• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برایِ آخرين استخاره

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. من هم‌چنان دست‌گاه‌ام رو نخريدم. چندي پيش مي‌خواستم Jamin بگيرم كه با شورِ‌دوستان در همين انجمن به JasJar بدل شد و البته هنوز در ترديداَم. مي‌خواهم باز هم برایِ آخرين استخاره از بزرگان و مديران و سروران بخواهم ياری‌ام كنند. همين دي‌روز سوآل كردم در علاءالدين كه مي‌داد 820 با گارانتيِ سيم‌اوا يه ه«‌چين چيزي درست نفهميدم. اين انتخاب خوب است يا مثلا به p99o يا آي‌ميت‌هاي ديگر فكر كنم. مبرهن است كه نيازم به يادداشت‌ةاي روزانه زياد است و خواندنِ خزعبلات زيادتر و حواس پرت و مديريتِ زمان بيش‌تر و البته در كنارِ آن ديدنِ ويديو و موسيقي كه اين البته سرگرمی است اما بديهي است كه امكانات آفيس در اولويت است. دوربين را هم خيلي تعيين كننده نمي دانم هرچند بدام نمي‌آيد خوب باشد اما مي‌خواهم يك M@ سونی بگيرم خيالِ خودم را راحت كنم. فلذا اين قيمتِ ويران‌گرِ 820 آيا مناسب است از لحاظِ خودِ دست‌گاه يعني جاهایِ ديگر ارزان تر نيست؟ چون در همان پاساژ 900 تومان هم مي‌دادند. ايهاالناس تفالتِ به فرومكَ پس مدد! بخرم يا منتظر چيزي باشم يا دست‌گاهي ديگر يا ازخيرش كلا بگذرم؟ باور كنيد اگر خريدم دست از سري اين انجمن بر نمي دارم از فرطِ سوآل به ويژه dani نازنين كه محبت‌هاش شهره‌یِ خاص و عام‌اه و يك تكه طلا است ريخته بر مسيرِ مهتاب.
يا علي!

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
به اتم واتم اگزک هم فکر کنید

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزرگ‌ورارن من ظرفِ اين هفته يا هفته‌یِ بعد مي‌خاوهم بخرم لطفا راه‌نمايي. البته بزرگ‌تري كنيد و بگوييد دقيقا از كجا بخرم به تر است. مخصوصا دست‌گاه‌ةاي ديگر مثلِ‌همين اتم اگزگ عموميلاد.
يا علي!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با اجازه ی طلا
39.gif
39.gif
26.gif
26.gif
26.gif

دوست عزیز، اولاً که بهتر بود سوالتون رو توی بخش مشاوره برای خرید Pda مطرح می کردید.
دوماً ازونجایی که
مبرهن است كه نيازم به يادداشت‌ةاي روزانه زياد است و خواندنِ خزعبلات زيادتر و حواس پرت و مديريتِ زمان بيش‌تر و البته در كنارِ آن ديدنِ ويديو و موسيقي كه اين البته سرگرمی است اما بديهي است كه امكانات آفيس در اولويت است
، قطعاً به یه دستگاه با صفحه نمایش 3.5 اینچی فکر کنید. خوندن کتاب های pdf فارسی با این صفحه های 2.8 اینچی نسبتاً سخته، باید هی صفحه رو اینور اونور کنید. نوشتن هم به همین شکل. بعدم به طور کلی، اون "0.7 اینچ" با اینکه ممکنه برتری عمده ای نباشه در نگاه اول، ولی تفاوت خیلی زیادی ایجاد می کنه برای کسی که بیشتر استفاده اش جنبه ی کاری داره تا سرگرمی . بعدم جس جر صفحه کلید کامل داره همراه خودش. درمورد قیمت، من فکر می کردم qtek 9000 ارزون تر باشه، ولی ظاهراً این طور نیست، بازم با رمضانی یه تماس بگیرید ببینید چند قیمت می دن... ولی اگه هم قیمت بودن، جس جر فکر می کنم بهتر باشه، از لحاظ ساپورت.
23.gif
20.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با اجازه ی طلا
39.gif
39.gif
26.gif
26.gif
26.gif

دوست عزیز، اولاً که بهتر بود سوالتون رو توی بخش مشاوره برای خرید Pda مطرح می کردید.
دوماً ازونجایی که ، قطعاً به یه دستگاه با صفحه نمایش 3.5 اینچی فکر کنید. خوندن کتاب های pdf فارسی با این صفحه های 2.8 اینچی نسبتاً سخته، باید هی صفحه رو اینور اونور کنید. نوشتن هم به همین شکل. بعدم به طور کلی، اون "0.7 اینچ" با اینکه ممکنه برتری عمده ای نباشه در نگاه اول، ولی تفاوت خیلی زیادی ایجاد می کنه برای کسی که بیشتر استفاده اش جنبه ی کاری داره تا سرگرمی . بعدم جس جر صفحه کلید کامل داره همراه خودش. درمورد قیمت، من فکر می کردم qtek 9000 ارزون تر باشه، ولی ظاهراً این طور نیست، بازم با رمضانی یه تماس بگیرید ببینید چند قیمت می دن... ولی اگه هم قیمت بودن، جس جر فکر می کنم بهتر باشه، از لحاظ ساپورت.
23.gif
20.gif

حالا که به لقب طلا مفتخر شدیم اجازه ما دست شماست.:happy:

یک نکته فکر می کنم مغفول موند:
ببینید ، دستگاه های 3.5 اینچی دلیل اینکه این قدر می شه راحت باهاشون کتاب خوند ، اون 0.7 اینچ اضافه نیست ، دلیل ش وی جی ای بودن اکثرشون هست ( یادتون باشه اکثرشون ، پس هرچی خواستید بخرید مواظب باشید ، اچ پی سری 21 و 24 ش ، کیو وی جی ای 3.5 اینچی ست) ، که باعث می شه ، شما وسعت صفحه ای برابر یک مانیتور قدیمی را داشته باشید. پس یادتون باشه همون طور که فرهاد گفت ؛ بهترین کار اینه که برای خواندن از صفحه وی جی ای استفاده کنید.

در مورد این که گفتید دوربین براتون مهم نیست ولی قیمت بالاست ، من اکیدا بهتون دل اکسیم ایکس 51 وی رو پیشنهاد می کنم ، می تونید در ترد مشاوره در مورد ش بخونی
450قیمت ش هست ، با مابقی پولت هم یک موبایل خوب ( مثل سونی اریکسون کا750آی) و یک دوربین متوسط ( مثل لومیکس 5مگ) بخر

موفق باشی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

ببینید ، دستگاه های 3.5 اینچی دلیل اینکه این قدر می شه راحت باهاشون کتاب خوند ، اون 0.7 اینچ اضافه نیست ، دلیل ش وی جی ای بودن اکثرشون هست ( یادتون باشه اکثرشون ، پس هرچی خواستید بخرید مواظب باشید ، اچ پی سری 21 و 24 ش ، کیو وی جی ای 3.5 اینچی ست) ، که باعث می شه ، شما وسعت صفحه ای برابر یک مانیتور قدیمی را داشته باشید. پس یادتون باشه همون طور که فرهاد گفت ؛ بهترین کار اینه که برای خواندن از صفحه وی جی ای استفاده کنید.

در مورد این که گفتید دوربین براتون مهم نیست ولی قیمت بالاست ، من اکیدا بهتون دل اکسیم ایکس 51 وی رو پیشنهاد می کنم ، می تونید در ترد مشاوره در مورد ش بخونی
450قیمت ش هست ، با مابقی پولت هم یک موبایل خوب ( مثل سونی اریکسون کا750آی) و یک دوربین متوسط ( مثل لومیکس 5مگ) بخر

موفق باشی

با اجازه دكتر طلا:)

دوستان امروز پيش رمضاني بودم خلاصه كه تقريبا هيچ گوشيش ريجستر نشده بود جز اس200:wacko:
پيشنهاد ميكنم برا خريد چند وقت صبركنيد ولي دوستان چه اچ پي هايي آورده ديگه وقتش كه بزنم تو گوشش:)
دل هم تموم كرده جاس جم هم آورده

يه چيزم توپرانتز بكم خدا رو شكر كه اتم سفيد نخريدم:happy: :blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يه چيزم توپرانتز بكم خدا رو شكر كه اتم سفيد نخريدم
اِه چطور مگه؟؟!؟! اتفاقاً من از همون روز اول در حسرت یه اتم سفید مفید بودم!
17.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اِه چطور مگه؟؟!؟! اتفاقاً من از همون روز اول در حسرت یه اتم سفید مفید بودم!
17.gif

كاملا سليقه اي امروز كه رفتم تو نخش كنار مشكي خودم گذاشتم ديدم كه بابا مشكيش يه سرو كردن خوشكل ترو شيك تره :)

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط Everex E900 بر ندار که من مثل ... پشیمونم !!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Parham

Registered User
لایک‌ها
2

موفق باشی
اگر برای کار میخواهید یعنی بیشتر دنبال پاکت پی سی هستید، همین Axim x51v که دکتر پیشنهاد دادن عالیه! کاملا تایید میشه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگر برای کار میخواهید یعنی بیشتر دنبال پاکت پی سی هستید، همین Axim x51v که دکتر پیشنهاد دادن عالیه! کاملا تایید میشه.

با اجازه دكتر:)

100% تائيد ميشه ولي الان نداره رمضاني:(

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
با اجازه دكتر طلا:)

دوستان امروز پيش رمضاني بودم خلاصه كه تقريبا هيچ گوشيش ريجستر نشده بود جز اس200:wacko:
پيشنهاد ميكنم برا خريد چند وقت صبركنيد ولي دوستان چه اچ پي هايي آورده ديگه وقتش كه بزنم تو گوشش:)
دل هم تموم كرده جاس جم هم آورده

يه چيزم توپرانتز بكم خدا رو شكر كه اتم سفيد نخريدم:happy: :blush:

اين JasJam رو قيمت نگرفتي؟ من شديدا دنبالشم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
می گم این Fujisto Siemens سری loox هم بد نیستش ها...

milada

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنون از همه‌یِ دوستان. فقط يك نكته اين چندگانه‌گيِ دست‌گاه برام مهم‌اه. راست‌اش حوصله ندارم ده تا چيز با خودم ببرم اين‌طرف اون‌طرف به اندازه‌ي كافي چيز ميز دارم براي جابه‌جا كردن حالا با اين تفاصيل جس‌جار رو بگيرم يا نه؟ يا اين‌كه تو همين مايه‌یِ جس جار با همين شرايط و مشخصات دست‌گاهِ به‌تري وجود داره چون با توجه به نكته‌هاي دوستان و تاپيك‌هاي متفاوتي كه خوندم اين فعلا از همه به‌تره
يا علي!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
می گم این Fujisto Siemens سری loox هم بد نیستش ها...

فعلا Pocket Loox 720 هست.....محصول خیلی خوبیه...فقط صفحش از 15 وی کوچیکتره...پروسسورش هم PX272 هستش که اور میشه راحت تا 624 گرچه تو 520 بکار افتاده...دوال کارت مثه 51 وی..

ولی اصل ماری که گرفیک اکسلیتور باشه رو نداره..
2296.gif
قیمتشم اینجا یکم بالاست...

تو بازار الان رند بازار با قیمت خوب:HP IPAQ RX3700 هستش که حدود 350 میشه خرید...من زیاد ازش خوشم نمیاد..امکانات قرون وسطی رو داره به اضافه 1 دوریبن 1.2 مگا پیکسلی..حاضرم A730 معمولی بدون وای فای بخرم ولی اینو نخرم چون حداقل GA داره..

کسی تو ایران از توشیبا دستگاهی دیده؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
rax عزیز شما از قیمت باقی pda ها توی ایران اطلاعی دارید؟ بهترین و ارزون ترین جاها واسه خریدشون کجاهست؟
297.gif

بالا