• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
عجب جونوريه اين پيپال:D:D مدارك رو احتمالا ميتونم جور كنم. براش ميفرستم ببينم واكنشش چيه:D بچرخ تا بچرخيم;)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
عجب جونوريه اين پيپال:D:D مدارك رو احتمالا ميتونم جور كنم. براش ميفرستم ببينم واكنشش چيه:D بچرخ تا بچرخيم;)

حواست به مدرک SSN باشه چون اگه جعلی باشه براحتی میفهمن.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
حواست به مدرک SSN باشه چون اگه جعلی باشه براحتی میفهمن.
ميشه از ssn هاي واقعي استفاده كرد فقط اگه بدونيم پيپال اونها رو چطوري چك ميكنه و علاوه بر اسم و فاميل و سن چه نكات ديگه اي رو هم با ssn مچ ميكنه ميتونيم حساب ها رو وريفاي كنيم...

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خب بالاخره همون چيزي شد كه تهران شهر عزيز ميگفت(فكر كنم خودش تو پي پال آشنايي چيزي داره كه اينقدر خوب پيش بيني ميكنه) يك ايميل اومد و گفت اگه مداركتو كامل ندي كلا ليميتت ميكنيما حواست جمع!!!:D
دوستان ديگه تا موقعي كه مدارك رو نتونستيم جور كنيم فعلا اين تاپيك تعطيل!!!!!

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان عزیز من سرور اختصاصی آلمان دارم!

هر از گاهی امکان داره سرور رو عوض کنم! اونوقت امکان داره آی پی رو در پی پل عوض کنم؟!

اگه امکانش هست یدونه یوزر پی پل به من بدید برای تست!

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
خب بالاخره همون چيزي شد كه تهران شهر عزيز ميگفت(فكر كنم خودش تو پي پال آشنايي چيزي داره كه اينقدر خوب پيش بيني ميكنه) يك ايميل اومد و گفت اگه مداركتو كامل ندي كلا ليميتت ميكنيما حواست جمع!!!:D

یعنی چی؟ اگه مدارکتو ندی لیمیت میشی؟یعنی نمیشه حساب معمولی داشت؟شما تخلفی کردی که لیمیت میشی؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
یعنی چی؟ اگه مدارکتو ندی لیمیت میشی؟یعنی نمیشه حساب معمولی داشت؟شما تخلفی کردی که لیمیت میشی؟
خير من كاري نكردم كه ليميت بشم فقط پيپاله د يگه يه روز صبح از خواب پا ميشي ميبيني ليميت شدي:D واقعا آدم متاسف ميشه. تو نت كه سرچ كردم آمريكايي هايي بودن كه خودشون با اينكه مداركشون كامله بازم چند هفته تو ليميت موندن:D يه عده سعي داشتن تو يك انجمن عليه پيپال شكايت كنن و داشتن عضو گيري ميكردن.
پيپال خوبه اما بايد پيه اينو به تنت بمالي كه ليميت بشي و از ليميت در نياي.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان عزیز من سرور اختصاصی آلمان دارم!

هر از گاهی امکان داره سرور رو عوض کنم! اونوقت امکان داره آی پی رو در پی پل عوض کنم؟!

اگه امکانش هست یدونه یوزر پی پل به من بدید برای تست!

فعلا ارزش تست كردنو نداره!! به محض اينكه به يك نتيجه برسيم خبرتون ميكنم. اميدوارم ssn رو بشه يه كاريش كرد يا با يك مدرك ديگه پيپال رو دور زد. خبر ميدم بهتون

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

نه جانم اینا همش تجربیات شخصی کار با پی پاله بعد از چندین بار لیمیت شدن دیگه سیاستهاش دستم اومده :دی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نه جانم اینا همش تجربیات شخصی کار با پی پاله بعد از چندین بار لیمیت شدن دیگه سیاستهاش دستم اومده :دی

مشكلش رو حل كردم...الان آخرين حسابي كه ساختم ديگه حتي ذره اي هم ليميت نشد(هر چند كه فقط withdraw ليميت ميشد اما خب الان ديگه همونم بازه و ليميت نميشه):D

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
دیدی دقیقا همونی که بهت گفتم شد!
اما جالبه وقتی لیمیتم هست اینجوری که تو عکس زده تقریبا همه کاری میشه کرد باهاش در صورتی که اگه ماله کشور دیگه بود اجازه هیچ کاری رو نمیداد!
اما شک نکن بعد از ۱۰روز اگه مدارک رو ارائه ندی کلا جلوی همه چیو میبنده.
الان تقريبا يك يا 2 ماهه كه حساب هايي كه باز كردم موندن!! هيچ كدوم ليميتشون از withdrawal بالاتر نرفته!! حتي اين اواخر حسابهايي باز كردم كه همون رو هم ليميت نكردن و 100% بازن(اشتباهات قبليم رو اصلاح كردم و ديگه هيچي ليميت نشدم)
كار با پي پال نياز به آموزش داره...دارم يك نسخه آموزش كار با پي پال از ايران تهيه ميكنم كه دوستان به اين راحتي ها ليميت نشن:happy:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خير تخلفي نكردم اما خواستم پول از پيپال بريزم تو حساب بانكيم كه خب پي پال گير داد كه براي انجام اين كار بايد مدارك بيشتري بدي...الان 1 تا 2 ماه ميگذره ولي هنوز ليميت نكرده...حساب هاي جديدي كه باز كردم كلا 100% بازن...نبايد withdraw رو بزني اگر نه مدارك ميخواد....الان دارم مدارك جور ميكنم كه بتونم حساب ها رو با مدارك بدم به دوستان:p

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
خير تخلفي نكردم اما خواستم پول از پيپال بريزم تو حساب بانكيم كه خب پي پال گير داد كه براي انجام اين كار بايد مدارك بيشتري بدي...الان 1 تا 2 ماه ميگذره ولي هنوز ليميت نكرده...حساب هاي جديدي كه باز كردم كلا 100% بازن...نبايد withdraw رو بزني اگر نه مدارك ميخواد....الان دارم مدارك جور ميكنم كه بتونم حساب ها رو با مدارك بدم به دوستان:p

می تونی برای منم یکی درست کنی؟!؟:blush:

MostafaIT

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز کثل اینکه ردیف شده! اگه زمان زیادی براتون نمیبره یک یوزر برای من بسازید.

با تشکر

abolfazl2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
من هم خیلی به یک چنین حسابی احتیاج دارم اگه براتون امکان داره برم درست کنید همینطور راهنمایی کنید با چه برنامه ای باید آی پی رو تغییر بدم تا ثابت بمونه
ایمیل من
[email protected]

Ashkian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
آموزش کار با فیسبوک از ایران را چه زمان لطف می کنی در اختیارمون قرار بدی؟

persianview

Registered User
لایک‌ها
10
دور زدن پیپال غیرممکنه چون در اکثر کشورها دفتر منطقه ای داره . هیچ کسی نمی تونه با مدرک جعلی گول بزنه چون پیپال دسترسی به مدارک اصلی داره و کاملا مدارک رو چک میکنه . پیپال خدماتش در هر کشور فرق میکنه چون اول مطمئن میشه زیرساخت اون کشور مناسب هست یا نه . من هم خودم اکانت پیپال وریفای شده زیاد ساختم ولی بعد از دوماه درخواست مدرک میکنه . با جعل و اینها هم فریب نمی خوره . وقتتون رو تلف نکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا