سلام به همه. من همچنان دستگاهام رو نخريدم. چندي پيش ميخواستم Jamin بگيرم كه با شورِدوستان در همين انجمن به JasJar بدل شد و البته هنوز در ترديداَم. ميخواهم باز هم برایِ آخرين استخاره از بزرگان و مديران و سروران بخواهم ياریام كنند. همين ديروز سوآل كردم در علاءالدين كه ميداد 820 با گارانتيِ سيماوا يه ه«چين چيزي درست نفهميدم. اين انتخاب خوب است يا مثلا به p99o يا آيميتهاي ديگر فكر كنم. مبرهن است كه نيازم به يادداشتةاي روزانه زياد است و خواندنِ خزعبلات زيادتر و حواس پرت و مديريتِ زمان بيشتر و البته در كنارِ آن ديدنِ ويديو و موسيقي كه اين البته سرگرمی است اما بديهي است كه امكانات آفيس در اولويت است. دوربين را هم خيلي تعيين كننده نمي دانم هرچند بدام نميآيد خوب باشد اما ميخواهم يك M@ سونی بگيرم خيالِ خودم را راحت كنم. فلذا اين قيمتِ ويرانگرِ 820 آيا مناسب است از لحاظِ خودِ دستگاه يعني جاهایِ ديگر ارزان تر نيست؟ چون در همان پاساژ 900 تومان هم ميدادند. ايهاالناس تفالتِ به فرومكَ پس مدد! بخرم يا منتظر چيزي باشم يا دستگاهي ديگر يا ازخيرش كلا بگذرم؟ باور كنيد اگر خريدم دست از سري اين انجمن بر نمي دارم از فرطِ سوآل به ويژه dani نازنين كه محبتهاش شهرهیِ خاص و عاماه و يك تكه طلا است ريخته بر مسيرِ مهتاب.
يا علي!
يا علي!