• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
2j4ebh0.jpg

سلام
من یک تایپ باز کردم مدیر ورزش دعوام کرد
من احتیاج دارم که یک کم دفاع شخصی و یک خورده هم تحاجم یاد بگیرم اگر ممکن است در یک سایتی یا در یک تایپی به صورت گام به گام آموزش رو شروع کنید که حد اقل از کتک خوردن جلو گیری کنم من اهواز هستم و اصلا امنیت نیست
همین امشب با چاقو تهدیدم کردم MP3 PLAYERAM رو می خواستن منم مرده بودم از ترس اما ندادمش همچین داد زدم سرش ترسید اما اگر درگیر می شودم برگ برنده که چاقو باشه دست اون بود.
اگر ممکن هست کمک کنید و سواب ببرید و من رو از دست این قاتلا نجات بدین

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد دفاع شخصی نمی شه به طور کامل با تصویر و ... آموزش داد ولی من سعی کردم تا در وبلاگم کلیپ های دفاع شخصی نین جوتسو رو قرار بدم تا دوستان و همرزمان بتونند استفاده کنند
البته هنوز آپلود نکردم ولی به زودی اقدام می کنم
در کل من به شما پیشنهاد می کنم یکی از سبکهای دفاع شخصی مثل آیکیدو یا جودو یا وینگ چون کونگ فو یا نین جوتسو را انتخاب و شروع به فعالیت کنید
در مورد حمله به شما با چاقو واقعا متاسفم و خوشحالم اتفاقی براتون نیوفتاد
یک نکته اگر کسی با چاقو به شما حمله کرد سعی کنید تا انگشت کوچیکش رو بگیرید و خلاف جهت بپیچونید اینطوری اون مجبور می شه تا دستش رو باز کنه امید وارم متوجه منظورم شده باشید

امید وارم همواره سلامت باشید
موفق و پیروز باشید ..
33lpmx1.gif

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
خیلی توپ بود انگشت کوچک امتحان کردم رو خودم دستم باز شد!!!!

خیلی ممنون راستایش وقت برای رفتن به کلاس ندارم می خوام تو خونه اگر شده تمرین کنم من خود کفا هستم تقریبا

امروز رفتم کتاب فروشی ها هر چی گشتم چیزی برای نینجاستو پیدا نکردم اصلا نبود شما کتابی که همراه با عکس باشه می شناسید؟

مرسی.

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2j4ebh0.jpg

سلام خدمت شما همرزم محترم
خوشحالم که بخشی که باز کردم باعث شده تا دوستان و همرزمانی همچون شما به جمع ما بپیوندد

خواهش می کنم استاد شما لطف دارید
خوشحالم براتون مفید بوده

در مورد سوال اول نام کفش متاسفانه فراموش کرده ام ولی به لباس نین جوتسو گی نینجا می گویند
اینم عکسی از کفش نین جوتسو همراه با تکاگی وسیله ای برای بالا رفتن از درخت و دیوار :

4cuvdjb.jpg

در مورد سوال دوم نام شمشیر در نین جوتسو ،
شمشیرهای مختلفی هست ولی از معروف ترینشان واکی زاشی و نین جوتو می باشد
نین جوتو شمشیر اصلی نینجاها هست که به قطعات زیادی تقسیم می شه و کاربردهای فراوانی دارد
عکس های زیر چند تا از این شمشیرهاست :

2ito51c.jpg

42jg9y1.jpg

30jk41j.jpg

شیماس هم از کلمات احترام می باشد که در نین جوتسو سنتی زمان تاکاماتسو از آن استفاده می شد
چندی قبل به دستور کانچو فرجی از این کلمه بجای اوس در ایران استفاده می شود
در معنی به معنای احترام و اجازه می باشد

فیلم جالبیه
من سریال کاملش رو دارم
سعی می کنم تا بهترین تیکه هاش رو توی وبلاگ بذارم

همرزم برای شما آرزوی موفقیت و پیروزی در این رشته رزمی و در کل در زندگی می کنم
سربلد و سرافراز باشید
شیماس // اوس
33lpmx1.gif

خیلی ممنون استاد از راهنمایی خوبتان

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من یک تایپ باز کردم مدیر ورزش دعوام کرد

من احتیاج دارم که یک کم دفاع شخصی و یک خورده هم تحاجم یاد بگیرم اگر ممکن است در یک سایتی یا در یک تایپی به صورت گام به گام آموزش رو شروع کنید که حد اقل از کتک خوردن جلو گیری کنم من اهواز هستم و اصلا امنیت نیست
همین امشب با چاقو تهدیدم کردم MP3 PLAYERAM رو می خواستن منم مرده بودم از ترس اما ندادمش همچین داد زدم سرش ترسید اما اگر درگیر می شودم برگ برنده که چاقو باشه دست اون بود.

اگر ممکن هست کمک کنید و سواب ببرید و من رو از دست این قاتلا نجات بدین
دوست عزیز به نظر من که کوچک ترین عضو این خانواده بزرگ هستم .هنرهای رزمی باید زیر نظر استاد مربوطه فراگیری بشود یعنی رفتن به باشگاه ضروری در هر رشته از هنرهای رزمی و من با صحبت های استاد امیر حسین موافقم

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام استاد امیر حسین واستاد میلاد

اگر ممکنه از یک تا ده که در نین جوتسو به کار میرود به زبان اصلی بنویسید
ممنون

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام

جالبه جناب لورد......

Last edited:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

به یکی از دوستان گفتم در مورد نینجوتسو گفت که زانوهات آب می یارن رشته خوبی نیست

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم

خیلی توپ بود انگشت کوچک امتحان کردم رو خودم دستم باز شد!!!!
خیلی ممنون راستایش وقت برای رفتن به کلاس ندارم می خوام تو خونه اگر شده تمرین کنم من خود کفا هستم تقریبا
امروز رفتم کتاب فروشی ها هر چی گشتم چیزی برای نینجاستو پیدا نکردم اصلا نبود شما کتابی که همراه با عکس باشه می شناسید؟
مرسی.

اینکه خودکفا هستید خیلی خوبه ولی نمی شه در هر زمینه ای خودکفا بود
در نین جوتسو هم خودکفایی حرف اول رو می زنه چرا که بعضی از سلاح های نین جوتسو رو خودمون باید بسازیم
در مورد کتاب تا الان دو کتاب با نامهای نین جوتسو هنر حرکت پنهان نوشته دان اف دریگر و ترجمه سوسن مشهدی و کتاب نین جوتسو در ایران نوشته کانچو فرجی منتشر شده
البته این کتابها بیشتر در زمینه ی فلسفه و تاریخچه نین جوتسو هستند تا آموزش
شما می تونید کتابهای دفاع شخصی را تهیه و مطالعه کنید ولی همان طور که همرزم stand cold اشاره کردند به آن اندازه که در کلاس و زیر نظر استاد می آموزید پیش رفت نمی کنید
این هم عکس روی جلد این دو کتاب :

نین جوتسو در ایران

2dwexdg.jpg

نین جوتسو هنر حرکت پنهان

2jaayac.jpg

من کتاب نین جوتسو در ایران کانچو فرجی رو به صورت پی دی اف آماده کردم و به زودی در وبلاگ برای دوستان و علاقمندان قرار می دهم
فقط منتظرم تا میزان نظر دهی را ببینم که تا الان رضایت بخش نبوده

سلام استاد امیر واستاد میلاد
اگر ممکنه از یک تا ده که در نین جوتسو به کار میرود به زبان اصلی بنویسید
ممنون

1 : ایچ // 2 : نی // 3 : سان // 4 : شی // 5 : گو // 6 : روک // 7 : سیچی // 8 : هاچی // 9 : کیو // 10 : ژو

سلام عملیات با موفقیت انجام شد

موفق باشی همرزم
2jfknqu.gif

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام دوستان خوبید؟

اقا امیر این فایل صوتی که هنگام باز کردن وبلاگتون شروع به کار میکنه از چه فیلمی جدا کردید؟

این هم معبد هنر نامرئی شدن
http://i12.tinypic.com/401o27b.jpg

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان خوبید؟
اقا امیر این فایل صوتی که هنگام باز کردن وبلاگتون شروع به کار میکنه از چه فیلمی جدا کردید؟
این هم معبد هنر نامرئی شدن
http://i12.tinypic.com/401o27b.jpg

سلام همرزم
موزیک فیلم بازگشت بت من اون قسمتش که از مرده داره امتحان می گیره
تلویزیون یک بار پارسال نشون داد منم الان سی دیش رو دارم دوبله
این تیکش خیلی قشنگ بود

35kspjp.jpg

40nvckj.jpg

3yr9c39.jpg

از معبد هم ممنون زیبا بود
پیروز باشید..

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

به یکی از دوستان گفتم در مورد نینجوتسو گفت که زانوهات آب می یارن رشته خوبی نیست

دوست عزیز اگر صحبت دوستتان صحت داشت این رشته از هنرهای رزمی خیلی وقت پیش از بین رفته بود چون هنرهای رزمی برای امادگی جسمی و سلامت بدن است و اگر دوستتان صحبت شان درست بود تاریخ نین جوتسو از چند قرن پیش تا به حال باید از بین می رفت و من شکی ندارم که دوستتان بدون هیچ اطلاعی از نین جوتسو صحبت کرده است . شما می توانید از کتابهای که درباره نین جوتسو نوشته شده است اطلاع کسب کنید و استاد امیرحسین به کتاب ها اشاره کرده اند و من از ایشان کمال تشکر را دارم .

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم

اینکه خودکفا هستید خیلی خوبه ولی نمی شه در هر زمینه ای خودکفا بود
در نین جوتسو هم خودکفایی حرف اول رو می زنه چرا که بعضی از سلاح های نین جوتسو رو خودمون باید بسازیم
در مورد کتاب تا الان دو کتاب با نامهای نین جوتسو هنر حرکت پنهان نوشته دان اف دریگر و ترجمه سوسن مشهدی و کتاب نین جوتسو در ایران نوشته کانچو فرجی منتشر شده
البته این کتابها بیشتر در زمینه ی فلسفه و تاریخچه نین جوتسو هستند تا آموزش
شما می تونید کتابهای دفاع شخصی را تهیه و مطالعه کنید ولی همان طور که همرزم stand cold اشاره کردند به آن اندازه که در کلاس و زیر نظر استاد می آموزید پیش رفت نمی کنید
این هم عکس روی جلد این دو کتاب :

نین جوتسو در ایران

2dwexdg.jpg

نین جوتسو هنر حرکت پنهان

2jaayac.jpg

من کتاب نین جوتسو در ایران کانچو فرجی رو به صورت پی دی اف آماده کردم و به زودی در وبلاگ برای دوستان و علاقمندان قرار می دهم
فقط منتظرم تا میزان نظر دهی را ببینم که تا الان رضایت بخش نبوده

1 : ایچ // 2 : نی // 3 : سان // 4 : شی // 5 : گو // 6 : روک // 7 : سیچی // 8 : هاچی // 9 : کیو // 10 : ژو

موفق باشی همرزم
2jfknqu.gif

با سلام به استاد امیر حسین و استاد میلاد
استاد امیر حسین از اطلاعات شما ممنون درباره عداد

شیماس

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از استادان سه سوال دارم

سوال اول : اسم ستاره های پرتابی چیست ؟

سوال دوم :اسم خنجر که سه تا دندونه دارد چیست ؟

سوال سوم : اسم چاقو خیلی کوچک که فکر کنم پرتابی هست چیست ؟

ممنون

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
گفت پيغامبر علي را کاي علي شير حقي پهلوان پردلي
مولوي

دوستان من عاشق علی هستم:(
484lf9g.jpg

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
شوريکن = اسم ستاره نينجا shuriken
تبی = کفش نينجا - indoor
( جيکا تبی ) = -outdoor
اون خنجره 3 شاخ = سای که يک سلاح اکيناوايی هست و در نينجوتسو واقعی <بوجينکان > وجود نداره @

Tabi // jika Tabi

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
دوست عزیز اگر صحبت دوستتان صحت داشت این رشته از هنرهای رزمی خیلی وقت پیش از بین رفته بود چون هنرهای رزمی برای امادگی جسمی و سلامت بدن است و اگر دوستتان صحبت شان درست بود تاریخ نین جوتسو از چند قرن پیش تا به حال باید از بین می رفت و من شکی ندارم که دوستتان بدون هیچ اطلاعی از نین جوتسو صحبت کرده است . شما می توانید از کتابهای که درباره نین جوتسو نوشته شده است اطلاع کسب کنید و استاد امیرحسین به کتاب ها اشاره کرده اند و من از ایشان کمال تشکر را دارم .

1-
نينجوتسويی که از اون موقع تاحالا انجام ميشه هيچ شبهاتی به چيزی که تو ایران داريد تمرين ميکنيد نداره

2- اونم ماله رماتی بوده که عمره آدما حداکثر 40 -50 بوده و تو جنگ بودن و نمی دونستن هر لحظه چی ممکن هست پیش بیاد .

@ من نميدونم که این نينجوتسو -ایران آقای فرجی باعث بشه زانو رو آب بياره يا نه ! ولی ميدونم هيچ شباهتی به نينجوتسوی واقعی و چيزی که الان من حدوده 1 ماهه دارم می بینم و تمرين ميکنم زيره نظر سنسی دن 3 معتبر بوجينکان نداره / و در مورده اکروبات . تنها چيزی که تو اکروبات ما داريم همون قلتها < ماکی > و چرخو فلک با 2 دست و با يک دست هست// oten /// در مورد کتا هم که قبلاً گفتم ))

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
برا علاقه مندا به نينجوتسو واقعيی < بوجينکان > بگم که از امروز تا يکشنبه سميناری در شهر بود اپشت به ميزبانی يکی از دوجو ها < دوجویی که من ميرم نه > هست که در این سمینار شيهان ارنواد
= Arnaud Cousergue = از فرانسه امدن و به آموزشه شيزن & بيکن جوتسو ميپردازن- کلاس امروز فقط مخصوصه رده شودان به بالا و کلاس فردا و پسّفردا مربوط به تمامی رده هست که از ساعت ده به وقته اینجا و تا ساعت 6 عصر ادامه داره و بعد اون از ساعت شش عصر تا هفت و سی دقيقه تمرين با سنسي اتيلا هست.

.تا 2 هفته ديگه هم فيلم این سمينار برايه فورش رو اینترنت مياد که ميتونيد از سايت هايه معتبر خريداری کنيد !در ضمن این سمينار هم مثه سميناره روسيه افردی که عضو سازمان بوجينکان نيستن رو راه ميده و فقط مي بايست پولشو ميدادن !يعنی اگه کسی از ایران هم ميخواست بياد مي تونست اقدام کنه//

به هر حال شما در رشته ورزشی خودتو ن و ما هم در مکتب بوجينکان، انشلا هرکسی موفق باشه
در ضمن
کلمه شيماس: این کلمه ژا پنی ، در اصل
اونگانی شيماس " هست و به معني لطفاً مرا ياری کنيد هست ¡ و ربطی به زمانه تاکاماتسو سنسی و غيره نداره و تو تمامه بوجينکن دجو ها هم برايه احترام نه از کلمه نينجا استفاده ميشه نه از شيماس، بلکه ميگن اس، فقط در موقع احترام سنتی اول کلاس، ذکر اونگنی شيماس مياد و جايی که کمک بخوای؛ ولی به این صورت که بخوای بری پيشه سنسی و سؤالی کنی يا اجازه چيزی بگيری همون " اس " رو استفاده ميکنن !

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
dar morede shamshir ham yadam raft begam. ninjoto rosh bahse ke aya mahiyate vagheyi dare ya na , tahala ham axi az hatsumi soke ba ninjoto dide nashode va hame ham migan ke ninjoto shamshire hollywoodi hast ! manam hichkio nadidam inja ke ninjoto dashte bashe, shamshire ninja katana bode vali jense na , marghob tar, alan ham katana estfade mikonan , va hamoon tor ke midonid shamshir 3 goroh dare az nazare andaze , ke wakizashi hamoon daito hast , yani age sete shamshire samurai dide bashid, avali ke bolande, katana, dovomi ke vasate va kotah tare , daito ya hamoon wakizashi,

in chizie ke ninja ha va bujinkan estfade mikone, chizi ke to iran estfade mishe, ninjutu dast saze ke keyfatesh bad nis, 30toman gheyamteshe, axesham to site aghaye faraji hast !

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
dar morede chagho, kolan be kard ya chaghoye adi migan tanto, be chagho haye partabi < lazem ham nis kochik bashe > besh migan bo-shuriken

بالا