• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان خسته نباشید

به نظرتون پژو پارس سال ( 90 ) 20 هزار کارکرد ، فنی سالم ، بیمه 7-8 ماه ، گلگیر و سر جلو مالیده .. ، کاپوت عوض شده ( البته الان تعمیر کرده ) و اکی هست ، حداکثر تا چه قیمتی بخریم ضرر نکردیم؟؟؟

لطفا قمیت روز را هم در نظر داشته باشید... و همین طور کارکرد کم ماشین...

ممنون
2i8d4ao.gif

Captive

لایک‌ها
16,665
به همین امید رفتی رای دادی عزیز ؟؟ :blink:

مرد مومن !! شقایق فراهانی چه ربطی داره به گودرز خیابانی؟؟ فقط یک نظر سنجی بود که نظر دوستان رو بدونم .. ممنون بابت آپ :)

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
30تومن...البته الان ماشین دوباره گرون شده..یهو دیدی سر معامله گفت 33تومن ب دل نگیری..........

تیپ ش رو هم نگفتی...... نیست که پژو پارس و405 از مفاخر بعد انقلاب هستن 120نوع تیپ دارن بزنم ب کیبورد...

واقعا چیپس ب سر این مردم اومده که 40تومن میدن به یه ماشین 1600 سی سی اونم فقط 108 اسب!..چیپس ب سر این موتورها مییاد که اینقدر کم اسب میده خدا داند و عبید زادکانی

درضمن تعویض کاپوت کم چیزی نیست...شاید ب دلایل فنی کاپوت قبلی رو به فاکس سپرده و یکی دیگه گذاشته

Captive

لایک‌ها
16,665
30تومن...البته الان ماشین دوباره گرون شده..یهو دیدی سر معامله گفت 33تومن ب دل نگیری..........

تیپ ش رو هم نگفتی...... نیست که پژو پارس و405 از مفاخر بعد انقلاب هستن 120نوع تیپ دارن بزنم ب کیبورد...

واقعا چیپس ب سر این مردم اومده که 40تومن میدن به یه ماشین 1600 سی سی اونم فقط 108 اسب!..چیپس ب سر این موتورها مییاد که اینقدر کم اسب میده خدا داند و عبید زادکانی

درضمن تعویض کاپوت کم چیزی نیست...شاید ب دلایل فنی کاپوت قبلی رو به فاکس سپرده و یکی دیگه گذاشته

ممنون بابت پاسخ

پارس که تیپ فکر نکنم داشته باشه :دی فقط 206 هست که تیپ میزنه .. پارس سال هست مدل 90، دوگانه هم نیست....

کاپوت هم تصادف کرده دیگه و فاکس شده به خارج از کشور... الان من قیمت نقدش رو چک کردم بین 35 هست تا 37 .... دست 2 کار کارده رو 30 ارزش داره؟

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
ممنون بابت پاسخ

پارس که تیپ فکر نکنم داشته باشه :دی فقط 206 هست که تیپ میزنه .. پارس سال هست مدل 90، دوگانه هم نیست....

کاپوت هم تصادف کرده دیگه و فاکس شده به خارج از کشور... الان من قیمت نقدش رو چک کردم بین 35 هست تا 37 .... دست 2 کار کارده رو 30 ارزش داره؟

چیرا ایتفاقا پارس هم تیپ داره..elx lx و اینا

تیپ lx به قیمت 40تومن

و elx به قیمت 47 تومن

همشونم یه شکرن از دَم..

30باید 1 -2-3 بزنی تو گوشش وگرنه همینو 2روز بعد زیره 30 خرده ای نمیدن

تصادفی که باعث تعویض کاپوت شده باشه یه نمه مشکوک ــــه ها..

پَ بیخود نی این 30 میده..

Captive

لایک‌ها
16,665
خب درسته اما تیپ بهش نمیگن معمولا ( مثل 206 ) ، من پارس سال معمولی منظورم هست ... به هر حال ممنون از نظرت ..

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
خب درسته اما تیپ بهش نمیگن معمولا ( مثل 206 ) ، من پارس سال معمولی منظورم هست ... به هر حال ممنون از نظرت ..

اصولا تیپ بندی بر اساس اینجین و فنی و ایناست که تو ایران سرش استوانه ای ـه :D برای پول بیشتر گرفتن از این ملت همه دروغی میگن....

خوده 206 فرانسوی که از سال 97 تا 2006 تولید شد کولن یه تیپ بیشتر نداشت که اونم 206+ بود

اینجا 14تیپ داره ب نیت 14معصوم

خواهش

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
vase masraf konande 28500
dar zemn motmaeni 20ta kar karde?
ye diag bebar hatman

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
ye diag bebar hatman

داووش جسارتا این قیمت های دقیق رو کدام منبع معتبر مییاری؟

اتفاقا 30 بره مصرف کننده گفتم نمایشگاه دار زیر 32نمیده

77267726

Registered User
لایک‌ها
228

من قبلا توکارخرید فروش بودم.اگه کاپوت عوض نشده بود30می ارزید. به جلوبندی ضربه شدید واردشده که کاپوت رو عوض کردن.بعیدهم نیست که گلگیر عوض شده باشه.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چه خبره 30 میلیون ! زیر 30 ارزش داره
کاپوت هم که عوض شده چه بدتر اونم به خاطر تصادف !

//

عزیز از من میشنوی دور و بر ماشین تصادفی نرو چون معلوم نیست کدوم قطعاتش رو تغییر دادن اگرم رفتی به قیمت خوب بخر
یه چیزی هم بگم شاید در حد نظر باشه : جلو بندی پژو پارس خیلی ضعیفه حدود دو هفته پیش یه پژو از عقب زد به ماشینم جلو بندی اومد پایین :D در حالی که فقط سپر من خراش برداشت و پلاک از جاش در اومد :rolleyes:

Captive

لایک‌ها
16,665
ye diag bebar hatman

21500 دقیقا کار کرده...

من قبلا توکارخرید فروش بودم.اگه کاپوت عوض نشده بود30می ارزید. به جلوبندی ضربه شدید واردشده که کاپوت رو عوض کردن.بعیدهم نیست که گلگیر عوض شده باشه.

گلگیر که آره خودش هم گفت مالیده... اما فکر نکنم عوض شده باشه...

مهم ترین چیز الان قیمت روز هست که من تو سایت خود ایران خودرو هم پیدا نکردم ، قسطی رو زده بود فقط.... اگر قیمت کمپانی 34-35 میل باشه ، فکر کنم این ماشین با این شرایط 27-28 بشه خرید

Captive

لایک‌ها
16,665
//

عزیز از من میشنوی دور و بر ماشین تصادفی نرو چون معلوم نیست کدوم قطعاتش رو تغییر دادن اگرم رفتی به قیمت خوب بخر
یه چیزی هم بگم شاید در حد نظر باشه : جلو بندی پژو پارس خیلی ضعیفه حدود دو هفته پیش یه پژو از عقب زد به ماشینم جلو بندی اومد پایین :D در حالی که فقط سپر من خراش برداشت و پلاک از جاش در اومد :rolleyes:

راستش من خودم ماشین دارم ، این رو واسه برادرم میخوایم بگیریم... انجمن باز نیست :دی گفتم بیام اینجا از بچه ها سوال کنم...

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
استارتر چقدر دلار داری؟

محصولات ما کولن حیف ـه پولن..حیف ـه پولت نی؟

به نظر من دور وطنی هارو خط بکش اینا صفرشون مشکل داره چه برسه کارکرده..

فرض بر این میگیریم که 30تومن داری..

5بذار روش MVM 530 ویا MVM315کارکرده بخری مخصوصا 315.....

باز چینی ها کیفیت بهتری دارن موتور بروز تری دارن استاندارد یورو4دارن اسب بخار بیشتر دارن کلی ایربگ و ای بی اس و نوویگشن و .......دارن......نصف این موارد تو محصولات وطنی فقط تو مگان پیدا میشه که 90 میلیونه!! حتی کیفیت قطعاتشم از MVM 530 بَد تره.........

Last edited:

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
پرشیا 90 تصادفی سال بیشتر از 27.5 گرون هست قبل از این سریال اظهار نظرهای تخصصی اقایون بالا نشین؛ پارس سال 90 بی رنگ رو 27 خریدیم 27.200 دادیم به همکار نمایشگاهی در عرض 10 دقیقه!

یه سری دیگه هم قیمت کف بدم برا مصرف کننده تا 300 چاصد تومن بالای این قیمت هم خرید ارزش داره

پرشیا 89 دوگانه فاب بی رنگ و یمه کامل 29

پرشیا 88 سال بیمه کامل 25

پرشیا سال 91 گلگیر رنگ 30.500

پرشیا 90 اتومات 32.600

پرشیا elx 90 بیمه کامل و بی رنگ 38

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
5بذار روش MVM 530 ویا MVM315کارکرده بخری مخصوصا 315.....

باز چینی ها کیفیت بهتری دارن موتور بروز تری دارن استاندارد یورو4دارن اسب بخار بیشتر دارن کلی ایربگ و ای بی اس و نوویگشن و .......دارن......نصف این موارد تو محصولات وطنی فقط تو مگان پیدا میشه که 90 میلیونه!! حتی کیفیت قطعاتشم از MVM 530 بَد تره.........

رو چه حسابی این بنده خدا رو میخوای بندازی تو چاه آخه ماشین چینی مفتم باشه نباید بهش پول داد همین پراید شرف داره به 530
رده بندی موسسه استاندارد رو ندیدی مگه؟
mvm 530 فقط 71 نمره منفی داره تیبای لگن نمره منفیش 65 ه از این کمتره
mvm 315 هم که نیومده آشغال از آب درومده مشکلات اساسی داره
فقط نگو که رده بندی موسسه استتاندارد چرته و حرف ملت درسته!

Captive

لایک‌ها
16,665
استارتر چقدر دلار داری؟

.

دولار؟؟ من دلار ندارم هیچی :) ، والا عرض کردم خودم ماشین دارم واسه برادرم میخوایم ، خواستم یه قیمت حدودی دستم بیاد که با صحبت هایی که دوستان کردن یه چیزایی دستگیرم شد ، البته من با صحبت های دوستم موافق هستم ، واقعا ماشین های چینی زیاد جالبناک نیستند !!

ToxCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
596
رو چه حسابی این بنده خدا رو میخوای بندازی تو چاه آخه ماشین چینی مفتم باشه نباید بهش پول داد همین پراید شرف داره به 530
رده بندی موسسه استاندارد رو ندیدی مگه؟
mvm 530 فقط 71 نمره منفی داره تیبای لگن نمره منفیش 65 ه از این کمتره
mvm 315 هم که نیومده آشغال از آب درومده مشکلات اساسی داره
فقط نگو که رده بندی موسسه استتاندارد چرته و حرف ملت درسته!

باووو اینقدر کوته فکر نباش عمو..

یه منبع از این حرفات بذار ببینم

یه ذره مطالع داشتی تو این حوزه همچین حرفی نمیزدی....

پسر خوب تو کل چینی ها فقط یدونه 315(اونم مونتاژیهای داخلی) یه ایراد کوچیک داشت که اونم مربوط به لنت ش بود...حرف زدن که بلد نیستی حرف نزدن که بلدی..

محصول شاخ مونتاژیمون مگان دیگه ..یه مگان 90 میلیونی رو بذار جلو یه ام وی ام 40 میلیونی بعد ببین کدوم یکی امتیاز منفی ش بیشتره ..بعد حالا حرف از تیبا میزنی!! LOL...برو بده دست یکی که ندونه و اطلاعات نداره.

محصولات داخلی بیشترین آمار مرگ و میر جاده ای رو ب خودشون اختصاص دادن+ مراجعه ب تعمیرگاه+مصرف سوخت و........

همین دوتا خودروساز وطنی رکوردی تو دنیا زدن که چین و هند هم که جمعیتشون میلیاردیه نمیتونن برسن ب رکورد ما

میدونی چنددرصد همین مردم از چینی ها کاملا رضایت دارن!.

در گزارشی که شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران آن را تهیه کرده، میزان رضایت مشتریان از کیفیت 58 خودرو سواری در سال 91 مورد بررسی قرار گرفته است و مشتریان نظر داده‌اند که کیفیت خودروهایشان در چه سطحی قرار دارد. در بازار کم تنوع اما پرفروش خودروهای زیر 20 میلیون تومان MVM 110 بیشترین رضایت مشتریان را به دست آورده، این محصول چینی که در بخش خصوصی (مدیران خودرو) مونتاژ می‌شود، به امتیاز 657 از 1000 رسیده است. اما در جمع خودروهای 20 تا 40 میلیون تومانی بازار (خودروهایی که بیشترین سهم بازار را در اختیار دارند) گریت وال و ام وی‌ام مدل 530 و ام وی ام 315 نیز سه خودروی چینی هستند که مردم از کیفیت آن‌ها بیش از سمند و پارس و 206 و رانا رضایت دارند. همچنین ام جی چینی-انگلیسی نیز بیشترین میزان رضایت مشتریان ایرانی را در بین خودروهای 80 تا 100 میلیونی به خود اختصاص داده است. سهم چینی ها از بازار خودرو ایران

آمارها نشان می‌دهد حضور چینی‌ها در صنعت خودرو ایران طی سال‌های گذشته، روندی صعودی داشته و این روند رو به رشد، نه تنها در حضور مستقیم خودروسازان چینی، بلکه در واردات نیز خود را نشان داده است. طبق آمار، تولید و واردات خودروهای چینی در بازار ایران طی سال 90، رشدی 140 درصدی در مقایسه با سال 89 داشته و این می‌تواند نشان از استقبال ایرانی‌ها از خودروهای چینی یا ضعف خودروسازان داخلی داشته باشد. همچنین در سال 91 نیز چینی‌ها توانسته‌اند تولید و واردات خودروهای خود را به ایران، 105 درصد رشد بدهند و حالا باید منتظر ماند و دید در سال 92 چه آماری از آنها به جا خواهد ماند. چینی‌ها در سال 89 حدود 11 هزار و 100 دستگاه انواع خودرو را در ایران تولید یا وارد کرده‌اند، این در حالی است که در سال 91، این رقم به بالای 54 هزار دستگاه رسیده است. همچنین در چهار ماه ابتدایی امسال نیز چینی‌ها توانسته‌اند بیش از هفت هزار خودرو را تولید یا به ایران وارد کنند. بنابر آمار، خودروسازان چینی طی سال 89 کمتر از یک درصد سهم بازار خودرو ایران را در اختیار داشته‌اند و این رقم در سال 91 به بالای 5/6 درصد رسیده است. آمار می‌گوید، در چهار ماه ابتدایی امسال نیز چینی‌ها توانسته‌اند بیش از چهار درصد سهم بازار خودرو ایران را در اختیار بگیرند.

همونطور که بر اساس این آمار میبینی بازار 20تا 100 میلیونی تو ایران بیشتر دست چینی هاست و از 100بالاتر دست کره ای ها

این 4ماه 92 هم به خاطر گرونی ارز بود که کم وارد.شد الان وارداتش خیلی بیشتر شده...چرا چون مردم استقبال میکنن

Last edited:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
مشکل اینه قیمت ماشین اصلا معلوم نیست ! ایران خودرو هم فروش فوری نداره فقط پیش فروش !

بالا