• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
یا پیکان وانت یا مزدا 1000 که اونم اوراقی باشه و فقط موتورش کار کنه، توی این مملکت به درد نمیخوره ماشین خوب سوار شی، باید یک ماشینی سوار شی که اگر اتفاقی افتاد دلت نسوزه و اگر تو ترافیک گیر کردی همه را زیر بگیری بدون این که خیالت باشه (بله!)

231

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
من همه نظرات دوستان را خواندم
ما خواهم سمند بخرم
سمند EF7 مدل 3/92
به نظر شما خوبه یا نه ؟
آخه مدل 92 میگن خوبه
میشه یگی درست حسابی بیاد بگه بخرم یا نه ؟

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
من الان ۳ ساله ef7 دارم و کلا با همه چیزش آشنایی دارم اگه مدل ۸۹ پیدا کردید بخرید از اون بالاتر نخرید چون کیفیتش به شدت پایین اومده اگه خواستید با عکس هم بهتون نشون می دم خودمم الان تو کار خرید و فروش ماشینم اگه می خواید لنگ قطعه نمونید در صورتی که پولتون کمه ۴۰۵ بگیرید ولی نه اگه مشکل بودجه ندارید ال نود بگیرید . من واسه یه تسمه تایم مجبور شدم ماشین رو یه هفته بخوابونم .
راجع به سوال دوستمون هم که می گغتن نمی کنه باید بگم که سیستم گاز این ماشین برقیه و تو دور پابین اگه شما صد درصد هم پاتون رو گاز باشه او با همون ۳۰ درصد به موتور گاز می ده و از یه جهت خوبه که به موتور اسیب نمی رسه و از یه جهت هم بده که ادم حس می کنه ماشین تبله در صورتی که اینطور نیست
راجع به سیستم cvvt هم باید بگم که اصلا به گاز خوردن ربطی نداره بلکه تایمینگ سوپاپ هارو تنظیم می کنه و باعث می شه ماشین کم مصرف کنه .
اگه خواستید مزایا و معایبش رو هم می تونم بگم .

ارسال شده از Lenovo A820 با استفاده از تپاتالک 2

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
سلام دوستان . میخام کمک فنرهای پرایدم را تعویض کنم چون یکم خراب شدن

میشه بهترین مارک برا بهم معرفی کنید ؟ چی بخرم بندازم که عالی باشه و خیلی نرم ؟ قیمتش مهم نیست

کمک فنرایی هست که مثلا واسه اسپرت باشن و خیلی نرم و عالی

میشه راهنمایی کنید برای خرید بهترین کیفیت

ضمنا برای پراید البته دوگانه دستی بهترین شمع چی بگیرم ؟ بهترین شمع الان چی هست و چطوری بفهمم اصل هست؟

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
بهترین کمک فنر برا پراید KDS (نظر شخصی)

شمع هم اگه بود جه اجازه میده شمع ایریدیومی شرکت دنسو

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
کمک فنرهای Mw چطور هستن ؟

کسی دیگه ای راهنمای نمیخاد بکنه ؟

در مورد شمع بودجه مشکلی نیست . این شمع که گفتید برا پراید مناسب هست؟ مگه پولش چقدره؟

231

Registered User
لایک‌ها
11
من الان ۳ ساله ef7 دارم و کلا با همه چیزش آشنایی دارم اگه مدل ۸۹ پیدا کردید بخرید از اون بالاتر نخرید چون کیفیتش به شدت پایین اومده اگه خواستید با عکس هم بهتون نشون می دم خودمم الان تو کار خرید و فروش ماشینم اگه می خواید لنگ قطعه نمونید در صورتی که پولتون کمه ۴۰۵ بگیرید ولی نه اگه مشکل بودجه ندارید ال نود بگیرید . من واسه یه تسمه تایم مجبور شدم ماشین رو یه هفته بخوابونم .
راجع به سوال دوستمون هم که می گغتن نمی کنه باید بگم که سیستم گاز این ماشین برقیه و تو دور پابین اگه شما صد درصد هم پاتون رو گاز باشه او با همون ۳۰ درصد به موتور گاز می ده و از یه جهت خوبه که به موتور اسیب نمی رسه و از یه جهت هم بده که ادم حس می کنه ماشین تبله در صورتی که اینطور نیست
راجع به سیستم cvvt هم باید بگم که اصلا به گاز خوردن ربطی نداره بلکه تایمینگ سوپاپ هارو تنظیم می کنه و باعث می شه ماشین کم مصرف کنه .
اگه خواستید مزایا و معایبش رو هم می تونم بگم .

ارسال شده از Lenovo A820 با استفاده از تپاتالک 2

سلام
شنیدم می گن کیفیت از اول سال 90 تا آخر سال 91 خوب نیست
می گن سال 92 خوبه !
شما چیزی در این مورد می دونید ؟

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
سلام
شنیدم می گن کیفیت از اول سال 90 تا آخر سال 91 خوب نیست
می گن سال 92 خوبه !
شما چیزی در این مورد می دونید ؟

برعکس گفتی داووووووووووش:D

شک نکن EF7 از هر لحاظ بهتره قابل مقایسه با تکنولوژی دهه 80 نیست

نه داوووش اینطوری ها هم نیست...اکثر EF7 ها مشکل ECU دارن

بهتره اینجا مطالعه بشه نه تنها این سایت بلکه مجلات و مطبوعات خودرویی ایراد های بسیاری از EF7گرفتن

ایراداش نزدیک ـــه 3رقمی بشه :D

تجربه مسافرت با سمند EF7 | مجله پدال

تجربه نگارنده مطلب با سمند صفر که تنها یک مسافرت رفت باهاش

نمی خوام داستان رو کش بدم الان که این مطالب رو می نویسم برگشتیم تهران و سه شنبه 15 فروردین ماهه، ماشین رو روز چهاردهم به یه بنگاه آشنا با حدود 2 میلیون تومان زیر قیمت فروختیم، رابطه من با دوستم خیلی سرد شده، هنوز سمت راست بدن من حس سرماخوردگی داره

r4500l

Registered User
لایک‌ها
61
من سه هفته پیش کمک عقب عوض کردم ، الان دوباره به مشکل خورده باید عوض کنم ! با اینکه گرون ترین کمکی که داشت رو گرفتم (فکر کنم 65 ت --- مدلش رو نمیدونم)
یه نصیحت دوستانه ، روی انتخاب کمک و تعمیرکار دقت کن .... اگه ماشینت دوگانه دستیه فنر لول سی ان جی هم بنداز

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام به همه

دوستان من نهایت 20 میخوام بدم پای ماشین ، فقط مشکلم اینه که با این قیمت فقط میشه پراید گرفت :| پژو و سمند و ... هم تو این قیمت همشون بالای 150 تا کار کردن و به نظرم دیگه عمرشون تموم شده ، مگه نه ؟

که من دوست ندارم پرایدو . به نظرتون از بین ماشین های 1992-2000 خارجی و ... تو این رنج قیمت ( مثل هوندا آکورد و سیویک ) ( دوو سی یلو ) ... چی بهتره ؟ هم از لحاظ وجود قطعات ، ایمنی ، مصرف ، شتاب و ... .

ممنون میشم جواب بدین .

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
20تومن مَگه آکورد میدن! :D شاید سیویک EL , EX بدن سیویک میخوای بگیری اتومات V-TECبگیر اگه گیر آوردی البته :D

با 20تومن بهترین چیزی که میتونی بخری گالانت هست

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
20تومن مَگه آکورد میدن! :D شاید سیویک EL , EX بدن سیویک میخوای بگیری اتومات V-TECبگیر اگه گیر آوردی البته :D

با 20تومن بهترین چیزی که میتونی بخری گالانت هست

نظرت لیفان 520 و سی یلو چیه ؟؟

آکورد رو آره دیدم گرونه :|

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
سیویک خرجش چقدره؟
وسایلش پیدا میشه؟

هزینه هاش مثل کدوم خودروی داخلی هست؟

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
نظرت لیفان 520 و سی یلو چیه ؟؟

آکورد رو آره دیدم گرونه :|

لیفان 520 رو نمونه های 1600 سی سی ـه 520 i ش رو پیشنهاد میکنم ABS داره- EBD داره-DVD با اینترفیس- سیستم HIFI مانیتور وسط ریموت کنترل – ایربگ راننده و سرنشین – سنسور دنده عقب – 4 پنجره برقی – آینه های بغل برقی گرم شونده – گرم کن شیشه ی عقب – قفل مرکزی – کولر-
کمربندهای 3 نقطه کششی- و .............(البته هم نمونه 1300 سی سی اینارو داره هم 1600 )

16سوپاپ ـــه و 115تا اسب داره! با همه این شرایط اندازه پراید میسوزنه! تو حدود قیمت 20 الی 25 به نظر بهترین گزینه ست . اتفاقا میخواستم اون اول هم بگم دیدم گفتی پژو و اینا نگفتم:D حیف پول نی بدی سمند و پژو!

قیمت تیبا امروز: 24 تومن!:eek:

سیویک خرجش چقدره؟
وسایلش پیدا میشه؟

هزینه هاش مثل کدوم خودروی داخلی هست؟

اینقد:D

وسایلش تو تهران و کرج هست ولی تو شهرستان ها یکم سخت گیر میاید

در حدپراید

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
قیمت تیبا امروز: 24 تومن!