمرین بروم! اعلام کرده‌اند که امروز برای صحبت با مدیرعامل به باشگاه بروم اما مثل اینکه آقای رئیسی‌کیا امروز و فردا مرخصی است. واقعا نمی‌دانم چه کار کرده‌ام.»

وی ادامه داد: «من چند سال پیش اشتباه کردم و از استقلال بیرون آمدم. الآن هم تاوان جدا شدنم از استقلال را می‌دهم.»

قربانی که در فصل قبل بعد از بازی تیمش با استقلال صحبت‌های تندی را علیه این باشگاه مطرح کرد و کادر فنی و مدیریتش را ناپاک دانست، درباره چرخش ۱۸۰ درجه‌ای‌اش در قبال استقلالی‌ها گفت: «من در حالتی بودم که عصبانی شدم و آن حرف‌ها را زدم. الآن که فکر می‌کنم می بینم جدایی‌ام از استقلال اشتباه بزرگی بود. نمی‌گویم می‌خواهم برگردم اما هر چند جدایی‌ام به لحاظ بسیاری مسائل به نفعم شد و از لحاظ مالی زندگی‌ام تکان خورد ولی وقتی به چیزهای دیگر نگاه می‌کنم می بینم باید در استقلال می‌ماندم.»

بازیکن تیم راه آهن همچنین در پاسخ به این پرسش که جرقه اختلافاتش با باشگاه راه‌آهن از چه زمانی زده شد، اظهار کرد: «جرقه‌ای در کار نبود! مربی تیم صبح بازی با تراکتورسازی به من گفت شما امروز در ترکیب اصلی نیستی؛نظرت چیست؟ من هم گفتم بر اساس اخلاقیاتم نمی‌توانم روی نیمکت کمکی به تیم کنم و به خانه‌ام بروم بهتر است. مربی هم از این حرفم استقبال کرد و گفت قربانی مردانگی کرد. اما نمی‌دانم چرا یک هفته بعد همه چیز عوض شد؟ مشکل خاصی نبود و من بعد از بازی تراکتور حتی با تیم تمرین هم کردم. اگر واقعا اشتباهی انجام داده بودم علنی می‌گفتم فمثلا بی احترامی کردم و مثلا زیر توپ می‌زدم.»

قربانی ادامه داد: «کاری که باشگاه با من کرد، بی احترامی بود و به من بر خورد. بعد از این همه سابقه در لیگ به من بی احترامی کردند. همانطور که گفتم دارم تاوان تصمیم اشتباهم و جدایی از استقلال را می‌دهم و امیدوارم دیگر تصمیم اشتباهی در زندگی‌ام نگیرم.»

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا نرفتنش به بازی اهواز با باشگاه هماهنگ شده بود یا نه، بیان کرد: «من با سرپرست تیم صحبت کردم و او هم حرف مربی را به من انتقال داد. اما من حس کردم صحبت مربی ناشی از بی‌تفاوتی است و رفتن یا نرفتنم به اهواز فرقی برایشان ندارد. من جایی که منفعل باشم دوام نمی‌آورم. هیچ کاری را هم سرخود انجام نداده‌ام و دوست دارم بدانم دلیل محرومیتم چیست.»

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تازه این رو چرا میگی اگر پرتغال بیچاره صعود کنه و با ایران همگروه شه ...کریس باید 90 دقیقه دنبال هاشم آی بدو آی بدو کنه :D هاشم هم که خستگی حالیش نمیشه :p

اگه کریس بیاد سمت خسرووو چی؟؟؟
اون روز بدترین روزشش میشه :دی

یا به رژانتین بخوریم و مسی بخاد پژمان رو دریبل بزنه :ههههه
بدش بارسا میاد پژمانو میخره

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دلیل مشخصه
خیلی از بازیکن ها به امیر خان قالب میشن یا سفارشی هستن
مثلا فلان دلال میگه آقا این بازیکن رو بگیر من بجاش این 2 تا رو هم برات استقلالی میکنم
یا این بازیکن رو بگیر من فلان اسپانسر رو برات جذب میکنم
یا مدیر عامل خودش 3 4 تا بازیکن خاص رو می خواد
بعضی از بازیکن ها هم فقط و فقط جهت محکم کردن جای پای سر مربی در تیم هستن تا از طرف سر مربی حرف ها رو به بازیکن ها منتقل کنن و مربی به طور مستقیم با کسی درگیر نشه

حالا اینا رو جمع بندی کنی میبینی چرا بعضی بازیکن ها رو مربی دوست داره و بازی میده و بعضی ها رو نه ... یا مثلا چرا وقتی مجیدی گل میزنه قلعه نوعی اخم میکنه انگار گل خورده

درود
راستش تعجب بر انگیزه که یک استقلالی در مورد موفق ترین مربی لیگ ایران که در عین حال مربی استقلال هم هست اینگونه مینویسه
دوست من صحبت بالا در مورد هاشم بیک زاده بود - لازمه یادآوری بشه که الان ایشون یکی از بازیکنان تیم ملی هست - حالا فکر میکنید کیروش هم از دلالهای قلعه نویی خط گرفته ؟
یا برای مثال امیرحسین صادقی سال گذشته یکی از بهترینهای ما بود - آیا اشکالی وارده که یکی از بهترینهامون از بازیکنان مورد علاقه قلعه نویی بوده ؟
سیاوش روزی که به استقلال اومد از بازیکنان جوان تیم ملی بود -آیا فکر میکنید یک دلال ایشون رو به استقلال غالب کرده؟
همین قاضی اگر به واسطه دلال اومده به چه دلیل یکی از بهترینهامون شده؟
مهدی نظری اگر به واسطه دلال اومده که کارایی نداره چرا از اواسط فصل قبل همه تیمها دنبالش بودن و کلی داستان برامون سر هم شد؟
نیکبخت رو میگفتن با رابطه اومده که اینم بازیی بهش نرسید که این حرفها مطرح بشه

بازیکنی که قرار خبرچین سر مربی باشه حتما باید داخل زمین بازی کنه ؟
آیا همین آرش برهانی کسی نبود که تو دو سه سال اخیر سوهان روحمون بود؟ آیا همین آرش با حمایت همین قلعه نویی آقای گل لیگ نشد؟
چند بار دیدید که قلعه نویی موقع گل زدن فرهاد ناراخت بوده که انگار تیم گل خورده؟

دوست عزیز اگر این حرفها رو در مورد کسی با کارنامه ضعیف میزدید شکی نبود ولی همه ما میدونیم برای قلعه نویی موفقیت تیمش از هر چیزی مهمتره - به این دلیل امیر هیچ وقت نمیاد تیمش رو با حرف دلال و غیره ببنده که اگر اینطور بود الان ایشون در به در دنبال تیمهای درجه دو سه لیگ خودمون میگشت نه اینکه بهترین تیمهامون همیشه دنبال ایشون باشن

حداقل خودمون به خودمون تهمت بیراه نزنیم فکر کنم روش بهتری باشه - حالا فلان روز فلان جا فلانی در مورد امیر یه چیزی گفته ازش بدمون میاد بحثش جداست تا اینکه تهمت بزنیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
درود
راستش تعجب بر انگیزه که یک استقلالی در مورد موفق ترین مربی لیگ ایران که در عین حال مربی استقلال هم هست اینگونه مینویسه
دوست من صحبت بالا در مورد هاشم بیک زاده بود - لازمه یادآوری بشه که الان ایشون یکی از بازیکنان تیم ملی هست - حالا فکر میکنید کیروش هم از دلالهای قلعه نویی خط گرفته ؟
یا برای مثال امیرحسین صادقی سال گذشته یکی از بهترینهای ما بود - آیا اشکالی وارده که یکی از بهترینهامون از بازیکنان مورد علاقه قلعه نویی بوده ؟
سیاوش روزی که به استقلال اومد از بازیکنان جوان تیم ملی بود -آیا فکر میکنید یک دلال ایشون رو به استقلال غالب کرده؟
همین قاضی اگر به واسطه دلال اومده به چه دلیل یکی از بهترینهامون شده؟
مهدی نظری اگر به واسطه دلال اومده که کارایی نداره چرا از اواسط فصل قبل همه تیمها دنبالش بودن و کلی داستان برامون سر هم شد؟
نیکبخت رو میگفتن با رابطه اومده که اینم بازیی بهش نرسید که این حرفها مطرح بشه

بازیکنی که قرار خبرچین سر مربی باشه حتما باید داخل زمین بازی کنه ؟
آیا همین آرش برهانی کسی نبود که تو دو سه سال اخیر سوهان روحمون بود؟ آیا همین آرش با حمایت همین قلعه نویی آقای گل لیگ نشد؟
چند بار دیدید که قلعه نویی موقع گل زدن فرهاد ناراخت بوده که انگار تیم گل خورده؟

دوست عزیز اگر این حرفها رو در مورد کسی با کارنامه ضعیف میزدید شکی نبود ولی همه ما میدونیم برای قلعه نویی موفقیت تیمش از هر چیزی مهمتره - به این دلیل امیر هیچ وقت نمیاد تیمش رو با حرف دلال و غیره ببنده که اگر اینطور بود الان ایشون در به در دنبال تیمهای درجه دو سه لیگ خودمون میگشت نه اینکه بهترین تیمهامون همیشه دنبال ایشون باشن

حداقل خودمون به خودمون تهمت بیراه نزنیم فکر کنم روش بهتری باشه - حالا فلان روز فلان جا فلانی در مورد امیر یه چیزی گفته ازش بدمون میاد بحثش جداست تا اینکه تهمت بزنیم

موافقم شدیدا
2lxe53l.gif

دروود داداش مهدی

Last edited:

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
الان این تاپیکو دیدم.

درود بر همه ی استقلالی های ابی دل ( تاج کبیر اسیا )

4444

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
یعنی قلعه نویی پاکه ؟ :blink: چون موفق بوده ؟ :wacko:
جلل خالق:eek: راستی پیراهنایه تییممون چی بود ؟ ال اشپورت الان چی میپوشیم ؟ مجید ؟ عجیبا غریبا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
جلل خالق:eek: راستی پیراهنایه تییممون چی بود ؟ ال اشپورت الان چی میپوشیم ؟ مجید ؟ عجیبا غریبا

بهتر از اینه که پیراهن هایی تنمون بود که دلالان فدراسیون و...حمایتش میکردن!

من خودم انتقاداتی به قلعه نویی دارم در ذهنم بعضی مواقع هم ممکنه عصبانی باشم یه انتقادی به فلان تعویضش بکنم...یا تاکتیک...ولی در حال حاظر قلعه نویی تک و تنهاست و باید حمایتش کرد...

فقط قلعه نوییه که داره علیه کسایی که بر علیه باشگاه مصاحبه میکنن حرف میزنه...یه سررشته داری بود که خوب جواب میداد که اونم نمیدونم چیکارش کردن رفت!!

حاجی که فقط میخنده!

پس اگه الان از قلعه نویی جمایت نکنیم کی حمایت کنیم؟ وقتی از تیم رفت؟

علی دایی وقتی پرسپولیس نبود از سوی هواداراشون حمایت نمیشد...کسی هم زیاد دوسش نداشت! ولی وقتی الان سرمربی هست دارن حمایت میکنن...خب این درسته!

از حمایت نکردن چیزی عایدمون نمیشه....

مربیای 100% پاک فوتبال ایران مثل جلالی چه گلی به سرشون زدن؟ چند تا قهرمانی دارن؟ بیخیال..

در این فوتبال نتیجه گرا...مهم قهرمانی و نتیجه گرفتن هست.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
بهتر از اینه که پیراهن هایی تنمون بود که دلالان فدراسیون و...حمایتش میکردن!

من خودم انتقاداتی به قلعه نویی دارم در ذهنم بعضی مواقع هم ممکنه عصبانی باشم یه انتقادی به فلان تعویضش بکنم...یا تاکتیک...ولی در حال حاظر قلعه نویی تک و تنهاست و باید حمایتش کرد...

فقط قلعه نوییه که داره علیه کسایی که بر علیه باشگاه مصاحبه میکنن حرف میزنه...یه سررشته داری بود که خوب جواب میداد که اونم نمیدونم چیکارش کردن رفت!!

حاجی که فقط میخنده!

پس اگه الان از قلعه نویی جمایت نکنیم کی حمایت کنیم؟ وقتی از تیم رفت؟

علی دایی وقتی پرسپولیس نبود از سوی هواداراشون حمایت نمیشد...کسی هم زیاد دوسش نداشت! ولی وقتی الان سرمربی هست دارن حمایت میکنن...خب این درسته!

از حمایت نکردن چیزی عایدمون نمیشه....

مربیای 100% پاک فوتبال ایران مثل جلالی چه گلی به سرشون زدن؟ چند تا قهرمانی دارن؟ بیخیال..

در این فوتبال نتیجه گرا...مهم قهرمانی و نتیجه گرفتن هست.
پس قبول دارین پاک نیست ؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پس قبول دارین پاک نیست ؟

منظور من رو نگرفتید...

من میگم شما که میگی قلعه نویی پاک نیست...از پاکی چی نصیب تیم ها میشه در فوتبال ایران؟ مثلا مجید جلالی مظلوم...پاک ...الان چه نتایجی میگیره؟ نتایج خوبی نمیگیره!

قلعه نویی نه با پاکیش به اینجا رسیده...نه با ناپاکیش! مسلما استعداد مربی گری بهتری نسبت به جلالی داره!

من میگم هی اینکه بگیم قلعه نویی پاک نیست چه دردی از من و شمای استقلالی دوا میکنه به غیر از اینکه دو نفر غیر استقلالی بگن اهان.. می بینین! خودشون هم میگن پاک نیستن! پس قهرمانی هایی که با قلعه نویی به دست آوردن اصلا فنی نبوده!

شما اینو میخوای؟ پس بگو پاک نیست.

سوال من اینه : با طرح این پرسش چه چیزی عاید من و شما و استقلال میشه؟ اسم استقلال خدشه دار میشه. تا شما ناپاکی رو چی بدونی! اول مصداق ها رو مشخص کن...مدارک رو ..رو کن...بعد به این نتیجه برس که فلانی پاک نیست.

حتی برفرضم که قلعه نویی 4 تا بازیکن به درد نخور مثل نیکبخت گرفته باشه دلیل بر ناپاکی نیست. ناپاکی مصادیقش متفاوته.

قلعه نویی به لاوره بازی نمیده...امثال مظلومی هم به میلاد نوری و ...بازی نمیدادن.

باز هم سوالم رو تکرار میکنم....از مطرح کردن این موضوع چه چیزی عاید ما میشه؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان فوتبال ایران با دلالی و دلال بازی گره خورده متاسفانه بعضی ها فکر می کنن دلال ها یک مشت آدم در حد تدارکات چی هستن و کاره ای نیستن اما برعکس دلال هایی تو ایران داریم در حد رئیس سازمان لیگ یا فدراسیون حرفشون برو داره ( حالا نگم بیشتر از وزیر ورزش دیگه ) و خیلی خیلی کله گنده هستن
کسانی که هیچ مربی نمی تونه جلوشون قرار بگیره چون کنار میزارنش
کسانی که حتی مدیر عامل های تیم ها و داورها و خیلی از آدم های فدراسیون رو تو دستشون دارن
یادتون باشه فوتبال ما 100% دولتی و سیاسی هست و شما وقتی پول تو جیبی تیمت رو از کس دیگه میگیری باید بعضی جا ها حرف گوش کنم باشی یا به سفارشات فلان آقا هم توجه کنی
متاسفانه این داستان همه جای دنیا هست از ایتالیا تا خود فیفا ... با زهم میگم شک نکنید سالی یک دو تا بازیکن تحمیلی از بیرون داریم که البته ممکن بازیکن های خوبی هم باشن ولی به هر حال تو انتخاب های سر مربی نبودن

دوستان قضیه برنامه 90 که همیشه 3 یا 4 بازیکن سفارشی توی ترکیب تیم ملی قرار میگیرن بوسیله همین دلال ها رو یادتون هست که ... یا پول میگیرن از بازیکن تا دعوت شه تیم ملی !!! تیم ملی مثلا بالاترین حد ممکن هست دیگه باشگاهی که عددی نیست !!!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
یعنی قلعه نویی پاکه ؟ :blink: چون موفق بوده ؟ :wacko:

عمران زاده:لباس های آل اشپورت مثل مشمع می ماند

دروازه‌بان استقلال درباره مشکلات پیراهن های ورزشی خود هم گفت: «لباس‌های آل اشپورت یک ریال هم نمی‌ارزد! این لباس‌ها برای سه سال پیش است و کیفیت پایینی دارد اما چون اسپانسر باشگاه آن را داده است مجبوریم آنها را بر تن کنیم.»

خب به نظرتون دلیل تعویض لباسهای استقلال چی میتونسته باشه ؟

پوشاک ورزشی مجید با نام تجاری مروژ (به انگلیسی: Merooj)‏ یکی از شرکت‌هایی است که در امر تولید پوشاک ورزشی فعالیت می‌کند. موسس این شرکت مجید ساعدی‌فر است.[۱] خداداد عزیزی و کریم باقری نیز در این شرکت سهام دارند.[۲] در مقاطعی تهیه البسه تیم ملی فوتبال ایران[۳] و تعداد زیادی از تیم‌های لیگ برتر فوتبال و والیبال ایران در اختیار این شرکت بوده‌است.[۴] پوشیدن لباس‌های این شرکت توسط برخی افراد و تیم‌ها در مواردی جنجالی و خبرساز شده‌است.

حالا ببینم این تولیدی مجید مال بابای قلعه نویی بوده یا مال خودش ؟
فردا آدیداس و نایک بپوشن هم زیر سر قلعه نویی بوده و دلال انداخته بهمون؟

دوست عزیز تا کی میخوایم برچسب بزنیم به خودمون ؟ تا روزی که ناصر خان خدا بیامرز زنده بود کلی برچسب خود تاجیا بهش زدن - روزی که فوت کرد شد اسطوره تکرار نشدنی و ...

در مورد قالب کردن بازیکن - شما فکر میکنید همه از اول معلومه چکارن که اگر بیان اس اس جواب ندن میشن بازیکن قالب شده توسط دلال ؟ یه روز ناصر خان علیرضا اکبر\ور رو آوردو شد یکی از بهترینها - فرداش ایوب اصغر خانی رو آورد که کلا ۲۰ دقیقه تو لیگ بازی کرد و هیچی نشد - حالا این قالب شده بود ؟

نیکبخت رو شما فکر میکنید میلیاردی بهش \ول دادن که دلیل آورده باشدش تو استقلال؟
یه سری دوستان به من پی ام میدن که آقا فلان تاپیک دارن از مربی ما بد میگن - جواب من همیشه اینه تا وقتی خودمون داریم به مربی خودمون تهمت میزنیم نمیشه به بقیه ایراد گرفت - رطب خورده نمیتواند منع رطب کند

شما میگی قلعه نویی پاک نیست دلایلت رو بگو تا من با همون دلایل بهت ثابت کنم مظلومی و صمد و بقیه مربیهای دنیا هم پاک نیستن - اصلا میشه با اون دلایل ثابت کرد کل آدمهای دنیا ناپاکن

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
کی میدونه نفر اول سمت راست شماره 12 کیه؟

10071_orig.jpg

کسی خبر نداره بلاخره خسرو کی بر میگرده
کی اشو نگفتن

[h=1]غیبت حیدری و قاضی مقابل فولاد/ اکبرپور و صادقی از فردا در تمرینات[/h]

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در تمرین امروز صبح استقلال(دوشنبه) امیر قلعه نویی سرمربی استقلال در تماس با دکتر نوروزی جویای وضعیت مصدومان استقلال شد.
در این تماس معاون پزشکی باشگاه استقلال به قلعه نویی اعلام کرد، خسرو حیدری و محمد قاضی به دیدار با فولاد خوزستان نمی‌رسند اما امیرحسین صادقی، سیاوش اکبرپور و جی‌لوید ساموئل از فردا در تمرینات شرکت می‌کنند.
دیدار استقلال و فولاد جمعه 3 آبان در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه نویی قفل سکوت را شکست: محکم ایستاده ایم و قهرمان می شویم/جوابی برای دایی ندارم

حمیدرضاعرب:«غمی نیست، رو به راهم. همه چیز عالی است. من محکم و استوارم. هیچ فشاری حس نمی‌کنم. این حاشیه‌ها هم نمی‌تواند ما را از مسیر منحرف کند. کار ما از نیم فصل دوم شروع می‌شود.» این صحبت های امیر قلعه نویی است، مردی که دوباره چشم به قهرمانی تیمش درلیگ دوخته است...

به گزارش قدس آنلاین،حمیدرضاعرب،یک احوالپرسی کوتاه و بعد انتقادی دم دستی که سرآغاز گفت‌وگویی نسبتا طولانی بود: «عجب گلی خوردید آقای قلعه نویی! تنها 5دقیقه با پیروزی فاصله داشتید.» سرفه نرمی کرد و گفت: «نمی‌خواهم حرف تکراری بزنم اما حقیقت فوتبال همین است. اشکالی ندارد. وقتی بچه‌ها فوتبال خوبی بازی کردند من راضی‌ام.» امیر قلعه نویی با اینکه تیمش برد را با تساوی تاخت زد اما از عملکرد مردانش راضی است. نمی‌دانیم در خفا چه می‌گذرد. نمی‌دانیم شنیده‌های ما بابت ناراحتی امیر قلعه نویی دقایقی پس از بازی تا چه اندازه صحت دارد.

می‌گویند امیر بالحن تندی با شاگردانش حرف زده بود. شاید هم حق داشت.
برد را در چنگ داشته باشی و به یکباره آن را با تساوی عوض کنی. می‌شد استقلال را بعد از هفته‌ها در لیگ برنده دید. شاید بخشی از ناراحتی امیر قلعه نویی از همین جا نشات گرفته باشد؛ هفته‌ها نبردن! استقلال هفته‌ها است در لیگ طعم پیروزی را نچشیده که این قدری آزاردهنده است. امیر اگر هم از اتفاقی که دقیقه 88 رخ داد و برخی بازیکنان مانند نظری در از دست رفتن پیروزی مقصر بودند اما ناراحتی‌اش را رو نکرد...

-پس از نتیجه راضی هستید؟

نه، از نتیجه راضی نیستم. از تلاش بچه‌ها راضی ام. گلی که خوردیم جای واکنشی را برای رحمتی باقی نمی‌گذاشت. می‌دانید ما 2، 3 مشکل عمده داریم که من بخشی از آن را برای شما بازگو می‌کنم. تیم ما ناقص است. به ترکیب ما در همین بازی نگاه کنید. چند نفر از بازیکنان ما در لیست نبودند؟ !

-قاضی، حیدری، جمشیدیان و عمران‌زاده.

به این‌ها اضافه کنید دوری دو هفته‌ای ملی پوشان را. تیم ما مدتی است چند پاره شده. بعد از اینکه از سئول به تهران برگشتیم تعدادی مصدوم داشتیم، بعد ملی پوشان ازما جدا شدند و درنهایت تعدادی مصدوم تازه که نتوانستند با ما تمرین کنند. در این شرایط هماهنگ کردن تیم دشوار است. قبل از بازی فرصت زیادی برای هماهنگی نداشتیم. نمی‌خواهم بهانه بگیرم. اینجا ایران است. خودتان که زمین‌های فوتبال ما را می‌بینید. با 2، 3 روز تمرین نمی‌شود خوب هماهنگ شد. مسائل روحی روانی هم هست. دغدغه مالی داریم. بازهم بگویم؟

-بله.

می‌دانم باشگاه دارد زحمت می‌کشد. فتح‌ا...زاده، اعضای هیات مدیره و معاونان دارند تلاش می‌کنند. این زحمات را من می‌بینم و نمی‌توانم از آنها چشم‌پوشی کنم. دوست دارم حرف دلم را بزنم. از زحماتی که در سطوح مختلف باشگاه کشیده می‌شود ممنونم اما متاسفانه مشکلات هنوز حل نشده و بچه‌ها با دغدغه‌های مالی برای ما بازی می‌کنند.

-آن شوت اگر گل نمی‌شد شایدالان در شرایط روحی بهتری قرارداشتید. به نظر می‌رسد زیاد رو به راه نیستید آقای قلعه‌نویی.

(حرفم را قطع می‌کند) نه، رو به راهم. همه چیز عالی است. از مهدی رحمتی هم ممنونم. یکی از بهترین روزهایش بود. مهار آن شوت غیرممکن بود. به بازی‌های آینده فکر می‌کنیم.

-دلیل پرسش این سوال حاشیه‌های روزهای اخیر بود. ماجرای شما با واعظ آشتیانی، علیپور و در آخر علی دایی! این همه حاشیه دور و بر شما است آقای قلعه‌نویی.

غمی نیست، من محکم و استوارم. هیچ فشاری حس نمی‌کنم. این حاشیه‌ها هم نمی‌تواند ما را از مسیر منحرف کند. از شما هم می‌خواهم وارد این داستان‌ها نشوید و به حاشیه‌ها دامن نزنید. این خواهش من است.

-نگران انحراف تیم تان از مسیر نیستید؟

من یک سوال از شما دارم. آیا امیر قلعه نویی از ابتدای این فصل کاری کرده بود که در همین بازی با نفت محروم شد؟

-می‌گفتند آن روز که مسوولان برگزاری بازی‌های لیگ می‌خواستند جایزه ساموئل را بدهند شما با آن نحوه برخورد و ممانعت از اهدای جایزه به بازیکن تان مسوولان اهدای جام را مسخره کرده اید و به همین دلیل محروم شدید.

چه مسخره‌ای؟ ! من تنها گفتم جایزه را به داور بدهید. نمی‌دانم چه طور تشخیص دادند که من آنها را مسخره کرده‌ام! به ساموئل گفتم بیا برویم. این اسمش مسخره کردن است؟ بروید تمام فیلم‌های بازی استقلال در این فصل را ببینید. اگر یک مورد کوچک از من بود حرف شان را قبول می‌کنم. تعجب می‌کنم، در آرام ترین فصل کاری‌ام دارند چنین برخوردهایی می‌کنند. امیدوارم آنهایی که چنین حکمی علیه من دادند پیش خدای‌ خودشان آسوده خاطر باشند.

-منظورتان آقای حسن زاده است؟

بله، دقیقا منظورم ایشان است. حکم‌هایی که علیه من دادند منصفانه نیست. بازهم می‌گویم دوست ندارم وارد حاشیه‌ها بشوم و از شما هم می‌خواهم به حاشیه‌ها دامن نزنید.

-صحبت‌های علی دایی را علیه استقلال دیدید؟

این سوال‌هایی که می‌شود به اعتقاد من ورزش را به هم می‌ریزد. گفتم که نمی‌خواهم جوابی بدهم.

-اما دایی ادعاهایی را علیه باشگاه استقلال مطرح کرده است.

من ورود نمی‌کنم.

-به طور کلی قصد دارید به حاشیه‌ها ورود نکنید؟ این برنامه جدیدتان است.

بله، از این پس می‌خواهم بیشتر به تیم تمرکز کنیم. از بچه‌ها هم خواستم از حاشیه‌ها دوری کنند. ما کارهای مهم تری داریم. لزومی ندارد هر روز انرژی و وقتمان را صرف پرداختن به این ماجرا‌ها بکنیم. از شما رسانه‌ها هم می‌خواهم دیگر دور این سوالات حاشیه‌ای را خط بکشید. اگر وضعیت همینطوری پیش برود ورزش خیلی ضرر می‌کند. آنقدر بحث‌های مهم‌تر هست که بتوانیم درباره‌اش بحث کنیم.

-مثلا؟

همین ورزشگاه تختی که شرق تهران افتاده است. باور کنید 32 سال است که وضعیت این ورزشگاه تغییر نکرده. من از آقای کلانترزاده تشکر می‌کنم. خیلی برای این مجموعه زحمت کشیدند اما کافی نیست. ورزشگاه تختی جزو یکی از زیباترین ورزشگاه‌های دنیا است. من افسوس می‌خورم چرا به این ورزشگاه‌ها رسیدگی نمی‌شود تا ما مدام خواهش و تمنای مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا را نکنیم. به خدا برای ما که ایرانی هستیم عیب و عار است جلوی خارجی‌ها سرخم کنیم تا به ما مجوز حضور تیم‌های باشگاهیمان در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا را بدهند. یک سال می‌گویند امکانات ندارید 3 سهمیه می‌دهیم. یک سال می‌گویند 2 تا می‌دهیم 2 تاهم پلی آف. یک سال می‌گویند 1+3. برای من وطن پرست دیدن این فضا سخت است. به خدا نباید اجازه بدهیم این قدر ما را تحقیر کنند. چرا به وضعیت زمین‌ها رسیدگی نمی‌کنیم. ما ملت بزرگی داریم.

-این یک دغدغه کلی است آقای قلعه‌نویی. ما هم بارها به بهانه‌های گوناگون به اهتمام در اجرای پروژه‌های زیرساختی در ورزش اشاره کرده‌ایم اما تا به امروز عزم جدی نبوده است. از حرف‌های شما پیدا است که انگار با روی کار آمدن دولت جدید انتظارهای تازه‌ای دارید همینطور است؟

حرف‌های من را جمله به جمله یادداشت کنید و عینا انعکاس دهید. زمانی که ما سازمان ورزش داشتیم هفت نفر از وزرای وقت درگیر سازمان ورزش بودند. این نشان می‌دهد که ورزش از چه جایگاه و اهمیتی برخوردار است. آن روزها شورای عالی ورزش وجود داشت و حالاکه وزارتخانه ورزش تاسیس شده دیگر ورزش خودش وزیر مشخصی دارد. ورزش در گذشته و در آینده اهمیت بسیاری در جامعه دارد چرا؟ چون از آسیب‌ها جلوگیری می‌کند. ورزش یک ابزار است برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی. از طرفی ورزش سبب به وجود آمدن آرامش دنیوی می‌شود. ما دوتا آرامش داریم یکی دنیوی که می‌تواند با ورزش به دست ‌آید و دیگری اخروی که با عملکرد خوب مان در این دنیا به دست می‌آید. وقتی می‌توانیم آرامش دنیوی را فراهم کنیم چرا نباید این کار را انجام بدهیم. چند وقت پیش در کمیسیون اصل 90 هم به اهمیت ورزش اشاره کردم و خواستم به ورزش که با روح و جسم جوان‌ها و همه اقشارجامعه ارتباط دارد رسیدگی بشود. گفتم نگاه‌ها باید فرق کند و از طریق فوتبال که مقوله بسیار مهمی در ورزش به حساب می‌آید و یک فرصت بزرگ است باید برای ایجاد آرامش در جامعه تلاش کرد. حالا چرا فوتبال را مثال می‌زنم چون دلیل دارد.

در همین بازی دیروز ما تا 5 دقیقه مانده به پایان بازی تشویق می‌شدیم اما وقتی آن شوت وارد دروازه‌مان شد برخی که داشتند تا قبل از گل ما را تشویق می‌کردند شروع به انتقاد کردند. فوتبال در وجود مردم بافته شده است. من از این انتقاد‌ها ناراحت نمی‌شوم و به این فکر می‌کنم که فوتبال چه قدر برای مردم مهم است.

به این فکر می‌کنم برد و باخت استقلال چه قدر در روحیه مردم اثر گذار است. سال‌ها در شهرداری مسوول ورزش بودم وکارهای اجرایی در ورزش را هماهنگی ومدیریت می‌کردم. من به خوبی اهمیت ورزش در جامعه را درک می‌کنم... بله، من از دولت جدید می‌خواهم بیشتر به ورزش توجه کنند و می‌دانم این توجه هم وجوددارد و هرروز بیشتر خواهد شد.

-به نظر می‌رسد برگزاری بازی در ورزشگاه تختی سبب خیر شده چون شما الان خواسته‌هایی را مطرح می‌کنید که در پیشرفت ورزش بسیار اثرگذار است.

وقتی در سپاهان و تراکتورسازی بودم هم در ورزشگاه تختی بازی کرده بودیم اما کیفیت زمینش را اینقدر بد ندیدم که با استقلال در ورزشگاه تختی مقابل نفت تهران قرار گرفتیم. باور کنید اگر بازی را می‌بردیم می‌گفتم شانسی بردیم!

شاید باور نکنید اما خودم را آماده کرده بودم این جمله را در نشست خبری بگویم که بازی مساوی شد. باور کنید رسیدگی به ورزشگاه تختی رسیدگی به مردم است. چرا نباید آنجا رنگ‌آمیزی درستی داشته باشد؟ چرا نباید به وضعیت زمین این ورزشگاه که ساختار زیبایی دارد رسیدگی بشود؟

چرا همه جهات این ورزشگاه را سکو نمی‌گذارند که وقتی تماشاگر به ورزشگاه می‌آید از دیدن این تاسیسات لذت ببرد؟ ما باید کاری کنیم مردم برای تماشای استادیوم‌ها ترغیب بشوند. ما باید مردم را به ورزشگاه‌ها بکشانیم و ساعاتی شادی را برای شان رقم بزنیم. یک روز از اصفهان به سمت تهران می‌آمدم که در مسیر ورزشگاه نیمه‌کاره‌‌ای را دیدم.

نزدیکی‌های قم بود. خب، چرا باید یک ورزشگاه نیمه کاره داشته باشیم؟ اینها دغدغه‌های من است و تا وقتی زنده باشم آنها را می‌گویم. برای من سخت است دیدن این همه التماس به مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا. ما باید 50 استادیوم استاندارد در این مملکت داشته باشیم چون لیاقت مان است.

-بازی تیم نوجوانان ایران را دیدید؟

با وجود سردردی که داشتم بازی را نگاه کردم.

-مساوی مقابل آرژانتین برای فوتبال ایران کمتر از برد نیست.

به شیربچه‌های نوجوانان ایران تبریک می‌گویم. ولی اعتقاد دارم حق نوجوانان ایران پیروزی بود. باید آرژانتین را می‌بردیم. بچه‌ها با برنامه ریزی بازی کردند. من علاقه خاصی به نوجوان‌ها دارم و معتقدم آقای دوستی دارد زحمات زیادی برای این تیم می‌کشد. از مهدی مهدوی کیا هم نباید غافل بشویم. کسی که آمده بدون هیچ چشم داشتی خالصانه برای نوجوانان کارمی کند شایسته تقدیر است. دست مهدوی کیا و علی دوستی مهر درد نکند.

-دورنمای استقلال را چه طور تصویر می‌کنید آقای قلعه‌نویی؟

روزی که با همین استقلال در رتبه هفدهم بودم گفتم این تیم قهرمان می‌شود. حالا که در رتبه هفتم هستیم و 3 بازی عقب افتاده هم داریم می‌گویم استقلال قهرمان می‌شود.

-این یک امیدواری واقعی است؟

بله، کار ما از نیم فصل دوم شروع می‌شود. البته تا قبل از شروع نیم فصل دوم باید امتیاز‌های لازم را جمع کنیم. 3 بازیکن هم به استقلال اضافه می‌شوند. نقاط ضعفی داریم که باید به نقاط قوت تبدیل بشود. وارد جزییات نمی‌شوم به وقتش درباره اینکه چه تغییراتی درتیم ایجاد می‌شود حرف می‌زنم. بچه‌ها دارند زحمت می‌کشند و مطمئنا این زحمات بی نتیجه نمی‌ماند. اگرگفتم قهرمان می‌شویم اعتقادم بود. استقلال واقعی را به زودی می‌بینید.

نمی‌شوم به وقتش درباره اینکه چه تغییراتی درتیم ایجاد می‌شود
حرف می‌زنم. بچه‌ها دارند زحمت می‌کشند و مطمئنا این زحمات بی نتیجه نمی‌ماند. اگرگفتم قهرمان می‌شویم اعتقادم بود. استقلال واقعی را
به زودی می‌بینید.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
پژمان نوری: قلعه‌نویی در رختکن داد و بیداد نکرد

شعیب علی پناه: استقلال مقابل نفت تهران به تساوی یک بر یک رضایت داد تا پس از سه هفته دوری از رقابتهای لیگ برتر، در بازگشت به این مسابقات شروع امیدوار کننده‌ای نداشته باشد.

استقلالی‌ها البته سه مسابقه کمتر از تیمهای دیگر دارند و در صورت برگزاری مسابقات عقب افتاده خود و گرفتن امتیازهای کامل این بازی‌ها، می‌توانند مدعی جدی قهرمانی نیم فصل باشند.

استقلال در حال حاضر با 16 امتیازی که از 10 مسابقه گرفته، در رده هفتم جدول ایستاده است. با پژمان نوری بازیکن استقلال در مورد وضعیت این تیم صحبت کرده‌ایم.

بازی با نفت تهران چطور بود؟

ما چند هفته از لیگ دور بودیم و مسابقات سختی برگزار کردیم. می‌خواستیم در لیگ عملکرد خوبی داشته باشیم و حریف را ببریم، اما تیم ما هنوز تحت تأثیر مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و تیم ملی است. بازیکنان ملی‌پوش چند روز از تیم دور بودند و در تمرینات تاکتیکی شرکت نکردند. با این حال در هفته‌های آینده عملکرد بهتری به نمایش خواهیم گذاشت.

البته شما به اندازه کافی استراحت کرده‌اید. نمی‌توانید بگویید کم استراحت کرده‌اید.

استراحت داشته‌ایم. اما بچه‌ها انگار هنوز در حال و هوای مسابقات ملی و آسیایی هستند.

یحیی گل‌محمدی سرمربی نفت گفته، تیمش باید استقلال را می‌برد.

آقای گل‌محمدی نظرش را گفته و من کاری به حرفهای ایشان ندارم. استقلال باید برنده این مسابقه می‌شد. گلی که خوردیم هم غافلگیرمان کرد.

نفت گل خیلی زیبایی زد.

بله، گلی که زدند می‌تواند یکی از بهترین گلهای این فصل لیگ برتر باشد. فاصله‌اش خیلی زیاد بود. بازیکن نفت شوت محکم و دقیقی زد. ما اجازه نمی‌دادیم، آنها در روند بازی خودشان را به دروازه ما برسانند و موقعیت خطرناک ایجاد کنند. همه حواسمان بود که گل زده را حفظ کنیم، اما در مورد این شوت کاری از دست کسی برنمی‌آمد.

در بازی با نفت قلعه‌نویی به دلیل محرومیت، روی سکوها نشسته بود. اگر او روی نیمکت می‌نشست، می‌توانستید برنده شوید؟

وقتی سرمربی کنار تیمش باشد، راحت‌تر می‌تواند تاکتیکهایش را پیاده کند. شاید اگر او بود، نمی‌باختیم.

شنیدیم پس از بازی، قلعه‌نویی در رختکن داد و بیداد کرده و به همین دلیل هم بوده که بازیکنان دیر از رختکن خارج شدند.

هر کسی که تیمش بازی برده را با مساوی عوض کند، ناراحت می‌شود. اما کسی در رختکن ما داد و بیداد نکرد. قلعه‌نویی مثل همیشه پس از بازی با بچه‌ها صحبت کرد و نقاط ضعف و قوت آنان را گوشزد کرد.

چند نفر از بازیکنان استقلال از کیفیت زمین چمن ورزشگاه تختی ناراضی بودند. نظرت چیست؟

من هم پس از مسابقه گفتم، کیفیت زمین خوب نبود. واقعاً نمی‌توانستیم کارهای تاکتیکی انجام دهیم. توپ در یک جاهایی می‌پرید.

البته مدیر مجموعه ورزشی تختی گفته، کیفیت چمن این ورزشگاه خوب است و فقط رنگ آن رفته.

کسی که بازی می‌کند، می‌تواند بهتر از کسی که بیرون از زمین نشسته، در مورد چمن صحبت کند. ما بازی کردیم و دیدیم که کیفیت چمن خوب نبود. حالا اگر مدیر ورزشگاه تختی نظرش این است که مشکلی وجود ندارد، ما هم حرفی نمی‌زنیم. فقط می‌گویم ایشان برای چند دقیقه وارد زمین شود و راه برود.

استقلال سه بازی کمتر از بقیه تیمها دارد و در صورت کسب 9 امتیاز این مسابقات، می‌تواند به بالای جدول برسد. گمان می‌کنی توان گرفتن 9 امتیاز از 3 مسابقه را دارید؟

قطعاً می‌توانیم سه بازی را ببریم. البته به شرایط تیم هم بستگی دارد، اما با این حال من در توان استقلال می‌بینم که سه بازی را ببرد و 25 امتیازی شود.

امسال استقلال نتوانسته مثل سالهای گذشته خوب نتیجه بگیرد. انگار تیم اقتدار همیشگی را ندارد.

هنوز نمی‌توانیم چنین حرفی بزنیم. ما سه بازی عقب افتاده داریم که اگر آنها را ببریم، به یک امتیازی صدر جدول می‌رسیم. شاید بازی‌های عقب افتاده ما سبب شده که تیم ضعیف به نظر برسد. ولی وقتی که بازی‌هایمان را انجام بدهیم، می‌بینید که استقلال امسال هم در کورس قهرمانی است.

قبول داری امسال خط دفاع استقلال ضعیف عمل کرده و زیاد گل خورده‌اید؟

استقلال در طول 10 مسابقه 12 گل خورده که این برای ما آمار خوبی نیست. شاید تیمهای وسط یا ته جدولی از چنین آماری بدشان نیاید، ولی ما استقلال هستیم و نباید این قدر گل بخوریم. قبول دارم که در این زمینه ضعیف عمل کرده‌ایم. آقای قلعه‌نویی هم چند بار به این موضوع اشاره کرده و در تمرینات اصرار زیادی برای برطرف کردن این ضعف دارد.

امسال فولاد خیلی خوب نتیجه گرفته. به این راحتی‌ها صدر جدول را از دست نمی‌دهد.

فولاد به عنوان یک تیم شهرستانی کار خیلی بزرگی کرده که چند هفته در صدر جدول مانده. من هم دوست دارم که تیمهای شهرستانی نتیجه بگیرند.اما از حالا نمی‌شود تکلیف قهرمانی را مشخص کرد. مرور زمان همه چیز را نشان می‌دهد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
گزارش تمرین صبح استقلال: کسر یک امتیاز از پرسپولیس سوژه شد

خبرگزاری تسنیم: کسر یک امتیاز از تیم پرسپولیس به سوژه تمرین صبح تیم فوتبال استقلال تبدیل شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در حالی که قرار بود تمرین استقلال از ساعت 10:30 دقیقه در مجموعه انقلاب برگزار شد، ظاهرا به بازیکنان ساعت تمرین را 30 دقیقه دیرتر اعلام کرده بودند که به همین دلیل تمرین صبح استقلال از ساعت 11 آغاز شد.

* محرومیت علی دایی و کسر یک امتیاز از تیم پرسپولیس به سوژه تمرین صبح آبی‌پوشان تبدیل شده بود و آنها درباره این مساله با یکدیگر صحبت می‌کردند.

* پیش از آغاز تمرین، امیر قلعه‌نویی با دکتر نوروزی معاون پزشکی باشگاه استقلال تماس گرفت تا جویای حال مصدومان استقلال شود. سرمربی استقلال از اینکه خسرو حیدری و محمد قاضی به دیدار روز جمعه مقابل فولاد خوزستان نمی‌رسند ناراحت بود.

* بیشتر بازیکنان با چشمان خواب‌آلود در تمرین حاضر شده بودند.

* امیرحسین صادقی، سیاوش اکبرپور، محمد قاضی، خسرو حیدری، حنیف عمران زاده، جی‌لوید ساموئل، گوران لاوره و فردین عابدینی غایبان تمرین استقلال بودند. همچنین فرهاد مجیدی، جواد نکونام و مهدی رحمتی که روز گذشته در تمرین غیبت داشتند در تمرین صبح آبی‌پوشان شرکت کردند.

* آرش برهانی با 10 دقیقه تاخیر در تمرین حاضر شد.

* میرشاد ماجدی پس از اطلاع از غیبت لاوره با مدیربرنامه‌های این بازیکن تماس گرفت تا علت غیبت این بازیکن را جویا شود. مدیر برنامه‌های لاوره نیز اعلام کرد که وی از تمرین صبح آبی‌پوشان اطلاعی نداشته است.

* بازیکنان استقلال به مدت 15 دقیقه در چمن مصنوعی دویدند و سپس به کار با وزنه پرداختند. گروهی از بانوان دانشجو که برای کارآموزی به مجموعه انقلاب آمده بودند شاهد تمرین آبی‌پوشان بودند.

* صحبت‌های سعید شیرینی سرپرست پرسپولیس که گفته بود کمیته انضباطی به خاطر استقلال یک امتیاز از پرسپولیس کم کرده است، باعث ناراحتی میرشاد ماجدی سرپرست استقلال شده بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بنا بر تصمیم کادر فنی استقلال، این تیم بعدازظهر امروز تمرین نخواهد کرد و از فردا تمرینات خود را پیگیری می‌کند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
شروع مرحله منت کشی:

پس از عدم حضور در تمرینات آبی‌پوشان
تماس مسئولان باشگاه استقلال با لاوره برای حضور در تمرین

مسئولان باشگاه استقلال با هافبک صربستانی این تیم تماس گرفتند تا وی برای برگزاری تمرین اختصاصی عصر امروز در کمپ حاضر شود.

13920601000072_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گوران لاوره هافبک تیم فوتبال استقلال روز گذشته در تمرینات آبی‌پوشان حضور نداشت. این بازیکن در تمرین صبح امروز استقلال هم حضور پیدا نکرد تا این مسئله باعث شود مسئولان باشگاه استقلال با مدیر برنامه‌‌های لاوره تماس بگیرند و به او اعلام کنند که باید این بازیکن عصر امروز حاضر شود و تمرینات اختصاصی انجام دهد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا