• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
... سلام ... 6 7 سال مداوم چون استفاده نكردم نمي تونم نظر بدم و اينكه ننوشتيد چند ميلي مصرف مي كنن ... منم تو پستم نوشتم كه اعتياد جسمي نمياره ولي اعتياد رواني داره چون بعدش كه دارو رو قطع كنين ديگه سخت خوابتون ميبره ... علايم اعتياد جسمي رو البته حداقل رو من كه تا حالا نداشته من الان محض اطمينان يه نگاه به كتاب دارو هاي ژنريك ايران انداختم اين نكته ذكر شده بود كه اعتياد جسمي نمياره ... اعتياد جسمي باعث درد و تنش عضلاني و ضعف و در دوز هاي بالاتر از مثلا 5 ميلي آلپرازولام يا 50 ميلي ديازپام تشنجم ميشه ...

باور کنید اعتیاد روانی بارها بدتر از جسمیه.در ضمن اگه مدتهاست دارید مصرف میکنید هرگز یکهو قطع نکنید اگه امکان دارید برای مصرف نکردن به پزشک مراجعه کنید.چون بعد قطعش بی قراری بهتون دست میده و از نظر روانی واقعا آزارتون میده.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
خیلی قرص خوبی هسن خیلی باحاله نشه می کنه چه جور animated-laughing-smiley-emoticon.gif . خورده بودم یه شب بد فکر می کردم این شکلک های یاهو دارن برام شکلک در میارن ....

و فکر می گردم گل های قالی داره حرکت می کنه اقا توهم زده بودیم خفا البته من دوستم دکتر دارو ساز بود همون گاگول این هارو به ما می داد.. خلاصه خیلی به ما حال می داد دیگه چند شب انداختیم بالا دبدم داره اوضاع خراب میشه با یک حرکت خود جوش ترکش کردم:) اراده فولادین

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
باور کنید اعتیاد روانی بارها بدتر از جسمیه.در ضمن اگه مدتهاست دارید مصرف میکنید هرگز یکهو قطع نکنید اگه امکان دارید برای مصرف نکردن به پزشک مراجعه کنید.چون بعد قطعش بی قراری بهتون دست میده و از نظر روانی واقعا آزارتون میده.

بله اعتیاد روانی خیلی سخت تر هست اعتیاد جسمی 21 روزه جسم پاک میشه ولی اعتیاد روانی سالهای سال با انسان می مونه

navid 007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یکم دیگه میخوام برم ببینم میتونم زولپیدم پیدا کنم یا نه
کلا خواب برام بی معنی شده :دی
اگه نتونستم پیدا کنم دیازپام بگیرم؟

navid 007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رفتم
ندادن
قصدم خرید 5 میلیش بود
فردا باید برم دکتر

shirkakao0o0o

Registered User
لایک‌ها
58
فردا صبح علی الطلوع دارم میرم ناصر خسرو واسه زولپیدم ، تقلبی هم دارن اینا؟!

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
فردا صبح علی الطلوع دارم میرم ناصر خسرو واسه زولپیدم ، تقلبی هم دارن اینا؟!

فك نمي كنم تقلبي داشته باشه

ولي پيشنهاد مي كنم از شركت صبحان دارو بگيريد بهترين اثر رو داره ( ورق هاي 20 تايي سفيد رنگ )

ي شركت ديگه هست قرصاش صورتي رنگه ( ورق هاي 10 تايي ) حال آدمو بهم ميزنه ( البته واسه من )

تجربه من ميگه فقط صبحان دارو :rolleyes:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
فك نمي كنم تقلبي داشته باشه

ولي پيشنهاد مي كنم از شركت صبحان دارو بگيريد بهترين اثر رو داره ( ورق هاي 20 تايي سفيد رنگ )

ي شركت ديگه هست قرصاش صورتي رنگه ( ورق هاي 10 تايي ) حال آدمو بهم ميزنه ( البته واسه من )

تجربه من ميگه فقط صبحان دارو :rolleyes:

جسارتا سبحان دارو

shirkakao0o0o

Registered User
لایک‌ها
58
با هزارتا بدبختی از ناصر خسرو جور کردیم:happy: البته یه نفرو گیروآوردم که آشناش تو تهرانپارس داروخونه داشت و ... قضیه خیلی سکرت بود:f34r: . روش نوشته کیش مدیفارم ... اوردوز نکنیم امشب ؟:wacko:

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
با هزارتا بدبختی از ناصر خسرو جور کردیم:happy: البته یه نفرو گیروآوردم که آشناش تو تهرانپارس داروخونه داشت و ... قضیه خیلی سکرت بود:f34r: . روش نوشته کیش مدیفارم ... اوردوز نکنیم امشب ؟:wacko:

چرا میخواین مصرف کنین؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
حتما باید برم روانشناس:D

دوستان 10 میل در شب رو میخوام 15 میل کنم اشکال نداره که؟ اصن توهم نمیده .
بعید میدونم تو عمر استامینیفون کدیین هم خورده باشی :lol:
تو که راست میگی ولی...:D

shirkakao0o0o

Registered User
لایک‌ها
58

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

10 ماه پیش یه مشکل روحی داشتم 25 روز هر روز استفاده میکردم تا بتونم بخوابم هیچ مشکلی هم نداشت

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
باوووو 7تا 7تا میزدم....هیچیپس ب هیچیپس! فقط موقع زدن هر کاری میکردم نفت دریای برنت استخراج نمیشد! همش پشت بازو میشد

خارجیشم که گیر نمییارم

بالا