farzin_silver
Registered User
دوستمون گفتن زیاد خوب شلیک نکنید.
این برام سواله
بعضیا میگن خوب بزنی بعدا میندازنت مناطق مرزی تک تیر انداز و این داستانا.ولی به نظر من تخیلاته همش و واقعیت نداره.
دوستمون گفتن زیاد خوب شلیک نکنید.
این برام سواله
خوب شلیک کنی میبرن مرز ...
من از خیلی ها شنیدم اینو که افرادی که هیکلی باشن و تیر اندازی خوبی داشته باشن میبرن به جاهایی که نیاز هست حالا یا منطقه های خطرناک مثل سیستان یا کردستان مناطق مرزی ـش ... شاید چرت باشه ولی من اگر تقسیم میکردم سرباز هارو خوب هاش رو میفرستادم اونجا اینایی که شلنگ تخته مینداختن رو میزاشتم سر چهار راه![]()
نیروی انسانی که شمارو تقسیم میکنه نه شمارو میبینه نه میشناسه نه هیچ چیز دیگه ای!فرمانده گروهانتون که نمیخواد تقسیمتون کنه!
شاید کلا 5-6 تا تیر بخوره به هدف
برای ما که اصلا نگاه نکردن کی کجا زده
از تیراندازی لذت ببرید!
فقط مواظب پوکه باشید!
من که اصلا هدف رو نگاه نکردم فقط شلیک کردم!
موقع شلیک باید درازکش باشیم؟
من دوست دارم ایستاده تفنگ رو بگیرم دستم سبک وینچستر شلیک کنم
عجیب حس گانگستری داره![]()
دوستان استفاده از هدبند و موارد مشابه مانند دستکش و... سره پست به هنگام شب که هوا سرده مجاز هست يا خير ؟
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
**** مگه کلاشینکف نیست؟درازکش.
میخوای با ژ 3 بزنی مردومو ناک اوت کنی....
داداش وقتی داری تیراندازی میکنی جوگیر نشی بزنی چند نفر رو بکشی به سبک گانگستری.
**** مگه کلاشینکف نیست؟
دوستان استفاده از هدبند و موارد مشابه مانند دستکش و... سره پست به هنگام شب که هوا سرده مجاز هست يا خير ؟
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2
بستگی به افسر نگهبان دارهدوستان استفاده از هدبند و موارد مشابه مانند دستکش و... سره پست به هنگام شب که هوا سرده مجاز هست يا خير ؟
Like++دوستان گلم ما از خدمت شما مرخص میشم. میرم که ان شاالله اگه خدا بخواد 1/8 خدمت رو تموم کنیم و یه بخشی از زندگیمون رو هم با موفقیت پشت سربزاریم.
یه سری توصیه های دوستانه از هردری سخنی گفتم....
خدمت شاید سخت باشه ولی خوب راهی که باید آدم بره.تو سخت ترین لحظات خدمت،تو آموزشی،تو یگان این رو داشته باشید این قسمت از زندگیتون هم میگذره پس بهتره که باهاش کنار بیاید و خودتون رو اذیت نکنید.چه کسانی بودن که متاسفانه به خاطر اینکه مثلا از زیر کار در برن چه اشتباهی کردن و مشکلاتی براشون پیش اومده.
پس تا میتونید وظایفتون رو درست انجام بدید.تیراندازی تو میدون تیر هم فرصتیه که آدم یه کم خودشون محک بزنه کار سختی هم نیست.خیلی هم لذت بخشه.فقط به حرف فرمانده یا مسئول میدون تیر گوش بدید چون واقعا حادثه پیش اومده من خودم دیدم.نگهبانی ها هم بیشتر جنبه آموزشی داره زیاد سخت گیری درش نیست ولی خوب درست انجام بدید و به این صحبت گوش نکنید که اضافه خدمت تو آموزشی نیست.بعضی ها بودن تو یگان که دارن اضافه خدمت های آموزشی رو میکشن.
به هیچ وجه تو خدمت نهست(در ارتش به غیبت میگن نهست) نکنید.هم باید اضافه خدمتش رو بکشید و هم آخر کارتون از همه همه دوره ای هاتون دیرتر ترخیص میشید.
راستی اگه مدارک شرایط خاص(پدر نظامی،متاهل،کمیته،سرپرست خانواده و ... دارید همراه خودتون ببرید و سریع دنبال کارش برید که کارتون درست بشه)
بعضی از رشته ها کد میخوان زیاد خودتون رو اذیت نکنید کی کد میخوره و کی نمیخوره.خیلی از رشته ها بوده که کد خودن و برخی مواقع هم نخوردن.
راست ما که دوره کد نرفتیم ولی دوستان مکیگن اونم حال و هوای خودش رو داره.
خدمت سخته ولی آدم میتونه دوستای خوبی پیدا کنه.دبنال یه دوست خوب هم باشید ولی مراقب کلاهبردار ها که هی دنبال سواستفاده کردن هستن باشید.
راستی وقتی دارن امریه ها رو پخش میکنن اصلا،اصلا نگران نباشید کجا افتادید من شهر خودم خدمت نکردم ولی بهترین خدمت رو داشتم ایمان داشته باشید که بهترین شانس خدمتی نصیب شما میشه.
برای همه تون آرزوی سلامتی رو دارم.آموزشی با تمام اذیت هاش بهتون خوش بگذره.
یاعلی
موقع شلیک باید درازکش باشیم؟
من دوست دارم ایستاده تفنگ رو بگیرم دستم سبک وینچستر شلیک کنم
عجیب حس گانگستری داره![]()
خوب شلیک کنی میبرن مرز ...
دوستان گلم ما از خدمت شما مرخص میشم. میرم که ان شاالله اگه خدا بخواد 1/8 خدمت رو تموم کنیم و یه بخشی از زندگیمون رو هم با موفقیت پشت سربزاریم.
یه سری توصیه های دوستانه از هردری سخنی گفتم....
خدمت شاید سخت باشه ولی خوب راهی که باید آدم بره.تو سخت ترین لحظات خدمت،تو آموزشی،تو یگان این رو داشته باشید این قسمت از زندگیتون هم میگذره پس بهتره که باهاش کنار بیاید و خودتون رو اذیت نکنید.چه کسانی بودن که متاسفانه به خاطر اینکه مثلا از زیر کار در برن چه اشتباهی کردن و مشکلاتی براشون پیش اومده.
پس تا میتونید وظایفتون رو درست انجام بدید.تیراندازی تو میدون تیر هم فرصتیه که آدم یه کم خودشون محک بزنه کار سختی هم نیست.خیلی هم لذت بخشه.فقط به حرف فرمانده یا مسئول میدون تیر گوش بدید چون واقعا حادثه پیش اومده من خودم دیدم.نگهبانی ها هم بیشتر جنبه آموزشی داره زیاد سخت گیری درش نیست ولی خوب درست انجام بدید و به این صحبت گوش نکنید که اضافه خدمت تو آموزشی نیست.بعضی ها بودن تو یگان که دارن اضافه خدمت های آموزشی رو میکشن.
به هیچ وجه تو خدمت نهست(در ارتش به غیبت میگن نهست) نکنید.هم باید اضافه خدمتش رو بکشید و هم آخر کارتون از همه همه دوره ای هاتون دیرتر ترخیص میشید.
راستی اگه مدارک شرایط خاص(پدر نظامی،متاهل،کمیته،سرپرست خانواده و ... دارید همراه خودتون ببرید و سریع دنبال کارش برید که کارتون درست بشه)
بعضی از رشته ها کد میخوان زیاد خودتون رو اذیت نکنید کی کد میخوره و کی نمیخوره.خیلی از رشته ها بوده که کد خودن و برخی مواقع هم نخوردن.
راست ما که دوره کد نرفتیم ولی دوستان مکیگن اونم حال و هوای خودش رو داره.
خدمت سخته ولی آدم میتونه دوستای خوبی پیدا کنه.دبنال یه دوست خوب هم باشید ولی مراقب کلاهبردار ها که هی دنبال سواستفاده کردن هستن باشید.
راستی وقتی دارن امریه ها رو پخش میکنن اصلا،اصلا نگران نباشید کجا افتادید من شهر خودم خدمت نکردم ولی بهترین خدمت رو داشتم ایمان داشته باشید که بهترین شانس خدمتی نصیب شما میشه.
برای همه تون آرزوی سلامتی رو دارم.آموزشی با تمام اذیت هاش بهتون خوش بگذره.
یاعلی