• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
ajab
vaghean ke
ssn chi dilono hinchodsi foichen:f34r:

................doganegi dar dang sokhtn jalebe............................ajabbbb:thumbsup: ;)

این خط 3 از گویش های محلی استان فارس بود ؟!

ژاپنی که نیست !!! تیکه تیکه کلمات را گوگل کردم ، اونجا هم نتیجه نداد !! پس معلوم مال هیچ کدوم از زبان های دنیا نیست ، یا ماله اقوام مایا هست !!! :blink: یا گویش محلی !! ما که نفهمیدیم چی بود !!!

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ضمنا یه مطلبی
توی یکی از پست ها نوشته شده بود که یکی از خانواده های نینجا هاتوری هست
متاسفانه نمیدونم منبع این حرف چیه اما این موضوع غلطه چون خانواده بزرگ و اصیل هاتوری یکی از خانواده های بزرگ سامورایی هست و این به این معنی هست که این خانواده سالها با نینجاها جنگیدن و من شخصا توی ژاپن به مدت 4روز پیش استاد بزرگ هاتوری کبیر بودم و تما عکس های خانوادگی اون ها رو دیدم

داشتم فروم رو مرور می کردم این حرفه بسیار خنده دار رو دیدم :eek: !!!!

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تولد دوستمون ، آرشیتکت ، مبارک ،

===================
سن خود را با تعداد دوستانت بشمار نه با تعداد جشن های تولدت
======================================
;)

سلام استاد سایبر
خیلی خیلی ممنونم از اظهار لطف شما
فدای صفای وجودتون
راستی مسافرت خوش بگذره

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام استاد سایبر
خیلی خیلی ممنونم از اظهار لطف شما
فدای صفای وجودتون
راستی مسافرت خوش بگذره

خواهش وظیفه بود :cool: ولی یه سوال مسافرت به کجا ؟ من که به کسی نگفتم برنامم برای کریستمس چی هست ! آقا یه سری مقاله بزار که تاپیک مرده !

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خواهش وظیفه بود :cool: ولی یه سوال مسافرت به کجا ؟ من که به کسی نگفتم برنامم برای کریستمس چی هست ! آقا یه سری مقاله بزار که تاپیک مرده !

ممنونم استاد دست شما درد نکنه

نمیدونم شاید من اشتباهی گفتم

چشم حتما

سعی میکنم امروز فردا این کارو بکنم

اوس

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون ! شاید منظورت آدرس این بغل باشه ، که تا 5 سال قراره همین جا باشم :cool:
الان پر بیننده ترین تاپیک ورزش مایم ، ولی معلوم نیست بچه ها کجان !

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون ! شاید منظورت آدرس این بغل باشه ، که تا 5 سال قراره همین جا باشم :cool:
الان پر بیننده ترین تاپیک ورزش مایم ، ولی معلوم نیست بچه ها کجان !

با سلام
اوس
امید وارم بهت خوش بگذره دوست نازنینم.

درسته ولی حیف بچه ها نیستن

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تاریخچه کیوکوشین کاراته ( قسمت هفتم)

1982/

• بنا به در خواست پی در پی مردم هنگ کنگ ، میزوگوچی و اوگا تحت ***** شیهان گودا به آنجا رفتند و به اجرای مسابقه نمایشی پرداختند.

• شبکه تلویزیونی t.b.s مراسم کیوکوشین را به نمایش در آورد که جلوه ای از قدرت کاراته با پشتوانه اطلاعات علمی بود.

• برگزاری برنامه های نمایشی در محوطه سبر فافرا(fafra) متعلق به ارتش سنگاپور.

• افتتاح نمایندگی کیوکوشین در شهرهای فوکوشیما ، کوماموتو و کیوتو.

• حضور سوسای اویاما و یاناگاوا ( مشاور ارشد ) در مراسم افتتاحیه دوجو شهر نیویورک.
• اجرای برنامه های نمایش با حضور اویاما در جشنواره دانشگاه کینکی .
• به مناسبت برگزاری جشنواره جوانی فصل پاییز، هنرجویان کیوکوشین در خیابان اصلی منطقه شین جوکو اقدام به اجرای حرکات نمایشی و مبارزه ای پرداختند.
• چهاردهمین دوره مسابقات سراسری ژاپن برگزار شد و طی آن کیجی سنپی به مقام قهرمانی رسید، توشیئو میوزگوچی و آکی یوشی ماتسویی
به ترتیب عناوین دوم و سوم را از آن خود کردند.
• ششمین دوره مسابقات سراسری برزیل برگزار شد.
• سخنرانی اویاما در دانشگاه شهروندان کیوتو.
• برگزاری چهارمین دوره مسابقات کاراته تحت عنوان جام اژدها در لهستان.

1983/

• مراسم استقبال از کارکنان ناو جین دی آرک متعلق به ارتش فرانسه.

• برگزاری دومین دوره مسابقات قهرمانی کاراته کشورهای آمریکای جنوبی.

• گزارش شبکه تلویزیونی t.b.s با نام (ورزش من).

• میهمانی بزرگداشت موری کایچو(mori kaicho ) .

• اولین دوره مسابقات قهرمانی سریلانکا و حضور اویاما در این مسابقات.

• گزارش تلویزیونی ( مخصوص جمعه ) از سوسای اویاما و کیوکوشین کاراته.

• برگزاری پنجمین دوره مسابقات قهرمانی کاراته چیبا، اولین دوره مسابقات امامی (amami ) و مسابقات قهرمانی تویاما با موفقیت انجام شد.
• شرکت 3000 نفر در بیستمین سالگرد فعالیت کیوکوشین و سی و پنجمین سالگرد ازدواج سوسای اویاما.
• اولین دوره مسابقات جام اویاما با حضور سوسای.
• دهمین دوره مسابقات قهرمانی هوکایدو، هفتمین دوره مسابقات قهرمانی هیروشیما، پنجمین دوره مسابقات کاناگاوا و سومین دوره مسابقات قهرمانی کاراته رد یاماگوچی.
• اولین دوره مسابقات قهرمانی کاراته ایباراکی.
• افتتاح کیوکوشین کاراته در شهر اوکایاما.
• اولین دوره مسابقات قهرمانی ایواته ، اولین دوره مسابقات قهرمانی غرب ژاپن ، و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی کاراته برزیل.
• مسابقات قهرمانی جنوب اقیانوس آرام که با حضور سوسای برگزار شد.
• دومین دوره مسابقات قهرمانی فوکوشیما در شمال و اولین دوره مسابقات قهرمانی فوکوئوکا برگزار شد.
• پانزدهمین دوره مسابقات قهرمانی ژاپن برگزار گردید و طی آن یاسوتو اونیشی به مقام قهرمانی رسید، کازوهیکو اوگاساوارا و هاروتومو تاکه یاما .
• عناوین دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
1984/
• سومین دوره مسابقات جهانی برگزار شد.
• اولین دوره مسابقات وزنی سراسری ژاپن در اوساکا برگزار شد.
• شانزدهمین دوره مسابقات سراسری ژاپن در توکیو برگزار گردید.
1985/
• شوری موری رئیس هیئت مدیره کیوکوشین فوت کرد.
• دومین دوره مسابقات وزنی سراسری ژاپن در اوساکا انجام شد.
• هفدهمین دوره مسابقات سراسری ژاپن در توکیو برگزار گردید.

:f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام خدمت استادان بزرگوار:) .من به تازگی وارد دنیای هنر های رزمی شدم و 16 سال دارم.من برای آموزش کاراته سبک کیوکوشین رو انتخاب کردم.سعی می کنم که تو این فروم فعال باشم و بتونم مسمر ثمر واقع بشم.در ضمن من زیر نظر شی هان علی احتشام/اوس/ هستم.نمی دونم کسی ایشون رو میشناسه یا نه؟
در ضمن من خیلی علاقه دارم که حرکات آکروباتیک رو از پایه آموزش ببینم.آیا یک سن سی کاراته می تونه این رو به من یاد بده یا نه؟اگه نه ممنون می شم که راهنمایی لازم در این زمینه رو به من بکنید.​

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نام خدا
سلام خدمت استادان بزرگوار:) .من به تازگی وارد دنیای هنر های رزمی شدم و 16 سال دارم.من برای آموزش کاراته سبک کیوکوشین رو انتخاب کردم.سعی می کنم که تو این فروم فعال باشم و بتونم مسمر ثمر واقع بشم.در ضمن من زیر نظر شی هان علی احتشام/اوس/ هستم.نمی دونم کسی ایشون رو میشناسه یا نه؟
در ضمن من خیلی علاقه دارم که حرکات آکروباتیک رو از پایه آموزش ببینم.آیا یک سن سی کاراته می تونه این رو به من یاد بده یا نه؟اگه نه ممنون می شم که راهنمایی لازم در این زمینه رو به من بکنید.​

اوس

خیلی خوش اومدی دوست عزیز
اولین پست تو ، توهنر های رزمیه

امیدوارم که بتونم در کنار شما کیوکوشین کای کاراته رو بهتر معرفی کنم

اوس

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
salam bebakhshid ke farsi neminevisam chon nemitonam benevisam
khob bi moghadame miram sar asl matlab
man mikhham vase hamishe az hame dostaz khoda hafezi konam khosh halam ke to in modat ba shoma dostam ashena shodam az jomle kosha,amirhvr va....r.
khob
be elat moshkelat rohi va mali shadidi ke daram dige nemitonam on sham va.......
halalam konid

oss
:( :f34r:

DANIAL-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D :D :D
سلام اساتید سلام همگی
یه سوال داشتم»ایا در ورزش های رزمی شخص توان مقابله(برای دفاع از خود) با هر کسی رو میتونه پیدا کنه؟

مثلا اگه یه همچین آدمی

2chmbdu.jpg

بخواد به یه رزمی کار حرفه ای زور بگه اون رزمی کار تا چه حدی میتونه دفاع کنه؟

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D :D :D
سلام اساتید سلام همگی
یه سوال داشتم»ایا در ورزش های رزمی شخص توان مقابله(برای دفاع از خود) با هر کسی رو میتونه پیدا کنه؟

مثلا اگه یه همچین آدمی

2chmbdu.jpg

بخواد به یه رزمی کار حرفه ای زور بگه اون رزمی کار تا چه حدی میتونه دفاع کنه؟
سلام دوست عزیز.
فکر می کنم کاملاً بستگی به سبک و خود فرد داشته باشه که چقدر قدرت بدنی و فرزی داره.بطور مثال نینجیتسو سیبکیه که هم قدرت بدن رو بالا می بره هم فرزی.همینطور کیوکوشین.در مورد بقیه نمی دونم امام این دو سبک برای مبارزه خیلی مناسب هستند.

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز.
فکر می کنم کاملاً بستگی به سبک و خود فرد داشته باشه که چقدر قدرت بدنی و فرزی داره.بطور مثال نینجیتسو سیبکیه که هم قدرت بدن رو بالا می بره هم فرزی.همینطور کیوکوشین.در مورد بقیه نمی دونم امام این دو سبک برای مبارزه خیلی مناسب هستند.

بله کاملا درسته

منم حرفهای دوست عزیزم امین رو تایید میکنم
کیوکوشین کای کاراته قویترین هنر رزمی آزاد دنیاست
که با هزار روز تمرین شروع میشه و با ده هزار روز تمرین به پایان میرسه.

DANIAL-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.

ممنون.ولی داداش امین مطمئنی جواب سوال من این بود؟

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه اساتید

می خواستم ببینم در بین شما کسی پیدا میشه که اطلاعاتی از اساتید زن وشو و کلاس های اون در تهران داشته باشه؟
کسی در این ضمینه میتونه کمکی به من بکنه؟

amin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.ولی داداش امین مطمئنی جواب سوال من این بود؟
بله دوست من،اگر دقت کنی متوجه می شی که من در آخر جواب گفتم که کیوکوشین و نینجیتسو برای مبارزه بسیار مناسب هستند.منظورم این بود که یک رزمی کار که تو این زمینه ها فعالیت می کنه می تونه در مقابل همچون فردی مقابل کنه.(در باره سبک ها و هنر های دیگه زیاد اطلاعات ندارم)
البته در کل باید دقت داشته باشی که فردی که ماهیچه های حجیمی داره فقط زور و قدرت بدنی اش زیاده ولی به هیچ عنوان فرزی نداره.اما یک رزمی کار حرفه ای نه تنها زور بسیار زیادی داره بلکه چابکی و فرزی خیلی بالایی داره.این دو خصوصیت وقتی با هم ادغام بشن در مقابل هر چیزی می تونن مقابله کنن.بطور مثال سوسای اویاما/اوس/تونست با چند حرکت یک گاو نر وحشی رو از پا در بیاره و شاخ گاو رو با یک ضربه ساعد بشکنه.

DANIAL-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دوست من،اگر دقت کنی متوجه می شی که من در آخر جواب گفتم که کیوکوشین و نینجیتسو برای مبارزه بسیار مناسب هستند.منظورم این بود که یک رزمی کار که تو این زمینه ها فعالیت می کنه می تونه در مقابل همچون فردی مقابل کنه.(در باره سبک ها و هنر های دیگه زیاد اطلاعات ندارم)
البته در کل باید دقت داشته باشی که فردی که ماهیچه های حجیمی داره فقط زور و قدرت بدنی اش زیاده ولی به هیچ عنوان فرزی نداره.اما یک رزمی کار حرفه ای نه تنها زور بسیار زیادی داره بلکه چابکی و فرزی خیلی بالایی داره.این دو خصوصیت وقتی با هم ادغام بشن در مقابل هر چیزی می تونن مقابله کنن.بطور مثال سوسای اویاما/اوس/تونست با چند حرکت یک گاو نر وحشی رو از پا در بیاره و شاخ گاو رو با یک ضربه ساعد بشکنه.

بینهایت ممنون

جوابمو گرفتم

Kung Fu TOA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتيد محترم
كسي درباره پرفسور ابراهيم ميرزايي
جزو 11 نفر برتر جهات اطلاعات ،عكس و فيلم داره

بالا