• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Red.Devils

Registered User
لایک‌ها
52
دیگه نبینم کسی به این آخرین سامورایی چیزی بگه عکس برای روز خداحافظی سر الکس هستش غیرت رو ببینید واقعاً نمیدونم چی بگم....خاطراتی که با این آدمها از هزاران فرسنگ فاصله داشتیم جوری ما رو به اینها نزدیک کرده که انگار سالها همدم و همسایه بودیم.....خداحافظ سرالکس، خداحافظ .....ممنون بابت همه چیز ممنون مرد تکرار نشدنی..... نابغه ولزی سرت رو بالا بگیر مرد!!!!! فریاد بکش و کاری کن همه همسایه ها با سرصداشون دوباره خفه بشند.....بگو من گیگزم پسر منچستر و تا آخر ایستاده ام تا آخرین قطره خون به یاد بازیکنی که با یک دست بازی کرد و آنهایی که آن هواپیما آخرین مقصدشان بود به یاد همه ی هواداران که صادقانه به تیم عشق میورزند بگو مرد بگو.........میدانم موهایت سپید شده و ساقهایت مثل آن روزها که دشمن را به آتش میکشیدی نیست ولی نعره بزن مرد نعره بزن پسر نیک یونایتد

مشاهده پیوست 471066

داداش دمت گرم. عالی بود.
واقعا یادش بخیر....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خداییش من که هنوز نتونستم منچستر بدون سرالکس رو هضم کنم.
فکر میکنم تو خوابم

این اتفاق برای هیچ کس قابل هضم نیس ولی به مرور زمان برامون دیگه عادی میشه.. کاریش نمیشه کرد:)

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دیگه نبینم کسی به این آخرین سامورایی چیزی بگه عکس برای روز خداحافظی سر الکس هستش غیرت رو ببینید واقعاً نمیدونم چی بگم....خاطراتی که با این آدمها از هزاران فرسنگ فاصله داشتیم جوری ما رو به اینها نزدیک کرده که انگار سالها همدم و همسایه بودیم.....خداحافظ سرالکس، خداحافظ .....ممنون بابت همه چیز ممنون مرد تکرار نشدنی..... نابغه ولزی سرت رو بالا بگیر مرد!!!!! فریاد بکش و کاری کن همه همسایه ها با سرصداشون دوباره خفه بشند.....بگو من گیگزم پسر منچستر و تا آخر ایستاده ام تا آخرین قطره خون به یاد بازیکنی که با یک دست بازی کرد و آنهایی که آن هواپیما آخرین مقصدشان بود به یاد همه ی هواداران که صادقانه به تیم عشق میورزند بگو مرد بگو.........میدانم موهایت سپید شده و ساقهایت مثل آن روزها که دشمن را به آتش میکشیدی نیست ولی نعره بزن مرد نعره بزن پسر نیک یونایتد

مشاهده پیوست 471066
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
البته این قضیه یه مقدار سلیقه ایه، شاید برای بعضی ها نتیجه اولویت اول تیمشون باشه ولی من ترجیح میدم صرف نظر از هر نتیجه ای تیمم بازیکن هایی داشته باشه که با عشق بازی کنن (فقط کافیه یه نگاه به بازیکنای سیتی بندازید، کاملا متوجه میشید چی میگم)، حالا شاید بعضی دوستان حسرت پوگبا رو بخورن و یا حسرت برنگشتن کریس، مهم نیست وقتی گیگز 39 ساله رو با اون ته ریش و صورت مهربونش داخل زمین میبینم وقتی میبینم هنوز از جون و دل برا تیم مایه میزاره، احساس میکنم یونایتد چیزی بیشتر از یه تیمه که با بردش خوشحال شد و با شکستش نارحت.
افرادی مثل گیگز شاید در آینده ی نزدیک دیگه هرگز تو ترکیب یونایتد دیده نشن ولی همیشه در قلب افرادی مثل من وجود خواهند داشت و با خاطره هاشون زندگی خواهیم کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
البته این قضیه یه مقدار سلیقه ایه، شاید برای بعضی ها نتیجه اولویت اول تیمشون باشه ولی من ترجیح میدم صرف نظر از هر نتیجه ای تیمم بازیکن هایی داشته باشه که با عشق بازی کنن (فقط کافیه یه نگاه به بازیکنای سیتی بندازید، کاملا متوجه میشید چی میگم)، حالا شاید بعضی دوستان حسرت پوگبا رو بخورن و یا حسرت برنگشتن کریس، مهم نیست وقتی گیگز 39 ساله رو با اون ته ریش و صورت مهربونش داخل زمین میبینم وقتی میبینم هنوز از جون و دل برا تیم مایه میزاره، احساس میکنم یونایتد چیزی بیشتر از یه تیمه که با بردش خوشحال شد و با شکستش نارحت.
افرادی مثل گیگز شاید در آینده ی نزدیک دیگه هرگز تو ترکیب یونایتد دیده نشن ولی همیشه در قلب افرادی مثل من وجود خواهند داشت و با خاطره هاشون زندگی خواهیم کرد.

به منچستری که از گیگز خوشش نیاد نمیشه گفت منچستری.

من دوست دارم گیگز بره توی ترکیب مربی ها. باید 7 8 10 سالی مربی باشه توی باشگاه و بعد بشه سرمربی. گیگز ادمی هست که به نظر من میتونه سرمربی اینده یونایتد باشه.

Kamran137

Registered User
لایک‌ها
808
اگر پنالتی ها رو حساب نکنیم فن پرسی در 14 بازی از 18 بازی اخیر یونایتد در لیگ برتر گلزنی نکرده! این آمار شامل 5 بازی اخیر رابین در لیگ هم بودند!

امیدوارم حالا که رونی رو فرمه، رابین هم رو فرم بیاد تا بتونیم این فصل به آنچه که میخوایم برسیم!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
عدنان گفته تو یونایتد خوشحاله و قصد نداره تیمو ترک کنه همچنین گفته امیدواره با یونایتد قهرمان لیگ بشه و با پیراهن تیم بهترین بازیکن جهان بشه

David Moyes has told MUTV Robin van Persie is a doubt for Southampton. “We’re a bit worried about Robin & the condition he’s come back in.”

اخه این مسخره بازیا یعنی چی؟:hmm: رابین برای هلند هتریک میکنه اونوقت به یونایتد که میرسه مصدوم میشه؟:hmm:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
چندین جا خوندم که باشگاه یونایتد با برونو گومز مهاجم 16 ساله برزیلی به توافق رسیده و بزودی قرارداد امضا میکنن. نکته جالبش اینه که گومز تو 3 سال حضور در باشگاهش 122 تا گل زده و از طرفی باشگاههای رءال و اودینزه هم خواهانش بودن.
خبر دیگه اینکه مویس با انتقال قرضی لیندگارد به باشگاه بیرمنگام موافقت کرده.(خبر اشتباه هست! در پ.ن توضیح دادم)
در پایان به امید بازی دادن به زاها در بازی امروز. کشتم خودمو با این زاها ولی بهش بازی نداده تا حالا :banghead:
پ.ن: دوستان متن خبر در مورد لینگارد رو درست نخونده بودم و یک لحظه فکر کردم لیندگارد نوشته یعنی دروازه بانمون. که آقا امیر توضیحات رو دادن و قرارداد لینگارد که به بیرمنگام رفته بود به مدت 2 ماه دیگه تمدید شد. با پوزش از همه دوستان.

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چندین جا خوندم که باشگاه یونایتد با برونو گومز مهاجم 16 ساله برزیلی به توافق رسیده و بزودی قرارداد امضا میکنن. نکته جالبش اینه که گومز تو 3 سال حضور در باشگاهش 122 تا گل زده و از طرفی باشگاههای رءال و اودینزه هم خواهانش بودن.
خبر دیگه اینکه مویس با انتقال قرضی لیندگارد به باشگاه بیرمنگام موافقت کرده.
در پایان به امید بازی دادن به زاها در بازی امروز. کشتم خودمو با این زاها ولی بهش بازی نداده تا حالا :banghead:

لینگارد که قرضی رفته بوده بیرمنگام، چند روز پیش یک ماه دیگه تمدید شده.

------

اینم خب امروز :
Montpellier open door for Cabella move to United: Montpellier manager Jean Fernandez said the club would not turn down a £15m offer for Remy Cabella, according to the Daily Express. Cabella, dubbed the 'new Zidane’, has been in exceptional form this season with Manchester United said to be interested. “If in the winter transfer window Manchester United offer €18m (£15m) as I have read, he must go,” said boss Jean Fernandez.​

حالا واقعا زیدان جدیده !؟

--------

ینوزای هم به لیست بازیکنان حاضر تو لیگ قهرمانان اضافه شد.

UEFA Champions League - Man. United – UEFA.com

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
لینگارد که قرضی رفته بوده بیرمنگام، چند روز پیش یک ماه دیگه تمدید شده.

------

اینم خب امروز :
Montpellier open door for Cabella move to United: Montpellier manager Jean Fernandez said the club would not turn down a £15m offer for Remy Cabella, according to the Daily Express. Cabella, dubbed the 'new Zidane’, has been in exceptional form this season with Manchester United said to be interested. “If in the winter transfer window Manchester United offer €18m (£15m) as I have read, he must go,” said boss Jean Fernandez.​

حالا واقعا زیدان جدیده !؟

--------

ینوزای هم به لیست بازیکنان حاضر تو لیگ قهرمانان اضافه شد.

UEFA Champions League - Man. United – UEFA.com
چیزایی که من خوندم تقریباً وینگره، اما الان دارن امتحانی تو پست شماره 10 بازیش میدن.
تو این پست ما رونی رو داریم و کاگاوا هم رو نیمکته!
اگه هم تو پست خودش وینگ بخواد بازی کننه باید قید زاها رو بزنیم، چون نانی داره خوب بازی می کنه و اون سمت دیگه هم از بین والنسیا و زاها و یانوزای به همه نمی رسه بازی!
البته بازم میگم، اینارو خوندم خوندم زیاد یازیی ندیدم ازش،

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نارضايتي فان پرسي از متد تمريني مويس

مهاجم هلندي منچستريونايتد به شدت از متد تمريني سرمربي جديد اين تيم ناراضي است.
رابين فان پرسي به دوستان نزديک خود گفته که از زمان حضور ديويد مويس در منچستريونايتد از مدل تمرين‌هاي وي خوشش نمي‌آمده است.

به گزارش فارس، فان پرسي فکر مي‌کند بيش از حد تمرين مي‌کند که اين موضوع وي را به سمت آسيب ديدگي‌هاي بيشتر در طول فصل مي‌برد. او همچنين اعلام کرده نمي‌داند چرا رنه مولنستين که در زمان مربيگري الکس فرگوسن به عنوان مربي در اين تيم کار مي‌کرد توسط مويس نگه داشته نشده است.

برخي از منابع انگليسي اعلام کرده‌اند فان پرسي و مويس پيش از برگزاري دربي شهر منچستر که به شکست چهار بر يک شياطين سرخ انجاميد با هم درگيري لفظي داشته‌اند. مهاجم هلندي در آن ديدار نتوانست تيمش را همراهي کند تا رکورد 90 حضور پياپي در ليگ برتر وي از دست برود.

فان پرسي به جز انتقاد از نحوه تمرين‌هاي مويس کار ديگري انجام نداده و وي را مسئول اين آسيب ديدگي‌اش خوانده است. گفته مي‌شود وين روني، ديگر مهاجم منچستريونايتد نيز به شدت با فان پرسي در اين مورد موافق است.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

مهاجم هلندي منچستريونايتد به شدت از متد تمريني سرمربي جديد اين تيم ناراضي است.
رابين فان پرسي به دوستان نزديک خود گفته که از زمان حضور ديويد مويس در منچستريونايتد از مدل تمرين‌هاي وي خوشش نمي‌آمده است.

به گزارش فارس، فان پرسي فکر مي‌کند بيش از حد تمرين مي‌کند که اين موضوع وي را به سمت آسيب ديدگي‌هاي بيشتر در طول فصل مي‌برد. او همچنين اعلام کرده نمي‌داند چرا رنه مولنستين که در زمان مربيگري الکس فرگوسن به عنوان مربي در اين تيم کار مي‌کرد توسط مويس نگه داشته نشده است.

برخي از منابع انگليسي اعلام کرده‌اند فان پرسي و مويس پيش از برگزاري دربي شهر منچستر که به شکست چهار بر يک شياطين سرخ انجاميد با هم درگيري لفظي داشته‌اند. مهاجم هلندي در آن ديدار نتوانست تيمش را همراهي کند تا رکورد 90 حضور پياپي در ليگ برتر وي از دست برود.

فان پرسي به جز انتقاد از نحوه تمرين‌هاي مويس کار ديگري انجام نداده و وي را مسئول اين آسيب ديدگي‌اش خوانده است. گفته مي‌شود وين روني، ديگر مهاجم منچستريونايتد نيز به شدت با فان پرسي در اين مورد موافق است.

به گزارش فارس! عمو از تو بعیده :دی

Manchester United’s Robin van Persie denies rumours of a rift with David Moyes over training methods - Telegraph

رونی هم گفته بود تمرین ها سخت تر شده ولی ناراحت نبود که هیچ خوشحال هم بود.

----

صحبت های جدید رئیس قدیم :دی
Football - Ferguson: I knew I'd done my time - Yahoo Eurosport UK

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تمدید کرد ...

0187AB96232A4AEF8A0EE8AA9465104A.ashx

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
ادووارد معروف
همون که تو نقل و انتقالات ترکوند دیگه
آها! یادم اومد!
صدای ترکوندنش تا لندن هم اومد! :دی

ولی جدای از شوخی یه حسی بهم میگه از این هفته ناکامی هاتون تموم میشه!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آها! یادم اومد!
صدای ترکوندنش تا لندن هم اومد! :دی

ولی جدای از شوخی یه حسی بهم میگه از این هفته ناکامی هاتون تموم میشه!
ایشالله
کلا منچستر تیمی نیست که خیلی تو افت بمونه
امیدوارم به زاها بازی بده و رابین هم باز بیوفته رو روند گل زنی
در این صورت با درخشش رونی و عدنان احتمال موفقیتمون خیلی بالا میره علی الحساب تا ببینیم تو ژانویه چه بازیکنی می گیرن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
به گزارش فارس! عمو از تو بعیده :دی

Manchester United’s Robin van Persie denies rumours of a rift with David Moyes over training methods - Telegraph

رونی هم گفته بود تمرین ها سخت تر شده ولی ناراحت نبود که هیچ خوشحال هم بود.

----

صحبت های جدید رئیس قدیم :دی
Football - Ferguson: I knew I'd done my time - Yahoo Eurosport UK

اصن دقت نکردم :دي

خداروشکر پس :دي همه چي خوبه :دي

بالا