من الان ویزا کارتی دارم که بدون واسطه به حساب بانکی بنام خودم متصله و حسابم به نام خودمه تو بانک. مدارک تایید حساب رو هم گرفتم. از صرافی های ایران هم خود بانک گفته چطوری شارژ کنم. با پاسپورت ایرانی گرفتم. ویزا دبیت کارت با قابلیت ۲هزار دلار تراکنش اینترنتی روزانه هست...همین. منم قبل از اینکه این ویزا کارت رو داشته باشم فکر میکردم داشتن این جور ویزا کارت غیر ممکنه ولی خب من دارم.
من نگفتم که غیر ممکنه ! گفتم ؟
من قانون را گفتم
گفتم که با ویزای توریستی حق افتتاح حساب ندارید ! (حالا این که بیای 4 تا مدارک نشون بدی و 4 تا کار بکنی و بگیری اون قانون را نقض کرده ؟)
وگرنه که خود من از کانادا ویزا کارت و مستر کارت دارم اونم از نوع کردیت نه دبیت ! خوب مثلمه که حساب بانکی هم دارم دیگه ! ولی قانون اونی بود که ذکر شد
و مطلب دیگه این که اون ویزا کارتی که سایت های اشاره شده ارائه میدن هم نام خود طرف روشه و به نام خود طرف صادر میشه نه به نام شخص دیگری....
یکی از دوستام بازی سازه الان 2 ساله بازی میسازه میخاست بازی اندروید بسازه و بذاره تو مارکت پشیمون شد گفتم چرا پشیمون شدی گفت بذار وقتی رفتی سمتش متوجه میشی الان منم متوجه شدم چرا بیخیالش شد
.
اقا هرکی یه چیز میگه نفر بعدی دقیقا مخالفشو میگه خوب من کدومو باور کنم شما میگین از 4 نفر بپرسید ؟؟ من از 400 نفر پرسیدم دیشب هم که ایمیل دادم به همون سایتی که معرفی کردین کفت این ویزا ها به کارتون نمیاد و باهاش نمیتونین کاری انجام بدین
.
اقا من 2 تا چیز میخام
1- یک پیپال که بتونم تو بعضی سایت ها که گفتم ثبت نام کنم و همینطور راحت بتونم تو هرسایتی پولو بریزم به حساب بانکیم
2- یک ویزا میخام که بتونم محصولاتمو بفروشم و پولو راحت ازش بیارم بیرون از هرجا
کسی میدونه از کجا بگیرم ؟؟ لطفا کسی بگه که خودش تجربه داره که بعدش مخالفت پیش نیاد
ممنون
شما چرا اینجوری سوال میکنی ؟

:happy:
1 - پی پال که تو هر/بعضی سایتی ثبت نام کنی ؟ یعنی چی ؟ مگه با پی پال میخوای ثبت نام کنی ؟ بعد پولش بره به حساب بانکی بالاخره یا پی پال ؟
شما یه پی پال میخوای که به سایتی که دوست داری محصولت را در اون بزاری و بفروش برسونی متصلش کنی
که وقتی یه نفر اومد محصولت را خرید پولش را بریزه به پی پالت که بعد شما از پی پال به حساب بانکیت پول را منتقل کنی
همینه سوالت ؟
(در این صورت شما اول از همه باید ببینی حساب بانکی که میخوای بعدا از تو پی پال پولت را بهش بریزی از کودوم کشوره !
بعدش یه پی پال باز کنی که حساب بانکی اون کشور را ساپورت کنه (کشور پی پال مهمه)
بعدش هم پی پال را وریفای کنی و به حساب بانکی/کارت متصلش کنی
و نهایتا اقدام به فروش محصولاتتون بکنید)
یا اینکه میخوای مستقیم پول بره تو حساب بانکیت ؟ (در این صورت باید سایته این که پول به حساب بانکیت بریزه را پشتیبانی کنه یا خودت درگاه داشته باشی یا .... که همش میشه دردسر)
2 - با ویزا محصول میفروشی ؟ اگه میخوای مستقیم با ویزا محصولاتت را بفروشی که نیاز به درگاه مستقیم داری ! چی داری میگی اخر !!!!
با ویزا میتونی پول بریزی به پی پالت و محصول بخری نه اینکه بفروشی ! مشتری که نمیاد ازت شماره کارتت را بگیره بره ببینه میتونه برات کارت به کارت کنه یا واریز به حساب بکنه یا نه که پس بهتره این کار را نکنی و از همون پی پال برای فروش استفاده کنی
بعدش توی پی پال تنظیم انجام بده که بعد از رسیدن وجه توی پی پالت اون را بریزه به کارتت (البته اینجوریم کارمزد بهت میخوره ! بهتره بزاری روی یه سقفی که رسید برات منتقل بشه به کارت / حسابت که کارمزد کمتری بهت بخوره !)
(پی پالت هم مرچنت باید باشه)
و ویزا کارتی هم که میگیری قابلیت دریافت وجه را باید داشته باشه ، برا این که راحت باشی بهتره کردیت کارت بگیری(کارت اعتباری) که راحت همه این کارا را بتونی بکنی
امیدوارم کمکت کرده باشه
اگه نمیفهمی چی میگم ، بگو !
یه چیز دیگه چرا این تاپیک را به نکبت کشیدید ؟ اینجا جای سوال پرسیدن بود ؟ نمیشد یه تاپیک بزنی ؟ یا نمیشد در قسمت مربوطه سوال بفرمایید ؟ یه تاپیک داریم در انجمن برا این سوالات اونجا میپرسیدید خوب !!!
ما هم همینجوری ادامه میدیم جواب میدیم بهتون ، کارم اشتباه هستش !
باز سوالی از من داشتی پیغام خصوصی بده
نهایتا
موفق باشی