اینو که میزنه ... میری اوجا و میگن برو مثلا جمعه فلان ساعت ترمنیال باش
چون پنجشبنه تعطیله میمونیم تو خیابون:|
راستی دوستان کچل کنیم یا نه؟![]()
بازم میگم.
شما که بسیج نداری آشنات باید خیلی کلفت باشه و برش داشته باشه
یکی میگفت پسر خاله ـم فلان جا قاری هست منو پذیرش کرد !!خیلی هم کلفت نبود مهم نیست! برای خود من یه سرگرد بازنشسته پذیرش گرفت. برای چند تا از دوستام چند تا ستوان!!!!!!!! مهم اینه که طرف چقدر تو اون پادگان برش داشته باشه میخواد گروهبان باشه میخواد سردار باشه
[FONT="]گلم میشه از بابا جونت بپرسی **** در چه سالی تاسیس شده و چندنفر (تاکید میکنم نفر) نیرو داشته و چه تجهیزات جنگی داشته که این حرفای خنده دار رو میزنی![/FONT]
[FONT="]اگه ارتش ایران فقط 24 ساعت از جنگیدن دست می کشید خوزستان که هیچ، پایتخت کشور تهران هم سقوط میکرد[/FONT]
[FONT="]هواپیماهای [/FONT]f4 f7 f8 [FONT="]اساس دفاع از پیشروی دشمن بود که با شجاعت و میهن پرستی خلبانان آموزش دیده در آمریکا در زمان شاه بود.. و تکاوران نیروی زمینی و دریایی ارتش از کیان ایران عزیزمون پاسداری کردند و از قادسیه دوم اعراب جلوگیری کردند.[/FONT]
[FONT="]برای مثال همین سربازای تیپ دوم زرهی دزفول بودند که سوسنگرد رو 2 روزه از ارتش تا دندان مسلح عراق پس گرفتند و ارتش عراق رو مجبور به فرار کرد و تانک ها و تجهیزاتشون رو گذاشتند و فرار کردند که اگه سوسنگرد برید هنوز تانکهای عراقی رو میتونید ببینید.[/FONT]
[FONT="]یا لشکر 92 زرهی اهواز یا تیپ زرهی گارد ریاست جمهوری(شاهنشاهی سابق) یا پایگاه چهارم شکاری دزفول و تبریز و خیلی از لشکرهای دیگه ارتش ایران [/FONT]
[FONT="]در مورد افسران رده بالای ارتش زمان شاه هم بهتره برید از صادق خلخالی مرحوم بپرسید چه بر سرشون اومده!! [/FONT]
اگه سبيل واست اعتقاد نيست بزن و برو...راحت تري
کجا افتادی حاجی ؟ من کلی از دوستام فردا دارن میرن همه هم افتادن اراک پادگان مالک اشتر ، حدود 10-12 نفری هستن !!!! بچه های اهواز فردا خراب میشن اونجا :lol:نه بابا ارتش باید سه تیغ کنی ... **** باید پشم ها رو پروش بدی !!
آقا جدی جدی فردا باید بریم خدمت
فردا میشیم یک روز خدمت![]()
ولی عصر اردکانکجا افتادی حاجی ؟ من کلی از دوستام فردا دارن میرن همه هم افتادن اراک پادگان مالک اشتر ، حدود 10-12 نفری هستن !!!! بچه های اهواز فردا خراب میشن اونجا :lol:
ولی عصر اردکان![]()