easytrading
Registered User
عجب جونوريه اين پيپال
مدارك رو احتمالا ميتونم جور كنم. براش ميفرستم ببينم واكنشش چيه
بچرخ تا بچرخيم
عجب جونوريه اين پيپالمدارك رو احتمالا ميتونم جور كنم. براش ميفرستم ببينم واكنشش چيه
بچرخ تا بچرخيم
![]()
ميشه از ssn هاي واقعي استفاده كرد فقط اگه بدونيم پيپال اونها رو چطوري چك ميكنه و علاوه بر اسم و فاميل و سن چه نكات ديگه اي رو هم با ssn مچ ميكنه ميتونيم حساب ها رو وريفاي كنيم...حواست به مدرک SSN باشه چون اگه جعلی باشه براحتی میفهمن.
دوست عزيز اگه يك شركت معتبر با قيمت مناسب پيدا كردي به ما هم بگولطفا یک شرکت مناسب برای افتتاح حساب پی پال معرفی کنید؟
دوست عزيز اگه يك شركت معتبر با قيمت مناسب پيدا كردي به ما هم بگو![]()
خب بالاخره همون چيزي شد كه تهران شهر عزيز ميگفت(فكر كنم خودش تو پي پال آشنايي چيزي داره كه اينقدر خوب پيش بيني ميكنه) يك ايميل اومد و گفت اگه مداركتو كامل ندي كلا ليميتت ميكنيما حواست جمع!!!
دوستان ديگه تا موقعي كه مدارك رو نتونستيم جور كنيم فعلا اين تاپيك تعطيل!!!!!
خير من كاري نكردم كه ليميت بشم فقط پيپاله د يگه يه روز صبح از خواب پا ميشي ميبيني ليميت شديیعنی چی؟ اگه مدارکتو ندی لیمیت میشی؟یعنی نمیشه حساب معمولی داشت؟شما تخلفی کردی که لیمیت میشی؟
دوستان عزیز من سرور اختصاصی آلمان دارم!
هر از گاهی امکان داره سرور رو عوض کنم! اونوقت امکان داره آی پی رو در پی پل عوض کنم؟!
اگه امکانش هست یدونه یوزر پی پل به من بدید برای تست!
خب بالاخره همون چيزي شد كه تهران شهر عزيز ميگفت(فكر كنم خودش تو پي پال آشنايي چيزي داره كه اينقدر خوب پيش بيني ميكنه) يك ايميل اومد و گفت اگه مداركتو كامل ندي كلا ليميتت ميكنيما حواست جمع!!!
دوستان ديگه تا موقعي كه مدارك رو نتونستيم جور كنيم فعلا اين تاپيك تعطيل!!!!!
نه جانم اینا همش تجربیات شخصی کار با پی پاله بعد از چندین بار لیمیت شدن دیگه سیاستهاش دستم اومده :دی
الان تقريبا يك يا 2 ماهه كه حساب هايي كه باز كردم موندن!! هيچ كدوم ليميتشون از withdrawal بالاتر نرفته!! حتي اين اواخر حسابهايي باز كردم كه همون رو هم ليميت نكردن و 100% بازن(اشتباهات قبليم رو اصلاح كردم و ديگه هيچي ليميت نشدم)دیدی دقیقا همونی که بهت گفتم شد!
اما جالبه وقتی لیمیتم هست اینجوری که تو عکس زده تقریبا همه کاری میشه کرد باهاش در صورتی که اگه ماله کشور دیگه بود اجازه هیچ کاری رو نمیداد!
اما شک نکن بعد از ۱۰روز اگه مدارک رو ارائه ندی کلا جلوی همه چیو میبنده.
خير تخلفي نكردم اما خواستم پول از پيپال بريزم تو حساب بانكيم كه خب پي پال گير داد كه براي انجام اين كار بايد مدارك بيشتري بدي...الان 1 تا 2 ماه ميگذره ولي هنوز ليميت نكرده...حساب هاي جديدي كه باز كردم كلا 100% بازن...نبايد withdraw رو بزني اگر نه مدارك ميخواد....الان دارم مدارك جور ميكنم كه بتونم حساب ها رو با مدارك بدم به دوستانیعنی چی؟ اگه مدارکتو ندی لیمیت میشی؟یعنی نمیشه حساب معمولی داشت؟شما تخلفی کردی که لیمیت میشی؟
خير تخلفي نكردم اما خواستم پول از پيپال بريزم تو حساب بانكيم كه خب پي پال گير داد كه براي انجام اين كار بايد مدارك بيشتري بدي...الان 1 تا 2 ماه ميگذره ولي هنوز ليميت نكرده...حساب هاي جديدي كه باز كردم كلا 100% بازن...نبايد withdraw رو بزني اگر نه مدارك ميخواد....الان دارم مدارك جور ميكنم كه بتونم حساب ها رو با مدارك بدم به دوستان![]()