• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با این کد من خودشو رجیستر کردم . کد پلاسشو از کسی داره ؟

dj fred عزیز، پیشنهاد می کنم به جای اسمال منیو از true toolbar استفاده کنید، پشیمون نمی شید;)
راستی فضولی نباشه چه دستگاهی خریدید؟ پولتون رو تونستید پس بگیرید ازون جناب ویرجیل؟
292.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
dj fred عزیز، پیشنهاد می کنم به جای اسمال منیو از true toolbar استفاده کنید، پشیمون نمی شید;)
راستی فضولی نباشه چه دستگاهی خریدید؟ پولتون رو تونستید پس بگیرید ازون جناب ویرجیل؟
292.gif

فضولی نباشه ها ، ولی اسمال منو ، مزیت ش اینه که اگر دایرکتوری مربوط به پروگرم رو در فولدر ویندوز شاخه بندی کنید ، و به یک هارد کی نسبت ش بدید، همه برنامه هاتون رو می تونید یک دستی ران کنید ، و یک دستی ببندید.البته من خودم 6ماه تروتولبار استفاده می کردم
نسخه آخر تروتول بار ، یک مزیت هم داره که اونم اسکرین شات گیری هست ، البته بهترین برنامه باسه این کار رسکو هست.
موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فضولی نباشه ها ، ولی اسمال منو ، مزیت ش اینه که اگر دایرکتوری مربوط به پروگرم رو در فولدر ویندوز شاخه بندی کنید ، و به یک هارد کی نسبت ش بدید، همه برنامه هاتون رو می تونید یک دستی ران کنید ، و یک دستی ببندید.البته من خودم 6ماه تروتولبار استفاده می کردم
نسخه آخر تروتول بار ، یک مزیت هم داره که اونم اسکرین شات گیری هست ، البته بهترین برنامه باسه این کار رسکو هست.
موفق باشید

دنی جان به نظر من استفاده از truetoolbar و aebutton plus (روحی فداه
17.gif
) باهم خیلی باحالتره، چون با truetoolbar می شه راحت دسته بندی کرد برنامه هارو، واسه صرفه جویی در زمان خیلی کمک می کنه... بعدم واسه یه دستی کار کردن و کلاً راحتی کار با ae button واسه کلیدها کارای مختلف تعریف کرد... الان من long press واسه کلید ok رو گذاشتم close application
73.gif
... دیگه بسته به سلیقه اس...ولی واسه معرفی این تروتولبار دنی جان من همیشه بهتون مدیون می مونم ...
174.gif
It Rocks

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
رجیستر نمی خواد این که
73.gif
ورژن جدیدترش رجیستر می خواد که همین بهتره!

اولین صفحه ای که میاد رجیستر کد می خواد و نوشته در حالت Trial فقط 10% Data Base dictionary قابل استفادست.

کسی کد رو داره ؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
خیر شما با اون کد پلاس شو رجیستر کردید ، خودش که فری ور هست.

حق با شماست و بسیار ممنون

به شدت دنبال دیکشنری فارسی به انگلیسی و برعکس Longvosoft EngFarsi Dictionary و Flash crad همین شرکت هستم . البته همراه کرکش یا سریالش .

بازم ممنون

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
292.gif

سلام فرهاد جان

ممنون از راهنماییت و همچنین از راهنمایی های دکتر. در حال حاضر K-JAM دارم ولی سرعتش کمه و به طور کامل ازش راضی نیستم. ولی از کیبردش خیلی استفاده می کنم .:blush:

پولمم هنوز پس نداده ولی گفته تا آخر دی ماه پس میده . شانس ماست دیگه ...:(

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اولین صفحه ای که میاد رجیستر کد می خواد و نوشته در حالت Trial فقط 10% Data Base dictionary قابل استفادست.

کسی کد رو داره ؟

رجيستر ديكشنري pocket language teacher ورژن قديمي و pocket artist ver 3

نميدونم چرا سرچ نميكنيد ! ! !

register with: 25RL4U1P4LLN

--------------------------

رجيستر فتوشاپ 3 | (pocket artist 3 ) | رو يكي از بچه ها درخواست كرده بود. مثل اينكه لينك هاي قبل نابود شده.

دانلود برنامه فتوشاپ 3
دانلود كرك فتوشاپ 3

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام سلام
دم صبحي يادم اومد 7 ماهه ميخوام بپرسم كسي كرك Nice Start رو ميتونه پيدا كنه . جاي رجيستر كردن نداره اما پيغام اولش كه ميده ميگه The full software will not this message
ممنون ميشم اگه ...
:blush:
PocketPc_Mehrdad_13_display_3.JPG

خيلي ممنون X_Farhad

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود
با توجه به درخواست دوستان برنامه+ IM ورژن 4.04 رو upload کردم توجه داشته باشید که پس از دانلود پسوند فایل ها رو به rar تغییر بدید.این اخرین ورژن هستش و ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Jabber and Google Talk رو پشتیبانی می کنه و استفاده ازش خیلی ساده است اگه با اینترنت سروکار دار دارید حتما نصبش کنید.

3p.gif

موفق باشید;)

سلام
آقا کسی ورژن جدید IM+ رو داره؟ اصلا اومده؟ اگر اومده که بذارید ممنون میشم اگر هم نیومده که این لینکها DL نمیشن. میشه یکی یه جا up کنه؟
راستی اون Yahoo Messngerی که اینجا گذاشته بودند رو کسی تونست باهاش کانکت بشه ؟

مرسی
نیما

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
آقا کسی ورژن جدید IM+ رو داره؟ اصلا اومده؟ اگر اومده که بذارید ممنون میشم اگر هم نیومده که این لینکها DL نمیشن. میشه یکی یه جا up کنه؟
راستی اون Yahoo Messngerی که اینجا گذاشته بودند رو کسی تونست باهاش کانکت بشه ؟

مرسی
نیما

IM+ رو ازینجا دانلود کنید;)

درضمن من از Yahoo Go! استفاده می کنم که یاهو مسنجر هم داره و کار می کنه:happy:

nima6888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا نیما شما برنامه مشابه yahoo go واسه msn messenger سراغ نداری؟!!

آدم غم غربت که می گیره دیگه غریبه و آشنا حالیش نمی شه پسر جون ادبت کجا رفته نه سلامی نه علیکی...
275.gif
حالت چطوره لانگ جان جون؟:happy:

(واسه طبیعی کردن پست:f34r: ) ::: از همون im+ می شه به اکانت های msn هم connect شد.
البته معمولاً یه pocket msn messenger توی wmها نصب هستش، اگه توی hpت (ارواحنا فدای اون قدو قوارش
273.gif
) نبود، ازینجا دانلود کن;)
مخلصم :)

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
242 صفحه .... اي كم و بيش ميشه گفت بدك نبود ولي يه خدا خير نديده اي يه سايت توپ واسه كرك نرم افزارهاي پاكت پي سي معرفي نكرد كه نكرد اي اي مدير انجمن كجائي كه برسي بداد اين ناتوان

تو رو به جدت قسم يه سايت مفيد واسه كرك نرم افزارهاي به روز پاكت پي سي معرفي بنما

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
242 صفحه .... اي كم و بيش ميشه گفت بدك نبود ولي يه خدا خير نديده اي يه سايت توپ واسه كرك نرم افزارهاي پاكت پي سي معرفي نكرد كه نكرد اي اي مدير انجمن كجائي كه برسي بداد اين ناتوان

تو رو به جدت قسم يه سايت مفيد واسه كرك نرم افزارهاي به روز پاكت پي سي معرفي بنما

يه كم فك كنم لحنتون رو خوشگلتر كنيد بهتر باشه

اينم لينك

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینم برنامه ای که میخواستین،فقط اول read me خوب بخونید و بترتیب کارایی که گفته انجام بدید.اگر به مشکلی برخوردید بگید که بیشتر توضیح بدم.
از برتری های این ورزن اینه که از wi-fi هم ساپورت میکنه.
اینم لینک دانلود:
http://rapidshare.de/files/36390210/IM__v4.21cked.rar.html
بازم میگم،اول read me بخونید.

بالا