mohsen_hps
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
اقا میشه برا منم درست کنین.چون خیلی الان بهش احتیاج دارم خواهش می کنم .من حساب پی پال دارم.ولی نیمدونم واسه کردیت کارت چی بزنم
[email protected]
[email protected]
الان تقريبا يك يا 2 ماهه كه حساب هايي كه باز كردم موندن!! هيچ كدوم ليميتشون از withdrawal بالاتر نرفته!! حتي اين اواخر حسابهايي باز كردم كه همون رو هم ليميت نكردن و 100% بازن(اشتباهات قبليم رو اصلاح كردم و ديگه هيچي ليميت نشدم)
كار با پي پال نياز به آموزش داره...دارم يك نسخه آموزش كار با پي پال از ايران تهيه ميكنم كه دوستان به اين راحتي ها ليميت نشن:happy:
اول تشکر می کنم از اینکه دارید يك نسخه آموزش كار با پي پال از ايران تهيه ميكنید كه دوستان به اين راحتي ها ليميت نشن. چه زمانی به دستمون میرسه که واجبه.
منم حساب میخوام.. هنوزم باز میکنید ؟
سلام ببخشید من یه اشنا کانادا دارم میخوام بدونم برا باز کردن حساب پی پال دقیقا چه مدارکی لازم هست که برام بفرسته؟
کسی جواب منو نمیده؟
اتفاقا دقت داشته باشی مدرک می خواد .همان بدو شروع می خواد شماره تلفن ورفای کنیم و کارت اعتباری! که خودشون به اندازه کافی مدرک هستند.برای باز کردن مدارک نمیخاد.اطلاعات رو طبق مشخصات اون آشناتون وارد کنید وقتی لیمیت شدید خودشون درخواست مدارک می کنن اون موقع مدارک به روز باید بدید
ساخت اکانت که کاری نداره! مهم اینه که وریفای بشه. وگرنه هر کسی که وی پی ان داشته باشه میتونه ثبت نام کنه
یه مدتی به این تاپیک سر نزدم شرمنده!
وریفای حساب پیپال هم کاری نداره و گاهی حتی رایگان هم میشه وریفای کرد مهم روش وریفای و مدارکی هست که وقتی حسابتو لیمیت میکنن ازت میخوان...تو تراکنش ها حساب هایی که به صورت مشکوم وریفای شده باشن لیمیت میشن