fritz
Registered User
- نوشتهها
- 885
- لایکها
- 1,917
اصلا بحث بازیکن نیستعمران زاده:لباس های آل اشپورت مثل مشمع می ماند
دروازهبان استقلال درباره مشکلات پیراهن های ورزشی خود هم گفت: «لباسهای آل اشپورت یک ریال هم نمیارزد! این لباسها برای سه سال پیش است و کیفیت پایینی دارد اما چون اسپانسر باشگاه آن را داده است مجبوریم آنها را بر تن کنیم.»
خب به نظرتون دلیل تعویض لباسهای استقلال چی میتونسته باشه ؟
پوشاک ورزشی مجید با نام تجاری مروژ (به انگلیسی: Merooj) یکی از شرکتهایی است که در امر تولید پوشاک ورزشی فعالیت میکند. موسس این شرکت مجید ساعدیفر است.[۱] خداداد عزیزی و کریم باقری نیز در این شرکت سهام دارند.[۲] در مقاطعی تهیه البسه تیم ملی فوتبال ایران[۳] و تعداد زیادی از تیمهای لیگ برتر فوتبال و والیبال ایران در اختیار این شرکت بودهاست.[۴] پوشیدن لباسهای این شرکت توسط برخی افراد و تیمها در مواردی جنجالی و خبرساز شدهاست.
حالا ببینم این تولیدی مجید مال بابای قلعه نویی بوده یا مال خودش ؟
فردا آدیداس و نایک بپوشن هم زیر سر قلعه نویی بوده و دلال انداخته بهمون؟
دوست عزیز تا کی میخوایم برچسب بزنیم به خودمون ؟ تا روزی که ناصر خان خدا بیامرز زنده بود کلی برچسب خود تاجیا بهش زدن - روزی که فوت کرد شد اسطوره تکرار نشدنی و ...
در مورد قالب کردن بازیکن - شما فکر میکنید همه از اول معلومه چکارن که اگر بیان اس اس جواب ندن میشن بازیکن قالب شده توسط دلال ؟ یه روز ناصر خان علیرضا اکبر\ور رو آوردو شد یکی از بهترینها - فرداش ایوب اصغر خانی رو آورد که کلا ۲۰ دقیقه تو لیگ بازی کرد و هیچی نشد - حالا این قالب شده بود ؟
نیکبخت رو شما فکر میکنید میلیاردی بهش \ول دادن که دلیل آورده باشدش تو استقلال؟
یه سری دوستان به من پی ام میدن که آقا فلان تاپیک دارن از مربی ما بد میگن - جواب من همیشه اینه تا وقتی خودمون داریم به مربی خودمون تهمت میزنیم نمیشه به بقیه ایراد گرفت - رطب خورده نمیتواند منع رطب کند
شما میگی قلعه نویی پاک نیست دلایلت رو بگو تا من با همون دلایل بهت ثابت کنم مظلومی و صمد و بقیه مربیهای دنیا هم پاک نیستن - اصلا میشه با اون دلایل ثابت کرد کل آدمهای دنیا ناپاکن
قلغه نویی چند بار وقتی که از استقلال رفت چوب لای چرخ تیم گذاشت ؟ نیاز نیست مثال بزنم موارد زیاده ( جذب بهترینهای استقلال برا سپاهان و ..... ) موفقیت استقلال رو فقط با خودش میخواد اینو کل استقلالیایه ایران میدونن چه جوری تو اصفهان - تبریز و ... تو کل این استانها تو استادیوماشون شعار میدن رئیس مافیا کیه چون استقلالی هستیم دلیل نمیشه طرفداری کور کورانه بکنیم شما میتونی به ضرس قاطع بگی در قرار داد پوشاک مجید با استقلال قلعه نویی سودی نبرده و یا دخالتی نداشته ؟ رفتی پوشاک مجید رو سرچ کردی ویکی پدیاشو گذاشتی اینجا که چی؟ ال اشپورت اسپانسر باشگاه بود و با باشگاه قرار داد داشت به سر مربی چه ارتباطی داره که دخالت میکنه ؟
خواهشا پای ناصر خان رو به این موضوع نکشید ! کی رو دارید با کی مقایسه میکنید ( حتما میخواید باز بگید بازیکن ناصر خان بودید اون موقع که ما هنوز نبودیم)
بقول قدیمیا تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
حالا سوال من اینه چرا پشت سر مجید جلالی - حسین فرکی - غلام پیروانی و .... این حرفا نیست چرا حول حوش پنج شیش نفر میگرده ؟ قلعه نویی - دایی - فراز کمالوند - فرهاد کاظمی و .... چرا ؟ دیگه نمیشه مثل کپک سر خودمونو بکنیم زیر برف
اوکی شما استقلالی تیر ولی واقعیتی وجود داره که نمیتونیم اونو با احساس قاطی کنیم