• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
چریک کیست؟

متا سفانه در فر هنگ ما چريک يا چريک شدن؛بسيار پيش پا افتاده و غير منطقي جلوه داده شده است.بسياري از افراد و جوانان ما فکر مي کنند اگر چند صفحه يک کتاب را خوانده اند؛يا يک لباس کاماندويي خريده اند؛يا يک سري چاقو- قمقمه اب-اسلحه دارند؛ ويا حتي عکس چه گوارا-باتيستا-کارلوس-فيدل کاسترو را به ديوار اتاقشان زده اند؛ چريک شده اند و دنبال عده اي هستند تا پيرو انها شوند و بعد حتما صورت خود را نقاشي و يا سياه کنند؛ در کوهها زندگي کنند؛تله بگذارند؛تير اندازي و بمب گذاري کنند؛ يک حکومت جنگلي راه بياندزند؛انتقام ظلمي را که به انها نشده بگيرند و در پايان در راه ارمانهايشان ديگران را به کشتن دهند.
در پي تحقيقات عميق بعمل امده متوجه شديم هيچ منبع و مرجع جامعي براي راهنمايي افراد جهت پي بردن به ماهيت چريک و چريک شدن وجود ندارد؛پس نیاز به تفکر بیشتر دارد:f34r:

چریک:

بر خلاف تصورات و باور ها ؛يک چريک قبل از اينکه يک نظامي ويک ماجراجو باشد؛ يک ايدوئولوژيست ؛يک متفکر؛روان شناس؛و **** است.شعار معروفيست که مي گويد :اگر مي خواهيد پيشرفت کنيد ديگران را رهبري کنيد؛اگر مي خواهيد مشهور شويد رهبران را رهبري کنيد؛اما اگر مي خواهيد موفق و جاويدان شويد خودتان را رهبري کنيد.براي رهبري خود به چند نکته اشاره ميکنيم:

يک معمار قبل از اينکه ساختمان فرسوده اي را تخريب کند؛نقشه ساختمان بعدي را که قرار است ساخته شود؛ را تهيه ميکند والبته بعد از اماده شدن نقشه ساختمان فرسوده را تخريب مي کند .يک چريک هم در هر مرحله اي که باشد قبل از اينکه در فکر تخريب فتح باشد؛درحال خود سازي؛باز سازي؛اموزش است.

اولين و مهمترين اصل براي چريک شدن ؛پزيرش تغيير و هدف است؛وقتي شخصي خود را براي چريک شدن اماده مي کند بايد تغييراتي در زندگيش دهد از جمله شخصيت؛طرز تفکر؛و از همه مهمتر ذهنيت خود را.اما هدف چيست؟ همان طور که ميدانيد چه گوارا ارژانتيني بود؛او بعد از سر نگوني حکومت استبدادي در کشورش به همراه فيدل کاسترو به کوبا رفت و بعد از چندين سال مبارزه کوبا را ازاد ساخت؛وي در کشور هايي مثل گنگو؛نيجر؛برزيل؛کلمبيا؛بوليوي؛جنبشهاي ازاديبخش و ارتشهاي چريکي بسيار زيادي را راه اندازي کرد و به نتيجه رساند. وي در طول دوران زندگيش بارها به سمتهايي از جمله رياست جمهوري ؛ وزارت خزانه داري؛ وزارت جنگ و پشتيباني ؛وغيره بر گزيده شد اما عشق به ارمانهايش مانع از اين شد که وي اين سمتها را قبول نمايد؛او تا اخرين ساعتهاي عمرش که در بوليوي دستگير ؛ اعدام و قطعه قطعه شد لحظه اي غرور و جاطلبي در او رخنه نکرد.از او در اخرين ساعات زندگيش پرسيدن:براي چه اين همه سال مبارزه کردي؟گفت:براي ازادي!!!!

بايد بدانيد براي چه مي خواهيد چريک شويد؟اگر هدف شما صرفا انتقام؛وقت گذراني؛ماجرا جويي است سخت در اشتباهيد.اما اگر هدفي والاتر داريد خود را براي افتخاري که نسيبتان ميشود اماده کنيد.

بعد از تعين هدف ؛ تغيير ذهنيت و شخصيت است ؛ براي شروع با چند تن از دوستان صميميتان تماس بگيريد و از انها بخواهيد ?? عيب بزرگ شما را بگويند با دقت به انها گوش دهيد عيبهايتان را بنويسيد اما در برار دوستانتان حالت دفاعي و تهاجمي نگيريد و عيبها را انکار نکنيد؛بعد در مورد انها ساعتها فکر کنيد انوقت در مورد هر يک تحقيق نماييد وبروي کاغذ بياوريدشان.همچين ليستي از انها تهيه کنيد که در مقابلش راه حلشان را نيز نوشته باشيد و ان را در جاي از منزلتان نصب کنيد که بخوبي ديده شود اين عمل چند مزيت براي شما دارد؛ اول ديگران تغيير را در شما ميبينند و سعي ميکنند اگر عيبي دارند در پي رفع ان برايند؛ دوم اعتماد به نفستان بالا ميرود؛سوم عيبهايتان هميشه در برابر شماست و شما انها را تکرار نمي کنيد بلکه هر روز شخصيت شما رو به بهبودي مي گذارد و عيبهاي بيشتري را در شخصيت خود پيدا ميکنيد و در رفع نابودي ان ميکوشيد.

منبع..... یکی از رزمجویان دوستان (پلنگ پنهان) سرباز 777 با تشکر از سرباز 777 (کاماندو)

:f34r: نینجا
هرچند که بوجینکان یک مکتب جنگی و چریکی هست. اما موارد بالا ربطی به بوجینکان نداره...

از حسن توجه شما ممنون

Last edited:

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
neghab ninja , ninjoto , sai , nunchuku , bombe dodza, .....:cool:

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به استادان و دوستان محترم مخصوصآ استاد امیر واستاد میلاد
در مورد دیم ماک توضیح دهید

ممنون

stand cold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چریک کیست؟

متا سفانه در فر هنگ ما چريک يا چريک شدن؛بسيار پيش پا افتاده و غير منطقي جلوه داده شده است.بسياري از افراد و جوانان ما فکر مي کنند اگر چند صفحه يک کتاب را خوانده اند؛يا يک لباس کاماندويي خريده اند؛يا يک سري چاقو- قمقمه اب-اسلحه دارند؛ ويا حتي عکس چه گوارا-باتيستا-کارلوس-فيدل کاسترو را به ديوار اتاقشان زده اند؛ چريک شده اند و دنبال عده اي هستند تا پيرو انها شوند و بعد حتما صورت خود را نقاشي و يا سياه کنند؛ در کوهها زندگي کنند؛تله بگذارند؛تير اندازي و بمب گذاري کنند؛ يک حکومت جنگلي راه بياندزند؛انتقام ظلمي را که به انها نشده بگيرند و در پايان در راه ارمانهايشان ديگران را به کشتن دهند.
در پي تحقيقات عميق بعمل امده متوجه شديم هيچ منبع و مرجع جامعي براي راهنمايي افراد جهت پي بردن به ماهيت چريک و چريک شدن وجود ندارد؛پس نیاز به تفکر بیشتر دارد:f34r:

چریک:

بر خلاف تصورات و باور ها ؛يک چريک قبل از اينکه يک نظامي ويک ماجراجو باشد؛ يک ايدوئولوژيست ؛يک متفکر؛روان شناس؛و **** است.شعار معروفيست که مي گويد :اگر مي خواهيد پيشرفت کنيد ديگران را رهبري کنيد؛اگر مي خواهيد مشهور شويد رهبران را رهبري کنيد؛اما اگر مي خواهيد موفق و جاويدان شويد خودتان را رهبري کنيد.براي رهبري خود به چند نکته اشاره ميکنيم:

يک معمار قبل از اينکه ساختمان فرسوده اي را تخريب کند؛نقشه ساختمان بعدي را که قرار است ساخته شود؛ را تهيه ميکند والبته بعد از اماده شدن نقشه ساختمان فرسوده را تخريب مي کند .يک چريک هم در هر مرحله اي که باشد قبل از اينکه در فکر تخريب فتح باشد؛درحال خود سازي؛باز سازي؛اموزش است.

اولين و مهمترين اصل براي چريک شدن ؛پزيرش تغيير و هدف است؛وقتي شخصي خود را براي چريک شدن اماده مي کند بايد تغييراتي در زندگيش دهد از جمله شخصيت؛طرز تفکر؛و از همه مهمتر ذهنيت خود را.اما هدف چيست؟ همان طور که ميدانيد چه گوارا ارژانتيني بود؛او بعد از سر نگوني حکومت استبدادي در کشورش به همراه فيدل کاسترو به کوبا رفت و بعد از چندين سال مبارزه کوبا را ازاد ساخت؛وي در کشور هايي مثل گنگو؛نيجر؛برزيل؛کلمبيا؛بوليوي؛جنبشهاي ازاديبخش و ارتشهاي چريکي بسيار زيادي را راه اندازي کرد و به نتيجه رساند. وي در طول دوران زندگيش بارها به سمتهايي از جمله رياست جمهوري ؛ وزارت خزانه داري؛ وزارت جنگ و پشتيباني ؛وغيره بر گزيده شد اما عشق به ارمانهايش مانع از اين شد که وي اين سمتها را قبول نمايد؛او تا اخرين ساعتهاي عمرش که در بوليوي دستگير ؛ اعدام و قطعه قطعه شد لحظه اي غرور و جاطلبي در او رخنه نکرد.از او در اخرين ساعات زندگيش پرسيدن:براي چه اين همه سال مبارزه کردي؟گفت:براي ازادي!!!!

بايد بدانيد براي چه مي خواهيد چريک شويد؟اگر هدف شما صرفا انتقام؛وقت گذراني؛ماجرا جويي است سخت در اشتباهيد.اما اگر هدفي والاتر داريد خود را براي افتخاري که نسيبتان ميشود اماده کنيد.

بعد از تعين هدف ؛ تغيير ذهنيت و شخصيت است ؛ براي شروع با چند تن از دوستان صميميتان تماس بگيريد و از انها بخواهيد ?? عيب بزرگ شما را بگويند با دقت به انها گوش دهيد عيبهايتان را بنويسيد اما در برار دوستانتان حالت دفاعي و تهاجمي نگيريد و عيبها را انکار نکنيد؛بعد در مورد انها ساعتها فکر کنيد انوقت در مورد هر يک تحقيق نماييد وبروي کاغذ بياوريدشان.همچين ليستي از انها تهيه کنيد که در مقابلش راه حلشان را نيز نوشته باشيد و ان را در جاي از منزلتان نصب کنيد که بخوبي ديده شود اين عمل چند مزيت براي شما دارد؛ اول ديگران تغيير را در شما ميبينند و سعي ميکنند اگر عيبي دارند در پي رفع ان برايند؛ دوم اعتماد به نفستان بالا ميرود؛سوم عيبهايتان هميشه در برابر شماست و شما انها را تکرار نمي کنيد بلکه هر روز شخصيت شما رو به بهبودي مي گذارد و عيبهاي بيشتري را در شخصيت خود پيدا ميکنيد و در رفع نابودي ان ميکوشيد.

منبع..... یکی از رزمجویان دوستان (پلنگ پنهان) سرباز 777 با تشکر از سرباز 777 (کاماندو)

:f34r: نینجا

عالی بود ممنون میلاد جان

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
تو اهواز یک نمایندگی برای نینجوتسو از طرف فرجی هست به نام طهماسبی کسی این طرف رو می شناسه؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تو اهواز یک نمایندگی برای نینجوتسو از طرف فرجی هست به نام طهماسبی کسی این طرف رو می شناسه؟

---------------------------
dan 2 , namayande ostan khozestan !
certify shode tavasote aghaye faraji ?

hala chetor ?

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام به استادان و دوستان محترم مخصوصآ استاد امیر واستاد میلاد
در مورد دیم ماک توضیح دهید

ممنون

dim mak ya tamase marg , ye honare chini marbot be noghate hasas badan hast, alan ham ye reshte razmi to chin be hamin esm faaliyat mikone ke armeshon ham yin va yang maroof hast, to msn video begardi peyda mishe ,

hala chi mikhasti dar barash age tozi bishtar khasti begoo

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
برای آموزش میشه رو طهماسبی حساب کرد

نمی دونم چرا یکی از دوستان گفت که قبلا می رفته پیشش بعد از مدتی تمام مفصل های بدنش آب میاره و باد می کنند این یعنی اینکه تمریناتش درست نبوده نظرتون چی هست؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام یکی از دوستان تو پی ام خوصوصی راجب نانچاکو در نینجا پرسیده بود

هر چند نانچاکو در بوجینکان نیست ولی من تا حدودی میتونم کار کنم ولی پیشنهاد میکنم چون نانچاکو مال کاراته و... هست از یک استاد کاراته بپرسید بهتره

در مورد kenjutsu من با آقای فرجی که سوال کرده بودید تفاوت زیادی داره . فکنم یک فرم چینی میزنه

راستی یک سوال از دوستان دارم : که چطور میشه قدرت بویایی رو تقویت کرد من یه چیزایی در مورد خاکستر.....
شنیدم اگه میشه راهنمایی کنید

sanamura:f34r:

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشيد خواستم ببينم كسي آموزش ساي تو اينترنت سراغ نداره ؟
TO'A

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
امروز مراسم بازنشستگی بابام بود ( دانشگاه علوم پزشکی)

همه اساتید بودن و تبریک گفتن ومن هم اشک تو چشام جمع شد............

من هم از طرف خودم به بابام که 30 سال خدمت به جامعه طبیبی به بابام خسته نباشی میگم

شما هم خسته نباشید دوستان:)

sanamura

Last edited:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید محترم

به نظرم اگه امروز درباره دوجو از نظر سنتی توضیح بدیم خوب باشه که من در چند ساعت آینده که از دانشگاه آمدم اینکار رو می کنم

منتظر توضیحات شما هستیم

چریک کیست؟
متا سفانه در فر هنگ ما چريک يا چريک شدن؛بسيار پيش پا افتاده و غير منطقي جلوه داده شده است.بسياري از افراد و جوانان ما فکر مي کنند اگر ....

ممنون از توضیحاتتون

ببخشيد خواستم ببينم كسي آموزش ساي تو اينترنت سراغ نداره ؟

سلام دوست عزیز ، خوش آمدید
من چند تا کلیپ ازش توی وبلاگ گذاشتم شاید بدردتون بخوره
کار کردن باهاشم زیاد مشکل نیست کمی تمرین می خواد و دقت

امروز مراسم بازنشستگی بابام بود ( ریاست دانشگاه علوم پزشکی)

همه اساتید بودن و تبریک گفتن ومن هم اشک تو چشام جمع شد............

من هم از طرف خودم به بابام که 30 سال خدمت به جامعه پزشکی به بابام خسته نباشی میگم

من هم به نوبه ی خودم خدمت ایشون تبریک عرض می کنم و امید وارم در پناه حق تعالی موفق و پیروز باشند..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
40epxtz.gif

نمی توانید چیزی را که ندارید به دیگران عرضه کنید.

بطور کلی همه چیز وهمه کس جزیی از یک میدان انرژی است .انرژی با سرعت های گوناگون ساطع می شود و ازاین رو دارای کیفیت ها و فرکانس های متفاوت است . اندیشه نوع نسبتا ساده و ظرفیت انرژی است . هر اندیشه ای انرژی هم طیف و هم کیفیت خود را جذب می کند در نتیجه هر اندیشه ای را به عالم بفرستید . پس از طی یک سیر گردشی به خودتان باز میگردد. به طور مثال وقتی مظطرب وهراسان هستید و انرژی منفی با فرکانس پایین را به جهان می تابانید . انرژی هم طیف آن را به صورت احساس و تجربه منفی در یافت م یکنید و آنگاه که درانتظار شادی و رضایت و کامروایی هستید با انتقال فرکانس های مثبت انرژی مردم و رویدادهایی را به خود فرا می خواهنید که با امواج فکری شما همنوا هستند.
به عبات ساده دنیا مانند آینه ای است که احساسات وافکار واعمالتان را به خود تان باز میگرداند. اندیشه منفی که به صورت احساسات و هیجانات منفی ظاهر میشود با جذب اندیشه هم طیف خود نیروها و قوای جسمانی تان را تحلیل برده و تضعیف میکند.
اما میتوان با تغییر افکار درونی و هدایت آن به مدارهای بالاتر عشق هماهنگی و اعتدال و شادمانی انرژی های از این دست را به سوی خود جذب کرد. و آن را با دیگران سهیم شد.
این فرکانس ها درسطح بالاتر و باسرعت بیشتر همچون نوری که ظلمت را محو و ناپدید کند انرژی های مدار پایین را خنثی و پراکنده می سازند.
یادمان باشد انسان به مانند آینه انعکاس انرژی را دریافت وبخش میکند.
یافتن معنا و مقصود به احتمال زیاد آرزومند ید معنا و مقصود راستین زندگی تان را بشناسید . چگونه می توانیم به معنا ی نهفته و غایت زندگیم واقف شوم .
پرسشی است که اغلب با آن رو به رو هستیم .بعضی افراد میگویند. بسیارمایلم جایگاه و اقعی زندگیم را بشاسم اما راه وشیوه انجام این کار را نمی دانم پاسخ من این است که شما بدون هیچ چیز پا به عرضه وجو د گذاشتید و دقیقابه همین ترتیب این عالم خاکی را ترک خواهید کرد.
و به تبع قادر نیستید هیچ یک از دستاوردها ویا مال ومنال تان را با خود ببرید . بنابر این تنها کاری که ازشما برمی اید آن است که مرزمان با بهبودی و شادکامی از زندگی خدمتی مثبت به همنوعانتان ارایه کنید.
چنانچه بتوانید را بیابید که پیوسته و درهمه حال خدمتی ارزشمند ارایه دهید، به تدریج حس می کنید که باانگاره های نهفته و معنا و مقصود زندگی در باره خدمت است.

با تشکر از استادم کانچو فرجی نبیان گذاری نین جوتسو در ایران

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
40epxtz.gif

نمی توانید چیزی را که ندارید به دیگران عرضه کنید.

بطور کلی همه چیز وهمه کس جزیی از یک میدان انرژی است .انرژی با سرعت های گوناگون ساطع می شود و ازاین رو دارای کیفیت ها و فرکانس های متفاوت است . اندیشه نوع نسبتا ساده و ظرفیت انرژی است . هر اندیشه ای انرژی هم طیف و هم کیفیت خود را جذب می کند در نتیجه هر اندیشه ای را به عالم بفرستید . پس از طی یک سیر گردشی به خودتان باز میگردد. به طور مثال وقتی مظطرب وهراسان هستید و انرژی منفی با فرکانس پایین را به جهان می تابانید . انرژی هم طیف آن را به صورت احساس و تجربه منفی در یافت م یکنید و آنگاه که درانتظار شادی و رضایت و کامروایی هستید با انتقال فرکانس های مثبت انرژی مردم و رویدادهایی را به خود فرا می خواهنید که با امواج فکری شما همنوا هستند.
به عبات ساده دنیا مانند آینه ای است که احساسات وافکار واعمالتان را به خود تان باز میگرداند. اندیشه منفی که به صورت احساسات و هیجانات منفی ظاهر میشود با جذب اندیشه هم طیف خود نیروها و قوای جسمانی تان را تحلیل برده و تضعیف میکند.
اما میتوان با تغییر افکار درونی و هدایت آن به مدارهای بالاتر عشق هماهنگی و اعتدال و شادمانی انرژی های از این دست را به سوی خود جذب کرد. و آن را با دیگران سهیم شد.
این فرکانس ها درسطح بالاتر و باسرعت بیشتر همچون نوری که ظلمت را محو و ناپدید کند انرژی های مدار پایین را خنثی و پراکنده می سازند.
یادمان باشد انسان به مانند آینه انعکاس انرژی را دریافت وبخش میکند.
یافتن معنا و مقصود به احتمال زیاد آرزومند ید معنا و مقصود راستین زندگی تان را بشناسید . چگونه می توانیم به معنا ی نهفته و غایت زندگیم واقف شوم .
پرسشی است که اغلب با آن رو به رو هستیم .بعضی افراد میگویند. بسیارمایلم جایگاه و اقعی زندگیم را بشاسم اما راه وشیوه انجام این کار را نمی دانم پاسخ من این است که شما بدون هیچ چیز پا به عرضه وجو د گذاشتید و دقیقابه همین ترتیب این عالم خاکی را ترک خواهید کرد.
و به تبع قادر نیستید هیچ یک از دستاوردها ویا مال ومنال تان را با خود ببرید . بنابر این تنها کاری که ازشما برمی اید آن است که مرزمان با بهبودی و شادکامی از زندگی خدمتی مثبت به همنوعانتان ارایه کنید.
چنانچه بتوانید را بیابید که پیوسته و درهمه حال خدمتی ارزشمند ارایه دهید، به تدریج حس می کنید که باانگاره های نهفته و معنا و مقصود زندگی در باره خدمت است.

با تشکر از استادم کانچو فرجی نبیان گذاری نین جوتسو در ایران

مطلب خوب و تاثیر گذاری بود. ممنونم

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام یکی از دوستان تو پی ام خوصوصی راجب نانچاکو در نینجا پرسیده بود

هر چند نانچاکو در بوجینکان نیست ولی من تا حدودی میتونم کار کنم ولی پیشنهاد میکنم چون نانچاکو مال کاراته و... هست از یک استاد کاراته بپرسید بهتره

در مورد kenjutsu من با آقای فرجی که سوال کرده بودید تفاوت زیادی داره . فکنم یک فرم چینی میزنه

راستی یک سوال از دوستان دارم : که چطور میشه قدرت بویایی رو تقویت کرد من یه چیزایی در مورد خاکستر.....
شنیدم اگه میشه راهنمایی کنید

جواب شما 2 تا ایراد به هم میزنه تیکه اول ؛

1- هر چند نانچاکو در بوجینکان نیست ولی من ..... ( آدم فکر می کنه شما عضو بوجینکان هستید )

2- اینکه آدم فکر می کنه نانچوکو فقط تو بوجینکان نیست ! خیر نانچاکو سلاح اوکیناوایی بوده و همانند کاراته ژاپنی نیست ، و در هیچ کوریو ( سامورای و نینجا ) نانچوکو ، سانچوکو ( سان ستزو کان که چینی هست ) ، وجود نداشته و فقط تو چیزای تخیلی مثل لاک پشت های نینجا و تاکسی 2 و .... وجود داره ،

3- در مورد kenjutsu من ؟؟؟؟؟ !!! این اشکال تایپی هست یا واقعا اینطور هست ؟ اگه واقعا اینطور باشه یعنی شما سبک کنجوتسو دارید

4-فکنم یک فرم چینی میزنه !!!! کنجوتسو فقط مخصوص ژاپن هست و چیزی که چینی باشه یا با شمشیر چینی باشه کنجوتسو نیست ،
اگه منظور فیلم کنجوتسو توی http://ninjutsu-tehran.blogfa.com/post-21.aspx
هست ، اولش که حرکات کندو هست ، از طریقه شمشیر بستن و زاویه نوک شمشیر بعد از اجرای برش معلوم هست ، تا اینجا ژاپنی ( البته جز چرخوندن شمشیر دور دست در ابتدا !! ) ، بعدش یکم اکشن فیلم های چینی و لاتین و شمشیر زنی زورو به فیلم اضافه می شه تو ثانیه 31 تا 32 که شمشیر هی چپ راست می شه و قرار دفاع باشه !! از تمام کسایی که کوچکترین اطلاعاتی در مورد شمشیر زنی ژاپنی ( کنجوتسو ، کندو ، ای آی دو ، نینپو کنجوتسو ، باتو جوتسو ) دارن جدا از فیلم های سینمایی ، خواهش می شه این حرکت رو یکم توضیح بدن ، چون نه من ، نه هم باشگاه یام ، نه سنسی من در اینجا ، نه شیهان آرنواد که بیشتر از 20 سال هست داره آموزش می ده ، وقتی این فیلم رو تو سمینار بوداپست دیدیم ، درک نکردیم این حرکت رو و توضیح هم براش کسی نداشت :blink: :blink: :hmm: :eek:

5- بازنشستگی ایشون رو تبریم می گم ، ایام خوبی داشته باشند ،

6- این عکس که زدی رو میشه معرفی کنی افراد توشو ؟ آیا اینا با سبک شما هم ارتباطی دارند ؟!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
منتظر توضیحات شما هستیم

سلام ، ببخشید که دیر شد ، اول یک سری مشکل با دانشگاه بود و گرفتاری امتحان ، بعدم با هارد کامپیوتر و وایرلس ، به هر حال آخر کتابی رو که می خواستم رو یکی از DVD هایی که از هارد قدیمی داشتم پیدا کردم . توصیه می کنم این قسمت رو بخونید و اگه فونت ژاپنی هم داشته باشید بهتر هست . این کتاب کاملا درباره بوجینکان به زیان فارسی توضیح داده و فقط یک نسخه پرینت شده اون توی ایران موجود هست ، ان شالله به زودی هم چاپش می کنیم ! :f34r: :cool
:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مقدمه ای بر بودو تایجوتسو / نینجوتسو : دوجو چیست ؟

道場
دوجو چیست ؟ پاسخ این سوال یکی از مهمترین مواردی است که یک هنرجو هنرها و یا ورزش های رزمی ژاپنی ، به خصوص بوجینکان بودو تایجوتسو / نینجوتسو ، باید بداند ، چنانچه افراد در بوجینکان باید کاملا پیرو قوانین مرکزی و سنتی باشند و از نظم و دسپلین خاصی نیز بهره مند .
شما به عنوان یک هنرجوی هنرها و یا ورزش های رزمی ژاپنی این کلمه را بار ها به کار برده اید ، اما آیا تا به حال به معنی آن فکر نموده اید ؟
آخرین باری که به نظافت دوجو پرداختید چه زمانی بوده است ؟
به احتمال زیاد شما جواب سوال دوم را می دانید ، چون این عمل را به عنوان یک تنبیه انجام داده اید که به نظر شما بسیار بیهوده و بی جا بوده است ...
حال در این قسمت به توضیحاتی مختصر اما مفید در مورد دوجو می پردازیم ، که در پایان شاید بتواند بر اندیشه و عمل شما تاثیر مثبت بگزارد .
دوجو " 道場 dōjō " ، در هنرهای رزمی ژاپنی به عنوان سالن رسمی تمرین است ، و به طور معمول محلی تلقی می شود که افراد رسما برای تمرین ، امتحانات یا موارد مشابه در آن گرد هم می آیند .
معنی ادبی دوجو " محل طریقت " می باشد .
یک دوجو شایسته هنرها و یا ورزش های رزمی ژاپنی ، باید به طور ویژه ملاحظه شده و توسط استفاده کنندگان خود به خوبی مراقبت و رسیدگی شود . در بسیاری از سبک ها این یک سنت است که بعد از اتمام هر دوره تمرین ، تشریفات تمیز کردن دوجو توسط همان سری از شاگردان انجام شود . این عمل را در زبان ژاپنی " سوجی " می گویند که به معنی نظافت می باشد . علاوه بر سود نظافت دائم دوجو که می توان آنرا به وضوح دریافت ، این عمل باعث می شود که این حقیقت که مسئولیت تمیزی ، نگهداری ، اداره و تامین دوجو به عهده گروه دانش آموزان است تا کارمندان مدرسه ، در وجود هنرجویان تقویت شود . البته این منش و رفتار در بسیاری از دوجوهای امروزی که با اهداف تجاری توسط گروهی از مدرسین و افراد اداره می شود ، ناپدید شده است .

نکته قابل توجه دیگر این است که در مدارس سنتی یا کو-ریو 古流 ، دوجو به ندرت برای تمرین مورد استفاده قرار می گرفته و در عوض مراسم سمبولیک ، رسمی تر و یا اتفاقات خاص در آنجا برگزار می شده است و برای تمرینات معمولا از فضای باز یا محلی که کمتر رسمی باشد استفاده می شده است .
بسیاری از دوجوهای سنتی از روش های تعین شده به وسیله شومِن و ورود های مخصوص که بر اساس رده بندی استاد و هنرجو می باشد پیروی می کنند. در اینگونه دوجوها ، محل ورود با توجه به شومن تعیین می شود و به طور معمول برای هنرجویان از گوشه چپ پایینی و برای مدرسین از گوشه راست بالایی می باشد .

شومن در لغت به معنی جلو می باشد و در دوجو به محل محراب گونه ای می گویند که مراسم مذهبی و معنوی شروع و پایان کلاس رو به آن سمت اجرا می شود . محراب دوجو های تمرین و وسایلی که در آن قرار می گیرد بر اساس آموزش های معنوی و تذکیه نفس همراه با آن هنر رزمی ساخته می شود ، بنابراین 3 نوع محراب وجود دارد :
1- محراب مبتنی بر آموزه های شینتو
2- محراب مبتنی بر آموزه های بودیسم
3- محراب غیر روحانی و دنیوی ( برای دوجوهایی که صرفا به تمرین هنر یا ورزش رزمی می پردازند که ممکن است حتی وجود نداشته باشد ) .
محراب ها بر این اساس می توانند انواع مختلفی داشته باشند :
1- محراب شینتو : کامیزا ، شیندن ، کامیدانا و ....
2- محراب بودا : بوتسودان
3- محراب دنیوی : توکوناما

باید توجه داشت که هنگام نصب محراب های شنیتو و یا بودا برای تعیین نوع محراب مورد نیاز و همچنین سایر وسایل به کار رفته در آنها باید با راهب مربوطه مشورت کرده و از او کمک خواست .

متاسفانه این بحث فراتر از موضوعات این کتاب می باشد و سعی می شود در کتاب ها و مقلات بعدی درباره تاریخچه و طریقت هنرهای رزمی ژاپنی و فرهنگ ژاپنی ، این بحث را گسترده تر مورد بررسی قرار دهیم .

به هر حال روش آسان تری وجود دارد که به شما نشان می دهد که آموزش های معنوی شما در کدام دسته قرار می گیرد و این با استفاده از ذکر احترام هنگام شروع و پایان کلاس می باشد ، البته این بدان شرط

است که شما مورد آموزش های روحی و معنوی قرار گیرید و به صرفا به تمرین هنر یا ورزش های رزمی نپردازید و چنانکه قبلا نیز گفته شد :

BU-BUN-ICHI ، 武文一، بوو بوون ایچی

که به طور لفظی به معنی " رزم و سواد باید یکی باشند " می باشد ، البته فراموش نکنید که فراگیری این آموزش های دینی و معنوی به این معنی نمی باشد که شما پیرو آن مذهب هستید و از مذهب قبلی خود بیرون آمده اید ، این آموزش ها صرفا برای آرامش روح و روشی برای بهتر زندگی کردن می باشند که

اصول آنها در تمامی مذاهب جهان یکسان است ، چرا که مذهب برای راهنمایی و رهایی انسان ها به وجود آمده است .

حال به بررسی ساده ذکر احترام در دوجو می پردازیم :

1- کامیزا نی رِی : برای محل های ذاتا مبتنی بر شینتو
2- شینزِن نی رِی : برای محل های ذاتا مبتنی بر بودا
3- شومِن نی رِی : برای محل های غیر روحانی

در دوجو انواع چیزهای دیگر نیز وجود دارد :

1- کانبان 看板 یا تخته های چوبی که نام دوجو ، استراتژی و مدرسه ای که دوجو متعلق به آن است ( یا سبک ورزشی ) ، با خط ژاپنی بر آن نوشته شده و در ورودی دوجو قرار دارد .
2- یورو-ای یا زره دفاعی 鎧
3- طبل های تایکو 太鼓 یا طبل های بزرگ
4- محفظه ای برای سلاح های خاص

همچنین در جلوی شومن می توان دوجو کون ( قوانین دوجو ) و نام دوجو را دید و در کنار آن پرچم ملی ژاپن نصب شده است که برای دوجو های خارج از ژاپن ، پرچم ژاپن و کشور تابع در کنار هم قرار دارند .

همچنین هومبو یا هونبو دوجو یک مدرسه یا سبک ، شامل مدیران و مسئولان رده بالای سبک در ژاپن می شود که این به معنی این نمی باشد که از نظر تعداد زیاد بوده یا خودنما هستند .

بعضی از هومبو دوجوهای معروف عبارتند از :

1- بوجینکان هونبو دوجو ( نودا )
2- آکی کای هونبو دوجو
3- کودوکان
در آخر چیزی که میتوان دریافت این است که دوجو مکانی مقدس تلقی می شده و افراد آن همانند اعضای خانواده بودند و حفاظت و احترام به استاد ، دوجو و همرزمان در بسیاری از مدارس سنتی هم تراز با احترام و حفاظت از پدر ، خانه و خانواده و حتی بالا تر از آن بوده است . ورود به هر دوجو مشمول قوانین خاص بوده و اگر هم اکنون برخی از دوجو ها این چنین رفتار نمی کنند و از ریشه خود دور شده اند ، به این دلیل است که هدف خود را فراموش کرده و قداست آنها از بین رفته است .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر بدید اگه می خونیدش !

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام اینم کمی در مورد ..........................
خودتون ترجمه کنید فک نمیکنم مشکل باشه. شرمنده که اسکنش خوب نیست

2ptqdr7.jpg

2u6hc2h.jpg

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اینم مقداری در مورد کاتا کاشیما شین ریو معروف قدیمی ومقداری هم در مورد kenjutsu....
بعد سعی مسکنم مقاله کاملش ترجمه کنم بزارم
2hi35ad.jpg

2hwpeew.jpg

از کوشا هم واسه مقاله جدیدش ممنونم :)

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
دهوا کار بدیه ... :D
اما خو آدمیزاد باید بلد باشه مبارزه کنه
اگه بخوام یه ورزش رو شروع کنم و نخوام هم زاید توش پیشرفت کنم چی رو پیشنهاد میدین؟
فقط در حدی که تو این مملکت گل و بلبل در صورت لزوم بتونم از خودم دفاع کنم و حقم خورده نشه ...

بالا