• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen_hps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میشه برا منم درست کنین.چون خیلی الان بهش احتیاج دارم خواهش می کنم .من حساب پی پال دارم.ولی نیمدونم واسه کردیت کارت چی بزنم

[email protected]

Ashkian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان تقريبا يك يا 2 ماهه كه حساب هايي كه باز كردم موندن!! هيچ كدوم ليميتشون از withdrawal بالاتر نرفته!! حتي اين اواخر حسابهايي باز كردم كه همون رو هم ليميت نكردن و 100% بازن(اشتباهات قبليم رو اصلاح كردم و ديگه هيچي ليميت نشدم)
كار با پي پال نياز به آموزش داره...دارم يك نسخه آموزش كار با پي پال از ايران تهيه ميكنم كه دوستان به اين راحتي ها ليميت نشن:happy:

اول تشکر می کنم از اینکه دارید يك نسخه آموزش كار با پي پال از ايران تهيه ميكنید كه دوستان به اين راحتي ها ليميت نشن. چه زمانی به دستمون میرسه که واجبه.

un4g1v3n

Registered User
لایک‌ها
84
منم حساب میخوام.. هنوزم باز میکنید ؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اول تشکر می کنم از اینکه دارید يك نسخه آموزش كار با پي پال از ايران تهيه ميكنید كه دوستان به اين راحتي ها ليميت نشن. چه زمانی به دستمون میرسه که واجبه.

منم حساب میخوام.. هنوزم باز میکنید ؟

دوستان این روش جوابگو نیست!
وقت خودتون رو هدر ندید

mohsen_hps

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میشه برا منم درست کنین.چون خیلی الان بهش احتیاج دارم خواهش می کنم .من حساب پی پال دارم.ولی نیمدونم واسه کردیت کارت چی بزنم

[email protected]m

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان میترسم لیمیت بشید بعد شرمندتون بشم نتونم از لیمیت درتون بیارم و در نهایت شرمندتون بشم. خدای نکرده بعد حرف و حدیثی پیش بیاد و .... آبروی آدم ارزشش زیاد تر از این حرفاست.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
باز کردن و وریفای کردن امکان پذیره و میشه از حساب تو یک سری سایت ها که برای عضویت پیپال وریفای نیاز دارند عضو شد. اما نمیشه جلو لیمیتشو در تراکنش ها گرفت و وقتی لیمیت بشی مدارک برای باز کردنش ندارم که به دوستان بدم. شما که غریبه نیستید همه میدونیم حساب پیپال بدون مدارک یعنی کشک...من تو این مورد دوست ندارم شرمنده بچه ها بشم.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
من پخ دادم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
به پیام خصوصیتون جواب دادم دوست من

aliit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من یه اشنا کانادا دارم میخوام بدونم برا باز کردن حساب پی پال دقیقا چه مدارکی لازم هست که برام بفرسته؟

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
کسی جواب منو نمیده؟

برای باز کردن مدارک نمیخاد.اطلاعات رو طبق مشخصات اون آشناتون وارد کنید وقتی لیمیت شدید خودشون درخواست مدارک می کنن اون موقع مدارک به روز باید بدید

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
پی پال باهویت جعلی کار نمیکند لذا وقتی برایش اثبات شود شما قصد دور زدن دارید مدارک درخواست میکند. زمان درخواست مدارک از 1 دقیقه تا چند سال متغیر است. لذا تا زمانی که یوزر یک سری موارد را رعایت کند میتواند بدون ارائه مدارک از حساب استفاده کند.نوشتن تک تک این موارد شاید امکان پذیر نباشد ولی با کمی جستجو در انجمن به خیلی از آنها دست پیدا میکنید. (در حال حاضر حسابهایی داریم که بیش از 2 سال عمر دارند و تاکنون مدارکی برایشان ارائه نشده. )

البته در مواقعی مثل خروج موجودی از پی پال به بانک و... قضیه فرق میکند چرا که در 99% مرچانتهای خارجی برای دریافت پول نیاز به تایید هویت کتبی میباشد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
برای باز کردن مدارک نمیخاد.اطلاعات رو طبق مشخصات اون آشناتون وارد کنید وقتی لیمیت شدید خودشون درخواست مدارک می کنن اون موقع مدارک به روز باید بدید
اتفاقا دقت داشته باشی مدرک می خواد .همان بدو شروع می خواد شماره تلفن ورفای کنیم و کارت اعتباری! که خودشون به اندازه کافی مدرک هستند.

rezahesami

Registered User
لایک‌ها
14
بله مدارك كه كلا ميخاد،آدرس هم طبق مدارك ميخاد و الي آخر،منظورم اين بود كه نميخاد بهشون ارائه بدي مگر اينكه بخان كه به احتمال ٩٩درصد به يه بهونه اي ازت ميخان:))

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
ساخت اکانت که کاری نداره! مهم اینه که وریفای بشه. وگرنه هر کسی که وی پی ان داشته باشه میتونه ثبت نام کنه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
ساخت اکانت که کاری نداره! مهم اینه که وریفای بشه. وگرنه هر کسی که وی پی ان داشته باشه میتونه ثبت نام کنه

یه مدتی به این تاپیک سر نزدم شرمنده!
وریفای حساب پیپال هم کاری نداره و گاهی حتی رایگان هم میشه وریفای کرد مهم روش وریفای و مدارکی هست که وقتی حسابتو لیمیت میکنن ازت میخوان...تو تراکنش ها حساب هایی که به صورت مشکوم وریفای شده باشن لیمیت میشن

Decent

Registered User
لایک‌ها
1
یه مدتی به این تاپیک سر نزدم شرمنده!
وریفای حساب پیپال هم کاری نداره و گاهی حتی رایگان هم میشه وریفای کرد مهم روش وریفای و مدارکی هست که وقتی حسابتو لیمیت میکنن ازت میخوان...تو تراکنش ها حساب هایی که به صورت مشکوم وریفای شده باشن لیمیت میشن

دوست عزیز لطفا جواب پی ام هاتون رو بدید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
شرمنده الان دیدم پخ رو...جواب هم بهتون دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا