• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
ایشا... بازی امروز رو میبریم اونم با اختلاف
از دوستان کسی تاریخ برگذاری بازیای عقب افتاده اس اس رو میدونه؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رحماني: براي استقلالي‌ها سوء تفاهم پيش آمده

در آستانه بازي فولاد با استقلال يکي از اتفاقاتي که باعث دلخوري آبي ها از کاپيتان فولاد شده بود اين بود که او گفته بود خيلي ها با من تماس گرفتند و از من خواسته اند در مقابل استقلال کم کاري کنم

در همين رابطه بختيار رحماني گفت: من چنين چيزي را کاملاً تکذيب مي کنم و من هيچوقت نگفتم کساني که با من تماس گرفتند استقلالي بودند.

بله عده اي با من تماس گرفتند و خواستار کم کاري من در اين بازي بودند اما اين که انها چه هدفي داشتند مشخص نيست. آنها مي توانند دشمن فولاد باشند و يا دشمن استقلال هيچ چيز مشخص نيست.

کاپيتان فولاد در ادامه گفت:بايد بگويم امير قلعه نوعي مربي بزرگي است که احتياجي به اين مسائل ندارد.

استقلال تيم بزرگي است و من به انها احترام مي گذارم و با توجه به حضور قلعه‌نوعي و مديريت اين تيم و همچنين هوادارن پر شمارش چنين چيزي خنده دار است که از بازيکني بخواهند در مقابل آنها کم کاري کند.

بختيار در پايان گفت: بازي با استقلال بازي بزرگي است و زيبايي هاي خودش را دارد. من بازي مقابل استقلال را هميشه دوست داشته ام و سعي مي کنم در اين بازي گلزني کنم تا به صدر نشيني خودمان ادامه دهيم و همچنين مي خواهم گلم را به يک دوست خوب تقديم کنم که هميشه با انرژي هاي مثبتش به من کمک کرده اس

-------------------

:hmm: بعضیا دارن همون کاری رو میکنن که اون سال در رقابت با پاس تهران در مقابل استقلال اهواز کردن ...یعنی انگ تبانی زدن به استقلال و بازیکنان حریف استقلال برای اینکه تیم حریف رو جری تر کنند که تحت هر شرایطی برای اینکه مورد اتهام قرار نگیره از استقلال امتیاز بگیره!

به راستی چه کسانی از عقب ماندن استقلال از کورس قهرمانی نفع می برند؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
رحماني: براي استقلالي‌ها سوء تفاهم پيش آمده

در آستانه بازي فولاد با استقلال يکي از اتفاقاتي که باعث دلخوري آبي ها از کاپيتان فولاد شده بود اين بود که او گفته بود خيلي ها با من تماس گرفتند و از من خواسته اند در مقابل استقلال کم کاري کنم

در همين رابطه بختيار رحماني گفت: من چنين چيزي را کاملاً تکذيب مي کنم و من هيچوقت نگفتم کساني که با من تماس گرفتند استقلالي بودند.

بله عده اي با من تماس گرفتند و خواستار کم کاري من در اين بازي بودند اما اين که انها چه هدفي داشتند مشخص نيست. آنها مي توانند دشمن فولاد باشند و يا دشمن استقلال هيچ چيز مشخص نيست.

کاپيتان فولاد در ادامه گفت:بايد بگويم امير قلعه نوعي مربي بزرگي است که احتياجي به اين مسائل ندارد.

استقلال تيم بزرگي است و من به انها احترام مي گذارم و با توجه به حضور قلعه‌نوعي و مديريت اين تيم و همچنين هوادارن پر شمارش چنين چيزي خنده دار است که از بازيکني بخواهند در مقابل آنها کم کاري کند.

بختيار در پايان گفت: بازي با استقلال بازي بزرگي است و زيبايي هاي خودش را دارد. من بازي مقابل استقلال را هميشه دوست داشته ام و سعي مي کنم در اين بازي گلزني کنم تا به صدر نشيني خودمان ادامه دهيم و همچنين مي خواهم گلم را به يک دوست خوب تقديم کنم که هميشه با انرژي هاي مثبتش به من کمک کرده اس

-------------------

:hmm: بعضیا دارن همون کاری رو میکنن که اون سال در رقابت با پاس تهران در مقابل استقلال اهواز کردن ...یعنی انگ تبانی زدن به استقلال و بازیکنان حریف استقلال برای اینکه تیم حریف رو جری تر کنند که تحت هر شرایطی برای اینکه مورد اتهام قرار نگیره از استقلال امتیاز بگیره!

به راستی چه کسانی از عقب ماندن استقلال از کورس قهرمانی نفع می برند؟

صد در صد میدونیم کار کیه دیگه !

خداروشکر هیچ بازیکنی سمت ما غش نمیکنه ;)

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
علی اکبریان:این بازیکن استقلال روماریوی ایران است نه من/مشکل کی روش، فوتبال بی ستاره است

مهاجم پیشین تیم های استقلال و پرسپولیس گفت:با برخی افرادی که از آنها انتظار داشتم و در دوران اوج فوتبالم ادعای رفاقت با من داشتند،بارها طی ماههای اخیر تماس گرفتم ولی جواب تلفن من را ندادند.

علی اکبریان که برای طی دوران محکومیت خود در زندان قزل حصار به سر می برد در گفت و گو با خبرنگار اوج درباره وضعیت خود عنوان کرد: با شرایطی که دارم تقریبا انس گرفته ام و برای زندگی جدیدم لحظه شماری می کنم.امیدوارم روزی برسد که دوباره بتوانم در جامعه ام حضور پیدا کنم و چهره سالمی برای نسل های بعد از خودم نشان بدهم.

وی درباره اینکه آیا از اتفاقات حول و حوش فوتبال ایران با خبر است یا نه گفت:کم و بیش از جریانات فوتبال ایران اطلاع دارم.از طریق تلویزیون مساببقات را می بینم.یکی،دو روزنامه هم برایمان به زندان می آورند و خبرها را می خوانیم.شنیدم دوباره بحث بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی به جریان افتاده است.امیدوارم جامعه فوتبال کمک کنند تا این دروازه بان به تیم ملی برگردد چون او می تواند برای جام جهانی به تیم ما کمک کند.

مهاجم پیشین استقلال و پرسپولیس درباره وضعیت تیم ملی افزود:چیزی که از کی روش دیدم مربی خوبی نشان داده است.فقط مشکل این است تیم ملی و در کل فوتبال ما دورانی را طی می کند که کمتر ستاره ای را می بینیم.وقتی ما بازی می کردیم،در تیم ملی علی دایی،مهدی مهدوی کیا،کریم باقری بازی می کردند.تیم ملی یک ممکلت نمی تواند بدون ستاره باشد.ما باید برای جام جهانی کاری کنیم که بازیکنان بزرگ با پیراهن تیم ملی راهی برزیل شوند.

اکبریان که در فوتبال ایران و توسط هواداران استقلال لقب روماریو را گرفته بود درباره اینکه چه بازیکنی را از نسل فعلی به خود نزدیک می بیند اظهار داشت:هواداران فوتبال به من لطف داشتند.من روماریو نبودم.کوچکترین عضو فوتبال بودم.نمی توانم خودم را با کسی مقایسه کنم.با این وجود وقتی بازی محمد مهدی نظری،بازیکن جوان استقلال را می بینم خیلی یاد خودم می افتم.از او می خواهم تا می تواند از حاشیه دور شود و فقط به فوتبال فکر کند.اطمینان دارم این بازیکن آینده درخشانی در پیش دارد.فکر می کنم اگر او در زمان ما بازی می کرد روماریو فوتبال ایران لقب می گرفت.

وی درباره اینکه در این مدت چه کسانی با او در تماس بوده اند گفت:خیلی ها پیگیر حال و احوال من هستند و خیلی ها هم فراموشم کرده اند.با برخی افرادی که از آنها انتظار داشتم و در دوران اوج فوتبالم ادعای رفاقت با من داشتند،بارها طی ماههای اخیر تماس گرفتم ولی جواب تلفن من را ندادند.نمی دانم،شاید از من می ترسیدند.با این وجود برخی هم بودند که من را مدیون خودشان کردند.علی نظری جویباری جزو کسانی بود که به من و خانواده ام خیلی امید داد.او از همین حالا برایم شغلی تدارک دیده تا پس از آزادی بیکار نباشم.امیدوارم خدا هیچ کسی را به روزیکه من افتادم نیندازد.

اکبریان افزود:دلم برای فوتبال بیرون زندان تنگ شده است.دوست دارم خدا قسمت کند یک بار دیگر به ورزشگاه آزادی پا بگذارم.نه اینکه به زمین بروم،همین که روی سکوهای ورزشگاه بنشینم برایم کافی است.تا آن روز امیدم به آن بالایی است و امیدوارم این روزها زودتر تمام شوند.

یاد آن ایام بخیر...
شعار اون زمون:
علی اکبریان با لبی خندون... ل... سوراخ کرده با یه برگردون

چکار کردی با خودت:(

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
امیدوارم امروز بازیو هر جور شده ببریم وگرنه خیلی بد خواهد شد .

نمیدونم قلعه نوئی چرا اینهمه بازیکن خوب هستش نمیگیره و بعد میره درو پیتارو جمع میکنه اون از نیکبخت و یکیم جدید قرار بود بگیره اسمش یادم رفت اه .

الان ارش افشین میخاد جدا بشه خوب بخرش دیگه مرد مومن .

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
ترکيب استقلال براي بازي با فولاد مشخص شد

امير قلعه نويي براي بازي امروز مقابل فولاد از ترکيب زير استفاده مي کند:

مهدي رحمتي، پژمان منتظري، امير حسين صادقي، هاشم بيک زاده، پژمان نوري، آندو تيموريان، جواد نکونام، ساموئل، سياوش اکبرپور، فرهاد مجيدي و مهدي نظري.

ديدار تيم هاي استقلال و فولاد ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=3]یک خرید دیگر قلعه نویی هم لو رفت
[/h]بازیکن تیم فوتبال صبای قم با تایید پیشنهاد استقلال گفت: استقلال تیم پرطرفداری است و دوست دارم در این تیم بازی کنم و شاگرد قلعه‌نویی شوم.

محسن بیات درباره تساوی 2 بر 2 صبا مقابل مس کرمان در هفته چهاردهم لیگ برتر اظهار داشت: در نیمه اول خوب بازی نکردیم و باز هم در دقایق آخر گل خوردیم. امیدوارم بدشانسی دست از سر صبا بردارد چون 4 دیدار است که در دقایق آخر گل می‌خوریم.
وی با انتقاد از احمد صالحی داور این دیدار، عنوان کرد: در 13 سالی که در لیگ برتر بازی می‌کنم ندیده بودم داوری 6 دقیقه وقت تلف شده برای یک دیدار بگیرد. برای یک لحظه فکر کردم بازی ایران و استرالیا است که داور 6 دقیقه وقت تلف‌شده گرفته است! اعصابم از دست صالحی خُرد است چون 6 دقیقه وقت اضافه در نیمه دوم گرفت و ما هم دقیقه 96 گل دریافت کردیم.
بازیکن صبا با اشاره به نتایج این تیم گفت: در چند دیدار بدشانسی آوردیم وگرنه جزو مدعیان قهرمانی قرار می‌گرفتیم. همیشه نمی‌توان نتایج را به داوری ربط دهیم و باید برنامه‌ای پیاده کنیم که دقایق آخر گل نخوریم. فکر می‌کنم در نیم فصل دوم در رتبه‌های بالای جدول قرار بگیریم.
بیات در مورد مشکلات مالی صبا و اینکه رضا عنایتی اعلام کرده با شرایطی که صبا دارد ممکن است در نیم فصل دوم از این تیم جدا شود، عنوان کرد: همه تیم‌ها مشکل مالی دارند. رضا عنایتی و چند بازیکن قرارداد حرفه‌ای با باشگاه بسته‌اند و اگر تا پایان نیم‌فصل اول 50 درصد قرارداد خود را دریافت نکنند اتوماتیک‌وار قراردادشان با صبا فسخ خواهد شد.
وی ادامه داد: عنایتی همانند من از دو سال گذشته از صبا طلب دارد اما خدارا شکر دو هفته گذشته 20 درصد از قرارداد بازیکنان پرداخت شد و مسئولان قول داده‌اند تا انتخاب استاندار جدید قم این 20 درصد را به 50 درصد برسانند.
بازیکن صبا در خصوص پیشنهاد استقلال به وی برای پیوستن به این تیم در نیم فصل به تسنیم گفت: با قلعه‌نویی مستقیم صحبت نکردم و از طرف باشگاه استقلال صحبت‌هایی انجام شده که در نیم فصل به این تیم بروم. با صبا قرارداد دارم و این مسئولان صبا هستند که تصمیم‌ می‌گیرند به استقلال بروم یا در صبا بمانم.
بیات تصریح کرد: هر بازیکنی آرزو دارد در دو تیم پرطرفدار استقلال و پرسپولیس بازی کند. دوست دارم در استقلال بازی کنم ولی همه چیز دست باشگاه صبا است. اگر استقلال خواهان من است باید با باشگاه صبا صحبت کند.
وی خاطرنشان کرد: از طرف مسئولان باشگاه استقلال کسی با من صحبت نکرده است بلکه با مدیر برنامه‌های من صحبت‌هایی شده است. درست نیست بازیکنی که با باشگاهی قرارداد دارد با تیم دیگر صحبت کند.
بیات در پایان گفت: هم از استقلال و هم از ذوب‌آهن پیشنهاد دارم ولی امیدوارم مسئولان استقلال با باشگاه صبا توافق کنند که به استقلال بروم چون دوست دارم شاگرد قلعه‌نویی شوم.

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
ترکيب استقلال براي بازي با فولاد مشخص شد

امير قلعه نويي براي بازي امروز مقابل فولاد از ترکيب زير استفاده مي کند:

مهدي رحمتي، پژمان منتظري، امير حسين صادقي، هاشم بيک زاده، پژمان نوري، آندو تيموريان، جواد نکونام، ساموئل، سياوش اکبرپور، فرهاد مجيدي و مهدي نظري.

ديدار تيم هاي استقلال و فولاد ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

بازم ارش در ترکیب اصلی نیست....

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=2]قلعه‌نویی: امثال دایی را بسیاری از کشورهای دنیا ندارند[/h]سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: من خیلی وقت است به رئیس مافیا بودن متهم هستم و از این قضیه نیز استقبال می‌کنم.
امیر قلعه‌نویی در کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل فولاد خوزستان و با تبریک عید غدیر خم با اشاره به دیدار فردا (جمعه) گفت: باید بگویم که مقابل فولاد قطعا خسرو حیدری، حنیف‌عمران و محمد قاضی را در اختیار نخواهیم داشت. باید از تیم پزشکی هم تشکر کنم که تا فردا 2 بازیکن دیگرمان را به ما می‌رسانند. بقیه بازیکنان در اختیار تیم هستند و مشکلی نیست و تمرینات را به خوبی انجام داده‌ایم.
وی ادامه داد: فولاد باشگاه بزرگی است و دهکردی مدیرعامل این تیم که زمان حضور من در استقلال اهواز رئیس هیئت فوتبال استان بود. مدیری مخلص برای جامعه فوتبال است و از آن دسته آدم‌ها نیست که یک سال در فوتبال باشد و به اندازه 10 سال مصاحبه کند. دهکردی یک سال در فوتبال است و به اندازه 10 سال کار می‌کند. او زمانی هم مربی بوده و از جنس فوتبال است نه چسبیده به فوتبال. این 2 با یکدیگر فرق دارند و دهکردی خاک این فوتبال را خورده و برای خدمت به ورزش کار می‌کند.
سرمربی استقلال خاطرنشان کرد فولادی‌ها امکانات خوبی دارند و استادیومی که در اهواز می‌سازند نشان می‌دهد که آنها باشگاهی حرفه‌ای هستند و هم از درون و هم از بیرون کارهایشان را به خوبی انجام می‌هند. یک تیم خوب و جوان هم دارند که آقای فرکی با تاکتیک روز دنیا این تیم را هدایت می‌کند و می‌دانم که فردا بازی سختی داریم اما ما هم استقلال هستیم و می‌خواهیم از فردا استارت قهرمانی را بزنیم. باید در چمن با کیفیت آزادی بازی روان و خوبی را انجام دهیم و با شناختی که من از فرکی دارم مطمئنم که بازی فردا یک بازی خوب و روان خواهد بود.
قلعه‌نویی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه از 4 بازی گذشته تنها 2 امتیاز کسب کرده و این کار را برای استقلال سخت می‌کند، عنوان کرد: درست است که کار ما سخت شده اما بازی‌های عقب‌افتاده داریم که اگر این بازی‌ها را ببریم یقینا به صدر جدول می‌رسیم.
وی بااشاره به اتفاقات اخیر در داوری گفت: من یک سال و نیم است که هیچ اعتراضی به داوری نداشته‌ام. در همین فصل هم 3 باخت روی اشتباهات داوری داشتیم و اگر اشتباه نکنم مقابل سپاهان، ذوب‌آهن و استقلال خوزستان به گفته کارشناسان داوری اشتباهات داوری باعث شکست ما شد. اما هیچ وقت در این باره صحبت نکردیم و حتی در اتفاقات اخیر داوری از جامعه داوری معذر‌ت‌خواهی کردیم. داوران هم انسان هستند و به هر حال اشتباه می‌کنند در آسیا هم دیدید که در هر 2 بازی رفت و برگشت مقابل سئول داوران اشتباه کردند و حتی در آسیا هم داوران اشتباه می‌کنند. ما در کشورمان فضای بدی را برای داوران درست کرده‌ایم و این فضا باید از بین برود.
سرمربی استقلال درباره شعار هواداران پرسپولیس که در بازی پدیده قلعه‌نویی را به رئیس مافیا بودن متهم کردند، اظهار داشت: اول باید بگویم که آقا ی دایی از دوستان من است. اگر از او حمایت کنیم می‌توانیم در AFC یک مدیر نمونه داشته باشیم چون امثال دایی را بسیاری از کشورهای دنیا ندارند و ما باید از این سرمایه خود در بخش مدیریتی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه هواداران استقلال زمان کمتری را دربازی با نفت علیه دایی شعار دادند، گفت: زمان شعار هواداران پرسپولیس علیه من خیلی زیاد بود و آنها سال‌هاست که علیه من شعار می‌دهند. من یک خواهش از دایی دارم که ببیند در فصل جاری چند بار هوادارن‌شان علیه ما شعار دادند. من صبورم و چیزی در این باره نگفتم. اکنون هم نمی‌خواهم بگویم که کسی به آن‌ها خط داده تا آقایان چسبیده به فوتبال از حرف‌های من سوءاستفاده کنند. تماشاگران پرسپولیس دیشب چند بار علیه من شعار دادند و حالا بگذارید علیه امیرقلعه‌نویی هر چقدر می‌خواهند شعار بدهند. من معتقدم حتی یک برگ خشک هم بدون اذن خدا از روی درخت نمی‌افتد.
وی افزود: جالب است که لیدرهای آنها وقتی در مناسبت‌ها من را می‌بینند معذرت‌خواهی می‌کنند که در ورزشگاه علیه من شعار دادند. اما باز هم من نمی‌گویم که خط دادند و این شعارها را خودجوش می‌دانم و کاری هم به آنها ندارم. این بار اولشان نیست و این بحث هم ادامه داد. جا دارد از دایی هم تشکر کنم که در کنفرانس خبری از من حمایت کرد.
سرمربی استقلال درباره اینکه چه زمانی می‌خواهد در تیمش جوانگرایی کند، تصریح کرد: در همین بازی گذشته ما مقابل نفت تا دقیقه 82 از این تیم پیش بودیم اما وقتی گل خوردیم چند نفر آمدند و گفتند که این چه بازیکنانی هستند که در استقلال بازی می‌کنند؟ ما سال اولی که در استقلال کار می‌کردیم جوان‌های زیادی آوردیم و آخر فصل هم نایب قهرمان شدیم که تماشاگران 10 دقیقه برای ما دست زدند و تشویق‌مان کردند. فضای الان با آن موقع یکی نیست و تماشاگران فرصت نمی‌دهند که ما جوانگرایی کنیم. الان یک روز مجیدی را تشویق می‌کنند و یک روز آرش برهانی را و فضا با آن موقع قابل قیاس نیست و تماشاگران صبرشان کم شده است که البته به خاطر مشکلات اقتصادی و باقی مسائل هم است.
وی افزود: ما در فکر جوانگرایی هستیم اما چون در این چند وقت در مسابقات آسیایی لیگ و جام حذفی در 3 جبهه جنگیدیم این فرصت برای ما پیش نیامده است اما بقیه تیم‌ها این فرصت را دارند که جوانگرایی کنند البته در تیم استقلال جوانانی چون مهدی نظری، با صفا، حسینی و جودکی هستند که ما روی آنها سرمایه‌گذاری کردیم.
قلعه‌نویی درباره جلسه شب گذشته‌اش با فتح‌الله‌زاده نیز عنوان کرد: یک جلسه درون‌خانوادگی بود و شرایط را برای نقل و انتقالات نیم‌فصل سنجیدیم. من هم نقطه نظراتم را گفتم و قرار است در چند فرم بازیکن بگیریم و تیم را تقویت کنیم. آقای امیری هم قرار است کارهای هماهنگی را انجام دهد.
بر اساس گزارش تسنیم، وی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه او و دایی به رئیس مافیا بودن متهم شده‌اند و رئیس مافیا را چه کسی می‌داند، گفت: من که خیلی وقت است به رئیس مافیا بودن متهم هستم و رئیس مافیا هم هستم! به نظرم زمان مشخص می‌کند که چه اتفاقاتی می‌افتد و خدا به همه مسائل آگاه است. دایی که شخصیت‌اش مشخص است اما من از رئیس مافیا بودن استقبال می‌کنم

Registered User
لایک‌ها
4,964
بیات بازیکن بسیار خوبیه ولی بعید میدونم امیر خان بگیرتش

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
امیدوارم نتیجه بگیریم امروز
باز هم ترکیب با 4 تا هافبک دفاعی چیده شده
فردا قطعا برای تمرین ریکاوری میرم کمپ و اگه شد از سرپرست یا کادر می پرسم چرا گیر 3 پیچ به ترکیبی دادین که جواب نمیده

Registered User
لایک‌ها
4,964
الان لج کردن ؟ با ابن گزارشگرشون

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
با این مدل هافبک چیدن تا 100 سال دیگه هم نمیتونه نتیجه بگیره
اونم با این اوضاع افتضاحی که ساموئل و پژمان نوری دارن
واقعا نمیدونم با چه استدلالی میخواد این مدل ترکیب چیدن رو توجیه کنه وقتی که میبینه چندین هفتس که خراب کرده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
جووات گل میزنه ازروووی نقطه پنالتی//

با این وضعیت تیم
امسال اقای گل استقلال کیه بنظرتون؟؟؟

Registered User
لایک‌ها
4,964
تیم داره خوب بازی میکنه