• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

تیموریان: در جام جهانی تیم آسان نداریم
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: ما در رقابت‌های جام جهانی با تیم آسانی روبرو نخواهیم شد.

13920728000048_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، آندرانیک تیموریان در خصوص دیدار استقلال با فولاد اظهار داشت: فولاد تیم جوان و دونده‌ای دارد، آنها بازیکنان خوبی دارند اما ما تمام تلاش خودر ا می‌کنیم که مقابل آنها به برتری برسیم.
وی ادامه داد: در بازی گذشته گل بدی از راه دور دریافت کردیم اما پس از آن روی شرایط روحی بازیکنان کار شده تا روز به روز بهتر شویم.
ملی‌پوش فوتبال درباره قرعه‌کشی جام جهانی تصریح کرد: در جام جهانی همه تیم‌ها خوب هستند و تیم آسان نداریم.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

نکونام:
امیدوارم با برزیل، اسپانیا و مکزیک هم‌گروه نشویم/ ژاپن و استرالیا چیزی از اروپا کم ندارند
کاپیتان تیم ملی گفت: امیدوارم با تیم‌هایی همچون برزیل، اسپانیا و مکزیک هم‌گروه نشویم.

13920611000084_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، جواد نکونام در حاشیه تمرین استقلال در خصوص قرعه کشی جام جهانی خاطرنشان کرد: من امیدوارم که در این دوره از مسابقات با برزیل، اسپانیا و مکزیک هم‌گروه نشویم، بهتر است که با تیم‌هایی همچون بلژیک و سوئیس هم‌گروه شویم. جای امیدواری است که بتوانیم مقابل این تیم‌ها عملکرد خوبی داشته باشیم.
وی در مورد اینکه ایران با تیم‌های آمریکای شمالی و آسیایی هم‌گروه نمی‌شود، تصریح کرد: ما با آسیایی‌ها که مثل همیشه هم‌گروه نمی‌شویم اما مثلا فرض کنید تیمی مثل ژاپن چیزی از اروپا کم ندارد بازی‌های اخیر این تیم را که نگاه کنیم نتایج خوبی گرفته است، همچنین استرالیا هم همانند ژاپن است و تیم قدرتمندی است.
انتهای پیام/ن

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

برهانی: استقلال بازیکنان بزرگی دارد که با شرایط موجود کنار می‌آیند
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال بازیکنان بزرگی دارد که می‌توانند با شرایط موجود کنار بیایند.

13920712000294_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، آرش برهانی در حاشیه تمرین تیم فوتبال استقلال عنوان کرد: فولاد تیم خوبی است و کادر فنی خوبی هم دارد اما ما با انگیزه در این دیدار حاضر می‌شویم و امیدواریم سربلند از این میدان خارج شویم.
وی ادامه داد: فرکی مربی خوب و بزرگی است اما ما تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا پیروز از میدان خارج شویم.
مهاجم استقلال در مورد اینکه آیا از دست دادن امتیازات در دیدارهای مختلف بازیکنان را ناامید نکرده گفت: استقلال بازیکنان بزرگ و با تجربه‌ای دارند که می‌توانند با این شرایط کنار بیایند و شرایط را قبول کنند ما هم برای موفقیت وارد میدان می‌شویم.
انتهای پیام/ن
پ.ن:خیلی وقته دلم واسه گل زدن های آرش تنگ شده :(هععععععییییی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

تماس تلفنی قلعه‌نویی و ماجدی با رئیس فدراسیون تایلند
سرمربی و سرپرست تیم فوتبال استقلال امروز در تماس تلفنی با رئیس فدراسیون تایلند صحبت کردند.

13920728000245_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، قبل از تمرین امروز استقلال امیر قلعه نویی و میرشاد ماجدی در تماسی تلفنی با وراوی ماکودی رئیس فدراسیون تایلند ابقای مجدد او در این سمت را به وی تبریک گفتند.
فردای بازی ایران و تالیند انتخابات فدراسیون تایلند برگزار شد که ماکودی بار دیگر در سمت ریاست این فدراسیون ابقا شد.
در این تماس امیر قلعه نویی ضمن تبریک به وی در خصوص تعامل بیشتر باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال صحبت هایی انجام دادند.
ماکودی بعد از اتفاقاتی که قبل از بازی استقلال و بوریرام رخ داد و به دلیل ایجاد سر و صدا در هتل محل آبی پوشان در فرودگاه از استقلالی ها عذرخواهی کرد.
انتهای پیام/ی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

تغییر داور دیدار استقلال تهران ـ فولاد خوزستان
کمیته داوران از تغییر داور دیدار استقلال تهران و فولاد خوزستان خبر داد.

13920706000358_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته داوران داور بازی استقلال و فولاد را تغییر داد.

جمعه 3/8/92
استقلال تهران- فولاد خوزستان ساعت 17و 45 دقیقه ورزشگاه آزادی تهران
سیدحسین زرگر – سعید علی نژادیان – سعید زارع – بیژن حیدری – ناظر: محمدعلی فروغی

گفتنی است، پیش از این قرار بود محسن ترکی این دیدار را قضاوت کند.
انتهای پیام/ی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
گزارش تمرین آبی‌پوشان
توصیه‌های نکونام به صادقی و غیبت 5 بازیکن/ حضور شهریاری؛ لاوره آمد و رفت!
تمرین تیم فوتبال استقلال در غیاب پنج بازیکن این تیم برگزار شد.

13920724000027_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که روز گذشته تنها در نوبت صبح کار بدنسازی انجام داده بود از ساعت 15 و 30 دقیقه امروز برنامه‌های تاکتیکی خود را در کمپ زنده‌یاد حجازی پیگیری کرد.
در تمرین امروز استقلال خسرو حیدری، سیاوش اکبرپور، محمد قاضی و حنیف عمران‌زاده به دلیل مصدومیت غایب بودند و ساموئل نیز با اندکی تأخیر به محل تمرین رسید. گوران لاوره قبل از شروع تمرین به اتاق سرمربی استقلال رفت و پس از صحبت با وی ورزشگاه را ترک کرد.
*قبل از آغاز تمرین امروز جواد نکونام در مقابل رختکن امیرحسین صادقی را به گوشه‌ای فراخواند و حدود 15 دقیقه با مدافع استقلال صحبت کرد و توصیه‌هایی را به این بازیکن انجام داد.
*امیر قلعه‌نویی بازیکنان استقلال را دور هم جمع کرد و حدود 10 دقیقه با آنها به گفت‌وگو پرداخت. سرمربی استقلال هافبک‌های این تیم را مورد خطاب قرار داد و به نکونام و تیموریان اشاره کرد و گفت که این بازیکنان باید در میانه میدان طوری عمل کنند که اجازه خودنمایی به بازیکنان حریف داده نشود همچنین وی باز هم توصیه‌های چند روز پیش را به بازیکنان انجام داد و از بزرگ‌ترهای تیم خواست که در هنگامی که تیم جلو است شرایط را جمع و جور کنند.
*احمد شهریاری عضو هیئت مدیره و یکی از اعضای هیئت‌امنای آکادمی باشگاه استقلال در تمرین امروز حاضر شد و با تک تک بازیکنان این تیم دست داد. شهریاری ضمن خسته ‌نباشید به بازیکنان استقلال برای آنها در دیدارهای آینده آرزوی موفقیت کرد. وی سپس با قلعه‌نویی روی نیمکت قرار گرفت و نزدیک به 20 دقیقه با سرمربی آبی‌پوشان به گفت‌وگو پرداخت.
*دکتر نوروزی در تمرین امروز آبی‌پوشان حاضر شد و آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال را به وی توضیح داد.
*امیرحسین صادقی امروز تنها به دویدن دور زمین و برنامه‌های اختصاصی پرداخت و زودتر از سایرین ورزشگاه را ترک کرد.
*منصور پورحیدری و شاهرخ بیانی به همراه سیروس دین‌محمدی حاضران تمرین امروز استقلال بودند.
*در بخش اول تمرین بازیکنان زیر نظر حاج‌قاسم برنامه‌های گرم کردن را پشت سر گذاشتند سپس کار با توپ و ارسال از جناحین در دستور کار قرار گرفت و مرحله پایانی تمرین شامل بازی دفاع و حمله شد. در این آیتم آرش برهانی یک ضربه پنالتی را به سمت دروازه زد که رحمتی آن را مهار کرد.
*حدود 70 نفر از طرفداران تیم استقلال در تمرین امروز تیم‌شان حاضر بودند.
آبی‌پوشان فردا مجدداً تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد و برای دیدار مقابل فولاد حاضر می‌شوند.
دیدار دو تیم استقلال و فولاد از هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر روز جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ولی به شخصه خیلی ناراحتم از آقای قلعه نویی
تیمهای دیگه بازیکن میخرن و بهشون بازی میدن تا بیان رو فرم،پریرا یادمه اصلا نمیتونست بازی کنه اوایل ،اما الان آقای گل ایرانه

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
آقا يه سوال: كدوم تيمها ازشون امتياز كم شد؟ كيا محروم شدن؟

استقلال 1 امتیاز 1 جلسه محرومیت سرمربی
داماش 1 امتیاز کسر(بنظرم 2 بار کسر شد)
تراکتور 1 امتیاز کسر
تیم همشهری 1 امتیاز کسر و 2 جلسه محرومیت سرمربی
بنظرم یکی یا دوتا تیم دیگم بودن
یادم نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این قضیه توهین به ناصر حجازی رو کسی میدونه ؟ یارو امریکایی فیلم ساخته اسم تروریستش رو گذاشته ناصر حجازی !!!

معلوم نیست نیتش چیه اما کارش اصلا جای توجیه نداره.

حالا اینکه یه شخصیت منفی رو ایرانی گذاشته به کنار که خب اونو به صد تا دلیل میتونن توجیهش کنن. اما اینکه اسم طرف رو گذاشته ناصر حجازی !!!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
این قضیه توهین به ناصر حجازی رو کسی میدونه ؟ یارو امریکایی فیلم ساخته اسم تروریستش رو گذاشته ناصر حجازی !!!

حالا اینکه یه شخصیت منفی رو ایرانی گذاشته به کنار که خب اونو به صد تا دلیل میتونن توجیهش کنن. اما اینکه اسم طرف رو گذاشته ناصر حجازی !!!

نشنیدم والا
بگو کی بوده خودم میرم ترورش میکنم!

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311

مثل اینکه توی سریال HOMELAND این کار انجام شده.

http://www.tabnak.ir/fa/news/352802/ناصر-حجازی-چگونه-از-سریال-آمریکایی-سر-درآورد-فیلم

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481

تو فصل سوم ، قسمت چهارم هست که دنبال مثلا چند تروریست میگردن که یکی شون ایرانی و اسم مجید جوادیه ! بعد مثلا این مجید جوادی واسه اینکه گیر نیوفته اسم ناصر حجازی رو خودش گداشته
فهرمان دوران کودکیش ...

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
.............................

فایل های ضمیمه

• 111.jpg
    111.jpg
    57.7 KB · نمایش ها: 84
  • 122.jpg
    122.jpg
    50.8 KB · نمایش ها: 84

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
312739_438.jpg

فردا نیوز - عکس امیر جعفری و امیر قلعه نویی که در صفحه ی شخصی امیر جعفری منتشر شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آتیلا حجازی در گفت‌و‌گو با برنا: نفرین شدن مس را قبول ندارم/ سیاسیون به مساله پدرم ورود کنند!

مربی تیم فوتبال مس کرمان گفت: وقتی چنین سریالی با این موضوع ساخته شده، اهانت به ایرانیان است که تروریست معرفی می‌شوند و همه این قضیه را محکوم می‌کنند.

مربی مس کرمان عقیده دارد این تیم می تواند شرایط را عوض کند و نفرین هم نشده است.

آتیلا حجازی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی برنا می گوید، از لوسیانو ادینهو تنها سایه اش مانده است.

*مس روزهای خوبی را پشت سر نمی‌گذارد!
متاسفانه همین گونه است و روزهای خوبی را سپری نمی کنیم. از سه بازی قبلی خود تنها یک امتیاز گرفتیم و این مساله نمی تواند خوشایند باشد. در همین دیدار با فجرسپاسی دو توپ به سمت دروازه مان آمد و متاسفانه هر دو موقعیت تبدیل به گل شد. مشکلات زیادی داریم و تیم در تعطیلات نیم فصل باید تقویت شود تا وضعیت تغییر کند. به نظرم با کسب یک برد وضعیت عوض می شود و بازیکنان هم در حال حاضر از نظر روحی وضعیت خوبی ندارند و تحت فشار قرار دارند.

*دو شکست خانگی و یک تساوی مقابل سپاهان عجیب نبود؟!
عجیب بودنش که عجیب است و وقتی جلوی تیمی مثل سپاهان آن هم در اصفهان می توانیم بازی خوبی انجام بدهیم و امتیاز بگیریم، مشخص می شود که تیم بدی هم نیستیم و بازیکنان باید بدانند که می توانند روزهای بحرانی را پشت سر بگذراند. در همین بازی با فجر سراسر حمله بودیم اما متاسفانه نتیجه ای رقم خورد که باعث اعصاب خوردی همه شد. بازیکنان در تمرینات سخت کار می کنند و می کوشند اما در زمین مسابقه از گرفتن مزدمان محروم می شویم.

*بازی با صبای قم را چگونه ارزیابی می‌کنی؟
در این رقابت میهمان هستیم و رسیدن به پیروزی مقابل صبا می تواند بهترین اتفاق برای مس باشد و هم و غم مان این است تا بهترین نتیجه را در قم بگیریم.

*پرویز مظلومی هم عنوان کرده این تیم نفرین شده است؟!
وقتی تیمی ناکامی را تجربه می کند این صحبت ها مطرح می شود و امر طبیعی هم است. نفرین شدن مس را قبول ندارم اما بازیکنان خودشان می گویند بدشانسی می آورند و امید و اعتقاد دارم که می توان ورق را برگرداند.

*اما فاصله امتیازات با سایر تیم‌ها در حال افزایش است!
خودمان از این مساله نگران هستیم و نباید اجازه بدهیم تا فاصله امتیازات بیشتر شود و از این بابت قطعا لطمه خواهیم خورد.

*لوسیانو ادینهو هم که با روزهای اوجش فاصله دارد؟!
متاسفانه همین گونه است و تنها سایه ای از ادینهو را در زمین شاهد هستیم. ادینهو با روزهای اوجش فاصله گرفته و خودش هم تلاش می کند تا از این وضعیت خلاص شود اما فعلا این گونه نشده است.

*استفاده از نام مستعار ناصر حجازی در یک سریال خارجی به عنوان یک تروریست، پر سر و صدا شده است!
وقتی چنین سریالی با این موضوع ساخته شده، اهانت به ایرانیان است که تروریست معرفی می شوند و همه این قضیه را محکوم می کنند. قطعا از این بابت ناراحت هستم و سوای مطرح شدن نام پدرم، به تمام ایرانیان توهین شده است. البته ایرانیان در فضای مجازی این مساله را محکوم کردند و گفتند که ایرانی اهل این کارهای غیر اخلاقی نیست.

*این مساله را پیگیری می‌کنی؟
قطعا من به همراه خانواده ام این مساله را پیگیری می کنیم و از دولت و سیاسیون هم می خواهیم به این مساله ورود کنند و به سادگی از کنارش رد نشوند. ایرانی هیچ وقت تروریست نمی شود و از مسئولان وزارت ورزش هم می خواهم پیگیر این اتفاقات باشند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قربانی: به هیچ عنوان نگفتم به استقلال برمی‌گردم/همه فکرم راه‌آهن است

پیروز قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه مصاحبه‌ای از قول او در رسانه‌ها منتشر شده بود که چه فرهاد مجیدی در استقلال باشد و چه نباشد او به این تیم بازخواهد گشت و اختلافش را با کاپیتان آبی‌پوشان کنار گذاشته است عنوان کرد: من به هیچ عنوان چنین صحبت‌هایی را نکرده‌ام شاید کس دیگری در این باره صحبت کرده باشد. هم‌اکنون جریان خاصی وجود دارد که می‌گویند فایل صوتی افراد را منتشر می‌کنیم که امیدوارم آن سایتی که این مطلب را منتشر کرده فایل صوتی را هم منتشر کند چرا که من به هیچ عنوان چنین حرف‌هایی را نزده‌ام.

وی درباره اینکه آیا قصد جدایی از راه‌آهن و پیوستن به استقلال را دارد تاکید کرد: من بازیکن راه‌آهن هستم و با این تیم قرارداد دارم و به راه‌آهن متعهد هستم. نه استقلالی‌ها قصد جذب من را دارند و نه من می‌خواهم به استقلال بروم. هیچ حرفی هم زده نشده است. به هیچ عنوان چنین صحبت‌هایی را نکرده‌ام. من فقط گفتم اگر شرایط به گذشته بازگردد شاید تصمیم دیگری درباره جدایی از استقلال می‌گرفتم.

مدافع راه‌آهن سورینت یادآور شد: من بازیکن راه‌آهن هستم و تمام فکر و ذهنم این است که شرایط تیم درست شود. درست هم نیست که بخواهم درباره تیم دیگری جز راه آهن صحبت کنم. باید همه تلاش کنیم که راه‌آهن از این شرایط خارج شود. دست به دست هم دهیم تا مشکلات برطرف شود و همه در کنار یکدیگر وظایف خود را انجام دهیم.

قربانی در مورد دیدار امروز راه‌آهن مقابل تالار وحدت در مرحله یک شانزدهم جام حذفی و اینکه آیا او به میدان خواهد رفت یادآور شد: من بازی نمی‌کنم زیرا دو روز در تمرینات نبودم و با تیم کار نکردم اما مقابل تیم ناشناخته‌ای بازی داریم و از همین ابتدا باید حضور در جام حذفی را جدی بگیریم. بازیکنان جوان و خوبی داریم که می‌توانند عملکرد خوبی را در این رقابت‌ها داشته باشند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
به دلیل شرکت در کلاس‌های مربیگری: مجیدی دو بازی استقلال را از دست داد

قانون آنلاین- فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال که از او به عنوان یکی از امیدهای باشگاه برای روی نیمکت نشستن این تیم یاد می‌شود به طور جدی به دنبال پشت سر گذاشتن کلاس های مربیگری و گرفتن مدارک خود است.

مجیدی که پیش از این دوره مربیگری درجه c را در انگلستان پشت سر گذاشته بود هفته آینده بازهم به لندن خواهد رفت تا در کلاسهای مربیگری درجه b را بگذراند

و در صورتی که در این کلاس ها شرکت نکند باید دوباره دوره گذشته را تکرار کند.

به همین دلیل کاپیتان استقلال هفته آینده به انگلیس خواهد رفت و به احتمال فراوان بازی با دو تیم مس و سایپا که از بازی‌های عقب افتاده استقلال است را از دست خواد داد.

استقلال قرار است طبق برنامه بعد از بازی با فولاد در روز هفتم و دوازدهم دو بازی عقل افتاده خود را برگزار کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا