• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برونو متسو درگذشت

سرمربی سابق الغرافه قطر وتیم ملی فوتبال سنگال به علت سرطان در سن 59 سالگی درگذشت.

به گزارش نامه، برونو متسو، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال سنگال که چند ماهی به خاطر سرطان در بیمارستان بستری بود، درگذشت.

این مربی فرانسوی در تیم‌های العین و الوصل امارات و الغرافه قطر سابقه مربیگری دارد. او چند ماه پیش به علت بیماری از هدایت الغرافه کناره‌گیری کرد.

او در جام جهانی 2002 هدایت تیم ملی سنگال را بر عهده داشت که تیمش به عنوان پدیده جام انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، نام متسو در مقاطعی به عنوان گزینه مربیگری تیم ملی ایران و باشگاه پرسپولیس مطرح بود.

58320

واقعا خبر غیر منتظره ای بود. یادش بخیر یه زمانی کاندید مربی گری پرسپولیس بود. به هر حال روحش شاد. بازیهای زیبای تیم سنگالش رو هیچوقت یادم نمیره.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
واقعا خبر غیر منتظره ای بود. یادش بخیر یه زمانی کاندید مربی گری پرسپولیس بود. به هر حال روحش شاد. بازیهای زیبای تیم سنگالش رو هیچوقت یادم نمیره.
همیشه معتقد بودم که باید مربی پرسپولیس یا تیم ملی می شد!
واقعا شوکه کننده بود و خیلی ناراحت شدم! چرا اینقدر ناگهانی؟! :(
روحش شاد...

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]سيدبندي پلي‌آف مقدماتي جام‌جهاني در اروپا[/h]
[h=2] سيدبندي مرحله پلي آف فوتبال مقدماتي جام جهاني 2014 در قاره اروپا اعلام شد.[/h]
به گزارش فيفا ، قرعه کشي اين مرحله دوشنبه 29 مهر در مقر فيفا در زوريخ سوئيس برگزار مي شود و 8 تيم صعود کننده به دور پلي آف حريفان خود را خواهند شناخت.اين مرحله به صورت رفت و برگشت برگزار مي شود و تيم هاي برتر به جام جهاني مي روند.

فيفا اعلام کرد ديدارهاي رفت و برگشت مرحله پلي آف 15 و 19 نوامبر 2013 برگزار مي شود.

سيد بندي پلي آف جام جهاني 2014 در قاره اروپا :

سيد يک : کرواسي ، يونان ، پرتغال و اوکراين

سيد دو : ايسلند ، روماني ، سوئد و فرانسه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]گلزنان برتر مقدماتي جام جهاني 2014[/h]
[h=2] در پايان ديدارهاي ديشب و بامداد امروز رقابت هاي فوتبال مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل 3 بازيکن به طور مشترک در صدر جدول گلزنان قرار دارند.[/h]
به گزارش فيفا ، برترين گلزنان اين رقابت ها در مجموع قاره ها و مناطق به شرح زير هستند :

11 گل‌: ديون مک کولي از بليز ، روبين فان پرسي از هلند و لوئيس سوآرس از اروگوئه

10 گل‌: ادين ژکو از بوسني و هرزگوين ، ليونل مسي از آرژانتين ، پيتر بيرز از آنتيگوآ ، بلاس پرس از پاناما

9 گل : گونزالو ايگوآين از آرژانتين ، رادامل فالکائو از کلمبيا ، خري بنگتسون از هندوراس ،

8 گل : شين جي اوکازاکي از ژاپن ، ژرژس ژوپه از نيوکالدونيا ، کلينت دمپسي از آمريکا ، ويداد ايبيشويچ از بوسني و هرزگوين ، مسوت اوزيل از آلمان ، آلوارو سابوريو از کاستاريکا

7 گل : ژاک هائکو از نيوکالدونيا ، کريس وود از نيوزيلند ، يونس محمود از عراق ، حسن عبدالفتاح و احمد هايل از اردن ، لي کنگ وينه از ويتنام ، وين روني از انگليس ، فيليپه کايسدو از اکوادور ، کارلو کاستلي از هندوراس ، اوريبه پرالتا از مکزيک ، لوئيس تخادا از پاناما

در تيم ايران جواد نکونام با زدن 6 گل در رده بعدي قرار دارد.

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
رابطه غیر اخلاقی فوتبالیست مشهور با یک روسپی در یک تاکسی!

پیتر 16ماه پیش با ابیگیل کلنسی نامزد کرده است اما خبری درمورد ارتباط جنسی او بایک روسپی باعث تعجب نامزدش و مردم انگلیس شد.

1upoonrvq2r7kobttx2.jpg

پیتر کراوچ در اسپانیا به سر می‌برد، او به یک کلوب شبانه می‌رود و در آنجا با یک روسپی 19ساله آشنا می‌شود. این دختر که مونیکا نام دارد و اصلیتی الجزایری دارد به خبرنگاران گفته است: پتیر ابتدا با من شروع به رقصیدن در کلوب کرده و سپس حدود 2لیتر انواع مشروبات الکی مصرف کرده است. سپس او به پیشنهاد این رابطه را داد و من بخاطر پول این کار را انجام دادم. این دختر ادامه می‌دهد که آنها در یک تاکسی رابطه داشته‌اند و حدود 850یورو بابت این کار دریافت کرده است. او ادامه می‌دهد: پیتر اصلا زیبا نیست اما واقعا مرد خوش اخلاقی است درست برعکس فوتبالیست‌های اسپانیایی که وقتی آنها را ملاقات می‌کنم بسیار مغرور هستند!

به گزارش تماشاگر دات نت به نقل از سیمرغ پس از این اتفاقات خبرنگاران منتظر واکنش نامزد پیتر شدند اما خانم کلنسی اعلام کرد که هیچ تصمیم نخواهد گرفت، تا اینکه شخصا با نامزدش صحبت کند و از واقعی بودن این ماجرا اطمینان حاصل پیدا کند.

نکته جالب حضور ابیگیل کلنسی در محل کارش با حلقه نامزدی‌اش بود که بسیار از خبرنگاران منتظر دیدن او بدون حلقه بودند! کلنسی 24سال سن دارد و به عنوان یک مدل و مجری تلویزیون فعالیت می‌کند.

اما مدتی پیش خبر رسوایی جدیدی منتشر شد و معلوم شد پیتر بازهم این کارش را تکرار کرده و این بار با سه نفر در ارتباط بوده است.

پس از اعلام این خبر ابیگیل کلنسی، حلقه نامزدی‌اش را از دستانش خارج کرد و اعلام کرد که به نامزدی‌اش پایان خواهد داد!

تماشاگر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این سید بندی واقعا عجیب بود.

بخصوص قرار نگرفتن ایتالیا در سید یک.

=================

راستی اینجا یکی از بچه ها PES 2014 داشت و میگفت که با پچ های جدید مشکل game play بهتر شده. اگه این پست رو میبینه ممنون میشم یه پیغام خصوصی به من بده.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رابطه غیر اخلاقی فوتبالیست مشهور با یک روسپی در یک تاکسی!

پیتر 16ماه پیش با ابیگیل کلنسی نامزد کرده است اما خبری درمورد ارتباط جنسی او بایک روسپی باعث تعجب نامزدش و مردم انگلیس شد.

1upoonrvq2r7kobttx2.jpg

پیتر کراوچ در اسپانیا به سر می‌برد، او به یک کلوب شبانه می‌رود و در آنجا با یک روسپی 19ساله آشنا می‌شود. این دختر که مونیکا نام دارد و اصلیتی الجزایری دارد به خبرنگاران گفته است: پتیر ابتدا با من شروع به رقصیدن در کلوب کرده و سپس حدود 2لیتر انواع مشروبات الکی مصرف کرده است. سپس او به پیشنهاد این رابطه را داد و من بخاطر پول این کار را انجام دادم. این دختر ادامه می‌دهد که آنها در یک تاکسی رابطه داشته‌اند و حدود 850یورو بابت این کار دریافت کرده است. او ادامه می‌دهد: پیتر اصلا زیبا نیست اما واقعا مرد خوش اخلاقی است درست برعکس فوتبالیست‌های اسپانیایی که وقتی آنها را ملاقات می‌کنم بسیار مغرور هستند!

به گزارش تماشاگر دات نت به نقل از سیمرغ پس از این اتفاقات خبرنگاران منتظر واکنش نامزد پیتر شدند اما خانم کلنسی اعلام کرد که هیچ تصمیم نخواهد گرفت، تا اینکه شخصا با نامزدش صحبت کند و از واقعی بودن این ماجرا اطمینان حاصل پیدا کند.

نکته جالب حضور ابیگیل کلنسی در محل کارش با حلقه نامزدی‌اش بود که بسیار از خبرنگاران منتظر دیدن او بدون حلقه بودند! کلنسی 24سال سن دارد و به عنوان یک مدل و مجری تلویزیون فعالیت می‌کند.

اما مدتی پیش خبر رسوایی جدیدی منتشر شد و معلوم شد پیتر بازهم این کارش را تکرار کرده و این بار با سه نفر در ارتباط بوده است.

پس از اعلام این خبر ابیگیل کلنسی، حلقه نامزدی‌اش را از دستانش خارج کرد و اعلام کرد که به نامزدی‌اش پایان خواهد داد!

تماشاگر
2لیتر:blink::blink:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این سید بندی واقعا عجیب بود.

بخصوص قرار نگرفتن ایتالیا در سید یک.

=================

راستی اینجا یکی از بچه ها PES 2014 داشت و میگفت که با پچ های جدید مشکل game play بهتر شده. اگه این پست رو میبینه ممنون میشم یه پیغام خصوصی به من بده.
در نبودشون من جواب میدم.
منم دارم و پچ 1 و نه 2 رو نصب کردم.به نظر نمیرسه گیم پلی فرقی کرده باشه با قبل از پچ1.شاید تو پچ 2 تغییر کرده.بنده چند ساله pes بازی میکنم و به نظرم گیم پلی پس14 بهتر از پس13 هست

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
مارادونا داماد سابقش را نواخت!

اسطوره فوتبال آرژانتین در انتقادی شدید‌اللحن از داماد پیشین خود، او را به فضولات حیوانی تشبیه کرد.
به گزارش تسنیم، دیه‌گو ماردونا با ادعای این که سرخیو آگرو، داماد پیشین وی رفتار ناشایستی با دختر او داشته و طلاق این 2 نفر از یکدیگر به همین دلیل بوده است، ستاره خط حمله تیم منچسترسیتی را با لفظ «فضله مرغ» خطاب کرد!

سرخیو آگرو و جیانیا مارادونا، در ماه ژانویه سال جاری در حالی از یکدیگر جدا شدند که مقرر شد، بن، پسر 4 ساله آنها همراه با مادرش در بوینس آیرس زندگی کند. مارادونا با انتقاد از مهاجم تیم ملی آرژانتین به خاطر ترک دختر وی، در گفت‌وگویی با شبکه «مترو رادیو» اظهار کرد که از اظهارات اخیر داماد پیشین‌اش بسیار عصبانی شده است.

مارادونا که روز گذشته 53 ساله شد، اظهار داشت: او (آگرو) به جیانیا گفته است که از هیچ کسی نمی‌ترسد. در جلسه بعدی دادگاه می‌خواهم با وکلایم در کنار دخترم باشم تا ببینم آیا او باز هم جرات دارد حرفی را که زده تکرار کند.

مارادونا افزود: من واقعا عصبانی هستم. او چیزی بیش از یک فضله مرغ نیست. او می‌دانست که من در امارات هستم (دوره مربیگری در الوصل) و آن حرف را به جیانیا زده بود. چون من آنجا نبودم او به آن جلسه رفت.

اختلافات به وجود آمده میان دیه‌گو مارادونا و آگرو با جدایی ستاره من‌سیتی از دختر وی آغاز شد و به اوج خود رسید. زمانی که آگرو وکلایی را استخدام کرد تا در پروسه قانونی تقسیم اموال میان او و همسر پیشین‌اش به نفع او کار کنند.

che226

Registered User
لایک‌ها
419
دیشب دو تیم چلسی و آرسنال در لیگ کاپ (جام اتحادیه ) انگلیس به مصاف هم رفتند و این بازی با برد 2-0 چلسی به پایان رسید.

در پایان بازی، ژوزه مورینیو برد تیمش را با در دست داشتن پیراهن مسعوت اوزیل جشن گرفت.

بعد از اتمام مسابقه، مورینیو از شاگرد سابقش که در رئال مادرید زیر نظر او کار می کرد، خواست تا پیراهنش را به او بدهد و آقای خاص زمین مسابقه را با پیراهنی خاص ترک کرد

www.santr.tk

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]پاسخ آگوئرو به مارادونا: پسرم بنیامین،فراتر از همه چیز است[/h]
من هیچ وقت راجع به این مسائل صحبت نکردم و این تنها وآخرین باری است که این کار را انجام می دهم. امیدوارم که همه این شرایط را درک کنند.
سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا درجشن تولد 53 سالگی اش با لحن تندی علیه سرخیو آگوئرو داماد سابقش صحبت کرده و او را «آشغال» نامید.
دن دیگو بدون آنکه نامی از آگوئرو ببرد، به او تاخت. این درحالی است که جیانینا، دختر کوچک مارادونا و سرخیو آگوئرو بعد از سالها زندگی مشترک و داشتن فرزندی به نام بنیامین چند ماه پیش از هم جدا شدند و مارادونا در روز تولدش داماد سابقش را به باد انتقاد گرفت.
حالا سرخیو آگوئرو در صفحه توئیترش پاسخگوی صحبت های مارادونا شده و نوشته:« همیشه خیلی روشن و شفاف گفته ام که بنیامین فراتر از هرچیزی است. من هیچ وقت نمی خواستم که داستان زندگی شخصی ام در رسانه ها منتشر شود و به همین خاطر با نزدیکانم صحبت می کردم تا جدای از آنچه باعث رنجش آنها را فراهم می آورد، حرفی نزنند و پاسخی ندهند.به خاطر مصلحت همه و به ویژه بنیامین باید این مسائل را به صورت خصوصی حل کرد. همان کاری که تا الان انجام شده و من در آینده نیز همین مسیر را دنبال خواهم کرد.»
وبعد از آن هم اعلام کرد که این آخرین باری است که دراین باره صحبت می کند:« من هیچ وقت راجع به این مسائل صحبت نکردم و این تنها وآخرین باری است که این کار را انجام می دهم. امیدوارم که همه این شرایط را درک کنند.»
1383255235_548053_1383255343_noticia_grande.jpg

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
[h=1]پاسخ آگوئرو به مارادونا: پسرم بنیامین،فراتر از همه چیز است[/h]
من هیچ وقت راجع به این مسائل صحبت نکردم و این تنها وآخرین باری است که این کار را انجام می دهم. امیدوارم که همه این شرایط را درک کنند.
سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا درجشن تولد 53 سالگی اش با لحن تندی علیه سرخیو آگوئرو داماد سابقش صحبت کرده و او را «آشغال» نامید.
دن دیگو بدون آنکه نامی از آگوئرو ببرد، به او تاخت. این درحالی است که جیانینا، دختر کوچک مارادونا و سرخیو آگوئرو بعد از سالها زندگی مشترک و داشتن فرزندی به نام بنیامین چند ماه پیش از هم جدا شدند و مارادونا در روز تولدش داماد سابقش را به باد انتقاد گرفت.
حالا سرخیو آگوئرو در صفحه توئیترش پاسخگوی صحبت های مارادونا شده و نوشته:« همیشه خیلی روشن و شفاف گفته ام که بنیامین فراتر از هرچیزی است. من هیچ وقت نمی خواستم که داستان زندگی شخصی ام در رسانه ها منتشر شود و به همین خاطر با نزدیکانم صحبت می کردم تا جدای از آنچه باعث رنجش آنها را فراهم می آورد، حرفی نزنند و پاسخی ندهند.به خاطر مصلحت همه و به ویژه بنیامین باید این مسائل را به صورت خصوصی حل کرد. همان کاری که تا الان انجام شده و من در آینده نیز همین مسیر را دنبال خواهم کرد.»
وبعد از آن هم اعلام کرد که این آخرین باری است که دراین باره صحبت می کند:« من هیچ وقت راجع به این مسائل صحبت نکردم و این تنها وآخرین باری است که این کار را انجام می دهم. امیدوارم که همه این شرایط را درک کنند.»

چه پدر باشعوری. مارادونا گندش رو در آورده.

بالا