• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
32 31 برا ماشین بی رنگه

این حدودا 28 25 بستگی به فروشنده و خریدار داره
واقعا فروشنده باشه یا نه
کاپوت عوض شده پس جلو پلمپ نیست
شاسی رو نگا بنداز حتما

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
باووو اینقدر کوته فکر نباش عمو..

یه منبع از این حرفات بذار ببینم

یه ذره مطالع داشتی تو این حوزه همچین حرفی نمیزدی....

پسر خوب تو کل چینی ها فقط یدونه 315(اونم مونتاژیهای داخلی) یه ایراد کوچیک داشت که اونم مربوط به لنت ش بود...حرف زدن که بلد نیستی حرف نزدن که بلدی..

محصول شاخ مونتاژیمون مگان دیگه ..یه مگان 90 میلیونی رو بذار جلو یه ام وی ام 40 میلیونی بعد ببین کدوم یکی امتیاز منفی ش بیشتره ..بعد حالا حرف از تیبا میزنی!! LOL...برو بده دست یکی که ندونه و اطلاعات نداره.

محصولات داخلی بیشترین آمار مرگ و میر جاده ای رو ب خودشون اختصاص دادن+ مراجعه ب تعمیرگاه+مصرف سوخت و........

همین دوتا خودروساز وطنی رکوردی تو دنیا زدن که چین و هند هم که جمعیتشون میلیاردیه نمیتونن برسن ب رکورد ما

میدونی چنددرصد همین مردم از چینی ها کاملا رضایت دارن!.

همونطور که بر اساس این آمار میبینی بازار 20تا 100 میلیونی تو ایران بیشتر دست چینی هاست و از 100بالاتر دست کره ای ها

این 4ماه 92 هم به خاطر گرونی ارز بود که کم وارد.شد الان وارداتش خیلی بیشتر شده...چرا چون مردم استقبال میکنن

ما بعد از این همه ماشین داری نمیدونیم اونوقت شمایی که تو کف ماشین هستی میدونی!!!
موسسه استاندارد با اون همه مهندسش نمیدونه اونوقت شما که از در دانشگاه هم رد نشدی میدونی!!!
ملت ما کلا عادت دارن تو همه چی اظهار فضل کنن حتی چیزی که اصلا حالیشون هم نیست مشکل شما نیست فقط
شرمنده نمیدونستم کارخونه MVM مال توئه

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
323بهترین گزینست شک نکن من از 88 89 دارمش تا الان دلم نمیاد هیچ جوره بفروشمش و چیز دیگه بگیرم یه روزم بخوام بفروشم انقدر مشتری داره که فروشش به یه روز نمیکشه. شما به فکر فروش هم باش همیشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
خب اين که مسلمه آوانته!
اگه مزدا3 رو ميزاشتى مزدا, اما چون مزدا323 رو گذاشتى قطعا آوانته سرتره

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا اول سقف بودجتو مشخص کن
دیم اینکه زانتیا رو کلا خط بزن،استهلاک یه بخشه،ایمنیش داغونه،داغون،
۱.۵ستاره از ۵ستاره
حیف پول نیست آدم بده زانتیا،اون ایرانیه اومده تو تیم طراحی زانتیا،نتیجه همین میشه دیگه :-D

خلاثه اینکه بودجتو بگو،باقیش با ما

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگر راغب باشی مدل پایین بگیری 323 خوبه ولی برای مدل بالا آوانته بهتره . ضمنا بی خیال ورنا شو که اصلا اتاق محکمی نداره دو نفر که تصادف کردن باهاش که خیلی بد میگفتن ازش .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اگر راغب باشی مدل پایین بگیری 323 خوبه ولی برای مدل بالا آوانته بهتره . ضمنا بی خیال ورنا شو که اصلا اتاق محکمی نداره دو نفر که تصادف کردن باهاش که خیلی بد میگفتن ازش .

برای نظر دادن در مورد ایمنی یه ماشین هیچ وقت نرید تو خیابون تصادف هاشو نگاه کنید،این کاری عوامانس
تست تصادف سایت Euroncap
مگر ماشین های قدیمی و از رده خارج مثه پی کی و پراید و ۴۰۵ و پرشیا که تست تصادفشون موجود نیست
ورنا وضعیت ایمنی مناسبی داره،حداقل از ۴۰۵،سمند،پرشیا و زانتیا بهتره !

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
از پی کی و پراید که خوب مسلما بهتره !! ولی از 405 و زانتیا بعید میدونم . ولی دو تا از دوستان که تصادف کردن میگفتن اتاقش تو تصادفی که داشتن فکر نمیکردن اینقدر داغون بشه . ضمنا ورنا از نظر قیمتی هم جزئ ماشینهای حدود 10 هزار دلاره و در حد خودش باید انتظار داشت

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
خب اين که مسلمه آوانته!
اگه مزدا3 رو ميزاشتى مزدا, اما چون مزدا323 رو گذاشتى قطعا آوانته سرتره

عزیز شما هیچ وقت نمیتونی حتی ماشین ژاپنی رو با کره ای مقایسه کنی. ماشین ژاپنی عمریه و بهترین کیفیتو داره. شما الان میتسوبیشی لنسرو ببین با یه تقویت پدر سری 3 رو در میاره اونم با این سنو سالش.
اینم بهتون بگم مزدا سه اگه به ماشین و این داستاناش وارد باشید فاجعس اینو میتونین از سیم کشیش متوجه شید اونم نمیدونم واسه منتاژشه یا چیز دیگه.
مزدا 323 زمانی شما درک میکنید ارزششو که میبینید اسمش چه خوب در رفته همه جا من هرجا میرم امکان نداره کسی نخاد بخرتش ولی هیوندا بعید میدونم.

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
323 تایید میشه.ولی امکاناتش از اونته کمتره.شتاب هم پایینه.

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
اوانته چیه امکاناتش مگه؟

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
ما بعد از این همه ماشین داری نمیدونیم اونوقت شمایی که تو کف ماشین هستی میدونی!!!
موسسه استاندارد با اون همه مهندسش نمیدونه اونوقت شما که از در دانشگاه هم رد نشدی میدونی!!!
ملت ما کلا عادت دارن تو همه چی اظهار فضل کنن حتی چیزی که اصلا حالیشون هم نیست مشکل شما نیست فقط
شرمنده نمیدونستم کارخونه MVM مال توئه

شما اول یه منبع از اشعارقبلی ت بذار بعد اضهار نظر کن...هنوز حرفای قبلیتو ثابت نکردی عمو

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
دوسته عزیز من الان آوانته دارم قبلا هم زانتیا داشتم
آوانته استهلاک کمتر شتاب بیشتر و همین طور خدمات پس از فروش خوبی داره ولی قیافه ظاهر و خارجش زیاد چنگی به دل نمیزنه
زانتیا کارکرده مدل پایین کلکسیون اشکالات متعدد هست ما سره همین خرابی های متعدد و اذیت کردن سیستم تعلیق و هیدرولیک ماشین فروختیمش اگه میخوای ماشین رو زیاد راه ببری توصیه میکنم زانتیا رو بیخیال بشی
ورنا تو کلاس 206 و 405 و ... است و نظره خاصی روش ندارم
مزدا23 3 هم ماشین بی آزار باکلاس و خوبی است که البته شتاب آوانته رو نداره
در کل اگه میخوای تا 50 تومن هزینه کنی آوانته وانتخاب خوبی است با 50 تومن یه 88 اتومات بهتون میدن حتی با 40 تومن هم میتونی یه 85 دنده ای تمیز بخری
ولی با 60 تومن به نظرم یه کلاس برو بالاتر یه ماکسیما دنده ای تمیز مثلا مدل 85 بخر که از نظر کلاس و سواری یه سره گردن بالاتر از آ<انته و زانتیا است

payman1

Registered User
لایک‌ها
117

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
شتاب 323نسبت به م تورش عالیه تستشو تو آپارات ببینید تندرو بدجور تو شتاب ثانویه جا میزاره. من الان یه تیپ 5دارم دنده اتومات .سانروف فابریک.آینه تاشو برقی. ایربگ . فرمون فوق الاده نرم و کلا ماشین تو دستته من تو پیچای لواسون 70 80 تا میرم و جاهایی خودشو نباخته که هر کدوم از این ماشینا بودن متمعنا کارشون تموم بود .حسم میکنم آوانته یه مقدار پیر مردیه

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
تو اين 4تا مزدا 323
ولى با بودجه شما ميشه مگان هم گرفت که به مراتب از همه اين گزينه ها سرتره و واقعا ماشين همه جوره ايده عالى هست

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

SHAMpex

Registered User
لایک‌ها
177
بابا شماها دیگه کی هستین اصلا نمیدونین رده بندی چی هست ما رو باش با کیا اومدیم 13 بدر!!!

رده بندی کیفی خودروهای داخلی | مجله پدال

شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران - مرورگر مناسب نیست

بَد نیست نظرات مردم رو هم زیرش بخونی و متوجه میشی بر چه اساسی اداره استاندارد ما داره نمره میده :D

ملاک هاشو بخون خنده داره.....

خبری هم از 315نیست و مابقی نیست ..

تو اون آماری هم که اون بالا گذاشتم بین خودروهای 20تا 100 میلیون مردم بیشترین رضایت رو از چینی ها دارن..

ما میدونیم ...بهتره شما بدونی قبل از کپی پیست کردن هرچیزی دقت به خرج بدی..

شنیده های اینو اون رو هم تحویل ما نده

بالا