• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
خدا رو شکر بردیم و از بحران خارج شدیم
ولی واقعا بی تاکتیک بازی می کنیم دو تا پاس سالم نمی تونن به هم بدن
نوری تا وقتی تو زمینه ما در اصل 9 نفره ایم
امیدوارم سید یکی دو تا بازی دیگه هم کلین شیت کنه تا اعتماد به نفسش بر گرده

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
تبریک میگم برای برد
این سیدم آدم جالبیه ها
شوت های از راه دور رو 50 به 50 میکنه بعد میگه ولش کن و نمیپره حالا یا گل میشه یا میره بیرون:D
اما امروز یه چندتا سیو خوب داشت نمونش شوت شریفات تو دقایق اولیه

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اول تبریک میگم
دوم چندتا نکته
یکی این کی تو این بازی ها اخیر فرصت شوت زنی زیاد به حریف دادیم و باید این ضعف برطرف بشه
یکی دیگه این که شریفات با این ریزه اس اما معلومه خفن بدنسازی کرده و کلی پیشرفت کرده

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
تبریک به همه دوستان بخاطر این برد شیرین
خدا کنه هرچه سریعتر سید به روزای اوجش برگرده بنظرم خیلی افت کرده:(

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
از ته قلبم به تمام اونایی که استقلالی هستن تبریک میگم . من دیوانه وار استقلال دوست دارم چون بهترین تیم اسیا و ایران استقلال .

آهای فرهاد مجیدی ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اگه توپ فرهاد گل میشد بیشتر از 3 تا میزدیم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
پرسپوليسي‌ها عليه من شعار مي‌دهند ولي نمي‌گويم خط مي‌گيرند
[h=2]قلعه نويي: دايي بايد رئيس AFC شود[/h]امير قلعه‌نويي پس از پيروزي مقابل فولاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌خدا را شکر پيروزي شيريني را بدست آورديم, وی ادامه داد: شعار عليه علي دايي را نمي‌پسندم و معتقدم او بايد رئيس AFC شود.
امير قلعه‌نويي پس از پيروزي مقابل فولاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌خدا را شکر پيروزي شيريني را بدست آورديم اما نبايد از اين موضوع گذشت که براي استقلال خيلي بد بود که 3 توپ به تير دروازه‌اش بخورد و در برخي دقايق عملکرد خوبي نداشته باشد، اما روي هم رفته من از بازيکنانم راضي هستم .ما در کوران مسابقات آسيايي بوديم و پس از اين مسابقات که فشار سنگيني به استقلال آورد، کار خودمان را در ليگ دنبال مي‌کنيم.

به نقل از فارس، وي افزود: ما چند مشکل فني داريم که يکي از آنها به مسائل بدني برمي‌گردد، متاسفانه ما هنوز به خواسته‌هايمان براي حضور ترکيب‌مان در يک بازي نرسيديم و اصلا در طول فصل کامل نبوديم، متاسفانه بدن‌ها نيز خراب است و بايد تلاش کنيم که اين مشکل حل شود.

قلعه‌نويي ادامه داد: مشکل تاکتيکي نيز داريم،‌دو شب پيش جلسه‌اي با فتح‌الله‌زاده داشتم و درباره مسائل فني که بايد حل شود، با او گفت‌وگو کرديم.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال که آيا از اين نتيجه راضي بوديد يا خير، گفت: من به فرکي هم گفتم ما نتيجه را برديم اما آنها خدا وکيلي خوب بازي کردند بايد فيلم را ببنيم و بعد درباره نقاط قوت صحبت کنيم.

وي در خصوص تغييرات در پست‌هاي مختلف گفت: من فعلا حرفي در اين باره ندارم اما مشکلاتي است که بايد براي رفع مشکلات تاکيتکي حل شود.

قلعه‌نويي درباره شعار هواداران عليه دايي نيز گفت:‌اين کار را اصلا نمي‌پسندم و همه استقلالي‌ها بدانند اصلا خوب نيست. دايي يک وجهه بين المللي دارد، من دايي را قلبا دوست دارم ما بايد کمک کنيم دايي رئيس AFC شود و او به کنفدراسيون فوتبال آسيا برود. اين موضوع اشتباه است.

وي افزود: از طرفي ديگر با اين کار تمام تمرکز و حواسمان پرت مي‌شود طوري که مجبورم به روبروي جايگاه و يا کنار جايگاه بگويم آقايان اين کار را نکنيد، آن وقت توپ به تير دروازه ما مي‌خورد و من هم اصلا حواسم به بازي نيست.

قلعه‌نويي ادامه داد: ما بايد ارزش دايي را حفظ کنيم. اين کارها يک سري چسبيده به فوتبال را خوشحال مي‌کند و از آن سوء استفاده مي‌کند. دايي يکي از بزرگان فوتبال است. من باز هم مي‌گويم کساني که اين کار را انجام مي دهند تمرکز من را هم در روي سکوها از دست مي‌دهد و حواسم پرت مي‌شود.

وي ادامه داد: به زودي با بچه‌ها و ليدرها حرف مي‌زنم و در همين جا هم از علي دايي عذرخواهي مي‌کنم اما اين را بدانيد که يک سال و نيم است عليه من پرسپوليسي‌ها شعار مي‌دهند ولي من نمي‌گويم که خط مي‌گيرند يا مسائل را به چيز ديگر ربط مي‌دهند ما بايد کاري کنيم که هواداران ما فقط تيم خود را تشويق کنند و به يکديگر احترام بگذارند، براي من مهم نيست که هواداران پرسپوليس چه شعارها و حرف‌هايي در مورد من مي‌زنند اما ما با اين موضوع برخورد مي‌کنيم چون معتقديم که بايد حرمت‌ها حفظ شود.

سرمربي استقلال در پايان در پاسخ به سؤال ديگري که شايد شما با پيروزي مقابل فولاد باعث صدرنشيني قرمزپوشان شديد، گفت: ما کارخودمان را مي‌کنيم و به اين مسائل کاري نداريم، اما پرسپوليس تيم خوبي است و رويانيان با خدمات صادقانه‌اش و اثرگذارش به اين فوتبال و پرسپوليس خدمت کرده، پرسپوليسي‌ها تيم خوبي هستند و لياقت حضور در صدر جدول را دارند.

وي افزود: پرسپوليس کادر فني و بازيکنان و مديران بسيار خوبي دارد و از طرفي ديگر مشکل مالي هم ندارند اما ما 3 بازي عقب‌افتاده داريم که اگر آنها را با پيروزي پشت سر بگذاريم زودتر از آنها به صدر جدول مي‌رسيم که انشاءالله اين اتفاق مي‌افتد.

امير قلعه نويي همچنين در جمع ديگري از خبرنگاران در بيرون از سالن نشست خبري گفت: هواداران پرسپوليس يک سال و خرده‌اي است که عليه من شعار مي‌دهند و اين شعارها نه خط دهي شده است و نه برنامه ريزي شده، با اين که اين مسايل در حيطه وظايفم نيست اما من بچه‌هاي خودمان را( ليدرها) را جمع مي‌کنم و فردا يا پس فردا با آنها صحبت مي‌کنيم و حتما با آنها برخورد خواهم کرد.

وي ادامه داد: اين درست نيست که عليه علي دايي شعار سر داده شود. دايي براي فوتبال ما زياد زحمت کشيده است و نبايد به اسطوره ها و سرمايه‌ها با اين شعارها بي احترامي شود با اين وضع بهتر است فوتبال را جمع کنيم. کار تماشاگران هر دو طرف اشتباه است و نبايد آنها جواب يکديگر را بدهند. يکسري افراد هم چسبيده به فوتبال هستند.

قلعه‌نويي تصريح کرد: من دايي را قلبا دوست دارم و در بحرين و يا هيروشيما به کليه علي دايي ضربه سنگيني زده شد اما او 70 دقيقه با همان شرايط بازي کرد و اين کار ارزشمند است و نبايد ارزش ها را به اين شکل زير سوال ببريم و اين کار غير اخلاقي است و با اين مسئله برخورد مي‌کنم.

وي در مورد شرايط استقلال هم گفت: ما دو سه مشکل داريم و بايد اين اشکالات را برطرف کنيم و بيشتر اين مشکلات هم بايد در نيم فصل برطرف شود.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
با شکست برابر استقلال دنیا به آخر نرسیده است
بازیکن میانی تیم فوتبال فولاد گفت هنوز بازی‌های بسیاری پیش روی این تیم است و با باخت مقابل استقلال دنیا به آخر نرسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال امروز جمعه در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران با دو گل از سد فولاد صدرنشین گذشت.بختیار رحمانی در پایان بازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی دشواری بود و ما به تجربه استقلال باختیم. با این حال اعتقاد دارم دنیا به آخر نرسیده است. بازی برگشتی هم هست.بازیکن فولاد گفت: تیم ما در تقابل با تیم های صدرنشین لیگ نتایج خوبی کسب نکرده که انشاء الله این مشکلات را برطرف می‌کنیم.رحمانی در پایان با انتقاد از تماشاگران فولاد افزود: تماشاگران فولاد باید به هنگام بازی‌های ما به ورزشگاه بیایند و به تیم انگیزه بدهند. در شهر اهواز، طرفداران یا استقلالی هستند و یا پرسپولیسی و فولاد طرفداران چندانی ندارد

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]نیکبخت: هرکسی جای من بود فوتبال را کنار می‌گذاشت/جواب اعتماد قلعه‌نویی را می‌دهم[/h]
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: به نظر خودم توانسته‌ام جواب اعتماد قلعه‌نویی را بدهم و روز به روز نیز در حال بهتر شدن هستم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علیرضا نیکبخت واحدی پس از برد 2 بر صفر استقلال مقابل فولاد در مورد حضورش در بازی گفت: از دقیقه 65 به زمین آمدم و فکر می‌کنم عملکرد قابل قبولی داشتم. در این بازی تیم ما تحت فشار بود و خدا را شکر توانستیم پیروز شویم و خود را در کورس قهرمانی نگه داریم. این‌که من یک دقیقه یا 90 دقیقه در زمین حضور داشته باشم مربوط به مربی است اما خدا را شکر پس از سال‌ها که از سطح اول فوتبال دور بودم توانستم جواب اعتماد قلعه‌نویی را بدهم و روز به روز نیز در حال بهتر شدن هستم.
هافبک استقلال افزود: فکر می‌کنم با این دوری که داشتم هرکسی جای من بود فوتبال را کنار می‌گذاشت. ان‌شاءالله این اعتماد را به خوبی جواب خواهم داد و به مرور آمادگی‌ام بیشتر خواهد شد.
وی درباره‌ی پست خود در این بازی نیز گفت: خیلی سال است در پست هافبک چپ بازی می‌کنم و از زمان بلاژویچ در تیم ملی در این پست مشغول به بازی هستم. در این پست خیلی راحت‌ترم ولی با این حال هر پستی که سرمربی تیم صلاح بداند در آن بازی می‌کنم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
کاپیتان فولاد خوزستان به عنوان بازیکن برتر اخلاق و هافبک استقلال به عنوان بازیکن فنی دیدار استقلال و فولاد انتخاب شدند.
پس از پیروزی 2 بر صفر استقلال برابر فولاد خوزستان بختیار رحمانی به عنوان بازیکن برتر اخلاق و آندرانیک تیموریان به عنوان بازیکن برتر فنی انتخاب شدند

http://www.mehrnews.com/detail/News/2160493

http://khordadnews.ir/news/23728

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
هواداران استقلال با شعار زیبایی به داور مسابقه اعتراض کردند.
هواداران استقلال در نیمه اول با شعار داور عزیزم خوشگلم دقت کن به داور اعتراض کردند.

* امیر قلعه‌نویی در چند صحنه در نیمه اول به مدافعان تیمش اعتراض کرد.

* جواد نکونام به مهدی نوری هافبک فولاد اعتراض کرد و معتقد بود او باید توپی که رحمتی به خاطر مصدومیت بازیکنان فولاد به بیرون زده بود را به رحمتی پاس می‌داد.

* حسین فرکی سرمربی فولاد مشغول یادداشت برداری در کنار زمین در نیمه اول بود.

* بعد از گل تیموریان،‌حنیف عمران‌زاده و فرزاد حاتمی با یکدیگر شوخی و خنده می‌کردند.

* هواداران استقلال به پیراهن قرمز فولاد اعتراض کردند و علیه آنها شعار سر دادند.

* مهدی رحمتی و میرشاد ماجدی بین دو نیمه و قبل از ورود به رختکن با یکدیگر صحت کردند.

* تمامی نیمکت‌نشیان استقلال در اواخر نیم اول مشغول گرم کردن خود شدندو هیچ کدام به رختکن نرفتند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]عبدالله کرمی: به تجربه استقلال باختیم[/h]
بازیکن تیم فوتبال فولاد خوزستان می‌گوید اگر تماشاگران اهوازی حمایت کافی را از تیم فولاد نداشته باشند این تیم نمی‌تواند انگیزه کافی برای صدرنشینی را حفظ کند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالله کرمی پس از باخت فولاد مقابل استقلال گفت: بازی خوبی بود ولی متاسفانه نتیجه‌ی بدی گرفتیم. به اعتقاد من ما به استقلال نباختیم بلکه به تجربه‌ی آنها باختیم. استقلال موقعیت چندانی در این دیدار نداشت و توانستند با تجربه‌ی خود از اندک موقعیت‌هایشان نهایت استفاده را ببرند. تیم ما جوان است و تجربه‌ی استقلالی‌ها در این دیدار به ما چربید.
بازیکن فولاد خوزستان در مورد تهدید صدرنشینی فولاد خوزستان در پی این باخت نیز گفت: کماکان همه چیز دست خودمان است و ان‌شاءالله از بازی‌های بعد به دنبال پیروزی هستیم تا بتوانیم صدرنشینی خود را حفظ کنیم.
وی درباره‌ی انتقاد فرکی از حمایت اندک تماشاگران اهوازی از این تیم گفت: تماشاگران نقش اساسی در موفقیت تیم‌ها دارند و می‌توانند تیم را رو به جلو تشویق کنند. ما هرچقدر هم ببریم و تماشاگر نیاید نمی‌توانیم انگیزه‌ی لازم را برای تداوم موفقیت‌های خود داشته باشیم. امیدوارم طرفداران اهوازی حمایت بیشتری در بازی‌های آینده از تیم فولاد داشته باشند.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
آندرانیک تیموریان: خوشحالم سه امتیاز از صدرنشین گرفتیم/ استقلال هنوز خسته است

بازیکن میانی تیم فوتبال استقلال از کسب پیروزی مقابل فولاد ابراز رضایت کرد و گل زیبای خود را حاصل لطف خدا دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال امروز جمعه در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران با دو گل از سد فولاد صدرنشین گذشت. گل دوم استقلال از روی شوت زیبای آندرانیک تیومریان از فاصله دور به ثمر رسید.

تیموریان در پایان بازی اظهار داشت: تیم ما هنوز خسته است و فکر می‌کنم این فشردگی بازی‌ها باعث شده نتوانیم خیلی خوب بازی کنیم. ما نسبت به بازی قبل خیلی بهتر بازی کردیم و امیدوارم بتوانیم ریکاوری کرده تا سریعا به شرایط مسابقه بازگردیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص گلی که به ثمر رساند اظهار داشت: این گل لطف خداوند بود و خوشحالم که تیم ما در این بازی موفق شد سه امتیاز از صدرنشین لیگ بگیرد.

نظری دیدار با مس کرمان را از دست داد

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد مهدی نظری با کارت زردی که مقابل فولاد خوزستان گرفت سه اخطاره شد و نمی‌تواند در دیدار استقلال با مس کرمان که یک بازی معوقه از هفته دهم لیگ برتر است برای آبی‌پوشان بازی کند.

استقلال امشب دو بر صفر فولاد خوزستان را شکست داد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]تيموريان: خسته بوديم اما از گذشته بهتر بوديم
[/h]
[h=2] بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: درست است که خسته بوديم اما خوشبختانه توانستيم سه امتياز را کسب کنيم.[/h]
00036227.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[h=1]بيک‌زاده: مي‌توانيم قهرمان شويم[/h]
[h=2] بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: ما مقابل فولاد بازي خوبي از خود نمايش داديم و مي‌توانيم قهرماني را از آن خود کنيم.[/h]
00944653.jpg

هاشم بيک‌زاده پس از پيروزي دو بر صفر استقلال مقابل فولاد خوزستان عنوان کرد: اميدوارم اين پيروزي‌ها ادامه داشته باشد. در بازي‌هاي آينده به برتري خواهيم رسيد و صدر جدول را خواهيم گرفت.

وي در مورد اينکه پيش از اين سرمربي استقلال اين بازي را استارت قهرماني خوانده بود، تصريح کرد: ما تيم صدرنشين جدول را شکست داديم. بازي خوبي هم از خود به نمايش گذاشتيم و مي‌توانيم بار ديگر قهرمان شويم.

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
خیلی بد بازی کردیم
یک پاس سالم به مهاجما نرسید...!
ولی خداروشکر 6امتیاز رو گرفتیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اون 3تا بازی رو هم ببریم عالی میشه //
من فقط گل آندو رو دیدم//ولی حال کردم//
کاش لاوره رو بیاره یکم بازی بده لاقل یکم بازی سازی شاید بلد باشع
این بشر تو ارووپا بازی میکرد هرچی باشه یه سروگردن از برووبچی که تو ایران بازی میکنن بالاتره
تو تو دفاعه زیرشو میزنن میاد حمله شاید یه گل بشه:دی

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
کاپیتان فولاد خوزستان به عنوان بازیکن برتر اخلاق و هافبک استقلال به عنوان بازیکن فنی دیدار استقلال و فولاد انتخاب شدند.
پس از پیروزی 2 بر صفر استقلال برابر فولاد خوزستان بختیار رحمانی به عنوان بازیکن برتر اخلاق و آندرانیک تیموریان به عنوان بازیکن برتر فنی انتخاب شدند

خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - افشای ترفندهای جدید تبانی در فوتبال/ شاید قلعه‌نویی به تراکتورسازی بیاید!

استقلال با شکست فولاد احیا شد+ دانلود خلاصه بازی

همیشه یه سوال داشتم:جایزشون چیه؟؟؟؟;)

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
بازی های عقب افتادمون با سایپا ، ملوان و مس کرمانه؟

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
oh oh !
یه قسمت از این بخش آتیش سوزی شده یکی زنگ بزنه 118 :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا