• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تیموریان: چوب خط باخت های استقلال پر شده است/شوت هایی که می زنم شانسی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛آندو ابتدا در خصوص برد استقلال مقابل فولاد می گوید:«قبل از بازی گفته بودم که این مسابقه برای ما بسیار مهم است.اگر 3 امتیاز را نمی گرفتیم شرایط سخت می شد ولی خوشحالم که در بهترین موقع بردیم.این برد می تواند تاثیر زیادی در قهرمان شدن ما داشته باشد و در این شرایط شکست دادن تیم صدرنشین اتفاق کوچکی نیست.ما دوباره شخصیت تیمی خودمان را نشان دادیم و با این برد روحیه تیم برای آینده بالا رفت.»

او در پاسخ به این سوال که آیا استقلال می تواند امسال دوباره قهرمانی را تکرار کند می گوید:«قهرمان شدن کار آسانی نیست ولی ما امسال هم مدعی هستیم.البته تیم هایی مثل پرسپولیس،سپاهان،تراکتور،فولاد و حتی نفت هم دنبال قهرمانی هستند ولی ما هم مدعی جدی هستیم.البته اگر قهرمانی می خواهیم دیگر نباید ببازیم،ما امتیازهای حساسی را در بازی های گذشته از دست دادیم و چوب خط باخت یا مساوی های استقلال پُر شده است.»
تیموریان در خصوص گل زیبایی که در این بازی به ثمر رساند و تعریف هایی که از شوت های او می شود تاکید می کند:«این شوت ها شانسی است و آنهایی که تعریف می کنند لطف دارند.برد استقلال از گل زدن من یا بازیکنان دیگر مهمتر است و امیدوارم باز هم ببریم تا هواداران خوشحال شوند.در این بازی آزادی عمل بیشتری داشتم و نسبت به گذشته می توانستم بیشتر در کارهای تهاجمی شرکت کنم و احساس خوبی داشتم.»
آندو در مورد حضور برادرش سرژیک تیموریان در استادیوم می گوید:«سرژیک بیشتر مواقع بازی ها را از خانه می بیند ولی این بار به استادیوم آمد.من همیشه در مورد فوتبال و خیلی چیزهای دیگر از او مشاوره می گیرم و برادرم همیشه مواظب من است و از حمایت هایش تشکر می کنم.»

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلامون علیکم جمیعا:دی

دوزتان من نبودم چند روزی دلم تنگ شده بود واسه اینجا ...
بابت برد تبریک میگم...

من از 5 شنبه مسافرت تشریف داشتم بازی هم ندیدم....همی الان رسیدم مشهد

دیشب ساعت 11 یا 12 بود با گوشی رفتم ورزش 3 دیدم 2 تا زدیم فولاد نمیدونم چه حالی کردم:دی

ایشاا... تا باشد از این برد های شیرین

بازی رو هم مجبورم خلاصش رو بگیرم ببینم دیگه

حیف شد ندیدی تانک چه شلیکی کرد

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اول تبریک فراوان بابت بازی دیروز ! :دی
این گزارشگر بازی کی بود ؟! صداش برام ناآشنا بود ، ولی خیلی جالب بود ! :دی

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
اول تبریک فراوان بابت بازی دیروز ! :دی
این گزارشگر بازی کی بود ؟! صداش برام ناآشنا بود ، ولی خیلی جالب بود ! :دی

فک کنم ممد رضا احمدی بود

ارسال شده توسط اسپمر پی تی

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
فک کنم ممد رضا احمدی بود

ارسال شده توسط اسپمر پی تی

نه دادا !‌احمدی بهترین گزارشگر تلویزیون الان

این بابا بالاپور بود که اصن استعداد نداره تو اینکار

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نه دادا !‌احمدی بهترین گزارشگر تلویزیون الان

این بابا بالاپور بود که اصن استعداد نداره تو اینکار

اره جداا
-----
فرددوسی پووورو داشتین امشب
بارسایی؟؟؟

بازی رئالو بارسا رو دیدین دوووستان ؟
به این میگن جداال دو رقیب
روووم که استرس زیادی بووود که بلاخره بردن:دی
حالا اس اس و پرسپولیس بازی میکنن اصلا استرس نداری چون توپ فقط وسط زمین جریان داره

Last edited by a moderator:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
گزارش تمرین استقلال/بوسه لاوره بر پیراهن آبی

آبی پوشان در غیاب سرمربی خود تمرین کردند.

به گزارش اوج، اولین جلسه تمرین تیم استقلال پس از پیروزی مقابل فولاد از ساعت 15:30 امروز در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز شد.

در این تمرین امیر قلعه نوعی حضور نداشت و سایر اعضا کادر فنی تمرین را زیر نظر داشتند.

*پژمان نوری و احمد جمشیدیان اولین بازیکنانی بودند که در محل تمرین حاضر شدند.

*قبل از شروع تمرین عابدینی، نظری و همدانی در یک طرف و نوری، جمشیدیان و عالمی هم در طرف دیگر تنیس فوتبال بازی کردند.

*دکتر ستوده دقایقی با جمشیدیان درباره مصدومیتش صحبت کرد.

*به رغم برد استقلال در بازی دیروز، تماشاگران زیادی از تمرین آبی پوشان دیدن نکردند.

*گوران لاوره در گفت و گو با برخی از خبرنگاران از برخی رسانه ها که خبر زدن پیراهنش به زمین رامنتشر کرده بود گله مند بود و از اینکه قلعه نوعی از وی ناراحت شده بود، اظهار نارضایتی می کرد.

وی در این باره اظهار داشت:من اصلا پیراهنم را بر زمین نزدم و استقلال را دوست دارم.

لاوره سپس در جمع خبرنگاران بر پیراهنش بوسه زد.

*جی لوید ساموئل با تاخیر در تمرین حضور یافت.

*امیر حسین صادقی،محمد قاضی،آرش برهانی،خسرو حیدری،حنیف عمران زاده،هاشم بیگ زاده و فرهاد مجیدی در تمرین حضور نداشتند.محمد مهدی نظری هم به محل تمرین آمد اما به اتاق ماساژ رفت.

*مهدی رحمتی پس از دقایقی تمرین بر روی نیمکت کنار زمین نشست.جواد نکونام هم که با گرمکن در کمپ حضور یافته بود، به رحمتی ملحق شد و این دو با هم گفت و گو کردند.

*میرشاد ماجدی،سرپرست تیم استقلال به محض دیدن لیدرهای باشگاه از آنها بابت سر دادن شعار علیه علی دایی در بازی استقلال مقابل فولاد گلایه کرد.ماجدی خطاب به این افراد گفت که بارها به آنها تاکید شده بود علیه دایی شعار سر ندهند ولی آنها از این کار سر باز زدند.

*یک پرچم نسبتا بزرگ از سوی هواداران استقلال در برازجان و گناوه در کمپ نصب شده بود.

*افشین حاجی پور،بازیکن پیشین تیم استقلال تماشاگر تمرین آبی پوشان بود.وی مورد استقبال میرشاد ماجدی قرار گرفت.

*استقلالی ها در هوای سرد تهران با پیراهن آستین کوتاه تمرین کردند و همین مساله باعث شد سرپرست استقلال در تماس با شرکت تولیدی پوشاک آبی ها از آنها بخواهد سریع تر البسه زمستانی را تحویل دهند.

*اندرانیک تیموریان زیر نظر مجید صالح به صورت جداگانه تمرین کرد و سپس در اختیار مربی بدنساز تیم قرار گرفت.

*منصور پورحیدری تماشاگر تمرین بود.

*اکثر حاضران در تمرین درباره بازی ال کلاسیکو صحبت می کردند و کری می خواندند.

*بازیکنانی که مقابل فولاد در ترکیب اصلی به میدان رفتند و در تمرین حضور داشتند جدا از سایرین تمرین کردند و زودتر از کمپ رفتند.

اعتراض لاوره به لباس‌های استقلال/غیبت قلعه‌نویی و 7 بازیکن، نکونام تمرین نکرد

تمرین تیم فوتبال استقلال در غیاب سرمربی و هفت بازیکن دیگر این تیم برگزار شد
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال یک روز پس از برتری مقابل فولاد خوزستان از ساعت 15 و 30 دقیقه در کمپ زنده‌یاد حجازی تمرینات خود را پیگیری کرد. امیر قلعه‌نویی در تمرین امروز آبی‌پوشان غایب بود ضمن آنکه فرهاد مجیدی، هاشم بیک‌زاده، امیرحسین صادقی و آرش برهانی دیگر غایبان تمرین امروز را تشکیل می‌دادند. برهانی برای انجام امور شخصی طبق هماهنگی با قلعه‌نویی راهی دبی شده است و مجیدی نیز با اجازه در تمرین شرکت نکرده بود. حیدری، قاضی و عمران‌زاده نیز زیر نظر کادر پزشکی باشگاه استقلال در حال تمرین کردن هستند.

*جواد نکونام امروز لنگ‌لنگان درتمرین استقلال شرکت کرد و پس از گفـت‌وگو با دکتر ستوده ورزشگاه را ترک کرد. قبل از شروع تمرین امروز نیز نکونام برای دقایقی با مجید صالح به گفت‌وگو پرداخت.

*با توجه به برگزاری بازی بارسلونا و رئال بازیکنان در مورد این مسابقه که امشب برگزار می‌شود صحبت می‌کردند.

*گوران لاوره که در این مدت تنها 20 دقیقه برای استقلال مقابل فجر سپاسی و 4 دقیقه مقابل بوریرام تایلند به میدان رفته است در تمرین امروز نزد مربیان این تیم رفت و با نشان دادن لباس استقلال به آنها اعتراض کرد.

وی از کیفیت گرمکن‌هایی که در اختیارش گذاشته شده بود ناراضی بود و با سرپرست و کادر فنی آبی‌پوشان گفت‌وگو کرد.

*آندرانیک تیموریان که گل دوم استقلال مقابل فولاد را به ثمر رسانده بود با تبریک همبازیانش به خاطر به ثمر رساندن این گل مواجه شد.

*افشین حاجی‌پور بازیکن دهه 80 تیم استقلال دیگر تماشاگر امروز آبی‌پوشان بود.

*هواداران استقلال که تعدادشان کمتر از 20 نفر بود امروز در هوای ابری نظاره‌گر کارهای تاکتیکی آبی‌پوشان بودند. تعدادی از آنها که از استان بوشهر و شهرستان برازجان به تهران آمده بودند روی یک پارچه نوشته بودند استقلال دوست داریم.

*در ابتدای تمرین بازیکنان به بازی تنیس‌فوتبال پرداخته و سپس زیر نظر بدنساز آبی‌پوشان بدن‌های خود را گرم کردند. مرحله بعدی تمرین که زیر نظر مجید صالح پیگیری می‌شد فوتبال درون‌تیمی در نیمی از زمین بود. بازیکنان اصلی بعد از 20 دقیقه دویدن و ریکاوری ورزشگاه را ترک کردند و بقیه در قالب دو گروه فوتبال درون‌تیمی را انجام دادند. در این آیتم آندرانیک تیموریان بیش از سایرین در کنار بازیکنان تمرین کرد.

*منصور پورحیدری و میرشاد ماجدی نیز دیگر حاضران تمرین امروز استقلال بودند.

تمرینات تیم استقلال فردا مجدداً برای دیدار مقابل مس کرمان پیگیری خواهد شد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سفر مهاجم استقلال به امارات/برهانی بازی با مس را از دست داد

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی با توجه به اینکه چند روز قبل از امیر قلعه نویی مرخصی گرفته بود امروز ظهر راهی امارات شد.

وی برای رسیدگی به مسائل شخصی خود راهی این کشور شد.

بدین ترتیب برهانی بازی روز سه شنبه مقابل مس کرمان را که یکی از بازی های عقب افتاده استقلال است از دست داد.

میرشاد ماجدی سرپرست استقلال با تایید این خبر به خبرنگار ورزشی فارس اظهار داشت: برهانی از قبل این مرخصی را از قلعه نویی گرفته بود. وی قرار است پنجشنبه در تمرین استقلال حاضر شود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
گل آندو خيلي به من چسبيد، اميدوارم باز هم از اين گل ها ببينيم

گل آندو که خيلي به من چسبيد و فکر مي کنم که چيزي شبيه گل آسيايي اش بود .من با اين ايستگاهي قشنگ خيلي خوشحال شدم و اميدوارم باز هم از اين گل ها ببينيم
گل ها ببينيم

-تيم فوتبال استقلال تهران با پيروزي شيريني که شب گذشته مقابل فولاد صدرنشين کسب کرد ، موفق شد جايگاه خود را در جدول بازي ها ارتقا بخشيده و با توجه به ديدارهاي عقب افتاده خود در روزهاي آتي چشم به رسيدن به کورس قهرماني بازي ها بدوزد . محمد قاضي ، يار کهنه کار آبي پوشان که اين روزها آخرين مراحل درماني مصدوميت خود را طي مي کند ، درباره شرايط خود و استقلال گفت و گويي را با " گل " انجام داد که مي خوانيد :

*بازي را چطور ديدي ؟

خب شکر خدا بچه ها نمايش خوبي داشتند . ما با بازي هوشمندانه اي که کادرفني آن را طرح ريزي کرد وبازيکنان هم در زمين اجرايش کردند ، توانستيم حساس ترين 3 امتياز اين فصل را بگيريم و با روحيه و انگيزه بيشتري چشم به راه بازي هاي بعدي باشيم .

*به نظر مي رسيد ، استقلال برنامه هاي تاکتيکي زيادي در اين بازي داشت و برتري اش را به فولاد ديکته کرد .

خب شما ببينيد ، وقتي ما در اين بازي حساس موقعيت هاي زيادي خلق مي کنيم ، دو گل ميزنيم و چند توپ هم گل نمي شود ، نشان مي دهد که برنامه هاي استقلال روي حربه هاي فني فولاد طرح ريزي شده و بچه ها روي آن کار کرده اند . من فکر مي کنم که تيم ما دارد به مرور آن شرايط ايده آل مدنظر کادرفني را پيدا مي کند و اميدوار هستم که بتوانيم روز به روز به هماهنگي بيشتري رسيده و به زودي جايگاه مان را در جدول پس بگيريم .

*و تيم فولاد ؟

خب اين تيم هم تيم دست و پا بسته اي نبود و توانست چند موقعيت خوب را روي دروازه ما خلق کند. به نظرم البته آنها کمي کم تجربه ظاهر شدند . من فکر مي کنم که فولاد تيم جوان و آينده داري است و مي تواند در ادامه حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.

*گل آندو تيموريان در اين بازي خيلي ديدني بود ، چه نظري درباره آن داري؟

گل آندو که خيلي به من چسبيد و فکر مي کنم که چيزي شبيه گل آسيايي اش بود .من با اين ايستگاهي قشنگ خيلي خوشحال شدم و اميدوارم باز هم از اين گل ها ببينيم.

*مشکلات مالي به کجا رسيد ؟

البته هنوز مشکل مالي مان حل نشده و اين معضلات دست به گريبان استقلال است و تمرکز تيمي را به هم مي زند . با اين همه اما تمام تلاش مان را مي کنيم که بتوانيم استقلال را به جايگاه واقعي اش برسانيم و دل هواداران مان را شاد کنيم .

*تلاش هاي مديريت تيم براي حل اين مشکلات به کجا رسيد ؟

خب تا آنجا که من در جريان هستم کادر مديريتي هم تلاش خود را براي حل اين مشکلات مي کند و اميدوارم که با همت بچه ها بتوانيم روند نجومي پيروزي هاي مان را پيش بگيريم و با حل مشکلات مالي نيز با کمترين دغدغه راه قهرماني را طي کنيم.

*شرايط خودت چطور است ؟

شکر خدا روز به روز بهتر مي شوم و زير نظر کادر پزشکي تمرينات آماده سازي ام را به طور اختصاصي طي مي کنم و منتظر اجازه دکتر نوروزي هستم تا به زودي به تمرينات تيمي و گروهي اضافه شوم و تيمم را همراهي کنم.

*فکر مي کني استقلال با وضعيت فعلي تا چه اندازه به قهرماني فکر مي کند؟

شما شک نکنيد که ما صد در صد به قهرماني فکر مي کنيم و تيم خوب و کاملي هم براي رسيدن به آن داريم . بازيکنان ما مکمل هاي خوبي براي هم هستند و فکر مي کنم حالا که دغدغه مان براي بازي هاي آسيايي تمام شده ، بتوانيم با تمرکز و دقت بيشتر به کورس قهرماني برسيم . در کل تصور مي کنم اگر بازي هاي عقب افتاده مان را با موفقيت ببريم ، رسيدن به صدر جدول و قهرماني کار چندان سختي نباشد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی: ما راضی نیستیم که هواداران علیه تیم‌های دیگر شعار دهند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال؛ میرشاد ماجدی، سرپرست استقلال در خصوص آخرین وضعیت این تیم پاسخگوی سؤالات ذیل بود:

*در خصوص برد مقابل فولاد خوزستان صحبت کنید؟

3 امتیاز با ارزش را کسب کردیم. در فوتبال نتیجه‌گرای امروز این برد خیلی اهمیت داشت. ما توانستیم 3 امتیاز را از تیمی به نام فولاد بگیریم که در کورس قهرمانی می‌باشد.

امیدوارم این برد شروعی برای پیروزی‌های بعدی در دیدارهای آتی باشد. اعتقاد دارم اگر مصدومان ما زودتر برسند کمک شایانی به تیم خواهد شد.

*قلعه‌نویی بعد از بازی اعتقاد داشت فولاد بهتر از استقلال بازی کرد؟

فولاد تیم خوبی بود و باید به فرکی و بازیکنانش تبریک گفت. در ابتدای حرف‌های خود گفتم فوتبال امروز نتیجه‌گرا است و این 3 امتیاز در اختیار ما قرار گرفت. اگر در 2 دقیقه پایانی دیدار قبلی مقابل نفت تهران هم تمرکز خود را حفظ می‌کردیم با 6 امتیاز ممکن می‌توانستیم زودتر به صدر جدول برسیم.

*در مورد دیدار بعدی مقابل مس چه نظری دارید؟

بازی با مس کرمان دیدار خانگی است و باید از شرایط میزبانی استفاده کنیم و 3 امتیاز را به دست بیاوریم. الان دیگر زمان جمع کردن امتیازات است و باید در همه دیدارها به دنبال کسب پیروزی باشیم.

*نظرتان در مورد حضور هواداران چیست؟

تشکر می‌کنیم از هواداران که به ورزشگاه می‌آیند و فقط تیم خودشان را تشویق می‌کنند. به نظرم استقلال آنقدر بزرگ است که نیازی به تخریب دیگران نداریم.

از هواداران می‌خواهیم با کسانی که علیه تیم‌های دیگر شعار می‌دهند برخورد کند و آنها باید فقط استقلال را تشویق کنند چون اگر چنین کاری را انجام ندهند تمرکز کادرفنی روی نیمکت به هم می‌خورد. ما راضی نیستیم که هواداران علیه تیم‌های دیگر شعار دهند.

ماجدی: لاوره حق اظهار نظر در مورد البسه را ندارد/ او امروز سردش بود

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت:‌ لاوره حق اظهار نظر در مورد لباس‌های استقلال را ندارد

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ در خصوص اینکه گوران لاوره در جریان تمرین امروز به کیفیت لباس‌های استقلال اعتراض کرده گفت: لاوره امروز که به محل تمرین آمد خطاب به کادر فنی گفت که به خاطر سرمای هوا لباس تیم را نپوشیده و از البسه‌ای که گرم‌تر است استفاده کرده و به همین منظور با لباس‌های گرمکن قصد تمرین دارد.

وی افزود: او اعتراضی به لباس‌ها نداشت زیرا این بازیکن اصلا حق اظهارنظر در مورد کیفیت لباس‌های استقلال را ندارد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فردا از نکونام تست می‌گیریم/بازگشت عمران‌زاده بعد از بازی با مس

معاونت پزشکی و علوم ورزشی باشگاه استقلال از بازگشت حنیف عمران‌زاده به تمرینات بعد از بازی با مس کرمان خبر داد.
دکتر امین نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت جواد نکونام اظهار داشت: این بازیکن روز گذشته از پای چپ دچار ضرب‌خوردگی شد و فردا صبح از این بازیکن تست گرفته می‌شود تا شرایط او را بسنجیم.

وی همچنین در خصوص حیدری نیز گفت: حیدری همچنان در حال فیزیوتراپی و کار زیر نظر کادر پزشکی است و خوب هم تمرین می‌کند اما همانطور که تأکید کرده‌ام تا زمانی که روند درمانی وی به حد ایده‌آل کادر پزشکی نرسد اجازه دویدن را به او نخواهم داد.

معاونت پزشکی و علوم ورزشی باشگاه استقلال در خصوص قاضی نیز گفت: این بازیکن زیر نظر ما تمرین کرده و اگر مشکلی نداشته باشد از فردا می‌تواند در تمرینات حاضر شود.

نوروزی در پایان در خصوص وضعیت عمران‌زاده نیز گفت: این بازیکن نیز روند درمانی خوبی را طی کرده و از شرایط مناسبی برخوردار شده که انشالله بعد از بازی با مس کرمان در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد.

تیم فوتبال استقلال روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادی و در دیدار عقب‌افتاده خود به مصاف مس کرمان خواهد رفت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
برگزاری اردوی استقلال در هتل اوین

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال برای رویارویی با تیم مس کرمان، روز دوشنبه راهی اردو می شود.

طبق برنامه، بازیکنان استقلال پس از تمرین دوشنبه تیم به اردو می روند.
این دیدار ساعت 15:30 روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی آغاز می شود.

دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا :(برنده نداشت/ تساوی پرگل به سود نماینده چین

سئول کره‌جنوبی و گوانگژوی چین در دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا به تساوی دو بر دو رضایت دادند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا بین سئول کره‌جنوبی و گوانگژو چین با تساوی 2 بر 2 به پایان رسید. در این دیدارکه در ورزشگاه جام جهانی سئول برگزار شد تیم کره ای بازی را بهتر شروع کرد و با گل اسکوئدرو از حریف خود جلو افتاد، اما در ادامه الکسون موفق شد گل تساوی بازی را به ثمر برساند. شاگردان مارچلو لیپی در نیمه دوم موفق شدند از حریف خود جلو بیفتند. ژائولین موفق شد گل دوم تیم چینی را به ثمر برساند و در حالی که بازی تا دقایق پایانی به سود نماینده چین در جریان بود، دامیانوویچ موفق شد گل تساوی سئول را به ثمر برساند تا این دیدار در پایان با تساوی دو بر دو به پایان برسد.

بازی برگشت دو تیم دو هفته دیگر در چین برگزار خواهد شد. با این نتیجه تیم چینی شانس زیادی برای کسب لیگ قهرمانان آسیا دارد.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
همه خوب میدونیم که تازه لیگ ایران از هفته قبل واسه استقلال شروع شده
استارتش با یه برد 2-0 و قاطع جلوی صدرنشین 8 هفته اول لیگ برتر
با این برد رسما به بقیه تیما گفتیم بکشید کنار ما اومدیم
اخرش هم استقلال قهرمانه و نه هیچ تیمه دیگه ای

Last edited by a moderator:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
لیدر استقلال لیست خریدزمستانی قلعه‌نویی را لو داد/گلایه مجری رادیو ورزش از حرف های طعنه دار رویانیان

ورزش > لیگ برتر - کری خوانی در برنامه پاییز 92 بین لیدرهای استقلال و پرسپولیس داغ بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در برنامه پاییز 92 رادیو ورزش بحث کری خوانی بین لیدرهای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس داغ داغ بود.در این برنامه لیدر استقلال مهمان حضوری آنها بود و رضا شاهانی هم به عنوان یکی از پرسپولیسی های قدیمی روی خط آمد تا برای دقایقی با هجرتی(لیدر آبی ها)کل و کل کند.

این اتفاق در حالی افتاد که ابتدا هجرتی لیدر استقلالی ها درباره وضعیت این باشگاه حرف زد و البته ناخواسته خرید های زمستانی آبی ها را لو داد!او گفت:«به امید خدا اگر سه بازیکنی را که امیر خان در نظر دارد در نیم فصل جذب کنیم تیم ما فراآسیایی می شود.»او سپس به نام این بازیکنان اشاره کرد و ادامه داد:«آرش افشین،فرشید طالبی و جاسم کرار بازیکنانی هستند که مد نظر امیر خان هستند و به امید خدا اگر مشکلی پیش نیاید در نیم فصل به استقلال می پیوندند.»

در ادامه این برنامه رضا شاهانی هم روی خط برنامه آمد تا با لیدر استقلالی ها کری بخواند.در ابتدا هجرتی گفت:« تو تک ستاره فوتبال مایی،آهای فرهاد مجیدی، تو دریایی ولی ساحل نداری آهای فرهاد مجیدی،تو کابوس تمام لنگی هایی آهای فرهاد مجیدی.»

هجرتی که این شعارها را داد شاهانی هم وارد عمل شد و گفت:«این ها همان هایی هستند که در ده دقیقه سه تا گل خورده اند.»شاهانی تا این حرف را زد دوباره هجرتی گفت:«یک سهمیه تو آسیا حسرت پرسپولیسی ها.»

در ادامه سجان اکرامی یکی از مجریان برنامه از شرایط لازم برای لیدر شدن حرف زد و گفت:«قد بلند،صدای رسا،چهره ای خشن و البته قلبی سالم از شرایط لازم برای لیدر شدن است.»

او سپس از هجرتی درباره این ویژگی های سوال کرد که لیدر استقلال گفت:«قد من 192 هست و وزنم هم 120.در ضمن بوکس هم کار می کنم.»هجرتی تا این حرف را زد اکرامی به شوخی گفت که ترجیح می دهد استودیو را ترک کند و عطاران برنامه را ادامه بدهد.
با این حال اکرامی حرف هایش را این طور ادامه داد:«این لیدرها همان بوقچی های سابق هستند که از دوره اکبر غمخوار که یک سری مایه ها هزینه شد به عنوان لیدر معرفی شدند.»در همین لحظه تماسی تلفتی برقرار شد و یکی از طرفداران پرسپولیس روی خط آمد و گفت:«چرا مهمانان شما همه استقلالی هستند؟هفته های قبل بازیکنان استقلالی مهمان شما بودند و این بار هم لیدرهای استقلال.شما کاملا استقلالی هستید.»
این اظهار نظرهای طرفدار پرسپولیس کار را به جایی کشاند تا درد دل مجری برنامه هم باز شود و بگوید:«حالا که این طور شد پس ما هم باید گلایه بکنیم.وقتی مدیر عامل یک تیم می گوید که شنونده های ما فقط راننده کامیون ها هستند و این طور برخورد می کند شما هم باید به ما حق بدهید که دیگر آنها را روی خط نیاوریم.»

خسرو حیدری و منزل!

372dcc9a09e53b0e3.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
تيموريان: مطمئن نبودم شوتم گل مي شود
هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: يک نيم فصل دست نخورده باقي مانده و بايد براي آن برنامه ريزي خوبي داشته باشيم.
به گزارش شفقنا ورزشی، آندرانيک تيموريان در گفت و گو با اوج، درخصوص ديدار استقلال و فولاد اظهارداشت: چند هفته اي بود که خوب نتيجه نمي گرفتيم و به برد مقابل فولاد نياز داشتيم. براي تيمي که مي خواهد قهرمان شود از دست دادن امتياز خوب نيست و ما هم امتيازات زيادي را از دست داده بوديم که خوشبختانه در بهترين زمان ممکن توانستيم فولاد را که صدرنشين است ببريم و روحيه مان بالا برود.

وي ادامه داد: بايد به فرکي به خاطر تيم خوبي که شاخته تبريک بگويم. فولاد تيمي جوان است که از اين هم بهتر مي شود. آنها واقعا ما را در آزادي اذيت کردند اما خوشبختانه باهوش بازي کرديم و زمان خوبي به گل رسيديم.

تيموريان افزود: فولادي ها هم چند بار به تير زدند و فکر مي کنم علاوه بر اينکه در خط دفاع و هافبک خوب کار کرديم خوش شانس هم بوديم. در کل استقلال در اين بازي نسبت به بقيه بازيها بهتر بود و خوشحالم که اين برد ارزشمند را کسب کرديم.

هافبک استقلال درباره اينکه آيا تيمش شانس قهرماني دارد يا نه؟ گفت: ما امسال هم مدعي هستيم. گرچه بازيکنان به خاطر فشردگي بازيها خسته هستند و نمي توانند از تمام توانشان استفاده کنند اما با تمام توان براي قهرماني استقلال مي جنگيم. ما ديگر حق باختن نداريم و در شان تيمي مثل استقلال هم نيست که پشت سر هم تساوي بياورد. حريفان سرسختي مثل پرسپوليس، تراکتورسازي، سپاهان و فولاد داريم و ديگر نبايد امتياز از دست بدهيم. هرچند که يک نيم فصل دست نخورده باقي مانده و بايد براي آن برنامه ريزي خوبي داشته باشيم.

تيموريان درباره گلي که در بازي با فولاد به ثمر رساند، خاطرنشان کرد: من گاهي روي ضربات ايستگاهي و شوت از راه دور تمرين مي کنم اما آن لحظه خودم هم خيلي مطمئن نبودم توپم گل شود. از همه کساني که به من لطف دارند ممنونم. براي من مهم ترين موضوع برد استقلال و خوشحالي هواداران است. حالا اگر خودم گل بزنم يا بقيه دوستانم فرقي ندارد.

وي در پايان راجع به خوشحالي گلش افزود: خواستم علاقه ام را به هواداران نشام دهم. چيز خاصي نبود. آنها شايسته شادي هستند و اميدوارم بتوانيم در بازيهاي آينده هم باعث خوشحالي آنها شويم.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
مظفري‌زاده داور ديدار استقلال و مس کرمان شد
کميته داوران فدراسيون فوتبال سعيد مظفري‌زاده را به عنوان داور ديدار استقلال و مس کرمان اعلام کرد.
به گزارش شفقنا ورزشی و به نقل از رسمي سايت فدراسيون، کميته داوران سعيد مظفري‌زاده را به عنوان داور ديدار استقلال و مس کرمان اعلام کرد.

اين مسابقه معوقه هفته دهم ليگ برتر است که روز سه‌شنبه 7 آبان راس ساعت 15 و 30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود. در اين ديدار محمدرضا منصوري و مجيد ويشگاهي کمک‌هاي مظفري‌زاده در اين ديدار خواهند بود.

اميرحسين فتاحي به عنوان داور چهارم و حسين عسگري به عنوان ناظر داوري انتخاب شده‌اند.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
واقعا نمیدونم چی بگم !!چرا سایت و شبکه خبری به این بزرگی فارس نیوز یکسری نظراتی رو ثبت میکنه که اصلا جور نیست،بخدا همش دارن توهین میکنن و ثبت میشه
ولی من تا حالا بهشون (تو)نگفتم ولی نظراتم ثبت نمیشه
چجوری میشه شکایت کرد ازشون؟

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=3]اتفاق عجیب در کادر فنی استقلال![/h]
[h=4]دو مربی تیم فوتبال استقلال با یکدیگر قهر هستند.[/h]
[h=5]مجید صالح و ستار همدانی که به ترتیب دستیار اول و دوم امیر قلعه نویی در استقلال هستند بر سر مسائل مختلف با یکدیگر قهر هستند و صحبت نمی کنند.قلعه نویی این موضوع را می داند و حتی صحبت هایی را با این دو نفر انجام داده ولی ظاهرا ریشه اختلافات در بین این دو نفر آنقدر زیاد است که قلعه نویی دیگر این موضوع را پیگیری نکرده و قصد آشتی دادن آنها را ندارد.
[/h]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا