• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
نیم فصل وضعیت بهتر میشه

قلعه نوعی کم نمیاره مطمئن باشید

تیم امسال هم مثل تیم ناصر خان حجازی جور نیست

با یه هافبک بازیساز وضعیت خیلی عوض میشه ای کاش پول 3 4 نفر رو میدادن تا با تا رو میگرفتن (علاقه خاصی دارم به نوع بازیش :D)

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
منم همینطور
یه عده جووون اینده دار بیارن خیلی خوبه نه اینکه یه عده جوون پارتی دار //

آقا مُرد اون زمان جوون آینده دار و جویای نام تو این باشگاه
راستی از حجت چهارمحالی چه خبر؟ تا اونجا که یادم میاد گفتن اول فصل باهاش قرارداد بستن! پس چرا ازش خبری نیست؟؟!!!!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در برنامه 90 که از ما کسر امتیاز شده بود یا قلعه نویی محروم شد هیچ خبری از گفتگوی مفصل نبود!! حالا آقا برگشته میگه در ادامه برنامه مفصلا راجع به این موضوع صحبت میکنیم!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
در برنامه 90 که از ما کسر امتیاز شده بود یا قلعه نویی محروم شد هیچ خبری از گفتگوی مفصل نبود!! حالا آقا برگشته میگه در ادامه برنامه مفصلا راجع به این موضوع صحبت میکنیم!

تو نود همه برابرند اما بعضیا برابرترند

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ســـــوال برنامه نود چیه ؟؟؟
موضوشون درمورد چیه یکی خلاصه بگه
دمتون گرم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
احتمال اومدن پیروز زیاده چون احتمالش هست پژمان بره ;)
گرچه از اومدن پیروز استقبال میشه مدافع خوبیه
ولی رفتن پژمان نه استقبال نمیشه
حیفه که بره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
احتمال اومدن پیروز زیاده چون احتمالش هست پژمان بره ;)
گرچه از اومدن پیروز استقبال میشه مدافع خوبیه
ولی رفتن پژمان نه استقبال نمیشه
حیفه که بره

فتح الله زاده که گفت میمونه تا آخر فصل! مگه باز خالی بسته باشه! مثل همون قضیه در حد زیدان رو میارم!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
[h=1]اختصاصی استقلالی - برای سید مهدی رحمتی [/h]

IMG17383792.JPG

اختصاصی استقلالی -چند وقتی است هجمه ی انتقادات بسوی دروازه بان اول ایران ، سید مهدی رحمتی ، روانه شده است .
انتقادات ناجوان مردانه ای که باعث تخریب روحیه و تضعیف انگیزه ی رحمتی شد . دروازه بان شماره یک ایران ، بهترین سنگر بان لیگ برتر چند وقتی است روحیه و اعتماد به نفس سابق را ندارد . او تمرکزش را از دست داده و از نظر روحی در شرایط نامساعدی قرار دارد.
همه ی هواداران استقلال نقش به سزای رحمتی را در قهرمانی ها و افتخار آفرینی ها و موفقیت های چشمگیر استقلال میدانند و هرگز زحمات بی دریغ و عاشقانه ی او را برای استقلال و استقلالی از یاد نمی برند . وقتی ما و استقلال به رحمتی نیاز داشتیم او در کنارمان بود و هر چه در چنته داشت رو کرد ، حال او به ما نیاز دارد !
سید مهدی رحمتی باید این را بداند که هواداران فهیم و یکدل استقلال سمبل معرفت و مردانگی هستند و او اگر بزرگترین استباهات سهوی را هم بکند باز هم پشتش را خالی نخواهند کرد .
او بداند در قلب هواداران آبی ، عقاب آسیاست .
او بداند که همه ی هواداران به او دلگرم هستند و امیدشان به اوست ، نا امید کردن این هواداران رسم جوانمردی نیست .
همه ی ما میدانیم که این رحمتی همان رحمتی فصل فبل است که درخشش ها و واکنش ها و عملکرد فوق العاده اش خاری شده بود برچشم بد خواهان او از جمله سرمربی تیم ملی !
این رحمتی همان سید خودمان است ، فقط اعتماد به نفسش از کف رفته ، فراموش کرده که بهترین است . فراموش کرده که خودش به تنهایی یک تیم است .
بی شک ما هوادران استقلال با کمک خود سید مهدی رحمتی با تلاش کادر فنی و سایرین به او کمک میکنیم تا این اعتماد و روحیه را مجددا به دست آورد .
سید مهدی عزیز این را هم فراموش نکن که هواداران استقلال عاشقانه دوستت دارند و اگر انتقادی از طرف این هواداران شد همه و همه از سر دلسوزی است .

نویسنده : محمدرضا نعمت زاده
نقل و درج مطلب تنها با ذکر نام سایت استقلالی (esteghlali.com) و نام نویسنده ی مطلب مجاز است.
مسئولیت نوشته به عهده ی نویسنده ی مطلب است و سایت استقلالی هیچ مسئولیتی در مورد این نوشته ندارد.
تمامی حقوق مطلب برای نویسنده و سایت استقلالی محفوظ است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
همدانی: هواداران استقلال برای شعار دادن علیه دایی خط نگرفته بودند/ قلعه‌نویی، دایی را دوست دارد

خبرگزاری تسنیم: مربی تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد که هواداران این تیم برای شعار دادن علیه دایی خط نگرفته بودند.

ستار همدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی یک بر یک استقلال مقابل نفت‌ تهران در هفته سیزدهم لیگ برتر اظهار داشت: در شرایط مناسبی مقابل نفت بازی نکردیم. برخی از بازیکنان ما در اردوی تیم ملی حضور داشتند و برخی نیز مصدوم بودند.

وی با بیان اینکه استقلال مقابل نفت تیم کاملی نبود، افزود: علاوه بر این مسائل زمین ناهموار ورزشگاه تختی هم اجازه نداد بازیکنان فوتبال خوبی ارائه دهند. نفت هم از تیم‌های خوب لیگ است که بر اساس توانمندی‌های خود در بالای جدول قرار گرفته است. این تیم در دیدار مقابل استقلال نمایش خوبی داشت.

مربی استقلال با اشاره به گل فرهاد مجیدی خاطرنشان کرد:

گل ما از روی کارهای ترکیبی به دست آمد و هفته‌ها روی این تاکتیک کار کرده بودیم. با این حال گل 40 متری دریافت کردیم و بازی به تساوی کشیده شد. در مجموع بازی کیفیت خوبی نداشت و اگر در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شد گل‌های بیشتری را می‌دیدیم.
همدانی در مورد شعارهای هواداران استقلال علیه علی دایی و ناراحتی سرمربی پرسپولیس مبنی بر اینکه هواداران استقلال خط گرفته‌ بودند، گفت: علی دایی، مهدی مهدوی کیا، علیرضا منصوریان و ... اسطوره‌های فوتبال ما هستند که زحمات زیادی کشیده‌اند. بارها هواداران پرسپولیس علیه استقلالی‌ها شعار دادند که کار قشنگی نبود. با این وجود فکر نمی‌کنم هواداران استقلال از جایی برای شعار دادن علیه دایی خط گرفته باشند.

وی ادامه داد: دایی می‌داند که امیر قلعه‌نویی او را دوست دارد. در واقع همه استقلالی‌ها علی دایی را دوست دارند. یک‌بار از سوی هواداران استقلال علیه دایی شعار سر داده شد که قلعه‌نویی از جای خود بلند شد تا مانع دادن شعار علیه دایی شود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امیر قلعه نویی: آنها که فکر می کنند قهرمان نمی شویم،سخت در اشتباهند/ استقلال را از بازی با فولاد ببینید

مردی که اخیراً در گفت و گویی اعلام کرده بود، محکم و استوار مقابل همه مشکلات ایستاده است. قلعه نویی پیام را غیر مستقیم برای هواداران استقلال ارسال کرده است. پیامی با این مضمون که بیایید و استقلال تازه ای را در ورزشگاه آزادی ببینید. آیا جمعه انتظارهواداران استقلال برآورده خواهد شد؟! استقلال هفته ها است درلیگ نبرده...

امتیازهایی که طی هفته های اخیر درلیگ از دست دادید، شما را نگران نمی کند.
نباید امتیاز از دست بدهیم، اما گاهی وقتها اتفاقاتی می افتد که ما نمی توانیم مانع از دست رفتن امتیازها بشویم. برای مثال همین بازی با نفت تهران. آن روزیکی از بهترین روزهای مهدی رحمتی بود، اما همان طور که دیدید درنهایت ما روی یک شوت از راه دور غافلگیرشدیم. فوتبال همین است و با اینکه رحمتی عملکرد خوبی درآن بازی داشت، اما نتوانستیم بردرا حفظ کنیم. به طور کلی طی این هفته که امتیاز از دست دادیم، استقلال شرایط پیروزی نداشته است. من نمی خواهم دوباره مسایل داوری را بهانه کنم، اما مشکلاتی درتیم وجود دارد که به مروررفع می شود.
نقاط روشنی را در تیمتان می‌بینید.
نقاط روشن همین بازی با نفت تهران است. ما برنده بودیم و اگر روی آن شوت غافلگیرنمی شدیم، می توانستیم برنده از میدان خارج بشویم. استقلال بخصوص درنیمه دوم عملکرد خوبی داشت، آن هم در روزی که برخی ملی پوشان ما خسته بودند و تعدادی از بازیکنان کلیدی مان مصدوم بودند. استقلال هفته ها است با تیم کاملی تمرین نکرده که این مشکل ساز است. با این شرایط مقابل نفت نمایش خوبی داشتیم و به آینده خیلی امیدوارم.
باتوجه به کسرامتیاز از دیگر مدعیان، شرایط برای رسیدن استقلال به جمع مدعیان و حتی صدرجدول ایده آل شده است.
من به کسر امتیاز از دیگر تیمها فکر نمی کنم. ما کارخودمان را می کنیم. اگراز مدعیان هم امتیاز کسرنمی شد ما کارخودمان رامی کردیم و کارما در لیگ تازه شروع شده است.
این هفته یک بازی بسیار مهم با فولاد خوزستان دارید. به نظرمی رسد این بازی در رسیدن به خواسته تان بسیار مهم باشد.
ما برای قهرمانی می جنگیم. هیچ دلیلی ندارد که این جای کار از قهرمانی نا امید باشیم. استقلال را برای قهرمانی بسته‌‌ام و قطع به یقین درنیم فصل تغییراتی خواهیم داشت؛ تغییراتی که درراستای بهبودی تیم خواهد بود.بله، همان طور که گفتید، بازی با فولاد خوزستان بازی مهمی است که درقهرمانی ما بسیار مهم است. نمی خواهم زیاد درباره فولاد حرف بزنم، چون هنوز وقتش نرسیده است. اما ما سه امتیاز این بازی را می خواهیم و شک نداشته باشید که 3 امتیاز این بازی از آن ما است.
خیلی محکم حرف می زنید آقای قلعه نویی.
آنهایی که فکر می کنند استقلال این فصل قهرمان نمی شود، سخت در اشتباهند. این را بدانند که امیر قلعه نویی همیشه برای قهرمانی می جنگد. البته این جمله راتکرار کنم که سرنوشت همه ما دست خدا است، اما ما تا آخرین لحظه برای قهرمانی می جنگیم. درهمین بازی با فولاد، استقلال بسیار متفاوتی را می بینید. این وعده من به هواداران استقلال است.
دراین بازی بازیکنانی مانند حیدری و قاضی را ندارید. اینها جزو بازیکنان اصلی شما محسوب می شوند. باز هم وعده یک بازی متفاوت را می دهید؟
ما یک تیم بالای 20 نفر هستیم و هریک از بازیکنان ما توانایی های خاص خودشان را دارند. بازیکنانی که امروز درترکیب استقلال بازی می کنند، همگی لیاقت پوشیدن این پیراهن را داشته اند. پس همه این بازیکنان قادرند که نتیجه را عوض کنند. همان طور که گفتم، بازی متفاوتی از استقلال خواهید دید.
اما صحبت از تغییراتی در نیم فصل کردید.
تغییرات محدود و اثرگذاراست. ما جای خالی داریم. شاید هیچ بازیکنی را از دست ندهیم، چون لیستمان جا دارد که بدون اینکه بازیکنی از ما جدا بشود، بازیکنان دلخواه مان را جذب کنیم. تغییرات زیادی در راه نیست.
با این حساب هوادارانتان باید سکوهای ورزشگاه آزادی را در بازی عصرجمعه پرکنند، چون بازی متفاوتی را وعده داده‌اید.
نیازی به گفتن من نیست. هواداران ما کارشان را به خوبی بلدند. من سرحرفم هستم؛ بله، منتظربازی متفاوت استقلال باشید.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
برهانی،لاوره و عمران‌زاده از آبی‌پوشان جدا نمی‌شوند/قلعه‌نویی لیست مازاد ندارد

سرپرست تیم فوتبال استقلال جدایی و حضور سه بازیکن این تیم را در فهرست مازاد رد کرد.

13920712000294_PhotoA.jpg

بحث حضور عنایتی در آمریکا مطرح شده بود
محمدی: حرکات بعضی‌ها در مسابقات پخش زنده مایه تاسف است/ حضور طرفداران استقلال در آمریکا برایم جالب بود

دروازه‌بان سابق تیم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه در مسابقات پخش زنده لیگ ایران حرکاتی را می‌بینیم که مایه تاسف است.

13920327000214_PhotoA.jpg

محمد محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس‌، در خصوص بازگشت خود به ایران نحوه قراردادش با ال ای بلوز آمریکا و شرایط کلی فوتبال ایران صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید.فارس: چه شد که به ایران برگشتی؟

فصل لیگ آمریکا تمام شده و برای استراحت و دیدن پدر و مادرم به ایران آمدم و بعد از سه هفته به آمریکا بازخواهم گشت.

فارس: ظاهرا از ایران پیشنهاد داشتی؟

چند تن از دوستانم از تیم‌های لیگ برتری و دو تیم لیگ یکی با من صحبت‌هایی انجام دادند ولی ضمن تشکر از آنها باید به آمریکا بازگردم. من شرایط این تیم‌ها را بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر به فوتبالم در آمریکا ادامه بدهم بهتر است.

فارس: تا کی قرار است فوتبال بازی کنی؟

اگر خدا کمک کند و شرایط بدنی‌ام خوب باشد تا 40 سالگی بازی می‌کنم.

فارس: لیگ آمریکا چه طور است؟

آنجا شرایط خیلی سخت‌تر از اینجاست و خیلی‌ها تصور می‌کنند که فوتبال ساده است اما اینگونه نیست. شاید باورتان نشود ولی برای یک بازی که در شرق این کشور برگزار می‌شود نزدیک به 5.5 ساعت آنهم با دو پرواز در سفر هستیم. یا اگر با ماشین به سفر برویم بیش از 8 ساعت رانندگی لازم دارد. حتی در 5 روز دو بازی رسمی انجام می‌دهیم اما از یک طرف دیگر امکانات و زمین‌های خوبی در آنجاست. فوتبال ورزش اول آمریکا نیست ولی آنها قوی هستند و محکم بازی می‌کنند. امسال هم دو سه تیم اضافه شده و اواخر اسفند مجددا لیگ استارت می‌خورد.

13920730000085_PhotoL.jpg

فارس: استقبال ایرانیان از بازی‌ها در آنجا چه طور است؟

ما در زیرگروه لیگ برتر بازی می‌کنیم و هر تیم از لیگ ما باید با یک تیم از لیگ ام ال اس بازی کند. چون در نیم فصل دوم سال قبل به این تیم اضافه شدند بازی با تیم گلکسی را که در لیگ برتر بازی می‌کند از روی سکوها تماشا کردم و دیدم که ایرانی‌ها فارسی صحبت می‌کنند و پرچم استقلال دستشان است. برایم جالب بود که طرفداران استقلال هم اینجا هستند ولی در مجموع ورزش اول کشور آمریکا بسکتبال و فوتبال آمریکاست و از فوتبال بیش از 10 هزار نفر در یک مسابقه استقبال نمی‌کنند.

فارس: قرار نیست بازیکنی از ایران به لیگ ایران بیاید؟

وقتی به ایران می‌آمدم صحبت‌هایی در مورد رضا عنایتی شده بود و قرار بود با او صحبت کنم. اطلاع دقیقی از این موضوع ندارم و البته باید بگویم بودجه باشگاه ما هم ناچیز است ولی در حال حاضر مهرشاد مومنی بازیکن سابق استقلال و یک ایرانی دیگر به نام محمد رکنی‌پور در آنجا بازی می‌کنند و یزدانی هم سرمربی آنهاست.

فارس: در این مدت فوتبال ایران را دنبال کردی؟

متاسفم که هر روز یک خبر بد از فوتبال ایران می‌شنوم. قبلا هم گفته‌ام بزرگترین مشکل فوتبال ما عدم صداقت است. عده‌ای حتی اگر دروغ هم نگویند واقعیت را هم نمی‌گویند. باید با دلالیسم مبارزه شود. من 22 سال در این فوتبال بازی کردم و خیلی‌ چیزها را دیده و شنیده‌ام. امیدوارم بحثی که این روزها در فوتبال ایران راه افتاده با آرامش حل شود و با دعوا هیچ چیزی حل نخواهد شد. کمیته انضباطی سفت و محکم با قضایا برخورد کند و اگر فوتبالی‌ها اطلاعی از مسائل پشت پرده و زد و بن دارند، بگویند. یادم می‌آید من بچه بودم ولی هر وقت تیم ملی ایران به مسابقاتی اعزام می‌شد کاپ اخلاق را می‌گرفت. مثلا ابطحی و پنجعلی کاپ اخلاق را می‌گرفتند اما الان در مسابقات پخش زنده چیزهایی می‌بینیم و حرکاتی صورت می‌گیرد که تاسف می‌خوریم. حالا که صالحی‌امیری در حال وزیر شدن است امیدوارم کاری کند که با فساد مبارزه شود و خانواده‌ها جرات کنند فرزندان خود را به فوتبال بیاورند و در پایان امیدوارم فوتبال ما به شرایطی برسد که هم از لحاظ فنی و هم اخلاقی در رتبه خوب قرار بگیرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
امتناع ترکی از قضاوت بازی استقلال-فولاد/شانس مظفری زاده زیاد است

به گزارش قدس آنلاین، به دنبال هجمه هایی که علیه محسن قهرمانی به پا شد محسن ترکی اعلام کرد که تا فضای داوری مساعد نشود در لیگ قضاوت نخواهد کرد. با این حال کمیته داوران نام ترکی را درلیست داوران این هفته قرارداده وبازی مهم استقلال-فولاد را به این داور باتجربه داده است. ترکی اما از تصمیم خود منصرف نشده و همچنان می خواهد به اعتصاب خود ادامه دهد. درحالی که جمعه استقلال باید به مصاف فولاد برود هنوز نام داور این بازی مشخص نیست و اگر مسئولان کمیته داوران نتوانند ترکی را برای قضاوت این بازی متقاعد کنند آنگاه شانس مظفری زاده برای قضاوت بازی استقلال بیشتر خواهد شد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قاضی: روزی دو جلسه فیزیوتراپی می‌کنم/ به بازی با فولاد نمی‌رسم

محمد قاضی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: فعلا که شرایط به گونه‌ای است که دور از میادین هستم. این روزها تنها برنامه‌ام این است که صبح و عصر فیزیوتراپی کنم و به استخر بروم.

وی در خصوص اینکه تحت هیچ شرایطی به بازی با فولاد نمی‌رسد گفت: پزشکان تیم خیلی تلاش کردند که به این بازی برسم ولی آنها می‌گویند سلامت بازیکنان مهم است و از همین رو به دیدار روز جمعه هم نمی‌رسم.

مهاجم استقلال در پایان در خصوص اینکه از چه زمانی در تمرینات شرکت می‌کند گفت: اگر خدا بخواهد از شنبه در تمرینات حاضر می‌شوم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عنایتی: مشکلات مالی ادامه داشته باشد از صبا جدا می‌شوم/ از 5 تیم پیشنهاد دارم

رضا عنایتی مهاجم باسابقه صبای قم که یک مهره کلیدی در این تیم محسوب می‌شود تاکید کرد در صورت حل نشدن مشکلات مالی در نیم فصل تصمیم به جدایی خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛عنایتی در خصوص این موضوع گفت:« قرار بود من در صبا آرامش داشته باشم ولی این تیم مشکلات خاص خودش را دارد. مدیرعامل تنهاست و متاسفانه کمکی به باشگاه نمی‌شود، این در حالی است که ما یکی از کم هزینه‌ترین تیم‌های لیگ برتر هستیم و 15 بازیکن صبا حتی قراردادشان به 40 میلیون تومان هم نمی‌رسد. متاسفانه به این تیم کم لطفی می‌شود و این در حالی است که صبا نیاز به توجه بیشتری دارد.»

عنایتی در قسمت دیگری از حرف‌هایش افزود:« اگر این بحران و مشکلات مالی ادامه داشته باشد احتمالا در نیم فصل از صبا جدا خواهم شد. در این مدت فقط به ما می‌گویند که بحث تغییرات در رده‌های بالای مطرح است و برای بهبود شرایط تیم باید صبر کنیم. من فقط 15درصد از قراردادم را گرفته‌ام و این در حالی است که باید تا الان 50درصد از پولم را دریافت می‌کردم. البته فقط بحث من نیست و بسیاری از بازیکنان صبا جوان هستند و مشکلات مالی دارند. اصلا خوشایند نیست که به آنها قول بدهند ولی عملی نشود.»

از عنایتی در خصوص شایعه حضورش در استقلال سوال کردیم که او گفت:« من با هیچ تیمی حرف نزدم. البته دروغ نمی‌گویم چرا که 5 تیم با من تماس گرفته‌اند و در حال حاضر از آنها پیشنهاد دارم ولی مذاکره‌ای انجام ندادم. گزینه اول من صبا است به شرطی که مشکلات حل شود. امیدوارم صبا به سرازیری نیفتد چون آن وقت بلند کردن این تیم کار خیلی سختی است.»

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
منصوریان دایی را نصحیت کرد!

با علیرضا منصوریان درست در گرماگرم بازی پرسپولیس – داماش صحبت کرده‌ایم در همان لحظاتی که علی دایی خطاب به داور چهارم او را با عصبانیت به آن‌ور رفتن و سر جا نشستن تشویق می‌کرد.

منصوریان که چند روزی است از سفر عمان برگشته آنچنان تمایلی ندارد که در این زمینه صحبت کند اما با اصرار ما تسلیم می‌شود.

با منصوریان از اوضاع این روزهای فوتبال ایران شروع می‌کنیم. او می‌گوید:« همه شما می‌دانید من یکی از آن عشق فوتبال‌های تمام وقت بوده و هستم.

آدمی که زندگی‌اش در استادیوم رفتن و فوتبال بازی کردن خلاصه می‌شد. ما قهرمان‌های خودمان را داشتیم همه بازیکن‌های استقلال بخصوص ناصرخان و یک عالمه ستاره ریز و درشتی که در این تیم بودند.

در پرسپولیس هم مجتبی محرمی را خیلی دوست داشتم و با اینکه استقلالی بودم برای تماشای بازی‌هایش به ورزشگاه می‌رفتم. این مسئله در آن روزها یک چیز طبیعی بود، ما عاشق فوتبال و فضایش بودیم. فوتبال ایران پرستاره بود و بازی‌ها تماشاگرپسند و تهاجمی‌تر اگرچه امکانات زیادی نبود.

حتی خودمان برای اینکه به ورزشگاه برسیم سختی‌های زیادی متحمل می‌شدیم. این را مقدماتا گفتم تا برسم به یک موضوع مهم اینکه با اتفاقاتی که این روزها می‌افتد قطعا عشق مردم و بخصوص بچه‌ها و جوان‌ها به فوتبال کم می‌شود. این همه هیاهو درباره اتفاقات فوتبال باورنکردنی است.

اینکه الان یک طوری همه فکر می‌کنند فوتبالیست‌ها و اهالی فوتبال درگیر مفسدهای مالی و اخلاقی هستند.

این چیزی است که آدم‌ها را از دور فوتبال می‌تاراند، شاید الان نه اما هر چه بگذریم تاثیرش را خواهیم دید. همین امروز برای بازی پرسپولیس چقدر به ورزشگاه آمدند. برای بازی تیم ملی در یک روز خوب قبل از عید چقدر؟ بعد از برنامه 90 این هفته شما خودتان را بگذارید جای مخاطبان فوتبال. چه می‌ماند که بابتش به ورزشگاه بروند؟»‌

منصوریان در ادامه می‌گوید:

« منظور من البته با شخص خاصی نیست. علی دایی برادر و دوست خوب من است و من با او رابطه خوبی دارم اما اگر از من دلخور نشود باید به او بگویم ما برای کلیت این فوتبال به امید و صلح احتیاج داریم نه جنگ و ناامیدی.

جنگجویی علی دایی برای همه قابل تحسین است. اما کاش سمت و سویش در داخل مستطیل سبز باشد الان که می‌بینم دارد با داور چهارم دعوا می‌کند ناراحت می‌شوم چون دایی چهره اصلی این فوتبال و آدم شاخص نسل ماست و چنین آدمی خیلی باید بیشتر مراقب باشد البته مبارزه و فساد بد نیست ولی شما فکر می‌کنید آخر این داستان‌ها چه خواهد شد. من که فکر می‌کنم نتیجه‌ اولیه‌اش دلسرد شدن مردم است.

دلسرد شدن از فوتبالی که بیش از همیشه به حضور مردم احتیاج دارد. ما در مرحله گذار بین دو نسل فوتبال هستیم و حضور مردم در این مرحله بسیار اهمیت دارد. چه اینکه بچه‌ها بیایند و فوتبال پایه را با حضورشان گرم کنند و چه اینکه عاشقان فوتبال ورزشگاه‌ها را پر کنند.

بعد از اتفاقات بازی سپاهان – پرسپولیس، حالا دامنه افشاگری‌ها به جاهای دیگر رسیده و نتایج و قهرمانی‌ها هم دارد زیر سوال می‌رود. خب ما که نمی‌توانیم خاطراتمان را از بین ببریم، می‌توانیم؟ اگر جای مردم بودید فوتبال را رها نمی‌کردید؟»

منصوریان می‌گوید: « حرف در این مورد زیاد است اما بهتر است من دیگر در این زمینه صحبت نکنم.»

با این حال او در ادامه حرف‌هایش به یک موضوع دیگر اشاره می‌کند:

« یک چیزی هم که در جامعه باب شده مسئله روبه‌روی کردن فوتبال با رشته‌های دیگر است؛‌ مثلا تا تیم والیبال قهرمان می‌شود همه نگاهشان را می‌چرخاند سمت فوتبال و زیر لب به ما بد و بیراه می‌گویند. انگار فوتبال حق دیگران را تضیع کرده یعنی تا احسان حدادی دیسکش می‌رود بالای 60 متر همه به فوتبال فحش می‌دهند.

این واقعا یک اپیدمی است که اتفاقا ورزشکاران محترم سایر رشته‌ها هم به آن دامن می‌زنند. اما گناه فوتبال چیست، فوتبال رشته پرطرفداتری است و به هر دلیل اقبال بیشتری از سایر ورزشگاه‌ها دارد. اینکه چیز بدی نیست، به هر حال یک ظرفیت بالقوه در این فوتبال است که در سایر رشته‌ها کمتر وجود دارد. ما هم به جای اینکه توی سر فوتبال بزنیم از آن استفاده کنیم.

چه اشکالی دارد همانطور که ما از موفقیت رشته‌هایی مثل والیبال خوشحال می‌شویم آنها هم دوست داشته باشند موفقیت‌های فوتبال ادامه داشته باشد. من این را خطاب به دوستانی می‌گویم که در رشته‌های دیگر به فعالیت مشغولند و اتفاقا از حیث درآمد مالی آنقدر هم کم از فوتبال ندارند...»

قسمت آخر حرف‌های منصوریان هم مربوط به تیم امید است. او می‌گوید:« ما در عمان دو پیروزی خوب به دست آوردیم اما حتی یک فریم تصویر از این مسابقات در تلویزیون ایران پخش نشد. ما این توقع را از برنامه نود داریم که در برنامه این هفته به بچه‌های ما بپردازد.

اینطور نباشد که فردا، پس فردا در پی بی‌توجهی‌های امروز اگر شکستی اتفاق افتاد. همه شروع کنند به اظهارنظر و راه حل دادن، من علیرضا منصوریان به عنوان سرمربی این تیم توجه جامعه فوتبال را به این جوان‌ها جلب می‌کنم و مسابقاتی که در پیش است. رقابت‌هایی که به گفته نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا مهمترین مسابقات آسیایی بعد از جام ملت‌هاست.»

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
آقا يه سوال: كدوم تيمها ازشون امتياز كم شد؟ كيا محروم شدن؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

مشکل استقلال عدم حضور بازیکنان در کنار یکدیگر است
قلعه‌نویی: بازی با فولاد کلید استارت قهرمانی است
سرمربی تیم ملی فوتبال استقلال گفت: بازی ما با فولاد کلید قهرمانی است.

13920702000462_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین عصر امروز استقلال عنوان کرد: فولاد تیم خوبی است و آنها باشگاه خوبی دارند، من در اهواز بوده‌ام و شرایط تیم آنها را می‌دانم، تیم خوب، جوان و دونده‌ای دارند و در سطر جدول حضور دارند.
وی با اشاره به مشکل استقلال تصریح کرد: استقلال در این فصل با مشکلی روبرو بوده که چه در لیگ برتر و چه در لیگ قهرمانان آسیا با آن روبرو بوده است و آن اینکه هیچگاه تمام بازیکنان را در کنار یکدیگر نداشته‌ایم یا بازیکنانمان محروم بوده‌اند و یا مصدوم، برای این بازی هم قطعا خسرو حیدری را نخواهیم داشت.
سرمربی استقلال افزود: بازی با فولاد استارت قهرمانی ما خواهد بود، این بازی کلید قهرمانی به حساب می‌آید.
انتهای پیام/ن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا