• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره تجارت، پس انداز و سرمايه گذاري

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
بعضي وقتا واقعن يه استعداداي ويژه اي از خودم نشون ميدم كه خودم هم شگفت زده ميشم!!!

چند وقت پيش يكي از نزديكانم هي بي خودي و به بهانه اينكه ثواب داره!!! به خودش فشار مياورد و روزه ميگرفت. هر چي بهش هشدار و اخطار هم ميدادم،‌ فايده اي نداشت. هفته پيش يه علائم نگران كننده اي ديد. ترسيد نكنه مبتلا به ... بيماري ناجور شده. دكتر براش دستور يه معاينه پيشرفته رو اورژانسي داد. حسابي خودش رو باخته بود. بهش گفتم اين نتيجه همون روزه هاست. به معده ات فشار اومده. كمي خونريزي كرده. دل دردات هم بخاطر همونه. يه خانم دكتري مسخرم كرد. گفت اين علائم ربطي به معده نداره و مشكل مربوط به رودهاشه!!!

بسرعت آزمايش پيشرفته انجام شد. البته در حضور همون خانم دكتر!!! نتيجه دقيقا هموني بود كه گفته بودم. خانم دكتره از اون وقت تا حالا سرش تو لاك كتاباشه. داره آموخته هاش رو مرور مي كنه!!!

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
ديروز تو راه اداره، يهو الكي وانته خاموش شد!!!

هر چي استارت زدم روشن نشد!!!

كاپوت رو دادم بالا شروع كردم به رديابي مساله.

خوب، برقش كار ميكنه
باتريش خوبه.
اتصالات سرجاشونن.
بنزينم كه داره.
كوئل هم خودم تازه عوضش كردم.
استارت كار مي كنه.
دينام سالم و اتصالاتش برقراره.
لوله هاي بنزين به كاربرات رو باز كردم ديدم خشكن!!! براي اطمينان چندتا استارت زدم ديدم، بنزيني بيرون نپاشيد!!!

آهان پيداش كردم. حتما بنزين تموم كرده. شايد درجه بنزين خرابه؟ بنزين تموم كرده ولي نشون نميده.

كلي پياده رفتم تا 4 ليتر بنزين بگيرم و بيارم بريزم تو باك ماشين.

استارت بزنم ديگه حله.

اما نشد. كلي اعصابم بهم ريخت. عجب گرفتاري شديم با اين لگن قراضه هان!!! حتما پمپ بنزينش خراب شده!!!!

دو تا مكانيكي همون ورا پيدا كردم كه تعطيل بودن. يه ساعت علاف شدم تا با ناز و افاده تشريف آوردن.

اولي گفت پام رو از مغازه بيرون نمي زارم. برو هر طور شده خودت بيارش اينجا!!!
آقا اين كه نميشه. تو رو به هر كي دوس داري 50 متر اون ورتره بيا راش بنداز.
نه نميشه و ...

رفتم سراغ دومي. باز يه ربع منتظر شدم تا اومد.

حاجي قربونت برم بيا كارما رو را بنداز. خدا خيرت بده.
- چشه؟
گمونم پمپ بنزينش خراب شده.
- چطور؟
علائم و نشانه ها و دلايل و يافته هام رو فهرست وار براش گفتم.
- من پام رو از مغازه بزارم بيرون 20 تومن مي گيرم!!!
بابا بيخيال. همين 15 متر جلوتره. سر چارراه. تخفيف بده حاجي.
- قيمت همينه.

خلاصه از اون اصرار و از من انكار. تا اينكه من راضي شدم!!!
بزار برم با يه وانت يدكش كنم اينجا. حله؟
- چه پمپش رو عوض كنم چه تعميرش كنم يا فقط يه فوت بكنم، واسه تشخيص 20 تومن ميگيرم.
اي بابا تو كه گفتي پاتو از مغازه بزاري بيرون 20 تومن مي گيري. حالا تشخيصشم در مغازه شد 20 تومن؟

بازم از من اصرار و از اون انكار. بازم راضي شدم. چيكار كنم ديگه. كارم گيره. حالا 20 تومنم پولي نيس بابا. اما يهو يه چيزي به ذهنم رسيد: ميگه يه فوت هم بكنم، 20 تومن ميگيرم!!! نكنه بايد يه فوت تو لوله بنزين بكنم؟؟؟!!! مگه بنزين و باك ماشينم اشغال توش راه داره!!!

بهش گفتم بزار ماشينو يدك كنم، باشه. موقتا خداحافظي كردم و برگشتم سراغ وانتم. لوله بنزين رو در آوردم و دو فوت خركي زدم. لوله رو وصل كردم و استارت زدم.

روشن نشد.

دوباره لوله رو بازم كردم شايد فوته كافي نبوده!!!

ديدم لوله خيسه!!!

ايول. خودشه. درست شد. پس بايد بازم فقط استارت بزنم. يه استارت ديگه زدم. روشن شد.

همگي بگين ايول. ايول. پس مكانيكي هم بلتيم با!!!

Last edited:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
اقا ممنون خوب بود

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
ديروز تو راه اداره، يهو الكي وانته خاموش شد!!!

هر چي استارت زدم روشن نشد!!!

كاپوت رو دادم بالا شروع كردم به رديابي مساله.

خوب، برقش كار ميكنه
باتريش خوبه.
اتصالات سرجاشونن.
بنزينم كه داره.
كوئل هم خودم تازه عوضش كردم.
استارت كار مي كنه.
دينام سالم و اتصالاتش برقراره.
لوله هاي بنزين به كاربرات رو باز كردم ديدم خشكن!!! براي اطمينان چندتا استارت زدم ديدم، بنزيني بيرون نپاشيد!!!

آهان پيداش كردم. حتما بنزين تموم كرده. شايد درجه بنزين خرابه؟ بنزين تموم كرده ولي نشون نميده.

كلي پياده رفتم تا 4 ليتر بنزين بگيرم و بيارم بريزم تو باك ماشين.

استارت بزنم ديگه حله.

اما نشد. كلي اعصابم بهم ريخت. عجب گرفتاري شديم با اين لگن قراضه هان!!! حتما پمپ بنزينش خراب شده!!!!

دو تا مكانيكي همون ورا پيدا كردم كه تعطيل بودن. يه ساعت علاف شدم تا با ناز و افاده تشريف آوردن.

اولي گفت پام رو از مغازه بيرون نمي زارم. برو هر طور شده خودت بيارش اينجا!!!
آقا اين كه نميشه. تو رو به هر كي دوس داري 50 متر اون ورتره بيا راش بنداز.
نه نميشه و ...

رفتم سراغ دومي. باز يه ربع منتظر شدم تا اومد.

حاجي قربونت برم بيا كارما رو را بنداز. خدا خيرت بده.
- چشه؟
گمونم پمپ بنزينش خراب شده.
- چطور؟
علائم و نشانه ها و دلايل و يافته هام رو فهرست وار براش گفتم.
- من پام رو از مغازه بزارم بيرون 20 تومن مي گيرم!!!
بابا بيخيال. همين 15 متر جلوتره. سر چارراه. تخفيف بده حاجي.
- قيمت همينه.

خلاصه از اون اصرار و از من انكار. تا اينكه من راضي شدم!!!
بزار برم با يه وانت يدكش كنم اينجا. حله؟
- چه پمپش رو عوض كنم چه تعميرش كنم يا فقط يه فوت بكنم، واسه تشخيص 20 تومن ميگيرم.
اي بابا تو كه گفتي پاتو از مغازه بزاري بيرون 20 تومن مي گيري. حالا تشخيصشم در مغازه شد 20 تومن؟

بازم از من اصرار و از اون انكار. بازم راضي شدم. چيكار كنم ديگه. كارم گيره. حالا 20 تومنم پولي نيس بابا. اما يهو يه چيزي به ذهنم رسيد: ميگه يه فوت هم بكنم، 20 تومن ميگيرم!!! نكنه بايد يه فوت تو لوله بنزين بكنم؟؟؟!!! مگه بنزين و باك ماشينم اشغال توش راه داره!!!

بهش گفتم بزار ماشينو يدك كنم، باشه. موقتا خداحافظي كردم و برگشتم سراغ وانتم. لوله بنزين رو در آوردم و دو فوت خركي زدم. لوله رو وصل كردم و استارت زدم.

روشن نشد.

دوباره لوله رو بازم كردم شايد فوته كافي نبوده!!!

ديدم لوله خيسه!!!

ايول. خودشه. درست شد. پس بايد بازم فقط استارت بزنم. يه استارت ديگه زدم. روشن شد.

همگي بگين ايول. ايول. پس مكانيكي هم بلتيم با!!!

ایول بابا!خیلی تیزی دمت گرم:)

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
دو سال پيش زنگ زدم به يكي. گوشي رو برداشت گفت الو. گفتم الو سلام.... چطورين خوبين؟ ديدم جواب نيومد!!! گفتم الو ؟ الو ...؟ حدود 20 ثانيه گذشت. بعد گفت سلام عزيزم خوبي؟

گفتم چي شد؟ چرا يهو هيچي نگفتي؟

- كمي خواب آلود بودم.

مطمئني حالت خوبه؟

- آره خوبم.

قدري صحبت و حال و احوال كرديم و بعدش خداحافظي كرديم.

خيلي نگران شدم. به ...گفتم اين نشونه خوبي نيست. زبونش بند اومد. گفت نفوذ بد نزن. از خواب پريده هول شده.

قبول نكردم. فردا صبح تا ظهر تو اينترنت تحقيق كردم. به اين نتيجه رسيدم كه آثار سكته مغزيه!!!

با ... مشورت كردم. راضي شد يه متخصص مغز با گرايش سكته مغزي برام پيدا كنه. يه ساعت بعد زنگ زدم مطلب دكتر و وقت ملاقات گرفتم. اونم با اصرار كه خيلي فوريه و طرف مستعد سكته مغزيه!!!

دوباره زنگ زدم به ... الو سلام. خوبين؟

- تعجب كرد. ديروز حال و احوال كرده بوديم!!!
كمي حاشيه روي و بعد رفتم سر اصل ماجرا كه به نظرم اين حالت خوب نيست و وقت معاينه گرفتم و ...

هر چي اصرار كردم، انكار كرد. آخرش هم عصباني شد و گوشي رو قطع كرد!!!

هفته بعد يه سكته مغزي خفيف كرد. الانه دو ساله تو حرف زدن تا حدي مشكل داره. هر روزم بايد قرص بخوره. متاسفانه تشخيصم درست بود. متاسفانه!!!

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پاتو از تو کفش پزشکا بکش بیرون آقا...:D. شما باز هم داری تو کاری که تخصص نداری دخالت میکنی .با این طرز فکر به هیج جا نمیرسی.بهت قول میدم:p

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
راضي شد يه متخصص مغز با گرايش سكته مغزي برام پيدا كنه. يه ساعت بعد زنگ زدم مطلب دكتر و وقت ملاقات گرفتم. اونم با اصرار كه خيلي فوريه و طرف مستعد سكته مغزيه!!!

شما اگر تونستی یک متخصص مغز با گرایش سکته مغزی :lol: به من معرفی کنی ، من پی تی رو میبوسم میذارم کنار... حالا متخصصی که پشت تلفن تشخیص بذاره ..دیگه بماند:wacko:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
شما اگر تونستی یک متخصص مغز با گرایش سکته مغزی :lol: به من معرفی کنی ، من پی تی رو میبوسم میذارم کنار... حالا متخصصی که پشت تلفن تشخیص بذاره ..دیگه بماند:wacko:

متخصص مغز یا متخصص مغز و اعصاب؟

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
پاتو از تو کفش پزشکا بکش بیرون آقا...:D. شما باز هم داری تو کاری که تخصص نداری دخالت میکنی .با این طرز فکر به هیج جا نمیرسی.بهت قول میدم:p

بقول گلام (كارتون گاليور):
اينو خودم ميدونستم. كارمون تمومه!!!

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
خوب يه چيزايي رو از هفته پيش تغيير دادم. داره جواب ميده.

از قديم گفتن نابرده رنج، گنج ميسر نمي شود. حسابداري بازار تمام وقت مفيدم رو گرفته بود. ظاهرن يه اختلافاتي با حاجي داره پيش مياد. بطور غيرمستقيم موضوع منتقل شده. هم از طرف من به اون و هم بالعكس.

بنابراين الانه يه هفته است كه دوباره روي وانت متمركز شدم. داره جواب ميده بدجوري. ايول ايوله!!!

البته واسه حاجي هم دارم. فقط يه گوشمالي لازم داره. ادعاش ميشه زرنگه. اما راستش اونقد به خودم مغرورم كه مطمئنم زود متوجه ميشه زرنگ بودن آدم به معني نادوني بقيه نيست. خيليا از رو نجابت و حريم داري خيلي چيزا رو نگه ميدارن و نه بخاطر اينكه بلد نيستن و نمي تونن!!!

خلاصه يه كمي بزن بزن و بكش بكش و جرم و جنايت و تبهكاري هم واسه تنوع بد نيست!!!

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
متخصص مغز یا متخصص مغز و اعصاب؟

مشخصاتش رو نوشتم به درد ميخوره:

دكتر بهرامي. متخصص مغز و اعصاب. با گرايش سكته مغزي.

ستارخان. نرسیده به 3 راه تهران ویلا. خ. باغبان. پ47- روزهای شنبه. یکشنبه و چهارشنبه از 30/14 تا 20 تماس: 66523574 و 66518258

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مشخصاتش رو نوشتم به درد ميره:

دكتر بهرامي. متخصص مغز و اعصاب. با گرايش سكته مغزي.

ستارخان. نرسیده به 3 راه تهران ویلا. خ. باغبان. پ47- روزهای شنبه. یکشنبه و چهارشنبه از 14/30 تا 20 تماس: 66523574 و 66518258

آقا ما تو پزشکی متخصص مغز و اعصاب داریم و فوق تخصص جراحی اعصاب. متخصصهای مغز و اعصاب دوره های فوق تخصص و فلوشیپ دارن - نمیدونم تو ایران فوق تخصص داره یا نه - ، اما چیزی به اسم گرایش سکته مغزی یا حتی مشابهش در ایران یا در جهان نداریم ...

بعد در پزشکی یچیزی داریم به اسم تشخیص افتراقی... این یک مقدمات و مراحلی داره ...معاینه ...آزمایش ...سیتی اسکن ...ام آر آی ... تست ورزش ...نوار قلبی... حتی عمل جراحی تشخیصی. اظهار نظر یک پزشک مثل اظهار نظر خاله خان باجی و عمه بلقیس خاتون :دی نیست که با یک نگاه به رخ زرد طرف براش تشخیص میذارن. تو پزشکی به این میگن اظهار نظر غیر مسئولانه. یعنی همینجوری یچیزی میپرونن ، اگر طرف مرد هم کسی نمیاد یقه خاله خان باجی رو بگیره، چون مسئول نیست :دی. اما یک پزشک توی تشخیص افتراقیش صد تا احتمال مختلف رو بررسی میکنه و مطابق یک پروسیجر درمان استاندارد پیش میره.اول احتمالاتی رو بررسی میکنه که ریسک بالاتری دارن و اقدامات عاجل تری میخوان...

حالا خدا نکنه که بعد از کلی آزمایش و ... تشخیص آخر یک پزشک با تشخیص اول یکی مثل شما یجور در بیاد :D ....دیگه هر درجه علمی که پزشک داشته باشه خودشون رو یک درجه می برن بالاتر... :D.غافل از اینکه دفعه بعدی ممکنه انقدر خوش شانس نباشن و اظهار نظر غیر مسئولانشون شاید به قیمت جون یکی یا تاخیر درمانش تموم بشه

خلاصه با هرچی دوست دارید شوخی کنید - حتی برق :D- اما با پزشکی شوخی نکنید. ترکشش برمیگرده میخوره به خودتون

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
آقا ما تو پزشکی متخصص مغز و اعصاب داریم و فوق تخصص جراحی اعصاب. متخصصهای مغز و اعصاب دوره های فوق تخصص و فلوشیپ دارن - نمیدونم تو ایران فوق تخصص داره یا نه - ، اما چیزی به اسم گرایش سکته مغزی یا حتی مشابهش در ایران یا در جهان نداریم ...

بعد در پزشکی یچیزی داریم به اسم تشخیص افتراقی... این یک مقدمات و مراحلی داره ...معاینه ...آزمایش ...سیتی اسکن ...ام آر آی ... تست ورزش ...نوار قلبی... حتی عمل جراحی تشخیصی. اظهار نظر یک پزشک مثل اظهار نظر خاله خان باجی و عمه بلقیس خاتون :دی نیست که با یک نگاه به رخ زرد طرف براش تشخیص میذارن. تو پزشکی به این میگن اظهار نظر غیر مسئولانه. یعنی همینجوری یچیزی میپرونن ، اگر طرف مرد هم کسی نمیاد یقه خاله خان باجی رو بگیره، چون مسئول نیست :دی. اما یک پزشک توی تشخیص افتراقیش صد تا احتمال مختلف رو بررسی میکنه و مطابق یک پروسیجر درمان استاندارد پیش میره.اول احتمالاتی رو بررسی میکنه که ریسک بالاتری دارن و اقدامات عاجل تری میخوان...

حالا خدا نکنه که بعد از کلی آزمایش و ... تشخیص آخر یک پزشک با تشخیص اول یکی مثل شما یجور در بیاد :D ....دیگه هر درجه علمی که پزشک داشته باشه خودشون رو یک درجه می برن بالاتر... :D.غافل از اینکه دفعه بعدی ممکنه انقدر خوش شانس نباشن و اظهار نظر غیر مسئولانشون شاید به قیمت جون یکی یا تاخیر درمانش تموم بشه

خلاصه با هرچی دوست دارید شوخی کنید - حتی برق :D- اما با پزشکی شوخی نکنید. ترکشش برمیگرده میخوره به خودتون

مرسي دكترجون. اما خطر شوخي اونجاييه كه بخواي نسخه بپيچي و اجرا كني. يعني كاري كه خيليا بخصوص با عرض معذرت بيشتر خانوماي خونه دار انجام ميدن و بر و بچ رو ميبندن به قرص و دارو!!! اما تشخيص يا بهتر بگم حدس غيرحرفه اي براي يه عارضه و بيماري و بعد هم تصميم و تشويق به رجوع به پزشك و همكاراي شما نه تنها دست تو كليد برق زدن نيست، بلكه خيلي هم خوبه.

تازه كار و كاسبي دكترا رو هم رونق ميده. دي!!!:cool::thumbsup:

Last edited:

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
تو اين تايپيك تا حالا عمدتا درباره زمين شمال نوشته ام. اينم مربوط ميشه به كليد واژه سرمايه گذاري.

موضوع كار بازار هم مربوط ميشه به كليد واژه تجارت

اما عنوان تايپيك هست درباره تجارت، پس انداز و سرمايه گذاري.

يعني از كليد واژه پس انداز تا حالا چيزي ننوشته ام. در ادامه مي نويسم.

Last edited:
بالا