• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
مظفری‌زاده داور دیدار استقلال و مس کرمان شد

من نمیتونم تحمل کنم ،بخدا نمیتونم همش میان نظرات چرت و پرت میدن و هیچکسم کارشون نداره:mad:
این قانون نمیشه:mad:
اینا اینجور میگن ،طرفدار های تیم ما هم اینجوری جوابشون میدن!!
بخدا درست نیست..

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
نه با استقلال مذاکره کردم و نه با هیچ تیم دیگری
آرش افشین مهاجم جنوبی سپاهان در حالی فوتبالش را در این تیم ادامه می‌دهد که قبل از شروع فصل تصور نمی‌کرد در تیم زردپوش اصفهانی با این شرایط مواجه شود.

افشین ابتدا در پاسخ به این سوال که آیا پیش بینی می‌کردی در سپاهان با این وضعیت روبه‌رو شوی می‌گوید:« راستش را بخواهید فکر نمی‌کردم شرایط من در سپاهان اینطور شود ولی خودتان می‌دانید که چگونه به این تیم آمدم. من تقریبا تمرینات پیش فصل و اردوی خارج از کشور سپاهان را از دست دادم و زمانی نداشتم تا بازیکنان این تیم هماهنگ شوم. من با جدایی از فولاد و پیوستن به سپاهان در فضای جدیدی قرار گرفتم و نیاز به زمان دارم تا شرایط تغییر کند.»
افشین بعد از بازی با ملوان ساز جدایی سر داد. او در پاسخ به این سوال که آیا همچنان به طور قطع تصمیم به جدایی داری می گوید:« فکر می‌کنم از حرف‌های من طور دیگری برداشت شد. اگر قرار باشد تصمیمی گرفته شود، یک طرف ماجرا من هستم و طرف دیگر باشگاه سپاهان و هر گونه اتفاقی باید با توافق طرفین باشد. من گفتم که اگر قرار است شرایطم در سپاهان اینطور ادامه پیدا کند جدایی به نفع من و باشگاه خواهد بود و این جمله با اینکه بگویم قطعا قصد جدایی دارم فرق می‌کند.»
کرانچار روز گذشته با صراحت اعلام کرد که افشین در سپاهان می‌ماند و این در حالی است که شایعه شده بود سرمربی سپاهان و افشین با یکدیگر مشکل شخصی دارند. مهاجم سپاهان در این خصوص می‌گوید:« من با کرانچار مشکل شخصی ندارم و یاد گرفتم همیشه به تصمیمات سرمربی احترام بگذارم. شما دیدید که بارها روی نیمکت نشستم ولی اعتراض نکردم. مطمئن باشید اگر کرانچار به من اعتماد کند و به طور متداوم بازی کنم خودم را ثابت خواهم کرد.»
از چند هفته پیش بحث جدایی افشین در نیم فصل و حضور او در استقلال مطرح شد. این بازیکن در این خصوص می‌گوید:« من با استقلال و هیچ تیم دیگری مذاکره نکردم. الان بازیکن سپاهان هستم و با این تیم قرارداد دارم ضمن اینکه ترجیح می‌دهم تمام تمرکزم روی سپاهان باشد. در این مدت هواداران سپاهان به من لطف داشته‌اند و امیدوارم از شرمندگی آنها در بیایم.»

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
نشست خبری قلعه‌نویی و مظلومی
زمان برگزاری نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های استقلال و مس کرمان اعلام شد.

عرش نیوز:
سازمان لیگ ساعت برگزاری نشست‌های خبری دیدار نفت تهران - پارسه در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی و دیدار معوقه استقلال تهران - مس کرمان را اعلام کرد. براساس این گزارش، دیدار تیم‌های نفت تهران و داماش ایرانیان در چارچوب مسابقات جام حذفی روز سه‌شنبه به مصاف هم می‌روند که نشست خبری یحیی گل‌محمدی، سرمربی نفت و علیرضا امامی‌فر، سرمربی پارسه فردا (دوشنبه) از ساعت 13 در محل نشست مربیان در سازمان لیگ برگزار می‌شود.همچنین تیم‌های استقلال و مس کرمان دیدار معوقه در چارچوب لیگ برتر به مصاف هم می‌روند که نشست خبری امیر قلعه‌نویی و پرویز مظلومی، سرمربیان تیم‌های استقلال و مس ساعت 14 فردا (دوشنبه) در سازمان لیگ برگزار می‌شود.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
ستار همدانی درباره شایعه قهر بودن او و مجید صالح اظهارداشت:

این شایعه هرگز صحت ندارد و می توانید در این باره از خود صالح هم بپرسید. صالح از بازیکنان خوشنام فوتبال ایران است و در عرصه مربیگری هم حرفهای زیادی برای گفتن دارد.

مطرح کردن چنین شایعه هایی برای ضربه زدن به استقلال است و می خواهند از زوایا و نقاط مختلف به تیم ما ضربه بزنند.

وی افزود: من و صالح چه مشکلی می توانیم با هم داشته باشیم. همه ما به دنبال کمک به استقلال هستیم و می خواهیم شرایط تیم را بهتر کنیم. در واقع دست به دست هم داده ایم و به این شایعات بی اساس هم توجهی نداریم.

همدانی درباره اینکه استقلال مقابل فولاد خوش شانس بوده، گفت: خود من هم بعد از بازی گفتم ما به دنبال 3 امتیاز بودیم و فولاد از نظر فوتبالی بهتر بود.

همدانی ادامه داد: استقلال فرسوده است. ما زمان مناسبی برای بدنسازی نداشتیم و با شروع لیگ هم تیممان چند شقه شد. یک سری در اردوی تیم ملی بودند، عده ای مصدوم بودند و بقیه هم در تمرین شرکت می کردند.
ما تمام تلاشمان را کردیم تا حداقل تمرینات تعطیل نشوند. تیم زمانی تیم می شود که همه بازیکنانش را در اختیار داشته باشد و تیم به وحدت تاکتیکی برسد. البته به نیم فصل دوم بسیار خوش بین هستیم.

مربی استقلال درباره بازی با مس خاطرنشان کرد: بازی با مس به مراتب سخت تر از بازی با فولاد است چون این تیم چیزی برای از دست دادن ندارد. تیمهایی مثل مس با انرژی 2برابر مقابل استقلال قرار می گیرند.
ما نقاط ضعف و قوت این تیم را شناسایی کرده ایم و می دانیم چه بازی دشواری داریم. مس کادر فنی خوبی دارد اما ما هم از بازیکنان خواسته ایم روند خوبشان را ادامه دهند تا با استفاده از بازیهای عقب افتاده به صدر جدول برسیم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
غفلت کنیم امتیاز از دست می‌دهیم

صالح: بعد از رفتن جباری میانه‌ میدان استقلال خدشه‌دار شد/ وقتی باشگاه قول می‌دهد، نمی‌توانیم کاری کنیم

139206301555419541202563.jpg

خبرگزاری تسنیم: مربی تیم فوتبال استقلال گفت:وقتی باشگاه قول می‌دهد که پول ما در آینده پرداخت می‌شود نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و تنها می‌توانیم منتظر بمانیم.

مجید صالح در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسینم، درباره اینکه گفته می‌شود خط دفاعی استقلال مشکل دارد، اظهار داشت: بحث من در این رابطه کلی است و شخصا دفاع تیم را در گل خوردن مقصر نمی‌دانم. ما 2 نوع سازمان به نام‌ سازمان دفاعی و سازمان حمله داریم. وقتی گلی دریافت می‌کنیم تنها سازمان دفاعی ما مقصر نیست و یا وقتی گلی به ثمر می رسانیم نمی‌توانیم بگوییم تنها سازمان خط حمله ما باعث زدن این گل شده است. بنابراین در گل‌های خورده و زده هر دو سازمان تاثیرگذار هستند.
مربی استقلال با اشاره به دو دیدار اخیر این تیم مقابل نفت‌تهران و فولاد خوزستان تصریح کرد: در این دو دیدار تنها یک گل دریافت کردیم که این گل هم استثنایی بود و ربطی به مدافعان نداشت. البته فصل گذشته عملکرد خط دفاعی استقلال بهتر از این فصل بود. صالح در مورد نبود هافبک بازیساز در میانه میدان استقلال گفت: خیلی وقت است که همه ما از جمله امیر قلعه‌نویی در این رابطه صحبت می‌کنیم. باید فکری به حال هافبک بازیساز کنیم چون بعد از رفتن مجتبی جباری میانه‌ میدان ما خدشه‌دار شد. وی درباره اینکه گفته می‌شود نام کرار جاسم در لیست خرید استقلال برای نیم فصل دوم قرار دارد، خاطرنشان کرد: در جریان این مسئله نیستم. دنبال جذب بازیکن در نیم فصل هستیم اما از وضعیت باشگاه برای خرید بازیکن در نیم فصل اطلاعی ندارم. مربی تیم استقلال در خصوص دیدار روز سه‌شنبه مقابل مس کرمان عنوان کرد: شرایط هر بازی متفاوت است. با توجه به اینکه این دیدار در خانه خودمان برگزار می‌شود باید 3 امتیاز را کسب کنیم. در لیگ 16 تیمی هیچ تیمی ضعیف نیست و هر دیدار شرایط خاص خودش را دارد. اگر غفلت کنیم تیم‌های حریف از استقلال امتیاز می‌گیرند بنابراین باید حداکثر استفاده را کنیم و امتیاز از دست ندهیم. صالح در مورد تقابل استقلالی‌های سابق مس کرمان از جمله پرویز مظلومی با استقلال گفت: در این موضوع دخالتی نمی‌کنم چون این مسئله برای رسانه‌ها جذاب است. وی درباره اینکه فتح‌الله‌زاده اعلام کرده به غیر از 2 بازیکن و کادرفنی همه بازیکنان پول گرفته‌اند، تصریح کرد: هنوز تسویه حساب سال گذشته را انجام ندادیم و در سال جدید نیز پولی دریافت نکرده‌ایم. وقتی باشگاه قول می‌دهد که پول ما در آینده پرداخت می‌شود نمی‌توانیم کاری انجام دهیم و تنها می‌توانیم منتظر بمانیم تا پرداخت شود.

۳ امتیاز بازی با فولاد، ۱۰ امتیاز ارزش داشت

جمشیدیان: خط هافبک استقلال ۳۰۰ بازی ملی دارد/ ال‌کلاسیکو جذابیت قبل را نداشت

139207111409244391290053.jpg

خبرگزاری تسنیم: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، پژمان نوری و جی‌لوید ساموئل روی هم ۳۰۰ بازی ملی دارند و با انتقاداتی که انجام می‌دهیم، در حقیقت تیم ملی را زیر سوال می‌بریم.

احمد جمشیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره دیدار با فولاد خوزستان، آخرین وضعیت خودش، دیدار با مس کرمان، انتقاداتی که به خط هافبک استقلال می‌شود و ... صحبت‌های زیر را مطرح کرد.
* تسنیم: درباره بازی با فولاد چه صحبتی داری؟

درست است که برخی‌ها می‌گویند استقلال مقابل فولاد بد بازی کرد ولی 3 امتیاز این دیدار به اندازه 10 امتیاز برای ما ارزش داشت. پس از بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا لیگ برتر تعطیل شد و باید حال و هوای‌مان را تغییر می‌دادیم که با پیروزی مقابل فولاد این اتفاقث افتاد. به هر نحوی بود، حتی با بازی بسته باید این 3 امتیاز را می‌گرفتیم چون ارزش خیلی زیادی برای ما داشت.

* تسنیم: آیا می‌توانید بازی‌های عقب افتاده خود را با پیروزی پشت سر بگذارید و به صدر جدول برسید؟

بله، قطعا می‌توانیم. 3 بازی عقب افتاده داریم که به غیر از بازی با ملوان که تاریخ آن مشخص نیست، 2 بازی مقابل تیم‌های مس کرمان و سایپا داریم که 6 امتیاز این 2 دیدار ما را به صدر جدول نزدیک می‌کند. دیدار آخرمان هم در نیم فصل با تراکتورسازی تبریز خواهد بود که به نظرم بهترین فوتبال را ارائه می‌دهد.
* تسنیم: آیا بازی با مس کرمان با توجه با جایگاه این تیم در جدول رده‌بندی برای استقلال آسان خواهد بود؟

این تیم در ته جدول قرار دارد ولی بازیکنانش از سال گذشته در کنار هم بازی می‌کنند و هماهنگ هستند. اینکه چرا نتوانستند نتیجه کسب کنند باید درباره آن تحقیق کرد که مشکل کجاست؟ با این حال من در تیم‌های پایین جدول بازی کرده‌ام و می‌دانم که وقتی یک تیم پایین جدولی به تیم‌های استقلال و پرسپولیس می‌خورد، کیفیت کار بازیکنان آن بالا می‌رود. تیم مس کرمان هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. از طرفی هم با آمدن پرویز مظلومی به مس که از استقلال شناخت دارد، کار ما سخت می‌شود.
* تسنیم: وضعیت خودت چطور است؟

2،3 روز قبل از بازی با فولاد به تمرینات اضافه شدم و فرصتی برای تمرین کردن نداشتم. شرایط طوری بود که در دیدار مقابل فولاد کمتر بازی کردم ولی برای دیدار مقابل مس می‌توانم بازی کنم. شرایطم بد نیست ولی پس از مصدومیتی که داشتم، کم کم خودم را به شرایط آرمانی می‌رسانم.
* تسنیم: پیش از آغاز فصل و پس از جدایی جباری، برخی‌ها تو را به عنوان جانشین او معرفی کردند. این موضوع باعث نشد که فشار زیادی تحمل کنی؟

وقتی تیمت را تغییر می‌دهی و از ابتدای بازی در تیم جدید مصدوم می‌شوی در بهترین شرایط هم که باشی برایت مشکل ایجاد می‌‌کنند. در اروپا کاکا وقتی به تیم رئال مادرید پیوست هفته اول و دوم مصدوم شد و کل فصل را از دست داد. در لیگ خودمان هم راه‌آهن روی میلاد نوری حساب باز کرده بود ولی این بازیکن هم مصدوم شد و نتوانست به تیمش کمک کند. من برای کمک به استقلال آمده‌ام اما با مصدومیت نسبتا سختی مواجه شدم. از روز اول گفتم جای کسی به استقلال نیامده‌ام و الان این مسئله را تکرار می‌‌کنم. استقلال آن قدر بازیکن خوب دارد که نبود 2،3 بازیکن به چشم نیاید.
* تسنیم: پس انتقادات این روزها به عملکرد خط هافبک استقلال را قبول نداری؟

از بیرون مردم طور دیگری به ما نگاه می‌کنند و از داخل، اعضای کادر فنی نگاه دیگری دارند. این بی‌انصافی است که بگوییم خط هافبک ما مشکل دارد. خط هافبک استقلال روی هم 300 بازی ملی دارد. جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، پژمان نوری و جی‌لوید ساموئل روی هم 300 بازی ملی دارند و با انتقاداتی که انجام می‌دهیم تیم ملی را زیر سوال می‌بریم در صورتی که این طور نیست. شاید کیفیت بازی‌های ما نوسان داشته باشد ولی هیچ تیمی به اندازه استقلال مشکلات نداشته است.
* تسنیم: چه مشکلاتی؟

از روز اول بازی‌های لیگ مجموعه استقلال کامل نبود و همیشه چند بازیکن مصدوم بودند. استقلال در هیچ مسابقه‌ای با تیم کامل خود به میدان نرفته است. محمد قاضی تا در استقلال جا افتاد مصدوم شد. خسرو حیدری 2 ماه، نیمه مصدوم بود. آندرانیک تیموریان، هاشم بیک‌زاده هم به اضافه خودم چند هفته مصدوم بودیم. همه این مسائل تاثیرگذار است چرا که سرمربی از ابتدا تفکراتی داشته که با مصدوم شدن بازیکنانش این تفکرات از بین رفت. در بازی با اف‌سی سئول که به میدان رفتم خسرو حیدری از دقیقه 5 بازی اعلام کرد نمی‌تواند بازی کند و دیدید که نیمه‌دوم تعویض شد. تیموریان و نکونام هم به دلیل محرومیت حضور نداشتند. برای دیدار مقابل فولاد خوزستان من، قاضی، حیدری و حنیف عمران‌زاده مصدوم بودیم. کمتر تیمی را پیدا می‌کنید که 4 بازیکن مصدوم برای یک دیدار داشته باشد. مشکلات استقلال مصدومیت بازیکنان بوده که امیدوارم در نیم فصل دوم تیم کاملی داشته باشیم تا کیفیت بازی‌های‌مان بالا رود.
* تسنیم: بازی بارسلونا و رئال مادرید را تماشا کردی؟

من بیشتر طرفدار تیم های لیگ برتر انگلیس هستم ولی کمتر کسی پیدا می‌شود که بازی ال‌کلاسیکو را نگاه نکند. البته این دیدار جذابیت‌های سال‌های گذشته را نداشت.

Last edited:

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
برهاني:در ليست فروش استقلال نيستم

مهاجم تيم فوتبال استقلال با ناراحتي از برخي شايعات گفت: در ليست فروش استقلال نيستم و تا پايان فصل در اين تيم مي‌مانم.
00942649.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، آرش برهاني مهاجم استقلال در خصوص آخرين شرايط خود و استقلال اظهار داشت: برد خوبي را مقابل فولاد به دست آورديم و اين پيروزي به ما کمک خواهد کرد تا به زودي با جمع کردن امتيازات به صدر جدول برسيم.

برهاني در خصوص اينکه گفته مي‌‌شود در نيم‌فصل در ليست فروش استقلال قرار دارد، ادامه داد: فکر نمي‌کنم چنين چيزي صحت داشته باشد چون بارها مسئولان اين شايعات را تکذيب کرده‌اند. خود من هم از اين موضوع ناراحت هستم ولي نمي‌توانم جلوي اين شايعات را بگيرم بايد بگويم تا پايان فصل در استقلال خواهم ماند.

وي در مورد اينکه براي تعطيلات به دبي سفر کرده است، گفت: من ابتدا از هواداران عذرخواهي مي‌کنم ولي اگر يک درصد هم مي‌توانستم اين سفر را کنسل کنم اين کار را انجام مي‌دادم ولي متاسفانه چنين کاري امکان‌پذير نبود چون از يک ماه قبل براي اين تاريخ بليت گرفته بودم. بايد بگويم استقلال خانه خاله نيست که هرکس بخواهد بدون هماهنگي به تعطيلات برود جا دارد از آقاي قلعه‌نويي هم تشکر کنم که در اين شرايط که اين همه بازيکن آسيب‌ديده و محروم داريم با اين سفر موافقت کرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعید میدونم مهاجم بخریم ولی اگه قرار باشه بخریم به نظرم بهترین گزینه میلاد هست ویسی هم که مخالفتی نداره...5 تا گل زده ..همین 5 تا رو اگه برای ما زده بود الان با همین بازی های عقب افتاده صدر جدول بودیم...خیلی از عنایتی بهتره....عنایتی نصف گلاش پنالتی بوده ..نیازی هم به سر زن نداریم قاضی هست فرهاد هم سرزن خوبیه!

امیدوارم خسرو و قاضی برسن به بازی بعد!! اوضاع خیلی خرابه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
محمد قاضی : امیدوارم به مس برسم/ مدعی قهرمانی می‌شویم

مهاجم تیم فوتبال استقلال اعلام کرد حضورش مقابل مس کرمان قطعی نیست اما تلاش می‌کند به این دیدار برسد.

مهاجم مصدوم استقلال امیدوار است با رسیدن به بهبودی، بتواند در دیدار با مس کرمان به میدان برود.

محمد قاضی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی برنا می گوید، استقلال با دو برد در دو بازی عقب افتاده بار دیگر مدعی قهرمانی خواهد شد.

*مصدومیتت بهتر شده است؟!

بعد از بازی با سئول که دچار مصدومیت شدم، مدتی استراحت کردم و الان هم تمرینات فیزیوتراپی را دنبال می کنم تا به به شرایط بهتری برسم.

*به بازی با مس کرمان می‌رسی؟

تمام تلاشم را می کنم تا این اتفاق رخ بدهد و بتوانم در این بازی به میدان بروم اما در این خصوص کادر پزشکی باید نظرش را بگوید.

*استقلال برد ارزشمندی را مقابل فولاد کسب کرد؟

این دیدار برای هر دو تیم اهمیت زیادی داشت و خوشحالم که توانستیم به پیروزی برسیم و امتیازات خود را افزایش بدهیم. فولاد هم تیم قدرتمندی بود و بازی شجاعانه ای را انجام داد اما دست خالی زمین را ترک کرد.

*فشردگی بازی‌های استقلال کار را سخت نمی‌کند؟!

مجبور هستیم با این شرایط کنار بیاییم و باید در دو بازی برابر مس و سایپا حداکثر امتیازات را بگیریم تا به طور کامل در کورس مدعیان قرار بگیریم.

*این روزها تماشاگران استقلال و پرسپولیس علیه سرمربیان یکدیگر شعارهایی سر می‌دهند. در این باره چه نظری داری؟

به نظرم باید از زیبایی های فوتبال لذت برد و کاری به مسائل حاشیه ای نداشت. طرفداران دو تیم باید این مسائل را در نظر بگیرند و بدانند این کارها کمک به فوتبال نمی کند.

*از پرسپولیس هم مثل استقلال امتیاز کسر شد!

کمیته انضباطی قانونی تدوین کرده و باید از متخلفان امتیاز کسر شود و این اتفاق درباره پرسپولیس هم افتاد.

*به نظرت عملکرد خط حمله استقلال خوب بوده است؟

فکر می کنم عملکرد خط حمله رضایت بخش بوده است و خودم دوست دارم بار دیگر به تیم کمک کنم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
جدايي احتمالي گروه 1+3 از استقلال

افشين، مبعلي و دو خارجي در تيررس قلعه‌نوعي
امير قلعه‌نوعي چهارشنبه شب با فتح‌اله‌زاده جلسه داشت. سرمربي آبي‌پوشان در اين نشست عملکرد شاگردانش را از ابتداي فصل به صورت کامل تشريح کرد و به اين موضوع اشاره داشت که برخي بازيکنان اگر در ترکيب اصلي قرار نمي‌گيرند، چوب رفتار غير حرفه‌اي خودشان را مي‌خورند و نمي‌دانند که او با کسي شوخي ندارد و بزرگترين بازيکنان را هم در استقلال نيمکت‌نشين کرده و ترس از اين موضوع ندارد. کاملا مشخص بود که روي صحبت قلعه‌نوعي با آرش برهاني است و او مي‌خواهد زمينه را براي خروج اين مهاجم از جمع آبي‌پوشان را فراهم کند. از باشگاه استقلال خبر مي‌رسد که سرمربي آبي‌پوشان براي نيم فصل دوم علاوه بر برهاني که بارها نشان داده اعتقادي به بازي او ندارد روي صادقي و جمشيديان هم حساب چنداني باز نکرده است و به احتمال فراوان اين دو بازيکن هم بايد به فکر تيم ديگري براي نيم فصل دوم باشند. ظاهرا حواشي چند وقت اخير اميرحسين و عملکرد ضعيف او در خط دفاع سبب شده تا قلعه‌نوعي به سمت بازگرداندن منتظري به دفاع مياني برود و اگر صادقي بازي مي‌کند فقط بخاطر مصدوميت عمران‌زاده است. از سوي ديگر گويا جمشيديان هم مدام مصدوم است و اين موضوع سرمربي آبي‌پوشان را عصبي کرده به شکلي که به فکر فروش اين بازيکن است. ذکر اين نکته خالي از لطف نيست که نيکبخت هم يکي از گزينه‌هاي خروج است که سرمربي استقلال آن را بررسي مي‌کند.
اما در مقابل اين نفرات که شانس پاييني براي ادامه حضور استقلال دارند، نفراتي هم هستند که شانس بالايي براي آبي‌پوش شدن دارند. نفر اول فهرست قلعه‌نوعي، آرش افشين است. مهاجمي که سرمربي آبي‌پوشان علاقه‌ ويژه‌اي به بازي او دارد و مشکلاتي که افشين با باشگاه سپاهان دارد احتمال استقلالي‌ شدن او را افزايش مي‌دهد. اما قلعه‌نوعي دو بازيکن خارجي را هم پسنديده است. يک هافبک صربستاني و يک مدافع راست برزيلي نفراتي هستند که به احتمال زياد براي انجام تست‌هاي فني و پزشکي به تهران فراخوانده خواهند شد.
اما بزرگترين ضعف استقلال در نيم فصل اول، ميانه ميدان بود که جانشين مناسبي براي جباري پيدا نشد و يک پلي ميکر توانمند در جمع استقلالي‌ها حضور نداشت. از همين رو ايمان مبعلي در فهرست خريد قلعه‌نوعي قرار گرفته و سرمربي آبي‌پوشان اصرار بسياري به جذب اين بازيکن دارد.
اين در حالي است که بعيد به نظر مي‌رسد مسئولان استقلال اهواز، هافبک توانمند خود را به راحتي از دست بدهند.
شنيده‌هاي ما حاکي از آن است که گوران لاوره نيز بازيکني است که ديگر نمي‌خواهد در استقلال بماند و از مسئولان باشگاه خواسته تا رضايت‌نامه او را صادر کنند و او نيز ديگر در جمع آبي‌پوشان نخواهد بود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فتح‌الله‌زاده: باید با مجیدی و قلعه‌نویی صحبت کنم/ما کوتاه نمی‌‌آییم

مدیرعامل استقلال گفت: از خداحافظی فرهاد مجیدی بی‌خبرم.
علی‌فتح‌الله‌زاده در حاشیه مجمع سالانه فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال گفت: هنوز فرهاد مجیدی چیزی به من نگفته است و من از جلسه مجمع که بیرون بیایم از او می‌پرسم که داستان چیست، تا همین لحظه‌ای که با شما صحبت می‌کنم مجیدی هیچ چیزی به من نگفته است.

فتح‌الله‌زاده ادامه داد: دلیل این حرف را نمی‌دانم چرا که مجیدی در حال حاضر خیلی خوب برای ما بازی می‌کند و یکی از بازیکنان مؤثر استقلال است، من هم فقط خبر خداحافظی را شنیدم و باید بعد از جلسه با مجیدی صحبت کنم تا ببینم موضوع چیست.

مدیرعامل استقلال در خصوص اینکه اگر خبر خداحافظی مجیدی قطعی باشد، چه می‌کنید، ادامه داد: ما اجازه این کار را به او نمی‌دهیم او با ما قرارداد دارد، من موافق خداحافظی مجیدی نیستم، ما به او نیاز داریم و الان در تیم ما جا افتاده و در حال کمک کردن به استقلال است.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اینکه چرا خداحافظی مجیدی برای چندمین بار در دو ماه اخیر شنیده می‌شود، افزود: من دلیل این شایعات را نمی‌دانم و فقط باید با مجیدی صحبت کنم تا بدانم داستان چیست. باید با او صحبت کنم که بدانم چرا این شایعه درست شده و چرا اصلا بحث خداحافظی مجیدی مطرح شده است. من باید هم با مجیدی و هم با آقای قلعه‌نویی در این باره صحبت کنم.

مدیرعامل استقلال در خصوص اینکه اگر خداحافظی مجیدی جدی باشد موضع باشگاه استقلال چیست، ادامه داد: ما کوتاه نمی‌آییم، دوست نداریم مجیدی از استقلال برود. آن سالی هم که در میانه راه مجیدی از ما جدا شد با مشکلات عدیده‌ای مواجه شدیم و حتی گفتند ما به او اجازه دادیم که از استقلال برود اما من هیچ‌وقت راضی نیستم مجیدی از تیم ما برود. ما تلاشمان را می‌کنیم که این اتفاق نیفتد چون اتفاقی نیفتاده که بخواهیم فکر کنیم به خاطر موضوعی و یا اتفاقی قصد خداحافظی دارد چون اتفاقی نیفتاده برای خود ما هم خداحافظی مجیدی تعجب‌برانگیز است و قطعا با او صحبت می‌کنیم.

فتح‌الله‌زاده ادامه داد: من هم نمی‌دانم چرا این شایعات در خصوص مجیدی شنیده می‌شود. بار قبل که این شایعه منتشر شده حتی مجیدی از رسانه انتشاردهنده شایعه خداحافظی او شکایت کرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
استقلال؛ بدون مهاجم برابر مس

دست قلعه‌نویی برای بازی فردا حسابی بسته است و او روی نیمکت خود مهاجمی ندارد تا در نیمه دوم در صورت لزوم به به زمین بفرستد
قانون آنلاین- استقلال در حالی فردا به مصاف مس کرمان خواهد رفت که غایبان زیادی برای این بازی دارد و البته‌ کمبود مهاجم در خط حمله هم معضل اصلی امیر قلعه‌نویی خواهد بود. در این دیدار هاشم بیک‌زاده، محمد قاضی، خسرو حیدری و حنیف عمران‌زاده‌ ‌به دلیل مصدومیت غایبند. محمد مهدی نظری هم سه اخطاره و محروم است. آرش برهانی هم به دلیل سفر کاری‌ به دوبی غایب است. ‌با توجه به لیست مصدومان و محرومان استقلال، این تیم در خط حمله تنها فرهاد مجیدی را به عنوان مهاجم در اختیار دارد و امیر قلعه‌نویی برای اینکه کاپیتان استقلال در خط حمله تنها نباشد مجبور به استفاده از سیاوش اکبرپور به عنوان مهاجم است. در حالی که اکبرپور در این فصل معمولا به عنوان هافبک نفوذی بازی کرده است. با این حال دست قلعه‌نویی برای بازی فردا حسابی بسته است و او روی نیمکت خود مهاجمی ندارد تا در نیمه دوم در صورت لزوم به به زمین بفرستد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]استقلال - مس؛ مظلومي به آبي‌پوشان رسيد[/h]
[h=2] تيم فوتبال استقلال در ديدار معوقه هفته دهم ليگ برتر ميزبان تيم مس کرمان است.[/h]
00031773.jpg

استقلال سه ديدار معوقه مقابل مس کرمان، سايپا و ملوان انزلي در ليگ برتر دارد که روز سه‌شنبه اولين بازي‌‌ معوقه‌اش از هفته دهم را مقابل مس کرمان برگزار مي‌کند.

به گزارش فارس، مس ته جدولي تمام رکوردهاي منفي ليگ را در اختيار دارد. کويرنشينان در ليگ سيزدهم هنوز بردي نداشته‌اند، با 8 گل زده ضعيف‌ترين خط حمله ليگ را در اختيار دارند و در 14 هفته هم دو سرمربي و دو مديرعامل عوض کرده‌اند.

با اين حال نمي‌توان اين تيم را مقابل استقلال از پيش بازنده دانست، بازيکنان مس در اين ديدار انگيزه مضاعفي خواهند داشت. بازي مقابل استقلال، قهرمان فصل پيش و تيمي که بهترين‌ ستاره‌هاي ايران را در اختيار دارد مي‌تواند انگيزه خوبي براي بازيکنان مس باشد.

آبي‌پوشان تهراني هفته گذشته با يک برد شيرين مقابل فولاد صدرنشين هم اسب خود را براي رسيدن به بالاي جدول زين کردند و هم زمينه صدرنشيني پرسپوليس را فراهم کردند. پسران آبي پايتخت اکنون کليد قهرماني را هم در دست دارند. امير قلعه‌نويي قبل از بازي با فولاد گفته بود اين بازي کليد قهرماني است که توانست سه امتياز آن بازي را بگيرد.

اين بازي يک ويژگي منحصر به فرد هم دارد. رويارويي دو سرمربي استقلالي؛ پرويز مظلومي و امير قلعه‌نويي، هواداران استقلال به يکي لقب ژنرال داده‌اند و ديگري را به خاطر چهار برد متوالي در دربي سوبله چوبله مي‌نامند.

پرويز مظلومي که تيمش تاکنون بردي نداشته گفته اگر استقلال را شکست بدهد شادي نمي‌کند. امير قلعه‌نويي هم دوست ندارد به هيچ عنوان بازي را به مظلومي ببازد. آبي‌پوشان اگر بخواهند خود را به کورس قهرماني برسانند بايد در اين بازي پيروز شوند.

البته استقلال چند غايب دارد. هاشم بيک‌زاده، محمد قاضي، خسرو حيدري و حنيف عمران‌زاده در ديدار با مس کرمان به دليل محروميت غايبند. محمد مهدي نظري هم سه اخطاره و محروم است. آرش برهاني هم به دليل سفر کاري‌ به دوبي غايب است.

بايد ديد پرويز مظلومي مي‌تواند لشگر نصفه و نيمه پسران آبي را شکست بدهد يا استقلال هفتمين برد خود را به دست مي‌آورد و هفتمين شکست را هم به مس کرمان تحميل مي‌کند.

اسامي داوران اين بازي به شرح زير است:

روز سه‌شنبه 7 آبان ساعت 15 و 30 ورزشگاه آزادي

سعيد مظفري‌زاده داور و محمدرضا منصوري و مجيد ويشگاهي کمک‌هايش هستند.

اميرحسين فتاحي به عنوان داور چهارم و حسين عسگري به عنوان ناظر داوري است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
گزارش تمرين استقلال

به گزارش فارس،تمرين استقلال به منظور آماده‌سازي اين تيم براي حضور در رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال از ساعت 12 امروز در کمپ مرحوم ناصر حجازي آغاز شد. در تمرين امروز خسرو حيدري، هاشم‌بيک‌زاده و حنيف عمران‌زاده به دليل مصدوميت و آرش برهاني که پيش از اين گفته مي‌شد از قلعه‌نويي مرخصي گرفته است، غايب بودند و محمد قاضي مهاجم مصدوم استقلال که پس از ديدار اين تيم مقابل اف‌سي‌سئول کره جنوبي در تمرينات شرکت نکرده بود به جمع آبي‌پوشان اضافه شد.

*مربيان تيم ملي از جمله مارکار آقاجانيان امروز در تمرينات استقلال حاضر شدند تا براي چندمين بار طي دو هفته اخير تمرينات اين تيم را زير نظر بگيرند.

*آندرانيک تيموريان، پژمان منتظري و جواد نکونام در بين اولين نفراتي بودند که خود را به کمپ استقلال رسانده تا براي تمرين آماده شوند.

*دو سوم از صندلي‌هاي کمپ باشگاه استقلال که از روز گذشته نصب آن آغاز شده بود با ترکيب جديد سفيد و آبي چيده شده و کارگران مشغول تعبيه ساير صندلي‌ها هستند.

*نکته قابل توجه اينکه امير قلعه‌نويي پس از ورود به زمين از اين موضوع خوشحال شده و از مسئولان کمپ تشکر کرد. با اين حال او معتقد بود اي کاش مي‌شد اسم استقلال را به گونه‌اي در بين صندلي‌ها تعبيه مي‌کردند.

*آندرانيک تيموريان و فرهاد مجيدي به محض ورود مجيدي به کمپ استقلال گفت‌وگويي خصوصي را در ماشين فرهاد مجيدي انجام دادند.

*سياوش اکبرپور و عليرضا نيکبخت واحدي با خودروي شخصي مهدي رحمتي به تمرين آمدند.

*نيکبخت واحدي که کلاهي شبيه شخصيت کارتوني پسرخاله به سر داشت زماني که به کمپ آمد مورد توجه بازيکنان قرار گرفت و برخي از آنها با جمله پسرخاله آمد به استقبال وي رفتند.

*محمد قاضي که امروز پس از مدتها در تمرين حاضر شده بود قبل از آغاز تمرين خوش و بش ويژه‌اي را با بازيکنان انجام داده و تمام آنها را در آغوش کشيد. وي با ورود امير قلعه‌نويي به زمين به سمت او رفت و با او هم احوال‌پرسي کرد.

قاضي به صورت اختصاصي به دويدن پرداخته و پس از آن زير نظر پزشک آبي‌پوشان به کارهاي اختصاصي پرداخت. مهاجم مصدوم استقلال امروز در تمرينات گروهي شرکت نکرد.

*قبل از آغاز تمرين نيکبخت واحدي و جواد نکونام به همراه مهدي رحمتي و نظري تنيس‌فوتبال بازي کردند.

*پس از ورود قلعه‌نويي به زمين و به صدا درآوردن سوت آغاز تمرينات بازيکنان با دويدن بدن‌هاي خود را گرم کرده و سپس زير نظر قلعه‌نويي به کارهاي بدني مشغول شدند.

*آيتم بعدي تمرين بازي آقاوسط بود که بازيکنان از سه گروه تشکيل شده و در سه تايم زماني به اين بازي مشغول شدند که از نکات قابل توجه اين بازي مي‌توان به گروه هفت نفره مجيدي، اکبرپور، صادقي، تيموريان، نکونام، منتظري و نيکبخت واحدي اشاره کرد که از شلوغ‌ترين گروه‌ها بوده و جرزني زيادي در بين آنها وجود داشت. ضمن اينکه سيد مجيد رحمتي در گروه ديگر به اين بازي مشغول شد.

*اين بخش از تمرين هم زير نظر قلعه‌نويي برگزار شد و خود قلعه‌نويي پس از نظارت چند دقيقه‌اي به گروه جرزن‌ها اضافه شد.

*در بازي آقاوسط در يک صحنه نيکبخت مجيدي را مصدوم کرد که يک لحظه اين موضوع قلعه‌نويي را نگران کرد اما با گذشت چند دقيقه کاپيتان استقلال دوباره به کار خود ادامه داد.

*دکتر نوروزي دقايقي را به صورت اختصاصي با قلعه‌نويي به صحبت پرداخت.

*بازيکنان استقلال در دو مرحله کارهاي سرعتي و استارت‌هاي سريع را زير نظر مجيد صالح انجام دادند.

*بازيکنان استقلال از جمله اميرحسين صادقي از دکتر نوروزي سراغ هاشم بيک‌زاده را گرفت و در اين خصوص از او پرس و جو مي‌کردند.

*دروازه‌بان‌ها زير نظر بابازاده به تمرينات اختصاصي مشغول بودند.

*از آناليزورهاي استقلال از جمله سيروس دين‌محمدي، شاهرخ بياني و مهدي فنوني‌زاده و همچنين منصور پورحيدري و سرپرست اين تيم، ميرشاد ماجدي در تمرين امروز خبري نبود.

*آيتم آخر تمرين امروز استقلال پاس از جناحين به ضربه‌هاي سر و شوت‌زني بازيکنان اختصاص داشت که در اين بخش پژمان نوري با سانترهاي خوبي که انجام مي‌داد چندين بار موجبات تشويق قلعه‌نويي را از وي فراهم کرد.

*فرهاد مجيدي دقايقي زودتر از ساير بازيکنان کمپ استقلال را ترک کرد که البته قبل از ترک آن در محاصره هوادارانش به عکس گرفتن مشغول شد.

*تمرينات امروز استقلال پس از يک ساعت به پايان رسيد با اين حال چند بازيکن از جمله نکونام،‌تيموريان و جمشيديان همچنان به کار ادامه داده و با حضور رحمتي به ارسال ضربه‌هاي ايستگاهي و ضربات پنالتي مشغول شدند.

*پس از پايان تمرين محمد قاضي همچنان به کارهاي اختصاصي ادامه داده تا بتواند زودتر تا رفع مصدوميت به ترکيب آبي‌پوشان ادامه دهد.

*فردا از ساعت 15 استقلال در يک بازي عقب افتاده از هفته دهم رقابت‌ها در ورزشگاه آزادي به مصاف مس کرمان برود.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه نوعی: از رای نیاوردن صالحی امیری ناراحت شدم/ 414 میلیون برای استقلال قرض گرفتم/ پرسپولیسی ها از پارسال علیه من شعار می دهند

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: هنوز نتوانسته ام در یک بازی تیمم را با ترکیب دلخواه به زمین بفرستم.

به گزارش اوج، امیر قلعه نوعی در کنفرانس خبری قبل از دیدار مقابل مس کرمان اظهارداشت: از بازی قبل بیگ زاده را به دلیل مصدومیت و نظری را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم.غایبان قبلی هم که همچنان حضور ندارند. امروز با 16 بازیکن به اردو رفتیم و شرایط برایمان سخت است اما خوشبختانه با برد مقابل فولاد به جدول برگشتیم و جا دارد باز هم به مجموعه فولاد تبریک بگویم چون آنها بهتر از ما بودند.

وی درباره دیدار با مس کرمان گفت: باز یبا مس سخت است. با توجه به اینکه بازیکنان خسته هستند و همچنان مصدومان زیادی داریم اما می خواهیم با گرفتن 3 امتیاز شرایطمان را در جدول بهتر کنیم. ما تیمی هستیم که علاوه بر مصدومیت بازیکنان با دغدغه مالی هم روبرو هستیم. از نظر بدنی هم عقب هستیم چون 6 هفته قبل از شروع لیگ کار نکردیم. مصدمیتها هم زیاد هستند که جا دارد از کادر پزشکی تیم تشکر کنم.

قلعه نوعی افزود: من هنوز نتوانسته ام در یک بازی تیمم را با ترکیب دلخواه به زمین بفرستم. باید با این شرایط تا نیم فصل کنار بیاییم تا هم مصدومان بهبود پیدا کنند و هم با بازیکنان از نظر تاکتیکی کار کنیم.

سرمربی استقلال درباره وزیر نشدن صالحی امیری ادامه داد: به نظر من ورزش ما یک فرصت خوب را از دست داد. یک بار با صالحی امیری برخورد داشتم اما در همان یک ملاقات دیدم در نگاهش، صحبتش و برنامه هایش آرامش وجود دارد. حضور او می توانست برای ورزش مفید باشد و من از رای نیاوردنش ناراحت شدم.

قلعه نوعی خاطرنشان کرد: باید نگاه مسئولان به ورزش تغییر کند. تا وقتی برنامه نداشته باشیم به جایی نمی رسیم. 98 درصد هزینه ورزش را دولت می دهد اما فایده ای ندارد. همه اعضای استقلال تلاش می کنند مشکلات مالی حل شود اما تلاشها بی فایده است. خودمن به جای اینکه حواسم به مسایل درون زمین باشد 414 میلیون برای استقلال قرض کردم که قرار بود 2 ماهه پرداخت شود اما نشد. خودم و همکارانم نه تنها 7 ماه است هیچ دریافتی نداشته ایم بلکه من از دوستانم به خاطر استقلال دستی پول گرفته ام. البته فتح الله زاده و نجف نژاد تلاش خودشان را می کنند اما من هم مجبور می شوم دستی پول بگیرم.

سرمربی استقلال درباره شعارهای هواداران پرسپولیس علیه وی تاکید کرد: این شعارها از پارسال شروع شده و آغاز کننده آن هم پرسپولیسی ها بودند. رویانیان هم یکی دو بار با من تماس گرفت اما باز هم شعارها ادامه داشت. لیدرهای ما هم ناراحت هستند و هرچه آنها را به آرامش دعوت می کنیم آرام نمی شوند. آنها می گویند چرا به شما و سرپرست تیم توهین می شود اما کسی واکنش نشان نمی دهد. این رفتارها به نفع فوتبال ایران نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا