• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از Denay :
با سلام
من یک مودم bm632 ایرانسل دارم و کارتونش تو اسباب کشی گم شده است خیلی ازش استفاده نکردم ، می خواهم یک مودم bm632 مبین نت نو با طرح B1402 بگیرم هزینه اش چقدر می شود؟ چه مدارکی لازم می باشد ؟
آیا سرعت مبین نت 1024 در تهران خوب است یا مانند ایرانسل می باشد؟ با تشکر.

سلام و خسته نباشید.اگر مودم مبین نت نو میخواهید که میتونین از نمایندگی های تهران بگیرید .مودم 234 هزارتومان براتون در میاد و طرح 1 مگ ماهیانه 32 هزارتومان.اگر هم میخواهید همان مودم Bm632w ایرانسل شما را می توان به مبین نت تبدیل کنم و بتوانید از هر 2 اکانت ایرانسل و مبین نت استفاده کنید.
در خصوص سرعت تاپیک مبین نت هست میتونین بهش سر بزنید از دوستان بپرسید که سرعت مبین نت در تهران چطوره...ولی تفاوتی وجود ندارد.09366359636
در خصوص مدارک هم در وب سایت کاملا توضیح دادم کافیست مدارک مورم نیاز را ارسال کنید به ایمیل بنده.اگر هم معرفی شرکتی نداشتید خودم براتون صادر می کنم.تماس بگیرید تا جامع تر راهنماییتون کنم.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سلام داداش
ببخشید دوباره مزاحمت شدم
من یه مودم ایرانسل دارم میخوام توی مبین نت هم برام ثبتش کنی
مدارک و اینام هم آماده ست
یه مورد دیگه هم اینکه روش تبدیل به مبین نت رو هم بگو
که هم بشه توی ایرانسل ازش استفاده کرد و هم مبین نت

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام داداش
ببخشید دوباره مزاحمت شدم
من یه مودم ایرانسل دارم میخوام توی مبین نت هم برام ثبتش کنی
مدارک و اینام هم آماده ست
یه مورد دیگه هم اینکه روش تبدیل به مبین نت رو هم بگو
که هم بشه توی ایرانسل ازش استفاده کرد و هم مبین نت

با سلام لطفا اطلاعات مودم مورد نیاز را به ایمیل بنده بفرستید.و با شماره 09366359636 تماس بگیرید تا اطلاعات تکمیلی را در اختیار شما قرار بدهم.با تشکر

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
نقل قول نوشته اصلی توسط cure
سلام عزیز
خوب هستی ؟
یه سوال داشتم : من الان یه اکانت ایرانسل با سرعت 128 دارم میخواستم بپرسم میشه یه اکانت دیگه هم با سرعت 512 داشته باشم ؟ یعنی دوتا اکانت داشته باشم
اگر شدنی هست بگو چه کنم
مخلصم

تغییر تعرفه
جناب محمد امین عزیز
وضعیت : انجام شد.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از mortal2 :
سلام دوست عزیز من مودم ایرانسل دارم می خوام تبدیل کنم به مبین نت باید چیکار کنم من تهران هستم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

با سلام و خسته نباشید دوست عزیز لطفا با شماره بنده تماس بگیرید تا اطلاعات تکمیلی را به شما اعلام کنم.با تشکر 09366359636

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نقل از majid 1565 :
من2 سال پیش یک مودم مبین نت از تو سایت خریدم .منتهاانتقال ندادم . الان شماره طرف ندارم کی کد ملی رو بفرسته و انتقال بدم به خودم .البته شرکت 6 ماه بعد از خرید من درخواست کد ملی رو کرد که اونموقع شمارشو داشتم و اونم کپی کارت ملی رو ارسال کرد براشون .ولی یک سال بعد دوباره از من درخواست کد ملی کردند ومن هم چو نداشتم نتونستم بدم و شرکت هم از اون موقع به من خدمات نمیدن.حالا هم میخام انتقال بدم که بتونم بفروشمش .شما کاری میتونیین انجام بدین؟

سلام دوست من.لطفا با شماره بنده تماس بگیرید میتوانم مشکل شما را برطرف نمایم.با تشکر 09366359636

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوست عزیزم
وقتتون بخیر
راستش دیگه اینقدر با این GPRS رفتم توی اینترنت خسته شدم.یک روز سرعت خوب...یک روز در حد زیر دایل آپ...البته من کرمانشاه هستم و منطقه طوری هست که نه میتونم adsl بگیرم و نه مبین نت..
اینترنت وایرلس هم هزینه هاش خیلی سنگینه.
البته من یک دونه مودم جیبی ایرانسل دارم .وقتی تهرانم از اون استفاده میکنم
شما میتونید ایرانسلو 2 کاره کنید؟
اینو میپرسم بخاطر اینکه یک مدتیه توی سرچ شبکه یک اسم mobinnet0e1d می آد(2 خط از 5 خطش برام می آد)...و کور سویی امید...:rolleyes:
من توی سایت مبین نت میرم توی مناطق تحت پوشش میرم ما جزش نیستیم(نه سبز پررنگ و نه کمرنگ).
حالا به نظرتون با توجه به این شبکه که پیدا شده به نظرتون مبین نت جواب میدم.انتظار زیادی هم ندارم.کدوم مودم مناسبتره؟
اینم نقشه:ابی منم.
37075775891235602029.jpg

کقیمتها رو هم میشه بفرمایید
ممنون که راهنمایی فرمودید

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سلام دوست عزیزم
وقتتون بخیر
راستش دیگه اینقدر با این GPRS رفتم توی اینترنت خسته شدم.یک روز سرعت خوب...یک روز در حد زیر دایل آپ...البته من کرمانشاه هستم و منطقه طوری هست که نه میتونم adsl بگیرم و نه مبین نت..
اینترنت وایرلس هم هزینه هاش خیلی سنگینه.
البته من یک دونه مودم جیبی ایرانسل دارم .وقتی تهرانم از اون استفاده میکنم
شما میتونید ایرانسلو 2 کاره کنید؟
اینو میپرسم بخاطر اینکه یک مدتیه توی سرچ شبکه یک اسم mobinnet0e1d می آد(2 خط از 5 خطش برام می آد)...و کور سویی امید...
rolleyessmileyanim.gif

من توی سایت مبین نت میرم توی مناطق تحت پوشش میرم ما جزش نیستیم(نه سبز پررنگ و نه کمرنگ).
حالا به نظرتون با توجه به این شبکه که پیدا شده به نظرتون مبین نت جواب میدم.انتظار زیادی هم ندارم.کدوم مودم مناسبتره؟
اینم نقشه:ابی منم.

کقیمتها رو هم میشه بفرمایید

با اجازه از آقا شهاب
شما اگه بتونید مودم مبین نت رو در ارتفاع قرار بدید
میشه باهاش سیگنال های خوب و در بعضی مواقع عالی گرفت
ولی خب مشکلی که شما دارید اینه که مودم های جیبی قابلیت تبدیل رو ندارن
البته ممکنه تو همین چند وقته آقا شهاب روششو پیدا کرده باشه :D
ولی تا الان که ندیدم کسی این کارو کرده باشه
برای خرید مودم های رومیزی هم میتونید یه سرچ تو همین قسمت بازارچه بزنید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
با اجازه از آقا شهاب

ممنونم دوست عزیزم..ارتفاع یعنی بیرون ساختمان؟.یا توی خونه هم میشه؟ما توی یک آپارتمان 6 طبقه.ط 2 هستیم.ارتفاع از سطح زمین حدود 20 متری هست.پنجره اتاق هم روبروش ساختمانی نیست و بازه. و رو به یک تپه(در دور)
آقا شهاب شما هم لطفا نظرتونو بفرمایید.میگم خیلی هم توقع ازش ندارم(اینقدر با کم سرعت کار کردم دیگه عادی شده).دسته دوم هم شما دارید؟ آماده استفاده.من کارت دانشجویی هم دارم.
سپاس

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
ممنونم دوست عزیزم..ارتفاع یعنی بیرون ساختمان؟.یا توی خونه هم میشه؟ما توی یک آپارتمان 6 طبقه.ط 2 هستیم.ارتفاع از سطح زمین حدود 20 متری هست.پنجره اتاق هم روبروش ساختمانی نیست و بازه. و رو به یک تپه(در دور)
آقا شهاب شما هم لطفا نظرتونو بفرمایید.میگم خیلی هم توقع ازش ندارم(اینقدر با کم سرعت کار کردم دیگه عادی شده).دسته دوم هم شما دارید؟ آماده استفاده.من کارت دانشجویی هم دارم.
سپاس

ببین بستگی به محل نزدیک ترین آنتن داره
یعنی اگه شانست بگه و آنتن طرف همون پنجره باشه دیگه مشکلی نداره
اگه میخوای بیا تو پ.خ تا توضیحات تکمیلی بدم بهت

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوست عزیزم

با سلام دوست من.بنده مودم جیبی را تبدیل نمیکنم متاسفانه.اما هر جا که شما نام شبکه را دیدید که نمی تونید بفهمید که این شبکه مال چه شبکه ای است.با توجه به صحبت های شما بنده عرض میکنم که مودم ایرانسل نمی تواند شبکه مبین نت را پیدا کند!چون بازه فرکانسی متفاوتی دارند.
بهترین راه این است که با مبین نت تماس بگیرید و ببینید وضعیت منطقه چیست؟شماره مبین نت 096790
در ضمن از من میشنوید این مودم همراهتون را بفروشید و از مودم های داخلی وای فای استفاده کنین.چون این نوع مودم ها واقعا بی کیفیت هستند و من به همه مشتری هام حقیقت رو میگم.هم ایرانسل و هم مبین نت هر دو ضعیف از آب در اومدند.

Last edited:

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سپاس

خوب دوست من بنده فقط مودم نو دارم
مودم ایرانسل نو با گارانتی خام 195000
مودم های مبین نت هم با 6% تخفیف هستند.
مودم های دست دوم را در فروم میتونید سرچ کنید و پیدا کنید
در خصوص آنتن
یک روش بیشتر نداره و ان هم این است که ببینین به چه بازه فرکانسی وصل شده و با پاک کردن آن به آنتن دیگه وصل میشید بصورت اتوماتیک البته بازه فرکانسی را مد نظر داشته باشید که بعدا دچار مشکل نشین.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با اجازه از آقا شهاب
خواهش میکنم.خیر هنوز موفق نشده ام..فعلا وقت واسش نمیتونم بزارم.
در ضمن در خصوص این مودم ها هر کدام در شرایط جوی خاصی کارایی دارند پس اگر میخواهید این روش هارا امتحان کنید ببینید آیا به خطراتش می ارزد یا خیر!!!
مثال یکی از دوستان که مودم Bm632w را بعنوان مودم بیرونی استفاده کرده بود.مودم داغون شده بود!

از قدیم میگن سری که درد نمیکنه دستمال چرا ببندید!!!کلا مودم های ضعیفی هستند .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا