نه. مخفف یه جملس خیره سرش :دیبسختی!
پ.ن:داداش نام کاربریت مخفف P×O×R×N هست؟
چایی چطور دم میکنید ؟زعفرون میزنی،گلاب میزنی یا ....ما قهوه نمی خوریم
ما چای می نوشیم.
شیر 500تومنه از این کوچیکا .8 تومنی اسپرسو برا 2ماه بشه.اسپرسو رو گازیا فکر کنم 40-50 باشهشير گرونه قهوه گروه قهوه سازم گرونه نتيجه ميگيريم قهوه ....
ایندفعه رفتم خرید یه نیگاه میکنم..فکر کنم 10 تومن از بازار خریدماره بد نیست خوب اسیاب میکونه![]()
![]()
بهله ما ها همچین ادمایی هستیم![]()
یه 6 تومنی ترک گرفتم 4 بار دم کردم خراب شد :دی دیگه دم نکردم .هر دفعه دم میکنم مزه خاک میده :دی .(چه جور دم میکنی؟).اسپرسو با شیر کف دار بزن .کاپوچینو میشه خیلی حال میده .اول اسپرسو بریز بعد شیر نم بریز روش یه حالت 3 رنگی میگیره باحال میشه .ببین چی میگم :هات چاکلت 97 درصدو بگیر غلیظ تا جایی که جا داره درست کن .شکر بریز روش .بعد بریز ظرف پلاستیکی بزار فریزر.قبل اسپرسو اینو در بیار یه نمه وزش بده بزا حالت ******* بگیره .اسپرسو بریز روش .حال میده بت .هات چاکلتو باز میگیری با بسته ای ؟...(من یه بار نسکافه(این 3 تایی هستن،گلد نمیگم) خوردم مغزه فندق میداد خیلی باحال بود هر چی میگردم پیدا نمیکنم )یزمانی ترک میزدیم خب بود...بعد زدیم تو خط اسپرسو یه اسپرسو ساز هم خریدیم اما لامصب زهر مار بود بعدشم چایی وقتایی همکه حسش باشه نسکافه با پودر خامه و بعضی وقتا هم هاتچاکلت....که این اخری رو ترجیح میدم
هات چاکلت بگیر با قهوه گلد .هویژوری درست میشهامکانات پایینه.
دو قاشق قهوه (اسپرسو)رو میریزم تو یه لیوان 200 سی سی آب جوش.
دو تا قاشق چای خوری هم پودر شیر میریزم روش .
بعدم لیوانو سر میکشم![]()
وقت کاری سعی کن اسپرسو بزن.به دلیل کافئین بالا شنگول میشی !>>>!وقتی اوقاتم تلخه قهوه تلخ میخورم
وقتی مشغول کاری هستم یه لیوان بزرگ هات چاکلت میرم بالا خعلی فاز میده
در حالت عالی هم روزی چهار پنج تا لیوان چایی گاهی اوقات هم یه نسکافه میریم بالا
پروسه سختیه !:دی حتمن سخته دیگه .کی میره اینهمه راو به خاطر یه فنجونپروسه سختیه با ترک بیشتر حال میکنم راستی کسی تا حالا قهوه ترک رو ریخته تو این اسپرسو سازها ؟
هات چاکلت ۹۷٪ چه صیغه ایه من از این بسته بندی ها میگیرم با غلضطش حال میکنم....
پروسه سختیه !:دی حتمن سخته دیگه .کی میره اینهمه راو به خاطر یه فنجون
قهوه ترک رست ریز هست تا جایی که دیدم .تو ماسماسک اسپرو ساز بریزی .قفل میکنه .دستگاه میپکه .
درصد شکری که باش هست.برو جمهوری ریو 12 یا 14 تومن 400 گرمش .اون شکلات غلیطه.باز حال نکردی یه 5 دقیقه پیاده روی داره میایی پایین 500 گرمی 10 تومن اون شکرش زیاده مثلا
بودجه ما به مارک دار نمیرسه :دی فله ای مصرف میکنیمدلاور بنده فعلت تهران نیستم....
راستی هات چاکلت مارک خاصی میدونی چیزی که بسته بندی باشه.
نه فله ای.
پروسه سختیه !:دی حتمن سخته دیگه .کی میره اینهمه راو به خاطر یه فنجون
قهوه ترک رست ریز هست تا جایی که دیدم .تو ماسماسک اسپرو ساز بریزی .قفل میکنه .دستگاه میپکه .
درصد شکری که باش هست.برو جمهوری ریو 12 یا 14 تومن 400 گرمش .اون شکلات غلیطه.باز حال نکردی یه 5 دقیقه پیاده روی داره میایی پایین 500 گرمی 10 تومن اون شکرش زیاده مثلا
مثله اینکه سر درمیاری.
من خیلی قهوه خور نبودم.
دوستان سیگاری اسپرسو دوبل پیشنهاد کردن منم با روشی که بالا گفتم درست میکنم تقریبا طعم زهرمار میده ولی خوشم میاد و میخورم
راستی کجای جمهوری رو داری میگی که قهوه میفروشن؟؟؟من برا اعصاب میخورم به صورت تلخ .
یه روش درست کردن اسپرسو بهم بگو.(به صورت دستی)
دستگاهش چجوریه؟؟چنده؟؟
انواع قهوه هایی که به صورت تلخ خورده میشن و باحالن رو یا همینجا بنویس یا پخ کن.
دقیقا سر چاراه ریو هست یکم عقبترش هم موکا هست
اگه ماشین اسپرسو رو میگی فکر کنم بالای 1 ملیونه تا 7 ملیون هم داریم که واسه کافی شاپه - ولی یه مدل موکا هست 3 تیکه نزدیک 20-30 تومنه
چقد سادهعمام هم همینطوری درست میکرد![]()
![]()
ما باید حضرت عمام را الگو قرار بدهیم:f34r:
ما باید حضرت عمام را الگو قرار بدهیم:f34r:
عمو یوز قبلیت یا اصلیت چی بود؟
بچه های اینجا خیلی بامزن کلی خندیدم به پست هاتون