با این کد من خودشو رجیستر کردم . کد پلاسشو از کسی داره ؟
dj fred عزیز، پیشنهاد می کنم به جای اسمال منیو از true toolbar استفاده کنید، پشیمون نمی شید
راستی فضولی نباشه چه دستگاهی خریدید؟ پولتون رو تونستید پس بگیرید ازون جناب ویرجیل؟

dj fred عزیز، پیشنهاد می کنم به جای اسمال منیو از true toolbar استفاده کنید، پشیمون نمی شید![]()
راستی فضولی نباشه چه دستگاهی خریدید؟ پولتون رو تونستید پس بگیرید ازون جناب ویرجیل؟![]()
فضولی نباشه ها ، ولی اسمال منو ، مزیت ش اینه که اگر دایرکتوری مربوط به پروگرم رو در فولدر ویندوز شاخه بندی کنید ، و به یک هارد کی نسبت ش بدید، همه برنامه هاتون رو می تونید یک دستی ران کنید ، و یک دستی ببندید.البته من خودم 6ماه تروتولبار استفاده می کردم
نسخه آخر تروتول بار ، یک مزیت هم داره که اونم اسکرین شات گیری هست ، البته بهترین برنامه باسه این کار رسکو هست.
موفق باشید
اين هم يه ديكشنري هست كه جناب l3ardia براي من فرستاده اند و من هم اينجا گذاشتم
![]()
اين هم لينك براي دانلود
کرک یا سزیال لطفا
رجیستر نمی خواد این کهورژن جدیدترش رجیستر می خواد که همین بهتره!![]()
خیر شما با اون کد پلاس شو رجیستر کردید ، خودش که فری ور هست.
dj fred عزیز، پیشنهاد می کنم به جای اسمال منیو از true toolbar استفاده کنید، پشیمون نمی شید![]()
راستی فضولی نباشه چه دستگاهی خریدید؟ پولتون رو تونستید پس بگیرید ازون جناب ویرجیل؟![]()
اولین صفحه ای که میاد رجیستر کد می خواد و نوشته در حالت Trial فقط 10% Data Base dictionary قابل استفادست.
کسی کد رو داره ؟
سلام سلام
دم صبحي يادم اومد 7 ماهه ميخوام بپرسم كسي كرك Nice Start رو ميتونه پيدا كنه . جاي رجيستر كردن نداره اما پيغام اولش كه ميده ميگه The full software will not this message
ممنون ميشم اگه ... :blush:
![]()
با درود
با توجه به درخواست دوستان برنامه+ IM ورژن 4.04 رو upload کردم توجه داشته باشید که پس از دانلود پسوند فایل ها رو به rar تغییر بدید.این اخرین ورژن هستش و ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Jabber and Google Talk رو پشتیبانی می کنه و استفاده ازش خیلی ساده است اگه با اینترنت سروکار دار دارید حتما نصبش کنید.
![]()
موفق باشید![]()
سلام
آقا کسی ورژن جدید IM+ رو داره؟ اصلا اومده؟ اگر اومده که بذارید ممنون میشم اگر هم نیومده که این لینکها DL نمیشن. میشه یکی یه جا up کنه؟
راستی اون Yahoo Messngerی که اینجا گذاشته بودند رو کسی تونست باهاش کانکت بشه ؟
مرسی
نیما
IM+ رو ازینجا دانلود کنید![]()
درضمن من از Yahoo Go! استفاده می کنم که یاهو مسنجر هم داره و کار می کنه:happy:
آقا نیما شما برنامه مشابه yahoo go واسه msn messenger سراغ نداری؟!!
242 صفحه .... اي كم و بيش ميشه گفت بدك نبود ولي يه خدا خير نديده اي يه سايت توپ واسه كرك نرم افزارهاي پاكت پي سي معرفي نكرد كه نكرد اي اي مدير انجمن كجائي كه برسي بداد اين ناتوان
تو رو به جدت قسم يه سايت مفيد واسه كرك نرم افزارهاي به روز پاكت پي سي معرفي بنما