• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
سلام دوستان

من می خوام یک حساب پی پال وریفای کنم .. قصد خرید از سایت های خارجی ندارم.. کار اصلیم با این حساب انتقال در آمدم از سایتهای خارجی به داخل ایرانه ( مثل سایبت نئوباکس و چند تا سایت دیگه)
یکی دور روز گذشته یکی از کسایی که آدم معتبری هست سرویس جدید وریفای کردن پی پال را راه انداخته
که سه جور ویزا کارت می فروشه
یکی قیمت 400 هزار تومنه که ویزا کارت فیزیکی می ده و نوشته اگر حساب پی پال لیمیت شد می شه با این ویزا کارت فیزیکی از لیمیت خارجش کرد؟
چقدر این مساله صحت داره؟ برای خارج کردن از لیمیت داشتن همین ویزا کارت کافیه؟ یا مدارک دیگه هم می خواد؟
نوع دومش که به درد من نمی خورد
و نوع اخر کارت ها کارت ویزای مجازی بود که فقط به درد وریفای کردن می خورد به قیمت 120 هزار تومن
ایا این قیمتهایی که می فروشه منصفانه است؟

به نظر شما بهتره از کدوم نوع کارت استفاده کنم؟( با توجه به نحویه کاری با حساب پی پالم دارم یعنی فقط می خوام پول دریافت کنم و قصد خرید ندارم)

و سوال آخر
وقتی ویزا کارت را برای وریفای استفاده می کنیم آیا بعد از وریفای مبلغی از اون ویزا کارت توی حساب پی پالمون باقی می مونه یا همش مصرف می شه؟

شرمنده که زیاد سوال پرسیدم
ممنون می شم راهنمایی کنید

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پس من چیکار کنم اه زندگیمو گذاشتم پای بازی سازی باید حتما یک جوری به مارکت اندروید راه پیدا کنم یعنی اصلا امکانش نیست بشه پول برداشت ؟؟ نمیشه یک دبیت کارت یا کریت داشته باشیم و بعد از مرچند بریزیم تو حساب بعد بدیم تو یکی از همین سایت های ایرانی که دلار ویزا میخرن بفروشیم بهشون ؟؟ خوب پس این همه کارت به چه دردی میخورن ؟؟
راستی من که همه چیم جعلی بوده یه چیز دیگه هم روش :D نمیشه کشور رو امریکا بذارم ؟؟؟ نمیشه یک ویزا بگیرم که تو امریکا باز شده باشه ؟؟ ای پیم هم که میتونم بذارم برای امریکا نظرت چیه نمیشه چنین کاری کرد ؟؟
انگلیسیم خوب نیست چماقیه

راستی چه کارتی درست کنم برای خریدو فروش راحت ؟؟ یعنی بازی خودم رو بتونم تو سایت خودم هم بذارم برای فروش میدونین چی میگم که ؟؟ به دلار باشه
ممنون

Last edited:

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان

من می خوام یک حساب پی پال وریفای کنم .. قصد خرید از سایت های خارجی ندارم.. کار اصلیم با این حساب انتقال در آمدم از سایتهای خارجی به داخل ایرانه ( مثل سایبت نئوباکس و چند تا سایت دیگه)
یکی دور روز گذشته یکی از کسایی که آدم معتبری هست سرویس جدید وریفای کردن پی پال را راه انداخته
که سه جور ویزا کارت می فروشه
یکی قیمت 400 هزار تومنه که ویزا کارت فیزیکی می ده و نوشته اگر حساب پی پال لیمیت شد می شه با این ویزا کارت فیزیکی از لیمیت خارجش کرد؟
چقدر این مساله صحت داره؟ برای خارج کردن از لیمیت داشتن همین ویزا کارت کافیه؟ یا مدارک دیگه هم می خواد؟
نوع دومش که به درد من نمی خورد
و نوع اخر کارت ها کارت ویزای مجازی بود که فقط به درد وریفای کردن می خورد به قیمت 120 هزار تومن
ایا این قیمتهایی که می فروشه منصفانه است؟

به نظر شما بهتره از کدوم نوع کارت استفاده کنم؟( با توجه به نحویه کاری با حساب پی پالم دارم یعنی فقط می خوام پول دریافت کنم و قصد خرید ندارم)

و سوال آخر
وقتی ویزا کارت را برای وریفای استفاده می کنیم آیا بعد از وریفای مبلغی از اون ویزا کارت توی حساب پی پالمون باقی می مونه یا همش مصرف می شه؟

شرمنده که زیاد سوال پرسیدم
ممنون می شم راهنمایی کنید

1 - از نظر من : قیمتش اصلا منصافانه نیست !
اون 120 تومنیه را من خودم تقریبا با نصف قیمتی که گفته اوکی میکنمش !!!
2 - به نظر من از همون مجازی استفاده کن (چون برای رفع لیمیت تنها نمیتونی به همون مدارک ویزا کارت که بهت میده اکتفا کنی همش چرند و پرنده......
3 - وقتی برای وریفای استفاده میکنی مبلغی بین 1 تا 3 دلار از داخل ویزا کارت برداشته میشه و به حساب پی پال شما انتقال پیدا میکنه (بعد از این که کد را در پی پال بزنید مبلغ به پی پال اضافه میشه) بهتره اینجوری بگم که پولی جایی نمیپره(فی یا کارمزد نداره)
(اگر نیاز داشتی میتونم برات پی پال را اوکی کنم ! خواستی پیغام خصوصی بده در خدمتتون هستم)
سوال دیگه ای داشتید بهم پیغام خصوصی بدید شما تا دقیق/بیشتر راهنماییتون کنم

خوب پس من چیکار کنم اه زندگیمو گذاشتم پای بازی سازی باید حتما یک جوری به مارکت اندروید راه پیدا کنم یعنی اصلا امکانش نیست بشه پول برداشت ؟؟ نمیشه یک دبیت کارت یا کریت داشته باشیم و بعد از مرچند بریزیم تو حساب بعد بدیم تو یکی از همین سایت های ایرانی که دلار ویزا میخرن بفروشیم بهشون ؟؟ خوب پس این همه کارت به چه دردی میخورن ؟؟
راستی من که همه چیم جعلی بوده یه چیز دیگه هم روش :D نمیشه کشور رو امریکا بذارم ؟؟؟ نمیشه یک ویزا بگیرم که تو امریکا باز شده باشه ؟؟ ای پیم هم که میتونم بذارم برای امریکا نظرت چیه نمیشه چنین کاری کرد ؟؟
انگلیسیم خوب نیست چماقیه

راستی چه کارتی درست کنم برای خریدو فروش راحت ؟؟ یعنی بازی خودم رو بتونم تو سایت خودم هم بذارم برای فروش میدونین چی میگم که ؟؟ به دلار باشه
ممنون
نگفتم اصلا امکانش نیست
ببین
یا مستقیم واریز میکنه به حساب بانکیت (که اینجوری باید یه حساب بانکی معتبر در یک کشوری که قبولش داره داشته باشی)
یا به صورت چک مبلغ را برات میفرسته (که در این صورت هم باید یه ادرس واقعی و معتبر در یک کشوری که قبول داره داشته باش)
عزیز من همه چیز میشه منتها شما باید همون ویزا کارت را از کشوری که قبول داره داشتی باشی اونم جوری باشه که حساب بانکی داشته باشه و بتونه برات پول بریزه توش ! (این همه کارت همشون این قابلیت ها را ندارند پس اکثرشون به درد این کار نمیخورن)
شما فرض کن یه ویزا کارت مجازی هم گرفتی که کشورش امریکا هم هست به عنوان یک امریکایی هم شناخته شدی حساب مرچنت را هم وریفای کردی با کشور امریکا
بازی هم ساختی و برای فروش گذاشتی
بازی را ازت خرید و پول اومد داخل حساب مرچنت شما
خوب حالا ویزا کارت مجازی بود که پس به کجا میخوای پول را بریزی ؟
پی پال را برای خارج کردن پول قبول نداره پس میخوای به کجا بریزی ؟
حساب بانکی مجازی از امریکا هم گرفتی پول را ریختی داخل حساب بانکی مجازی دوباره اونجا گیر میکنی !!!
خلاصه این که باید یه واسطه داشته باشی !(وگرنه خیلیییی باید دردسر بکشی)

برای فروش از طریق سایت خودت
بهترین کار همون افتتاح حساب پی پال هست و فروش از طریق پی پال
(خود پی پال برای خریدار ویزا کارت و مستر و پی پال و .... را ساپورت میکنه)
بعد هم که پول اومد تو حسابت پول را میریزی به حساب یه نفر دیگه که پی پال داره (پی پال به پی پال) و در قبالش ریال دریافت میکنی
تموم شد و رفت هیچ دردسری هم نداره....

2 تا نکته :
1 - مرچند نیست و مرچنت هست !
2 - اول برو رو انگلیسیت کار کن که فردا هر جا گیر کردی باید زنگ بزنی اینور اونور تا مشکلت حل بشه اون موقع بلد نیستی مثل چیزی تو چیزی گیر میکنی !
و الان هم برا همون بازی سازی و ساپورت و اینا اخرش انگلیسی میخوای اگر انگلیسی بلد نیستی خوب یه فروشگاه ایرانی بزن و شروع به فروش کن راحت ترین کاره !!!!

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه داداش تو ایران خودم رایگان میذارم فروشگاه هم انگلیسی هستن و زبان بازی ها و نوشته ها هم انگلیسی (با ترجمه گر همه کار میشه کرد )
حالا بگو میشه از مرچنت گوگل به ویزا ریخت ؟؟ خوب اگه اره چرا شما میگین نمیشه از ویزا پول برداشت ؟؟ مگه حتما ویزامون باید مجازی باشه ؟؟ نمیشه ویزایی بگیریم که بتونیم ازش پول برداشت کنیم ؟؟ و بریزیم ؟؟ یعنی چنین ویزایی تو ایران نیست ؟؟ (کسی تو ایران نیست که چنین ویزایی درست کنه ؟؟
ممنون

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوست عزیز اصلا قصد اهانت به شما رو ندارم یک زمانی خودم هم اطلاعاتم خیلی پایین بود و در زمینه ویزا و مستر و پیپال و اینجور چیزها هیچی نمیدونستم اما تو نت سرچ کردم اطلاعاتم رو بردم بالا...شما هم بهتره اطلاعاتتون رو بالاتر ببرید و با مبانی اصطلاحات ویزا و مستر و پیپال بیشتر اشنا بشید بعد حایی اگه اشکال داشتید از افراد آگاه بپرسید. در حال حاضر سوالات شما مثل اینه که من از یکی بپرسم میخ رو تو آبگوشت چقدر بریزم تا مزه اش دیر تر بپزه!! راستش سوالاتتون خیلی عجیبه دوست من...مثلا اینکه میپرسید کسی تو ایران ویزای فلان جور نمیتونه درست کنه!! ویزا اصلا درست کردنی نیست عزیز
بازم ممنون که صحبت های من رو تحمل کردید

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره تو ایران چنین ویزایی نیست که هم مال امریکا یا استرالیا باشه و هم هرکی بتونه توش پول بریزه من یک ویزای مجازی میگیرم که فقط توش 25 دلار باشه بعد تو گوگل ثبت نام میکنم و مرچنت اکانت رو میگیرم بعد که پولو میخام بردارم نمیریزم به حساب کسی بلکه به صورت چک برش میدارم یعنی ادرس خونه ی عموم رو میدم تو استرالیا که چک بره دم خونش بعد اون چکو به پول تبدیل کنه بریزه تو حساب پی پال من بعد حساب پی پال من لیمیت بشه بعد بدم به یک سایت ایرانی که 50 درصد رو خودشون بخورن و 50 درصدو بدن به من :دی :دی
البته به گفته ی کاربر DDL میشه پول رو به صورت چک برداشت حالا خودم نمیدونم میشه یا نه باید نگاه کنم نمیدونم حدس زده یا خونده ولی اگه بشه که حله

MortezaKK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز، کی می‌تونی برام بسازی؟ من خودم وی‌پی‌اس دارم، هر نوع اکانتی که بخواهی برات می‌سازم که باهاش اکانت پی‌پال درست کنی، بعدش که برای فرستادی چک می‌کنم بعد هزینه‌اش رو بهت می‌دم.

rul3s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بنده هم به یک اکانت نیاز دارم

میشه قیمت رو بگید؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوست عزیز، کی می‌تونی برام بسازی؟ من خودم وی‌پی‌اس دارم، هر نوع اکانتی که بخواهی برات می‌سازم که باهاش اکانت پی‌پال درست کنی، بعدش که برای فرستادی چک می‌کنم بعد هزینه‌اش رو بهت می‌دم.

با سلام بنده هم به یک اکانت نیاز دارم

میشه قیمت رو بگید؟

من دیگه از امریکا حساب پیپال باز نمیکنم..در حال حاضر حساب پیپال از اروپا که توسط حساب بانکی وریفای شده و یک ویزا کارت هم به اون متصله میتونم باز کنم....
بای اطلاعات بیشتر لطفا به امضا مراجعه کنید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خواهش میکنم دوستان تقاضای حساب پیپال از آمریکا نکنند...ممنونم

alireza_rezaie13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز اگه بشه که عالی میشه لطفا برا منم پخ کن

mehrad karimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من حساب پی پال برای انتقال وجه و خرید از خارج از ایران میخواستم چیکار باید کنم توضیحاتی میدین به ما؟!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kingx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما کجایین که این حسابو واسه من باز کنید من می خوام نیاز شدیدیهم دارم خواهشا هر چی زود تر به من هم بدید خواهشا خواهشا این ایمیلمه نوکرتم [email protected]

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
آقا شما کجایین که این حسابو واسه من باز کنید من می خوام نیاز شدیدیهم دارم خواهشا هر چی زود تر به من هم بدید خواهشا خواهشا این ایمیلمه نوکرتم [email protected]

عزیزم من تو سه تا پست بلاتر توضیح دادم که از امریکا دیگه درست نمیکنم. لطفا دیگه درخواست افتتاح حساب از امریکا نکنید که شرمندتون میشم.

mohamad89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...برای من یه سوال پیش اومده اگه حساب لیمیت شده باشه چند ماهی!! بعدش وریفایش کنیم لیمیتش از بین میره؟

ramtin2025

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من نیاز به درگاه پی پال دارم برای فروش محصولات سایتم که کاملا لاتینه
مشخصات و آدرس ولید از آلمان دارم
اگه یه وی پی اس هم از آلمان بگیرم
دیگه چی لازمه ؟

tah_206207

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چندتا مطلب جا انداختی حالا یا میدونستین یا نمیدونستین میگم که مطلب کامل بشه .... :
1 - در هیچ کشوری با پاسپورت توریستی حق افتتاح حساب بانکی تهیه ویزا کارت و مستر کارت و... کسی ندارد !(مگر انکه در مدت زمان مشخصی در ان کشور اقامت داشته باشد)
(اولین مطلب که هیچ جا نمیبینم بگن همینه! و به همین خاطر همه کسایی که ویزا کارت های این مدلی میگیرن فکر میکنن واقعا به حساب بانکی بدون واسطه از خود بانک دارن و....) (نکته : مطلب فوق به این معنی نیست که اسم خودت رو کارت نخوره باشه ، بلکه اسم خودتون روی کارت که تحویل میگیرید هست !)
2 - تمام ویزا کارت ها و مستر کارت ها سقف برداشت دارند که لطف کنید بهش توجه کنید پس فردا کارتون گیر نکنه !
3 - ویزا کارت های معرفی شده در بالا قابلیت شارژ (دریافت وجه) از طریق همه جای دنیا را ندارند (فقط میتونی از همون کسی که گرفتی درخواست بدی که برات شارژش کنه)(نمیتونی بری صرافی برات شارژش کنه)
4 - ویزا کارت های فوق قابلیت ارسال وجه به صورت کارت به کارت (ویزا به ویزا) به سایر کارت ها را ندارند (نمیتونی بری صرافی برات دلار توش را نقد بکنه)
5 - الزاما نیازی به ارائه ی حتما پاسپورت به عنوان مدرک شناسایی نیست !
6 - اعتبار سایت فوق در تهیه و تحویل ویزا کارتی که گفتند تایید میشه !
فکر میکنم همین مطالب کارتون را راه بندازه مطالب بیشتر میخواین خودتون پرس و جو و تحقیق کنید!!!

مزایای مهم از نظر من :
اگر میخوای با ویزا کارت فوق حساب پی پال وریفای کنی بسیار عالیه و به کارتون می اید
اگر میخوای همش شارژ کنی و خرید اینترنتی کنی باهاش بازم بسیار عالیه و به کارتون می اید

عیب های مهم از نظر من :
اگر میخوای از سایر افراد پولی دریافت کنی به کارت نمیاد
اگر میخوای خودت راحت بتونی شارژ کنی به کارت نمیاد
امکان مسدود شدن پول درون ویزا کارت توسط بانک هست (همانند مسدود شدن پی پال)
هیچ تضمینی برای مسدود نشدن نیست !!!
همچنین هیچ تضمینی برای دریافت وجه در صورت مسدود شدن نیست !!!!

امیدوارم در انتخاب تونسته باشم اگاه ترتون کرده باشم
دوستان گرامی همیشه قبل از انتخاب تحقیق نمایید
در مورد بالا اگر فقط برای دریافت وجه لازم دارید اصلا به کارتون نمیاد این مدل ویزا کارت مثل این میمونه پولت را ریخته باشی سطل زباله

بابا خود بانک داخل ایران ویزا کارت میداد ویزا کارتاش مسدود شد !(هیچ ربطی به ویزا کارت های فوق نداره لطفا منحرف نشید)
و نهایتا دوست گرامی به حرف های بنده توجه نکن ، خودت برو از 4 نفر که این مدلی دارن بپرس تحقیق کن ببین واقعا چجوریه به کارت میاد یا نه بعد تصمیم بگیر و انتخاب کن

و در انتها بگم که خود بنده صاحب سایت ذکر شده را میشناسم تا حدودی و برای تهیه ی ویزا کارت هم تاییدشون میکنم و هیچ گونه قصدینداشتم از صحبت هام فقط خواستم شما اگاه تر بشید

قصد فقط راهنمایی بود همین و بس
موفق باشید
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییهای خوبتون.
میشه بگید من چطوری می تونم اکانتی داشته باشم که بتونم خودم ازش دریافت داشته باشم؟ چون گفتید عیب این نوع کارت ها ایه که نمیتونیم خودمون ازش دریافت داشته باشیم. من چون آشنای نزدیک هم خارج از کشور ندارم میخواستم بدونم آیت شرکت مطمئنی هس که اینکار رو برام انجام بده؟
من الان برنامه نویس یکی از شرکت های خارجی ایرانی هستم که دیدم اونا از پی پال واسه فروش نرم افزار استفاده می کنن می خواستم خودم هم اطلاعاتی در این زمینه داشته باشم.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

tah_206207

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان ویزا کارتی دارم که بدون واسطه به حساب بانکی بنام خودم متصله و حسابم به نام خودمه تو بانک. مدارک تایید حساب رو هم گرفتم. از صرافی های ایران هم خود بانک گفته چطوری شارژ کنم. با پاسپورت ایرانی گرفتم. ویزا دبیت کارت با قابلیت ۲هزار دلار تراکنش اینترنتی روزانه هست...همین. منم قبل از اینکه این ویزا کارت رو داشته باشم فکر میکردم داشتن این جور ویزا کارت غیر ممکنه ولی خب من دارم.
سلام دوست عزیز
میشه بفرمایید چطوری چنین حسابی رو باز کردید؟ و میشه بگید این حسابی که دارین اون محدودیت هایی که DDL برای کارت هایی که شرکت ها باز می کنند، گفتن رو داره یا نه؟
لطفا منو هم راهنمایی کنید.
ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا