• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حساب پي پال وريفاي شده كاملا رايگان!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا یک سوال مهم
چجوری میشه اعتماد کرد به کسی ؟؟ مثلا فرض کنین خود شما یا خود یک سایت که برای ادم میسازه و یوزر پسو ایمیل میکنه ؟؟؟ میشه بگین یک راهنمایی بکنین که اونا چجوری میتونن سوء استفاده بکنن اخه کم چیزی نیست که میخام تو بازار جهانی محصول بذارم تو مارکت اندروید که بیش از 900 میلیون اپلیکیشن داره و بیش از 970 میلیون اندرویدی اونجا هست حالا نظر شما چیع ایا میشه همینطوری به کسی اعتماد کرد ؟؟
ممنون

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
اقا یک سوال مهم
چجوری میشه اعتماد کرد به کسی ؟؟ مثلا فرض کنین خود شما یا خود یک سایت که برای ادم میسازه و یوزر پسو ایمیل میکنه ؟؟؟ میشه بگین یک راهنمایی بکنین که اونا چجوری میتونن سوء استفاده بکنن اخه کم چیزی نیست که میخام تو بازار جهانی محصول بذارم تو مارکت اندروید که بیش از 900 میلیون اپلیکیشن داره و بیش از 970 میلیون اندرویدی اونجا هست حالا نظر شما چیع ایا میشه همینطوری به کسی اعتماد کرد ؟؟
ممنون

حتما باید پی پال باشه ؟

یا اینکه ویزا هم میشه ؟

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین برای مارکت پی پال نمیشه حتما باید ویزا باشه ولی برای سایت کنگره گیت باید پی پال باشه من فعلا پی پال نیاز دارم ویزا تا 7 - 8 ماه دیگه

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
ببین برای مارکت پی پال نمیشه حتما باید ویزا باشه ولی برای سایت کنگره گیت باید پی پال باشه من فعلا پی پال نیاز دارم ویزا تا 7 - 8 ماه دیگه

اگر میخواید یک کار اساسی انجام بدید و هم ویزا کارت فیزیکی و هم حساب پی پال به نام خودتون داشته باشید ( البته توی کشور امارات ) و ترسی هم از بلاک نداشته باشید میتونید به سایت زیر مراجعه کنید:

آدرس

این سایت رو از لحاظ اعتبار و .. به شما پیشنهاد می کنم؛ تبلیغشون هم توی pt هست

اگر هم شیراز تشریف دارید میتونید حضوری از طریق شرکتشون اقدام کنید

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت فیزیکی دقیقا چیه ؟؟ یعنی هم ویزا میده به ما به نام خودمون و هم پی پال ؟؟ هزینش چقدره ؟؟ خوبه که

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هه دادا بدرد من نمیخوره من 17 سالمه و پاسپورت هم ندارم تموم شد حیف

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
کارت فیزیکی دقیقا چیه ؟؟ یعنی هم ویزا میده به ما به نام خودمون و هم پی پال ؟؟ هزینش چقدره ؟؟ خوبه که

ببینید ویزا کارت رو مثل کارت بانکی مثلا ملی در نظر بگیرید!

مثلا شما از روی حساب بانک ملیتون میتونید کارت بانک ملی را تهیه کنید! متاسفانه در ایران به دلیل تحریم های صورت گرفته نمیتونید با حساب بانکیتون ویزا تهیه کنید ولی در کشور هایی که تحریم نیستند میتونند با حساب بانکی خود، ویزا کارت (مثال: معادل مثلا کارت بانک ملی) تهیه کنید و همانطور که میتونید از کارت بانک ملیتون در فروشگاه های مختلف خرید داشته باشید و از عابر بانک ها پول دریافت کنید یا با داشتن رمز دوم، از درگاه های بانکی خرید اینترنتی داشته باشید دقیقا با ویزا کارت هم میتونید همین کار ها را انجام دهید! ( البته در سطح بین المللی و در بیشتر کشورها! )، با داشتن ویزا کارت فیزیکی شما میتونید با مراجعه به تمام صرافی های معتبر در سراسر کشور دلار خودتون رو به ریال تبدیل کنید؛

=================
چون مدارک پاسپورت و ... میخوان پس احتمالا به نام خودتون ساخته میشه ( البته میتونید از خودشون بپرسید)
هم به شما ویزا کارت حقیقی و هم توسط آن ویزا پی پال شما ورفای میشود و میتوانید از پی پال خودتون به ویزا کارت پول واریز کنید و از ویزا پولتون رو در صرافی ها به ریال تبدیل کنید و همچنین عکس آن! یعنی ویزاتون رو از طریق صرافی ها به مقدار لازم شارژ کنید و توسط ویزا حساب پی پالتون رو به میزان لازم شارژ نمایید!

هزینه هم توی سایت زده؛ 270 هزار تومان که ویزای شما به میزان 100 درهم یا همان 26 دلار شارژ میشود؛ تمام موارد توی سایت کامل توضیح داده شده و مطالعه فرمایید؛
از نظر اعتبار هم میتونید پرس و جو کنید این سایت از اعتبار بالایی برخوردار هست و تبلیغشون هم توی pt هست

XMamalo0

Registered User
لایک‌ها
17
هه دادا بدرد من نمیخوره من 17 سالمه و پاسپورت هم ندارم تموم شد حیف

عزیز پدرتون که پاسپورت دارند و یا اگر ندارند سربازی رفتند، میتونند درخواست پاسپورت بدهند و به نام ایشون اقدام کنید

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سایت سافته نوشته یا پاسپورت یا شناسنامه نمیدونم اونجا چرا ننوشته
واقعا ؟؟ میشه از ویزا کارت تو ایران هم پول تبدیل کرد ؟؟ یعنی تو ایران میتونم ببرم صرافی دلار رو به ریال تبدیل کنم ؟؟ مگه تحریم نیستیم ؟؟ چه جالب
پس یعنی 200 تومن قیمتشه .خوب خوبه
ممنون

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
ببینید ویزا کارت رو مثل کارت بانکی مثلا ملی در نظر بگیرید!

مثلا شما از روی حساب بانک ملیتون میتونید کارت بانک ملی را تهیه کنید! متاسفانه در ایران به دلیل تحریم های صورت گرفته نمیتونید با حساب بانکیتون ویزا تهیه کنید ولی در کشور هایی که تحریم نیستند میتونند با حساب بانکی خود، ویزا کارت (مثال: معادل مثلا کارت بانک ملی) تهیه کنید و همانطور که میتونید از کارت بانک ملیتون در فروشگاه های مختلف خرید داشته باشید و از عابر بانک ها پول دریافت کنید یا با داشتن رمز دوم، از درگاه های بانکی خرید اینترنتی داشته باشید دقیقا با ویزا کارت هم میتونید همین کار ها را انجام دهید! ( البته در سطح بین المللی و در بیشتر کشورها! )، با داشتن ویزا کارت فیزیکی شما میتونید با مراجعه به تمام صرافی های معتبر در سراسر کشور دلار خودتون رو به ریال تبدیل کنید؛

=================
چون مدارک پاسپورت و ... میخوان پس احتمالا به نام خودتون ساخته میشه ( البته میتونید از خودشون بپرسید)
هم به شما ویزا کارت حقیقی و هم توسط آن ویزا پی پال شما ورفای میشود و میتوانید از پی پال خودتون به ویزا کارت پول واریز کنید و از ویزا پولتون رو در صرافی ها به ریال تبدیل کنید و همچنین عکس آن! یعنی ویزاتون رو از طریق صرافی ها به مقدار لازم شارژ کنید و توسط ویزا حساب پی پالتون رو به میزان لازم شارژ نمایید!

هزینه هم توی سایت زده؛ 270 هزار تومان که ویزای شما به میزان 100 درهم یا همان 26 دلار شارژ میشود؛ تمام موارد توی سایت کامل توضیح داده شده و مطالعه فرمایید؛
از نظر اعتبار هم میتونید پرس و جو کنید این سایت از اعتبار بالایی برخوردار هست و تبلیغشون هم توی pt هست

عزیز پدرتون که پاسپورت دارند و یا اگر ندارند سربازی رفتند، میتونند درخواست پاسپورت بدهند و به نام ایشون اقدام کنید

چندتا مطلب جا انداختی حالا یا میدونستین یا نمیدونستین میگم که مطلب کامل بشه .... :
1 - در هیچ کشوری با پاسپورت توریستی حق افتتاح حساب بانکی تهیه ویزا کارت و مستر کارت و... کسی ندارد !(مگر انکه در مدت زمان مشخصی در ان کشور اقامت داشته باشد)
(اولین مطلب که هیچ جا نمیبینم بگن همینه! و به همین خاطر همه کسایی که ویزا کارت های این مدلی میگیرن فکر میکنن واقعا به حساب بانکی بدون واسطه از خود بانک دارن و....) (نکته : مطلب فوق به این معنی نیست که اسم خودت رو کارت نخوره باشه ، بلکه اسم خودتون روی کارت که تحویل میگیرید هست !)
2 - تمام ویزا کارت ها و مستر کارت ها سقف برداشت دارند که لطف کنید بهش توجه کنید پس فردا کارتون گیر نکنه !
3 - ویزا کارت های معرفی شده در بالا قابلیت شارژ (دریافت وجه) از طریق همه جای دنیا را ندارند (فقط میتونی از همون کسی که گرفتی درخواست بدی که برات شارژش کنه)(نمیتونی بری صرافی برات شارژش کنه)
4 - ویزا کارت های فوق قابلیت ارسال وجه به صورت کارت به کارت (ویزا به ویزا) به سایر کارت ها را ندارند (نمیتونی بری صرافی برات دلار توش را نقد بکنه)
5 - الزاما نیازی به ارائه ی حتما پاسپورت به عنوان مدرک شناسایی نیست !
6 - اعتبار سایت فوق در تهیه و تحویل ویزا کارتی که گفتند تایید میشه !
فکر میکنم همین مطالب کارتون را راه بندازه مطالب بیشتر میخواین خودتون پرس و جو و تحقیق کنید!!!

مزایای مهم از نظر من :
اگر میخوای با ویزا کارت فوق حساب پی پال وریفای کنی بسیار عالیه و به کارتون می اید
اگر میخوای همش شارژ کنی و خرید اینترنتی کنی باهاش بازم بسیار عالیه و به کارتون می اید

عیب های مهم از نظر من :
اگر میخوای از سایر افراد پولی دریافت کنی به کارت نمیاد
اگر میخوای خودت راحت بتونی شارژ کنی به کارت نمیاد
امکان مسدود شدن پول درون ویزا کارت توسط بانک هست (همانند مسدود شدن پی پال)
هیچ تضمینی برای مسدود نشدن نیست !!!
همچنین هیچ تضمینی برای دریافت وجه در صورت مسدود شدن نیست !!!!

امیدوارم در انتخاب تونسته باشم اگاه ترتون کرده باشم
دوستان گرامی همیشه قبل از انتخاب تحقیق نمایید
در مورد بالا اگر فقط برای دریافت وجه لازم دارید اصلا به کارتون نمیاد این مدل ویزا کارت مثل این میمونه پولت را ریخته باشی سطل زباله

بابا خود بانک داخل ایران ویزا کارت میداد ویزا کارتاش مسدود شد !(هیچ ربطی به ویزا کارت های فوق نداره لطفا منحرف نشید)
و نهایتا دوست گرامی به حرف های بنده توجه نکن ، خودت برو از 4 نفر که این مدلی دارن بپرس تحقیق کن ببین واقعا چجوریه به کارت میاد یا نه بعد تصمیم بگیر و انتخاب کن

و در انتها بگم که خود بنده صاحب سایت ذکر شده را میشناسم تا حدودی و برای تهیه ی ویزا کارت هم تاییدشون میکنم و هیچ گونه قصدینداشتم از صحبت هام فقط خواستم شما اگاه تر بشید

قصد فقط راهنمایی بود همین و بس
موفق باشید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من الان ویزا کارتی دارم که بدون واسطه به حساب بانکی بنام خودم متصله و حسابم به نام خودمه تو بانک. مدارک تایید حساب رو هم گرفتم. از صرافی های ایران هم خود بانک گفته چطوری شارژ کنم. با پاسپورت ایرانی گرفتم. ویزا دبیت کارت با قابلیت ۲هزار دلار تراکنش اینترنتی روزانه هست...همین. منم قبل از اینکه این ویزا کارت رو داشته باشم فکر میکردم داشتن این جور ویزا کارت غیر ممکنه ولی خب من دارم.

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام بازی سازه الان 2 ساله بازی میسازه میخاست بازی اندروید بسازه و بذاره تو مارکت پشیمون شد گفتم چرا پشیمون شدی گفت بذار وقتی رفتی سمتش متوجه میشی الان منم متوجه شدم چرا بیخیالش شد
.
اقا هرکی یه چیز میگه نفر بعدی دقیقا مخالفشو میگه خوب من کدومو باور کنم شما میگین از 4 نفر بپرسید ؟؟ من از 400 نفر پرسیدم دیشب هم که ایمیل دادم به همون سایتی که معرفی کردین کفت این ویزا ها به کارتون نمیاد و باهاش نمیتونین کاری انجام بدین
.
اقا من 2 تا چیز میخام
1- یک پیپال که بتونم تو بعضی سایت ها که گفتم ثبت نام کنم و همینطور راحت بتونم تو هرسایتی پولو بریزم به حساب بانکیم
2- یک ویزا میخام که بتونم محصولاتمو بفروشم و پولو راحت ازش بیارم بیرون از هرجا
کسی میدونه از کجا بگیرم ؟؟ لطفا کسی بگه که خودش تجربه داره که بعدش مخالفت پیش نیاد
ممنون

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
پیپال به حساب بانک های ایران پول واریز نمیکنه مگر اینکه حساب در جایی غیر ازایران و یک سری کشورهای تحت تحریم داشته باشید
ویزا کارت تو سیستم بانکی ایران کار نمیکنه مگر اینکه تحریم ها برداشته بشه

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم بانک نیست سایت هست یعنی تو هرسایتی بشه پول ریخت و برداشت نه اینکه مختص همون ساتی باشه که ازش گرفتیم الان من دقیقا نمیدونم چی به چیه بذار دوستان بیان و به اون 2 سوالم جواب بدن ببینیم چی میشه
ممنون

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
من الان ویزا کارتی دارم که بدون واسطه به حساب بانکی بنام خودم متصله و حسابم به نام خودمه تو بانک. مدارک تایید حساب رو هم گرفتم. از صرافی های ایران هم خود بانک گفته چطوری شارژ کنم. با پاسپورت ایرانی گرفتم. ویزا دبیت کارت با قابلیت ۲هزار دلار تراکنش اینترنتی روزانه هست...همین. منم قبل از اینکه این ویزا کارت رو داشته باشم فکر میکردم داشتن این جور ویزا کارت غیر ممکنه ولی خب من دارم.

من نگفتم که غیر ممکنه ! گفتم ؟
من قانون را گفتم
گفتم که با ویزای توریستی حق افتتاح حساب ندارید ! (حالا این که بیای 4 تا مدارک نشون بدی و 4 تا کار بکنی و بگیری اون قانون را نقض کرده ؟)
وگرنه که خود من از کانادا ویزا کارت و مستر کارت دارم اونم از نوع کردیت نه دبیت ! خوب مثلمه که حساب بانکی هم دارم دیگه ! ولی قانون اونی بود که ذکر شد
و مطلب دیگه این که اون ویزا کارتی که سایت های اشاره شده ارائه میدن هم نام خود طرف روشه و به نام خود طرف صادر میشه نه به نام شخص دیگری....

یکی از دوستام بازی سازه الان 2 ساله بازی میسازه میخاست بازی اندروید بسازه و بذاره تو مارکت پشیمون شد گفتم چرا پشیمون شدی گفت بذار وقتی رفتی سمتش متوجه میشی الان منم متوجه شدم چرا بیخیالش شد
.
اقا هرکی یه چیز میگه نفر بعدی دقیقا مخالفشو میگه خوب من کدومو باور کنم شما میگین از 4 نفر بپرسید ؟؟ من از 400 نفر پرسیدم دیشب هم که ایمیل دادم به همون سایتی که معرفی کردین کفت این ویزا ها به کارتون نمیاد و باهاش نمیتونین کاری انجام بدین
.
اقا من 2 تا چیز میخام
1- یک پیپال که بتونم تو بعضی سایت ها که گفتم ثبت نام کنم و همینطور راحت بتونم تو هرسایتی پولو بریزم به حساب بانکیم
2- یک ویزا میخام که بتونم محصولاتمو بفروشم و پولو راحت ازش بیارم بیرون از هرجا
کسی میدونه از کجا بگیرم ؟؟ لطفا کسی بگه که خودش تجربه داره که بعدش مخالفت پیش نیاد
ممنون

شما چرا اینجوری سوال میکنی ؟:rolleyes::happy:
1 - پی پال که تو هر/بعضی سایتی ثبت نام کنی ؟ یعنی چی ؟ مگه با پی پال میخوای ثبت نام کنی ؟ بعد پولش بره به حساب بانکی بالاخره یا پی پال ؟
شما یه پی پال میخوای که به سایتی که دوست داری محصولت را در اون بزاری و بفروش برسونی متصلش کنی
که وقتی یه نفر اومد محصولت را خرید پولش را بریزه به پی پالت که بعد شما از پی پال به حساب بانکیت پول را منتقل کنی
همینه سوالت ؟
(در این صورت شما اول از همه باید ببینی حساب بانکی که میخوای بعدا از تو پی پال پولت را بهش بریزی از کودوم کشوره !
بعدش یه پی پال باز کنی که حساب بانکی اون کشور را ساپورت کنه (کشور پی پال مهمه)
بعدش هم پی پال را وریفای کنی و به حساب بانکی/کارت متصلش کنی
و نهایتا اقدام به فروش محصولاتتون بکنید)

یا اینکه میخوای مستقیم پول بره تو حساب بانکیت ؟ (در این صورت باید سایته این که پول به حساب بانکیت بریزه را پشتیبانی کنه یا خودت درگاه داشته باشی یا .... که همش میشه دردسر)

2 - با ویزا محصول میفروشی ؟ اگه میخوای مستقیم با ویزا محصولاتت را بفروشی که نیاز به درگاه مستقیم داری ! چی داری میگی اخر !!!!
با ویزا میتونی پول بریزی به پی پالت و محصول بخری نه اینکه بفروشی ! مشتری که نمیاد ازت شماره کارتت را بگیره بره ببینه میتونه برات کارت به کارت کنه یا واریز به حساب بکنه یا نه که پس بهتره این کار را نکنی و از همون پی پال برای فروش استفاده کنی
بعدش توی پی پال تنظیم انجام بده که بعد از رسیدن وجه توی پی پالت اون را بریزه به کارتت (البته اینجوریم کارمزد بهت میخوره ! بهتره بزاری روی یه سقفی که رسید برات منتقل بشه به کارت / حسابت که کارمزد کمتری بهت بخوره !)
(پی پالت هم مرچنت باید باشه)

و ویزا کارتی هم که میگیری قابلیت دریافت وجه را باید داشته باشه ، برا این که راحت باشی بهتره کردیت کارت بگیری(کارت اعتباری) که راحت همه این کارا را بتونی بکنی

امیدوارم کمکت کرده باشه
اگه نمیفهمی چی میگم ، بگو !

یه چیز دیگه چرا این تاپیک را به نکبت کشیدید ؟ اینجا جای سوال پرسیدن بود ؟ نمیشد یه تاپیک بزنی ؟ یا نمیشد در قسمت مربوطه سوال بفرمایید ؟ یه تاپیک داریم در انجمن برا این سوالات اونجا میپرسیدید خوب !!!
ما هم همینجوری ادامه میدیم جواب میدیم بهتون ، کارم اشتباه هستش !
باز سوالی از من داشتی پیغام خصوصی بده

نهایتا
موفق باشی

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با تمام مطالب نوشته شده در پست قبلی موافقم( اونم به شدت):thumbup:
راستی شما الان کردیت کارت به نام خودتون از بانک کانادایی دارید???

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببین Publishing on Google Play | Android Developers این لینک اندروید پررویی نشه میتونین برین نگاه کنین ؟؟ قدم به قدم نوشته باید چیکار کرد بازیهامونو میتونیم بذاریم توش برای فروش حالا نمیدونم چی میخاد مستر کارت ویزا کریدت یا چی نمیدونم ... یه نگاه بندازین
اینم صفحه ی اصلی مربوط به کل بازی Publishing on Google Play | Android Developers
و از همه مهمتر این 2 تا صفحه هست که حتما بخونین
Get Started with Publishing | Android Developers این صفحه مربوط به قدم به قدم ساختش
و در اخر این صفحه هم برای ثبت نام نمیدونم ما هم 25 دلار باید بدیم شاید اون کارت ها یعنی ویزا مستر کارت و...فقط برای پرداخت 25 دلار هست بعد برای فروش باید کریدت داشته باشیم نمیدونم گیج شدم
کمک

orache

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی تو همین مارکت حرف از مرچنت هم زده ولی نمیدونم چیه

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
با تمام مطالب نوشته شده در پست قبلی موافقم( اونم به شدت):thumbup:
راستی شما الان کردیت کارت به نام خودتون از بانک کانادایی دارید???

اقامت داشتم !

سلام
ببین Publishing on Google Play | Android Developers این لینک اندروید پررویی نشه میتونین برین نگاه کنین ؟؟ قدم به قدم نوشته باید چیکار کرد بازیهامونو میتونیم بذاریم توش برای فروش حالا نمیدونم چی میخاد مستر کارت ویزا کریدت یا چی نمیدونم ... یه نگاه بندازین
اینم صفحه ی اصلی مربوط به کل بازی Publishing on Google Play | Android Developers
و از همه مهمتر این 2 تا صفحه هست که حتما بخونین
Get Started with Publishing | Android Developers این صفحه مربوط به قدم به قدم ساختش
و در اخر این صفحه هم برای ثبت نام نمیدونم ما هم 25 دلار باید بدیم شاید اون کارت ها یعنی ویزا مستر کارت و...فقط برای پرداخت 25 دلار هست بعد برای فروش باید کریدت داشته باشیم نمیدونم گیج شدم
کمک

من نگفتم لینک تاپیک برام بفرستینا !!! گفتم این تاپیک ربطی به این سوالات نداره اصلا !
جواب :
اصلا بحث عوض شد که !!!
بابا این داره میگه باید بری اکانت Google Checkout merchants باز بکنی
این اکانت را که باز میکنی مشتری که میاد ازت خرید میکنه پول میره تو حساب این اکانت
بعد از این اکانت پول را به روش هایی که ارائه میده خارج میکنید (مثلا به بعضی کشور ها wire transfer هم ارائه میده که مستقیم پول میره تو حساب بانکی طرف ، یا چک میده که چک میره تو آدرسی که وارد میکنی و .....)
اون 25 دلار را هم حتما باید با کارت واریز کنی به حسابشون به خاطر فی/کارمزد ازتون میگیره و یه جورایی تاییدیه براشون محسوب میشه
تازه این مطلب را در نظر داشته باش که اینجا هم ایران تحریمه ها ! (لیست کشور های مجاز به افتتاح حساب مرچنت گوگل : https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/150324?hl=en )
کلا 32 تا کشور را ساپورت میکنه ! و این را هم در نظر داشته باش کار با گوگل یه جورایی رو اعصاب ادمه :D (خلاصه حواست را جمع کن و برای این مورد چون در ایران هستی بهت پیشنهاد میدم یه فردی که در خارج از ایران هست را پیدا کنی و از طریق اون شروع به انجام این کار بکنی و کلا برات بهتره وگرنه خیلی دردسر داری.... (بیش از افتتاح حساب پی پال یا تهیه کردیت کارت برات دردسر داره!) دیگه لطفا خودت تحقیق کن)
و حساب مرچنت فوق را که باز کنی فقط باید یه فکری به حال خارج کردن پول ازتوش بکنی !(این واقعا دردسر میشه برات ها!) حساب فوق خودش از خریدار پول را از طریق های مختلفی قبول میکنه مثلا ویزا کارت ، پی پال(مطمئن نیستم پی پال قبول کنه) و... که با هرچی بخواد پول را بدهد ولی پول که اومد تو حسابت تازه دردسر تو شروع میشه !
یعنی افتتاح حساب یه سری دردسر داره و بعدش خارج کردن پول از توش بیشتر دردسر داره ، و چون من این حساب را باز نکرده ام اطلاعات دقیقی ندارم ولی ببین مثلا پول را به صورت چک بخوای خارج کنی ادرس واقعی داری خارج از کشور؟یا وقتی میخوای از طریق انتقال به حساب خارج کنی ایا کشوری که ازش کارت داری را ساپورت مکنه ؟
خلاصه که خودت باید بری دنبالش و تحقیق کنی ، من در مورد این حساب اطلاعاتم کامل و جامع نیست چون به کارم نمیومده برای افتتاحش هم اقدام نکرده ام و در همین حد که توضیح دادم/یکم بیشتر (نه خیلی!) اطلاعات داشتم و باز هم تکرار میکنم که خارج کردن پولت از توش برات خیلی مشکل خواهد بود (مثل اینکه به پی پال هم برات پول نمیریزه!)

مرچنت : یه حساب هست برای کسایی که میخوان به تجارت بپردازن ! که به وسیله ی اون دریافت و پرداخت وجه براشون راحت تر بشه ! (خود کلمه ی مرچنت هم به معنی تاجر و بازرگان و اینا میشه!) (راحت تر از این نتونستم توضیح بدم!)

یه سوال انگلیسی شما در چه حدیه ؟ در حد خوندن و ترجمه کردن متن هست !؟
یه تحقیق بزنید به فارسی هم بزنی فک کنم بقیه هم باشن کسایی که مشکل شما را داشته باشن !

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا