• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
این کارا بی فایدست
تا الان دو تا حساب وریفای شده منو بستن اونم با 500 usd
مسخرست
متاسفانه تا مدرک درست حسابی نداشته باشید حساب رو ببندن نمیتونید باز کنید...برای همین،توصیه میکنم دوستان از اشناهای خارج از کشورشون بخوان که به نام خودشون پیپال باز کنند بدن شما استفاده کنید

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بالاخره چطوری اینو وریفایش کنییییم؟؟؟؟؟ آیا میشه یه سرور معتبر اکانت وریفای شده اشو بزاره و هرکی که از سایتی دریافتی داشت با کد رهگیری که میگیره پولش بی دردسر ریخته بشه به اون حساب و با همون کد پولشو از اون سروربگیره؟؟؟ میشه همچین کاری کرد؟

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان من توی این کارا یه ذره تازه واردم.چند تا سوال داشتم...اگه یکی از آشناهای ما یه حساب پی پال وریفای شده واسم باز کنه و تمام اطلاعات خودش رو هم بده و اون اکانت رو به من بده باز امکان لیمیت شدنش هست؟ اکانتهای کاملا باز رو میشه با آیپی ایران استفاده کرد یا باز نیاز به ...شکن داره؟

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
عنوان تاپیکو دیدم گفتم حتما خبریه .
کسی جواب گرفته یا راه دیگه ای هست که پیپال وریفای داشته باشیم ؟

esprit saint

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:happy:

من حساب پي پال وريفاي شده باز ميكنم متصل به حساب بانكي:happy: خب دوست دارم قبل از اينكه چپ و راست براي ملت حساب باز كنم اول يكم دل و روده پي پال رو بريزم بيرون كه خداي نكرده حسابي باز نكنم كه پول ملت رو به باد بدم!! هرچند كه حساب هاي پي پالي كه باز ميكنم وريفاي شده اند.

درضمن از پي پال كارهاي عزيز خواهش ميكنم بيان اينجا و يك يوزر نيم و پسورد حساب وريفاي شده پي پال رو رايگان ازم بگيرند. حساب پي پال وريفاي شده رايگان هديه من به اين دوستان هست:happy: بعلاوه يك عدد چي چي پن رايگان كه با همون آي پي حساب باز شده(پس احتمال ليميت نزديك به صفره!!)!!!
دوستان لطفا كساني كه حرفه اي اند بيان و يوزر و پسورد رو رايگان ازم بگيرند.

خب من چندتا عكس از صفحات حساب پيپالم گرفتم. ميذارم اينجا تا ساير دوستان هم ببينند. درضمن اسمي كه به نامش حساب باز كردم يك اسم و مشخصات ساختگيه. ميشه به نام و مشخصات خود شما حساب باز و وريفاي كرد.

مشاهده پیوست 266873مشاهده پیوست 266874مشاهده پیوست 266875
سلام دوست عزیز اگه میشه یه جساب هم به من بده خیلی بهش نیاز مندم.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوست عزیز تو سال ۲۰۱۳ پیپال متوجه باگی که داده بود شد و دوره این حسابها سر اومد و پیپال باگش رو برطرف کرد.

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی دیگه نمیشه رایگان گرفت ؟؟ چه بدشانسم
راستی من اشنا خارج از کشور دارم ولی مگه مشکلیه داخل ایران بدیم به دست سایت ها ؟؟ فکر کنم معتبر هستن اینطور فکر نمیکنین ؟؟
به نظر شما چیکار کنم از کدوم سایت بگیرم ؟ safteh . com یا roozpay . com ?? اگه هیچ کدوم دلیل بیارین چرا
من تازه کارم کمک کنید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
راستی من اشنا خارج از کشور دارم ولی مگه مشکلیه داخل ایران بدیم به دست سایت ها ؟؟ فکر کنم معتبر هستن اینطور فکر نمیکنین ؟؟
به نظر شما چیکار کنم از کدوم سایت بگیرم ؟ safteh . com یا roozpay . com ?? اگه هیچ کدوم دلیل بیارین چرا
من تازه کارم کمک کنید

اگه اشنا خارج دارین ازش بخواین به نام خودش باز کنه و بهتون اطلاعاتشو بده که اگه بعدا لیمیت شدین مدارک داشته باشه برای رفع لیمیت

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
من تازه کارم کمک کنید

آشنا تو خارج ندارید؟ اگر کار جدی میخواین انجام بین بهترین کار آشنا تو خارجه.

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
دوستانی که مایل به داشتن حساب پی پال ورفای شده هستند میتونم از طریق یک واسط آمریکایی براشون تهیه کنم؛ ( با اعتبار 3 سال )

البته 100 تومان هم هزینه داره؛

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره تقریبا کار بزرگی میخام انجام بدم
کلا بازیساز هستم میخام بازی تیمی بسازیم برای مارکت اپل و مارکت اندروید
این لیمیت دقیقا چیه یعنی واسه چی لیمیت میشیم ؟؟ مدرک لیمیت شدن چیه یعنی چه مدرکی میخاد ؟؟
ببین من عموم استرالیاست بهش بگم واسم پیپال درست کن از سایت paypal.com ؟؟ بعد همونجا وریفایش کنه ؟؟ هزینه ای هم داره ؟؟
ممنون

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید یک سوال دیگه لیمیت شدن روش های مختلفی داره مثلا چی میخاد ؟؟ یک بار شماره تلفن یه بار قبض ؟؟ یعنی شانسیه ؟؟
لطفا یک بار دیگه سایت روز پی دات کام رونگاه کنین میگه دادن مدارک لازم برای از بین بردن لیمیت یعنی دروغ نوشته ؟؟
نمیخام برا کسی درد سر درست کنم میخام زود تر بگیرم قال قضیه رو بکنم به نظر شما میشه به روز پی اعتماد کرد ؟؟
ممنون

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دادن مدارک برای رفع لیمیت ؟ خوب چه مدارکی اگه فقط یه قبض میخواد بهت بده که اونم به تنهایی کافی نیست ! چرا که ممکنه چیز های دیگه ای هم بخواهد
مدارکی که درخواست میشه ربط مستقیمی به دلیل لیمیت شدن داره...
اگه عموت خارجه بگو برات (برای خودش البته یا اینکه یه گیفت کارت تهیه کنه و برای تو بسازه) یک پی پال ایجاد کنه و در اختیار تو قرار بده که استفاده کنی....
بعدش ای پی ایران باشه ( بری تو اکانت ) دیگه عمرا بتونی رفع لیمیت کنی (مراجعه حظوری برای رفع لیمیت الزامی میشه!)
و 100 تا مسئله دیگه هست که ولش میکنیم ولی این را بدون که مدرک شناسایی هم درخواست میکنن که حویتت را شناسایی کنن (پس یه جوری بزن که مشکل برات پیش نیاد)

و دوست دیگرمون هم که گفتند با 100 تومن این کار را انجام میدن !
خوب دوست گرامی چه مدارکی ارائه میدید شما ؟
اگه هیچی ، که خوب بیا خود من با 70 تومن پی پال میسازم و تحویل میدم به یکی دو نفر هم تحویل ندادم تعداد افراد زیادی هستن که میتونی ازشون بپرسید ببینید مشکلی داشتند یا نه (تعداد کمی به مشکل برخورد کردند) ولی همیشه پاسخ گو بودم و قبل از تحویل تمام شرایط را گفتم
حالا چرا 100 تومن ؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اره تقریبا کار بزرگی میخام انجام بدم
کلا بازیساز هستم میخام بازی تیمی بسازیم برای مارکت اپل و مارکت اندروید
این لیمیت دقیقا چیه یعنی واسه چی لیمیت میشیم ؟؟ مدرک لیمیت شدن چیه یعنی چه مدرکی میخاد ؟؟
ببین من عموم استرالیاست بهش بگم واسم پیپال درست کن از سایت paypal.com ؟؟ بعد همونجا وریفایش کنه ؟؟ هزینه ای هم داره ؟؟
ممنون

کار بزرگ رو با ویزا کارت و حساب بانکی با پنل اینترنت بانکینگ انجام بده نه با پیپال عزیز. من الان برای ملت پیپال میساختم و میسازم اما خودم با ویزا کارت هام کار میکنم و مطمینم که ویزا کارت هام منو هیچوقت تو دام لیمیت نمیندازن چون پشت هر کدوم حساب بانکی هست و حداکثر اتفاقی که بیوفته ویزا کارتم باطل میشه و من میرم خودم شخصا پولشو از بانک میگیرم.

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی سایتها مثل کنگره گیت و ووگل حتما باید پی پال باشه
اقا چیکار کنیم لیمیت میشیم ؟؟ اگه 1 بار ایپیمو تغییر کنه اشکال داره ؟؟ من با پراکسی فیر ای پی مو تغییر میدم
هزینه ی ساخت اکانت پی پال وریفای شده 25 دلاره که اگه کارت نداشته باشی یشه 70 تومن و بعد از گرفتن تو اکانتت پول کارت هم هست یعنی همون 25 تومن می افته
فقط بگین چیکار کنیم لیمیت میشیم که من بدونم چیکار کنم
راستی ویزا کارت گرفتنش راحته ؟؟ برای گذاشتن تو مارکت اندروید 4 تا کارت گفته که ویزا هم توش هست (پی پال نیست )
ممنون

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
و دوست دیگرمون هم که گفتند با 100 تومن این کار را انجام میدن !
خوب دوست گرامی چه مدارکی ارائه میدید شما ؟
اگه هیچی ، که خوب بیا خود من با 70 تومن پی پال میسازم و تحویل میدم به یکی دو نفر هم تحویل ندادم تعداد افراد زیادی هستن که میتونی ازشون بپرسید ببینید مشکلی داشتند یا نه (تعداد کمی به مشکل برخورد کردند) ولی همیشه پاسخ گو بودم و قبل از تحویل تمام شرایط را گفتم
حالا چرا 100 تومن ؟

شما با 70 تومن پی پال امریکایی ورفای می کنید؟!

مختصر عرض میکنم؛ ارزش حساب های آمریکایی نسبت به دیگر حساب ها بسیار بالاتر هست؛ برای مثال همین الان شما اقدام به ساختن یک اکانت جیمیل به نام آمریکا یا کانادا کنید؛ جیمیل سریعا از شما ورفای تلفن آمریکایی که دادید میخواد! ولی همین جیمیل رو به نام یک کشور دیگه مثل امارات یا آلمان و ... بسازید، میبینید که بدون اینکه از شما ورفایی خواسته بشه سریعا جیمیل شما ساخته میشه :)

پیپال های آمریکایی هم به 2 صورت میتونم براتون ورفای کنم ( البته هیچ یک از مراحل توسظ بنده انجام نمیشه و تمام رو واسط آمریکایی که کارشون کلا همین هست انجام میدهند) :

1- از طریق avs vcc آمریکایی یا به عبارتی ویزا کارتهای مجازی مخصوص papal که از بیشترین اعتبار برخوردار هستند و از طریق آن میتونید پی پال خودتون رو ورفای کنید و بلافاصله بعد از ورفای شدن حساب شما به میزان 3$ از طرف پی پال شارژ اولیه میشود ( پی پال دائمی)

2- از طریق vcc آمریکایی که این هم به دلیل آمریکایی بودن از اعتبار بالایی برخوردار هست ولی برای ورفای کردن نیاز به داشتن اکانت بانکی نیز هست که شما پس از وارد کردن اطلاعات این vcc به حساب پی پال خود، یک کد ورفای به صاحبی که vcc برای شما ساخته فرستاده میشه و سپس این کد تاییدیه 4 رقمی در اختیار شما قرار میگیره و میتونید پی پال خودتون رو به مدت 3 سال ورفای شده نگه دارید.

3 - حساب پی پال ورفای شده اروپایی ( کشور سوئیس یا چک ) یا مالزی ، سانگاپور ، تایلند ، برزیل و ژاپن که با avs vcc مالزیایی ورفای میشوند ( پی پال دائمی )

هزینه نوع اول 110 تومان - نوع دوم 100 تومان ( هر 2 پی پال آمریکایی)

هزینه نوع سوم 40 تومان ( پی پال اروپایی و ... )

حالا مال شما که 70 تومان میگیرید کدومه؟ آمریکایی یا ... ؟ و شما چگونه ورفای می کنید ؟ :rolleyes:

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت سافته و روز پی یکی واسه امارات هست و دیگری مالزی من فکر کنم واسه مالزی رو بگیرم

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
شما با 70 تومن پی پال امریکایی ورفای می کنید؟!

مختصر عرض میکنم؛ ارزش حساب های آمریکایی نسبت به دیگر حساب ها بسیار بالاتر هست؛ برای مثال همین الان شما اقدام به ساختن یک اکانت جیمیل به نام آمریکا یا کانادا کنید؛ جیمیل سریعا از شما ورفای تلفن آمریکایی که دادید میخواد! ولی همین جیمیل رو به نام یک کشور دیگه مثل امارات یا آلمان و ... بسازید، میبینید که بدون اینکه از شما ورفایی خواسته بشه سریعا جیمیل شما ساخته میشه :)

پیپال های آمریکایی هم به 2 صورت میتونم براتون ورفای کنم ( البته هیچ یک از مراحل توسظ بنده انجام نمیشه و تمام رو واسط آمریکایی که کارشون کلا همین هست انجام میدهند) :

1- از طریق avs vcc آمریکایی یا به عبارتی ویزا کارتهای مجازی مخصوص papal که از بیشترین اعتبار برخوردار هستند و از طریق آن میتونید پی پال خودتون رو ورفای کنید و بلافاصله بعد از ورفای شدن حساب شما به میزان 3$ از طرف پی پال شارژ اولیه میشود ( پی پال دائمی)

2- از طریق vcc آمریکایی که این هم به دلیل آمریکایی بودن از اعتبار بالایی برخوردار هست ولی برای ورفای کردن نیاز به داشتن اکانت بانکی نیز هست که شما پس از وارد کردن اطلاعات این vcc به حساب پی پال خود، یک کد ورفای به صاحبی که vcc برای شما ساخته فرستاده میشه و سپس این کد تاییدیه 4 رقمی در اختیار شما قرار میگیره و میتونید پی پال خودتون رو به مدت 3 سال ورفای شده نگه دارید.

3 - حساب پی پال ورفای شده اروپایی ( کشور سوئیس یا چک ) یا مالزی ، سانگاپور ، تایلند ، برزیل و ژاپن که با avs vcc مالزیایی ورفای میشوند ( پی پال دائمی )

هزینه نوع اول 110 تومان - نوع دوم 100 تومان ( هر 2 پی پال آمریکایی)

هزینه نوع سوم 40 تومان ( پی پال اروپایی و ... )

حالا مال شما که 70 تومان میگیرید کدومه؟ آمریکایی یا ... ؟ و شما چگونه ورفای می کنید ؟ :rolleyes:

دوست عزیز اصلا به این نتیجه رسیدم که هر کس قیمت خودش را میدهد دیگه غیر از این هم نیست
همین الان بقیه سایت ها همین را هم میان زیر 150 تومن نمیدن
بعدش لطفا فکر نکن با یه آدم نمیدونم چی اسمش را بزارم ( احمق/بی سواد/خنگ/نادان/نا آگاه/بی اطلاع /... هرچی خودت دوست داری اسمش را بزار ) طرف هستی !
این مطلب را هم بگم که من این مطلب را بر خلاف شما برای تبلیغ نگفتم ! فقط خواستم ببینم چرا اینقدر قیمت میگین که با یه حساب ساده به این نتیجه رسیدم که همچین گرون هم نمیگی ... چون از شخص دیگری این وسط استفاده میکنی !
اگه شما خودتون وریفای را انجام نمیدین من خودم هم وریفای را انجام میدم ! اگه طرف قابل شما 3 ساله تو این کار بوده و طرفت تو امریکا هست من بیشتر از اون در این کار و در خارج از ایران بوده ام و. و. و...
بگذریم من نیازی ندارم چیزی را برای کسی اثبات کنم فقط گفتم که فکر نکنی با ادم نا اگاهی طرف هستی ، همین !
اما پاسخ شما : پی پال از هر کشوری مایل باشه طرف باز میکنم ، و پی پال آمریکا هم با کارت اعتباری و حساب بانکی وریفای میشه .... معمولا هم اعتبار 5 ساله هست چون از ویزا کارت مجازی استفاده نمیشه !!! دلیل این قیمت هم اینه که همه چیش دست خودمه و نیازی ندارم از کس دیگه ای برم چیزی بخرم (مثلا ویزا کارت یا حساب بانکی یا....)
با توضیحات فوق به این نتیجه میرسی که این قیمت 70 تومن هم سودش برا من بیشتر از اون 100 تومنی هست که شما داری میدی !!!
به هر حال بهتره دیگه این بحث را کش ندیم چون من اصلا وقتش را ندارم
امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشده باشید
موفق باشید

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز اصلا به این نتیجه رسیدم که هر کس قیمت خودش را میدهد دیگه غیر از این هم نیست
همین الان بقیه سایت ها همین را هم میان زیر 150 تومن نمیدن
بعدش لطفا فکر نکن با یه آدم نمیدونم چی اسمش را بزارم ( احمق/بی سواد/خنگ/نادان/نا آگاه/بی اطلاع /... هرچی خودت دوست داری اسمش را بزار ) طرف هستی !
این مطلب را هم بگم که من این مطلب را بر خلاف شما برای تبلیغ نگفتم ! فقط خواستم ببینم چرا اینقدر قیمت میگین که با یه حساب ساده به این نتیجه رسیدم که همچین گرون هم نمیگی ... چون از شخص دیگری این وسط استفاده میکنی !
اگه شما خودتون وریفای را انجام نمیدین من خودم هم وریفای را انجام میدم ! اگه طرف قابل شما 3 ساله تو این کار بوده و طرفت تو امریکا هست من بیشتر از اون در این کار و در خارج از ایران بوده ام و. و. و...
بگذریم من نیازی ندارم چیزی را برای کسی اثبات کنم فقط گفتم که فکر نکنی با ادم نا اگاهی طرف هستی ، همین !
اما پاسخ شما : پی پال از هر کشوری مایل باشه طرف باز میکنم ، و پی پال آمریکا هم با کارت اعتباری و حساب بانکی وریفای میشه .... معمولا هم اعتبار 5 ساله هست چون از ویزا کارت مجازی استفاده نمیشه !!! دلیل این قیمت هم اینه که همه چیش دست خودمه و نیازی ندارم از کس دیگه ای برم چیزی بخرم (مثلا ویزا کارت یا حساب بانکی یا....)
با توضیحات فوق به این نتیجه میرسی که این قیمت 70 تومن هم سودش برا من بیشتر از اون 100 تومنی هست که شما داری میدی !!!
به هر حال بهتره دیگه این بحث را کش ندیم چون من اصلا وقتش را ندارم
امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشده باشید
موفق باشید

آقای محترم شما توی پست قبلی من حرف توهین آمیزی دیدید؟ به شما خدایی نکرده بی حرمتی کردم ؟ چیزی گفتم ؟

دوستان عزیزی که اینجا هستید آیا من بی احترامی کردم ؟

شما فرمودید 100 تومن واسه چی میگیرید و... ؛منم فقط توضیحات رو دادم که واسه بقیه دوستان خدایی نکرده سوء تفاهم نشه و کامل در جریان عملیات ورفای باشند.

طرف واسط بنده هم ایرانی نیستند، آمریکایی اصل هستند و نزدیک 6 سال هم هست دارم واسه کارای شخصی باهاشون کار میکنم (البته کار خودشون هم همینه)و خرید های بالای 30 هزار دلاری هم بدون هیچ مشکلی باهاشون انجام دادم؛

فروش دلار یا فروش اکانت ورفای هم کار بنده نیست؛ چون بنده فقط مصرف کننده هستم و همانطور که فرمودید اون قیمتی که عرض کردم هم خیلی پایینه، علت هم اینه که یک ریال هم سودی روش نکشیدم؛ چون کارم فروش اکانت ورفای نیست و نیازی هم به 50 تومن مثلا سود این کار ندارم.. دیدم دوستمون توی ورفای گیر افتادن گفتم کمکی کرده باشم و از طریق رابط خودم بتونم به ایشون هم کمکی کرده باشم.

همانطور هم فرمودید بهتره بحث ادامه ندیم؛ اگر هم واقعا باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا