• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farzin_silver

Registered User
لایک‌ها
12
دوستمون گفتن زیاد خوب شلیک نکنید.
این برام سواله

بعضیا میگن خوب بزنی بعدا میندازنت مناطق مرزی تک تیر انداز و این داستانا.ولی به نظر من تخیلاته همش و واقعیت نداره.

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
پس من خودی رو میزنم که بندازنم همی دورو ورا :دی

خیلی از دوستام که رفتن بیشتر خاطراتشون از میدون تیر هست :دی
مگه میشه نرفت . میگن آر پی جی نمیدن سرباز میخوام برم مخ بزنم :دی

technano

Registered User
لایک‌ها
316
من همیشه دوست داشتم با اسنایپ شلیک کنم:D
تو آموزشی کلاش میدن ... حال نمیده قبلا تیرندازی کردم باهاش:D

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
این که خوب بزنی و شلیک کنی می برنت سر مرز کلن شایعس
حالا کلن مواردی که من توصیه می کنم و دیدم

- اگر گفتن کاری انجام بدید شما بگید باشه ولی انجام ندید (بستگی به خودتون داره)
- تا می تونید جلوی فرمانده برید و انتقاد و پیشنهاد بدید (شاید ارشدتون کرد)
- واسه رژه رفتن اصلا به خودتون زحمت ندید و پاتون رو بالا نیارید و بگید که پام خشکه و بالا نمیاد (به همین راحتی از شر رژه راحت بشید)
- اگر زیاد سذر پست گذاشتنتون خودتون رو به غش زدن بزنید و به بی حالی که حداقل نگهبان آسایشگاه بشید
- کلن ظروف پلاستیکی نبرید که ایراد می گیرن
- اگر آدم پرخوری هستید سعی کنید که وظیف تقسیم غذا رو به عهده بگیرید که سهم بیشتری گیرتون بیاد
- اگر فرمانده وعده خوبی داد اصلا حرفشو باور نکنید!
- تا می تونید از مرخصی استعلاجی استفاده کنید اگر بیماری دارید که نیاز به عمل داره که چه بهتر
- دخانیات استفاده نکنید که واقعا دردسره توی پادگان
- نظافت عمومی رو حتما رعایت کنید (من خودم موقعی که پرچمو می کشیدن پایین به بهونه حموم غیب می شدم دی:)
- با اسلحه اصلا و ابدا شوخی نکنید من دیدم کسایی رو که بدبخت شدن
بقیش هم بعدا میگم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

technano

Registered User
لایک‌ها
316
من از خیلی ها شنیدم اینو که افرادی که هیکلی باشن و تیر اندازی خوبی داشته باشن میبرن به جاهایی که نیاز هست حالا یا منطقه های خطرناک مثل سیستان یا کردستان مناطق مرزی ـش ... شاید چرت باشه ولی من اگر تقسیم میکردم سرباز هارو خوب هاش رو میفرستادم اونجا اینایی که شلنگ تخته مینداختن رو میزاشتم سر چهار راه:D

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نیروی انسانی که شمارو تقسیم میکنه نه شمارو میبینه نه میشناسه نه هیچ چیز دیگه ای!فرمانده گروهانتون که نمیخواد تقسیمتون کنه!
شاید کلا 5-6 تا تیر بخوره به هدف
برای ما که اصلا نگاه نکردن کی کجا زده
از تیراندازی لذت ببرید!
فقط مواظب پوکه باشید!
من که اصلا هدف رو نگاه نکردم فقط شلیک کردم!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
موقع شلیک باید درازکش باشیم؟:D
من دوست دارم ایستاده تفنگ رو بگیرم دستم سبک وینچستر شلیک کنم :D
عجیب حس گانگستری داره :D

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
دوستان استفاده از هدبند و موارد مشابه مانند دستکش و... سره پست به هنگام شب که هوا سرده مجاز هست يا خير ؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
من از خیلی ها شنیدم اینو که افرادی که هیکلی باشن و تیر اندازی خوبی داشته باشن میبرن به جاهایی که نیاز هست حالا یا منطقه های خطرناک مثل سیستان یا کردستان مناطق مرزی ـش ... شاید چرت باشه ولی من اگر تقسیم میکردم سرباز هارو خوب هاش رو میفرستادم اونجا اینایی که شلنگ تخته مینداختن رو میزاشتم سر چهار راه:D

فدات شم سرگروهبان یگان که تقسیم نمیکنه.
نیروانسانی هست همینطوری کیلویی میندازه این پادگان های مختلف.

نیروی انسانی که شمارو تقسیم میکنه نه شمارو میبینه نه میشناسه نه هیچ چیز دیگه ای!فرمانده گروهانتون که نمیخواد تقسیمتون کنه!
شاید کلا 5-6 تا تیر بخوره به هدف
برای ما که اصلا نگاه نکردن کی کجا زده
از تیراندازی لذت ببرید!
فقط مواظب پوکه باشید!
من که اصلا هدف رو نگاه نکردم فقط شلیک کردم!

تایید میشه.

درازکش.
میخوای با ژ 3 بزنی مردومو ناک اوت کنی....
داداش وقتی داری تیراندازی میکنی جوگیر نشی بزنی چند نفر رو بکشی به سبک گانگستری.

دوستان استفاده از هدبند و موارد مشابه مانند دستکش و... سره پست به هنگام شب که هوا سرده مجاز هست يا خير ؟

اورکت رو که باید نامه اش بیاد که بتونید بپوشید.
ولی می نید کلاه خاکی + دستکشی خاکی که خودشون میدن رو بپوشید.
کلا می تونید سرپست اورکت هم به تنتون باشه کسی زیاد گیر نمیده.
اونجا شما تحت آموزش هستید پس مشکلی نداره خیلی از کارهای که می کنید.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
درازکش.
میخوای با ژ 3 بزنی مردومو ناک اوت کنی....
داداش وقتی داری تیراندازی میکنی جوگیر نشی بزنی چند نفر رو بکشی به سبک گانگستری.
**** مگه کلاشینکف نیست؟

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
**** مگه کلاشینکف نیست؟

داداش من جاى تو بودم از خوشحالى ديگه اينجا پيدام نميشد.خدا به ما رحم کنه.اموزشى 05 بعدشم خدا ميدونه کجا بيفتم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

به ما میگفتن تا حدی لباس بپوشید که حواستون به دور و اطراف باشه، یعنی بتونید ببینید و بشنوید. ولی ما پتو هم میبردیم سر پست چون خیلی سرد بود.

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
بستگی به افسر نگهبان داره
ولی توی خود پادگان دستکش و ژاکت می فروشن که رنگش سبزه

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان گلم ما از خدمت شما مرخص میشم. میرم که ان شاالله اگه خدا بخواد 1/8 خدمت رو تموم کنیم و یه بخشی از زندگیمون رو هم با موفقیت پشت سربزاریم.
یه سری توصیه های دوستانه از هردری سخنی گفتم....
خدمت شاید سخت باشه ولی خوب راهی که باید آدم بره.تو سخت ترین لحظات خدمت،تو آموزشی،تو یگان این رو داشته باشید این قسمت از زندگیتون هم میگذره پس بهتره که باهاش کنار بیاید و خودتون رو اذیت نکنید.چه کسانی بودن که متاسفانه به خاطر اینکه مثلا از زیر کار در برن چه اشتباهی کردن و مشکلاتی براشون پیش اومده.
پس تا میتونید وظایفتون رو درست انجام بدید.تیراندازی تو میدون تیر هم فرصتیه که آدم یه کم خودشون محک بزنه کار سختی هم نیست.خیلی هم لذت بخشه.فقط به حرف فرمانده یا مسئول میدون تیر گوش بدید چون واقعا حادثه پیش اومده من خودم دیدم.نگهبانی ها هم بیشتر جنبه آموزشی داره زیاد سخت گیری درش نیست ولی خوب درست انجام بدید و به این صحبت گوش نکنید که اضافه خدمت تو آموزشی نیست.بعضی ها بودن تو یگان که دارن اضافه خدمت های آموزشی رو میکشن.
به هیچ وجه تو خدمت نهست(در ارتش به غیبت میگن نهست) نکنید.هم باید اضافه خدمتش رو بکشید و هم آخر کارتون از همه همه دوره ای هاتون دیرتر ترخیص میشید.
راستی اگه مدارک شرایط خاص(پدر نظامی،متاهل،کمیته،سرپرست خانواده و ... دارید همراه خودتون ببرید و سریع دنبال کارش برید که کارتون درست بشه)
بعضی از رشته ها کد میخوان زیاد خودتون رو اذیت نکنید کی کد میخوره و کی نمیخوره.خیلی از رشته ها بوده که کد خودن و برخی مواقع هم نخوردن.
راست ما که دوره کد نرفتیم ولی دوستان مکیگن اونم حال و هوای خودش رو داره.
خدمت سخته ولی آدم میتونه دوستای خوبی پیدا کنه.دبنال یه دوست خوب هم باشید ولی مراقب کلاهبردار ها که هی دنبال سواستفاده کردن هستن باشید.
راستی وقتی دارن امریه ها رو پخش میکنن اصلا،اصلا نگران نباشید کجا افتادید من شهر خودم خدمت نکردم ولی بهترین خدمت رو داشتم ایمان داشته باشید که بهترین شانس خدمتی نصیب شما میشه.
برای همه تون آرزوی سلامتی رو دارم.آموزشی با تمام اذیت هاش بهتون خوش بگذره.
یاعلی

technano

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان گلم ما از خدمت شما مرخص میشم. میرم که ان شاالله اگه خدا بخواد 1/8 خدمت رو تموم کنیم و یه بخشی از زندگیمون رو هم با موفقیت پشت سربزاریم.
خدمت شاید سخت باشه ولی خوب راهی که باید آدم بره.تو سخت ترین لحظات خدمت،تو آموزشی،تو یگان این رو داشته باشید این قسمت از زندگیتون هم میگذره پس بهتره که باهاش کنار بیاید و خودتون رو اذیت نکنید.چه کسانی بودن که متاسفانه به خاطر اینکه مثلا از زیر کار در برن چه اشتباهی کردن و مشکلاتی براشون پیش اومده.
پس تا میتونید وظایفتون رو درست انجام بدید.تیراندازی تو میدون تیر هم فرصتیه که آدم یه کم خودشون محک بزنه کار سختی هم نیست.خیلی هم لذت بخشه.فقط به حرف فرمانده یا مسئول میدون تیر گوش بدید چون واقعا حادثه پیش اومده من خودم دیدم.نگهبانی ها هم بیشتر جنبه آموزشی داره زیاد سخت گیری درش نیست ولی خوب درست انجام بدید و به این صحبت گوش نکنید که اضافه خدمت تو آموزشی نیست.بعضی ها بودن تو یگان که دارن اضافه خدمت های آموزشی رو میکشن.
به هیچ وجه تو خدمت نهست(در ارتش به غیبت میگن نهست) نکنید.هم باید اضافه خدمتش رو بکشید و هم آخر کارتون از همه همه دوره ای هاتون دیرتر ترخیص میشید.
راستی اگه مدارک شرایط خاص(پدر نظامی،متاهل،کمیته،سرپرست خانواده و ... دارید همراه خودتون ببرید و سریع دنبال کارش برید که کارتون درست بشه)
بعضی از رشته ها کد میخوان زیاد خودتون رو اذیت نکنید کی کد میخوره و کی نمیخوره.خیلی از رشته ها بوده که کد خودن و برخی مواقع هم نخوردن.
خدمت سخته ولی آدم میتونه دوستای خوبی پیدا کنه.دبنال یه دوست خوب هم باشید ولی مراقب کلاهبردار ها که هی دنبال سواستفاده کردن هستن باشید.
راستی وقتی دارن امریه ها رو پخش میکنن اصلا،اصلا نگران نباشید کجا افتادید من شهر خودم خدمت نکردم ولی بهترین خدمت رو داشتم ایمان داشته باشید که بهترین شانس خدمتی نصیب شما میشه.
یاعلی
Like++

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4

ما هم از این حس و حال ها داشتیم سه ماه بعد از خدمت بیا ببینم چه حالی داری
اون موقع حالت از هر چی نظامی و نظامی گریو اسلحه بهم میخوره

snake_pianist

Registered User
لایک‌ها
4
یاعلی

برادر شما که تو ارتش خدمت کردی , میشه چند تا توصیه به لیسانس وظیفه هایی که میرن ارتش خدمت کنن داشته باشی. آخه خدمت توی هر ارگانی شرایط خودش رو داره.

مثلا میخوام بدونم آیا واسه درجه دار وظیفه ارزشی قائل هستن؟ با کادری هایی که درجه شون پایین تر از ماست چه جوری باید برخورد کرد؟ کلا سلسه مراتب تو ارتش رعایت میشه یا نه ؟! باید واسه مافوق پا بکوبی زمین , یا نه , همینجوری رفاقتی سلام و علیک کنی کافیه . خلاصه اگه یه توضیحاتی از دوران خدمت خودت که کجا خدمت کردی و شرایط چجوری بوده و خودت چه کارهایی کردی که شرایط برات بهتر پیش بره , بدی , ممنون میشم ازت دوست من.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان جوراب اگر یه کوچولو بالاش مارک باشه مشکل داره؟
یعنی سفید یه دست باشه ولی یه مارک داشته باشه بالاش

بالا