• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان:happy:

من حساب پي پال وريفاي شده باز ميكنم متصل به حساب بانكي:happy: خب دوست دارم قبل از اينكه چپ و راست براي ملت حساب باز كنم اول يكم دل و روده پي پال رو بريزم بيرون كه خداي نكرده حسابي باز نكنم كه پول ملت رو به باد بدم!! هرچند كه حساب هاي پي پالي كه باز ميكنم وريفاي شده اند.

درضمن از پي پال كارهاي عزيز خواهش ميكنم بيان اينجا و يك يوزر نيم و پسورد حساب وريفاي شده پي پال رو رايگان ازم بگيرند. حساب پي پال وريفاي شده رايگان هديه من به اين دوستان هست:happy: بعلاوه يك عدد چي چي پن رايگان كه با همون آي پي حساب باز شده(پس احتمال ليميت نزديك به صفره!!)!!!
دوستان لطفا كساني كه حرفه اي اند بيان و يوزر و پسورد رو رايگان ازم بگيرند.

خب من چندتا عكس از صفحات حساب پيپالم گرفتم. ميذارم اينجا تا ساير دوستان هم ببينند. درضمن اسمي كه به نامش حساب باز كردم يك اسم و مشخصات ساختگيه. ميشه به نام و مشخصات خود شما حساب باز و وريفاي كرد.

Untitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpg

Last edited:

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان:happy:

من حساب پي پال وريفاي شده باز ميكنم متصل به حساب بانكي:happy: خب دوست دارم قبل از اينكه چپ و راست براي ملت حساب باز كنم اول يكم دل و روده پي پال رو بريزم بيرون كه خداي نكرده حسابي باز نكنم كه پول ملت رو به باد بدم!! هرچند كه حساب هاي پي پالي كه باز ميكنم وريفاي شده اند.

درضمن از پي پال كارهاي عزيز خواهش ميكنم بيان اينجا و يك يوزر نيم و پسورد حساب وريفاي شده پي پال رو رايگان ازم بگيرند. حساب پي پال وريفاي شده رايگان هديه من به اين دوستان هست:happy: بعلاوه يك عدد چي چي پن رايگان كه با همون آي پي حساب باز شده(پس احتمال ليميت نزديك به صفره!!)!!!
دوستان لطفا كساني كه حرفه اي اند بيان و يوزر و پسورد رو رايگان ازم بگيرند.

نیازی به ارائه ی رایگان نیست
ولی خوب خودتون بهتر میدونید
در هر صورت مایلم بدونم که حساب بانکی از چه بانکی هست تا حداقل خودم بدونم میشه بهش اطمینان کرد یا خیر
در صورت امکان به بنده اطلاع دهید ، مشکل ای پی از نظر بنده زیاد مهم نیست چون خیلی راحت میشه ای پی عوض کرد و کسی کاری باهات نداشته باشه
در هر حال
اگر مایل بودید به بنده پیام دهید
با تشکر

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نیازی به ارائه ی رایگان نیست
ولی خوب خودتون بهتر میدونید
در هر صورت مایلم بدونم که حساب بانکی از چه بانکی هست تا حداقل خودم بدونم میشه بهش اطمینان کرد یا خیر
در صورت امکان به بنده اطلاع دهید ، مشکل ای پی از نظر بنده زیاد مهم نیست چون خیلی راحت میشه ای پی عوض کرد و کسی کاری باهات نداشته باشه
در هر حال
اگر مایل بودید به بنده پیام دهید
با تشکر
پخ شد.
درمورد آيپي اتفاقا به نظر من خيلي مساله ظريفه!! من از همون آيپي براي ساختن اكانت استفاده ميكنم كه شما يا هر كس ديگه بعد از تحويل گرفتن حساب با اون آيپي وصل ميشه...درواقع هيچوقت آيپي عوض نميشه مثلا من با آيپي آمريكا كه حسابو ميسازم دوستمون موقع تحويل گرفتن يكهو با آيپي ژاپن وصل نميشه كه پيپال مشكوك بشه و حسابو ليميت كنه...با اين روش من،، كه چي چي پن رو ميدم به شما همواره آيپي ثابته:)

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
پخ شد.
درمورد آيپي اتفاقا به نظر من خيلي مساله ظريفه!! من از همون آيپي براي ساختن اكانت استفاده ميكنم كه شما يا هر كس ديگه بعد از تحويل گرفتن حساب با اون آيپي وصل ميشه...درواقع هيچوقت آيپي عوض نميشه مثلا من با آيپي آمريكا كه حسابو ميسازم دوستمون موقع تحويل گرفتن يكهو با آيپي ژاپن وصل نميشه كه پيپال مشكوك بشه و حسابو ليميت كنه...با اين روش من،، كه چي چي پن رو ميدم به شما همواره آيپي ثابته:)

ممنون از پ.خ پاسخ دادم بهتون
در مورد ای پی هم من گفتم برای حداقل برای من کار راحتیه که ای پی را عوض کنم کسی بهم کاری نداشته باشه پی پال مشکوک نشه و گیر ندهد وگرنه حرف شما هم تا حدودی درسته
در هر صورت سپاس
موفق باشید

payza17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام،
اگه ممکنه برا بنده بفرستید.

---------------
در مورد ip با نرم افزار tor میشه ip هر کشوری رو گرفت
شما از چی استفاده میکنی که ip ثابت میمونه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با سلام،
اگه ممکنه برا بنده بفرستید.

---------------
در مورد ip با نرم افزار tor میشه ip هر کشوری رو گرفت
شما از چی استفاده میکنی که ip ثابت میمونه

متاسفانه براي خودم 100% رايگان در نمياد. براي حرفه اي هاي پيپال ميخوام بفرستم كه بررسي كنند ببينند چطوره و اينجوريا...
من از *** استفاده ميكنم. آي پي تقريبا ثابت ميمونه

payza17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
متاسفانه براي خودم 100% رايگان در نمياد. براي حرفه اي هاي پيپال ميخوام بفرستم كه بررسي كنند ببينند چطوره و اينجوريا...
من از *** استفاده ميكنم. آي پي تقريبا ثابت ميمونه

هزینه اش رو اعلام نمایید

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
لطفا جهت تست و اطمینان یه اکانت با مشخصات جعلی ارسال کنید تا چک بشه
بگید از ای پی چه کشوری هم ساختید کافیه
مشکلی واسه چنج ای پی نیس

Sent from my HTC Sensation Z710e

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
لطفا جهت تست و اطمینان یه اکانت با مشخصات جعلی ارسال کنید تا چک بشه
بگید از ای پی چه کشوری هم ساختید کافیه
مشکلی واسه چنج ای پی نیس

Sent from my HTC Sensation Z710e

درحال حاضر ساختيم و در حال بررسي هستيم. به محض گرفتن جواب مناسب اعلام ميكنيم...:)

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
از نظر ای پی خوب از وی پی اس های خودمون به شما یوزر چیز پن میدیم خدمت شما
من یکی میخوام برام بسازید اطلاعات حساب بانک مال کجا و کدام کشور هست؟
یک سوال خصوصی چرا رایگان؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
لطفا اطاعات رو برام بفرستید
بانک و ادرس و...

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
از نظر ای پی خوب از وی پی اس های خودمون به شما یوزر چیز پن میدیم خدمت شما
من یکی میخوام برام بسازید اطلاعات حساب بانک مال کجا و کدام کشور هست؟
یک سوال خصوصی چرا رایگان؟

اطلاعات حساب بانكي مال كشور آمريكاست و پي پال هم به نام و هويت آمريكايي هاست...
اين تاپيك رو زدم براي اين كه چند نفر از حرفه اي هاي پي پال بيان و چند تا اكانت رو رايگان بهشون بدم تا باهاش كار كنند ببينند چطوريه و اينجوريا نظرشون رو برام بفرستن. الان اكانت ها رو ساختم و داريم روشون كار ميكنيم كه ببينيم تو تراكنش ها پي پال چطوري عمل ميكنه. به محض گرفتن جواب مثبت به تمام دوستاني كه اينجا پيام گذاشتن يا پي ام دادن اعلام ميكنيم:)

mr.w

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش!!! درست کار میکنه پی پال هاتون؟؟ من میخوام اگر ممکنه برای منم بفرستید!!!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام داداش!!! درست کار میکنه پی پال هاتون؟؟ من میخوام اگر ممکنه برای منم بفرستید!!!
سلام دوست عزيز
دارم چك ميكنمش به نتيجه مثبت كه برسم كه مطمئن بشم تو تراكنش ها مشكلي پيش نمياد بهتون خبر ميدم.:)

Mili coyote

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز از نظر چیز پی ان مشکلی نداره.هرجای آمریکا که بخواین میتونیم سرور ردیف کنیم

فقط اگر امکان داره به من هم بگین که چطور شد و به کجا رسید؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوست عزیز از نظر چیز پی ان مشکلی نداره.هرجای آمریکا که بخواین میتونیم سرور ردیف کنیم

فقط اگر امکان داره به من هم بگین که چطور شد و به کجا رسید؟

سلام دوست عزيز

راستش هنوز وقت نكردم خودم چك كنم ببينم چي شد بالاخره. اين چند روز واقعا درگير بودم. حتما به محض اينكه تراكنشي از اين حساب ها انجام دادم به تمام دوستان خبر ميدم. براي چي چي پن هم مشكلي نيست...:)

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
اگه اکی شد و موردی نداشت تو تراکنش ها به منم یه پ خ بده حتما میخوام مرسی...تا الان چی شده؟؟؟موردی نبوده؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان اين عكس يعني ليميت شدن حساب؟:D (لطفا اونايي كه مطمئن هستن جواب بدن و كسي رو هوا چيزي نپرونه:D) اگر جوابتون مثبته بايد بگم عجب موجوديه اين پيپال هيچ جوري نميشه دورش زد مگه با يك فتوشاپ كار حرفه اي كه بياد يكي دو مدركو فتوشاپ كنه:D كسي هست؟ ميتونيد اينقدر تميز كار كنيد كه پيپالم نفهمه؟ من مدارك رو دارم حساب رو هم وصل ميكنم به حساب آمريكايي فقط بايد يكي بياد مدارك رو بر اساس اسم هايي كه من ميدم فتوشاپ كنه(خدا از سر تقصيراتمون بگذره!!)

Untitled.jpg

اينم يك نگاهي بندازيد ببينيد چي ميگه(مال همون حسابيه كه عكس بالايي رو ازش گذاشتم. لطفا بازم پيپال كاراي حرفه اي جواب بدن;)
Untitled-1.jpg

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستان اين عكس يعني ليميت شدن حساب؟:D (لطفا اونايي كه مطمئن هستن جواب بدن و كسي رو هوا چيزي نپرونه:D) اگر جوابتون مثبته بايد بگم عجب موجوديه اين پيپال هيچ جوري نميشه دورش زد مگه با يك فتوشاپ كار حرفه اي كه بياد يكي دو مدركو فتوشاپ كنه:D كسي هست؟ ميتونيد اينقدر تميز كار كنيد كه پيپالم نفهمه؟ من مدارك رو دارم حساب رو هم وصل ميكنم به حساب آمريكايي فقط بايد يكي بياد مدارك رو بر اساس اسم هايي كه من ميدم فتوشاپ كنه(خدا از سر تقصيراتمون بگذره!!)

مشاهده پیوست 273364

اينم يك نگاهي بندازيد ببينيد چي ميگه(مال همون حسابيه كه عكس بالايي رو ازش گذاشتم. لطفا بازم پيپال كاراي حرفه اي جواب بدن;)
مشاهده پیوست 273365

دیدی دقیقا همونی که بهت گفتم شد!
اما جالبه وقتی لیمیتم هست اینجوری که تو عکس زده تقریبا همه کاری میشه کرد باهاش در صورتی که اگه ماله کشور دیگه بود اجازه هیچ کاری رو نمیداد!
اما شک نکن بعد از ۱۰روز اگه مدارک رو ارائه ندی کلا جلوی همه چیو میبنده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا