• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
حق با شماست اون واژه برای خودمونی هست چه جالب برای پشتک زدن و در نهایت به مرحله ای که بک دور هم تو هوا بچرخیم مثل عکسی که یکی از دوستان در صفحه قبلی در کنار ساحل گذاشته در مورد این حرکت تو ضیح بدین که از ابتدا امر به چه صورت آماده می کشن و چه چیزهایی لازم هست تا بدن برای این کار قوی بشه؟

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اون حرکت اسمش وارو یا back flip هست که اگه گوگل کنی ، می تونی چیزای خوبی ببینی ، من چند نفر رو میشناسم که وارو می زنن ولی نیم وارو نمی تونن ( پل برای نیم وارو هست ) . برای اینکار اعتماد بنفس ، دور شکم و شکم قوی و پشت پای قوی برای پرش خوب می خوای !

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
نمیدونم من همچنان به دنبال حقیقت هستم

شاید واقعا بوجینکان باشه

من فک میکنم بوجینکان هم هست چون چندین هنر رو باهم آمیخته من زیاد اشکالی نمی بینم نظر دوستان چی هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

به کسی بر نخوره ولی اول بدونيد که بوجينکان اسمه يک سازمان هست و تنها سازمان معتبری هست که از نظر دولت ژاپن به آموزش هنر جنگ آوری نينجوتسو ميپردازد و حتی سازمان هايه گنبوکان و جنينکان که قبلاً از اعضای رده بالا بوجينکان بودن و الا خودشون سازمان زدن و به آموزش هنرهای جنگی ژاپنی ميپردازن در زمينه نينجوتسو
معتبر نيستن ....
اسم این مکتب : بوجينکان بودو تاي جوتسو ، بوجينکان نينجوتسو ، بوجينکان نينپو تاي جوتسو، بوجينکان بودو نينپو تاي جوتسو هست .

و در ضمن با مخلوط کردن کاراته ، جودو، کوک سول ون، ايکيدو ، کندو ، کونگفو و پوشيدن لباس نينجا + نقاب و انجام کار هاي اکروباتيک و ژيمناستيک وار و ساختنه بمب و اینا ... نميشه نينجوتسو ساخت يا نميشه جزیی از بوجينکان بود.

به هر حال از این نمونه ها تو تمام دنيا هست و طی صحبتی که من با آرنواد شيهان داشتم ایشون گفتن : " که برا ما هم تو فرانسه 10 سال زمان برد تا از دسته این چيزا راحت شيم ..."

به هر حال جدا از تفاوت در روح بوجينکان نينجوتسو و سبک هايی که در تمام دنيا با مخلوط ورزش هاي فوق و به همراه کشيدن اسم نينجوتسو وجود داره ، تفاوت هاي زیر هم هست
يکی از دلايلی که ميگم نميشه با مخلوط کردنه این هنرها نينجوتسو ساخت فرق داشتن طريقه راه رفتن و بسياری از تکنيک های ايکيدو و نينجوتسو ،
طريقه شمشير زنی و در بعضی مواقع حتا شمشير در آوردن نينجوتسو با کندو ، فرق داشتن پرتاب ها و طريقه گلاويزی جودو و نينجوتسو ،
انجام ندادن حرکات نمايشی و اکروباتيک ...
نداشتن سلاح هاي کاارته مثله نانچوکو، سای ، تونفا
تفاوت در " -جوتسو " و "-دو" و اینکه شما نميتونيد مکتبی به اسمه " x-جوتسو" رو از روی ورزش يا ورزش هايی که به صورت " Z-دو" و "X-دو" هستن بسازيد
{ اینو خود ژاپنی هاا ميگن -- دليل خواستيد توضيح ميدم ! }
و بسياری موارده ديگه

به هر حال همون طور که آرنواد شیهان و دارن سنسی < از امريکا > به من گفتن: این مساله وقت زيادی ميبره و
جاي نگرانی نداره و هميشه افرادی هستن که دنباله حقيقت باشن و باعقل خودشون حقيقتو تشخيص بدن
و هميشه هم افردی هستن که بخوان برا اهساس قدرت و بزرگی افرادی رو دور خودشن جمع کنن

پس بزاريد این بحثو ديگه تموم کنيم و در این باره چيزی نگيم ، فقط يه خواهش دارم ،
شماهنرتون رو چون فعلاً اسمی بهتر براش نيست همون نينجوتسو يا نينجوتسو ایران ميگيم ( که با نينجا رنجر هم قاطی نشه ) ¡
ولی خواهشن از کلمه بوجينکان که اسم يک سازمان معتبر جهانی هست استفاده نکنيد
و اگه هم کسی کار با من يا چيزی که من تمرين ميکنم داشت بگه بوجينکان، اینطوری نه مشکلی برا من و امير جان پيش مياد تو جواب دادن و نه دعوايی تو فروم هست و نه چيز

همگی پيروز موفق و تندرست باشيد

کوشا

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
و با اجازه همه اساتید

تنفس صحیح

اگر از مرتاض های هندی بپرسید که چطور در روز فقط با یک بادام هندی سر میکنید به شما خواهند گفت انرژی اصلی در تنفس صحیح است در مصرف غذا.
آنها بر این عقیده اند که انرژی فوقالعاده ای در غذا ها وجود دارد ولی بخش کمی از آن به بدن میرسد.برای استفاده از تمام این انرژی باید راه حل را در تنفس صحیح جستجو کرد. به راستی تنفس چه قدر در زندگی تاثیر دارد؟
اگر یادتان باشد قبلا یک پست گذاشتم و در آن تمرینی برای تنفس و افزایش قدرت درونی و بیرونی (جسمی) گذاشتم.کسانیکه این تمرین را انجام داده باشند میدانند که تنفس صحیح در بدن انسان از اهمییت زیادی برخوردار است.
من از رشته های مختلف اطلاع زیادی ندارم ولی در آیکیدو بخش زیادی از فرم ها به نام تکنیک های تنفسی شناخته میشوند.بدین معنی که در اجرای این فن خاص باید بدان نحوه مورد نظر نفس کشید تا بتوان بر حریف فایق آمد. به طور مثال وقتی شما در معرض حمله با چاقو هستید ، وقتی میخواهید با یک چرخش به پشت حریف بروید باید نفستان را در سینه حبس کنید یا خیلی آرام نفس بکشید و نباید در حال بازدم باشید.
برای اینکه بیشتر منظورم را بفهمید شما به اجرای کاتا - به خصوص در ووشو - اگر نگاه کنید فرد بعد از پایان فرم خیلی آرام است. ولی اگر شما بدون تنفس صحیح یک چوب دستتان بگیرید و با سرعت آنرا بالا پایین ببرید و کمی به جلو و عقب بجهید ، خواهید دید که به نفس نفس می افتید.چه رسد به این که بخواهید تکنیکهای پیچده تری هم انجام بدهید.و باز چه رسد به یک مبارزه رو در رو به خصوص با شمشیر.
لذاست که تنفس در هنرهای رزمی از اهمییت زیادی برخوردار است و گرنه قبل از این که بتوانیم کار خاصی را در مبارزه انجام داده باشیم از نفس افتاده ایم.

موفق باشید
:f34r:

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
و با اجازه همه اساتید

تنفس صحیح

اگر از مرتاض های هندی بپرسید که چطور در روز فقط با یک بادام هندی سر میکنید به شما خواهند گفت انرژی اصلی در تنفس صحیح است در مصرف غذا.
آنها بر این عقیده اند که انرژی فوقالعاده ای در غذا ها وجود دارد ولی بخش کمی از آن به بدن میرسد.برای استفاده از تمام این انرژی باید راه حل را در تنفس صحیح جستجو کرد. به راستی تنفس چه قدر در زندگی تاثیر دارد؟
اگر یادتان باشد قبلا یک پست گذاشتم و در آن تمرینی برای تنفس و افزایش قدرت درونی و بیرونی (جسمی) گذاشتم.کسانیکه این تمرین را انجام داده باشند میدانند که تنفس صحیح در بدن انسان از اهمییت زیادی برخوردار است.
من از رشته های مختلف اطلاع زیادی ندارم ولی در آیکیدو بخش زیادی از فرم ها به نام تکنیک های تنفسی شناخته میشوند.بدین معنی که در اجرای این فن خاص باید بدان نحوه مورد نظر نفس کشید تا بتوان بر حریف فایق آمد. به طور مثال وقتی شما در معرض حمله با چاقو هستید ، وقتی میخواهید با یک چرخش به پشت حریف بروید باید نفستان را در سینه حبس کنید یا خیلی آرام نفس بکشید و نباید در حال بازدم باشید.
برای اینکه بیشتر منظورم را بفهمید شما به اجرای کاتا - به خصوص در ووشو - اگر نگاه کنید فرد بعد از پایان فرم خیلی آرام است. ولی اگر شما بدون تنفس صحیح یک چوب دستتان بگیرید و با سرعت آنرا بالا پایین ببرید و کمی به جلو و عقب بجهید ، خواهید دید که به نفس نفس می افتید.چه رسد به این که بخواهید تکنیکهای پیچده تری هم انجام بدهید.و باز چه رسد به یک مبارزه رو در رو به خصوص با شمشیر.
لذاست که تنفس در هنرهای رزمی از اهمییت زیادی برخوردار است و گرنه قبل از این که بتوانیم کار خاصی را در مبارزه انجام داده باشیم از نفس افتاده ایم.

موفق باشید
:f34r:

با سلام خدمت استادان و دوستان محترم
خیلی عالی بود ممنون

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام عید مبارک ...................................

موفق باشید

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عیدتون مبارک

60164.jpg

:D :blush: :p

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام عید مبارک ...................................

موفق باشید
جناب نینجا سلام , شما برای اینکه به دوستان دیگه پی ام بدید باید از send privet message استفاده کنید.

بر روی ای دی شخص مورد نظر کلیک کرده و پیغام خصوصی رو انتخاب میکنید.

دلیل توضیح هم اینه که , پی ام هاتون برای من اومده اشتباهی!!!

چون از , بد ریپورت استفاده کردید.

عید شما هم مبارک

موفق باشید.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

سلام خدمت شما دوستان و اساتید محترم

قبل از هر چیز عید فطر را بر همه شما تبریک عرض می کنم و امید وارم بیشترین بهره را از ماه مبارک رمضان برده باشید

salam , be nazare man manzooresh one ke to lakposht haye ninja hast, chon oon 3 tayi hasti , va hamoontor ke goftam esme on selah " sai " hast

بله اگر منظورشوت سای باشه که اینم عکسشه ::

316tb90.jpg

من میخوام نظرتون رو در مورد کانچو اکبر فرجی رو بدید لطفا هر نظری رو دارید بدید

ایشون اولین استاد بنده بودند و به من خیلی لطف داشتند و در خیلی زمینه ها من رو یاری کردند
ایشون علاوه بر یک استاد رزمی یک استاد هنرهای رزمی به معنی واقعی هم هستند

سلام به دوستان نینجا
آقای standcold من هم شبکه مهاجر رو شنیدم که داره تبلیق میکنه ولی زمان شروعش نمی دونم شاید امیر حسین بدونه

به نقل از سایت رسمی نین جوتسو ایران :

نمایش ماهواری نینجا ازشبکه مهاجر
قابل توجه دوستداران هنرهای رزمی نین جوتسو (نینجا) پیش نمایش 25قسمتی اموزش نین جوتسو که شامل 12 سیستم از 23 سیستم تای جوتسو دفاع شخصی نین کو جوتسو آموزش گامائه شمشیر - سین شی نوگامانه کاتای سنتی نینجا و..شامل می شود توسط بنیانگذار نین جوتسو (نینجا) کانچو اکبرفرجی وسنسی های آقا وخانم اجرا می شود. بزودی هر قسمت از برنامه آموزشی به مدت نیم ساعت اجرا میگردد.

بوجينکان اسمه يک سازمان هست .....

ممنون کوشا جان از بابت توضیحاتت

تنفس صحیح

اگر از مرتاض های هندی بپرسید که چطور در .....

ممنون استاد از بابت توضیحاتتون
دقیقا همین طوره استاد
تنفس که غالبا هم شکمی توصیه می شه در تمامی رشته های هنرهای رزمی توصیه می شود
چندی قبل مقاله ای از استاد اویاما بنیان گذار کیوکشین کاراته درباره روش درست تنفش در کاراته خوندم که نوشته بود در فعالیت های ورزش مثلا دویدن و یا مبارزه کردم که به تنفس زیادی احتیاج داره به تنفستون ضرب آهنگ بدید اینطوری هم دیر نفستان می گیره و هم می توانید از آن درست استفاده کنید
همین طور در هنر های چینی و تقویت انرژی درون از مهم ترین ارکان می شه به همین تنفس اشاره کرد
چینی ها اعتقاد دارند که در هوا علاوه بر عناصر طبیعی عنصر نور هم هست که با تنفس درست برای تقویت چاکراه ها باید از آن استفاده کرد
یه تمرین کوچک برای اینکه احساس کنید که انرژی تنفسی چطور بر روی شما تاثیر می ذاره :
اگر باشگاه می روید و یا فعالیت هوازی انجام می دید همراه با هر حرکت کیای بکشید
کیای همان تخلیه نفس با فشان که از شکم می باشد که با صدای کیای همراه است
اگر یک ساعت این تمرین رو انجام بدید درد عجیبی در ناحیه شکم نزدیک ناف احساس می کنید که در واقع همان تجمع انرژی تنفسی در نقطه ها را می باشد

یک دور هم تو هوا بچرخیم مثل عکسی که یکی از دوستان در صفحه قبلی در کنار ساحل گذاشته در مورد این حرکت تو ضیح بدین که از ابتدا امر به چه صورت آماده می کشن و چه چیزهایی لازم هست تا بدن برای این کار قوی بشه؟

با تشکر از توضیحاتی که کوشا در این باره دادند
در مورد وارو زدن فکر کنم اگه کلیپی که وبلاگم در پست آموزش آکروبات گذاشتم ببینید راهنماییتون کنه

موفق و پروز باشید..

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام این هم در مورد : بانسن شوکای ( هما 10000 رودخانه ای که دریا تشکیل میدهند)

همان 10000 اسرار........................

2vhzp0i.jpg

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به اساتید عزیز و گرامی
/اوس/
ببخشید بچه ها من بازم غیبت داشتم
نمیخواستم اینطوری بشه
ولی دست خودم نبود
از این به بعد سعی میکنم بیشتر در خدمتتون باشم.
اوس

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تاریخچه کیوکوشین نیمه کاره مونده بود
بهتر دیدم از اینجا دوباره شروع کنم. اوس

تاریخچه کیوکوشین کاراته
قسمت پنجم

1977 /
کانچو اویاما به همراه 3 نفر دیگر از شاگردانش در اولین دوره مسابقات کاراته آزاد در استرالیا شرکت کرد.
سن سی میزوکوشی (M.Mhzukoshi )جهت تدریس کاراته به برزیل رفت.
اولین دوره مسابقات آزاد قهرمانی کیوکوشین در هاوایی برگزار شد. دو نفر از شرکت کنندگان ژاپنی به عناوینی دست یافتند.
ناکامورا جهت تدریس کیوکوشین به برزیل اعزام شد.
سمینار نمایندگان کیوکوشین کاراته در تو کیو برگزار شد.
مسابقات سراسری کیوکوشین در آفریقای جنوبی بر گزار شد.
دومین دوره مسابقات کاراته آزاد در لندن با حضور کانچو اویاما برگزار گردید.
کمپ تابستانی در منطقه شی زوکا انجام شد.
مجله انگلیسی زبان کیوکوشین کاراته ( Kyokushin Karate) و ماهنامه به زبان ژاپنی به نام کاراته قدرتی (Power Karate ) شروع به فعالیت نمودند.
نهمین دوره مسابقات سراسری کیوکوشین کاراته برگزار گردید. تاکاشی آزوما ، تاکیونا کایاما و ماکوتو ناکامورا به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

1978 /
مجله دست خدا شروع به کار کرد.
کانچو به مدت یک ماه به هنگ کنگ رفت، در دومین دوره مسابقات سراسری استرالیا
شرکت کرد و پس از ان در مسابقات ستاره ها در هاوایی شرکت جست و ژاپن در این مسابقات به مقام قهرمانی رسید.
دومین دوره مسابقات آزاد بریتانیا و دومین دوره مسابقات سراسری آفریقای جنوبی با حضور سوسای اویاما برگزار گردید.
آزوما و ساتو در کمپ تابستانی اروپا شرکت نمودند. اولین دوره مسابقات اروپایی در لندن و دهمین دوره مسابقات آزاد سراسری ژاپن انجام شد.
مسابقات سراسری مالزی و سپس سنگاپور با حضور سن پی و کاواباتا برگزار گردید.
دهمین دوره مسابقات سراسری کیوکوشین کاراته برگزار گردید.جوکونینومیا به مقام قهرمانی رسید، کیجی سنپی دوم شد و ماکوتوناکامورابه مقام سوم دست یافت.

1979 /
بسیاری از مسابقات در سراسر دنیا جهت انتخاب نفرات برتر به منظور شرکت در دومین دوره مسابقات جهانی کیوکوشین انجام شد.
سوسای به آمریکا مسافرت کرد.برنامه نمایشی بسیار جالبی توسط سوسای اویاما و تنی چند از هنرجویانش در سفارت روسیه در تو کیو اجرا گردید.
سه نفر از هونبو مبارزه یکصد نفره انجام دادند ولی توام با موفقیت نبود.
16 نفر از کمربند سیاههای هونبو جهت اجرای نمایشهای کاراته که توسط دو شرکت ژاپنی ترتیب داده شده بود به شهر اساکا مسافرت کردند.
در مسابقات ماه می توکیو ،ماکوتو ناکامورا عنوان قهرمانی را از آن خود کرد ، کیجی سنپی و تاکاشی آزوما به ترتیب عناوین دوم و سوم را از آن خود کردند.
دومین دوره مسابقات جهانی کیوکوشین کاراته در استادیوم بودوکان با حضور ورزشکارانی از 62 کشور جهان برگزار گردید. طی سه روز برگزاری این دوره از مسابقات ماکوتو ناکامورا طلا گرفت ، کیجی سنپی و ویلی ویلیامز به ترتیب عناوین دوم و سوم را کسب کردند.
اوس

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به همه

من یک سوال داشتم از کسایی که زیر نظر آقای فرجی کار می کنن خصوصا امیر جان اگر زود به زود بیاد اینجا،
تو خیلی از بلاگ های فارسی زیان از جمله مال خود شما به " کومی مان جوتسو " اشاره شده ، میشه در این مورد یک مقدار توضیح بدید ؟و بگید آیا جز آموزش های اصلی هست یا نه ؟!

چون تا اونجا که من اطلاع دارم جز " بوگی جو هاپان BUGEI JŪHAPPAN " یا همون 18 هنر رزمی و " نینجا جوهاکی NINJA JŪHAKKEI " یا همون 18 فرم نینجا نیست ،

در ضمن من تمام لغت نامه های نینجا رو که در اختیار داشتم گشتم نبود ، حتی گوگل کردم با تمام روش های نوشتاری ممکن در انگلیسی ولی بازم نتیجه نداد !!

اگه ممکن هست ، اسپلینگ انگلیسی و اگه هم پیدا کردید کانجی ژاپنی رو بزارید ممنون میشم !!!

----------------------------------

راستی 1 نکته مهم ، در سایت ها و بلاگ های فارسی ، یرای " نینجا جوهاکی NINJA JŪHAKKEI " یا همون 18 فرم نینجا ، چیزی نوشته شده به اسم : رهن سو جوتسو REHN SU JUTSU

لطفا در این باره هم توضیح بدید !! لطفا نیاید بگید یعنی هنر..... چون خودم جلوش رو خوندم !! می خوام بدونم از کجا آمده چون ما همچین چیزی رو اینترنت نداریم ! و توی هیچ " نینجا جوهاکی NINJA JŪHAKKEI " جز نسخه ایرانی همچین چیزی نوشته نشده !!! برای این هم اگه ممکن هست ، اسپلینگ انگلیسی و اگه هم پیدا کردید کانجی ژاپنی رو بزارید ممنون میشم !!!

ولی فکر کنم منظور این اساتید گرامی "HENSŌ-JUTSU 変装術 هنسوو جوتسو " باشه !!

به هر حال ما منتظر جواب هستیم !!!

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام به همه

من یک سوال داشتم از کسایی که زیر نظر آقای فرجی کار می کنن خصوصا امیر جان اگر زود به زود بیاد اینجا،
تو خیلی از بلاگ های فارسی زیان از جمله مال خود شما به " کومی مان جوتسو " اشاره شده .....!!!

با سلام خدمت شما
در مورد کومی مان جوتسو متاسفانه من یک اشتباه تایپی مرتکب شدم که از شما بابت تذکر ممنونم
واژه درستش کیومون جوتسو Kyomon Jotsu هنر مطالعه و مشاهده می باشد که منبعش هم کتاب نین جوتسو در ایران نوشته ی کانچو فرجی صفحه ی 30 می باشد
البته در صفحه ی 81 هم به این اصل اشاره شده که احتمالا اشتباه چاپی است
در اینجا کو می مان جوتسو معرفی کرده.
در مورد آموزش های اصلی بودنش هم ، نه نیست ، این چیزیه که استاد فقط مقدمه ی اون رو می گه و خود شاگرد باید مابقی رو در پیش بگیره
کانچو روزهای اول برای من و هم دوره ای هام صحبت هایی می کرد بر این اساس که ما نینجا هستیم و باید از همه چیز باخبر باشیم و همه چیز رو بلد باشیم چیزی کم نداشته باشیم هر چیزی که برای آموزش هست رو ما باید بدونیم چون نینجاییم ؛ و اونجا بود که کلمه ی کیومون جوتسو رو به ما یاد داد
ایشون گفتند که در نین جوتسو نینجا به این کار هنر مشاهده ی درست برای آموزش و تحقیق کامل برای یاد گیری می گویند
ایشون ما رو تشویق می کردند که به باشگاه های دیگه بریم و از دیدن سبکها و فرو های سبک های دیگه نکاتی یاد بگیریم و در نین جوتسو عملی کنیم
ایشون می گفتند که ضعف های نینجا باید پر بشه به هر شکلی که شده
در یک نینجا ضعف و سستی و نادانی راه نداره
این چیزی بود که استادم به من یاد داد

در مورد نینجا جوهاکی متاسفانه چیزی نشنیدم
کوشا جان ممنون می شم اگر در باره بوگی جو هاپان BUGEI JŪHAPPAN " یا همون 18 هنر رزمی و " نینجا جوهاکی NINJA JŪHAKKEI " یا همون 18 فرم نینجا کمی توضیح بدید
ممنونم و پیروز باشید..

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
با سلام خدمت شما
در مورد کومی مان جوتسو متاسفانه من یک اشتباه تایپی مرتکب شدم که از شما بابت تذکر ممنونم
واژه درستش کیومون جوتسو Kyomon Jotsu هنر مطالعه و مشاهده می باشد ....

در مورد نینجا جوهاکی متاسفانه چیزی نشنیدم
کوشا جان ممنون می شم اگر در باره بوگی جو هاپان BUGEI JŪHAPPAN " یا همون 18 هنر رزمی و " نینجا جوهاکی NINJA JŪHAKKEI " یا همون 18 فرم نینجا کمی توضیح بدید
ممنونم و پیروز باشید..

ممنون از توضیح ،

kyomon یا کیومون به معنی آموزش های عملی و دینی است که اون موقع نینجا ها می دیدن ؛ حالا می تونیم برای اینکه با دین اسلام مشکل پیش نیاره و یکم امروزیش کنیم ! بگیم مطالعه و تحقیق ،

BU-JUTSU 武術

بوو جوتسو ، هنر های رزمی سنتی ژاپن که " BUGEI 武芸 بووگی " هم خوانده می شوند ، اکثرا امروزه به " BUDŌ 武道 راه های رزمی " تغییر پیدا کرده و دارای مسابقه و جنبه های ورزشی شده اند .

اصطلاح " BUGEI JŪHAPPAN 武芸十八般 بوگی جووهاپان " یا همان 18 هنر رزمی که طبقه بووشی ( سامورای ) ژاپن موظف به فراگیری آنها بود عبارتند از :

01. JŪ-JUTSU 柔術 拳法
02. KEN-JUTSU / GEKKEN-JUTSU 剣術
03. IAI-JUTSU / BATTŌ-JUTSU 居合術
04. KUSARIFUNDŌ-JUTSU 鎖分銅術
05. KUSARIGAMA-JUTSU 鎖鎌術
06. BŌ-JUTSU 棒術
07. SŌ-JUTSU 創術
08. NAGINATA-JUTSU 長刀術
09. SUIREN 水蓮
10. BA-JUTSU 馬術
11. KISHA-JUTSU 騎弓術
12. JŌ-JUTSU 杖術
13. KYŪ-JUTSU 弓術
14. YOROI-KUMI-UCHI 鎧組打
15. HOJŌ-JUTSU / HOBAKU-JUTSU 捕縄術
16. JITTE-JUTSU 十手術
17. HŌ-JUTSU ?術 or (砲術
18. NAGE-KEN-JUTSU / SHURIKEN-JUTSU 投剣術 手裏剣術

که به فارسی به ترتیب عبارتند از :

1- دفاع بدون سلاح
2- هنر های شمشیر
3-هنر های شمشیر کشیدن
4- هنر های زنجیر سنگین شده ( متصل به وزنه )
5- هنر داس و زنجیر
6-هنر چوب کامل ( 6 پایی )
7- هنر نیزه
8- هنر تبرزین
9-شنا
10- هنر اسب داری
11-هنر کمان داری بر اسب
12-هنر کار با چوب دست ( چوب سه چهارم )
13-هنر تیر و کمان
14-هنر جنگ در زره
15-هنر بستن با طناب
16-هنر ده دست آهنی ( شاخک آهنی )؛
17- هنر فریب دادن و / یا هنر توپ خانه
18- هنر تیغه های پرتابی

و اما حالا یکم جلو تر می ریم ......

در مورد نینجا جوهاکی همون 18 آموزش های نینجاست که نینجا ها علاوه بر بوگی جوهاپان یا 18 هنر رزمی آنها را می آموختن و به ترتیب عبارتند از :

اول کانجی ژاپنی و برگردان به انگلیسی :

01. SEISHIN TEKI KYŌYŌ 精神的教養
02. TAI-JUTSU 体術
03. NINPŌ KEN-JUTSU 忍法剣術
04. SHURIKEN-JUTSU手裏剣術
05. BŌ-JUTSU 棒術
06. KUSARIGAMA-JUTSU 鎖鎌術
07. YARI-JUTSU 鑓術
08. NAGINATA-JUTSU 薙刀術
09. BA-JUTSU 馬術
10. SUIREN 水練
11. KAYAKU-JUTSU 火薬術
12. BŌ-RYAKU 謀略
13. CHŌHŌ 諜報
14. SHINOBI-IRI忍び入り
15. INTON-JUTSU 隠遁術
16. HENSŌ-JUTSU 変装術
17. TENMON 天文
18. CHIMON 地文

که معنی فارسی میشه :

1- تمرینات روحی
2- هنر بدن
3- شمشیر زنی نینجا ( با شمشیر زنی سامورای فرق می کنه ! )
4 هنر -تیغه های پرتابی
5-تکنیک های مبارزه با چوب 6 پایی
6- تکنیک های مبارزه با داس و زنجیر
7- هنر های نیزه داری
8-هنر های کار با تبرزین ( ناگیتانا تبرزین کوچک هست )
9-هنر اسب داری
10- روش های شنا ( مبارزه در آب و ساحل و دریاچه یخ زده ... )
11-هنر آتش و مواد شفا بخش
12- استراتژی ، برنامه ریزی و تاکتیک
13- جمع آوری اطلاعات و جاسوسی
14-خفا و نفوذ
15-فرار و پنهان بودن
16- هنر جعل هویت و تغییر قیافه
17-مسائل آسمان ( نجوم و طالع بینی ، هوا شناسی )
18-مسائل زمین ( جغرافیا و زمین شناسی و نقشه کشی )

همچنین توجه کنید که کاراته ، بر خلاف تصوری که در خارج از ژاپن می شود ، یک هنر رزمی ژاپنی نیست !!!!!!!!!!!

در دوران اِدو EDO بین سال های 1600 تا 1868 میلادی ، با توجه به مسایل آکادمیک لازم بود که جنگ آوران 6 هنر رزمی را بیاموزند :

01. KEN-JUTSU 剣術 یا هنر شمشیر
02. SŌ-JUTSU 創術 یا هنر نیزه
03. KYŪ-JUTSU 弓術 یا هنر تیر و کمان
04. BA-JUTSU 馬術 یا هنر اسب داری
05. JŪ-JUTSU 柔術 یا هنر دفاع بی سلاح
06. TEPPŌ-JUTSU 鉄砲術 یا هنر سلاح های آتشین ( گرم )

که این 6 هنر به همراه GUNJI-SENRYAKU 軍事戦略 یا اسراتژی نظامی ، 7 هنر رزمی اصلی این دوره را می ساختند که به عنوان BUSHIDŌ 武士道 یا طریقت جنگجویان آموزش داده می شدند

نکته ای که باید توجه کرد این است که کانجی BU 武 یا رزم ( و هنر های رزمی ) از دو ایدوگرام تشکیل شده :

1- 戈 به معنی نیزه زدن مهاجم یا ضربه زدن تاخت و تازگر

2- 止 به معنی متوقف کردن یا نگاه داشتن

پس در واقع BU 武 به معنی " متوقف کردن مهاجم " می باشد ، که این فلسفه هنرهای رزمی ژاپنی می باشد

و دو روش برای اینکار وجود دارد ، روش های دیپلماتیک ، که به وسیله دانایی و شناخت خود و دیگری است و راه جنگ ،

و در هنر های رزمی ژاپنی بر خلاف غربی این 2 در کنار هم قرار دارند و از راه دوم زمانی استفاده میشود که راه اول و سازش جوابگو نباشد . و این مورد را نیز می شود از یک گفته ژاپنی کهن فهمید :

BU-BUN-ICHI 武文一 بوو بوون ایچی

武 جنگ گرایی

文 سواد ؛ شناخت ، مذاکره

一 یک

و یعنی " رزم و سواد باید یکی باشند " ؛ یا " جنگ و دیپلماسی همزمان " ،

بله این فلسفه هنر های رزمی ژاپنی است ، و کسی که از این تخطی کند در زمره جنگجویان Bushi نخواهد بود و در طریقت آنها Bushido پا نخواهد گذاشت

در ضمن یک توضیح :

در %99 سورس های معتبر SUIREN و kyomon نوشته شده و پسوند jutsu ندارند

تشکر ،

کوشا

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون از توضیح ،
kyomon یا کیومون به معنی آموزش های عملی و دینی است که اون موقع نینجا ها می دیدن ؛ حالا می تونیم برای اینکه با دین اسلام مشکل پیش نیاره و یکم امروزیش کنیم ! بگیم مطالعه و تحقیق ، ........کوشا

سلام خدمت شما دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون
پیروز باشید..

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
خواهش می کنم ، و برای شما هم آرزوی موفقیت می کنم !

به نظرم اگه امروز درباره دوجو از نظر سنتی توضیح بدیم خوب باشه که من در چند ساعت آینده که از دانشگاه آمدم اینکار رو می کنم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
rasti man behetooon pishnahad mikonam ke fonte japani ro nasb konid ta ina ro moraba nabinid !

bara inkar az control panel , berid support for asian language ro active konid bad fonte japani ro add konid\

:cool:

Zhao guang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از توضیحات سایبر عزیز و امیر گل ممنونم

خیلی آموزنده بود:)

بالا