برونو متسو درگذشت
سرمربی سابق الغرافه قطر وتیم ملی فوتبال سنگال به علت سرطان در سن 59 سالگی درگذشت.
به گزارش نامه، برونو متسو، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال سنگال که چند ماهی به خاطر سرطان در بیمارستان بستری بود، درگذشت.
این مربی فرانسوی در تیمهای العین و الوصل امارات و الغرافه قطر سابقه مربیگری دارد. او چند ماه پیش به علت بیماری از هدایت الغرافه کنارهگیری کرد.
او در جام جهانی 2002 هدایت تیم ملی سنگال را بر عهده داشت که تیمش به عنوان پدیده جام انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، نام متسو در مقاطعی به عنوان گزینه مربیگری تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس مطرح بود.
![]()
همیشه معتقد بودم که باید مربی پرسپولیس یا تیم ملی می شد!واقعا خبر غیر منتظره ای بود. یادش بخیر یه زمانی کاندید مربی گری پرسپولیس بود. به هر حال روحش شاد. بازیهای زیبای تیم سنگالش رو هیچوقت یادم نمیره.
2لیتر:blink::blink:رابطه غیر اخلاقی فوتبالیست مشهور با یک روسپی در یک تاکسی!
پیتر 16ماه پیش با ابیگیل کلنسی نامزد کرده است اما خبری درمورد ارتباط جنسی او بایک روسپی باعث تعجب نامزدش و مردم انگلیس شد.
![]()
پیتر کراوچ در اسپانیا به سر میبرد، او به یک کلوب شبانه میرود و در آنجا با یک روسپی 19ساله آشنا میشود. این دختر که مونیکا نام دارد و اصلیتی الجزایری دارد به خبرنگاران گفته است: پتیر ابتدا با من شروع به رقصیدن در کلوب کرده و سپس حدود 2لیتر انواع مشروبات الکی مصرف کرده است. سپس او به پیشنهاد این رابطه را داد و من بخاطر پول این کار را انجام دادم. این دختر ادامه میدهد که آنها در یک تاکسی رابطه داشتهاند و حدود 850یورو بابت این کار دریافت کرده است. او ادامه میدهد: پیتر اصلا زیبا نیست اما واقعا مرد خوش اخلاقی است درست برعکس فوتبالیستهای اسپانیایی که وقتی آنها را ملاقات میکنم بسیار مغرور هستند!
به گزارش تماشاگر دات نت به نقل از سیمرغ پس از این اتفاقات خبرنگاران منتظر واکنش نامزد پیتر شدند اما خانم کلنسی اعلام کرد که هیچ تصمیم نخواهد گرفت، تا اینکه شخصا با نامزدش صحبت کند و از واقعی بودن این ماجرا اطمینان حاصل پیدا کند.
نکته جالب حضور ابیگیل کلنسی در محل کارش با حلقه نامزدیاش بود که بسیار از خبرنگاران منتظر دیدن او بدون حلقه بودند! کلنسی 24سال سن دارد و به عنوان یک مدل و مجری تلویزیون فعالیت میکند.
اما مدتی پیش خبر رسوایی جدیدی منتشر شد و معلوم شد پیتر بازهم این کارش را تکرار کرده و این بار با سه نفر در ارتباط بوده است.
پس از اعلام این خبر ابیگیل کلنسی، حلقه نامزدیاش را از دستانش خارج کرد و اعلام کرد که به نامزدیاش پایان خواهد داد!
تماشاگر
در نبودشون من جواب میدم.این سید بندی واقعا عجیب بود.
بخصوص قرار نگرفتن ایتالیا در سید یک.
=================
راستی اینجا یکی از بچه ها PES 2014 داشت و میگفت که با پچ های جدید مشکل game play بهتر شده. اگه این پست رو میبینه ممنون میشم یه پیغام خصوصی به من بده.
آدم بیشتر از 2.5 لیتر مایعات در روز نباید بخوره وگرنه مسمومیت میاره!:blink:2لیتر:blink::blink:
[h=1]پاسخ آگوئرو به مارادونا: پسرم بنیامین،فراتر از همه چیز است[/h]![]()
من هیچ وقت راجع به این مسائل صحبت نکردم و این تنها وآخرین باری است که این کار را انجام می دهم. امیدوارم که همه این شرایط را درک کنند.
سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا درجشن تولد 53 سالگی اش با لحن تندی علیه سرخیو آگوئرو داماد سابقش صحبت کرده و او را «آشغال» نامید.
دن دیگو بدون آنکه نامی از آگوئرو ببرد، به او تاخت. این درحالی است که جیانینا، دختر کوچک مارادونا و سرخیو آگوئرو بعد از سالها زندگی مشترک و داشتن فرزندی به نام بنیامین چند ماه پیش از هم جدا شدند و مارادونا در روز تولدش داماد سابقش را به باد انتقاد گرفت.
حالا سرخیو آگوئرو در صفحه توئیترش پاسخگوی صحبت های مارادونا شده و نوشته:« همیشه خیلی روشن و شفاف گفته ام که بنیامین فراتر از هرچیزی است. من هیچ وقت نمی خواستم که داستان زندگی شخصی ام در رسانه ها منتشر شود و به همین خاطر با نزدیکانم صحبت می کردم تا جدای از آنچه باعث رنجش آنها را فراهم می آورد، حرفی نزنند و پاسخی ندهند.به خاطر مصلحت همه و به ویژه بنیامین باید این مسائل را به صورت خصوصی حل کرد. همان کاری که تا الان انجام شده و من در آینده نیز همین مسیر را دنبال خواهم کرد.»
وبعد از آن هم اعلام کرد که این آخرین باری است که دراین باره صحبت می کند:« من هیچ وقت راجع به این مسائل صحبت نکردم و این تنها وآخرین باری است که این کار را انجام می دهم. امیدوارم که همه این شرایط را درک کنند.»